AVG Secure VPN Review 2020: Er AVG VPN noe bra?

Jurisdiksjon Tsjekkisk Republikk
Pris $ 79,99 fakturert en gang (1-årsplan)
servere 50+
Tømmerstokker Ja
kryptering AES-256-CBC
Fjern blokkering av Netflix Ja
torren Ja
Jobber i Kina Nei
anbefalt  Nei
nettsted https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn
kompatibilitet Windows, Android, Apple

Secure VPN er biproduktet fra AVG Technologies; ble grunnlagt i 1991 som en antivirusleverandør, kjøpt av Avast i 2016. Det er et upretensiøst personvernverktøy, rangert på 50. plassering fra de 180 leverandørene på BestVPN.co.

Den bruker 256-bit-AES-kryptering og KUN vert 50 servere i 30 land verdensomspennende. Dessverre lagrer den også sesjons- og tilkoblingslogger, og Windows-appen har virus. Heldigvis lykkes det med å fjerne blokkering av streamingplattformer som Netflix US.

Prisingen starter på $ 6,66 / mo. på en årlig plan, og du får en gratis 7-dagers prøveperiode for testing av tjenesten. Jeg ANBEFALER IKKE leverandøren til personvernbevisste brukere, men anbefaler å gå for et billig og pålitelig alternativ, Surfshark priset til $ 1,99 / mo.

For mer informasjon, les denne grundige AVG VPN-gjennomgangen 2020, hvor jeg diskuterer om sikkerhet, åpenhet, priser, servere, ytelse, kompatibilitet og støtte:

Servertelling 50+
Jurisdiksjon Tsjekkisk Republikk
Tømmerstokker Ja
torren Ja
Fjern blokkering av Netflix Ja
Pris $ 79,99 fakturert en gang (1-årsplan)
protokoller OpenVPN & IPSec
Omkjøring Kina brannmur Nei
Datakryptering AES-256-CBC
nettsted https://www.avg.com/en-ww/secure-vpn

En analyse av AVG VPN’s sikkerhet

AVG Secure VPN har hovedkvarter i Tsjekkia, som er borte fra 5/9/14 Eyes Alliances. Som de fleste EU-land har stedet færre internettbegrensninger.

Dette fungerer til fordel for leverandøren, ettersom landet til og med er lempelig for dem som får tilgang til BitTorrent-nettverket. VPN-er er ikke forbudt i landet, og loven gir ytrings- og pressefrihet.

Regjeringen respekterer rettighetene til netizens, bortsett fra “hatefulle ytringer” saker som benekter forbrytelser fra kommunisttiden og Holocaust. Ellers forbyr regjeringen vilkårlig innblanding i personvernet.

Det skjedde en viss forargelse over en ny regning fra finansminister Andrej Babiš. Det fokuserte på “internettdeanomisering” som hver bruker måtte eie en “internett pass” for å få tilgang til den digitale verdenen. Imidlertid ble det aldri vedtatt, på grunn av ren misnøye fra netizens.

Som sådan nyter netizens et ubegrenset internett i landet, med blokker bare pålegger nettsider som promoterer pedofili, handel med barn, prostitusjon av barn og pornografi..

Sikker AVG sikker VPN-data?

AVG Secure VPN’s “Loggpolicy og bruk” er ganske gjennomsiktig og grei. I motsetning til andre leverandører, handler ikke dette produktet om å IKKE lagre VPN-data.

Selvfølgelig sier de ikke akkurat hva “VPN-data” de registrerer, men bare å påstå at de gjør det, skal være nok til at personvernbevisste er våkne på tjenesten.

Tilbyderen hevder at den samler inn disse dataene for tekniske formål, svindel mot tjenesten og for å forhindre / identifisere misbruk av deres tjenester, som å bryte deres “Sluttbrukeravtale”.

Dette innebærer å hengi seg til spamming, fildeling eller andre ulovlige aktiviteter. For at leverandøren skal identifisere slike tilfeller, vil de spore hvilke nettsteder du besøker.

Som sådan trenger de ikke oppgi hvilke data som er registrert, men vi vet at de registrerer brukslogger (som er et rødt flagg). Jeg’La meg stole på leverandøren med informasjonen din til deg!

AVG Secure VPN Review

Hvilken kryptering bruker AVG VPN?

For å sikre den innkommende / utgående trafikken, bruker AVG Secure VPN militær, AES-256-kryptering med HMAC SHA256-hash-godkjenning.

For kontrollkanal bruker AVG VPN de samme AES-256-sifrene med et RSA-2048-håndtrykk. Perfect Forward Secrecy (PFS) er levert av en DHE-4096 nøkkelutveksling.

Lekker AVG VPN din WebRTC / DNS / IP-adresse?

For å få et fullstendig bilde av sikkerheten som AVG Secure VPN tilbyr, gjennomførte jeg WebRTC / DNS / IP-adresse lekkasjetester på tre forskjellige nettsteder.

Prosessen innebar å koble til forskjellige servere og se om leverandøren lider av lekkasjeproblemer. Resultatene du ser nedenfor er fra testene mine på deres Israel, Petah Tikva-server.

IP-DNS lekkasjetest - VPN-tilkoblet

Perfekt personvern - DNS-lekkasjetest

Som du kan se, når du sjekker DNS fra Perfect Privacy, viser resultatene at adressen er bosatt fra Israel gjennom HQserv Communication Solutions ISP.

Dette betyr at leverandøren lyktes med å skaffe min DNS-adresse, noe som gjorde min offisielle beliggenhet ukjent og usynlig. IP-en fikk jeg tilgang til; 185.191.205.3

Perfekt personvern - DNS Leak Test AVG Secure VPN

Nettleserlekkasjer - WebRTC lekkasjetest

Ingen ønsker å registrere seg hos en leverandør som ikke klarer å tilby den mest grunnleggende fasiten til en VPN: PRIVACY. Hvis det til og med er den minste sjansen for at WebRTC lekker, vil du reek så ille.

Heldig for deg, AVG Secure besto testen ved tilkobling til en Israel Server. Som du kan se, viser resultatene nedenfor en offentlig IP og lokal IP fra Israel.

Nettleserlekkasjer - WebRTC lekkasjetest AVG Secure VPN

IPLeak.Net - Komplett personvernanalyse

For å sikre at resultatene vi fikk for både WebRTC- og DNS-lekkasjetester var korrekte, bestemte jeg meg for å utføre en fullstendig personvernanalyse på leverandøren ved bruk av IPLeak.net.

Hvis du ser på resultatene nedenfor, kan du ikke se tegn på lekkasjer. IP-adressen er en israelsk beliggenhet, inkludert den lokale IP-adressen.

DNS-serveren er også den samme som den tilslørte IP-en, og bekrefter at identiteten din forblir sikker når du bruker AVG’s VPN-applikasjon.

IPLeak.Net - Komplett personvernanalyse AVG Secure VPN

Appfilkontroll: 1 GrayWare-virus oppdaget

Jeg må si at jeg virkelig ble skuffet over å oppdage at AVG, til tross for å være et kjent antivirus- og antimalware-programvare, har et virus i Secure VPN.exe-filen for Windows..

App File Check

Testen ble utført på virustotal.com-nettstedet, hvor du kan laste opp en fil og få den analysert på tvers av flere antivirus-tjenester for å se etter eventuelle røde tegn.

Der .exe-applikasjonen passerte 69 kontroller, mislyktes den i en. Appen kommer med GrayWare / Win32.Presenoker-viruset. Mac .dmg-filen passerte alle 55 sjekker.

App File Check

AVG VPN-serverplasseringer

AVG Secure VPN-leverandører brukere med servere på mer enn 50 steder over hele verden. De trenger fortsatt å utvide tilbudene sine, men kundene har muligheten til å velge spesielle servere for P2P / Torrenting og streaming, som begge fungerer jevnt og trutt.

Jeg har også gjennomført hastighets- / servertesting på mange steder for å identifisere bare-metall-servere fra virtuelle (falske). Prosessen tok meg omtrent en time, hvor jeg testet rundt 20 lokasjoner. Heldigvis var alle serverne plassert på den nøyaktige destinasjonen som ble annonsert.

AVG Secure VPN-servere som tilbys

AVG VPN-hastighetstester for streaming og nedlasting

I gjennomsnitt klarte AVG å levere stabile 72,83Mbps i nedlastning og 68,63Mbps i opplastningshastigheter, basert på vår utførende testing på 5 forskjellige serverplasseringer.

Server OSS Storbritannia Australia Tyskland Frankrike Gjennomsnitt
nedlasting 80.23Mbps 79.34Mbps 58.81Mbps 69.98Mbps 75.81Mbps 72.83Mbps
Laste opp 77.12Mbps 68.97Mbps 62.77Mbps 72.60Mbps 61.72Mbps 68.63Mbps
Ping 127 ms 180 ms 99 ms 150 ms 109 ms 133 ms

Jobber AVG VPN med Netflix?

Heldigvis fungerer AVG VPN med Netflix. Tross alt er en av hovedårsakene til å investere i en VPN-løsning å omgå geo-begrensninger og innholdsbegrensninger, pålagt av streaming nettsteder over hele verden.

For å sjekke om AVG Secure VPN fungerer problemfritt for å fjerne blokkering av VoD-er, koblet jeg til en amerikansk server og deretter rett til Netflix.com for å sjekke den komplette databasen med titler.

Strømmer oss

Tidligere hvor jeg ikke klarte å se “Parker og rekreasjon” på plattformen, koblet til den amerikanske serveren i AVG Secure, fjernet TV-showet.

Som du ser nedenfor, strømmer TV-showet ganske greit og i HD-kvalitet. Dette fungerte imidlertid bare for å fjerne blokkeringen av amerikanske Netflix og ikke andre plattformer som BBC iPlayer og Amazon Prime.

Streaming parker og rekreasjon

Er det trygt å Torrent med AVG VPN?

Dessverre tilbyr ikke leverandøren et StealthVPN a.k.a. obfuscation trekk. Jeg hadde fortsatt en representant for meg test tjenesten i Kina (som en del av 80+ leverandøren vår’s analyse), men det fungerte ikke.

Riktignok fungerte VPN på andre steder som Iran, Irak, Tyrkia og Egypt, der forbud mot VPN er overhengende og ganske vanskelig å omgå.

Når det gjelder P2P / Torrenting, gjennomførte jeg en test på IPLeak.net, som ba om å laste ned en magnetlink og deretter vurdere bakgrunnen bak nettverket.

Som du kan se, viser resultatene at identiteten min er beskyttet, og avslører en annen IP fra min faktiske beliggenhet og adresse: 185.191.205.6.

Torrent adresseoppdagelse AVG Secure VPN

Testing av virtuelle steder

Nedenfor kan du se resultater fra CA Technologies’ App syntetisk skjerm. Jeg pinget den israelske serveren til over 90 overvåkningsstasjoner over hele verden fra ASM.CA.

Testing av virtuelle steder

Round-Trip-Time (RTT) på alle steder var ekstremt høy, bortsett fra i Israel - Kiryat-Matalon, som har et gjennomsnitt. rtt på 1,620 ms, som indikerer at serveren er i nærheten.

Testing av virtuelle steder for AVG VPN

Tracert-verktøyet fra CA Technologies’ App Synthetic Monitor, verifiser ytterligere disse funnene, viser en rtt på 1,603 ms. Dette betyr at serveren faktisk er lokalisert i Israel.

Test av virtuelle steder

AVG VPN-kompatibilitetsgjennomgang

Da jeg analyserte leverandøren, innså jeg at AVG Secure VPN ikke tilbyr noen nettleserutvidelser. Du har bare apper tilgjengelig for Windows, Mac, Android og iOS.

Du kan laste ned dem alle fra nettstedet direkte. Smarttelefonbrukere kan velge å installere VPN direkte fra Google Play Store eller iTunes, avhengig av enheten de bruker.

AVG Secure VPN-kompatibilitet

AVG VPN Kundesupportanmeldelse

Når det gjelder kundestøtte er AVG Secure VPN ganske proaktiv. De tilbyr 24/7 live chat support til betalte brukere, der du får svar innen sekunder etter spørsmålet ditt.

I motsetning til andre tilbydere på markedet, tilbyr VPN til og med premium support via telefon. Du kan ringe dem på 1-844-234-6038 for all informasjon / assistanse om produktene deres.

Det finnes også et støttepanel, der brukere kan legge inn søk for å bli omdirigert til relevante blogger / feilsøkingsveiledninger.

Kundeservice

Hvor mye koster AVG VPN?

I motsetning til andre leverandører som tilbyr abonnement med varierende varighet med rabatter, avslører min AVG VPN-anmeldelse at leverandøren holder ting enkelt ved å tilby en eneste årlig plan, som starter på $ 79.99 / år.

Dette betyr at du betaler en ulykkelig $ 6,66 / måned. Disse kostnadene er ganske budsjettvennlige, sammenlignet med andre på markedet som begynner på $ 10 + over månedlig.

AVG Sikker VPN-priser

Tilbyr AVG VPN spesielle sikkerhetsfunksjoner?

Selv etter å ha gått inngående i AVG Secure VPN, kunne jeg ikke finne noen avanserte funksjoner som kan øke din anonymitet på nettet. Selv om ja, kapper leverandøren din identitet.

Det mangler sterkt i å tilby ekstra sikkerhetsfunksjoner som automatisk kill switch, DoubleVPN, Onion over VPN, StealthVPN og DDoS / DPI Attack Protection, som alle er nødvendige i dag’s fartsfylte teknologiske verden.

Hvor mange enheter kan jeg koble til samtidig med AVG VPN?

AVG Secure VPN tilbyr ikke brukerne mye mulighet til å dele forbindelsen sin på forskjellige enheter. Akkurat som de fleste tilbydere på markedet, har den en grense på fem multilogger.

Dette betyr at du bare kan bruke den på fem enheter samtidig. I forhold til Surfshark, som tilbyr ubegrensede forbindelser, og er en nybegynner (lansert i 2018) - vil jeg si at AVG Secure VPN fremdeles har en lang vei å gå.

AVG VPN-sammenligninger

VPN-leverandører

Fjern blokkering av Netflix US

Tilbyr raske hastigheter

kryptering

protokoller

Flere pålogginger tillatt

Priser

Les anmeldelser

nettsted

Surfshark AVG Secure VPN
Ja Ja
Over gjennomsnittet Sakte
Surfshark tilbyr AES-256-kryptering på alle protokoller den støtter AVG VPN tilbyr AES-256-kryptering på alle protokoller den støtter
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN
Ubegrensede tilkoblinger på et enkelt abonnement 5 Flere innlogginger på et enkelt abonnement
$ 1,99 / måned (2 års plan) med alle funksjoner inkludert $ 2,99 / måned (3 års plan) Med alle funksjoner inkludert
Surfshark Review AVG VPN-gjennomgang
Besøk Surfshark Besøk AVG Secure VPN

AVG VPN-alternativer

Tatt i betraktning at AVG VPN’ytelsen er ikke så imponerende, brukere kan være på jakt etter et pålitelig alternativ. Jeg foreslår at du registrerer deg for det budsjettvennlige, men allikevel svært verdifulle, Surfshark, som starter på en møkkete $ 1,99 / mo. 

Men hvis du ikke har noe imot å bruke litt mer penger, er det ikke noe bedre alternativ enn den beryktede Hong Kong-baserte, PureVPN. Det starter $ 2,91 / mo for en 5-årsplan og har et stort nettverk på over 5600 servere!

Anbefaler jeg AVG Secure VPN?

Umm… jeg tror ikke det. Først av alt, loggpolicyene deres er ganske skyggefulle, og jeg tror at de holder brukslogger, som inneholder tidsstempler og nettsteder som er besøkt.

For det andre er serverantallet deres altfor lavt, og de må utvide oppføringene. For det tredje har de ingen avanserte sikkerhetsfunksjoner for å øke din anonymitet.

Jeg’d sier at VPN bare ville være et godt valg for brukere som ønsker enkelhet og trenger tilgang til amerikanske Netflix. Bortsett fra det, trenger VPN mye arbeid.

Hvis du er ute etter en billig allrounder for alle behovene dine for surfing, strømming, streaming og spill, vil jeg anbefale å gå til Surfshark som starter på $ 1,99 / mo.

Похожие статьи

 • Betternet VPN Review 2020

  Jurisdiksjon Canada Pris $ 2,99 / mo for en 1-års plan servere 10 servere i 10 land Logger Logger Brukerdata kryptering AES-256 (betalt) | AES-CBC-128 bit...

 • NordVPN Review 2020

  Jurisdiksjon Panama Pris $ 3,49 / mo for en 3-års plan-servere 5560+ Servere i 59 land Logger Ingen logger sertifisert kryptering AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • Windscribe VPN Review 2020

  Jurisdiksjon Canada Pris $ 49 på en 1-års plan servere 600+ servere i 60 land Logger Ja Kryptering AES-256 Bit Avblokkerer Netflix Nei Torrenting Ja...

 • Surfshark Review 2020

  Jurisdiksjon De britiske jomfruøyene Pris $ 1,99 / mo ($ 47,76 i 24 måneder) Servere 1040+ i 61+ Land Logger Ingen logger sertifisert kryptering...

 • PureVPN Review 2020

  Jurisdiksjon Hong Kong Pris $ 2,91 / mo for en 2-års plan-servere 2000+ i 140+ Land Logger Ingen logger Sertifisert kryptering AES-256-CBC fjerner blokkering av Netflix...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me