12VPN-gennemgang

Jurisdiktion Hong Kong
Pris 5,99
Servere 25
Logs Ingen
Kryptering AES 256, OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec og PPTP
Fjern blokering af Netflix Ingen
torrenting Ingen
Arbejder i Kina Ja
Anbefalede  Ja
Internet side 12vpn.net
Kompatibilitet

Med et ret ironisk navn på en VPN-tjeneste er 12VPN en udbyder, der ikke har’t har fået en rimelig andel af anmeldelser indtil nu.

Det’er en lille service med base i Hong Kong og er bestemt ikke som dine gennemsnitlige bedste VPN-udbydere. Dog gør små ikke’Det svarer til at være slet overhovedet, da nogle gange selv den mest uklarhed af tjenester kan dukke op en overraskelse gennem ren beskyttelse af deres ydeevne og intentioner om at sikre brugerens privatliv online.

Og det’s Jeg gik ned mod at analysere tjenesten og dens forskellige facetter for at informere brugerne om, hvad de nøjagtigt forventer af denne udbyder.

12VPN-gennemgang

Så her er min omfattende gennemgang af 12VPN med detaljerede kritikker om dens prisfastsættelse, apps, sikkerhed og mere af BestVPN.co!

12VPN Security Review

Først skal først en VPN sikre privatlivets fred for enhver pris, og det kan aldrig lade brugeren’s vagter nede. Og trods introduktionen af ​​prangende funktioner og funktionaliteter er sikkerhed stadig den vigtigste linse, gennem hvilken en VPN bedømmes.

12vpn sikkerhedsfunktioner

12VPN tilbyder industristandard militær kvalitet AES 256-kryptering og understøtter også større protokoller som OpenVPN, SSTP, IKEv2, IPSec og PPTP, som bestemt er en robust sikkerhedspakke.

På trods af disse sikkerhedstilbud 12VPN’s skovhugstpolitik var mærkbar ved dens fravær. Udbyderen nævner det ikke på hele siden, som er bisarr som VPN’s gennemsigtighed omkring dens logningspolitik er afgørende for at give den en passerende sikkerhedsmæssig måde.

Hvis der ikke er nogen logningspolitik på stedet, kan jeg ikke give det en fuld sikkerhedsvurdering. Periode.

12VPN’s anmeldelse af serverinfrastruktur

Denne provider tilbyder et meget begrænset serverprogram med kun 14 placeringer, herunder lande som USA, UK, Canada, Japan, Singapore, Spanien, Frankrig, Holland, Schweiz, Israel, Hong Kong, Sverige, Tyrkiet og Tyskland. I forhold til PureVPN-servere eller Surfshak VPN-servere er dette imidlertid temmelig lavt, da de tilbyder mere end 500 servere i 100+ regioner.

12VPN er ret fokuseret på at betjene kinesiske kunder, hvilket er godt, da der ikke er mange VPN'er, der ikke fokuserer på markedet, men faktisk leverer eksemplarisk funktionalitet til det.

Dens servere i lande som Japan og Hong Kong signaliserer, at 12VPN har til hensigt at tilbyde kinesiske kunder med hurtigere hastigheder på grund af tættere servernærhed.

De andre serverplaceringer er konventionelle, dvs. fokuserer mest på Nordamerika og Europa. En stor overraskelse her var, at 12VPN tilbyder Tyrkiet som en serverplacering, der kan gøre det muligt for Mellemøstlige kunder at få en bedre oplevelse. Denne server vil også lette brugere fra Østeuropa, da Tyrkiet er tættere på sådanne lande.

12vpn serverplaceringer

En stor skuffelse her var, at 12VPN ikke var den bedste VPN for Netflix USA, hvor VPN kun gennemgik kun 2 gange i 23 forsøg, hvilket ikke er i overensstemmelse med standarder.

12VPN’s Gennemgang af prisplanen

Denne udbyder tilbyder generelt tre typer planer, og deres detaljer er som følger:

 • Månedlig plan: $ 10.99 / måned
 • Halvårsplan: $ 8,99 / måned ($ 53,95 faktureret en gang)
 • Årlig plan: $ 5,99 / måned ($ 71,88 faktureret en gang)

12vpn Prisplaner

Ifølge min brancheerfaring er prisfastsættelsen af ​​12VPN en smule for dyr i forhold til de funktioner og funktionaliteter, den tilbyder. Priserne for de månedlige og halvårlige tilbud er næsten sammenlignelige med ExpressVPN, som måske er den bedste i virksomheden i øjeblikket.

Du kan ikke opkræve priser lige så høje som branchens førende, når din service er meget mindre i forhold til den. VPN er ikke’t slemt overhovedet, hvad’Det er ikke godt, selv for udbyderen selv, er prisfastsættelsen. Den bedste plan er den årlige aftale og er på $ 5,99 / måned, hvilket kan være acceptabelt, men hvis en bruger kan få et NordVPN-abonnement for et lignende beløb, hvorfor skulle det gå til 12VPN? Bare ikke’t giver mening.

Jeg vil anbefale 12VPN at bringe sine priser med mindst $ 1,5 for hver plan’s månedlige priser, hvis det ønsker at gøre sit brand meget mere tiltalende for potentielle kunder.

12VPN tilbyder dig en 14-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan helt sikkert være vested i tjenesten til at prøve det selv, uden at opgive chancerne for at få dine penge tilbage, hvis du bare ikke’t kan lide det.

Store betalingsmetoder inkluderer betalingskort, kreditkort, PayPal, UnionPay og Bitcoin (for anonyme brugere). Valgmulighederne synes begrænsede, men det tilbyder også en dedikeret kinesisk betalingsmetode for kinesiske brugere, og får dermed nogle vigtige point for en så stor brugerorienteret funktion.

12VPN klientapps

I dag’i verden, skal en VPN tilbyde flere klient-apps, hvis den ønsker at imødekomme et bredere publikum og det’s fordi moderne brugere kan bruge alle slags enheder, de har brug for sikkerhed på.

12VPN tilbyder bare den basale klient-app-pakke med kun Windows. Mac-, iOS- og Android-app tilgængelig ud over browserudvidelsen til Mozilla og Chrome.

12vpn klient apps

Jeg kontrollerede Windows-klientappen, og jeg må sige, at dette er en del, hvor andre udbydere har meget at lære af 12VPN.

En enkel, let at navigere med ikke-prangende VPN-klient, der vinder gennem hver aktivitet, der spænder fra serverskift til funktionsskift. Ja, store udbydere tilbyder prangende dashboards til deres VPN-klienter, men de er for rod til en nybegynder og en novice til at forstå.

Ingen større DNS-lækager blev rapporteret fra den Windows-klientappdrevne forbindelse.

Efter en grundig gennemgang af de vigtigste aspekter af tjenesten, er jeg nødt til at angive ulemperne, dvs. problemerne med den service, der skal stryges så hurtigt som muligt for at forbedre ydelsen af ​​tjenesten:

Fordele

 • Lad os nu’s kig på de positive:
 • Der var næsten nul sammenbrud i løbet af 35-timers testkørsel af denne VPN, hvilket er forbløffende
 • Klientappen er let og lydhør
 • Socks5 Proxy er tilgængelig for streaming-entusiaster
 • Shadowsocks er tilgængelig, hvilket gør tjenesten bedre dygtig til sprængning gennem Chines Firewall

Ulemper

 • Hastigheder kan accepteres, men ikke hurtigt, hvilket gør, at download og streaming undertiden er et problem
 • Webstedet er for klodset sammensat, hvilket gør det vanskeligt for brugerne at navigere gennem det.
 • Logningspolitikken nævnes overhovedet ikke noget sted
 • Der er ingen tilgængelig Kill-switch, hvilket bringer brugerne i fare i tilfælde af en serviceinddeling
 • Netflix support er en fejl og isn’t pålidelig
 • Udbyderen sidder stadig fast ved e-mail-support som den primære tilstand for korrespondance med brugerforespørgsler. En Live chat-funktion ville være mere mærkbar.

Konklusion

12VPN er ikke en stor tjeneste, som du måske har bedømt nu, og den har endda nogle større mangler, men dens sikkerhedsfunktioner var toppen af ​​linjen, dvs. ingen sammenbrud, ingen DNS-lækager, ingen IPV6-lækager blandt andre. Hertil kommer, at tjenesten er en af ​​de mest passende muligheder for kinesiske VPN-brugere.

Jeg vil anbefale 12VPN at fokusere på forbedringerne, da der er et stort potentiale i at være der med det bedste i de næste 3-4 år.

Похожие статьи

 • IVPN Review 2020

  Jurisdiktion Gibraltar Pris 8.33 Servere 3152 Logs Nej Kryptering AES-256 Fjern blokering af Netflix Ja Torrenting Ja Fungerer i Kina Ja Anbefalet Ja Websted...

 • AirVPN-anmeldelse 2019

  AirVPN har måske den mest cringe værdige tagline i hele VPN-branchen. Det definerer tjenesten gennem disse ord “Luften til at indånde det virkelige...

 • Anonine VPN-gennemgang

  Jurisdiktion Seychellerne Pris $ 3,99 / måned (1-årsplan) Servere 150+ i 32 lande Logfiler Nej Kryptering AES-256 Fjern blokering af Netflix Ja Torrerende Ja fungerer...

 • Privat tunnelanmeldelse 2020

  Jurisdiktion USA Pris $ 3 / måned ($ 36 i årsplanen) Servere 22 Servere i 12 lande Logfiler Holder følsomme logfiler i 14 dages kryptering...

 • VPNBaron Review 2019

  Jurisdiktion Rumænien Pris $ 5.54 Servere 13 logs Ingen logfiler Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Fjern blokering af Netflix Ja Torrende Ja Fungerer i Kina Nej Anbefalet...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me