Router ExpressVPN – Οδηγός εγκατάστασης / διαμόρφωσης 2020

Είτε είστε δημοσιογράφος που θέλει να κρατήσει κρυμμένη την ταυτότητά του είτε ξεκινώντας μια νέα επιχείρηση που απαιτεί τοπικό δίκτυο για ασφαλή και εύκολη κοινή χρήση δεδομένων, ο εξατομικευμένος δρομολογητής ExpressVPN μπορεί να έρθει πολύ χρήσιμος.

Προσφέρει μια ασφαλέστερη, ισχυρότερη και συνεπέστερη εμπειρία στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα εργάζεται υπέρ της προστασίας της οικογένειάς σας εάν εμπλέκεται σε P2P / Torrenting ή απλά θέλει τις πληροφορίες τους να είναι ασφαλείς από κλέφτες ταυτότητας, κακόβουλο λογισμικό και ιούς.

Αυτός ο οδηγός παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στον πάροχο’s router. Για μια πιο ολοκληρωμένη ανάλυση, ελέγξτε αυτή την επισκόπηση ExpressVPN!

Τι είναι ένας δρομολογητής VPN?

Αν έχετε βασικές γνώσεις σχετικά με το διαδίκτυο, ίσως γνωρίζετε ότι οι τοπικοί ISP εγκαθιστούν δρομολογητές Wi-Fi στο σπίτι σας, οι οποίοι μεταδίδουν πακέτα δεδομένων μεταξύ τους και δίκτυα υπολογιστών - παρέχοντας έτσι πρόσβαση στο World Wide Web, παρακολουθώντας παράλληλα όλες τις δραστηριότητες.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους τυπικούς δρομολογητές Wi-Fi διαθέτουν χαρακτηριστικά διαμόρφωσης, τα οποία υποστηρίζουν τη λειτουργία VPN. Ο χρήστης συνδέεται με μη αυτόματο τρόπο χρησιμοποιώντας λογισμικό εγκατεστημένο στην απομακρυσμένη συσκευή, το οποίο μεταφέρει τη σύνδεσή σας μέσω του δρομολογητή και του Best Server VPN που προσθέσατε.

Αντίστροφα, οι ενσωματωμένοι δρομολογητές VPN είναι μια πιο προηγμένη έκδοση του τυπικού Wi-Fi, που επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιούν ισχυρές συνδέσεις σε επίπεδο υλικού. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη για μεμονωμένες εγκαταστάσεις λογισμικού, καθώς το λογισμικό είναι ήδη προ-φορτωμένο με μια έξυπνη εφαρμογή.

Μπορείτε να διαμορφώσετε την εφαρμογή ανά πάσα στιγμή, αλλάζοντας θύρες, πρωτόκολλα και κρυπτογράφηση. Ο δρομολογητής παρέχει συγχρόνως ταυτόχρονη πρόσβαση στην υπηρεσία VPN σε όλες τις συσκευές με ένα πάτημα, είτε πρόκειται για υπολογιστή, tablet, smartphone ή Smart TV, εξασφαλίζοντας μέγιστη ανωνυμία!

Λόγοι για να επενδύσετε σε δρομολογητή VPN

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν τα οφέλη από την επένδυση σε φθηνό δρομολογητή VPN μέχρι να αποκτήσουν ένα και να βιώσουν την εξοικονόμηση κόστους, την ευκολία στη χρήση, την αξιοπιστία και την ασφάλεια! Παρακάτω υπογραμμίζουμε μερικούς σημαντικούς λόγους που θα μπορούσαν απλώς να σας πείσουν να αποκτήσετε έναν δρομολογητή VPN (ειδικά για εκείνους που δημιουργούν τη δική τους εγκατάσταση μικρών επιχειρήσεων).

  • Μειώνει το συνολικό κόστος πληροφορικής δημιουργώντας ένα τοπικό δίκτυο για κοινή χρήση δεδομένων
  • Βελτιώνει την αξιοπιστία των απομακρυσμένων συνδέσεων (εγγυάται την ασφαλή μεταφορά δεδομένων)
  • Διευκολύνει την απρόσκοπτη εργασιακή συνεργασία για τους εργαζόμενους που ταξιδεύουν τακτικά
  • Δημιουργεί μια επιχειρηματική διαδικασία εξοικονόμησης χρόνου για τους συνεργάτες, τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας!

Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή ExpressVPN 2018

Εάν παρακολουθείτε πειρατικές ταινίες ή κατεβάζετε αρχεία μέσω P2P / Torrenting είναι ένα κοινό πράγμα στο νοικοκυριό σας, τότε μπορεί να είστε συνεχώς ανησυχητικοί για το ψηφιακό απόρρητο. Μετά από όλα, ακόμη και αν μια συσκευή παίρνει streaming ή κατέβασμα πειρατικού περιεχομένου, θα πρέπει να πληρώσετε βαριά πρόστιμα DMCA.

Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή ExpressVPN 2018

Για να αποφευχθεί αυτό, οι χρήστες επιλέγουν τη δημιουργία ενός δρομολογητή VPN με μια αποκλειστική διεύθυνση IP. Μερικοί πάροχοι προσφέρουν τους δικούς τους προσαρμοσμένους δρομολογητές όπως το ExpressVPN. Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο το δικό σας δρομολογητή ή να αγοράσετε ένα από τους εμπειρογνώμονες Router στο FlashRouters.

ExpressVPN Flash Router

Λογισμικό δρομολογητή ExpressVPN

Για όσους επιλέγουν τον πιο τεχνικό τρόπο, θα χρειαστεί πρώτα να αναβοσβήνετε τον τρέχον δρομολογητή σας για να απαλλαγείτε από το παλιό Firmware και, στη συνέχεια, να εγκαταστήσετε το νέο. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την εγγραφή στον λογαριασμό ExpressVPN, κάνοντας κλικ “Ρύθμιση ExpressVPN”, και στη συνέχεια επιλέγοντας τον δρομολογητή του μοντέλου σας για να κάνετε λήψη του υλικολογισμικού.

Λογισμικό δρομολογητή ExpressVPN

Μετά την επανεκκίνηση / αναβοσβήνει το δρομολογητή σας, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το λογισμικό ExpressVPN που λήφθηκε νωρίτερα. Με βάση το μοντέλο που χρησιμοποιείτε, η διαδικασία θα ποικίλει ανάλογα. Ορισμένοι δρομολογητές μπορούν να φορτώσουν νέο υλικολογισμικό, ενώ άλλοι χρειάζονται μια λεπτομερέστερη διαδικασία. Αφού γίνει, θα αποκτήσετε πρόσβαση στο ExpressVPN’s του δρομολογητή.

Ρύθμιση δρομολογητή ExpressVPN

Αυτό μοιάζει με το μενού εφαρμογής του δρομολογητή ExpressVPN, όπου μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και τις συσκευές που θα πρέπει να προστατεύονται από τις παραμέτρους VPN διαμόρφωσης στην αριστερή πλευρική μπάρα. Μετακινηθείτε με κύλιση προς τα κάτω στις Πρόσφατα συνδεδεμένες συσκευές και ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την προστασία εναλλαγής.

Router ExpressVPN - Οδηγός εγκατάστασης / διαμόρφωσης 2020

Router ASUS ExpressVPN

Όταν πρόκειται για την προσφορά υποστήριξης router στους πελάτες, το ExpressVPN πηγαίνει σίγουρα το επιπλέον μίλι. Ο πάροχος παρέχει προσαρμοσμένες εφαρμογές ExpressVPN για Asus RT-AC56 (U / R / S), Asus RT-AC68U και Asus RT-AC87U. Για χειροκίνητες διαμορφώσεις άλλων δρομολογητών Asus, μπορείτε να ελέγξετε τον οδηγό από το ExpressVPN.

Συχνές ερωτήσεις του δρομολογητή ExpressVPN

Πώς μπορώ να ενημερώσω το δρομολογητή ExpressVPN μου?

Η διαδικασία ενημέρωσης δεν απαιτεί επιστήμη πυραύλων. Οι χρήστες πρέπει απλώς να επισκεφτούν το https://www.expressvpn.com/latest#router και να επιλέξουν το μοντέλο που επιθυμούν. Αφού γίνει, κάντε κλικ στο “Λήψη υλικολογισμικού” και ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης για να ολοκληρώσετε την ενημέρωση.

Τι δρομολογητές υποστηρίζει VPN?

Σχεδόν όλοι οι δρομολογητές DD-WRT υποστηρίζουν τη διαμόρφωση και τη ρύθμιση παραμέτρων VPN. Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με διαφορετικά μοντέλα δρομολογητών, μπορείτε να ελέγξετε τους δρομολογητές Flash. Εδώ μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για τους καλύτερους δρομολογητές VPN Wi-Fi, ενώ λαμβάνετε τεχνική υποστήριξη και αντιμετώπιση προβλημάτων!

Τυλίξτε τα πράγματα

Με αυτό, φτάνουμε στο τέλος του οδηγού ExpressVPN Router, ο οποίος θα βοηθήσει τους χρήστες να ρυθμίσουν ένα VPN στο δρομολογητή τους χειροκίνητα ή απευθείας από τον πάροχο. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα / προβλήματα, don’t διστάσετε να αποφύγετε ένα σχόλιο παρακάτω. Επίσης, διστάσετε να μοιραστείτε τον οδηγό με τους φίλους / μέλη της οικογένειάς σας, αναζητώντας μια μόνιμη λύση για τη μόχλευση της πλήρους ανωνυμίας στο διαδίκτυο!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me