BolehVPN anmeldelse

Jurisdiktion Seychellerne
Pris $ 6,66 / mo for en 1-årig plan
Servere 35 servere i 12 lande
Logs Gem forbindelseslogfiler
Kryptering AES-256-bit
Fjern blokering af Netflix Ingen
torrenting Ja
Arbejder i Kina Ingen
Anbefalede  Ingen
Internet side https://www.bolehvpn.net/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple

Drevet af BV Internet Service PVT. LTD, BolehVPN er en service, der har fået et lille, men voksende samfund af brugere på meget kort tid. Denne service er meget lille med hensyn til dens tilbud sammenlignet med de større, bedste VPN-udbydere derude, og den har endda få få mangler, men alligevel er det blevet anset for dens ydeevne at være robust og sikker.

Så i dag kommer vi ned for at teste disse påstande endelig i vores detaljerede BolehVPN-gennemgang af BestVPN.co!

BolehVPN Security Review

En VPN er kun acceptabel, hvis den er’er sikker, ingen anden tanker. Og dette er vores nummer 1-metrisk, som vi evaluerer VPN'er på. Ja, andre aspekter af tjenesten betyder noget, men ikke så meget som sikkerhed.

BolehVPN’S sikkerhedsapparat er robust og kraftfuld, men der er bestemt nogle få chinks i rustningen.

Det tilbyder standard militær kvalitet AES 256-kryptering, der kaldes “Brute Force Attack Proof”. Med denne kryptering på din VPN-forbindelse, vil enhver, der ser ud til at dechifrere dine datapakker, helt sikkert blive skuffet hver eneste gang.

Sprængning gennem dette krypteringsniveau er praktisk talt umuligt, så derfor er BolehVPN utroligt sikkert fra dette synspunkt.

Udbyderen tilbyder også OpenVPN-protokol, som igen er top, da der ikke er nogen anden protokol mere sikker end det. Det’s standardprotokollen i dets apps, så indtil du ikke gør det’t har brug for at gøre det ud af stort behov, så bare don’t ændre det.

Gå nu mod ulemperne, BolehVPN’s logningspolitik er ikke gennemsigtig nok.

Jeg kender ikke nogen VPN, der siger noget andet end at det holder nul logfiler, men som oftest er sandheden ganske forskellig fra det, og alt hvad du behøver for at få adgang til det er bare en smule grave.

Og det’nøjagtigt hvad jeg gjorde med BolehVPN, gravede bare lidt dybere og kom med dette:

bolehvpn-logningspolitik

Som det fremgår af dette screenshot taget fra BolehVPN’s side om privatlivspolitik, udbyder udbyderen magten til at opbevare dine logfiler, hvis du forkæler dig med nogen form for usædvanlig eller ulovlig aktivitet. Udbyderen tilbyder her begrundelsen for, at hvis der ikke er noget mistænkeligt, kun indtil da, logger du ikke.

Jeg klassificerer ikke dette som “Vildledende” eller “Farligt” overhovedet, men en dejlig nul logs-politik bør være blottet for alle sådanne ting.

Et andet problem med BolehVPN er konflikten i placeringen af ​​VPN’s jurisdiktion, dvs. Seychellerne og placeringen af ​​BV-internettjenester (moderselskabet), der er baseret i Malaysia. Hvis VPN drives af moderselskabet, der er hjemmehørende i Malaysia, stiller VPN selv, der er underlagt love fra Seychellerne, nogle alvorlige tvivl.

BolehVPN er nødt til at afklare dette og sørge for, at det snart udsender en erklæring, der præciserer eller giver os sin holdning til spørgsmålet om placering, fordi placeringen er en af ​​de vigtigste faktorer for at undersøge en VPN’s sikkerhed.

Et usikkert sted for dataparkering som USA eller UK kan alvorligt undergrave brugerens privatliv uanset mængden af ​​robusthed, der tilbydes af andre sikkerhedsfunktioner.

jeg gjorde det ikke’t støder på IP-lækager eller DNS-lækager overhovedet, så det’er et stort, stort plus!

BolehVPN anmeldelse

BolehVPN anmeldelse

BolehVPN-prisanmeldelse

VPN'er don’t tilbyder generelt deres prisplaner i form af dage som BolehVPN gør, men det’det er ikke en dårlig ting, da det giver brugerne mulighed for at få en bedre forståelse af tidsperioden for deres abonnement mod den værdi, de får for de penge, de betalte.

Jeg kunne virkelig godt lide BolehVPN’s ærlighed i sine prisplaner og det’s fordi den har lagt den endelige pris på planen, som brugeren skal betale i stedet for at blinke billige månedlige satser for langtidsplaner, hvor de endelige betalinger er meget, meget højere end brugeren forventede.

For f.eks. en VPN blinker, at dets 2-årige abonnement kommer på kun $ 2 / måned. Dette lyder billigste VPN, men hvis du går efter denne plan, bliver du nødt til at betale $ 48 i alt. Dette er en vildledende marketingpraksis og en, som jeg seriøst er imod. Men betryggende gør BolehVPN ikke’t gøre noget af dette.

Dens prisplaner er enkle og lette at forstå:

 • 7 dage: $ 3,70 faktureres en gang
 • 30 dage: $ 9,99 faktureres en gang
 • 60 dage: $ 16,99 faktureres en gang
 • 180 dage: $ 44,99 faktureres en gang
 • 365 dage: $ 79,99 faktureres en gang

bolehvpn prisplaner

BolehVPN’s priser er inden for det overkommelige sortiment, hvilket igen er en overraskelse, og det’fordi mange tjenester, der er endnu mindre end denne, tilbyder deres planer for højere priser, end det giver.

For mig er de bedste planer de 60 dage og de 180 dages planer, da de er en af ​​de billigste planer i deres kategorier i hele VPN-branchen.

Udbyderen tilbyder også en fuldgyldig, nul forpligtelse 24 timers gratis prøveperiode for sine nye brugere. Sammen med dette er der også en 14-dages refusionspolitik, så vi kan med sikkerhed antage, at BolehVPN er ret tilbøjelig til at tilbyde en kundevenlig service med masser af lettelse, og det er bestemt ikke grådigt overhovedet.

Betalingsmetoder inkluderer kryptobetalinger, som er et tilføjet plus.

BolehVPN-klientapp og serveranmeldelse

NordVPN tilbyder nu mere end 5000 servere, mens disse numre er temmelig højere end PureVPN-servere, der tilbyder 300.000+ IP'er og 2000+ servere og Surfshark VPN, der tilbyder 800+ servere. Men i modsætning til disse giganter har BolehVPN kun 35 og det også i kun 12 lande verden over.

Dette serverantal er ekstremt lavt på trods af at det er en lille udbyder. En VPN i dets skala og pris bør i det mindste tilbyde 100 servere.

Placeringerne er klichede, dvs. dig’Jeg finder de fleste af dem i enten Nordamerika eller Europa, så der er ikke noget specielt at skrive hjem om her.

Ja, vi testede dens streamingfunktioner, og det ser ud til at fungere godt med hensyn til at fjerne Netflix, og det var alvorligt en behagelig overraskelse. Vi kom igennem til Netflix USA og Netflix UK, hvilket var en glæde og nogle store point scoret af udbyderen.

BolehVPN tilbyder også okay ydeevne til Torrenting, ikke for god, ikke for dårlig. Problemet her er inden for rækkevidde. De største streaming-sværme i verden findes ikke på de P2P-placeringer, der tilbydes af BolehVPN, så hastighederne bliver langsomt.

Begge disse funktioner, dvs. fjernelse af amerikansk Netflix- og Torrenting-support kan kun fås, hvis du downloader og får adgang til de rigtige serverkonfigurationsfiler. BolehVPN har øremærket disse filer som “Streaming Support”’ og “BolehFlix”.

Når BolehVPN kommer til klientapps, der er nødt til at forbedre et aspekt af sin service drastisk, skal det være designet, kompatibiliteten og antallet af muligheder for sine klientapps.

Med en grænseflade, der passer bedre til Windows 98 mere end i dag, BolehVPN’s Windows-klient er ekstremt rodet med for mange muligheder og tegn, der ikke er særlig anvendelige.

Bolehvpn windows klient app

Og de konstante fejl ved at oprette forbindelse til en server var alvorligt et mareridt. De større udbydere i branchen tilbyder de bedste kunder af dem alle. De er enkle med bare en stor forbindelse-knap og en skiftemulighed for at skifte mellem servere og det’det er det. BolehVPN er nødt til at forny sine kunder, hvis de vil konkurrere med de bedre udbydere på markedet.

BolehVPN anmeldelse

Ovenpå dette BolehVPN’s mobil support er ikke let for nybegynderne og begyndere at forstå, hvad angår dem. Du skal gennemgå den manuelle rute ved at downloade OpenVPN-klienten, manuelt downloade serverkonfigurationsfilerne og først derefter kan BolehVPN være i stand til at arbejde på en mobil. Ikke godt, alvorligt.

BolehVPN anmeldelse

En forløsende faktor her ville være, at BolehVPN tilbyder overraskende hurtige hastigheder, og det klokede næsten 14 Mbps på en 20 Mbps-forbindelse, hvilket slet ikke er dårligt for en udbyder af denne skala.

BolehVPN Major Round-Up

Efter kritisk analyse af de vigtigste aspekter af dens service, lad’s komme ned mod en større roundup af de tjenester, hvor vi vil informere dig om tjenesten’s fordele og ulemper på en kort, begrænset måde, så du kan forstå tjenesten i et meget bedre perspektiv.

Fordele

 • Understøtter Torrenting
 • Hurtige hastigheder
 • Ingen DNS eller WebRTC lækager
 • Kan fjerne blokering af Netflix
 • Support til kryptering og protokol er førsteklasses

Ulemper

 • Lavt serverantal
 • Klientapps er ikke godt designet og er problematiske at arbejde med
 • Mobil support er ved siden af ​​ikke-eksisterende
 • Ingen live chat support / Kun e-mail support er tilgængelig

Konklusion

Nu kommer jeg til min endelige dom om tjenesten, dvs. om jeg anbefaler det eller ej. Ja, jeg står bag tjenesten og det’s fordi jeg værdsætter ydeevne over alt og hvad. Hvis en VPN holder en bruger sikker på alle måder, er der ingen grund til, at man ikke ville’t anbefaler det. Ja, indstillingerne og funktionerne i denne udbyder er begrænset som et lavt antal servere, ingen live chat support, ingen iOS-klienter osv. Men BolehVPN vinder ved ting, der betyder mere som hurtigere hastigheder, nul DNS-lækager osv..

Hvis udbyderen kan kærtegne sine sårbarheder og bare udvides lidt mere, har den potentialet til at gå i kredsløb. Prøv det selv for den gratis prøveperiode. Jeg kan forsikre Dem om, at det klarer sig meget bedre end endda nogle af de store parykker derude.

Похожие статьи

 • Privat tunnelanmeldelse 2020

  Jurisdiktion USA Pris $ 3 / måned ($ 36 i årsplanen) Servere 22 Servere i 12 lande Logfiler Holder følsomme logfiler i 14 dages kryptering...

 • Mullvad VPN-gennemgang

  Jurisdiktion Sverige Pris $ 5.55 / måned Servere 550 Servere i 35 lande Logs Ingen logfiler Kryptering AES-256-Bit Fjern blokering af Netflix Inkonsekvent ydelse...

 • AzireVPN anmeldelse

  Jurisdiktion Svensk pris $ 3,45 / måned ($ 82,71 faktureret en gang) Servere 5 logfiler Nej Kryptering AES-256 Fjern blokering af Netflix Nej Spændende Ja Fungerer i Kina Nej...

 • AirVPN-anmeldelse 2019

  AirVPN har måske den mest cringe værdige tagline i hele VPN-branchen. Det definerer tjenesten gennem disse ord “Luften til at indånde det virkelige...

 • VPNBaron Review 2019

  Jurisdiktion Rumænien Pris $ 5.54 Servere 13 logs Ingen logfiler Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Fjern blokering af Netflix Ja Torrende Ja Fungerer i Kina Nej Anbefalet...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me