AirVPN-anmeldelse 2019

AirVPN har måske den mest cringe værdige tagline i hele VPN-branchen. Det definerer tjenesten gennem disse ord “Luften til at indånde det rigtige Internet”! Men til trods for denne fuldstændige mangel på kreativitet ved at komme med en bedre tagline til at repræsentere tjenesten, er AirVPN trods alt en VPN, og det skal bedømmes på grundlag af dens ydeevne mere end på sin tagline.

Dets websted hævder, at det drives og drives af “Aktivister og hacktivister” der sigter mod at bruge deres service som en fortrop for at beskytte idealer som netneutralitet, privatliv og åbenhed på internettet.

Ja, den klistrede tagline er der, men jeg har endnu ikke fundet en bedre vision, der tilbydes for eksisterende som VPN-service end den, der tilbydes af AirVPN.

I en branche oversvømmet med overflødige udsagn som “verdenen’s bedste VPN-service” “Den hurtigste VPN-tjeneste” og lignende, det var virkelig forfriskende at se, at en tjeneste faktisk reklamerer for sig selv på idealer, der bør værdsættes som fortrolighedsudbyder.

Dette havde mine håb for VPN’s ydeevne og dets sikkerhedsapparat, og det gjorde det bestemt ikke’t skuffe mig.

Lad os dykke ned i en fuldgyldig gennemgang af tjenesten og se, om den lever op til de høje forventninger, den har stillet gennem sin visionerklæring.

AirVPN Security Review

Med militær klasse AES-kryptering og support til OpenVPN-protokol får AirVPN det grundlæggende i en VPN’s sikkerhedsret.

Udbyderen’s site nævner, at det blev bygget og drives stadig af dem, der tager privatliv meget alvorligt, og af hvad jeg testede denne VPN’s sikkerhed igennem, der er meget sandhed i AirVPN’s krav.

Kryptering af militær kvalitet og OpenVPN-protokol er på samme tid det minimale såvel som det maksimale sikkerhedsniveau, der kan gøre en VPN-sikker. Intet under dem er acceptabelt, mens der ikke findes noget bedre end dem, det er så enkelt som det.

OpenVPN-protokollen administreres ikke af en enkelt enhed, snarere det er et open source-teknologibaseret produkt, der bliver ved med at blive løbende opdateret af et stort samfund for eksisterende sårbarheder.

Denne selvkorrigerende mekanisme har derfor gjort OpenVPN som næsten uigennemtrængelig.

AES-256-kryptering af militær kvalitet er også den eneste krypteringsstandard, der stadig ikke kan omgås eller bruges ind, uanset hvilken slags brute-force-dechiffreringsangreb, en hacker udsætter.

Nu kommer til udbyderen’s logningspolitik.

Logpolitik for air vpn

Næsten hver VPN dissocierer sig med politikken om at føre logfiler af enhver slags, men den triste sandhed er, at de fleste af dem holder logfiler, og du skal bare bide en grave dybere, og du vil helt sikkert støde på et forræderi på din tillid.

Nogle holder logfiler over tidsstempler, nogle af brugen af ​​båndbredde og nogle holder logfiler af anden art, men selvom de ser ufarlige og uvæsentlige ud, er det den største synd i VPN-domænet nogensinde at holde enhver form for logfiler. (Se andre vpn-anmeldelser)

AirVPN har en af ​​de klareste logpolitikker blandt alle VPN'er derude med nul vage eller vildledende påstande. Det gør det ikke’t sporer dig endda ved hjælp af cookies, fordi det ikke gør det’t opbevar dem i første omgang.

airvpn gemmer ikke cookies

Det gør det heller ikke’t kræver, at du indtaster enhver form for personlig information til brug af dets tjenester, medmindre du personligt sender din e-mail-adresse til bedre teknisk support af din egen fri vilje.

Den eneste, der ikke går i AirVPN’s fordel her er den jurisdiktion, den har base i. AirVPN er baseret i Italien, som er medlem af 14 Eyes Alliance.

De lande, der er medlemmer af alliancen, har en informationsdelingsaftale mellem sig, hvilket indebærer, at inklusive Italien, resten af ​​disse 13 lande også kan kræve AirVPN at vende sine data over

 1. De Forenede Stater
 2. England
 3. Canada
 4. Australien
 5. New Zealand
 6. Danmark
 7. Frankrig
 8. Holland
 9. Norge
 10. Tyskland
 11. Spanien
 12. Belgien
 13. Sverige

Denne liste er fyldt med lande, der er berygtede for at være utroligt invasive, når det kommer til at invadere brugerens privatliv og have drakoniske love om opbevaring af data som USA.

Enhver VPN baseret i et af disse lande skal overholde anmodninger om dataudlevering fra ethvert andet land i alliancen, medmindre det ikke’t har nogen data at dele, en faktor der arbejder i enorm fordel for AirVPN.

Udbyderen’nul-logningspolitik gør den sikker trods den findes i dannelsen af ​​14 Eyes Alliance.

AirVPN har også en funktion kaldet the “Netværkslås”, hvilket er næsten det samme som Kill Switch-funktionen, der tilbydes af mange andre VPN-udbydere. Denne funktion afbryder automatisk din internetforbindelse, hvis VPN nogensinde holder op med at arbejde eller bliver afbrudt på grund af nogle årsager, og derved beskytter din rigtige IP mod at blive udsat.

Denne funktion er virkelig praktisk i funktionaliteter som Torrenting, hvor det at skjule din rigtige IP er utroligt vigtigt.

AirVPN-prisanmeldelse

Der er en almindelig opfattelse af, at VPN'er er prisfølsomme tjenester, hvor brugere ikke donerer’t går normalt for mærket bare fordi det tilbydes til en lav pris end konkurrerende tjenester.

At’Det er sandt i meget stor udstrækning, fordi VPN-brugere normalt sætter pris på deres privatliv meget, og hvis en service tilbyder fantastisk sikkerhed og utrolig ydelse, er prisen ikke’t et stort problem.

Bare se på ExpressVPN. Det er næsten tre gange så dyrt som de fleste VPN'er, men det er stadig populært, og brugerne abonnerer kontinuerligt på bare fordi det er utroligt, hvad det gør.

Så hvordan klarer AirVPN sig i denne afdeling?

Absolut dyre.

Her er de prisplaner, den tilbyder:

 1. 3 dag: 2 € faktureres en gang (prøvetilbud)
 2. Månedlig plan: 7 € faktureres en gang
 3. Kvartalsplan: 15 € faktureres en gang
 4. Halvårsplan: 29 € faktureres en gang
 5. Årlig plan: 49 € faktureret en gang
 6. To årsplan: 79 € faktureres en gang

AirVPN’de bedste planer, dvs. Årsplanen og Toårsplanen, er dyre end mange større udbydere derude som NordVPN, Torguard og PureVPN osv., der tilbyder meget flere funktioner som nicheklient-apps, ekstra sikkerhedsfunktioner blandt andre.

Men på trods af at du er en smule overpris, kan du stadig overveje det.

Airvpn-prisplaner

Grund? AirVPN tilbyder stort, absolut privatliv, en præstation der’det bliver hurtigt sjældent i branchen, når udbydere flytter fra at være sikkerhedsentusiaster til kommercielle enheder, der er villige til at forkæle sig med skyggefulde aktiviteter som at sælge data bare for at tjene et hurtigt beløb.

Jeg vil råde AirVPN til at reducere prisen på mindst disse to større planer og bringe dem i vinduet $ 3- $ 4 for at gøre denne service mere acceptabel for brugeren ved at bringe den på niveau med branchestandarder.

AirVPN tilbyder også en gratis prøveversion, men til det skal du indsende en formular / anmodning til deres support, hvilket er underligt, da jeg har’t set sådan en praksis andre steder i branchen.

Airvpn gratis prøveversion kræver indsendelse af formular

Det er for lang tid at først kontakte support, vente på deres svar og derefter starte din gratis prøveperiode, så det ville være rigtig godt, hvis AirVPN kunne fremskynde processen og gøre den lidt hurtigere.

NordVPN’s gratis prøvepolitik kan tjene som et godt eksempel her, da det kræver intet mere end din e-mail for at komme i gang, ingen strenge vedhæftet.

Men hvis du ikke gør det’t vil bruge den gratis prøveproces, AirVPN tilbyder dig også at købe en prøveplan til $ 1,32, som forbliver gyldig i tre dage, alle funktioner inkluderet.

Et andet problem, jeg stod overfor med AirVPN, var, at det kræver, at du tilmelder dig det, før du kan købe en prisfastsættelsesplan, som igen er underlig, da dens for længe proces.

AirVPN har virkelig brug for at skære ned på disse besværlige processer, ellers vil dens service bestemt afskrække kunder fra at tilmelde sig det.

Betalingsmetoder inkluderer Paypal, kreditkort og en bred vifte af cryptocurrencies (til anonyme betalinger).

airvpn betalingsmetoder

Tilbagebetalingspolitikken er, hvor AirVPN bliver lidt snedige.

Det giver dig mulighed for at anmode om refusion, ingen spørgsmål stillet, men du behøver at opfylde dens krav, dvs. anmodningen skal sendes skriftligt til sin support. Du skal videresende anmodningen inden for 3 dage efter at du har betalt for dit abonnement, du skulle ikke’t har overskredet en båndbreddegrænse på 5 GB.

Hvis du opfylder disse betingelser, lover AirVPN at tilbagebetale dine penge inden for 30 dage.

Politik om refusion af Airvpn

Igen er båndbredde og tidsbegrænsning for aktivering af restitutioner en dateret politik og skal fjernes. Kunder skal lettes med lette refusionsprogrammer, der bare refunderer pengene uden tilknytning til strenge.

Jo mere lettere sådanne politikker er, desto mere tillid vil forbrugerne føle, når de tilmelder dig dit produkt. For mange strenge gør kunden bange.

Brugervenlighed / enhedskompatibilitet

AirVPN tilbyder den sædvanlige liste over klientapps, dvs. til alle større enheder og operativsystemer.

Det har klient-apps til Windows-, Mac-, Android- og iOS-enheder.

support til airvpn-klienten

Oven i det tilbyder det support til Linux og routere sammen med Tor-browseren, som var den mest imponerende del om dens kompatibilitet, da der ikke er mange VPN'er, der reklamerer for at bruge deres service med Tor Browser / service.

Jeg følte dog, at denne service behøver nogle nicheklienter såvel som dem til Firestick eller Kodi. En vigtig funktionalitet ved VPN'er i disse dage er at fjerne blokering af streamingwebsteder som Netflix US, hvilket gør det bydende, at de tilbyder klient-apps til enheder, der bruges til at se disse tjenester på.

Airvpn-servere

Hvis en VPN ikke primer sig selv som en streaming VPN i disse dage, betjener den under sin brugerbase.

Klientapps er let at bruge og godt bygget på den anden side. De don’t har nogen komplikationer, og hvad jeg kunne lide mest ved dem var, at de tilsluttes enhver server inden for et tidsrum på kun 3-5 sekunder i gennemsnit, hvilket gjorde min oplevelse af at bruge dem meget sjovere.

AirVPN har lagt en stor indsats i at få bagenden af ​​disse klientapps rigtige, så de er måske dårlige i designaspektet, men de fungerer meget godt. Alle funktioner fungerer, og de fungerer hurtigt, uden forsinkelser, periode.

Dette er et eksempel for hele branchen at følge. Der er ingen mening i at tilbyde en prangende klient-app med stor UI og UX, hvis de ikke kan udføre i henhold til brugerens forventninger.

Fjernelse af blokering af begrænsede websteder

Der er aldrig nok indhold, som du kan streame nogensinde. Der vil altid være en film eller show, som du gerne vil se på en bestemt dag, og du søger efter den for at se den. Men hvad hvis det ikke er der?

At’s en almindelig forekomst på websteder som Netflix, hvor meget indhold er låst op i regionale biblioteker.

fungerer airvpn på netflix?

Men det skulle ikke’t være problem ret, da du burde være i stand til let at omgå disse regionale begrænsninger med en VPN-ret? Det er ikke så simpelt, da mange streamingwebsteder nu er berygtede for at håndhæve VPN-forbud, der gør mange VPN'er ubrugelige til at udføre denne opgave.

I dag kræver det en stor indsats for en del af en udbyder at være i stand til at omgå dette VPN-forbud og fjerne blokering af regionale biblioteker for brugere på websteder som Netflix.

Så hvis en VPN stadig kan udføre denne bedrift, skal den værdsættes.

Men er AirVPN op til opgaven?

Svaret er et rungende ja!

AirVPN kan fjerne blokering af Netflix US fra mindst 2 af sine servere, dvs. Chicago (Alkaid) og Jacksonville (Pollux).

airvpn blokerer netflix

Og for at afslutte det lykkedes det AirVPN også at fjerne blokering af BBC iPlayer, så det kan sikkert antages, at denne udbyder bestemt er en af ​​disse udvalgte få tjenester, der kan være et meget godt valg for en streaming VPN.

AirVPN tilbyder også komplet support til Torrenting og P2P aktiviteter, som er et ekstra plus, da det’s har så god sikkerhedsydelse. Udbyderen kan komme godt med for enhver bruger, der kan lide at hyppige Torrent-websteder.

Vurdering af server netværk

På trods af at det generelt er en meget god service, kommer AirVPN ikke til i det antal serverplaceringer, det tilbyder sine brugere.

I alt er der kun 226 servere tilgængelige for brugere, hvilket er langt lavere end mange andre udbydere, der tilbyder en lignende service til en lavere pris.

server netværk

For f.eks. NordVPN har over 5000 serverplaceringer. At’s 25 x gange mere end AirVPN’s server netværk.

Serverens spredning er ikke’heller ikke fantastisk, med blot 15 servere beliggende i den asiatiske region og alle placeret i tre østasiatiske lande, dvs. Hong Kong (6), Singapore (7) og Japan (2).

Der er absolut nul servere på steder som Afrika, Sydamerika, Mellemøsten, Sydasien og Centralasien, hvilket gør det meget usandsynligt, at brugere fra disse regioner vil nyde gode hastigheder og ydeevne, hvis de opretter forbindelse til denne VPN-service på grund af den enorme afstand en forbindelse skal springe fra, selvom den er tilsluttet den nærmeste mulige server.

Men der er en ting, som jeg virkelig kunne lide her, og det var “status” side, hvor udbyderen opdaterer ting som Hastighed, Trafik, Datanvendelse osv. på hver server på sin liste, så brugeren i realtid kan vide, hvilken server der er bedst at oprette forbindelse til.

Kommer nu til de hastigheder, som dette servernetværk har råd til.

AirVPN er relativt hurtig på europæiske servere, men dens ydelse på amerikanske servere var ikke’t op til mærket og forbliver næsten over acceptabelt niveau.

Men til AirVPN’s kredit, hastighederne på de amerikanske servere, som Netflix fungerer på, var højere end gennemsnittet på det amerikanske domæne.

AirVPN kundesupport

Et af de svageste punkter i AirVPN er dets forældede og langsomme kundesupport.

Mange top VPN-udbydere i branchen tilbyder nu live chat-support, der kan bruges af kunder til ting som fejlfinding, forståelse af refusionsprocessen, installationshjælp osv. Live chat giver en mulighed for brugere at interagere med supportteamet til en udbyder i reel tid.

E-mail support ved at indsende kontaktformularer kan ikke matche live chat support nogensinde og det’s hvad AirVPN har brug for at forstå.

airvpn-kontaktformular

AirVPN tilbyder en meget god service på privatlivets fred og dens ydeevne er uden tvivl utroligt god, men det er i disse små detaljer, som du mister ved at gøre din service tælle,

Jeg indsendte en supportformular og fik svar inden for et tidsrum på 2 timer, hvilket er relativt hurtigt i henhold til dette medium, men det er stadig ikke matchende til live chat, som er næsten øjeblikkeligt.

Udbyderen skal begynde at tilbyde live chat support for at give sin service et løft på kundefacilitetsfronten.

Konklusion

Nu, efter at have gennemgået og kritiseret næsten alle aspekter af tjenesten, er det eneste spørgsmål, der er tilbage, anbefaler jeg brugere at abonnere på denne service?

Ja, uden tvivl.

At’s fordi trods mange mangler som ingen live chat support eller lavt antal servere, har AirVPN en ting rigtigt, dvs. dets sikkerhedsapparat. Med denne udbyder kan du altid være sikker på, at dit privatliv forbliver beskyttet online, uden at der er knyttet nogen strenge.

Hvis AirVPN kan overvinde nogle chinks i dens rustning, er der lidt, der forhindrer det i at blive en allround, stjernernes VPN-service. Prøv det en gang, og lad mig vide, hvordan din oplevelse var i kommentarfeltet nedenfor.

Похожие статьи

 • VPNBaron Review 2019

  Jurisdiktion Rumænien Pris $ 5.54 Servere 13 logs Ingen logfiler Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Fjern blokering af Netflix Ja Torrende Ja Fungerer i Kina Nej Anbefalet...

 • VPNSecure Review 2019

  Baseret på et usædvanligt sted for en VPN-tjeneste, gjorde VPNSecure.me ikke’Det ser ud til at være en passende service ved første øjekast, men denne service har mange facetter...

 • TigerVPN-anmeldelse 2019 - En kraftig VPN, der har brug for et lille skub!

  Etableret i 2011, TigerVPN er en Slovakisk-baseret udbyder af sikre private netværkstjenester. Det ejes af ‘Tiger at Work’ - en teknologisk virksomhed...

 • Browsec VPN-anmeldelse 2019

  Jurisdiktion Rusland Pris $ 1,99 / mo på en 1-års plan-servere 36 servere i 32 placeringer Logs Butikker Logfiler Kryptering Proxy-service (Ingen kryptering) Fjern blokering...

 • Hola VPN Review 2019 - A Dangerous “Gratis” VPN, der skal undgås!

  Lanceret i 2017 og grundlagt af Ofer Vilenski og Derry Shribman, Hola VPN er et velkendt navn blandt freebies. Den bruger en freemium-model, hvilket betyder, at de...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me