Anonine VPN-gennemgang

Jurisdiktion Seychellerne
Pris $ 3,99 / måned (1 års plan)
Servere 150+ i 32 lande
Logs Ingen
Kryptering AES-256
Fjern blokering af Netflix Ja
torrenting Ja
Arbejder i Kina Ingen
Anbefalede  Ingen
Internet side https://anonine.com/
Kompatibilitet Windows, Android, Apple

Anonine VPN kan fjerne blokering af Netflix i USA og garantere sikker browsing

Anonine VPN er god, men lille service med hovedkvarter i det datavenlige land Seychellerne.

Tjenesten er bestemt lille i sammenligning med branchetitanerne på en vis afstand, men størrelsen gør det dog ikke’t betyder noget i VPN-domænet, så længe dine grundlæggende er rigtige.

Anonine VPN koster $ 3,99 / måned på sin bedste plan (1 års deal), hvilket er ret højt, så er Anonine VPN op til opgaven med at retfærdiggøre denne høje pris med en fremragende service?

I denne Anonine VPN-gennemgang vil jeg gennemgå hvert aspekt af tjenesten og analysere den for at fortælle dig, om jeg anbefaler denne tjeneste eller ej.

Så lad’s begynder med.

Anonine VPN Jurisdiction Review

Anonine VPN er baseret på Seychellerne ved at få sin jurisdiktion ret på pengene.

Dette land er et af de sikreste steder på kloden for en VPN, der skal være vært i, da det ikke har nogen lov om datalagring.

Seychellerne er heller ikke medlem af nogen datadelingsalliance.

I betragtning af disse punkter, vi’Jeg giver et grønt flag til Anonine VPN, da dens jurisdiktion er sikker.

Anonine VPN-logningspolitisk gennemgang

Anonine VPN er en service, som du kan stole på, når du holder absolut nul logfiler over dine aktiviteter.

Anonine vpn-logningspolitik

I en af ​​de mest enkle og velskrevne privatlivspolitikker, som jeg’Vi har fundet så langt i VPN-domænet, hævder udbyderen, at den vandt’t registrere enhver form for følgende typer brugerdata i enten dets arkiver eller servere:

 • Logs
 • Forbindelse tidsstempel
 • Forbindelsens varighed
 • Lokationer og servere, som brugeren er forbundet til
 • IP-adresser
 • DNS-anmodninger

Ja, det beholder din e-mail, kontooplysninger og endda forbindelsestidsstempler, men vedligeholdelse af sådanne data er forståeligt, fordi det giver tjenesten mulighed for at hjælpe brugere med bedre service og kontofacilitet.

Dertil kommer, at indsamling af disse typer data ikke overhovedet er farligt for brugerens privatliv.

Men hvis AnonineVPN ønsker at forbedre sig selv i denne henseende, kan den følge eksemplet med MullvadVPN, som ikke’t kræver noget, ikke engang din e-mail, for at oprette din konto.

Anonine VPN-krypteringsanmeldelse

Anonine VPN tilbyder militær klasse AES 256 CBC-kryptering.

For dem, der ikke gør’Jeg ved ikke om denne krypteringsstandard, så lad mig bryde det for dig, at det’er praktisk talt manipuleringssikker.

Der er i øjeblikket ingen kendt metode til at dechiffrere denne form for kryptering, uanset hvor kraftfulde brute force-angreb udføres på den. Så dine data, der rejser gennem Anonine VPN’s tunneler, er temmelig sikkert.

Anonine VPN Protocol Support Review

Anonine VPN tilbyder disse tre protokoller:

 • OpenVPN / Stunnel
 • IPSec IKEv2
 • L2TP / IPSec

Ud af partiet er OpenVPN det mest sikre som det’er ikke kendt for at have nogen sårbarheder overhovedet. Det’s også Open Source, der får dens sikkerhed til at udvikle sig jævnligt gennem en dedikeret brugerbase, der udskyder eventuelle mangler og korrigerer den, før et hack kan drage fordel af dem.

IPSec / IKEv2 og L2TP / IPSec er også gode, men jeg gør ikke’t anbefaler dig at bruge dem, når OpenVPN er tilgængeligt. Hastighederne er måske lidt langsommere for sidstnævnte, men alligevel er alt, hvad der sænker din sikkerhedsprofil, altid et stort nej.

Udbyderen tilbyder en Kill switch-funktion, som også er blevet en grundlæggende nødvendighed i disse dage, da denne funktion bliver din frelser i tilfælde af, at din forbindelse falder ned ved at dræbe dit internet med det samme.

Dette forhindrer din IP i at blive eksponeret og din anonymitet for at blive kompromitteret.

Anonine VPN-gennemgang

Anonine VPN IP Lækbeskyttelsesanmeldelse

Anonine VPN har også bestået vores DNS-lækketest uden nogen tilsyneladende problemer.

Anonine VPN-gennemgang

Men det gjorde det ikke’t gør det samme for Web RTC-testen, hvor den viste, at trafikken passerede gennem mindst 4 forskellige IP-adresser, hvilket antyder nogle store problemer på denne front for Anonine VPN.

Det gjorde det stadig ikke’t frigiver vores rigtige IP, men resultaterne var slet ikke tilfredsstillende.

Anonine VPN anbefales kraftigt at undersøge dette problem og rette det ellers ville det fortsætte med at ødelægge den ellers robuste sikkerhed, du kan få fra det.

Anonine VPN-prisplaner Gennemgang

Prissætning bliver hurtigt et kontroversielt problem i VPN-domænet, da konkurrencen bliver hårdere hver dag med flere og meget bedre tjenester, der kommer ind i branchen. Det gør det stadig ikke’Det betyder, at en VPN kan’t kræve et eksklusivt beløb for sine tjenester.

Hvis en udbyder’s service er uovertruffen og giver fremragende service, så den kan sælges til enhver pris, ingen problemer overhovedet. ExpressVPN er næsten tre gange så dyrt på de fleste af sine prisplaner, hvis vi sammenligner det med lignende tjenester. Men prisen har aldrig været et problem, fordi ingen tjenester kan røre ved dens kvalitet og servicestandarder.

Så hvor gør Anonine VPN’s prisplaner står blandt alt dette?

De er lidt overpris, da $ 4 / måned på din bedste plan næsten er dobbelt så meget som prisen på meget bedre VPN derude, der tilbyder meget flere funktioner.

Anonine VPN tilbyder tre større planer:

 • Månedlig plan: $ 6,99 faktureret en gang
 • Kvartalsplan (3 måneder): $ 5,99 / måned ($ 17,97 faktureret en gang)
 • Årlig plan: $ 3,99 / måned ($ 47,88 faktureret en gang)

Anonine VPN-prisplaner

Min personlige favorit blandt alle disse planer er den månedlige aftale og det’s, fordi der er en fælles strategi i VPN-branchen at prissætte den månedlige plan til ublu priser, så den ser dyre ud i forhold til langvarige aftaler. Dette er en praksis, som jeg seriøst don’t kan lide og det’er en lettelse Anonine VPN gør ikke’t følg det.

På kun $ 6,99 / måned kan enhver med et kortvarigt krav få et abonnement på denne service uden meget engagement eller tænkning.

Den næste bedste plan er det årlige tilbud, hvor du får 12 måneders abonnement på kun $ 47,88 faktureret en gang. Dette sætter de månedlige udgifter til denne plan til $ 3,99, hvilket er dyrt, hvis du sammenligner den med andre langsigtede planer, der tilbydes af større udbydere.

Men bemærk her, at da denne plan er begrænset til kun et år’er værd at være abonnement, ville du ikke’t betaler meget i den samlede regning sammenlignet med den pris, du skal betale for en plan, der har lavere omkostninger per måned, men kræver, at du abonnerer på meget længere perioder.

Samlet set er $ 4 / måned dyrt i betragtning af den værdi, som tjenesten tilbyder.

Anonine VPN-betalingsmetoder Gennemgang

Du kan betale for prisplanerne for Anonine VPN gennem følgende betalingsmetoder:

 • Kredit / betalingskort
 • Paypal
 • Svenske banker
 • telefon & SMS (gælder kun for svenske kunder)
 • Krypto-valuta (Bitcoin, Bitcoin Cash, Blackcoin, Bytecoin, Dash, Dogecoin, Emercoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Monero, Peercoin, Primecoin, Reddcoin, Ripple, Zcash)
 • Payson (kun svenske kunder)
 • Perfekte penge
 • Andre metoder (WebMoney, Click and Buy, Sofort, GiroPay, UKash, Mint, Bankoverførsel)

Anonine VPN-gennemgang

Disse betalingsmuligheder er udtømmende nok til at lette kunderne gennem næsten alle mulige kanaler. Det mest imponerende træk på listen over betalingsmuligheder er graden af ​​fleksibilitet, som Anonine VPN har tilladt at betale via Crypto-valuta.

Fra Bitcoin til Monero og fra Ripple til Ethereum accepterer AnonineVPN alle populære kryptos, hvilket er godt, da det ikke kun giver brugerne mulighed for at betale anonymt, men gør det lettere for dem at betale for prisplanerne ved hjælp af det voksende kryptomarked.

En ting at bemærke her er, at Anonine VPN tilbyder dog en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

Du finder måske ikke det noget sted på deres websted, men det er der, fordi deres support informerede os om det.

Uanset om der er forudsætninger, der gør dette tilbud ugyldigt eller ej, gør jeg ikke’Jeg ved endnu ikke, fordi AnonineVPN ikke gør det’t har en dedikeret side om tilbagebetalingspolitik. Det er lidt terningigt at stole på refusionspolitikken på denne måde, og der er et stort behov for at forbedre det.

Anonine VPN-serveranmeldelse

Med over 150+ servere i 32 lande over hele verden, Anonine VPN’s serverinfrastruktur er lille, men tilbyder god mangfoldighed.

Der er ingen servere i regioner som Afrika eller ikke meget i Centralasien, hvilket gør serverparken skæv med de fleste servere koncentreret i Nordamerika og Europa.

anonin vpn-serverplaceringer

Den bedste funktion af Anonine VPN’s serverpark er, at det kan fjerne blokering af Netflix US, et resultat, der ikke let opnås af flertallet af VPN-tjenester, siden Netflix VPN-forbud kom på plads.

Anonine VPN-gennemgang

Serverne understøtter også Torrenting og P2P aktiviteter.

Dette gør denne service til en seriøs konkurrence for brugere, der leder efter en udbyder, der kan hjælpe dem med at optimere deres underholdningsrelaterede aktiviteter som streaming og Torrenting på internettet.

Anonine VPN Client App Review

Uden gode klient-apps med et interaktivt og velbygget UI- og UX-design vandt selv den bedste VPN-service’t være nogen imponerende.

Så hvordan har Anonine VPN været’s klient-apps for den sags skyld?

Anonine VPN-gennemgang

Okayish, i bedste fald.

For det første tilbyder Anonine VPN fire store klient-apps, alle til de store platforme som Windows, Mac, Android og iPhone.

Så ingen niche-apps som dem til Firestick eller Kodi, som er en alvorlig slukning, da mange brugere er på udkig efter sådanne klient-apps på grund af stigningen i efterspørgsel og popularitet for sådanne streaming-enheder og software.

Anonine VPN-gennemgang

For designdelen er grænsefladen ren, men den føles klodset. Klienten er ikke’t appellerer eller gør det ikke’Det giver en frisk fornemmelse som ExpressVPN’s klient. Windows-klienten føles som softwaren fra 2007, ikke 2019.

Den del, der går i sin favør, er, at den’er overhovedet ikke rodet, hvilket gør navigation over klienten tålelig. Men stadig er der meget plads til forbedringer, hvor denne flade klient kan få en større makeover.

Anonine VPN Kundesupportanmeldelse

Anonine VPN tilbyder nu live chat support.

Det er den bedste tilføjelse til denne service siden sidste gang jeg gennemgik den, hvilket gør os håbefulde for, at denne VPN-udbyder helt sikkert fortsætter med at forbedre andre punkter i sin tjeneste også i den nærmeste fremtid.

Hvad angår hvordan livechatsupporten reagerer, vil jeg sige utroligt godt. De fyre, der bemander chatten, er kompetente og høflige, og guider dig let gennem de fleste forespørgsler. De er lidt langsomme, hvilket er et stort smertepunkt, men generelt er live chat-funktionen god nok til at arbejde med.

Er Anonine VPN anbefalet?

Ja, jeg anbefaler dig at vælge Anonine VPN, men betinget.

AnonineVPN har sine øjeblikke, og det har alvorligt potentiale til at få sig til at tælle i branchen, men kun hvis den tager sig af sine mindre mangler og af dens pris.

$ 3,99 / måned er lidt for meget, når du tilbyder kun 150 servere og grundlæggende sikkerhed.

Dertil kommer, at klient-apps skal stoppe med at se ud som de’jeg er lige blevet kopieret til mit D-drev fra en cd, der kun fungerer på Windows 2007-systemet.

Netflix-ophævelse af USA, nul-logs-politikken og Torrenting-support er de bedste dele af dens service.

For Netflix-folk, ja, denne VPN er god for dig, men hvis du leder efter top draw-sikkerhed, så er ydelsen god, men en smule rystende, så det’Det er din opfordring til at stole på det eller ej.

Похожие статьи

 • NVPN Review 2020

  Jurisdiktion Bosnien Pris $ 3,33 pr. Måned Servere 54 Servere Logs Ingen logfiler Kryptering 256-bit CBC / SHA512 Fjern blokering af Netflix Nej Spændende Ja Fungerer i Kina...

 • IVPN Review 2020

  Jurisdiktion Gibraltar Pris 8.33 Servere 3152 Logs Nej Kryptering AES-256 Fjern blokering af Netflix Ja Torrenting Ja Fungerer i Kina Ja Anbefalet Ja Websted...

 • VPNSecure Review 2019

  Baseret på et usædvanligt sted for en VPN-tjeneste, gjorde VPNSecure.me ikke’Det ser ud til at være en passende service ved første øjekast, men denne service har mange facetter...

 • OVPN-gennemgang 2020

  Jurisdiktion Svensk Pris $ 7,00 / måned Servere 56 servere i 7 lande Logfiler Ingen kryptering AES-256 Fjern blokering af Netflix Nej Spændende Ingen fungerer i Kina Nej...

 • 12VPN-gennemgang

  Jurisdiktion Hong Kong Pris 5,99 Servere 25 logfiler Ingen kryptering AES 256, OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec og PPTP blokerer Netflix Nej Spændende Ingen fungerer i...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me