Δωρεάν VPN για iPhone – Καλύτερες εφαρμογές για συσκευές iOS που λειτουργούν πραγματικά

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή αντίληψη, οι συσκευές Apple πρέπει να είναι ασφαλείς όσο και άλλες συσκευές. Οι περισσότεροι χρήστες iPhone κάνουν το λάθος να μην προστατεύουν την cybersecurity τους σε απευθείας σύνδεση και να πληρώσουν την τιμή όταν εισέρχονται οι συσκευές τους. Οι σύγχρονοι χάκερ του κυβερνοχώρου αναπτύσσουν εξαιρετικά πονηρούς τρόπους για να το κάνουν αυτό, οι οποίοι περιλαμβάνουν επιθέσεις MITM, phishing δόνησης, κακόβουλους συνδέσμους κ.λπ..

Η καλύτερη επιλογή για να προστατεύσετε το iPhone σας από τέτοιες απειλές είναι να αποκτήσετε ένα VPN. Αλλά οι περισσότεροι χρήστες, όταν επιλέγουν το καλύτερο VPN, προσπαθήστε να πάτε για τις ελεύθερες. Αυτό είναι κατανοητό, καθώς οι δωρεάν υπηρεσίες είναι πιο δελεαστικές σε σύγκριση με τις ασφαλείς, αλλά είναι ασφαλείς?

ΟΧΙ ακριβως. Δωρεάν υπηρεσία VPN είναι ως επί το πλείστον δεν είναι πολύ ασφαλής, επειδή αν δεν παίρνουν τα έσοδά τους μέσω των συνδρομών σας, θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν άλλα μέσα για να γεμίσουν τις κατώτατες γραμμές τους.

Πολλά δωρεάν δίκτυα VPN είναι γνωστό ότι πωλούν δεδομένα χρηστών, εισβάλλουν συσκευές χρηστών και αναπτύσσουν τους ως κόμβους στο δίκτυο botnet, απορροφούν το εύρος ζώνης χρηστών μεταξύ άλλων τέτοιων δραστικών δραστηριοτήτων.

Έτσι, εάν πρόκειται για ένα iPhone VPN, οι ελεύθεροι είναι οι πιο αναξιόπιστοι. Ωστόσο, τα VPN Mac είναι πολύ ασφαλή και προσφέρουν πολλές διαφορετικές λειτουργίες, οι οποίες συχνά δεν είναι διαθέσιμες στις ελεύθερες. Αφήνω’να τις διερευνήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι ελλείψεις δεν είναι’t τέλος εδώ. Εάν περάσετε από τον οδηγό VPN App για iPhone, θα μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των αμειβόμενων σε ένα εντελώς διαφορετικό σύμπαν από τους ελεύθερους ομολόγους τους, όπως το Free VPN για Android

Contents

Τι δωρεάν iPhone VPN μπορεί’t Να κάνετε?

Τα δωρεάν VPN κέρδισαν’t είναι τα ίδια με τα premium, αυτό’είναι δεδομένο, αλλά έχετε κάποια ιδέα σχετικά με το πόσο μεγάλη είναι αυτή η διαφορά?

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τα πράγματα που κέρδισε το δωρεάν VPN σας’t είναι σε θέση να κάνει:

 1. Δωρεάν VPNs don’t προσφέρουν γρήγορες ταχύτητες.
 2. Δωρεάν VPNs don’t προσφέρουν συχνά απεριόριστο εύρος ζώνης.
 3. Δωρεάν VPNs don’t έχουν αρκετούς διακομιστές.
 4. Δωρεάν VPNs don’t υποστηρίζει το πρωτόκολλο OpenVPN.
 5. Τα δωρεάν δίκτυα VPN συνήθως δεν είναι διαθέσιμα’t έχουν κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας.
 6. Τα ελεύθερα δίκτυα VPN δεν επιτρέπουν την απεμπλοκή γεωγραφικών περιοχών συνεχούς ροής όπως το Netflix US κλπ.
 7. Δωρεάν VPNs don’t λειτουργεί καλά στην Κίνα.
 8. Τα ελεύθερα δίκτυα VPN μπορούν να έχουν διαρροές DNS ή WebRTC.
 9. Τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν υποστηρίζουν συχνά το Torrenting.
  NordVPN לאנדרואיד: מדריך התקנה לתיבת הטלוויזיה אנדרואיד

Χαρακτηριστικά και πρόσθετα VPN

Παρά το κύριο σκοπό της κρυπτογράφησης της επισκεψιμότητας και της κάλυψης της θέσης IP, το VPN σας βοηθά με πολλούς τρόπους.

Πρώτα μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε διακομιστή χωρών και θα φαίνεται σαν να είστε εκεί. Για παράδειγμα, εσείς’στη Γερμανία, αλλά πρέπει να συνδεθείτε με έναν ιστότοπο ο οποίος’είναι μόνο προσιτή στο Ομάν, συνδέοντας με το Ομάν’s θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε αυτό.

Ένα VPN σας βοηθά επίσης να απαλλαγείτε από τον ρυθμό ταχύτητας ISP μαζί με πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως ένα διακόπτη kill, διπλό hop και υψηλό επίπεδο κρυπτογράφησης.

Ποιο δωρεάν VPN για το iPhone που λειτουργεί πραγματικά το 2023?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι δωρεάν υπηρεσίες δεν είναι πλέον αξιόπιστες, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να πάτε μόνο για τις πληρωμένες, αν θέλετε ασφαλείς επιδόσεις και ασφάλεια.

Ωστόσο, αν εξακολουθείτε να θέλετε να πάτε για ένα δωρεάν, εδώ είναι οι λίγοι πάροχοι ασφάλειας που μπορείτε να πάρετε για το iPhone σας.

TunnelBear

TunnelBear Review 2023Πιθανώς η πιο ασφαλής δωρεάν υπηρεσία εκεί έξω, το Tunnelbear είναι αυτό που θα πάει για πρώτη φορά αν ψάχνετε για ένα μη πληρωμένο VPN για το iPhone σας.

Μόλις πρόσφατα ενημέρωσε την πολιτική απορρήτου της και μείωσε την ποσότητα καταγραφής που είχε κάνει προηγουμένως στους χρήστες, καθιστώντας την πολύ πιο ανώνυμη. Τώρα, δεν συμβαίνει’μην συλλέγετε το όνομά σας όταν εγγραφείτε, ούτε καταγράφει τις συνδέσεις σας με την υπηρεσία.

Περιορισμοί είναι άφθονοι για την ελεύθερη υπηρεσία, ωστόσο, με ένα χρήστη που επιτρέπεται μόλις 500 MB εύρους ζώνης κάθε μήνα για το ελεύθερο σχέδιο.

Αλλά μπορείτε να τα αφαιρέσετε όποτε θέλετε, αναβαθμίζοντας τα σχέδια που έχετε πληρώσει. Το καλύτερο τους σχέδιο είναι η ετήσια συμφωνία που κοστίζει μόλις 4,99 δολάρια / μήνα.

Κατεβάστε: TunnelBear Δωρεάν εφαρμογή iOS

Hotspot Ασπίδα για iPhone, iPad και όλες τις συσκευές iOS

Hotspot-Ασπίδα-αναθεώρησηΑυτός είναι πιο γενναιόδωρος ως δωρεάν υπηρεσία σε σύγκριση με το Tunnelbear, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε μεταξύ διακομιστών σε 15 χώρες, να προστατεύεστε από στρατιωτική κρυπτογράφηση και πολλά άλλα.

  가정 사용자를위한 3 가지 최고의 NetGear 라우터 VPN

Η ασπίδα Hotspot είναι ένα παλιό όνομα στη βιομηχανία VPN, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των χρηστών και την αξιοπιστία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Προσφέρει επίσης 500 MB εύρους ζώνης κάθε μέρα, η οποία αποτελεί περίπου ένα όριο δεδομένων 15 GB για την δωρεάν υπηρεσία κάθε μήνα. Ωστόσο, κερδίσατε’t έχετε πρόσβαση σε πολλές άλλες λειτουργίες, όπως η υποστήριξη πολλαπλών συνδέσεων ή η υποστήριξη μέσω συζήτησης, εκτός εάν σχεδιάζετε να πάτε premium.

Η δωρεάν έκδοση αυτής της υπηρεσίας υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

Κατεβάστε: HotSpot Shield Δωρεάν εφαρμογή iOS

Εγγραφείτε για iPhone και iPad

Δωρεάν VPN για iPhone - Καλύτερες εφαρμογές για συσκευές iOS που λειτουργούν πραγματικά

Ένα άλλο ασφαλές δωρεάν VPN, το ταξινόμηση είναι λίγο νέο, ωστόσο ήταν αστρικό στο μέτωπο απόδοσης με εγγενή σταθερότητα.

Επιτρέπει στους χρήστες της να απολαμβάνουν 10 GB ελεύθερου εύρους ζώνης κάθε μήνα, αλλά μπορείτε να αυξήσετε αυτό το όριο σε 15 GB εάν συμβεί να τιτίβισμα γι ‘αυτό.

Οι 8 τοποθεσίες διακομιστών περιλαμβάνονται στο δωρεάν σχέδιο, αλλά οι ταχύτητες που κερδίσατε’t να βελτιστοποιηθεί ή τόσο γρήγορα όσο μπορείτε να πάρετε στην πριμοδότηση έκδοση της υπηρεσίας.

Κατεβάστε: Windsribe Δωρεάν εφαρμογή iOS

Πληρωμένοι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν

Εκτός από τις πλήρως δωρεάν υπηρεσίες, υπάρχουν και πάροχοι premium εκεί έξω που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία τους δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορείτε να ξέρετε για την απόδοσή τους προτού να πληρώσετε για τα σχέδιά τους.

Το NordVPN για το iPhone και όλες τις συσκευές iOS

NordVPN - Παναμάς με επίκεντρο την προστασία της ιδιωτικής ζωήςΠερισσότεροι από 5300 εξυπηρετητές προσφέρονται από αυτόν τον παροχέα, πολύ υψηλότερο από αυτό που μπορούν να προσφέρουν οι χρήστες δωρεάν σε δίκτυα VPN. Έχει επίσης απίστευτα χαρακτηριστικά ασφαλείας που περιλαμβάνουν το Double VPN, το switch kill, το κρεμμύδι μέσω VPN, κλπ. Μαζί με την υποστήριξη συνομιλίας, γρήγορες ταχύτητες και πολλά άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN για πλήρεις 7 ημέρες μέσω της δωρεάν δοκιμαστικής προσφοράς του. Απλά εισάγετε το email σας και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία με όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες.

Κατεβάστε: Επίσημη εφαρμογή NordVPN iOS

ExpressVPN για iPhone και όλες τις συσκευές iOS

ExpressVPN - All-Rounder με μεγάλη συμβατότητα δρομολογητήΠαρόλο που το ExpressVPN δεν το κάνει’t προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή όπως το NordVPN, προσφέρει μια πολιτική επιστροφής χρημάτων που δεν έχει ερωτήσεις και είναι έγκυρη για 30 ημέρες, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε την υπηρεσία.

  NordVPN Linux – 네트워크 관리자를 통해 Linux에서 NordVPN을 설정하는 방법

Αυτό είναι ίσως το καλύτερο VPN στον κόσμο αυτή τη στιγμή, με ασύγκριτες ταχύτητες, απίστευτες δυνατότητες απεμπλοκής, εξαιρετική υποστήριξη μέσω chat, εξαιρετικά ασφαλής προστασία της ιδιωτικής ζωής και πολλά άλλα.

Αμειβόμενος του σχέδιο έρχεται σε $ 8,32 / μήνα (Ετήσια συμφωνία συνδρομής).

Κατεβάστε: Επίσημη App ExpressVPN iOS

Πώς να ρυθμίσετε ένα VPN στο iPhone – Οδηγός βήμα προς βήμα

Η ρύθμιση ενός VPN στο iPhone είναι πολύ εύκολη αν χρησιμοποιείτε λογισμικό πελάτη, δηλ. Μια ειδική εφαρμογή για IOS που προσφέρεται από τον πάροχο VPN. Απλά κατεβάστε το από το κατάστημα iTunes και πληρώστε για αυτό:

 1. Η εφαρμογή θα απαιτεί τα διαπιστευτήρια του χρήστη να προχωρήσουν περαιτέρω (προσφέρονται από κάθε πάροχο όταν εγγραφείτε ή εγγραφείτε και κανονικά, συμπεριλάβετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας)
 2. Μόλις εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας, συνδεθείτε.
 3. Αφού συνδεθείτε, επιλέξτε το διακομιστή της επιλογής σας.
 4. Απολαύστε απεριόριστη ροή και ασφάλεια, όποια και αν είναι εσείς’ψάχνετε.

Πώς μπορώ να εγκαταστήσω ένα VPN με μη αυτόματο τρόπο στο iPhone μου?

Αν ναι’δεν θέλετε να πάρετε την επίσημη εφαρμογή στο iPhone σας, μπορείτε πάντα να το απομακρύνετε. Αλλά γνωρίζετε ότι η περιστροφή είναι πολύ πιο πολύπλοκη από ό, τι η λήψη της εφαρμογής, καθώς απαιτεί από εσάς να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις μόνοι σας. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να συνεχίσετε, εμείς’Έχουμε αναφέρει πολλές μεθόδους για τη δημιουργία ενός VPN στο iPhone στον λεπτομερή οδηγό μας σχετικά με τα iPhone VPN.

Είναι δυνατόν?? Δωρεάν Internet για iPhone Χρησιμοποιώντας το VPN

Σιγουρα οχι! Ένα VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας και για να σας προστατεύσει από το hacking και άλλα τέτοια τρωτά σημεία.

Τυλίγοντας

Εάν χρησιμοποιείτε τους παραπάνω δωρεάν διακομιστές VPN που σας προτείνουμε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε πρόσβαση στις καλύτερες δυνατότητες και ασφάλεια που ο ελεύθερος τομέας έχει να προσφέρει στους χρήστες του iPhone.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή προτάσεις για εμάς, μπορείτε να τους συμπεριλάβετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me