NordVPN για Mac – Οδηγός εγκατάστασης 3 λεπτών για τους αρχάριους χρήστες

Ο παροχέας με βάση τον Παναμά κερδίζει τη μέρα με τη μέρα δημοτικότητά του επειδή είναι η κορυφαία επιλογή για τη λήψη εξαιρετικής ιδιωτικότητας / ανωνυμίας στο διαδίκτυο. Το NordVPN πηγαίνει το τεράστιο εύρος για τη δημιουργία μιας φιλικής προς το χρήστη, εύκολης στη χρήση και σταθερής εμπειρίας σε όλες τις συσκευές υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων των πλατφορμών Windows, iOS, Android, Linux. Οι χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι με μια ευχάριστη και αισθητική μπλε διεπαφή, χτισμένη γύρω από έναν χάρτη που εμφανίζει διαθέσιμες τοποθεσίες διακομιστή. Η εφαρμογή NordVPN για Mac δεν απογοητεύει, που μπορείτε να δείτε σε αυτόν τον οδηγό και την αναθεώρηση NordVPN εδώ.

NordVPN για Mac Review

Με την πρώτη ματιά, η εφαρμογή NordVPN Mac φαίνεται / αισθάνεται ταυτόσημη με τους αντίστοιχους Windows και Linux. Χρησιμοποιεί τα ίδια υποβρύχια κινούμενα σχέδια και πλοία στο σχεδιασμό, μαζί με το τυποποιημένο μπλε χρώμα. Ωστόσο, μόνο όταν εξερευνήσετε πλήρως την έκδοση macOS, βρίσκετε μερικές μοναδικές ακμή. Για παράδειγμα, αντί του χάρτη που είναι άμεσα ορατή στην εφαρμογή Mac, υπάρχει ένας κρυμμένος αριστερός δίσκος που ολισθαίνει για να αποκαλύψει μια πλήρη λίστα διακομιστών.

Από την άποψη της φιλικότητας προς το χρήστη, αισθανθήκαμε επίσης ότι η εφαρμογή είναι πιο ευαίσθητη και διαδραστική σε σχέση με τον Windows Client. Με βάση την τρέχουσα θέση σας, ένα μεγάλο κουμπί στην κορυφή θα σας συνδέσει γρήγορα στον πλησιέστερο διακομιστή. Ωστόσο, εάν θέλετε να μετακινήσετε τον εαυτό σας μόνοι σας, επιλέξτε οποιαδήποτε χώρα από το χάρτη ή κάντε κλικ στο μεγεθυντικό φακό στην επάνω δεξιά γωνία.

NordVPN για Mac

Συνολικά, η εφαρμογή καταφέρνει να επιτύχει την ίδια εμπειρία NordVPN, την οποία θα περιμένατε σε άλλες πλατφόρμες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ορισμένα χαρακτηριστικά δεν είναι πραγματικά ορατά στους χρήστες. Μπορείτε να δείτε μόνο το Tor μέσω VPN, διπλής κρυπτογράφησης και streaming εξειδικευμένων διακομιστών εφαρμόζοντας συγκεκριμένα φίλτρα στην προβολή λίστας ή κάνοντας κλικ στο “επιλογές” στο κάτω μέρος της οθόνης αναζήτησης.

Οι πληροφορίες φόρτωσης διακομιστή δεν είναι επίσης διαθέσιμες στον πελάτη VPN. Από την άποψη της δυνατότητας "Κλείδωμα Δικτύου", η εφαρμογή των Windows θα αποτρέψει συνήθως όλες τις εφαρμογές με δυνατότητα Internet να στέλνουν / λαμβάνουν πληροφορίες. Ωστόσο, με την έκδοση macOS, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θα πρέπει να λαμβάνουν αυτήν την επεξεργασία με μη αυτόματο τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι εύκολο για μας να συμπεράνουμε ότι με κάποιες επιτυχίες και αποτυχίες, η εφαρμογή NordVPN παραμένει καταπληκτική για χρήση όπως πάντα (ακόμα και σε Mac)!

Οδηγός εγκατάστασης του Mac NordVPN

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία του NordVPN στην πλατφόρμα Mac σας, οι χρήστες έχουν δύο επιλογές: να κατεβάσετε / εγκαταστήσετε την εφαρμογή απευθείας από τον ιστότοπο ή να κατευθυνθείτε στο iTunes Store. Ως άλλη επιλογή, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και να κάνετε λήψη του αρχείου .PKG αμέσως. Άλλοι χρήστες που δεν ενδιαφέρονται για μια έκδοση προγράμματος-πελάτη μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν το Mac με μη αυτόματο τρόπο εγκαθιστώντας το Tunnelblick, να κατεβάσουν τα αρχεία διακομιστή .ovpn από το NordVPN, να εισαγάγουν τα διαπιστευτήρια σας και να απολαύσουν τη χρήση της υπηρεσίας VPN χωρίς οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις.

Οδηγός εγκατάστασης του Mac NordVPN

Κάντε λήψη του προγράμματος NordVPN Client for Mac

Η εύρεση συνδέσμων λήψης για τον υπολογιστή-πελάτη NordVPN για Mac δεν απαιτεί επιστήμη πυραύλων. Ο ιστότοπος παρέχει σχετικές πληροφορίες και συνδέσμους σε όλους τους χρήσιμους πόρους. Μπορείτε να επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα για μια πιο εμπεριστατωμένη εξέταση της εφαρμογής μαζί με το σύνδεσμο λήψης. Για χρήστες που θέλουν να ξεκινήσουν τη διαδικασία λήψης και εγκατάστασης, ανατρέξτε σε αυτόν τον σύνδεσμο από το κατάστημα iTunes?

Κάντε λήψη του προγράμματος NordVPN Client for Mac

NordVPN IKEv2 Mac (μέθοδος μη αυτόματης σύνδεσης)

 1. Κατεβάστε το πιστοποιητικό IKEv2 για Mac σας κάνοντας κλικ εδώ.
 2. Ανοίξτε το πιστοποιητικό από το “Λήψεις” φάκελο απευθείας.
 3. Ενα “Προσθήκη πιστοποιητικών” θα εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη”.
 4. Επιλέγω “Παρε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ” αφού κάνετε δεξί κλικ στο CA Nordvpn Root.
 5. Κάντε κλικ στο “Πάντα εμπιστεύεστε” δίπλα στο “Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το πιστοποιητικό”.
 6. Καταχωρίστε τα διαπιστευτήρια στον φορητό υπολογιστή Mac και κάντε κλικ στο OK.
 7. Κάνε κλικ στο “μήλο” και στη συνέχεια επιλέξτε “Επιλογές συστήματος”.
 8. Επιλέξτε το “Δίκτυο” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “+” εικόνισμα.
 9. Καταχωρίστε τις ακόλουθες εισόδους: VPN, IKEv2 και NordVPN (IKEv2).
 10. Βρείτε τις ρυθμίσεις διακομιστή και τη διαθέσιμη διεύθυνση για σύνδεση εδώ.
 11. Κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις ελέγχου ταυτότητας” και πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήρια του NordVPN.
 12. Χτύπα το “Συνδέω-συωδεομαι” και απολαύστε τη χρήση του NordVPN για Mac.

Το NordVPN για Mac FAQs

Όταν πρόκειται για τη χρήση του NordVPN για Mac, πολλοί χρήστες ενδέχεται να βρουν ερωτήματα σχετικά με την εφαρμογή. Το BestVPN.co αναφέρει όλες τις συνήθεις ερωτήσεις που ρωτάμε για το Mac Client.

Ποιο είναι το Best Free VPN για Mac?

Μετά από μια διεξοδική ανάλυση 80+ παρόχων που περιλαμβάνουν υπηρεσίες VPN Freemium, είναι ασφαλές να πούμε ότι σήμερα οι TunnelBear, Windscribe και Speedify κατατάσσονται ως οι πιο δημοφιλείς για Mac. Παρόλο που πρέπει να υποφέρετε με αυστηρούς περιορισμούς δεδομένων, η χρήση αυτών των VPN δεν είναι απαραιτήτως κακή για την απεμπλοκή ιστοσελίδων με γεωγραφική κάλυψη για να αποκτήσετε πρόσβαση σε τοπικό περιεχόμενο. Διαβάστε το NordVPN 7 Ημέρες δωρεάν δοκιμή λεπτομερώς για Mac.

Πώς μπορώ να καταργήσω το NordVPN από το Mac μου?

Η κατάργηση του NordVPN από τη συσκευή Mac δεν απαιτεί επιστήμη πυραύλων. Πρέπει να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία για την απεγκατάσταση άλλων εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών. Απλά πηγαίνετε στο “Ευρίσκων” και περιηγηθείτε στο “Εφαρμογές”. Στη συνέχεια, επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε να καταργήσετε, είτε ρίχνοντάς την στον κάδο απορριμάτων ή κάντε δεξί κλικ και επιλέγοντας το “Μετακίνηση σε Κάδο απορριμμάτων” επιλογή. Αδειάστε τον κάδο απορριμμάτων για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία!

Τυλίξτε τα πράγματα

Ελπίζουμε ο οδηγός μας να βοηθήσει τους χρήστες να λάβουν μια αμερόληπτη γνώμη σχετικά με την εφαρμογή NordVPN, μαζί με τη διαδικασία εγκατάστασης σε συσκευές Mac, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το μέγιστο επίπεδο ανωνυμίας / ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από το αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μην διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τον οδηγό με άλλους, που χρειάζονται μέγιστη προστασία και στις πλατφόρμες Mac!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me