Πώς να χρησιμοποιήσετε το PureVPN – Μάθετε να τα χρησιμοποιείτε σε λιγότερο από 2 λεπτά

Το PureVPN είναι μία από τις πιο ανταγωνιστικές υπηρεσίες της βιομηχανίας VPN, πάντα ψάχνοντας να ξεπεράσει τους συνομηλίκους της σχεδόν σε κάθε πτυχή που μπορεί να περιλαμβάνει μια καλύτερη υπηρεσία VPN.

Το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας που έχει κάνει η υπηρεσία σε αυτό το θέμα είναι σίγουρα στον τομέα της προσφοράς εφαρμογών-πελατών για τον μεγαλύτερο αριθμό συσκευών και λειτουργικών συστημάτων. Από τη δική της εφαρμογή Firestick στην εφαρμογή Android VPN, το PureVPN έχει σχεδόν καρφώσει τους όλους, όπως εμείς‘v που καλύπτεται λεπτομερώς στην αναθεώρηση Pure VPN.

Αλλά αν εξακολουθείτε να ανησυχείτε λίγο για το πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε, τότε don’μην ανησυχείτε, εδώ είναι ο οριστικός οδηγός μας για τον τρόπο χρήσης του PureVPN με οδηγούς εγκατάστασης για σχεδόν όλες τις διαθέσιμες εφαρμογές πελάτη, τις αξιολογήσεις σχετικά με τη λειτουργικότητα και την απόδοσή τους και πολλά άλλα!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το PureVPN στα Windows

Ο πελάτης των Windows του PureVPN έχει σχεδιαστικά στοιχεία που αισθάνονται ότι έχουν δανειστεί βαριά από το CyberGhost, ειδικά “Επιλέξτε Λειτουργία” Μέρος.

Εκτός από αυτό, σχεδόν όλες οι λειτουργίες είναι εύκολα προσβάσιμες από την αρχική οθόνη του πελάτη.

Το καλύτερο μέρος για το PureVPN’ο πελάτης των Windows είναι ότι υπάρχουν πάντα δευτερεύοντα κείμενα με κάθε λειτουργία που εξηγεί εν συντομία τι ακριβώς κάνει αυτό το χαρακτηριστικό. Αυτό είναι ένα κατόρθωμα όπου το PureVPN είναι αξιέπαινο καθώς διευκολύνει τη μέγιστη ευκολία των χρηστών.

Εδώ’s πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πελάτη τους και όλα τα χαρακτηριστικά του:

 1. Μόλις εσύ’αγόρασα το PureVPN’μπορείτε να κατεβάσετε τον πελάτη των Windows από τον ιστότοπό τους εδώ. (Μέγεθος αρχείου: 32,8 MB).πώς να χρησιμοποιήσετε purevpn
 2. Κάντε κλικ στο αρχείο που έχετε κατεβάσει και η διαδικασία εγκατάστασης θα ξεκινήσει (Μπορεί να σας ζητηθεί να εισαγάγετε δικαιώματα διαχειριστή εάν το σύστημά σας είναι περιορισμένο από τον υπολογιστή σας).
 3. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ο υπολογιστής-πελάτης θα ανοίξει αυτόματα.
 4. Για να επιλέξετε ένα διακομιστή, μπορείτε είτε να περιηγηθείτε στο “Χώρες” Επιλογή ή το “Πόλεις” Επιλογή.
 5. Κάντε κλικ στον προτιμώμενο προορισμό διακομιστή και ο πελάτης θα συνδεθεί αυτόματα σε αυτό.
 6. Το εικονίδιο με σχήμα γραναζιού στο επάνω δεξιό μέρος του πελάτη μπορεί να σας μεταφέρει στις ρυθμίσεις και τη γραμμή με τις πρόσθετες λειτουργίες, ώστε να μπορείτε να τροποποιήσετε τα πράγματα από εδώ αν δεν κάνετε’t τους αρέσει στην τρέχουσα κατάσταση τους.

πώς να χρησιμοποιήσετε purevpn στα παράθυρα

Πώς να χρησιμοποιήσετε το PureVPN σε iPhone / Mac / iOS / iPad

PureVPN’η εφαρμογή Mac είναι παρόμοια με την εφαρμογή των Windows και η διαδικασία για τη χρήση της είναι επίσης η ίδια.

Αλλά από ό, τι βίωσα στην αναθεώρηση της εφαρμογής Mac και άλλων, είναι ελαφρώς πιο ευαίσθητη και ταχύτερη από την αντίστοιχη των Windows.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το PureVPN στο iPhone Mac iOS iPad

Αν θέλετε να εγγραφείτε στο PureVPN και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Mac, τότε εδώ’τι θα χρειαστεί να κάνετε:

 1. Αγοράστε το PureVPN’πριν από την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας
 2. Τώρα κατεβάστε την εφαρμογή Mac από τον ιστότοπό τους
 3. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, προχωρήστε προς την εγκατάσταση
 4. Ο πελάτης Mac θα ανοίξει τώρα αυτόματα
 5. Εισαγάγετε διαπιστευτήρια χρήστη, δηλ. Όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης
 6. Επιλέξτε τη θέση στην οποία θέλετε να συνδεθείτε και τώρα θα ξεκινήσει η σύνδεση με αυτόν το διακομιστή
 7. Η κύρια Αρχική οθόνη θα δείξει τώρα ότι ο υπολογιστής-πελάτης είναι συνδεδεμένος, ώστε να μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε την περιήγηση στο VPN’επηρεάζει τη σύνδεση στο διαδίκτυο
 8. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιεσδήποτε επιλογές στις ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο εικονίδιο με σχήμα γραναζιού

Το PureVPN δεν συμβαίνει’t προσφέρει τη δική του εγγενή εφαρμογή iOS, αλλά θα είναι διαθέσιμη σύντομα σύμφωνα με την επίσημη υπηρεσία εξυπηρέτησης.

purevpn ios app

Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το PureVPN σε συσκευές iOS, ρυθμίζοντας το με πλευρική φόρτωση.

Προσφέρει δύο μεθόδους από αυτή την άποψη, τη διαδικασία εγκατάστασης L2TP και τη ρύθμιση iKev2, αλλά θα σας συνιστούσα να πάτε για τη ρύθμιση iKev2 καθώς η προηγούμενη διαδικασία εγκατάστασης είναι σχετικά άσχημη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το PureVPN στο Android

Για τους χρήστες PureVPN, ο καλύτερος διαθέσιμος vpn client από το σύνολο που προσφέρει η υπηρεσία είναι ο πελάτης του Android.

Καθαρή, εξορθολογισμένη και εξαιρετικά εύκολη στη χρήση για τους αρχάριους, ο πελάτης Android για PureVPN είναι γεμάτος με όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά που προσφέρει η υπηρεσία.

πώς να χρησιμοποιήσετε purevpn στο Android

Μάθετε να το χρησιμοποιείτε μέσω των παρακάτω βημάτων:

 1. Μεταβείτε στο Google Play Store και αναζητήστε “PureVPN”
 2. Όταν πάρετε το PureVPN’της εφαρμογής Android Android στα αποτελέσματα αναζήτησης, κάντε κλικ στο στοιχείο λήψης και η εγκατάσταση θα γίνει ταυτόχρονα
 3. Είναι εύκολο από εκεί καθώς θα χρειαστεί να εισάγετε τα διαπιστευτήρια για να συνδεθείτε και η εφαρμογή θα ανοίξειpurevpn επιλογή εφαρμογής Android app
 4. Ανοίξτε τη λίστα διακομιστών και πατήστε σε οποιαδήποτε πόλη / χώρα / τοποθεσία στην οποία θέλετε να συνδεθείτε
 5. Η σύνδεση θα ξεκινήσει τώραpurevpn app Android
 6. Για να αλλάξετε οποιαδήποτε υπάρχουσα ρύθμιση ή να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε πρόσθετη λειτουργία, απλώς πατήστε στο εικονίδιο με το εργαλείο Gear στο επάνω δεξιό μέρος του πελάτη

μενού ρυθμίσεων purevpn στην εφαρμογή Android

Πώς να χρησιμοποιήσετε το PureVPN με το FireStick

Το PureVPN είναι μία από αυτές τις επιλεγμένες υπηρεσίες VPN που προσφέρει τη δική του εφαρμογή πελάτη Firestick.

Αυτή η εφαρμογή εξειδικευμένης ανάπτυξης έχει σχεδιαστεί ειδικά επειδή η PureVPN τοποθετείται στην αγορά, καθώς το VPN που είναι το καλύτερο για την αντιμετώπιση όλων των ειδών streaming ανάγκες είναι μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές streaming μεταξύ των χρηστών εκείνη την εποχή.

πώς να χρησιμοποιήσετε purevpn στο firerestick

Η χρήση αυτής της εφαρμογής στο Firestick προϋποθέτει τουλάχιστον την αρχική κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η πλατφόρμα FireTV εκτελεί και λειτουργεί.

Εδώ’s πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή PureVPN Firestick στη συσκευή FireTV:

 1. Πρώτον, ξεκινήστε το FireTV και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο “Εφαρμογές” Ενότητα
 2. Τώρα πηγαίνετε στις κατηγορίες > Χρησιμότητα
 3. Ψάχνω για “PureVPN”
 4. Απλά κάντε κλικ στο “Κατεβάστε” και η εγκατάσταση θα γίνει αυτόματα μόλις λήξει η διαδικασία λήψης
 5. Θα δείτε μια ειδοποίηση που τώρα σας ενημερώνει ότι το PureVPN είναι τώρα εγκατεστημένο
 6. Παω σε “Οι εφαρμογές μου” και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να επιλέξετε “PureVPN”
 7. Η εφαρμογή θα ξεκινήσει τώρα
 8. Ο πελάτης θα σας ζητήσει τώρα να καταχωρίσετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης όταν κάνετε κλικ “Εχετε ήδη λογαριασμό” (Πρέπει να αποκτήσετε μια συνδρομή PureVPN εκ των προτέρων για αυτό)
 9. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο “Σύνδεση”
 10. Μετακινηθείτε με κύλιση για να επιλέξετε την τοποθεσία στην οποία θέλετε να συνδεθείτε και πατήστε σε αυτήν για να ξεκινήσει η διαδικασία σύνδεσης
 11. Το PureVPN θα συνδεθεί τώρα για να εξασφαλίσει ότι θα ξεμπλοκάρει μεγάλη πλειοψηφία των τοποθεσιών ροής

PureVPN’η εφαρμογή Firestick είναι καλή, αλλά αν θέλετε να εξερευνήσετε άλλες επιλογές όσον αφορά τους παρόχους ή ακόμα και να αποτρέψετε μια συγκεκριμένη υπηρεσία τότε’το κάλυψε αυτό με λεπτομερείς λεπτομέρειες στο VPN για τον οδηγό Firestick.

συμπέρασμα

Το PureVPN έχει κάνει πολλή δουλειά για να συμβάλει στην ευκολία των χρηστών σε όλες σχεδόν τις πλατφόρμες συσκευών. Ναι, δεν συμβαίνει’t έχει την εφαρμογή iOS για τώρα, αλλά οι άλλες εφαρμογές της είναι χτισμένες με μερικές πολύ καλές δυνατότητες που μπορούν να επωφεληθούν οι χρήστες.

Η υπηρεσία έχει κάποια προβλήματα όπως οι καθυστερήσεις σύνδεσης που χρειάζεται να τερματίσει για να κάνει τις εφαρμογές των πελατών της να λειτουργούν και να ανταποκρίνονται με τρόπο πολύ πιο προσαρμοσμένο στις προσδοκίες των χρηστών, αλλά εκτός από αυτό, οι εφαρμογές είναι σχεδόν αυτονόητες και κάθε αρχάριος μπορεί να τα κατεβάσετε και να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς πολλά προβλήματα.

Το PureVPN προσφέρει επίσης ένα τεράστιο αποθετήριο οδηγών αντιμετώπισης προβλημάτων και εγκατάστασης, που μπορούν να διευκολύνουν τον χρήστη στη ρύθμιση των εφαρμογών του σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Από βίντεο σε οδηγούς κειμένου, PureVPN’Οι χρήστες της Google δεν έχουν καμία έλλειψη επιλογής για να μάθουν για την υπηρεσία’από τους πελάτες της.

Αν είχατε κάποιο πρόβλημα με την υπηρεσία ή τις εφαρμογές πελάτη της στο παρελθόν ή αν υπάρχει κάτι που βρίσκετε καλύτερα σε αυτές σε σύγκριση με παρόμοιες εφαρμογές από άλλους παρόχους, παρακαλώ ενημερώστε μας για αυτά στο παρακάτω πεδίο σχολίων.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me