NordVPN Linux – Πώς να εγκαταστήσετε το NordVPN στο Linux μέσω του διαχειριστή δικτύου

Ο παροχέας με βάση το Παναμά αυξάνεται καθημερινά με τη δημοτικότητα, καθώς κινούνται προς την κατεύθυνση της στόχευσης κοινού από όλες τις ηλικίες και τις τοποθεσίες, εκτελώντας τηλεοπτικές καμπάνιες. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το NordVPN, πιθανότατα έχετε μια ιδέα, το VPN είναι βελτιστοποιημένο για ασφάλεια, προσφέροντας περισσότερους από 5150 εξυπηρετητές σε 62 κομητείες και ισχυρή κρυπτογράφηση AES-256-CBC με πολλές προηγμένες λειτουργίες για να ξεμπλοκάρετε το γεωγραφικό περιεχόμενο και να συμμετέχετε σε P2P / Torrenting. Αυτός ο οδηγός εστιάζει στην εφαρμογή NordVPN Linux και την πλήρη ανάλυσή της. Για μια ολοκληρωμένη ανάλυση του παροχέα, διαβάστε αυτό το NordVPN Review από το BestVPN.co!

NordVPN Linux Review

Όπως περίεργο που μπορεί να ακούγεται, η εφαρμογή NordVPN Linux έκανε επίσημα το ντεμπούτο της μόλις πριν από δύο μήνες τον Αύγουστο του 2018. Ενώ περιμέναμε κάτι παρόμοιο με την αισθητική μπλε διασύνδεσή της, χτισμένο γύρω από ένα χάρτη όλων των υποστηριζόμενων τοποθεσιών, δυστυχώς το NordVPN Linux προσφέρει μόνο μια εφαρμογή γραμμής εντολών χωρίς γραφικό περιβάλλον (γραφικό περιβάλλον χρήστη). Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η εφαρμογή είναι χάλια, καθώς οι χρήστες Linux θα το βρουν απίστευτα εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση από τη μη αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων διακομιστών.

NordVPN Linux

Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή NordVPN Linux έρχεται ενσωματωμένη με τις ίδιες προηγμένες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες σε αντίστοιχα Windows και Mac. Διαθέτετε προστασία προστασίας από διαρροές DNS, η οποία σας βοηθά να διατηρείτε την ταυτότητά σας κρυμμένη ανά πάσα στιγμή παρακάμπτοντας όλη την κυκλοφορία δικτύου μέσω ασφαλούς και κρυπτογραφημένης σήραγγας VPN. Υπάρχει διαθέσιμο το πρωτόκολλο CyberSec, το οποίο προσφέρει άμεσο αποκλεισμό των ενοχλητικών διαφημίσεων, προστατεύοντάς σας ταυτόχρονα από κακόβουλες σε απευθείας σύνδεση απειλές.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η σύνδεση VPN σταματά να λειτουργεί ή πέφτει, υπάρχει διαθέσιμη μια δυνατότητα αυτόματου διακόπτη κλοπής που θα εμποδίσει τον υπολογιστή σας από τη δημιουργία σύνδεσης εκτός της κρυπτογραφημένης σήραγγας VPN. Επιπλέον, το NordVPN προσφέρει κρυμμένους διακομιστές που σας επιτρέπουν να παρακάμψετε τείχη προστασίας και αλγόριθμους σε χώρες με περιοριστικά καθεστώτα όπως η Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράκ, το Ιράν, η Τουρκία και πολλά άλλα. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή προστασία όπου κι αν πάτε!

NordVPN Linux Review

Χρειάζεστε πραγματικά ένα NordVPN για Linux?

Όταν πρόκειται να εγγραφείτε σε VPN, πρέπει να διαθέτετε τη σχετική εφαρμογή λογισμικού για τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι χρειάζεστε ένα VPN για Linux, αλλά λόγω της ανάγκης για απόκτηση ιδιωτικότητας / ανωνυμίας στο διαδίκτυο. Παρόλα αυτά, οι χρήστες μπορούν να αισθάνονται βέβαιοι ότι το NordVPN καλύπτει όλες τις πτυχές της τελικής ασφάλειας online για το Linux. Με έδρα τον Παναμά, το NordVPN βρίσκεται επίσης μακριά από δικαιοδοσίες όπως η ΕΕ και οι ΗΠΑ, οι οποίες διαθέτουν υποχρεωτικούς νόμους που απαιτούν συλλογές αρχείων καταγραφής. Άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστείτε το NordVPN για Linux περιλαμβάνουν:

  1. Πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο - Οι υπηρεσίες VoD όπως το Netflix, το Hulu, το BBC iPlayer και το Amazon Prime επιβάλλουν γεωγραφικούς περιορισμούς, οι οποίοι εμποδίζουν τους χρήστες εκτός της εγκεκριμένης λίστας χωρών να έχουν πρόσβαση στην πλήρη βάση δεδομένων περιεχομένου. Με τη χρήση του NordVPN στις συσκευές Linux σας, μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τελικά όλα τα περιεχόμενα γεωγραφικού περιεχομένου, συνδέοντας τους διακομιστές σε χώρες όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία VoD.
  2. Προστασία από τοπικούς ISP - Όταν πρόκειται για την παρακολούθηση ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών σε απευθείας σύνδεση, οι περισσότεροι χρήστες επιλέγουν να πληρώσουν για μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά καλώδια κοπής που βασίζονται σε δωρεάν υπηρεσίες για τη ροή του αγαπημένου τους περιεχομένου. Επειδή το πειρατικό περιεχόμενο μπορεί να σας προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα με το DMCA, η χρήση VPN εξασφαλίζει ότι η δραστηριότητα του διαδικτύου σας παραμένει εντελώς κρυμμένη από τους τοπικούς ISP σας.
  3. Ασφάλεια στο δημόσιο Wi-Fi - Το phishing, η κλοπή ταυτότητας, τα ransomware και το cyberstalking είναι μερικές από τις σοβαρές απειλές στον κυβερνοχώρο που συνδέονται με δημόσια δίκτυα Wi-Fi σε παμπ, μπαρ, εστιατόρια κλπ. Οι κυβερνοεγκληματίες εξαπατούν τους χρήστες να αποκαλύπτουν τις προσωπικές τους πληροφορίες. Συνδέοντας με ένα VPN, μπορείτε να τους κρατήσετε μπερδεμένους, καθώς η ταυτότητά σας θα παραμείνει κρυμμένη, μαζί με τη διεύθυνση IP σας.
  4. Συμμετοχή σε P2P / Torrenting - Είτε θέλετε να κατεβάσετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, eBooks, μάνγκα, μουσική, έγγραφα, άλμπουμ ή οποιαδήποτε άλλη μορφή ψηφιακών δεδομένων, το NordVPN torrenting αποδεικνύεται αναμφισβήτητα ως η κορυφαία επιλογή για πολλούς υπολογιστές-geeks. Εάν θέλετε να παραμείνετε ασφαλείς κατά τη λήψη torrents στη συσκευή σας Linux, τότε είναι επιτακτική η χρήση μιας υπηρεσίας όπως η NordVPN.
  5. Περιορισμοί περιορισμού της παράκαμψης - Με την κατάργηση των νόμων Net Neutrality, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου έχουν τώρα πλήρη εξουσία για τις πληροφορίες στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση οι χρήστες, βάσει διαφορετικών σχεδίων τιμολόγησης. Χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία όπως το NordVPN, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα παρακάμψετε όλους αυτούς τους περιορισμούς, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε καλύτερες ταχύτητες για streaming, torrenting ή συμμετοχή σε online gaming.

NordVPN Linux - Πώς να εγκαταστήσετε το NordVPN στο Linux μέσω του διαχειριστή δικτύου

Πώς να εγκαταστήσετε το Linux NordVPN

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία του NordVPN σε Linux, οι χρήστες έχουν δύο διαθέσιμες επιλογές: πηγαίνετε για μια χειροκίνητη σύνδεση ή κάντε λήψη της εφαρμογής γραμμής εντολών NordVPN (χωρίς GUI). Αν πάτε για τους πρώτους, θα είστε ευτυχείς να ακούσετε ότι το NordVPN προσφέρει λεπτομερείς οδηγούς καθοδήγησης, οι οποίοι βοηθούν τους χρήστες να διαμορφώσουν την υπηρεσία χρησιμοποιώντας το OpenVPN & Πρωτόκολλα IKEv2 / IPSec. Εάν επιλέγετε το τελευταίο, τότε η διαδικασία είναι πολύ απλή:

Βήμα 1: Κατεβάστε το πακέτο εγκατάστασης του NordVPN .deb repo κάνοντας κλικ εδώ

Βήμα 2: Ανοίξτε το Terminal στην πλατφόρμα Linux για να εγκαταστήσετε το αποθετήριο NordVPN

Βήμα 3: Εκτελέστε τον ακόλουθο κώδικα: sudo apt-get install {/path/to/}nordvpn-release_1.0.0_all.deb

Βήμα 4: Ενημερώστε τη λίστα πακέτων apt-get εκτελώντας αυτήν την εντολή: sudo apt-get update

Βήμα 5: Ολοκληρώστε τη διαδικασία εγκατάστασης πληκτρολογώντας: sudo apt-get install nordvpn

NordVPN για την επισκόπηση άλλων συσκευών

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η εφαρμογή NordVPN για Linux δεν διαθέτει GUI, αλλά χρησιμοποιεί το πρότυπο προοπτικής εφαρμογής γραμμής εντολών. Αν και επιθυμούμε να είχε προσφέρει το ίδιο σχέδιο με άλλες συσκευές. Για παράδειγμα, οι εφαρμογές Android και iOS είναι ίδιες με μερικά μόνο στοιχεία που μπορεί να συναντήσουν διαφορετικά. Οι εφαρμογές των Windows και Mac τείνουν και πάλι να είναι εξαιρετικά παρόμοιες. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο περιλαμβάνει τη δυνατότητα επιλογής των εφαρμογών που πρέπει να αποκλείονται για τη λειτουργία "Κλείδωμα δικτύου".

Πώς να εγκαταστήσετε το Linux NordVPN

NordVPN Linux - Πώς να εγκαταστήσετε το NordVPN στο Linux μέσω του διαχειριστή δικτύου

NordVPN Linux Reddit Κριτικές

Μιλάμε για αυτό ξανά και ξανά σε όλα τα blogs / οδηγούς μας. Η αξιοπιστία και η χρησιμότητα της Reddit ως κοινότητας, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πληροφορίες για σχεδόν τα πάντα, από τα καθημερινά προϊόντα έως την τεχνολογία έως τις ψηφιακές υπηρεσίες και πέρα ​​από αυτά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι μια μεγάλη πλατφόρμα για να βρείτε το καλύτερο vpn reddit αμερόληπτες κριτικές σχετικά με την εφαρμογή Linux. Παρακάτω θα βρείτε έναν σύνδεσμο για ένα νήμα Reddit, όπου μπορείτε να βρείτε χρήστες που συζητούν την πρόσφατα εφαρμοζόμενη εφαρμογή NordVPN Linux:

Καλά νέα για όλους τους χρήστες του NordVPN. Η εγγενής εφαρμογή Linux είναι έξω από το linux

NordVPN Linux - Πώς να εγκαταστήσετε το NordVPN στο Linux μέσω του διαχειριστή δικτύου

Τυλίξτε τα πράγματα

Παρά τη δίκη που αφορά τη NordVPN και την Tesonet, ο πάροχος VPN εξακολουθεί να κάνει κύματα στην αγορά, υπερασπιζόμενος όλους τους ισχυρισμούς και στέκεται ως ισχυρός ανταγωνιστής σε ονόματα όπως ExpressVPN, PureVPN, Surfshark και VyprVPN. Αν και σίγουρα δεν απολάμβανε την έλλειψη μιας εφαρμογής GUI, υπάρχουν πολλά μαθήματα και οδηγοί από το NordVPN για να διευκολύνουν τη διαδικασία. Το πιο σημαντικό είναι ότι λαμβάνετε μεγάλη ασφάλεια και ανωνυμία στο διαδίκτυο, καθώς το VPN δεν υποφέρει από διαρροές WebRTC, IPv6 ή DNS.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me