Surfshark έναντι ιδιωτικής πρόσβασης στο διαδίκτυο (PIA)

Surfshark εναντίον PIA

Όταν το Surfshark αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά υπηρεσιών VPN, η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) έχει πολλά μίλια πάνω του και αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή για πολλούς.

Προσπαθείτε να προσδιορίσετε την καλύτερη επιλογή μεταξύ των δύο; Εάν ναι, τότε είστε στο σωστό μέρος. Ελέγξτε αυτή την σε βάθος ανάλυση Surfshark vs. PIA.

Contents

Καλύτερες στιγμές

Surfshark PIA
 1. 1040+ διακομιστές στο 61+ Χώρες
 2. Διαθέσιμα δυναμικά / στατικά IP
 3. Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές
 5. Επαληθευμένη πολιτική μη αρχείων καταγραφής (έλεγχος)
 1. 3300+ διακομιστές στο 30 χώρες
 2. Κρυπτογράφηση AES-256 bit
 3. 10 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές
 5. Επαληθευμένη πολιτική μη αρχείων καταγραφής (έλεγχος)

Τιμολόγηση και Εκπτώσεις

Surfshark PIA
Περίοδος Συνδρομής 1 μήνα 1 μήνα
1 χρόνος 6 μήνες
2 χρόνια 1 χρόνος
Ειδική προσφορά 83% έκπτωση σε ένα σχέδιο 24 μηνών 67% έκπτωση σε ένα μονοετές σχέδιο
Η υψηλότερη τιμή ανά μήνα 11,95 δολάρια 10,95 δολάρια
Χαμηλότερη τιμή ανά μήνα 1,99 δολάρια $ 3.33
Τιμή ενός έτους 71,88 δολάρια 39,95 δολάρια
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 μέρες 7 ημέρες

Το PIA και το Surfshark είναι φιλικές προς τον προϋπολογισμό υπηρεσίες VPN που προσφέρουν καλή αξία για λιγότερα χρήματα. Για να ξεκινήσετε, έχετε τρεις σειρές συνδρομών.

Το μηνιαίο σχέδιο για την PIA θα σας κοστίσει 10,95 δολάρια, ενώ το ίδιο για το Surfshark σας κοστίζει 11,95 δολάρια. Ως εκ τούτου, η PIA τείνει να είναι η φθηνότερη επιλογή για μηνιαίες συνδρομές.

Άλλες βαθμίδες διαθέσιμες από την PIA περιλαμβάνουν 6μηνο και 1ετές σχέδιο. Το πρόγραμμα των 6 μηνών θα σας επαναφέρει κατά 5,99 δολάρια / μοίρα, χρεώνεται ως 35,95 δολάρια μία φορά.

Εν τω μεταξύ, το 1ετές πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για $ 3,33 / μήνα, δίνοντάς σας ένα τεράστιο 67% έκπτωση. Ως εκ τούτου, οι χρήστες πληρώνουν μόνο ένα ελάχιστο 39,95 δολάρια για 12 μήνες.

Το Surfshark, από την άλλη πλευρά, δεν προσφέρει ένα σχέδιο 6 μηνών. Μετά το μηνιαίο, παρέχουν στους χρήστες πρόσβαση σε συνδρομές 1 έτους και 2 ετών.

Το μονοετές πρόγραμμα σας προσφέρει έκπτωση 50% στην αρχική τιμολόγηση. Πληρώνετε $ 5,99 / μήνα, που ανέρχεται σε $ 71,88 για 12 μήνες. Αυτό είναι αρκετά ακριβό σε σύγκριση με την PIA.

Ωστόσο, το Surfshark το αποδίδει, προσφέροντας έκπτωση 83% στο 2ετές πρόγραμμα. Για πρόσβαση 24 μηνών, πληρώνετε μόνο ένα ελάχιστο ποσό $ 47.76!

Όσον αφορά τις επιστροφές, η PIA προσφέρει μόνο εγγύηση 7 ημερών. Εν τω μεταξύ, το Surfshark προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια 30 ημερών για να σας επιστραφεί επιστροφή χρημάτων.

Πάρτε αυτό το καλύτερο συμβόλαιο για Surfshark: Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές ειδικό

Πάρτε αυτό το καλύτερο συμβόλαιο για PIA: Πάρτε 67% έκπτωση σε ένα 1-Έτος Σχέδιο

Χαρακτηριστικά

Surfshark PIA
Ταυτόχρονη σύνδεση Απεριόριστος 10
Εφαρμογές λειτουργικού συστήματος Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV Windows, MacOS, Android, iOS, Linux
Συσκευές μη αυτόματης εγκατάστασης Set-Top Boxes, Routers και Linux Μερικοί δρομολογητές
Διαίρεση σήραγγας Ναι (Όλες οι εφαρμογές) Οχι
Δωρεάν πρόσθετα Υποστήριξη Shadowsocks, Hacklock, Blindsearch, λειτουργία NoBorders, TrustDNS SOCKS5 Διακομιστής μεσολάβησης και αποκλεισμού διαφημίσεων / ιχνών παρακολούθησης

Το Surfshark και το PIA προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα σε πολλές συσκευές. Με κάθε πάροχο, έχετε τις εγγενείς εφαρμογές για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες / συσκευές.

Αυτά περιλαμβάνουν τα Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Google Chrome, Mozilla Firefox και ακόμη και τηλεοράσεις πυρκαγιάς. Παίρνετε επίσης υποστήριξη router για τις τηλεοράσεις Apple.

Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε να βρείτε ακόμη εφαρμογές που λειτουργούν με το Xbox One και το Nintendo Switch, το οποίο είναι αρκετά χρήσιμο, τουλάχιστον για το ακροατήριο του gamer!

Όσον αφορά τις ταυτόχρονες συνδέσεις, η PIA προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας 10 πολλαπλών συνδέσεων, ενώ το Surfshark πηγαίνει το επιπλέον μίλι.

Παρέχει στους χρήστες απεριόριστες πολλαπλές συνδέσεις και χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη Shadowsocks για την Κίνα, Hacklock για προστασία κλοπής ταυτότητας και λειτουργία NoBorders για πρόσβαση σε κρυμμένους διακομιστές.

Η PIA, από την άλλη πλευρά, δεν προσφέρει πολλά μέσα από τα χαρακτηριστικά. Οι εφαρμογές τους λείπουν επίσης το κρίσιμο “Διαίρεση σήραγγας” τεχνολογία!

  VPNSecure评论2023

Απεμπλοκή δυνατοτήτων

Surfshark PIA
Netflix Ναί Οχι
Hulu Ναί Ναί
Sky Go Ναί Οχι
Amazon Prime Ναί Οχι
BBC iPlayer Ναί Οχι
ABS Ναί Οχι
CBS Ναί Ναί
NBC Ναί Ναί
ITV Ναί Ναί
Κανάλι 4 Ναί Ναί

Όσον αφορά την απεμπλοκή, έλαβα εξαιρετικές δυνατότητες από το Surfshark. Δυστυχώς, η PIA δεν μπόρεσε να παρακάμψει τις γεωπεριπτώσεις και το VPN απαγορεύει αυτό εύκολα.

Ο πάροχος δεν κατάφερε να παρέχει συνεπή απόδοση σε πολλές υπηρεσίες συνεχούς ροής. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να μην είναι η καλύτερη επιλογή για την απεμπλοκή.

Παίρνετε καλύτερες επιδόσεις από το Surfshark, το οποίο αποδεσμεύει με επιτυχία Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime, Hulu, Voot, Hotstar, ακόμα και Disney Plus.

Δεν αντιμετώπισα προβλήματα με τον παροχέα υπηρεσιών, η ροή ήταν ομαλή ακόμη και σε ποιότητα Ultra HD και δεν πήρα το “εντοπίστηκε σφάλμα μεσολάβησης / VPN” σε όλους τους παραπάνω ιστότοπους.

Κίνα

Οι Κινέζοι νέοι αναζητούν πάντα υπηρεσίες που επιτρέπουν στους χρήστες να ξεμπλοκάρουν τη χώρα ή να έχουν πρόσβαση σε τοπικό περιεχόμενο από την Κίνα σε άλλα μέρη του κόσμου.

“Το Μεγάλο Τείχος προστασίας” υιοθετεί διάφορες τεχνολογίες όπως blackhening υπηρεσίες VPN, δηλητηρίαση DNS, αεροπειρατεία DNS και φιλτράρισμα IP, γεγονός που καθιστά δύσκολη την εργασία.

Όπου η PIA απέτυχε να παράσχει κίνητρα για οποιοδήποτε κοινό, το Surfshark τείνει να είναι αρκετά εντυπωσιακό. ιδίως για όσους διαμένουν στη χώρα.

Προσφέρει μια κινεζική ιστοσελίδα καθρέφτη που επιτρέπει στα άτομα να κατεβάσουν / εγκαταστήσουν τις εφαρμογές τους. Ταυτόχρονα, προσφέρει ένα “NoBorders” τρόπος.

Αυτή η λειτουργία ενεργοποιεί το Sursfhark’ο οποίος μετατρέπει την κυκλοφορία VPN σε κανονική επισκεψιμότητα HTTP για να παρακάμψει γεωγραφικούς περιορισμούς στην Κίνα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει υποστήριξη για όσους επιθυμούν να αγοράσουν ένα VPN στην Κίνα, όπως το PureVPN που προσφέρει 12 αποκλειστούς Κινέζους διακομιστές για πρόσβαση στο τοπικό περιεχόμενο.

Οι χρήστες στην Κίνα μπορούν να κατεβάσουν το Surfshark από την αφιερωμένη κινεζική σελίδα τους εδώ: https://shark-cn.com/

Ρύθμιση και διασύνδεση

Surfshark PIA
Οδηγός αυτόματης ρύθμισης Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Κύρια επιλογή θέσης Λίστα με βάση Λίστα με βάση
Σελίδες πρόσθετων ρυθμίσεων Ναί Ναί
Κινητό φιλικό Ναί Ναί

Από άποψη διεπαφής, Surfshark’Οι εφαρμογές της Google είναι εκπληκτικά φιλικές προς το χρήστη και διαισθητικές. Οι εφαρμογές γραφείου διαθέτουν ένα συμπαγές σχέδιο που είναι απίστευτα εύκολο να κατανοηθεί.

Έχετε ένα μενού επιλογής θέσης και το κουμπί σύνδεσης που εμφανίζεται αμέσως μετά το άνοιγμα της εφαρμογής. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιούν την άμεση συνδεσιμότητα με ένα διακομιστή VPN.

Για διαμορφώσεις, απλά κάντε κλικ στο “μηχανισμός” εικόνισμα. Θα σας δώσει επιλογές για την τροποποίηση των πρωτοκόλλων και της κρυπτογράφησης, μαζί με άλλες λειτουργίες εφαρμογών.

Οι εφαρμογές για κινητά είναι εξίσου φιλικές προς το χρήστη και διαθέτουν το ίδιο σχέδιο και εμφάνιση, αλλά βελτιστοποιούνται για μικρότερη οθόνη. Οι εξειδικευμένες διευθύνσεις IP είναι επίσης απευθείας προσβάσιμες μέσα από την εφαρμογή.

Λειτουργία ροής Surfshark

PIA’οι εφαρμογές της, από την άλλη πλευρά, διαθέτουν μια ευρύτερη εμφάνιση και σχεδίαση που απαιτεί κάποια εργασία στο συνολικό UI, καθώς γίνεται αρκετά περίπλοκο.

Στην επιφάνεια εργασίας, η εφαρμογή κρύβεται η δεύτερη που πατήσατε στο κουμπί ελαχιστοποίησης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανοίγετε συνεχώς την εφαρμογή κάθε φορά που θέλετε να κάνετε κάτι.

Αυτό μπορεί να γίνει αρκετά εξοργιστικό για όσους προσπαθούν να ακολουθήσουν τα βήματα σε έναν οδηγό διαμόρφωσης / ρύθμισης. Φυσικά, τα τεχνικά άτομα δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με την εργασία.

Οι εφαρμογές για κινητά είναι όμορφα σχεδιασμένες και τείνουν να είναι απαλλαγμένες από ακαταστασία. Όλες οι επιλογές παρατίθενται καθαρά και η σύνδεση παίρνει μόλις λίγα δευτερόλεπτα, κάτι που είναι αξιοσημείωτο.

Εφαρμογή PIA των Windows

Αποκαταστάσεις και απόδοση

Surfshark PIA
Χώρες διακομιστή 61 30
Συνολικός αριθμός διακομιστών 1,040+ 3.300

Τόσο το Surfshark όσο και το PIA προσφέρουν μια καλή υποδομή δικτύου. Ο πρώτος διαθέτει 1.040+ διακομιστές σε 61 χώρες, ενώ η PIA υποστηρίζει 3.300 διακομιστές σε 30 χώρες.

  Turbo VPN评论2023

Αν και η μέτρηση του διακομιστή Surfshark είναι μικρότερη από την PIA. Το κάνει για αυτό προσθέτοντας περισσότερα στον τρόπο που υποστηρίζονται οι χώρες, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι χρήστες επιθυμούν διαφορετικότητα στην επιλογή των διαθέσιμων διακομιστών. Παρόλο που η PIA υποστηρίζει 30 χώρες, ο αριθμός είναι πολύ μικρός.

Ομοίως, το Surfshark πρέπει να αναβαθμίσει τον αριθμό των εξυπηρετητών του για να αποφύγει προβλήματα ταχύτητας / απόδοσης, καθώς περισσότεροι χρήστες εγγράφονται στο προϊόν τους.

Ταχύτητα

Surfshark PIA
Απώλεια ταχύτητας 12% 25%

Για να πάρω μια καλύτερη ιδέα σχετικά με την απόδοση, πραγματοποίησα μια ανάλυση ταχύτητας και στα δύο: PIA και Surfshark. Αυτό απαιτούσε τη δοκιμή 5 διαφορετικών εξυπηρετητών από κάθε πάροχο.

Οι χώρες που επιλέχθηκαν ήταν οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Αυστραλία και ο Καναδάς. Όλες οι δοκιμές εκτελέστηκαν στη σύνδεση μου 100 Mbps για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Σε δοκιμές γυμνής ταχύτητας, το Surfshark κατάφερε να αποδώσει κατά μέσο όρο 88 Mbps στις μεταφορτώσεις και τις λήψεις, υποδεικνύοντας απώλεια ταχύτητας κατά 12%.

Η PIA, από την άλλη πλευρά, είχε μεγαλύτερη απώλεια αγγίζοντας το σημάδι 25% στη μείωση της ταχύτητας, καταγράφοντας μια μέση ταχύτητα 75 Mbps.

Ασφάλεια

Surfshark PIA
Πρωτόκολλα VPN L2TP, IPSec, IKEv2, Shadowsocks, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN
Κρυπτογράφηση δεδομένων OpenVPN AES-256 AES-128, AES-256
Κρυπτογράφηση καναλιού ελέγχου OpenVPN RSA-2048  RSA-4096
Cloaking Technology Shadowsocks Κανένας
Ασφάλεια εφαρμογών Kill Switch, Wi-Fi, προστασία από διαρροές DNS / WebRTC / IP Kill Switch και προστασία διαρροής DNS / WebRTC / IP
Κατάσταση DNS TrustDNS Ιδιωτικό DNS

Το Surfshark είναι ένας μεγάλος ανεμιστήρας του πρωτοκόλλου OpenVPN και το χρησιμοποιεί ως “Προκαθορισμένο” σε όλες τις συσκευές της, εκτός από το iOS. Οι χρήστες μπορούν να μετακινούνται μεταξύ του UDP και του TCP όποτε χρειάζεται.

Για κρυπτογράφηση, χρησιμοποιεί κρυπτογράφους AES-256-GCM, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόσθετος έλεγχος ταυτότητας στο κανάλι δεδομένων.

Για το κανάλι ελέγχου, το Surfshark χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256-GCM με την ανταλλαγή κλειδιού TLS ασφαλισμένο χρησιμοποιώντας RSA-2048. Η τέλεια εμπιστευτικότητα παρέχεται από την ανταλλαγή κλειδιών ECDH- (384?).

Η PIA, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλων. Ως προεπιλογή, χρησιμοποιεί επίσης το OpenVPN σε όλες τις συσκευές, με εξαίρεση το iOS και το MacOS που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο IKEv2.

Για το κανάλι ελέγχου, η PIA χρησιμοποιεί τον ίδιο έλεγχο ταυτότητας κρυπτογράφησης και κατακερματισμού, με την προσθήκη SHA384 για έλεγχο ταυτότητας. Το Perfect Forward Secrecy (PFE) είναι διαθέσιμο μέσω του ECDHE + ECDSA.

Δοκιμές διαρροής

Για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε ισχυρή ασφάλεια και από τους δύο παρόχους, πραγματοποίησα δοκιμή διαρροής. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση 6 διαφορετικών εργαλείων για ανίχνευση διεύθυνσης WebRTC / DNS / IP:

Διαρροές αιτήσεων WebRTC και HTTP:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
Διαρροές DNS:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 και Torrent IP Διαρροές:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Όπως είναι αναμενόμενο, τόσο η PIA όσο και η Surfshark πέρασαν τις δοκιμές με πτητικά χρώματα, ανώνυμα όλες τις κρίσιμες προσωπικές πληροφορίες, διατηρώντας σας προστατευμένες 24/7!

Μυστικότητα

Surfshark PIA
Αρχηγείο Βρετανικά Παρθένα νησιά Ηνωμένες Πολιτείες
Σύνδεση αρχείων καταγραφής Κανένας Κανένας
Μητρώα δραστηριοτήτων Κανένας Κανένας
Εγγραφή πληροφοριών Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ανώνυμη Πληρωμή Μέθοδοι Monero, Dash, Gridcoin, Rpple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin 32 κρυπτοσυχνότητες

Με βάση τα Βρετανικά Παρθένα Νησιά, το Surfshark κερδίζει πλεονέκτημα έναντι άλλων παρόχων. Η BVI δεν επιβάλλει υποχρεωτικούς νόμους περί μαζικής επιτήρησης ή διατήρησης δεδομένων.

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί μέρος του βρετανικού μονάρχη, η BVI είναι μια ανεξάρτητη δικαιοδοσία, η οποία ακολουθεί τους δικούς της νόμους που ευνοούν την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των χρηστών.

Η PIA, από την άλλη πλευρά, έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία είναι ιδρυτικό μέλος των συμμαχιών Πέντε / Εννέα / Δεκατέσσερα μάτια.

  IPVanish评论2023

Ως εκ τούτου, επιδοκιμάζει την ανταλλαγή πληροφοριών και επιβάλλει υποχρεωτικούς νόμους για τη διατήρηση δεδομένων, οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται από παρόχους τηλεπικοινωνιών, διαδικτύου και VPN.

Ανά πάσα στιγμή, η κυβέρνηση μπορεί να εκδώσει μια εντολή gag συνοδευόμενη από μια κλήτευση που καθιστά απαραίτητη τη συνεργασία σε οποιαδήποτε αίτηση καταγραφής.

Διαμόρφωση

Surfshark PIA
Κατανομή διευθύνσεων Κοινόχρηστο / στατικό Κοινόχρηστο
Στατικά IP 6+ τοποθεσίες Κανένας
Προστασία DDoS Ναί Ναί
NAT τείχος προστασίας Ναί Ναί

Όταν η Surfshark υιοθετεί μια κοινή / στατική υποδομή δικτύου, η Private Internet Access (PIA) ακολουθεί μια κοινή δομή κατανομής διευθύνσεων.

Αυτό είναι αρκετά προβληματικό, δεδομένου ότι τα στατικά IP είναι απαραίτητα για την πρόσβαση σε ευαίσθητες τραπεζικές πληροφορίες ή την πρόσβαση στο τοπικό δίκτυο LAN σε διάφορες χώρες.

Ευτυχώς, το Surfshark προσφέρει αποκλειστικά IP ως add-on. Αν και πρέπει να πληρώσετε επιπλέον, έχετε 6+ θέσεις διαθέσιμες για άμεση συνδεσιμότητα.

Εξυπηρέτηση πελατών

Surfshark PIA
Οδηγούς βίντεο Ναί Ναί
Βάση γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης  Ναί Ναί
Υποστήριξη τηλεφώνου Οχι Οχι
Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ναί Ναί
Μέσος χρόνος απόκρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 25 λεπτά 45 λεπτά
Υποστήριξη εισιτηρίων Ναί Ναί
Υποστήριξη Live Chat Ναί Ναί

Με τον πάροχο, έχετε πολλές επιλογές υποστήριξης. Αυτές περιλαμβάνουν υποστήριξη εισιτηρίων, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ζωντανή συνομιλία, μαζί με μια ενότητα βασισμένη σε γνώση και FAQs.

Όλες οι επιλογές λειτουργούν αρκετά καλά και οι χρόνοι απόκρισης σε ζωντανή συνομιλία VPN είναι αρκετά εντυπωσιακοί. Χρειάστηκαν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να λάβετε απαντήσεις σε τεχνικά ερωτήματα.

Πραγματοποίησα ακόμη και μια δοκιμή σχετικά με τους χρόνους απόκρισης από κάθε πάροχο σε υποστήριξη email. Η διαδικασία συμπεριέλαβε την αποστολή και των δύο παρόχων σε τέσσερα ερωτήματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δείτε τα στατικά για κάθε VPN παρακάτω:

Surfshark

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Το Surfshark συνεργάζεται με το Netflix? 20 λεπτά 1 Ναί
Είναι το Surfshark καλό για το Torrenting? 25 λεπτά 1 Ναί
Η εταιρεία Surfshark εργάζεται στην Κίνα? 30 λεπτά 1 Ναί
Πώς να ενεργοποιήσετε την αποκρυπτογράφηση? 20 λεπτά 1 Ναί

PIA

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Γιατί η PIA βρίσκεται σε μια χώρα πέντε ματιών? 1 ώρα 1 Ναί
Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο διατηρεί αρχεία καταγραφής? 45 λεπτά 1 Ναί
Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet λειτουργεί με το Netflix? 50 λεπτά 1 Ναί
Πώς μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων από ιδιωτική πρόσβαση στο Internet? 44 λεπτά 1 Ναί

Ο νικητής: Surfshark

Surfshark είναι ο νικητής

Αναμφισβήτητα, η Surfshark κερδίζει αυτή τη σύγκριση, λόγω της καλύτερης απόδοσής της στις πλατφόρμες ροής, που εργάζονται στην Κίνα και προσφέροντας αφιερωμένες διευθύνσεις IP, ενώ είναι απίστευτα φιλική προς τον προϋπολογισμό.

Το PIA είναι επίσης μια καλή υπηρεσία, αλλά απαιτούνται βελτιώσεις σε διάφορους τομείς. Για να μην αναφέρουμε, ο πάροχος βασίζεται σε μια επικίνδυνη δικαιοδοσία, η οποία εξαλείφει ολόκληρο το σκοπό της αξιοποίησης της ιδιωτικής ζωής!

Похожие статьи

 • ExpressVPN εναντίον PIA (ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο)

  Δεδομένου ότι πολλές προοπτικές εξετάζουν τις υπηρεσίες VPN από ένα μη εκπαιδευμένο μάτι, συνδρομών σε ένα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους τείνει να είναι μια δύσκολη…

 • PureVPN εναντίον PIA (Private Internet Access)

  Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν τεράστια σύγχυση όταν προσπαθούν να επιλέξουν ένα κατάλληλο VPN. Αυτή η σύγχυση οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι χρήστες συχνά εξετάζουν τις υπηρεσίες VPN…

 • NordVPN εναντίον PIA (Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο)

  Το NordVPN και το PIA είναι και τα δύο δημοφιλή ονόματα στην αγορά των VPN που χρησιμοποιούνται από χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Ποια υπηρεσία είναι καλύτερη από την άποψη της ασφάλειας,…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me