12VPN gjennomgang

Jurisdiksjon Hong Kong
Pris 5,99
servere 25
Tømmerstokker Nei
kryptering AES 256, OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec og PPTP
Fjern blokkering av Netflix Nei
torren Nei
Jobber i Kina Ja
anbefalt  Ja
nettsted 12vpn.net
kompatibilitet

Med et ganske ironisk navn på en VPN-tjeneste er 12VPN en leverandør som ikke har det’Jeg har ikke oppnådd en god del av anmeldelsene til nå.

Den’er en liten tjeneste med base i Hong Kong og er absolutt ikke som de gjennomsnittlige beste VPN-leverandørene. Imidlertid, liten ikke’Det tilsvarer i det hele tatt å være dårlig, da noen ganger til og med de mest uklare tjenestene kan oppstå en overraskelse for deg gjennom ren ytelse av deres ytelse og intensjoner om å sikre brukernes personvern på nettet.

Og det’s Jeg kom ned mot å analysere tjenesten og dens forskjellige fasetter for å informere brukerne om hva de forventer akkurat fra denne leverandøren.

12VPN gjennomgang

Så her er min omfattende gjennomgang av 12VPN med detaljerte kritikker om priser, apper, sikkerhet og mer av BestVPN.co!

12VPN sikkerhetsgjennomgang

Først må først en VPN sikre personvern til enhver pris, og den kan aldri la brukeren’s vakt nede. Og til tross for introduksjonen av prangende funksjoner og funksjoner, er sikkerhet fremdeles det viktigste objektivet som en VPN blir bedømt gjennom.

12vpn sikkerhetsfunksjoner

12VPN tilbyr bransjestandard AES 256-kryptering og støtter også viktige protokoller som OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec og PPTP, som definitivt er en solid sikkerhetspakke.

Til tross for disse sikkerhetstilbudene, 12VPN’loggføringspolitikken var iøynefallende av fraværet. Tilbyderen nevner det ikke på hele nettstedet, som er bisarr som VPN’transparens om loggføringspolitikken er avgjørende for å gi den en passerende sikkerhetsmessig.

Hvis det ikke er noen loggføringspolitikk på nettstedet, kan jeg ikke gi det en full sikkerhetsvurdering. Periode.

12VPN’s Gjennomgang av serverinfrastruktur

Denne leverandøren tilbyr et veldig begrenset serverutvalg med bare 14 lokasjoner, inkludert land som USA, Storbritannia, Canada, Japan, Singapore, Spania, Frankrike, Nederland, Sveits, Israel, Hong Kong, Sverige, Tyrkia og Tyskland. Sammenlignet med PureVPN-servere eller Surfshak VPN-servere er dette imidlertid ganske lavt, ettersom de tilbyr mer enn 500 servere i 100+ regioner.

12VPN er ganske fokusert på å betjene kinesiske kunder, noe som er flott, siden det ikke er mange VPN-er som ikke fokuserer på markedet, men som faktisk gir eksemplarisk funksjonalitet for det..

Serverne i land som Japan og Hong Kong signaliserer at 12VPN har til hensikt å tilby kinesiske kunder med raskere hastigheter på grunn av tettere server nærhet.

De andre serverplasseringene er konvensjonelle, dvs. fokusert mest på Nord-Amerika og Europa. En stor overraskelse her var at 12VPN tilbyr Tyrkia som en serverplassering som kan gjøre det mulig for Midtøsten-kunder å få en bedre opplevelse. Denne serveren vil også lette brukere fra Øst-Europa ettersom Tyrkia er nærmere slike land.

12vpn serverplasseringer

En stor skuffelse her var at 12VPN ikke var den beste VPN for Netflix USA, med VPN som bare gikk gjennom 2 ganger på 23 forsøk, noe som ikke er i henhold til standarder.

12VPN’s Gjennomgang av prisplanen

Denne leverandøren tilbyr vanligvis tre typer planer, og detaljene deres er som følger:

 • Månedlig plan: $ 10.99 / måned
 • Halvårsplan: $ 8,99 / måned ($ 53,95 fakturert en gang)
 • Årsplan: $ 5.99 / måned ($ 71,88 fakturert en gang)

12vpn Prisplaner

Ifølge min bransjeerfaring er prisingen av 12VPN en smule for dyr i forhold til funksjonene og funksjonalitetene den tilbyr. Prisene for månedlige og halvårlige avtaler er nesten sammenlignbare med ExpressVPN, som kanskje er den beste i bransjen for øyeblikket.

Du kan ikke lade priser så høyt som bransjelederen når tjenesten din er mye mindre i forhold til den. VPN er ikke’ikke verst i det hele tatt, hva’Det er ikke bra, selv for leverandøren selv, er prisene. Den beste planen er den årlige avtalen og kommer på $ 5,99 / måned, noe som kan være akseptabelt, men hvis en bruker kan få et NordVPN-abonnement for et lignende beløp, hvorfor skulle det gå for 12VPN? Bare ikke’det er fornuftig.

Jeg vil anbefale 12VPN å gi sine priser med minst $ 1,5 for hver plan’månedlige priser hvis det ønsker å gjøre merkevaren mye mer attraktiv for potensielle kunder.

12VPN tilbyr deg en 14-dagers pengene tilbake-garanti, slik at du absolutt kan være innbydd i tjenesten for å prøve den ut selv, uten å glemme sjansene for å få pengene tilbake i tilfelle du bare ikke’t liker det.

Viktige betalingsmetoder inkluderer debet- / kredittkort, PayPal, UnionPay og Bitcoin (for anonyme brukere). Alternativene virker begrensede, men det tilbyr også en dedikert kinesisk betalingsmetode for kinesiske brukere, og får dermed noen viktige poeng for en så flott brukerorientert funksjon.

12VPN klientapper

Idag’En verden trenger en VPN å tilby flere klientapper hvis den ønsker å imøtekomme et bredere publikum og det’fordi moderne brukere kan bruke alle slags enheter de trenger sikkerhet på.

12VPN tilbyr bare den grunnleggende klientapp-pakken med bare Windows. Mac-, iOS- og Android-app tilgjengelig i tillegg til nettleserutvidelse for Mozilla og Chrome.

12vpn klientapper

Jeg sjekket Windows-klientappen, og jeg må si at dette er en del der andre leverandører har mye å lære av 12VPN.

En enkel, lett navigerbar med ikke-prangende VPN-klient som briser gjennom hver aktivitet, alt fra serverbytte til funksjoner som veksler. Ja, store leverandører tilbyr prangende dashboards for VPN-klientene, men de er for rot for at en nybegynner og en nybegynner skal forstå.

Ingen store DNS-lekkasjer ble rapportert fra Windows-klientappen drevet tilkobling.

Etter å ha gjennomgått de viktigste aspektene ved tjenesten, må jeg føre en liste over ulemper, det vil si problemene med tjenesten som må strykes ut så snart som mulig, for å forbedre ytelsen til tjenesten:

Pros

 • Nå, la’s ta en titt på positive:
 • Det var nesten null sammenbrudd i løpet av 35-timers testkjøring av denne VPN, noe som er forbausende
 • Klientappen er lett og responsiv
 • Socks5 Proxy er tilgjengelig for streamingentusiaster
 • Shadowsocks er tilgjengelig og gjør tjenesten bedre dyktig til sprengning gjennom Chines-brannmuren

Ulemper

 • Hastigheter er akseptable, men ikke raskt, noe som gjør nedlasting og streaming noen ganger
 • Nettstedet er for klønete satt sammen, noe som gjør det vanskelig for brukere å navigere gjennom det.
 • Loggpolitikken er ikke nevnt noe sted
 • Ingen Kill-bryter tilgjengelig, noe som bringer brukerne i fare i tilfelle tjenestefeil
 • Netflix-støtte er en feil og ikke’t pålitelig
 • Tilbyderen er fremdeles fast på e-poststøtte som den primære modusen for korrespondanse med brukerens spørsmål. En Live chat-funksjon vil være mer betydelig.

Konklusjon

12VPN er ikke en stor tjeneste som du kanskje har bedømt nå, og den har til og med noen store feil, men sikkerhetsfunksjonene var på topp, dvs. ingen sammenbrudd, ingen DNS-lekkasjer, ingen IPV6-lekkasjer blant andre. På toppen av dette er tjenesten et av de mest passende alternativene for kinesiske VPN-brukere.

Jeg vil anbefale 12VPN å fokusere på forbedringene, da det er et stort potensial i å være der med de aller beste de neste 3-4 årene.

Похожие статьи

 • IVPN gjennomgang 2020

  Jurisdiksjon Gibraltar Pris 8.33 Servere 3152 Logger Nei Kryptering AES-256 Fjern blokkering Netflix Ja Torrent Ja Fungerer i Kina Ja Anbefalt Ja Nettsted...

 • AirVPN Review 2019

  AirVPN har kanskje den mest krypende verdige streklinjen i hele VPN-bransjen. Den definerer tjenesten gjennom disse ordene “Luften for å puste det virkelige...

 • Anonine VPN Review

  Jurisdiksjon Seychellene Pris $ 3,99 / måned (1 års plan) Servere 150+ i 32 land Logger Nei Kryptering AES-256 Avblokkerer Netflix Ja Torrent Ja Fungerer...

 • Privat tunnelgjennomgang 2020

  Jurisdiksjon USA Pris $ 3 / måned ($ 36 i årsplanen) Servere 22 servere i 12 land Logger Holder sensitive logger i 14 dager kryptering...

 • VPNBaron gjennomgang 2019

  Jurisdiksjon Romania Pris $ 5.54 Servere 13 logger Ingen logger Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Fjern blokkering Netflix Ja Torrent Ja Fungerer i Kina Nei Anbefalt...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me