AzireVPN gjennomgang

Jurisdiksjon svensk
Pris $ 3,45 / måned ($ 82,71 fakturert en gang)
servere 5
Tømmerstokker Nei
kryptering AES-256
Fjern blokkering av Netflix Nei
torren Ja
Jobber i Kina Nei
anbefalt  Nei
nettsted https://www.azirevpn.com/
kompatibilitet Windows, Apple

Det er sjelden at en liten VPN-tjeneste, som tilbyr bare fem serverlokasjoner, kan være et eksempel for resten av bransjen på hvordan fokus på å tilby eksemplarisk sikkerhet skal være topp prioritet for en VPN-tjeneste. Men det er akkurat det AzireVPN overrasket meg da jeg kom til å gjennomgå det.


Jeg må si at forventningene mine ikke var høye fordi denne leverandøren ikke gjør det’passet ikke i den vanlige betalte VPN-tjenestelisten, men jeg ble positivt overrasket.

Fra en spennende ny protokoll til en topp sats på null logging sammen med Netflix-støtte, er AzireVPN en tjeneste du absolutt burde vite mer om.

Så her er vår detaljerte AzireVPN-gjennomgang som inkluderer en omfattende kritisk analyse av forskjellige aspekter av tjenesten inkludert prisplaner, sikkerhetsinfrastruktur, enhetsstøtte og mer, av BestVPN.co!

AzireVPN’s Gjennomgang av loggingsregler og protokollstøtte

Nesten alle VPN-er annonserer hvordan de følger en nullregistreringspolicy, men hvis du graver dypt nok inn på nettstedet deres, spesielt hvis du leser personvernreglene deres eller vilkårene for tjenesten, vil du vite at hvor mye løgn du kan involvere.

VPN-er som reklamerer for en nullloggingspolicy, kan enten føre en logg på tilkoblingsstemplene, bruken av båndbredde etc. deg når som helst.

Imidlertid setter AzireVPN et referanseindeks her som eksplisitt nevner at hvilken type logger “Det gjør det ikke’t beholde”. Jeg fant dette i deres vilkår for bruk:

azirevpn loggføringspolicy

Men det’er det ikke, da denne eksemplariske VPN-leverandøren også har aktivert Blind Operator System. Dette er i virkeligheten, en Linux-kjernemodul som gjør det umulig for systemadministratorer å spørre om data som går gjennom sluttpunkter. Administratoren kan ikke engang snuse inn de tillatte IP-feltene fra WireGuard (En spesiell protokoll av AzireVPN, som jeg’Jeg vil snakke om i detalj senere).

Dette er kanskje ikke lett for en nybegynner å forstå, men jeg kan si at sikkerheten deres er ganske så bra bare på grunn av disse mekanismene på plass. Ingen kan spore deg eller dine aktiviteter hvis denne mekanismen er på plass, ikke IP-administratoren din og heller ikke leverandøren.

Til og med protokollene støttet like bedre enn bransjestandarden her. Tilbyderne tilbyr vanligvis OpenVPN som sin sikreste protokoll, Azire tilbyr det også, men det gir deg også muligheten til å bruke sin egen protokoll kalt WireGuard, som den sier er overlegen OpenVPN!

AzireVPN gjennomgang

Tjenesten hevder at ved å velge denne protokollen (OpenVPN er standardprotokollen), kan du forbedre hastighetene du får sammen med latensen drastisk.

Dette er bare utrolig som jeg har sett få tilbydere, som fokuserer så mye på å få det grunnleggende riktig.

Den eneste ulempen her er at WireGuard ikke gjør det’t fungerer på alle populære plattformer og har en veldig begrenset nisje. Linux, Android og Mac er de eneste enhetene og operativsystemet du kan bruke WireGuard på, for andre må du stole på OpenVPN.

Ja-leverandører i disse dager trenger å utføre prangende ting som Netflix Unblocking, Torrenting osv. Som krever den beste VPN-en for å fjerne blokkering av Netflix, men det er ikke noe kompromiss med det grunnleggende. Og det er akkurat dette som gjør AzireVPN til en sann “VPN”.

AzireVPN-priser

Azire’Prisplanene er enkle og ukompliserte fordi de bare er forskjellige i varigheten av abonnementet du kan velge, mens funksjonene og fordelene forblir de samme på alle dem.

Tilbyderen tilbyr for øyeblikket fire typer planer, hvis detaljer er som følger (Alle priser er konvertert fra euro til amerikanske dollar for bedre brukerforståelse)

 • Månedsplan: $ 5,74 fakturert en gang
 • Tre måneders plan: $ 4.59 / måned ($ 13.78 fakturert en gang)
 • Årsplan: $ 4.02 / måned ($ 48.25 fakturert en gang)
 • Toårsplan: $ 3,45 / måned ($ 82,71 fakturert en gang)

AzireVPN-prisplaner

Prisene for de langsiktige planene er litt høye sammenlignet med de begrensede funksjonene og funksjonalitet leverandøren tilbyr. Mye større VPN-tjenester med mye flere funksjoner å starte opp tilbyr lignende planer for enda lavere priser som NordVPN. Så det har jeg ikke’Jeg liker virkelig de langsiktige avtalene og tror at de trenger å komme ned med en dollar minst.

Den kortsiktige prissettingen er sammenlignelig bedre og mye mer attraktiv som de fleste VPN-er ikke’t tilby kortsiktige planer for så lave priser. AzireVPN er best for kortvarige abonnement hvis du ønsker å få en VPN for en liten tidsramme.

Det tilbyr deg også en 24 timers gratis prøveperiode sammen med en 7-dagers refusjonspolicy, noe som gjør kundefasilitetsvilkårene ganske vennlige.

Betalingsmetodene er forskjellige og inkluderer alle populære alternativer som kredittkort, PayPal etc. sammen med cryptocurrency-betalinger for de som ønsker å sikre anonymitet mens de abonnerer på tjenesten.

Vær imidlertid oppmerksom på at å betale kryptoer vil ødelegge sjansen for å kreve refusjon.

AzireVPN Entertainment Support

På grunn av jevnlig etterspørsel fra brukerne, har vi på BestVPN.co fornyet vurderingsstilen vår litt og har begynt å inkludere anmeldelser på et VPN’evne til å støtte underholdning. Dette innebærer først og fremst å fjerne blokkering av strømningssider som Netflix og tilby sikker støtte for Torrenting,

AzireVPN’den første store skuffelsen var at det fungerte med Netflix bare to ganger i 16 gjenforbindelser, og det også på bare Spanias og Sveriges servere. Det gjør det ikke’Jeg jobber ikke med å fjerne blokkeringen av Netflix USA, men jeg tror at en leverandør med bare 5 lokasjoner ikke har det’Det er blitt gjort mens Netflix blokkeres i tankene.

Denne VPN-en trenger å introdusere Netflix-blokkering, i det minste på de amerikanske serverne hvis den vil fange de nåværende VPN-brukerne, da de ser ut til å kreve Netflix-blokkering som en vanlig funksjon i enhver VPN-tjeneste.

Azire VPN-tjeneste for torrent, kan beskrives med bare ett ord, og det er “UTROLIG”. Jeg kan si dette fordi leverandøren ikke har noen begrensninger på noen av serverne sine for Torrenting, og på toppen av det er den darn for sikker til å la copyright-trollene komme inn.

Hvem hadde trodd at bare en liten skala VPN-tjeneste ville være så bra i så mange ting? AzireVPN ser ubetydelig ut i starten uten prangende ting eller gimmicks, men når du begynner å utforske funksjonalitet og ytelse, vil du vite at dette er en tjeneste du absolutt bør prøve ut en gang i det minste.

AzireVPN-servere gjennomgang

Som du kanskje visste, AzireVPN tilbyr bare 5 serverplasser, og disse er i USA, Storbritannia, Sverige, Spania og Canada.

AzireVPN-serverplasseringer

Tjenesten er utvilsomt god, men serverinfrastrukturen er sterkt begrenset. I dag er de fleste topp-VPN-er som Surfshark VPN som tilbyr 800+ servere eller andre som tilbyr mer enn 30 lokasjoner i det minste, men AzireVPN er ikke en av de.

AzireVPN-serverfunksjoner

Serverlokalitetene er bare konsentrert i Nord-Amerika og Vest-Europa, noe som overlater majoriteten av verden fra omfanget.

Jeg vil anbefale AzireVPN å i det minste forbedre servertellingen til 15 hvis den vil konkurrere med de større tjenestene der ute, fordi rekkevidde nå er en viktig faktor i å bestemme seg for en VPN-tjeneste, og hvis dette mangler, kan brukere bli litt nølende i å gå for tjenesten.

AzireVPN kundesupport

Jeg er ikke tilhenger av e-poststøtte i det hele tatt, for for meg er det klønete og gamle skolen. VPN-er krever raskere støtte som bare kan komme gjennom en live chat-støttefunksjon. Dessverre mister AzireVPN noen viktige poeng her for ikke å tilby et slikt alternativ.

AzireVPN Kundesupport

Svarstiden var bra, enda bedre enn de fleste tilbydere som bruker denne kommunikasjonsmåten for å løse spørsmål, men jeg kan fremdeles ikke komme rundt det faktum at jeg må vente et par timer til og med for å få en enkel spørring av meg løst.

AzireVPN-klientkompatibilitet

For å sjekke hvordan klientappen faktisk fungerte, lastet jeg ned Windows-appen, og jeg må si at det var ganske enkelt å gå gjennom installasjonsprosessen.

AzireVPN gjennomgang

Nedlastningsknappene på nettstedet for hver klient er ganske tydelig fremtredende, filstørrelsen er ikke’t for stor, og installasjonsprosessen gikk også greit.

AzireVPN gjennomgang

For klientens arbeid, fungerte det fint og gjorde forbindelsen min sikker. Mange har rapportert at denne VPN-en har IP-lekkasjer, men det gjorde jeg ikke’Jeg finner noe før jeg skrev denne anmeldelsen, så jeg antar at de’har oppdatert dette.

Imidlertid var jeg skuffet over at klientappen forsvant når jeg ble koblet til VPN. Vanligvis har VPN-klienter et interaktivt dashbord som du kan navigere rundt for å bytte servere, få tilgang til kill switch osv. Men AzireVPN’klienten gjør det ikke’Jeg har det, så dette sviktet meg alvorlig, da jeg måtte koble den fra oppgavelinjen hvis jeg måtte bytte server, noe som ikke er det jeg ville foretrukket. .

Ulempene

AzireVPN har riktignok sterke poeng, men det er noen ulemper med tjenesten også. La meg stille dem opp for deg slik at du enkelt kan forstå dem:

Hastighetene var absolutt på det lavere området, spesielt på de nordamerikanske serverne med noen opplastingshastigheter som berører 23 Mbps-merket på en 100 Mbps-tilkobling, noe som leverandøren må adressere på prioritert basis.

AzireVPN gjør det ikke’Jeg har ikke drept bryter ennå, noe som bare er uakseptabelt. At’s fordi denne koblingsbryteren i tilfelle avkobling er det som vil redde deg fra å gå på akkord med personvernet ditt.

Til tross for alle gode loggføringsprinsipper og sikre protokoller, var det en ting som gjorde meg sikker, og det var AzireVPN’s base i Sverige, som er medlem av 14 Eyes-alliansen. Sverige kan høres ut som et godt gammelt nordisk land for deg, men medlemskapet i 14 Eyes Alliance gjør det til et ikke-sikkert alternativ for VPN-er å etablere base i.

AzireVPN gjennomgang

Denne alliansen har rett til å kreve data fra brukere fra alle medlemsland, så hvis noen gang en slik forespørsel dukker opp, kan det hende at AzireVPN må etterkomme. Tilbyderen trenger seriøst å skifte base så snart som mulig, ellers nytter det ikke å være en helgen i en hai’munnen.

Konklusjon:

AzireVPN er definitivt en sikker, kraftig tjeneste, som til tross for at den er ganske begrenset i størrelse og funksjoner’t skuffe.

Vanligvis er ikke en så liten tjeneste’Jeg går langt så bra, men AzireVPN har gjort en fantastisk jobb til nå. Det er få hakker i rustningen, men ingenting som ikke kan fikses.

Hvis leverandøren fikser dem og utvider omfanget av operasjoner som om den øker serverne sine, legger til noen flere nisjeklientapper, inneholder spesielle funksjoner som Split Tunneling og en Killswitch blant andre, vil det definitivt bli en vanlig funksjon i beste VPN-lister over alle rundt.

Foreløpig er AzireVPN sterkt anbefalt for brukere av Torrenting og for de som ønsker å få et solidt privatliv for nettlesebehovene sine.

Det det ikke anbefales for er Netflix blokkering og beskyttelse i asiatiske og Midtøsten-land.

Похожие статьи

 • VPNBaron gjennomgang 2019

  Jurisdiksjon Romania Pris $ 5.54 Servere 13 logger Ingen logger Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Fjern blokkering Netflix Ja Torrent Ja Fungerer i Kina Nei Anbefalt...

 • Encrypt.Me gjennomgang

  Jurisdiksjon USA Pris $ 99,99 (1 års plan) Servere 132 servere i 25 land Logger Holder logger i 16 dager kryptering AES-256 blokkerer Netflix...

 • VPNSecure Review 2019

  Basert på et uvanlig sted for en VPN-tjeneste, gjorde VPNSecure.me ikke’Det virker som en passende tjeneste ved første øyekast, men denne tjenesten har mange fasetter...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiksjon Canada Pris $ 49 på en 1-års plan servere 600+ servere i 60 land Logger Ja Kryptering AES-256 Bit Avblokkerer Netflix Nei Torrenting Ja...

 • BolehVPN gjennomgang

  Jurisdiksjon Seychellene Pris $ 6,66 / mo for en 1-års planservere 35 servere i 12 land Logger Lagre tilkoblingslogger Kryptering AES-256-bit oppheving av blokkering...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me