NordVPN για Android: Οδηγός εγκατάστασης για Android TV Box

Όταν τα άτομα αναζητούν μια εφαρμογή VPN για να ανταποκριθούν στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους, προσπαθούν να αποκτήσουν όσο το δυνατόν πιο αμερόληπτες πληροφορίες. Εάν είστε χρήστης Android που αναζητά έναν κατάλληλο πάροχο υπηρεσιών, ίσως έχετε συναντήσει τον διαβόητο προμηθευτή με βάση την ιδιωτικότητα, τον Παναμά, το NordVPN.

Ως μία από τις πιο γνωστές υπηρεσίες ιδιωτικού απορρήτου στον κλάδο, δέχεται αρκετά τον έπαινο σχεδόν σε όλες τις πτυχές. Αυτός ο οδηγός επικεντρώνεται στις προσφορές του NordVPN για Android. Για μια πιο ολοκληρωμένη προοπτική, μπορείτε να διαβάσετε ακόμη και αυτή την αναθεώρηση NordVPN, η οποία μας πήρε στο BestVPN.co μία ολόκληρη μέρα για να αναλύσουμε και να γράψουμε.

Contents

NordVPN Android Review

Η ανασκόπηση της εφαρμογής Android ήταν αρκετά εύκολη καθώς η εφαρμογή κάλυπτε κυριολεκτικά όλα τα άκρα της προσφέροντας μέγιστη άνεση στους πελάτες της. Εκτός από ένα όμορφο και απλό σχεδιασμό, η εφαρμογή είναι αρκετά διαισθητική, και αυτή η υπηρεσία VPN λειτουργεί ομαλά για την απεμπλοκή ιστοσελίδων και υπηρεσιών VoD, προσφέροντάς σας μέγιστη ασφάλεια. Άλλα οφέλη από τη χρήση του NordVPN για Android:

 1. Παράλειψη ενοχλητικών διαφημίσεων – Ένα από τα χειρότερα πράγματα για την εξερεύνηση του Διαδικτύου σήμερα είναι η υπερβολική φόρτωση ερεθιστικών / φανταστικών διαφημίσεων, οι οποίες συνεχώς σφάλλουν από την εμφάνιση στην οθόνη. Το NordVPNs διαθέτει μια λειτουργία CyberSec που αποκλείει αυτόματα τα ανεπιθύμητα αναδυόμενα παράθυρα, τις διαφημίσεις αυτόματης αναπαραγωγής και άλλο υλικό – επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε μια ομαλή εμπειρία περιήγησης. Ο αποκλεισμός διαφημίσεων και ιχνηλατών αυξάνει ακόμη περισσότερο τις ταχύτητες φόρτωσης!
 2. Προστασία από ιούς / κακόβουλο λογισμικό – Με τη λειτουργία CyberSec, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε τη μέγιστη προστασία από ιχνηλάτες, κακόβουλα προγράμματα, ιούς, έλεγχο botnet και άλλες απειλές στον κυβερνοχώρο που αποσκοπούν στην απόσπαση της συσκευής σας και την κλοπή προσωπικών πληροφοριών. Οι χρήστες λαμβάνουν ακόμη καλή ασφάλεια από το DDoS (κατανεμημένη άρνηση εξυπηρέτησης), διακόπτοντας την επικοινωνία μεταξύ του εξυπηρετητή ελέγχου του botnet και του συμβιβαστικού στοιχείου.
 3. Ασφάλεια από επικίνδυνες ιστοσελίδες – Αν και το Διαδίκτυο έχει αυξηθεί μαζικά με τα χρόνια, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συναντήσετε μερικές σκιερό / επικίνδυνες ιστοσελίδες, οι οποίες ξεγελάσουν τους χρήστες σε απάτες μέσω phishing και άλλων απειλών στον κυβερνοχώρο. Η λειτουργία CyberSec ελέγχει τακτικά τις διευθύνσεις ιστότοπων σε σχέση με τις δημοφιλέστερες λίστες καταχώρησης, οι οποίες σας κρατούν ασφαλείς από οποιοδήποτε φαινομενικό ιστότοπο που θέλει να σας εξαπατήσει να αγοράσετε κάτι ή να αποκαλύψετε προσωπικές πληροφορίες.
 4. Προστατεύει την ψηφιακή ταυτότητά σας – Χάρη στην αυστηρά μηδενική πολιτική αρχείων καταγραφών του NordVPN, χαρακτηριστικά όπως η προστασία διαρροής DNS, ο Automatic Kill Switch και τα πρωτόκολλα όπως το DoubleVPN και το κρεμμύδι μέσω VPN – το VPN τείνει να είναι μία από τις πιο ασφαλείς υπηρεσίες στην αγορά. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ταυτότητά σας παραμένει ανώνυμη ανά πάσα στιγμή, ακόμη και όταν ξεκλειδώνετε υπηρεσίες VoD ή μεταδίδετε πειρατικό περιεχόμενο σε ροή μέσω ανεπίσημων / τρίτων εφαρμογών / SaaS.
  NordVPN対Surfshark

NordVPN για Android

NordVPN Android Κατεβάστε

Η λήψη του NordVPN στη συσκευή σας Android δεν απαιτεί επιστήμη πυραύλων. Οι χρήστες έχουν συνήθως δύο επιλογές για να λάβουν την εφαρμογή. Το πρώτο είναι να κατευθυνθείτε απλά στο https://nordvpn.com/download/, να μετακινηθείτε προς τα κάτω και να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο για το Android. Το δεύτερο είναι να επισκεφτείτε το Google Play Store, πληκτρολογήστε “NordVPN” στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε το “Εγκαθιστώ” κουμπί. Και οι δύο διαδικασίες χρειάζονται μόλις 2-3 λεπτά για να ολοκληρωθούν!

NordVPN Android Κατεβάστε

Πώς να εγκαταστήσετε το NordVPN για Android

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία του NordVPN για Android, έχετε δύο επιλογές: χρησιμοποιήστε την υπηρεσία VPN με μη αυτόματο τρόπο ή μέσω της εφαρμογής. Ανεξάρτητα από την επιλογή που προτιμάτε, χρησιμοποιείτε το ίδιο επίπεδο ασφάλειας. Παρόλα αυτά, έχετε περισσότερη ελευθερία να ρυθμίσετε και να προσθέσετε επιπλέον επίπεδα ασφάλειας, αν επιλέξετε τη μη αυτόματη διαδρομή. Παρακάτω θα συζητήσουμε και τις δύο διαδικασίες για να καταστήσετε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων ευκολότερη για εσάς!

Δημιουργία της επίσημης εφαρμογής NordVPN

 1. Πηγαίνετε στο NordVPN’και να εγγραφείτε για ένα κατάλληλο πρόγραμμα.
 2. Κάντε λήψη της εφαρμογής Android από τον ιστότοπο ή το Google Play Store.
 3. Αφού εγκατασταθεί, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του σχεδίου που καταχωρίσατε.
 4. Πατήστε το κουμπί σύνδεσης για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες VPN.
 5. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε “CyberSec” για ενίσχυση της προστασίας.

Πώς να εγκαταστήσετε το NordVPN για Android

Ρύθμιση του NordVPN με μη αυτόματο τρόπο μέσω της σύνδεσης OpenVPN

 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και κατεβάστε τα αρχεία ρυθμίσεων NordVPN .ovpn από εδώ.
 2. Μεταβείτε στο Google Play Store και κάντε λήψη / εγκατάσταση του OpenVPN Connect.
 3. Μόλις εγκατασταθεί, ξεκινήστε την εφαρμογή και πατήστε το κουμπί μενού.
 4. Επιλέγω “Εισαγωγή” και βρείτε το αρχείο ρυθμίσεων .ovpn που κατεβάσατε νωρίτερα.
 5. Καταχωρίστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας NordVPN. Πατήστε σύνδεση!
  适用于Mac的NordVPN –适用于新手用户的3分钟设置指南

Το NordVPN Android δεν λειτουργεί

NordVPN Android TV Box

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την εγγραφή σας στο NordVPN είναι ότι μπορείτε πάντα να αισθάνεστε ότι είστε βέβαιοι να λάβετε συμβατότητα σε μια σειρά συσκευών / υλικού. Οι κοπτήρες, οι binge-watchers και οι geeks για ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές μπορούν πλέον να ανακουφιστούν, γνωρίζοντας ότι υπάρχει και μια εφαρμογή NordVPN για τηλεοράσεις Android! Είναι διαθέσιμο για λήψη τόσο στο Google Play Store όσο και στο Amazon App Store.

NordVPN Android TV Box

Οι καλύτερες προσφορές του NordVPN για το Android

Ως μία από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες VPN στην αγορά, πολλοί άνθρωποι αναζητούν φθηνότερο VPN. Μετά από μια λεπτομερή ανάλυση στην επίσημη ιστοσελίδα και σε πολλά άλλα φόρουμ / κοινότητες, μάθαμε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν ειδικές προσφορές για το Android. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να επιλέξετε την ειδική τους ετήσια συμφωνία, η οποία σας δίνει μια τεράστια έκπτωση 41%, μειώνοντας το μηνιαίο κόστος από 11,95 δολάρια σε 6,99 δολάρια (χρεώνονται 83,88 δολάρια κάθε 12 μήνες).

nordvpn-σχέδιο τιμολόγησης

NordVPN για σφάλματα / θέματα Android

Όταν χρησιμοποιείτε το NordVPN για Android, ενδέχεται μερικές φορές να συναντήσετε ορισμένα σφάλματα / ζητήματα, τα οποία απαιτούν βοήθεια. Παρακάτω συζητήσαμε τα κοινά θέματα και τις καλύτερες λύσεις τους.

Το NordVPN Android δεν λειτουργεί

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το NordVPN για Android μπορεί να μην λειτουργεί ομαλά. Η αποσύνδεση του Διαδικτύου ή η διαθεσιμότητα του διακομιστή σε διαφορετικά πρωτόκολλα είναι συχνά οι κύριοι λόγοι. Βεβαιωθείτε ότι το διαδίκτυο σας είναι συνδεδεμένο για να διορθώσετε το πρόβλημα. Εάν δεν λειτουργεί τίποτα άλλο, μπορείτε να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

  如何在三星Galaxy S6上设置VPN

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση του NordVPN για Android

Μπορεί να προκύψουν ζητήματα συνδεσιμότητας λόγω του γεγονότος ότι η εφαρμογή NordVPN για Android δεν λαμβάνει την κατάλληλη πιστοποίηση ταυτότητας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του NordVPN. Εάν τα πράγματα εξακολουθούν να μην λειτουργούν, εξετάστε την αντιμετώπιση προβλημάτων της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο.

Τυλίξτε τα πράγματα

Αφού ξοδέψετε περίπου 3 με 4 ώρες για να αξιολογήσετε την απόδοση και τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής NordVPN για Android, είναι ασφαλές να πείτε ότι λαμβάνετε μεγάλη ανωνυμία και προστασία της ιδιωτικής ζωής online. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά για να ενισχύσετε την ασφάλειά σας και η εφαρμογή προσφέρει εκπληκτική συμβατότητα και για τις τηλεοράσεις Android. Επίσης, πραγματοποιήσαμε δοκιμή διαρροής WebRTC και DNS, αλλά δεν βρήκαμε κενά στην ασφάλεια.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me