Surfshark έναντι IPVanish Comparison 2020

Surfshark εναντίον IPVanish

Παρόλο που το Surfshark είναι μια σχετικά νέα υπηρεσία, έχει χαράξει μια φήμη για να είναι ένα θηρίο σε έναν προϋπολογισμό, χάρη στην πληθώρα χαρακτηριστικών του που διατίθενται σε προσιτές τιμές.

Το IPVanish παρέμεινε ως επί το πλείστον κάτω από το ραντάρ, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην αγορά από το 2012, προκαλώντας το ενδιαφέρον για το πόσο καλά εκτελεί ως υπηρεσία.

Με μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN να γίνει μια ψηφιακή αναγκαιότητα το 2020, εδώ είναι το BestVPN.co’λεπτομερή σύγκριση των δύο υπηρεσιών σε 12 κατηγορίες για να διευκολύνετε την απόφασή σας!

Καλύτερες στιγμές

Surfshark IPVanish
 1. 1040+ διακομιστές στο 61+ Χώρες
 2. Διαθέσιμα δυναμικά / στατικά IP
 3. Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές
 5. Επαληθευμένη πολιτική μη αρχείων καταγραφής (έλεγχος)
 1. 1300+ διακομιστές στο 75+ χώρες
 2. Αφιερωμένα IP διαθέσιμα
 3. 10 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Κρυπτογράφηση AES 256-bit
 5. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

Τιμολόγηση και Εκπτώσεις

Surfshark IPVanish
Περίοδος Συνδρομής 1 μήνα 1 μήνα
1 χρόνος 3 μήνες
2 χρόνια 1 χρόνος
2 χρόνια
Ειδική προσφορά 83% έκπτωση σε ένα σχέδιο 24 μηνών 66% έκπτωση σε ένα 2ετές σχέδιο
Η υψηλότερη τιμή ανά μήνα 11,95 δολάρια 5,00 δολάρια
Χαμηλότερη τιμή ανά μήνα 1,99 δολάρια $ 3.25
Τιμή ενός έτους 71,88 δολάρια $ 39
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 μέρες 7 ημέρες

Surfshark είναι η ακριβότερη επιλογή σε μηνιαία βάση. Εάν οι χρήστες επιλέξουν να πάνε για το μηνιαίο σχέδιο, μπορούν να περιμένουν να πληρώνουν 11,95 δολάρια το μήνα.

Ωστόσο, η τιμή έρχεται σημαντικά κάτω από τα 1,91 δολάρια και το σύνολο των 45,84 δολαρίων, αν οι χρήστες επιλέξουν το 2ετές πρόγραμμα, έδειξαν έκπτωση 83%.

Αντίστροφα, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το IPVanish και αναμένουν να πληρώσουν μόνο 5,00 δολάρια το μήνα μέσω του μηνιαίου σχεδίου πληρωμής. Αν οι χρήστες αποφασίσουν να πάνε για το 1-ετή σχέδιο, αυτοί’θα καταλήξουμε να πληρώνουμε 39 δολάρια στα 3,25 δολάρια.

Εάν σε οποιαδήποτε στιγμή δεν είστε ικανοποιημένοι με την απόδοση, το Surfshark σας δίνει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Από την άλλη πλευρά, η IPVanish προσφέρει μόνο στους χρήστες εγγύηση 7 ημερών.

Πάρτε αυτό το καλύτερο συμβόλαιο για Surfshark: Εξοικονομήστε το 83% στο 2ετές ειδικό

Πάρτε αυτό το καλύτερο συμβόλαιο για IPvanish: Εξοικονομήστε 66% στο 2ετές πρόγραμμα

Χαρακτηριστικά

Surfshark IPVanish
Ταυτόχρονη σύνδεση Απεριόριστος 10
Εφαρμογές λειτουργικού συστήματος Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV Windows, macOS, Android, iOS, Linux
Συσκευές μη αυτόματης εγκατάστασης Set-Top Boxes, Routers και Linux Μερικοί δρομολογητές
Διαίρεση σήραγγας Ναι (Όλες οι εφαρμογές) Ναι (Μόνο για Android)
Δωρεάν πρόσθετα Υποστήριξη Shadowsocks, Hacklock, Blindsearch, λειτουργία NoBorders, TrustDNS Επέκταση του προγράμματος περιήγησης για Chrome και εφαρμογή για τηλέφωνα με Windows

Surfshark στέκεται κεφάλια και τους ώμους πάνω από IPVanish από την άποψη των καινοτόμων χαρακτηριστικών που ενισχύουν τους χρήστες’ την ανωνυμία και την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Και οι δύο λειτουργούν πλήρως ως πλήρως συμβατά με τα Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Chrome και Firefox. Ωστόσο, το Surfshark έχει προσθέσει υποστήριξη για τηλεοράσεις πυρκαγιάς και τηλεοράσεις Apple.

Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε να βρείτε ακόμη και εφαρμογές που λειτουργούν με το Xbox One και το Nintendo Switch, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο, τουλάχιστον για το ακροατήριο του gamer!

Το Surfshark προσφέρει επίσης υποστήριξη Shadowsock, λειτουργία Hacklock (εργαλείο διαρροής δεδομένων για προστασία κλοπής ταυτότητας), BlindSearch, λειτουργία NoBorders (για πρόσβαση στην Κίνα) και πολλά άλλα.

Το IPVanish δεν διαθέτει τέτοιες λειτουργίες τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, ενώ το Surfshark υποστηρίζει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις, το IPVanish περιορίζεται σε μόλις δέκα συνδέσεις.

Απεμπλοκή δυνατοτήτων

Surfshark IPVanish
Netflix Ναί Οχι
Hulu Ναί Οχι
Sky Go Ναί Ναί
Amazon Prime Ναί Οχι
BBC iPlayer Ναί Οχι
ABS Ναί Ναί
CBS Ναί Ναί
NBC Ναί Ναί
ITV Ναί Ναί
Κανάλι 4 Ναί Ναί

Το Surfshark αντιπροσωπεύει μια σαφώς ισχυρή επιλογή όσον αφορά την απεμπλοκή περιεχομένου. Έλαβα εξαιρετικές δυνατότητες για την παράκαμψη περιορισμών και απαγορεύσεων VPN.

Μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να παρακάμψουν τους περιορισμούς που τίθενται στα Netflix, το BBC iPlayer, το Prime Video, το Hulu, το Voot, το Hotstar και ακόμη και το περίφημο Disney Plus.

Επιπλέον, με τη σειρά των διακομιστών, μπορεί να ξεμπλοκάρει οποιοδήποτε geo-περιορισμένο περιεχόμενο από διαφορετικές χώρες για ex-pats. Η IPVanish, από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να ξεμπλοκάρει αυτές τις τοποθεσίες ροής.

Όσον αφορά την αποδέσμευση του VoD, το IPVanish δεν έχει τίποτα εξαιρετικό στην προσφορά. Οι περισσότερες ιστοσελίδες που επισκέφτηκα μου έδωσαν το “Ανίχνευση σφάλματος VPN / proxy,” που ήταν αρκετά απογοητευτικό.

Κίνα

Οι Κινέζοι νέοι αναζητούν πάντα υπηρεσίες που επιτρέπουν στους χρήστες να ξεμπλοκάρουν τη χώρα ή να έχουν πρόσβαση σε τοπικό περιεχόμενο από την Κίνα σε άλλα μέρη του κόσμου.

“Το Μεγάλο Τείχος προστασίας” υιοθετεί διάφορες τεχνολογίες όπως blackhening υπηρεσίες VPN, δηλητηρίαση DNS, αεροπειρατεία DNS και φιλτράρισμα IP, γεγονός που καθιστά δύσκολη την εργασία.

Όπου η IPVanish απέτυχε να παρέχει κίνητρα για οποιοδήποτε κοινό, το Surfshark τείνει να είναι αρκετά εντυπωσιακό, ιδιαίτερα για όσους διαμένουν στη χώρα.

Προσφέρει μια κινεζική ιστοσελίδα καθρέφτη που επιτρέπει στα άτομα να κατεβάσουν / εγκαταστήσουν τις εφαρμογές τους. Ταυτόχρονα, παρέχει ένα “NoBorders” τρόπος.

Αυτή η λειτουργία ενεργοποιεί το Sursfhark’ο οποίος μετατρέπει την κυκλοφορία VPN σε κανονική επισκεψιμότητα HTTP για να παρακάμψει γεωγραφικούς περιορισμούς στην Κίνα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει υποστήριξη για όσους επιθυμούν να αγοράσουν ένα VPN στην Κίνα, όπως το PureVPN, που προσφέρει 12 κινεζικούς εξυπηρετητές για την πρόσβαση σε τοπικό περιεχόμενο.

Οι χρήστες στην Κίνα μπορούν να κατεβάσουν το Surfshark από την αφιερωμένη κινεζική σελίδα τους εδώ: https://shark-cn.com/

Ρύθμιση και διασύνδεση

Surfshark IPVanish
Οδηγός αυτόματης ρύθμισης Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Κύρια επιλογή θέσης Λίστα με βάση Λίστα με βάση
Σελίδες πρόσθετων ρυθμίσεων Ναί Ναί
Κινητό φιλικό Ναί Ναί

Το Surfshark υποστηρίζει όλες τις μεγάλες πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται τόσο σε επιτραπέζιες όσο και σε κινητές συσκευές. Ο κατάλογος των ειδικών χαρακτηριστικών του προσθέτει μόνο τη συνολική έκκλησή του ως πάροχο VPN.

Η διεπαφή χρήστη έχει ένα ξεκάθαρα λεπτό σχέδιο χρώματος, διευκολύνοντας το μάτι. Ο πίνακας πλοήγησης, καθώς και το συνολικό GUI, είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση.

Ο χρόνος απόκρισης για τη σύνδεση διακομιστή δεν υπερβαίνει τα 10 δευτερόλεπτα και παρέχει μια σταθερή σύνδεση φόντου καθόλη τη χρήση.

Λειτουργία ροής Surfshark

Το IPVanish έχει ένα πιο συμπαγές και εξελιγμένο περιβάλλον εργασίας. Αν και δεν είναι αναγκαστικά κακό, μπορεί να είναι κάπως τρομακτικό για τους ερασιτέχνες.

Ο πίνακας πλοήγησης είναι συγκριτικά γεμάτος και δεν προσφέρει το ίδιο μινιμαλιστικό συναίσθημα με τον ανταγωνιστή του.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά, όπως η παρεμπόδιση πρόσβασης LAN ή η χρήση διαχωρισμού σήραγγας που οι χρήστες ενδέχεται να θεωρούν ελκυστικές.

Διεπαφή ρύθμισης IPVanish

Αποκαταστάσεις και απόδοση

Surfshark IPVanish
Χώρες διακομιστή 61 51
Συνολικός αριθμός διακομιστών 1,040+ 1,300+

Αυτή είναι μια από τις λίγες κατηγορίες όπου ο ανταγωνισμός φαίνεται να είναι λίγο δύσκολος. Το Surfshark διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες με περισσότερους από 1040 διακομιστές.

Συγκριτικά, το IPVanish διαθέτει 1300+ διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες. Ωστόσο, δεδομένου ότι το Surfshark έχει μεγαλύτερο αριθμό τοποθεσιών διακομιστών, είναι πιθανό να ξεκλειδώσετε περισσότερο περιεχόμενο σε σύγκριση με το IPVanish.

Ταχύτητα

Surfshark IPVanish
Απώλεια ταχύτητας 10,1% 25%

Θέλαμε να δούμε τον καλύτερο τρόπο για να κρίνουμε και τις δύο υπηρεσίες’ οι απαιτήσεις ταχύτητας ήταν να τις δοκιμάσουμε μέσω μιας ανάλυσης ταχύτητας.

Έχουμε θέσει και τους δύο να δουλέψουν σε εργασίες όπως η περιήγηση, η ροή, η λήψη, το παιχνίδι και το torrenting, συνδέοντάς τα με τυχαίους διακομιστές με σύνδεση 100 Mbps.

Το Surfshark κατέγραψε μια μέση ταχύτητα 89,9 Mbps στις μεταφορτώσεις και τις λήψεις, δηλώνοντας απώλεια 10,1%. Ομοίως, η IPVanish κατέγραψε ποσοστό 75 Mbps, καταδεικνύοντας σημαντική απώλεια 25%.

Ασφάλεια

Surfshark IPVanish
Πρωτόκολλα VPN L2TP, IPSec, IKEv2, Shadowsocks, OpenVPN PPTP, L2TP, OpenVPN
Κρυπτογράφηση δεδομένων OpenVPN AES-256 AES-256-GCM
Κρυπτογράφηση καναλιού ελέγχου OpenVPN RSA-2048  RSA-2048
Cloaking Technology Shadowsocks OpenVPN Obfuscation
Ασφάλεια εφαρμογών Kill Switch, Wi-Fi, προστασία από διαρροές DNS / WebRTC / IP Kill Switch
Κατάσταση DNS TrustDNS Ιδιωτικό DNS

Το Surfshark βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο πρωτόκολλό του IKEv2. Είναι το “Προκαθορισμένο” σε όλες τις συσκευές, εκτός από την παροχή στους χρήστες της δυνατότητας να ρυθμίσουν το OpenVPN σε όλες τις πλατφόρμες.

Επιπλέον, ο κρυπτογράφος AES-256-CBC είναι η πρώτη κρυπτογράφηση που παρέχεται στο κανάλι δεδομένων ενώ χρησιμοποιεί τον ίδιο κρυπτογράφο με την ανταλλαγή κλειδιού TLS χρησιμοποιώντας την κρυπτογράφηση RSA-2048.

Το IPVanish, από την άλλη πλευρά, έχει σχεδόν την ίδια διαμόρφωση. Έρχεται με κρυπτογράφηση AES-256-GCM. Ωστόσο, ο διακόπτης kill δεν παρέχει προστασία διαρροής WebRTC ή IP.

Δοκιμές διαρροής

Να διεξαγάγει μια αξιόπιστη και ανεξάρτητη έρευνα για το πόσο ασφαλείς είναι αυτές οι δύο εφαρμογές. οι δοκιμές διαρροής διεξήχθησαν και στις δύο χρησιμοποιώντας έξι διαφορετικά εργαλεία:

Διαρροές αιτήσεων WebRTC και HTTP:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
Διαρροές DNS:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 και Torrent IP Διαρροές:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Όπως είναι αναμενόμενο, τόσο το IPVanish όσο και το Surfshark πέρασαν τις δοκιμές με τα χρώματα που φέρουν, ανώνυμα όλες τις κρίσιμες προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες, διατηρώντας σας προστατευμένες 24/7!

Μυστικότητα

Surfshark IPVanish
Αρχηγείο Τα βρετανικά νησιά Ηνωμένες Πολιτείες
Σύνδεση αρχείων καταγραφής Κανένας Κανένας
Μητρώα δραστηριοτήτων Κανένας Κανένας
Εγγραφή πληροφοριών Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ανώνυμη Πληρωμή Μέθοδοι Monero, Dash, Gridcoin, Apple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin Κανένας

Το Surfshark αναδεικνύεται αναμφίβολα ως η καλύτερη επιλογή λόγω του ότι το κέντρο δραστηριοτήτων του βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Αυτό σημαίνει όχι 5/9/14 Οργανισμοί επιτήρησης των οφθαλμών ή ανταλλαγής δεδομένων.

Το Surfshark δεν διατηρεί καμία σύνδεση ή δραστηριότητα, καθώς υποστηρίζει όλες τις σημαντικές κρυπτοσυχνότητες που λαμβάνουν το οικονομικό σας απόρρητο στο ψηφιακό σύνορο.

Επιπροσθέτως, το Surfshark έχει ελεγχθεί πλήρως από το Cure53 για να διασφαλίσει ότι δεν διατηρούνται κορμούς σε οποιαδήποτε μορφή ή μορφή.

Από την άλλη πλευρά, το IPVanish που βρίσκεται εντός των Ηνωμένων Πολιτειών είναι επιρρεπές σε κάθε είδους επιτήρηση, παρακολούθηση, παρακολούθηση και πρόσφατα βοήθησε την Εθνική Ασφάλεια.

Διατηρεί ένα πλήρες αρχείο καταγραφής σύνδεσης χωρίς να παρέχει οποιαδήποτε υποστήριξη για οποιαδήποτε μορφή κρυπτογράφησης.

Διαμόρφωση

Surfshark IPVanish
Κατανομή διευθύνσεων Κοινόχρηστο / στατικό Κοινόχρηστο
Στατικά IP 6+ τοποθεσίες Κανένας
Προστασία DDoS Ναί Ναί
NAT τείχος προστασίας Ναί Ναί

Και τα δύο δίκτυα VPN προσφέρουν απίστευτα διαφορετικές ρυθμίσεις όσον αφορά τις διευθύνσεις IP. Το Surfshark προσφέρει στους χρήστες του την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν δυναμικά και στατικά IP.

Αυτά ανήκουν σε περισσότερες από 6+ τοποθεσίες σε διάφορες χώρες. Ωστόσο, το IPVanish δεν έχει πρόσβαση σε στατικά IP, κάτι που είναι αρκετά ανησυχητικό.

Και τα δύο από το NAT Firewall δεν εξασφαλίζουν ανεπιθύμητη εισερχόμενη κίνηση, αποκρυπτογραφώντας τις κεφαλίδες πακέτων. Ωστόσο, η IPVanish χρειάζεται να βελτιώσει τις προσφορές τους!

Εξυπηρέτηση πελατών

Surfshark IPVanish
Οδηγούς βίντεο Ναί Ναί
Βάση γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης  Ναί Ναί
Υποστήριξη τηλεφώνου Οχι Οχι
Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ναί Ναί
Μέσος χρόνος απόκρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 31 λεπτά 55 λεπτά
Υποστήριξη εισιτηρίων Ναί Ναί
Υποστήριξη Live Chat Ναί Ναί

Surfshark’η υποστήριξη πελατών της εταιρείας έχει γίνει ένα σημείο αναφοράς στον κλάδο VPN. Είναι ζεστοί και επαγγελματίες στο πώς χειρίζονται τα αιτήματα.

Ανεξάρτητα από το πόσο γενική ή τεχνική είναι μια ερώτηση, η ομάδα χειρίζεται κάθε ερώτημα με επαγγελματισμό και παραμένει συνεχώς σε επαφή για να ρωτήσει εάν έχω άλλα προβλήματα.

Το IPVanish δεν διαθέτει ειδική βάση δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης, καθιστώντας πιο δύσκολη από την εύρεση σχετικών πληροφοριών σχετικά με την υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν οδηγοί βίντεο ή κάτι τέτοιο καθιστώντας όλο και πιο δύσκολο να εκτιμηθεί ποια διασύνδεση ή δυνατότητες να περιμένετε μόλις οι χρήστες αγοράσουν το προϊόν.

Surfshark

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Είναι το Surfshark κατάλληλο για το Android? 25 λεπτά 1 Ναί
Το Surfshark συνεργάζεται με το Netflix? 39 λεπτά 1 Ναί
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Surfshark σε πολλές συσκευές? 20 λεπτά 1 Ναί
Πώς να ενεργοποιήσετε την κακοποίηση στο Surfshark? 27 λεπτά 1 Ναί

IPVanish

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Γιατί είναι το IPVanish με έδρα τις ΗΠΑ (μέλος των πέντε ματιών)? 30 λεπτά 1 Ναί
Είναι το IPVanish μια καλή επιλογή για τυχερά παιχνίδια? 42 λεπτά 1 Ναί
Το IPVanish συνεργάζεται με το Netflix και άλλα VoD? 37 λεπτά 1 Ναί
Πώς μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων από την IPVanish? 52 λεπτά 1 Ναί

Ο νικητής: Surfshark

Surfshark είναι ο νικητής

Στο τέλος αυτής της εξαντλητικής μονομαχίας, το Surfshark ξεπερνά τον ανταγωνιστή του σε κάθε τμήμα. Με απλά λόγια, προσφέρει στους χρήστες καλύτερη αξία για τα χρήματά τους.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν θα πρέπει να επιλέγετε το Surfshark καθώς αυτό κορυφώνεται σε κάθε κατηγορία, καθιστώντας τον έναν από τους καλύτερους παρόχους VPN στην αγορά σήμερα.

Похожие статьи

 • Σύγκριση PureVPN vs HideMyAss 2020

  Όπου το PureVPN στέκεται ψηλά ως διάσημο “ασφάλιστρο” VPN στον κλάδο, το HideMyAss είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των απλών χρηστών, κυρίως λόγω του πιασάρικου ονόματός του....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me