AVG Secure VPN Review 2023: Er AVG VPN noget godt?

Jurisdiktion Tjekkiet
Pris $ 79.99 faktureret en gang (1-årig plan)
Servere 50+
Logs Ja
Kryptering AES-256-CBC
Fjern blokering af Netflix Ja
torrenting Ja
Arbejder i Kina Ingen
Anbefalede  Ingen
Internet side https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn
Kompatibilitet Windows, Android, Apple

Secure VPN er biproduktet fra AVG Technologies; blev grundlagt i 1991 som en antivirus-udbyder, erhvervet af Avast i 2016. Det er et uhøjtideligt privatlivsværktøj, der rangeres som den 50. position fra de 180 udbydere på BestVPN.co.

Det bruger 256-bit-AES-kryptering og KUN vært 50 servere i 30 lande i hele verden. Desværre gemmer det også session- og forbindelseslogfiler, og dens Windows-app har en virus. Det lykkes med glæde at fjerne blokering af streamingplatforme som Netflix US.

Priser starter ved $ 6.66 / mo. på en årlig plan, og du får en gratis 7-dages prøveperiode til test af tjenesten. Jeg ANBEFALER IKKE udbyderen til brugere med privatlivets fred, men rådgive at gå efter det billige og pålidelige alternativ, Surfshark pris til $ 1,99 / mo.

For mere information, læse denne grundige AVG VPN-gennemgang 2023, hvor jeg diskuterer om sikkerhed, gennemsigtighed, prisfastsættelse, servere, ydelse, kompatibilitet og support:

Serverantal 50+
Jurisdiktion Tjekkiet
Logs Ja
torrenting Ja
Fjern blokering af Netflix Ja
Pris $ 79.99 faktureret en gang (1-årig plan)
protokoller OpenVPN & IPSec
Omkører Kina Firewall Ingen
Datakryptering AES-256-CBC
Internet side https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn

Contents

En analyse af AVG VPN’s sikkerhed

AVG Secure VPN har sit hovedkvarter i Den Tjekkiske Republik, som er væk fra 5/9/14 Eyes Alliances. Som de fleste EU-lande har placeringen færre internetbegrænsninger.

Dette fungerer til fordel for udbyderen, da landet er endda lempeligt for dem, der får adgang til BitTorrent-netværket. VPN’er er ikke forbudt i landet, og loven giver mulighed for ytrings- og pressefrihed.

Regeringen respekterer netizens rettigheder bortset fra “hadudtalelse” sager, der benægter forbrydelser fra kommunisttiden og Holocaust. Ellers forbyder regeringen vilkårlig indblanding i privatlivets fred.

Der var en vis forvirring over en ny regning fra finansminister Andrej Babiš. Det fokuserede på “internetdeanomisering” ifølge hvilken hver bruger skulle have en “internet pas” for at få adgang til den digitale verden. Det blev dog aldrig vedtaget på grund af den rene afvisning fra netizens.

Som sådan nyder netizens et ubegrænset internet i landet, med blokke kun pålægger websider, der promoverer pedofili, handel med børn, børneprostitution og pornografi.

Sikker AVG Secure VPN Log dine data?

AVG Secure VPN’s “Logpolitik og brug” er ganske gennemsigtig og ligetil. I modsætning til andre udbydere handler dette produkt ikke om at IKKE lagre VPN-data.

Naturligvis siger de ikke nøjagtigt hvad “VPN-data” de registrerer, men bare at hævde, at de gør, skulle være nok til, at de privatlivsbevidste er opmærksomme på tjenesten.

Udbyderen hævder, at den indsamler disse data til tekniske formål, svig mod service og for at forhindre / identificere misbrug af deres tjenester, som at bryde deres “Slutbrugeraftale”.

Dette involverer at hengive sig til spamming, fildeling eller andre ulovlige aktiviteter. For at udbyderen kan identificere sådanne tilfælde, sporer de hvilke websteder, du besøger.

Som sådan behøver de ikke at angive, hvilke data der er registreret, men vi ved, at de registrerer brugslogfiler (som er et rødt flag). jeg’Jeg overlader at stole på udbyderen med dine oplysninger til dig!

AVG Secure VPN Review

Hvilken kryptering bruger AVG VPN?

For at sikre den indkommende / udgående trafik bruger AVG Secure VPN militær, AES-256-kryptering med HMAC SHA256-hash-godkendelse.

Til kontrolkanal bruger AVG VPN de samme AES-256-cifre med et RSA-2048-håndtryk. Perfect Forward Secrecy (PFS) leveres af en DHE-4096 nøgleudveksling.

Lækker AVG VPN din WebRTC / DNS / IP-adresse?

For at få et komplet billede af den sikkerhed, der tilbydes af AVG Secure VPN, udførte jeg WebRTC / DNS / IP-adresse lækktest på tre forskellige websteder.

Processen involverede forbindelse til forskellige servere og se, om udbyderen lider under lækageproblemer. Resultater, du ser nedenfor, er fra mine test på deres Israel, Petah Tikva-server.

IP-DNS lækketest - VPN-tilsluttet

Perfekt privatliv – DNS-lækagetest

Som du kan se, efter at du har kontrolleret DNS fra Perfect Privacy, afslører resultaterne, at adressen er bosiddende fra Israel gennem HQserv Communication Solutions ISP.

Dette betyder, at det lykkedes udbyderen at skjule min DNS-adresse, hvilket gjorde min officielle placering ukendt og usynlig. IP’en fik jeg adgang til; 185.191.205.3

Perfekt privatliv - DNS-lækketest AVG Secure VPN

Browser lækager – WebRTC lækketest

Ingen ønsker at tilmelde sig en udbyder, der ikke tilbyder den mest basale facet af en VPN: PRIVACY. Hvis der endda er den mindste chance for, at din WebRTC lækker, vil du regne så dårligt.

Heldig for dig, AVG Secure bestod testen ved tilslutning til en Israel Server. Som du kan se, viser resultaterne nedenfor en offentlig IP og lokal IP fra Israel.

Browser lækager - WebRTC lækketest AVG Secure VPN

IPLeak.Net – Komplet analyse af privatlivets fred

For at sikre, at de resultater, vi modtog for både WebRTC- og DNS-lækagetest, var nøjagtige, besluttede jeg at udføre en komplet privatlivsanalyse på udbyderen ved hjælp af IPLeak.net.

Hvis du ser på resultaterne nedenfor, kan du ikke se tegn på lækager. IP-adressen er en israelsk placering, inklusive den lokale IP.

DNS-serveren er også den samme som den tilsluttede IP, der bekræfter, at din identitet forbliver sikker, når du bruger AVG’s VPN-applikation.

IPLeak.Net - Komplet privatlivsanalyse AVG Secure VPN

Appfilkontrol: 1 GrayWare-virus registreret

Jeg må sige, at jeg virkelig var skuffet over at opdage, at AVG på trods af at være en berømt antivirus- og antimalware-software har en virus i deres Secure VPN.exe-fil til Windows.

App-filkontrol

Testen blev udført på virustotal.coms websted, hvor du kan uploade en fil og få den analyseret på tværs af flere antivirus-tjenester for at kontrollere, om der er røde tegn.

Hvor .exe-applikationen bestod 69 kontroller, mislykkedes den i en. Appen leveres med GrayWare / Win32.Presenoker virus. Mac .dmg-filen bestod alle 55 kontroller.

App-filkontrol

AVG VPN-serverplaceringer

AVG Secure VPN-udbydere brugere med servere på 50+ placeringer over hele verden. De har stadig brug for at udvide deres tilbud, men kunderne har muligheden for at vælge specielle servere til P2P / Torrenting og streaming, som begge fungerer problemfrit.

Jeg gennemførte også hastighed / server-test på adskillige placeringer for at identificere bare metal-servere fra virtuelle (falske) dem. Processen tog mig cirka en time, hvor jeg testede omkring 20 lokationer. Med glæde var alle serverne placeret på den nøjagtige annoncerede destination.

AVG Secure VPN-servere, der tilbydes

AVG VPN-hastighedstest til streaming og download

I gennemsnit lykkedes det AVG at levere stabile 72,83 Mbps i download og 68,63 Mbps i uploadhastigheder, baseret på vores udførelse af test i 5 forskellige serverplaceringer.

Server OS UK Australien Tyskland Frankrig Gennemsnit
Hent 80.23Mbps 79.34Mbps 58.81Mbps 69.98Mbps 75.81Mbps 72.83Mbps
Upload 77.12Mbps 68.97Mbps 62.77Mbps 72.60Mbps 61.72Mbps 68.63Mbps
Ping 127 ms 180 ms 99 ms 150 ms 109 ms 133 ms

Arbejder AVG VPN med Netflix?

Heldigvis fungerer AVG VPN sammen med Netflix. Når alt kommer til alt er en af ​​hovedårsagerne til at investere i en VPN-løsning at omgå geobegrænsninger og indholdsbegrænsninger pålagt af streamingwebsteder over hele verden.

For at kontrollere, om AVG Secure VPN fungerer problemfrit for at fjerne blokering af VoD’er, tilsluttede jeg mig en amerikansk server og gik derefter direkte til Netflix.com for at kontrollere deres komplette database med titler.

Streaming US

Tidligere hvor jeg ikke kunne se “Parker og rekreation” på platformen ved at oprette forbindelse til den amerikanske server i AVG Secure, fjernede TV-showet.

Som du kan se nedenfor, streamer tv-showet ganske glat og i HD-kvalitet. Dette fungerede dog kun til at fjerne blokering af amerikanske Netflix og ikke andre platforme som BBC iPlayer og Amazon Prime.

Streaming-parker og rekreation

Er det sikkert at Torrent med AVG VPN?

Desværre tilbyder udbyderen ikke et StealthVPN a.k.a. formørkelse funktion. Jeg havde stadig en repræsentant for mig test tjenesten i Kina (som en del af vores 80+ udbyder’s analyse), men det virkede ikke.

Alligevel fungerede VPN på andre steder som Iran, Irak, Tyrkiet og Egypten, hvor VPN-forbud er overhængende og ganske vanskelige at omgå.

Med hensyn til P2P / Torrenting udførte jeg en test på IPLeak.net, der anmodede om at downloade et magnetlink og derefter vurdere baggrunden bag netværket.

Som du kan se, viser resultaterne, at min identitet er beskyttet, hvilket afslører en anden IP fra min faktiske placering og adresse: 185.191.205.6.

Torrentadressedetektion AVG Secure VPN

Test af virtuelle placeringer

Nedenfor kan du se resultater fra CA Technologies’ App syntetisk skærm. Jeg pingede den israelske server til over 90 overvågningsstationer over hele verden fra ASM.CA.

Test af virtuelle placeringer

Round-Trip-Time (RTT) på alle steder var ekstremt høj, undtagen i Israel – Kiryat-Matalon, som har et gennemsnit. rtt på 1,620 ms, hvilket indikerer, at serveren er tæt på.

Virtuel placeringstest for AVG VPN

Tracert-værktøjet fra CA Technologies’ App Synthetic Monitor, bekræft yderligere disse fund og viser en rtt på 1,603 ms. Dette betyder, at serveren faktisk er placeret i Israel.

Test af virtuelle placeringer

AVG VPN-kompatibilitetsanmeldelse

Efter at have analyseret udbyderen, indså jeg, at AVG Secure VPN ikke tilbyder nogen browserudvidelser. Du har kun apps tilgængelige til Windows, Mac, Android og iOS.

Du kan downloade dem alle fra webstedet direkte. Smartphone-brugere kan vælge at installere VPN direkte fra Google Play Store eller iTunes, afhængigt af den enhed, de bruger.

AVG Secure VPN-kompatibilitet

AVG VPN-kundesupportanmeldelse

Med hensyn til kundesupport er AVG Secure VPN ret proaktiv. De tilbyder 24/7 live chat support til betalte brugere, hvor du modtager et svar inden for sekunder efter din forespørgsel.

I modsætning til andre udbydere på markedet tilbyder VPN endda premium support via telefon. Du kan ringe til dem på 1-844-234-6038 for enhver information / hjælp om deres produkter.

Der er også et support-dashboard, hvor brugere kan indtaste søgeforespørgsler for at blive omdirigeret til relevante blogs / vejledninger til fejlfinding.

Kunde support

Hvor meget koster AVG VPN?

I modsætning til andre udbydere, der tilbyder abonnementer af varierende varighed med rabatter, afslører min AVG VPN-gennemgang, at udbyderen holder tingene enkle ved at tilbyde en enkelt årlig plan, der starter ved $ 79.99 / år.

Dette betyder, at du betaler en uheldige $ 6,66 / måned. Disse omkostninger er ret budgetvenlige i sammenligning med andre på markedet, der starter ved $ 10 + over månedligt.

AVG-sikker VPN-prisfastsættelse

Tilbyder AVG VPN særlige sikkerhedsfunktioner?

Selv efter at have gået indgående i AVG Secure VPN, kunne jeg ikke finde nogen avancerede funktioner, der kunne øge din anonymitet online. Mens ja, kapper udbyderen din identitet.

Det mangler meget i at tilbyde ekstra sikkerhedsfunktioner som automatisk kill-switch, DoubleVPN, Onion over VPN, StealthVPN og DDoS / DPI Attack Protection, som alle er nødvendige i dag’s hurtige teknologiske verden.

Hvor mange enheder kan jeg oprette forbindelse til samtidig med AVG VPN?

AVG Secure VPN tilbyder ikke brugerne meget mulighed for at dele deres forbindelse på forskellige enheder. Ligesom de fleste udbydere på markedet har den en grænse på fem multi-logins.

Dette betyder, at du kun kan bruge det på fem enheder samtidigt. I sammenligning med Surfshark, der tilbyder ubegrænset forbindelse, og er en nybegynder (lanceret i 2023) – vil jeg sige, at AVG Secure VPN stadig har en lang vej at gå.

AVG VPN-sammenligninger

VPN-udbydere

Fjern blokering af Netflix US

Tilbyder hurtige hastigheder

Kryptering

protokoller

Multi-login er tilladt

Prisfastsættelse

Læs anmeldelser

Internet side

Surfshark AVG Secure VPN
Ja Ja
Over gennemsnit Langsom
Surfshark tilbyder AES-256-kryptering på alle protokoller, det understøtter AVG VPN tilbyder AES-256-kryptering på alle protokoller, den understøtter
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN
Ubegrænset forbindelse på et enkelt abonnement 5 Multi-login på et enkelt abonnement
$ 1,99 / måned (2-årsplan) med alle funktioner inkluderet $ 2,99 / måned (3-årig plan) Med alle funktioner inkluderet
Surfshark Review AVG VPN-gennemgang
Besøg Surfshark Besøg AVG Secure VPN

AVG VPN-alternativer

I betragtning af at AVG VPN’s ydeevne er ikke så imponerende, brugere er muligvis på udkig efter et pålideligt alternativ. Jeg foreslår, at du tilmelder dig det budgetvenlige, men alligevel meget værdifulde, Surfshark, der starter på en mishandlet $ 1,99 / mo. 

Men hvis du ikke har noget imod at bruge lidt mere penge, er der ingen bedre mulighed end den berygtede Hong Kong-baserede, PureVPN. Det starter kl $ 2,91 / mo for en 5-årig plan og har et stort netværk på 5.600+ servere!

Anbefaler jeg AVG Secure VPN?

Umm… Jeg tror ikke det. Først og fremmest er deres logningspolitikker ret skyggefulde, og jeg tror, ​​at de holder brugslogfiler, som indeholder tidsstempler og websteder, der er besøgt.

For det andet er deres serverantal alt for lavt, og de er nødt til at udvide deres fortegnelser. For det tredje har de ikke avancerede sikkerhedsfunktioner til at øge din anonymitet.

jeg’d siger, VPN kun ville være et godt valg for brugere, der ønsker enkelhed og har brug for adgang til amerikanske Netflix. Bortset fra det har VPN brug for meget arbejde.

Hvis du leder efter en billig allrounder til alle dine behov for browsing, torrenting, streaming og spil, vil jeg anbefale at gå til Surfshark, der starter ved $ 1,99 / mo.

Похожие статьи

 • Betternet VPN Review 2023

  Jurisdiktion Canada Pris $ 2,99 / mo for en 1-års plan-servere 10 servere i 10 lande Logfiler Logfiler Brugerdata-kryptering AES-256 (betalt) | AES-CBC-128 bit…

 • NordVPN Review 2023

  Jurisdiktion Panama Pris $ 3,49 / mo på en 3-års plan-servere 5560+ Servere i 59 lande Logs Ingen logfiler Certificeret kryptering AES-256-GCM / AES-256-CBC…

 • Windscribe VPN Review 2023

  Jurisdiktion Canada Pris $ 49 for en 1-års plan-servere 600+ servere i 60 lande Logs Ja Kryptering AES-256 Bit Fjern blokering af Netflix Nej Spændende Ja…

 • Surfshark Review 2023

  Jurisdiktion De Britiske Jomfruøer Pris $ 1,99 / mo ($ 47,76 i 24 måneder) Servere 1040+ i 61+ Lande Logfiler Ingen logfiler certificeret kryptering…

 • PureVPN Review 2023

  Jurisdiktion Hong Kong Pris $ 2,91 / mo på en 2-års plan-servere 2.000+ i 140+ Lande Logfiler Ingen logfiler Certificeret kryptering AES-256-CBC ophæver blokering af Netflix…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Opera VPN Rask gjennomgang