ExpressVPN για Android OS – Οδηγός Εγκατάστασης Εφαρμογών, Απόδοση & Περισσότερα

Το Express VPN είναι ένας από τους πρωτοπόρους της ασφάλειας στο Διαδίκτυο λόγω της απίστευτης αξιοπιστίας και αξιοπιστίας του που λειτουργούν ως υπηρεσία VPN σε αυτόν τον τομέα.

Το’s κατάλληλα για να εργαστούν σε όλες σχεδόν τις συσκευές, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα φαινομενικά. Μπορείτε εύκολα να βρείτε την εφαρμογή Express VPN για Android στο Google Play Store. Προσφέρει επίσης ειδικές εφαρμογές για άλλες συσκευές, όπως το iOS, το Linux επίσης.

Το ExpressVPN εμπίπτει στη δικαιοδοσία των Βρετανικών Παρθένων Νήσων, επομένως δεν μπορείτε’δεν πρέπει να ανησυχείτε πολύ, καθώς οι νόμοι για το διαδίκτυο στη χώρα είναι αρκετά φιλελεύθεροι σύμφωνα με τη λεπτομερή μελέτη μας στην οποία μελετήσαμε όλες τις σημαντικές τοποθεσίες VPN.

Τα καλά νέα είναι ότι ExpressVPN’Η εφαρμογή Android Android μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στο Android TV.

ExpressVPN’το Android app είναι μια εκπληκτική υπηρεσία και ένα από τα καλύτερα VPN για Android, καθώς δεν μπορεί να εγγυηθεί μόνο την ιδιωτική σας ζωή αλλά και να σας επιτρέψει να ξεμπλοκάρετε γεωγραφικούς περιορισμούς και να επισκεφθείτε κάθε είδους streaming site με σχετική ευκολία. Αφήνω’s εξερευνήστε αυτήν την εφαρμογή με περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:

ExpressVPN για τηλέφωνα Android, tablet και τηλεόραση

ExpressVPN για Android

Καθώς λειτουργεί σε διαφορετικές συσκευές, το Express VPN λειτουργεί άψογα και στην πλατφόρμα Android.

ExpressVPN’το Android app είναι απίστευτα σταθερό και ισχυρό για να εγγυηθεί μια αξιόπιστη online εμπειρία.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απεμπλοκή περιορισμένων περιοχών όπως Netflix US και άλλων.

Οι διαθέσιμες επιλογές όσον αφορά την υποστήριξη πρωτοκόλλου στην εφαρμογή περιλαμβάνουν το OpenVPN, το οποίο είναι το πιο ασφαλές πρωτόκολλο, εξαιτίας του χαρακτήρα του ανοιχτού κώδικα.

Η υποστήριξη συνομιλίας μπορεί να προσεγγιστεί και μέσα από την εφαρμογή. ExpressVPN για Android Tablets και τηλεόραση

Εκτός από όλα αυτά, η εφαρμογή ExpressVPN Android μπορεί επίσης να λειτουργήσει σε Android TV, όπως προαναφέρθηκε. Η διαδικασία για την εγκατάσταση της στη συσκευή Smart TV είναι σχεδόν η ίδια με αυτή που συμβαίνει σε ένα τηλέφωνο Android.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ραδιοφωνικής μετάδοσης ExpressVPN σε τηλεοράσεις Android, η οποία είναι ακόμη πιο εύκολη από την απόκτηση της ίδιας της εφαρμογής.

Τα tutorials για να κάνετε όλα αυτά και πολλοί άλλοι οδηγοί εγκατάστασης είναι εύκολα διαθέσιμα στο ExpressVPN.com.

Μπορείτε επίσης να περάσετε από πολλούς από τους οδηγούς ρύθμισης, διαβάζοντας την πλήρη ανασκόπηση της υπηρεσίας μας.

Πώς να εγκαταστήσετε το ExpressVPN στο Android - Οδηγός βήμα προς βήμα

Η εγκατάσταση του ExpressVPN σε οποιαδήποτε συσκευή είναι μια εξαιρετικά απλή διαδικασία.

Κάνοντας έτσι το Android είναι το ίδιο με τη λήψη οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής από το Google Play Store.

Εδώ’s πώς μπορείτε να το κάνετε με αυτό σε λιγότερο από 2 λεπτά:

  1. Μεταβείτε στο Google Play Store και αναζητήστε “ExpressVPN”.
  2. Κάντε κλικ στο “Εγκαθιστώ” και η εφαρμογή θα ληφθεί αυτόματα και θα εγκατασταθεί στη συσκευή σας.
  3. Μόλις ολοκληρωθεί η εφαρμογή, θα χρειαστεί να έχετε έγκυρη συνδρομή ExpressVPN για να προχωρήσετε.Πώς να εγκαταστήσετε το ExpressVPN στο Android
  4. Εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα τιμολόγιά του και εξασφαλίστε διαπιστευτήρια χρήστη.
  5. Εισαγάγετε αυτά τα διαπιστευτήρια χρήστη στην εφαρμογή Android και η εφαρμογή θα βρίσκεται πλέον στο σπίτι της.
  6. Επιλέξτε το διακομιστή της επιλογής σας.Χρησιμοποιεί το ExpressVPN το OpenVPN
  7. Συνδέω-συωδεομαι.Πόσο γρήγορη είναι ExpressVPN για το Android OS

Άλλοι τρόποι για να κατεβάσετε το ExpressVPN

Ενώ η εφαρμογή Android είναι εύκολα διαθέσιμη, ο πάροχος προσφέρει επίσης αρχεία .apk που μπορούν να σας επιτρέψουν να αποτρέψετε την υπηρεσία στη συσκευή σας Android.

Εκτός από αυτό, έχετε πάντα την επιλογή να χρησιμοποιήσετε το OpenVPN για να ρυθμίσετε μια υπηρεσία VPN στο Android σας, όπως και σε άλλες συσκευές.

Σας προτείνουμε όμως να παραμείνετε στην εφαρμογή Android, επειδή οι άλλες μέθοδοι για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία στο Android μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο, κάτι που δεν είναι κατάλληλο αν είστε νέοι στη βιομηχανία VPN.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι εξυπηρετητές?

Το ExpressVPN, σε αντίθεση με άλλους παρόχους, δεν το κάνει’Προσφέρετε αποκλειστικούς ή ειδικούς εξυπηρετητές για οποιαδήποτε εργασία. Η επίσημη στάση της σε αυτό το θέμα είναι ότι όλοι οι 3000+ διακομιστές της είναι βελτιστοποιημένοι εξίσου.

Άλλοι τρόποι για να κατεβάσετε το ExpressVPN

Ο πάροχος δεν κάνει’ακόμη και να προσφέρουμε dedicated servers για εξειδικευμένες εργασίες όπως Netblix deblocking ή Torrenting.

Η υποστήριξη μέσω chat υποστήριζε ότι όλοι οι διακομιστές σε μια συγκεκριμένη περιοχή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτούς τους σκοπούς, πράγμα που αποτελεί μια εξαιρετική απομάκρυνση από τη συμβατική πρακτική στη βιομηχανία δηλαδή να προσφέρουμε μόνο μερικούς αριθμούς ειδικών εξυπηρετητών αφιερωμένων σε τέτοιες μοναδικές εργασίες.

ExpressVPN’η υποδομή του διακομιστή είναι πολύ καλύτερη λόγω της ευκολίας που προσφέρει από την άποψη της συνδεσιμότητας που τροφοδοτείται από κάθε διακομιστή στο δίκτυό του για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Γιατί Trust ExpressVPN Android App?

Οι χρήστες με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι λίγο διστακτικοί κατά τη λήψη του λογισμικού στις συσκευές τους, ειδικά τα smartphones. Οτι’επειδή τα smartphone αποθηκεύουν πολύ πιο πολύτιμες πληροφορίες από άλλες συσκευές, καθιστώντας τους δελεαστικούς στόχους για κακόβουλο λογισμικό και ransomware.

Αυτό εγείρει το ερώτημα γιατί οι χρήστες πρέπει να εμπιστεύονται τις εφαρμογές VPN ή, σε αυτή την περίπτωση, το ExpressVPN’s Android app?

Λοιπόν, για να ανακουφίσει αυτή την ανησυχία, ελέγχαμε το ExpressVPN’s Android app στο Virustotal.com, το οποίο είναι ένα εργαλείο εξυπηρέτησης που ελέγχει οποιοδήποτε αρχείο για ransomware, malware ή ιούς.

Τα αποτελέσματα από τις δοκιμές μας ήρθαν σαφή χωρίς τέτοια κακόβουλη μόλυνση μεταξύ των 69 ειδών ιών που η υπηρεσία εξέτασε την εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι το ExpressVPN’το Android app είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και ασφαλές για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις συσκευές σας Android.

Γιατί Trust ExpressVPN Android App.png

Πάνω από αυτό, ο πάροχος κέρδισε’Αποθηκεύστε οποιαδήποτε αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων που πραγματοποιείτε στα smartphone σας, σύμφωνα με αυτή τη λεπτομερή μελέτη καταγραφής που περιλαμβάνει πάνω από 100+ παρόχους, καθιστώντας την ακόμα ασφαλέστερη στη χρήση σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες επιλογές VPN.

Χρησιμοποιεί το ExpressVPN το OpenVPN?

Το ExpressVPN υποστηρίζει το πρωτόκολλο OpenVPN σε όλες σχεδόν τις συσκευές του.

Πόσο γρήγορη είναι ExpressVPN για το Android OS?

Σύμφωνα με κριτικές που διεξήχθησαν εναντίον άλλων παρόχων, η Express είναι ένας από τους ταχύτερους παρόχους εκεί έξω. Έχει μία από τις χαμηλότερες μειώσεις στις ταχύτητες λήψης / φόρτωσης και ουσιαστικά έχει μηδενικό χρόνο εκτός λειτουργίας.

Πόσο κοστίζει το κόστος ExpressVPN?

Η καλύτερη προσφορά του θα σας κοστίσει $ 8,32 / μήνα (ετήσιο σχέδιο εγγραφής).

Πόσες συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με το ExpressVPN?

Μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα τρεις συσκευές με μία μόνο συνδρομή ExpressVPN.

συμπέρασμα

Το ExpressVPN για Android είναι μια εξαιρετική επιλογή σήμερα, δεδομένου ότι ο αριθμός των χρηστών κινητών τηλεφώνων σε αυτό το OS i αυξάνεται την ημέρα και δεν χρειάζονται τίποτα λιγότερο από αστρική ασφάλεια για να διατηρήσουν τις συσκευές τους ασφαλείς και προστατευμένες ανά πάσα στιγμή.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me