AzireVPN anmeldelse

Jurisdiktion Svensk
Pris $ 3,45 / måned ($ 82,71 faktureret en gang)
Servere 5
Logs Ingen
Kryptering AES-256
Fjern blokering af Netflix Ingen
torrenting Ja
Arbejder i Kina Ingen
Anbefalede  Ingen
Internet side https://www.azirevpn.com/
Kompatibilitet Windows, Apple

Det er sjældent, at en lille VPN-tjeneste, der tilbyder kun 5 serverplaceringer, kan være et eksempel for resten af ​​branchen på, hvordan fokusering på at give eksemplarisk sikkerhed skal være den højeste prioritet for en VPN-service. Men det er præcis, hvad AzireVPN overraskede mig med, da jeg kom til at gennemgå det.

Jeg må sige, at mine forventninger ikke var høje, fordi denne udbyder ikke’passede ikke på listen over sædvanlige betalte VPN-tjenester, men jeg blev behageligt overrasket.

Fra en spændende ny protokol til en top-sats nul logging politik sammen med Netflix support, AzireVPN er en tjeneste, du bestemt bør vide mere om.

Så her er vores detaljerede AzireVPN-gennemgang, der inkluderer en omfattende kritisk analyse af forskellige aspekter af dens service, herunder prisplaner, sikkerhedsinfrastruktur, enhedssupport med mere, af BestVPN.co!

AzireVPN’s Logningspolitik og gennemgang af protokollesupport

Næsten alle VPN'er annoncerer, hvordan de følger en nul-logging-politik, men hvis du graver dybt nok ind på deres websted, især hvis du læser deres privatlivspolitik eller servicevilkår, ville du vide, hvor meget løgn der kan være involveret.

VPN'er, der reklamerer for en nul-loggingspolitik, kan enten føre en log på din forbindelsestidsstempler, båndbreddebrug osv., Og selvom denne type logfiler kan virke ufarlige, er de ikke i virkeligheden, fordi alle oplysninger, som en udbyder har om dig, kan bruges imod dig når som helst.

Imidlertid sætter AzireVPN her et benchmark, der eksplicit nævner, hvilken type logfiler “Det gør det ikke’t beholde”. Jeg fandt dette i deres servicevilkår:

azirevpn logningspolitik

Men det’er det ikke, da denne eksemplariske VPN-udbyder også har aktiveret Blind Operator System. Dette er i virkeligheden et Linux-kernemodul, der gør det umuligt for systemadministratorer at forespørge uanset hvilke data der passerer gennem slutpunkter. Administratoren kan ikke engang snoop ind i de tilladte IP-felter fra WireGuard (En særlig protokol af AzireVPN, som jeg’Jeg vil tale mere detaljeret senere).

Dette er måske ikke let for en nybegynder at forstå, men jeg kan sige, at deres sikkerhed er temmelig darn god bare på grund af disse mekanismer på plads. Ingen kan spore dig eller dine aktiviteter, hvis denne mekanisme er på plads, ikke din IP-administrator hverken udbyderen.

Selv protokollerne understøttes som bedre end industristandarden her. Udbydere tilbyder normalt OpenVPN som deres mest sikre protokol, Azire tilbyder det også, men det giver dig også muligheden for at bruge sin egen protokol kaldet WireGuard, som den siger er bedre end OpenVPN!

AzireVPN anmeldelse

Tjenesten hævder, at ved at vælge denne protokol (OpenVPN er standardprotokollen), kan du drastisk forbedre de hastigheder, du får sammen med latensen.

Dette er bare utroligt, da jeg har set få udbydere, der fokuserer så meget på at få det grundlæggende rigtigt.

Den eneste ulempe her er, at WireGuard ikke gør det’t fungerer på alle populære platforme og har en meget begrænset niche. Linux, Android og Macs er de eneste enheder og operativsystem, du kan bruge WireGuard på, for andre skal du stole på OpenVPN.

Ja udbydere i disse dage er nødt til at udføre prangende ting som Netflix Unblocking, Torrenting osv. Som kræver den bedste VPN til at fjerne blokering af Netflix, men der er ikke noget kompromis med det grundlæggende. Og det er præcis, hvad der gør AzireVPN til en sand “VPN”.

AzireVPN-prissætning

Azire’Prisplaner er enkle og ukomplicerede, da de kun afviger i varigheden af ​​det abonnement, du kan vælge, mens funktionerne og fordelene forbliver de samme på dem alle.

Udbyderen tilbyder i øjeblikket fire typer planer, hvis detaljer er som følger (Alle priser er konverteret fra euro til amerikanske dollars for bedre brugerforståelse)

 • Månedlig plan: $ 5,74 faktureret en gang
 • Tre måneders plan: $ 4,59 / måned ($ 13,78 faktureret en gang)
 • Årlig plan: $ 4.02 / måned ($ 48.25 faktureret en gang)
 • To års plan: $ 3,45 / måned ($ 82,71 faktureret en gang)

AzireVPN-prisplaner

Priserne for de langsigtede planer er lidt høje sammenlignet med de begrænsede funktioner og funktionaliteter, som udbyderen tilbyder. Meget større VPN-tjenester med meget flere funktioner til at starte op tilbyder lignende planer for endnu lavere priser som NordVPN. Så det gør jeg ikke’t kan virkelig godt lide de langsigtede aftaler og tro, at de mindst skal ned med en dollar.

Den kortvarige prisfastsættelse er sammenligneligvis bedre og meget mere tiltalende, da de fleste VPN'er ikke gør det’t tilbyder kortvarige planer for så lave priser. AzireVPN er bedst til kortvarige abonnementer, hvis du ønsker at få en VPN til en lille tidsramme.

Det tilbyder dig også en 24-timers gratis prøveversion sammen med en 7-dages refusionspolitik, hvilket gør kundeforholdets betingelser ret venlige.

Betalingsmetoder er forskellige og inkluderer alle populære muligheder som kreditkort, PayPal osv. Sammen med cryptocurrency-betalinger for dem, der ønsker at sikre anonymitet, mens de abonnerer på tjenesten.

Vær dog opmærksom på, at betaling af kryptoer vil ødelægge dig muligheden for at kræve refusion.

AzireVPN Entertainment Support

På grund af konstant brugernes efterspørgsel har vi på BestVPN.co fornyet vores gennemgangsstil en smule og begyndt at medtage anmeldelser på en VPN’s evne til at støtte underholdning. Dette indebærer primært at fjerne blokering af streamingwebsteder som Netflix og tilbyde sikker support til Torrenting,

AzireVPN’den første store skuffelse var, at det arbejdede med Netflix kun to gange i 16 genforbindelser, og det også på kun Spaniens og Sveriges servere. Det gør det ikke’Jeg arbejder på at fjerne blokering af Netflix USA, men jeg tror, ​​at en udbyder med kun 5 placeringer ikke har det’t er lavet, mens Netflix ikke blokeres for øje.

Denne VPN er nødt til at introducere Netflix-blokering, i det mindste på de amerikanske servere, hvis den vil fange de nuværende VPN-brugere, da de ser ud til at kræve Netflix-blokering som en almindelig funktion i enhver VPN-service.

Azire VPN-service til torrent, kan beskrives med kun et ord, og det er “UTROLIG”. Jeg kan sige dette, fordi udbyderen ikke har nogen begrænsninger på nogen af ​​sine servere til Torrenting, og oven på det er dens darn for sikker til at lade copyright-trold komme ind.

Hvem ville have troet, at bare en lille skala VPN-service ville være så god i så mange ting? AzireVPN ser ubetydelig ud i starten uden nogen prangende ting eller gimmicks, men når du først begynder at udforske dens funktionaliteter og ydeevne, vil du vide, at dette er en tjeneste, du bør bestemt prøve en gang mindst.

AzireVPN-serveranmeldelse

Som du måske vidste ved, tilbyder AzireVPN kun 5 serverplaceringer, og disse er i USA, Storbritannien, Sverige, Spanien og Canada.

AzireVPN Server placeringer

Tjenesten er utvivlsomt god, men dens serverinfrastruktur er meget begrænset. I dag er de fleste top VPN'er som Surfshark VPN, der tilbyder 800+ servere eller andre, der mindst tilbyder mere end 30 placeringer, men AzireVPN er ikke en af ​​dem.

AzireVPN-serverfunktioner

Dets serverplaceringer er bare koncentreret i Nordamerika og Vesteuropa, hvilket udelader størstedelen af ​​verden fra dens anvendelsesområde.

Jeg vil anbefale AzireVPN at i det mindste forbedre sit serverantal til 15, hvis det vil konkurrere med de større tjenester derude, fordi rækkevidde nu er en vigtig faktor i beslutningen om en VPN-tjeneste, og hvis dette mangler, kan brugerne være lidt tøvende ved at gå efter tjenesten.

AzireVPN kundesupport

Jeg er overhovedet ikke fan af e-mail-support, fordi det er for mig uklart og gammel skole. VPN'er kræver hurtigere support, som kun kan komme via en live chat supportfunktion. Desværre mister AzireVPN nogle større point her for ikke at tilbyde en sådan mulighed.

AzireVPN Kundesupport

Dens responstid var god, endnu bedre end de fleste udbydere, der bruger denne kommunikationstilstand til at løse forespørgsler, men jeg kan stadig ikke komme omkring det faktum, at jeg er nødt til at vente et par timer, selv for at få en simpel forespørgsel om min løst.

AzireVPN-klientkompatibilitet

For at kontrollere, hvordan dens klient-app faktisk fungerede, downloadede jeg sin Windows-app, og jeg må sige, at det var ret let at gennemgå installationsprocessen.

AzireVPN anmeldelse

Downloadknapperne på webstedet for hver klient er ganske markant fremtrædende, filstørrelsen er ikke’t for stor, og installationsprocessen gik også glat.

AzireVPN anmeldelse

For så vidt angår klientens arbejde, fungerede det fint og gjorde min forbindelse sikker. Mange mennesker har rapporteret, at denne VPN har IP-lækager, men det gjorde jeg ikke’t finder noget indtil det tidspunkt, jeg skrev denne anmeldelse ned, så jeg gætte de’vi lappede dette op.

Jeg var dog skuffet over, at klientappen forsvandt, når jeg fik forbindelse til VPN. Normalt har VPN-klienter et interaktivt dashboard, som du kan navigere rundt for at skifte servere, få adgang til kill-switch osv. Men AzireVPN’s klient gør ikke’t har det, så dette svigtede mig alvorligt, da jeg var nødt til at afbryde den fra min proceslinje, hvis jeg skulle ændre min server, hvilket ikke er det, jeg ville have foretrukket .

Ulemperne

AzireVPN har bestemt det stærke point, men der er også nogle ulemper ved tjenesten. Lad mig stille dem op for dig, så du nemt kan forstå dem:

Hastighederne var bestemt i det lavere interval, især på de nordamerikanske servere med nogle uploadhastigheder, der berørte 23Mbps-mærket på en 100 Mbps-forbindelse, hvilket er noget, som udbyderen skal adressere på et prioriteret grundlag.

AzireVPN gør det ikke’t har en kill switch endnu, hvilket bare er uacceptabelt. At’s fordi denne kill-switch i tilfælde af en afbrydelse er det, der sparer dig fra at gå på kompromis med dit privatliv.

På trods af alle de gode logningspolitikker og sikre protokoller, var en ting sikker mig alarmerende og det var AzireVPN’s base i Sverige, der er medlem af 14 Eyes-alliancen. Sverige lyder måske som et godt gammelt nordisk land for dig, men dets medlemskab af 14 Eyes Alliance gør det til en ikke-sikker mulighed for VPN'er at etablere base i.

AzireVPN anmeldelse

Denne alliance har ret til at kræve data fra brugere fra alle medlemslande, så hvis en sådan anmodning nogensinde kommer op, er AzireVPN muligvis nødt til at efterkomme. Udbyderen har alvorligt brug for at skifte base så hurtigt som muligt, ellers nytter det ikke at være en helgen i en haj’s mund.

Konklusion:

AzireVPN er bestemt en sikker, kraftfuld service, som til trods for at være ret begrænset i størrelse og funktioner’t skuffe.

Normalt er en sådan lille service ikke’Jeg går langt så godt, men AzireVPN har gjort et fremragende stykke arbejde indtil nu. Der er få chinks i rustningen, men intet, der ikke kan fastgøres.

Hvis udbyderen fikser dem og udvider sin rækkevidde af operationer, ligesom den øger sine servere, tilføjer et par flere nicheklient-apps, inkorporerer specielle funktioner som Split Tunneling og en Killswitch blandt andre, vil det bestemt blive en regelmæssig funktion i bedste VPN-lister over alle rundt om.

Foreløbigt anbefales AzireVPN stærkt til Torrenting-brugere og for dem, der ønsker at få et solidt privatliv til deres internetforbrugerbehov.

Det, det ikke anbefales til, er Netflix-blokering og beskyttelse i lande i Asien og Mellemøsten.

Похожие статьи

 • VPNBaron Review 2019

  Jurisdiktion Rumænien Pris $ 5.54 Servere 13 logs Ingen logfiler Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Fjern blokering af Netflix Ja Torrende Ja Fungerer i Kina Nej Anbefalet...

 • Encrypt.Me Review

  Jurisdiktion USA Pris $ 99,99 (1 års plan) Servere 132 servere i 25 lande Logs Holder logfiler i 16 dages kryptering AES-256 blokerer Netflix...

 • VPNSecure Review 2019

  Baseret på et usædvanligt sted for en VPN-tjeneste, gjorde VPNSecure.me ikke’Det ser ud til at være en passende service ved første øjekast, men denne service har mange facetter...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiktion Canada Pris $ 49 for en 1-års plan-servere 600+ servere i 60 lande Logfiler Ja Kryptering AES-256 Bit Fjern blokering af Netflix Nej Spændende Ja...

 • BolehVPN anmeldelse

  Jurisdiktion Seychellerne Pris $ 6,66 / mo på en 1-års plan-servere 35 servere i 12 lande Logs Butik Forbindelseslogfiler Kryptering AES-256-bit Fjernelse af blokering...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me