Router μόντεμ VPN – Εξασφαλίστε την προστασία απορρήτου στη συσκευή σύνδεσης

Καθώς ο κόσμος γίνεται ολοένα και πιο γεμάτος με συνδεδεμένες στο διαδίκτυο συσκευές, σίγουρα πρέπει να μάθετε περισσότερα για τα δρομολογητά μόντεμ που τροφοδοτούν τη συνδεσιμότητά τους και κάνουν τις δυνατότητές τους να χρησιμοποιούν.

Τα μόντεμ και οι δρομολογητές είναι διαφορετικές συσκευές, αλλά τώρα μπορείτε επίσης να τις αποκτήσετε πρόσβαση ως μία μόνο συσκευή γνωστή ως δρομολογητές μόντεμ που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και των δύο. Αυτές οι συσκευές έχουν εκπληκτικές δυνατότητες και μπορείτε να τις ενισχύσετε ακόμα περισσότερο χρησιμοποιώντας το Best VPN.

Ενημέρωση του οδηγού δρομολογητή μόντεμ

 1. Τι είναι ένα μόντεμ?
 2. Τι είναι ένας δρομολογητής?
 3. Προδιαγραφές δρομολογητή μόντεμ
 4. Γιατί χρειάζεστε VPN στο μόντεμ δρομολογητή?
 5. Router VPN με μόντεμ
 6. Διαφορά δρομολογητή μόντεμ
 7. Τι είναι ένας ασύρματος δρομολογητής?
 8. Σύνδεση VPN δρομολογητή μόντεμ
 9. Οπτική γραμμή μόντεμ
 10. Παράκαμψη διαδικτύου στο δρομολογητή Χρησιμοποιώντας VPN

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτό και τα πλεονεκτήματα που αποκομίζει ένα VPN σε έναν δρομολογητή μόντεμ, διαβάστε αυτόν τον περιεκτικό οδηγό για το Router Modem VPN.

Ραδιόφωνο μόντεμ-δρομολογητή-VPN

Τι είναι ένα μόντεμ?

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπερδεύονται σίγουρα με αυτή τη συσκευή και ρωτούν τι είναι ένα μόντεμ; Λοιπόν, ένα μόντεμ είναι συσκευή / περιφέρεια συνδεσιμότητας που εκτελεί τη λειτουργία της διαμόρφωσης και αποδιαμορφώσεως των δεδομένων.

Για να απαντήσετε πιο απλά στην ερώτηση για το τι ακριβώς είναι ένα μόντεμ, κωδικοποιεί τις ψηφιακές σας πληροφορίες, ώστε να είναι ευκολότερο να μεταδοθούν ως ελαφρύ σήμα σε μεγάλες αποστάσεις. Επίσης, αποκωδικοποιεί τις πληροφορίες κατά την άφιξη, έτσι ώστε τα δεδομένα να μπορούν να ανακτηθούν στην αρχική τους μορφή.

what-is-a-modem

Αυτή η μεταφορά είναι απαραίτητη επειδή ένας υπολογιστής κατανοεί μόνο ψηφιακά σήματα ενώ το σήμα μεταφέρεται μέσω του διαδικτύου σε αναλογική μορφή. Ένα μόντεμ εξορθολογίζει αυτή τη διαδικασία ενεργώντας ως ένας παράγοντας όπου αυτή η μεταφορά με τη μορφή του σήματος λαμβάνει χώρα όταν είναι απαραίτητο.

Τι είναι ένας δρομολογητής?

Αν ακόμα don’t ξέρετε τι είναι ένας δρομολογητής τότε ας το καθορίσουμε για εσάς. Ένας δρομολογητής βασικά κάνει ό, τι υποδηλώνει το όνομά του, δηλ. Δρομολογεί πακέτα δεδομένων που προέρχονται από το διαδίκτυο σε διαφορετικές συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι / γραφείο σας. Υπάρχουν βασικά δύο διαφορετικοί τύποι δρομολογητών, ο μικρός δρομολογητής οικίας / γραφείου και ο δρομολογητής επιχειρήσεων. Οι μικροί δρομολογητές οικιακών συσκευών και γραφείων είναι αυτός που χρησιμοποιείται συνήθως, γι 'αυτό θα συνεχίσουμε να συζητάμε εδώ.

what-is-a-router

Η συνήθης κατανόηση σχετικά με το τι είναι ένας δρομολογητής είναι ότι το σημείο πρόσβασης που χρειάζεστε μόνο όταν έχετε περισσότερες από μία συσκευές. Ένα μόντεμ είναι το μόνο που χρειάζεστε για να έχετε ένα διαδίκτυο σύνδεση vpn μέσω μιας συσκευής. Όταν ο αριθμός των συσκευών αυξάνεται από έναν, απαιτείται δρομολογητής για να διασκορπιστεί η σύνδεση στο διαδίκτυο με αυτές τις επιπλέον συσκευές.

Προδιαγραφές δρομολογητή μόντεμ

Σε παλαιότερες εποχές, το μόντεμ και ο δρομολογητής ήλθαν ως δύο ξεχωριστές συσκευές, αλλά δεδομένου ότι τώρα είναι δυνατόν να τους συγχωνευθούν σε ένα ενιαίο φυσικό προϊόν το οποίο προσφέρει τις λειτουργίες και των δύο συσκευών, οι δρομολογητές μόντεμ έχουν γίνει όλο και συχνότεροι μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου.

Θα βρείτε σπάνια μόντεμ και δρομολογητή ως δύο ξεχωριστές συσκευές σε πολλά σπίτια και γραφεία, έτσι ώστε αντί να κάνετε ερωτήσεις όπως το δρομολογητή, θα πρέπει να καταλάβετε ότι τώρα οι δρομολογητές έρχονται ενσωματωμένοι στα μόντεμ.

Γιατί χρειάζεστε VPN στο μόντεμ δρομολογητή?

Τα VPN παρέχουν ηλεκτρονική ανωνυμία και εγγυώνται την ιδιωτικότητα των δεδομένων των χρηστών και γίνονται γρήγορα απαραίτητα σε όλους εκείνους τους χρήστες που επιθυμούν να συνδεθούν στο διαδίκτυο με ασφαλέστερο τρόπο.

Τα σύγχρονα δίκτυα VPN κρυπτογραφούν τα πακέτα δεδομένων σας και τα διαβιβάζουν σε ένα ασφαλές πρωτόκολλο για να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν μπορεί να σκοντάψει στα πακέτα ιδιωτικών δεδομένων σας και παραμένουν προστατευμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα των κυβερνητικών αρχών, των hackers, των ISP, των κλεφτών δεδομένων μεταξύ άλλων online απειλών.

Και ίσως τα δίκτυα VPN ταιριάζουν καλύτερα σε μόντεμ δρομολογητή, διότι αν εγκαταστήσετε και VPN σε αυτή τη συσκευή, όλες οι συσκευές σας δρομολογούνται αυτόματα μέσω ασφαλούς και εξαιρετικά ασφαλούς σύνδεσης, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για διαμόρφωση των VPN σε κάθε μεμονωμένη συσκευή ξεχωριστά.

modem-router-specs

Τα VPN προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σήμερα, εκτός από την ασφάλεια, προσφέρονται όλο και πιο εύχρηστα για να επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε τοποθεσίες ροής με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη π.χ. με τη χρήση ενός VPN μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Netflix US ακόμα και όταν βρίσκεστε στην Ιαπωνία.

Router VPN με μόντεμ

Δεν είναι κάθε VPN αρκετά καλό για το δρομολογητή μόντεμ σας, καθώς πρέπει να παρέχει τη σωστή λειτουργία που ταιριάζει με τις απαιτήσεις της συσκευής δρομολογητή μόντεμ σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά λειτουργικότητας περιλαμβάνουν υποστήριξη για απεριόριστο εύρος ζώνης, πολλαπλές ταυτόχρονες συνδέσεις, καλύτερα πρότυπα κρυπτογράφησης, μηδενική πολιτική καταγραφής, μεγάλη υποστήριξη μεταξύ άλλων. Τα κορυφαία 3 VPN που παρέχουν ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά και πολλά άλλα είναι:

ExpressVPN - Τέλεια επιλογή για δρομολογητή μόντεμ

Ένα καθιερωμένο όνομα στον κλάδο, το ExpressVPN είναι μια τέλεια επιλογή για το δρομολογητή μόντεμ σας καθώς προσφέρει περισσότερους από 2 000 παγκόσμιους διακομιστές, γρήγορη υποστήριξη συνομιλίας, στρατιωτική κρυπτογράφηση, ειδικά οδηγούς υποστήριξης δρομολογητών και πολλά άλλα.

EpressVPN-για-μόντεμ-δρομολογητή

Το καλύτερο σχέδιο τους σήμερα κοστίζει 99,95 δολάρια για ένα χρόνο’αξίας της συνδρομής, συμπεριλαμβανομένης μιας δοκιμαστικής περιόδου 30 ετών.

Ανάγνωση: Expressvpn Apple TV Οδηγός εγκατάστασης

NordVPN

Προσφέροντας πάνω από 4000 διακομιστές ως VPN δρομολογητή μόντεμ, το NordVPN έχει εξαιρετικά διαπιστευτήρια ως ασφαλές VPN. Παρέχει επιπλέον στοιχεία ασφαλείας μέσω της παροχής χαρακτηριστικών όπως Double VPN, κρεμμύδι μέσω VPN μεταξύ άλλων. Για τα δρομολογητά μόντεμ, διαθέτει εύκολους οδηγούς εγκατάστασης στους οποίους έχετε πρόσβαση από τα αποθετήρια αντιμετώπισης προβλημάτων ή επικοινωνώντας με την υποστήριξη live chat.

Δρομολογητή Nord-VPN για μόντεμ

Μια τριετής συνδρομή με αυτόν τον πάροχο κοστίζει $ 79.00 χρεώνεται μία φορά. Ελέγξτε τη συμβατότητά του netflix σε αυτό το blog northvpn netflix.

PrivateInternetAccess

Ένα από τα καλύτερα δίκτυα VPN Modem Router για ροή και ξεκλείδωμα περιεχομένου γεωγραφικού περιορισμού, η PIA μπορεί να προσφέρει εξαιρετικά ασφαλή σύνδεση στις πολλαπλές συσκευές σας. Προσφέρει αφιερωμένο torrent download υποστήριξη, δυνατότητα παράκαμψης περιορισμού εύρους ζώνης, κακόβουλου λογισμικού και αποκλεισμού διαφημίσεων, πολλαπλές πύλες VPN κ.λπ..

Ρυθμιστής ιδιωτικούInternetAccess-για-μόντεμ

Έχει 3597 διακομιστές σε 30 χώρες σε ένα καλά αναπτυγμένο δίκτυο υποδομής διακομιστών.

Οι τιμές ξεκινούν από $ 6,95 / μήνα και το 24μηνο πρόγραμμα κοστίζει $ 69,95 χρεώνεται μία φορά.

Διαφορά δρομολογητή μόντεμ

Ακριβώς όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένα μόντεμ είναι μια συσκευή που διαμορφώνει και αποδιαμορφώνει σήματα από ψηφιακό σε αναλογικό και αντιστρόφως για να επιτρέπει μια πολύ πιο ομαλή μεταφορά σημάτων μεταξύ του διαδικτύου και της συσκευής που την έχει πρόσβαση. Από την άλλη πλευρά, ένας δρομολογητής χρησιμοποιείται μόνο για τη διασπορά της εισερχόμενης σύνδεσης στο διαδίκτυο σε πολλαπλές συσκευές. Λειτουργεί ως φυσικό σημείο πρόσβασης. Η διαφορά του δρομολογητή μόντεμ είναι λίγο συγκεχυμένη για τους περισσότερους, οπότε ελπίζουμε ότι αυτό θα ξεκαθαρίσει σε αυτούς.

modem-router-διαφορά

Αλλά τώρα οι άνθρωποι δεν μπερδεύονται με τις ερωτήσεις όπως το τι είναι ένας δρομολογητής ή τι είναι ένα μόντεμ αλλά τι είναι ένας δρομολογητής μόντεμ; Έτσι, για να τους εξηγήσει εύκολα, ένας δρομολογητής μόντεμ τώρα έρχεται και ως μεμονωμένες φυσικές συσκευές με τις ενσωματωμένες δυνατότητες και των δύο αυτών συσκευών καθιστώντας πολύ πιο εύκολο για τους χρήστες να τις αναπτύξουν και να επωφεληθούν από αυτές.

Ένας δρομολογητής μόντεμ ως ενιαία συσκευή μειώνει την ακαταστασία και τελειώνει τις επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν όταν αυτές οι δύο συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά για να ενεργοποιήσουν τη σύνδεση στο διαδίκτυο μεταξύ συσκευών.

Τι είναι ένας ασύρματος δρομολογητής?

Ένας ασύρματος δρομολογητής είναι ακριβώς αυτό που προτείνει το όνομά του. Το μόνο που κάνει είναι ότι εξουσιοδοτεί τη δυνατότητα σύνδεσης συσκευών στο διαδίκτυο μέσω του ασύρματου δικτύου. Είναι ιδανικό για φορητές συσκευές σύγχρονης ημέρας όπως smartphones, tablet, κλπ. Παρέχοντας απίστευτη ευκολία πρόσβασης και τεράστια κινητικότητα.

τι-είναι-α-ασύρματο δρομολογητή

Σύνδεση VPN δρομολογητή μόντεμ

Η δημιουργία ενός VPN στον δρομολογητή μόντεμ σας είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία καθώς υπάρχουν πολλές ποικιλίες και τύποι δρομολογητών μόντεμ που διατίθενται στην αγορά, με καθένα από αυτά να έχει διαφορετική διαμόρφωση και έτσι να απαιτεί μια εντελώς μοναδική διαδικασία ρύθμισης για την επιτυχή να διαμορφώσετε ένα VPN σε αυτό.

Το ExpressVPN είναι ένας τέτοιος πάροχος που προσφέρει ειδικούς οδηγούς ρύθμισης για κάθε τύπο δρομολογητή για να διευκολύνει τη διαμόρφωση του VPN σε οποιονδήποτε δρομολογητή μόντεμ. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να δείτε τις δικές μας Οδηγός σύνδεσης VPN.

Οπτική γραμμή μόντεμ

Αυτός είναι ένας διαφορετικός τύπος μόντεμ που αποκωδικοποιεί και κωδικοποιεί τα οπτικά σήματα σε ηλεκτρονικά σήματα και το αντίστροφο και είναι πολύ διαφορετικό και πολύπλοκο σε σύγκριση με τα πιο διαδεδομένα που χρησιμοποιούν μέσα χάλκινων συρμάτων όπως DSL,.

Ένα μόντεμ οπτικής γραμμής καθιστά δυνατή την επίτευξη ταχύτητας στο Internet που δεν είναι εφικτή μέσω άλλων, πιο συμβατικών μόντεμ αλλά δεν αναπτύσσεται τόσο δημοφιλής όσο συμβατικά μόντεμ στο σπίτι και σε μικρότερα περιβάλλοντα γραφείου. Οι περισσότερες μεγάλες οργανώσεις και στρατιωτικές οργανώσεις χρησιμοποιούν οπτικές γραμμές και επομένως οπτικά modems.

Παράκαμψη διαδικτύου στο δρομολογητή Χρησιμοποιώντας VPN

Ο θόρυβος του Διαδικτύου είναι μια μεγάλη απενεργοποίηση σε πολλούς χρήστες του Διαδικτύου επειδή οι υποβαθμίσεις του επιταχύνουν και ως εκ τούτου καταστρέφουν τη συνολική εμπειρία αποκλείοντας τον χρήστη του Διαδικτύου από το να επιδοθεί σε δραστηριότητες έντασης δεδομένων όπως Torrenting και streaming.

Το μεγαλύτερο μέρος του ρυθμού πρόσβασης στο Διαδίκτυο ελέγχεται από παρόχους υπηρεσιών Ίντερνετ ή παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου, αλλά μπορείτε να το παρακάμψετε αρκετά εύκολα χρησιμοποιώντας ένα Router VPN. Αυτό είναι δυνατό επειδή, όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, γίνεται σχεδόν σχεδόν αδύνατο για τον ISP σας να επιθεωρήσει το πακέτο δεδομένων σας για να ελέγξει το είδος του φορτίου που φέρει, επιτρέποντάς σας έτσι να σπάσετε τους περιορισμούς στην ταχύτητα.

Εάν και εσείς αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, τότε μπορείτε να παρακάμψετε τον περιορισμό του διαδικτύου στον δρομολογητή με VPN:

 1. Εγγραφείτε με έναν παροχέα VPN Best Router όπως το ExpressVPN
 2. Λάβετε τα διαπιστευτήρια χρήστη, δηλαδή το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης VPN
 3. Ρυθμίστε το VPN στον δρομολογητή σας (Ανάλογα με το δρομολογητή σας, οι οδηγοί εγκατάστασης μπορεί να διαφέρουν και δεν υπάρχει ομοιομορφία, οπότε το καλύτερο για να μεταβείτε στο ExpressVPN’και επιλέξτε το δρομολογητή σας για να επιτρέψετε στον εαυτό σας να καθοδηγηθείτε μέσα από τα κατάλληλα βήματα εγκατάστασης
 4. Αφού διαμορφωθεί το VPN στον δρομολογητή σας, απολαύστε πλήρη ταχύτητα στο δρομολογητή σας!

συμπέρασμα

Οι σύγχρονοι δρομολογητές ημέρας είναι θαυμάσια της τεχνολογικής ανιδιοτέλειας, καθώς σας επιτρέπουν να συνδυάσετε τις δυνατότητες των μόντεμ και των δρομολογητών σε μια ενιαία συσκευή. Τα πλεονεκτήματα δεν είναι’t τέλος, δεδομένου ότι παρέχουν επίσης πολύ περισσότερη ισχύ για να εγγυηθούν μεγαλύτερες ταχύτητες και μπορούν να υποστηρίξουν πολλαπλές συσκευές, παρέχοντάς τους συνεχή συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο με σχετικά ευκολία.

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον δρομολογητή μόντεμ σας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN σε αυτό, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακάμψετε τον περιορισμό του εύρους ζώνης, να ξεμπλοκάρετε τις τοποθεσίες ροής με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη, να προστατέψετε τα ευαίσθητα δεδομένα σας σε πολλαπλές συσκευές και, την ανωνυμία σας και την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας στο διαδίκτυο.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me