NordVPN για iPhone – Πώς να εγκαταστήσετε το NordVPN σε συσκευές iOS

Εγώ’έχετε ήδη καλύψει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τους καλύτερους παρόχους VPN με το NordVPN σε αυτό’s περιεκτική 2019 αναθεώρηση. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι χρήστες που θέλουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή iPhone / iPad.

Για να σας παράσχουμε πλήρη στοιχεία για το NordVPN’s λειτουργικότητα iOS, Ι’Δημιουργήσατε αυτόν τον σε βάθος οδηγό iOS. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή και την απόδοσή της σε διάφορες συσκευές iOS και σε πλατφόρμες streaming όπως συμβατότητα με το nordvpn netflix.

Αυτά περιλαμβάνουν τα περίφημα 7, 8, X και τα μοντέλα Plus. Έτσι, αν θέλετε πληροφορίες σχετικά με το NordVPN για iPhone, είστε στο σωστό μέρος. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω!

BestVPNco’s Οι ειδικοί καλύπτουν την καλύτερη ανάλυση για το VPN App για iPhone, διαβάστε τον οδηγό 3 λεπτών για λεπτομερή έρευνα.

NordVPN για αναθεώρηση iPhone X / 8/8 Plus / 7

Έχω δοκιμάσει το NordVPN iOS σε όλες τις τελευταίες εκδόσεις του iPhone. Προς έκπληξή μου, δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές ή διαφορές, ανεξάρτητα από το μοντέλο iOS που χρησιμοποιείτε.

Με τη δρομολόγηση της εφαρμογής, έχετε πρόσβαση στην ίδια διεπαφή χαρτών, όπως και οι άλλοι πελάτες. Σε σύγκριση με το Android όμως, ο χάρτης iOS τείνει να είναι μάλλον ευκολότερος στη χρήση και να πλοηγηθεί για την επιλογή διακομιστή.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να μεγεθύνουν και να απενεργοποιήσουν την ομαλή λειτουργία τους, προσθέτοντας τη φιλικότητα προς το χρήστη της εφαρμογής. Δεν γνώρισα προβλήματα καθυστέρησης ή συνδεσιμότητας, ένα σπάνιο βλέμμα για τους χρήστες του iOS.

Υπάρχει ένα “Γρήγορη σύνδεση” διαθέσιμη επιλογή εάν θέλετε άμεση ανωνυμία. Ταυτόχρονα, οι προγραμματιστές έχουν προσθέσει a “Χώρες” επιλογή που λείπει από την εφαρμογή Android.

Στην έκδοση Android, πρέπει να μετακινηθείτε προς τα επάνω για πρόσβαση στις τοποθεσίες. Παρόλα αυτά, δεν έχετε διαθέσιμο a “Περιοχή” που βρίσκεται στην έκδοση iOS.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε απευθείας έναν αμερικανικό διακομιστή στο Λος Άντζελες, το Σιάτλ, τη Βοστώνη, τη Φιλαδέλφεια, το Ντιτρόιτ και σε πολλές άλλες πόλεις. Έτσι, αυτό σίγουρα λειτουργεί υπέρ των χρηστών του iPhone 7/8 / X / Plus.

NordVPN για iPhone

Ωστόσο, όπου υπάρχουν θετικά, έχω συναντήσει και κάποια αρνητικά. Ήταν απογοητευτικό να βλέπεις ότι η λίστα διακομιστή ειδικότητας είναι μικρότερη από τις εκδόσεις Android και Windows.

Οι μόνο επιλογές που έχουν οι χρήστες iPhone 7/8 / X / Plus είναι: P2P / Κοινή χρήση αρχείων και κρεμμύδι μέσω VPN. Δεν μπορώ να δω κανένα Dedicated IPs ή DoubleVPN servers για να συνδεθείτε.

Οι προγραμματιστές έχουν επίσης περιορίσει την πρόσβαση των χρηστών του iOS σε διάφορες σημαντικές λειτουργίες, όπως το Obfuscated Servers (για την απεμπλοκή ιστοσελίδων / υπηρεσιών στην Κίνα), την αυτόματη σύνδεση, τον έλεγχο πρωτοκόλλου TCP / UDP ή το CyberSec (που βοηθάει στο φιλτράρισμα IP).

Ωστόσο, κατά την εκσκαφή στο θέμα, κατάλαβε ότι αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα με το NordVPN. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που αφορά το iTunes’ πολιτικές ασφάλειας.

Το κατάστημα θέτει τεχνικά όρια σε ό, τι ποικίλες εφαρμογές μπορούν να κάνουν. Αυτό είναι αρκετά παρόμοιο με το πώς το Google Chrome σπάζει κατά των εφαρμογών VPN σε όλο τον κόσμο.

Για παράδειγμα, το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης καταργεί τις εφαρμογές VPN που είναι εξοπλισμένες με αποκλειστές διαφημίσεων / ιχνών παρακολούθησης, καθώς δεν πληρούν τις κοινοτικές οδηγίες τους.

Πώς να εγκαταστήσετε το NordVPN σε συσκευές iOS (iPhone και iPad)

Η εγκατάσταση του NordVPN σε iOS δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Η διαδικασία είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλή, όπως και η λήψη / εγκατάσταση οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής iOS.

  1. Εγγραφείτε σε οποιοδήποτε κατάλληλο σχέδιο από το NordVPN κάνοντας κλικ εδώ.
  2. Πηγαίνω στο κατάστημα iTunes και στο Αναζήτηση Για “NordVPN” στη γραμμή πλοήγησης.
  3. Κάντε κλικ στην πρώτη επιλογή και στη συνέχεια Κτύπημα ο “Εγκαθιστώ” κουμπί.
  4. Περίμενε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης και εγκατάστασης.
  5. Εκτόξευση η εφαρμογή και “Αποδέχομαι” τα αναδυόμενα παράθυρα που απαιτούν δικαιώματα.
  6. Εισαγω το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει κατά την εγγραφή σας στο NordVPN.
  7. Απολαμβάνω χρησιμοποιώντας το VPN για να ξεμπλοκάρετε VoDs, NordVPN torrenting ή για να αποκρύψετε την ταυτότητά σας.

NordVPN iOS Κίνα

Καθώς η κινεζική κυβέρνηση υποσκάπτει τις υπηρεσίες VPN, η εύρεση ενός που πραγματικά WORKS στην ηπειρωτική χώρα μπορεί να είναι ένα καθήκον. Οι κάτοικοι και οι μετανάστες που επισκέπτονται τη χώρα έχουν πρόσβαση μόνο σε λίγα ονόματα. Οι περισσότεροι από αυτούς τους παρόχους τείνουν να είναι εγκεκριμένοι από την κυβέρνηση.

Αυτό σημαίνει ότι δεν προστατεύουν το απόρρητό σας και μπορεί να καταγράφουν όλες τις πληροφορίες σύνδεσης / σύνδεσης, εμποδίζοντας το δικαίωμά σας στο ιδιωτικό απόρρητο. Το NordVPN υπάρχει ως ο μοναδικός πάροχος στην αγορά, ενώ το δεύτερο είναι το ExpressVPN, για να προσφέρει υποστήριξη σε Κινέζους χρήστες.

Έχουν ξεκινήσει μια αφιερωμένη κινεζική σελίδα. Απλώς επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://nord-for-zh.com/ και ακολουθήστε τα βήματα για τη λήψη του NordVPN σε iOS. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε “Το Μεγάλο Τείχος προστασίας”, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες σας ξένες εφαρμογές / υπηρεσίες στη χώρα.

Διαβάστε τον οδηγό VPN της Κίνας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Βυθισμένους διακομιστές NordVPN iOS

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ενώ εξέτασα την εφαρμογή NordVPN iOS στο iPhone 7/8 / X / Plus, παρατήρησα ότι λείπουν πολλά χαρακτηριστικά. Αυτό περιελάμβανε το μενού Obfuscated Servers.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει, δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Εάν διαθέτετε φορητό υπολογιστή, μπορείτε να βρείτε αυτή τη δυνατότητα στην εφαρμογή σας Mac ή Windows. Απλά ενεργοποιήστε το για ιστότοπους που θεωρείτε ότι απαιτούν πρόσθετη ασφάλεια.

Μόλις ολοκληρωθεί, δοκιμάστε να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω διακομιστές. Αυτά τείνουν να προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις και ανωνυμία στους χρήστες της Κίνας ή τους εξερευνητές που επισκέπτονται τη χώρα.

Ηνωμένες Πολιτείες # 2440-2451, 3057-3058, 3167-3170, 3279-3280, 3282-3283, 3286;
Singapore, 132-133, 138-139, 141-150.
France # 280-285, 295-302;
Japan # 135, 150-164.
Ολλανδία # 253.

Τυλίξτε τα πράγματα

Με αυτό, έρχομαι στο τέλος αυτού του οδηγού NordVPN για iPhone. Ελπίζω να σας παρέχει τις σχετικές γνώσεις που χρειάζεστε σχετικά με την εφαρμογή iOS και τη χρήση της στους αντίστοιχους συνεργάτες του iPhone 7/8 / X / Plus.

Ανεξάρτητα από το αν έχετε επιπλέον ερωτήματα ή χρειάζεστε βοήθεια, μην διστάσετε να αποφύγετε ένα σχόλιο παρακάτω. Θα απαντήσω με μια προσωπική απάντηση.

Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε τις πληροφορίες αυτού του οδηγού με άλλους χρήστες που αναζητούν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το NordVPN και τη συμβατότητά του σε συσκευές iOS. Να εχετε μια καλη μερα!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me