Σύγκριση PureVPN vs HideMyAss 2020

PureVPN vs HideMyAss


Όπου το PureVPN στέκεται ψηλά ως διάσημο “ασφάλιστρο” VPN στον κλάδο, το HideMyAss είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των απλών χρηστών, κυρίως λόγω του πιασάρικου ονόματός του.

Ποια υπηρεσία είναι καλύτερη όμως; Για να μάθετε, διαβάστε αυτή την σε βάθος ανάλυση PureVPN vs HideMyAss, όπου θα αξιολογώ και τους δύο παρόχους σε πολλαπλές κρίσιμες πτυχές:

Καλύτερες στιγμές

PureVPN HMA VPN
 1. 2.000+ διακομιστές στο 140 χώρες
 2. Αφιερωμένα IP διαθέσιμα
 3. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές
 5. Δεν υπάρχει πολιτική αρχείων καταγραφής (ελέγχεται από AltiusIT)
 1. 1000+ διακομιστές στο 190 χώρες
 2. Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
 3. Συνδεσιμότητα χωρίς διαρροή
 4. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 5. Αποτελεσματικό σύστημα διακόπτη σκοτώματος

Τιμολόγηση και Εκπτώσεις

PureVPN HMA VPN
Περίοδος Συνδρομής 1 μήνα 1 μήνα
1 χρόνος 1 χρόνος
2 χρόνια 3 χρόνια
Ειδική προσφορά 73% έκπτωση σε ένα 2-ετή σχέδιο 67% έκπτωση σε ένα τριετές σχέδιο
Η υψηλότερη τιμή ανά μήνα 10,95 δολάρια 9,99 δολάρια
Χαμηλότερη τιμή ανά μήνα $ 2.91 3,99 δολάρια
Τιμή ενός έτους 49,92 δολάρια 71,88 δολάρια
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημέρες 30 μέρες

Παρά το γεγονός ότι προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά, τεχνολογίες και δυνατότητες απεμπλοκής, το PureVPN τείνει να είναι η φθηνότερη επιλογή, αφού το συγκρίνει με το HMA VPN.

Ο πάροχος με βάση το Χονγκ Κονγκ προσφέρει σχέδια τριών διαφορετικών ωρών διάρκειας. Το μηνιαίο ξεκινά από $ 10,95, το οποίο είναι ακόμα $ 2 μικρότερο από τη μέση τιμολόγηση της βιομηχανίας.

Το μονοετές σχέδιο κοστίζει 4,16 δολ. / Ογ., Με συνολικό ελάχιστο ποσό 49,92 δολαρίων. Για την καλύτερη όμως αξία, σας συνιστώ να πηγαίνετε για το PureVPN’2 χρόνια συνδρομή.

Αυτό το σχέδιο ξεκινά από ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό $ 2,91 / mo. Ως εκ τούτου, θα πληρώσετε μόνο $ 69,84 για ένα σύνολο 24 μηνών, καθιστώντας το ένα από τα πιο φθηνά δίκτυα VPN.

HMA VPN, από την άλλη πλευρά, ξεκινάει το μηνιαίο σχέδιο τους στα 9,99 δολάρια. Ωστόσο, παρόμοια με την PureVPN, προσφέρουν εκπτώσεις για μακρές συνδρομές.

Για παράδειγμα, το μονοετές πρόγραμμα ξεκινά από $ 5,99 / mo, δίνοντάς σας έκπτωση 50%. Ως αποτέλεσμα, πληρώνετε $ 71,88 για 12 μήνες, το οποίο είναι $ 21 ακριβότερο από το PureVPN.

Το τριετές πρόγραμμα σας προσφέρει έκπτωση 67%, μειώνοντας τη μηνιαία τιμολόγηση σε $ 3,99 / mo, τιμολογημένη ως $ 143,64. Αυτό είναι εξαιρετικά δαπανηρό για μια υπηρεσία χαμηλού τέλους!

Όσον αφορά τα χρήματα πίσω’s, η PureVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών. Εν τω μεταξύ, η HMA VPN προσφέρει επιστροφή 30 ημερών, η οποία είναι μια ημέρα μικρότερη.

Πάρτε αυτό το καλύτερο Deal για PureVPN: Εξοικονομήστε το 73% στο 2ετές τους ειδικό

Πάρτε αυτό το καλύτερο Deal για HideMyAss: Εξοικονομήστε 67% στο 2ετές τους ειδικό

Χαρακτηριστικά

PureVPN HMA VPN
Ταυτόχρονη σύνδεση 5 5
Εφαρμογές λειτουργικού συστήματος Windows, macOS, Android, iOS, Linux και Fire TV Windows, macOS, Android, iOS, Linux και δρομολογητές
Συσκευές μη αυτόματης εγκατάστασης Linux, Routers, Set-Top Boxes Δρομολογητές, τηλεοράσεις και πολλά άλλα
Διαίρεση σήραγγας Ναι (Όλες οι εφαρμογές) Ναι (Όλες οι εφαρμογές)
Δωρεάν πρόσθετα Επίσημο addon Kodi, ad-blocker, malware-scanner, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για το Chrome και τον Firefox Smart Kill Switch, IP Shuffle, προστασία από διαρροές, προστασία DDoS

Το HideMyAss VPN και το PureVPN προσφέρουν μια καλή λίστα με προηγμένες λειτουργίες. Αυτό δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αξιοποιούν καλύτερα την ανωνυμία / ασφάλεια κατά την εξερεύνηση του διαδικτύου.

Με κάθε πάροχο, έχετε αφιερωμένες εφαρμογές για Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Mozilla Firefox, Google Chrome, Fire TV, Android / Apple TV.

Παρόλα αυτά, το PureVPN κερδίζει πλεονέκτημα έναντι του HMA VPN προσφέροντας ένα εγγενές add-on για το Kodi. Για να μην αναφέρουμε, ο παροχέας προσφέρει ακόμη οδηγούς καθοδήγησης και προρυθμισμένους δρομολογητές.

Όσον αφορά τις ταυτόχρονες συνδέσεις, και οι δύο υπηρεσίες υποστηρίζουν πολλαπλές συνδέσεις μόνο σε 5 συσκευές. Ωστόσο, η εγκατάσταση εφαρμογών είναι αρκετά εύκολη και απλή.

Όσον αφορά τις πρόσθετες δυνατότητες, το PureVPN προσφέρει NAT Firewall, Split Tunneling, αποκλεισμό Ad / Tracker, Προστασία Διαρροών IPv6, Προώθηση Port, Προστασία DDoS και αποκλειστικές διευθύνσεις IP.

HMA VPN, από την άλλη πλευρά, δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το Smart Kill Switch, το IP Shuffle, η προστασία από διαρροές, η προστασία DDoS και η διαίρεση σήραγγας.

Απεμπλοκή δυνατοτήτων

PureVPN HMA VPN
Netflix Ναί Οχι
Hulu Ναί Οχι
Sky Go Ναί Οχι
Amazon Prime Ναί Οχι
BBC iPlayer Ναί Οχι
ABS Ναί Οχι
CBS Ναί Οχι
NBC Ναί Οχι
ITV Ναί Οχι
Κανάλι 4 Ναί Οχι

Πολλοί ιστότοποι αναθεώρησης και ο ίδιος ο πάροχος ισχυρίζονται ότι η HMA εργάζεται για την απεμπλοκή πλατφόρμων ροής και την παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών ή απαγορεύσεων VPN.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, καθώς οι δοκιμές μου στους διακομιστές τους αποκάλυψαν ότι καμία από αυτές δεν λειτουργεί ομαλά για την απεμπλοκή δημοφιλών VoD στην αγορά.

Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, ήταν πολύ πιο επιτυχημένο στην παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών στις Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime, Voot, Hotstar και ακόμη και Disney Plus.

Όλες οι εφαρμογές της είναι εξοπλισμένες με ένα “δημοφιλείς ιστοσελίδες” μενού που απαριθμεί όλες τις γνωστές πλατφόρμες ροής όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο της υπηρεσίας που θέλετε να ξεμπλοκάρετε.

Το καλύτερο μέρος όλων: αυτό το μενού είναι επίσης διαθέσιμο σε Chrome και Mozilla και επιτρέπει στους χρήστες να ξεμπλοκάρουν ακόμα και το Netflix απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης!

Κίνα

Η Κίνα δεν παίρνει μπλοκάροντας τα VPN ελαφρά και “Το Μεγάλο Τείχος προστασίας” χρησιμοποιεί πολυάριθμες τεχνολογίες και αλγόριθμους για να σταματήσει τους κατοίκους / expats από τη χρήση ενός.

Δυστυχώς, το HMA VPN αποτυγχάνει να προσφέρει οφέλη σε οποιοδήποτε κοινό. Ο πάροχος που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν παρέχει πρόσβαση σε έναν καθρέφτη ιστότοπο, ούτε έχει κινεζικούς διακομιστές.

Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, εργάζεται και για τους δύο: όσους θέλουν ένα VPN στην Κίνα για πρόσβαση στο τοπικό περιεχόμενο και εκείνοι στη χώρα, που χρειάζονται ένα VPN.

Ο πάροχος είναι το μόνο όνομα στον κλάδο που προσφέρει 12 κινεζικούς διακομιστές (6 στο Πεκίνο και 6 στη Σαγκάη). Παράλληλα, προσφέρει εφαρμογές που λειτουργούν στη χώρα.

Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή η λίστα περιορίζεται μόνο στα Windows, macOS και Android. Αυτό είναι ακόμα ένα επίτευγμα, παρόλα αυτά, καθώς πολλά δίκτυα VPN αποτυγχάνουν στην παροχή πρόσβασης στην Κίνα!

Ρύθμιση και διασύνδεση

PureVPN HMA VPN
Οδηγός αυτόματης ρύθμισης Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Κύρια επιλογή θέσης Λίστα με βάση Λίστα με βάση
Σελίδες πρόσθετων ρυθμίσεων Ναί Ναί
Κινητό φιλικό Ναί Ναί

Το PureVPN είναι ένας από τους λίγους παρόχους στην αγορά που υποστηρίζει σχεδόν όλες τις πλατφόρμες / συσκευές, όπως το Xbox One, το PS4, το Nvidia Shield και ακόμη και το Nintendo Switch.

Από την άποψη του διεπαφή χρήστη, οι εφαρμογές τους είναι αρκετά εύχρηστες και διαισθητικές, καλύπτοντας τόσο τους χρήστες VPN, όσο και τους χρήστες τεχνολογίας VPN, που διαθέτουν καλαίσθητο και καθαρό σχεδιασμό.

Ως πρόσθετο κίνητρο, το PureVPN’s έχει ακόμη και μια επιλογή αλλαγής λιμένων, η οποία βοηθά στην παράκαμψη των γεω-περιορισμών και των απαγορεύσεων VPN σε χώρες με σκληρούς νόμους.

Οι εφαρμογές για κινητά έχουν επίσης το ίδιο σύνολο λειτουργιών, αλλά τείνουν να έχουν διαφορετική εμφάνιση. Έχουν ένα πιο σκούρο σχέδιο και UI, αλλά αυτό που είναι απίστευτα φιλικό προς το χρήστη.

PureVPN Mac App

Σε σύγκριση με το PureVPN, το περίφημο HMA VPN διαθέτει μια ευρύτερη διεπαφή και στυλ. Η εφαρμογή τους καλύπτει τουλάχιστον το ήμισυ της οθόνης σε επιτραπέζιους / φορητούς υπολογιστές.

Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι φιλικό προς το χρήστη. Οι καλύτερες εφαρμογές διαθέτουν μινιμαλιστικό σχεδιασμό αλλά πληρούν όλες τις πτυχές της ευκολίας χρήσης, οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες με το HMA.

Δεν υπάρχει μεγάλη ορατή διαφορά μεταξύ των εφαρμογών γραφείου / φορητού υπολογιστή και smartphone, καθώς το χρώμα τους, η προσβασιμότητά τους και οι πλοήγησης είναι σχεδόν πανομοιότυπες.

Απλά το μέγεθος των πελατών VPN ποικίλλει από συσκευή σε συσκευή και από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Για παράδειγμα, οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης διαθέτουν πιο μινιμαλιστική εμφάνιση.

Διασύνδεση HMA Pro VPN

Διακομιστές

PureVPN HMA VPN
Χώρες διακομιστή 140+ 190+
Συνολικός αριθμός διακομιστών 2.000 1,000+

Σε σύγκριση με το PureVPN, το HMA VPN με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει περισσότερα μέσα “χώρες”. Στην πραγματικότητα, η υποδομή δικτύου τους είναι από τις μεγαλύτερες.

Έχετε πρόσβαση σε 1000+ διακομιστές σε περισσότερες από 190 χώρες παγκοσμίως. Αυτός ο υψηλός αριθμός διακομιστών έχει ως αποτέλεσμα την ομοιόμορφη κατανομή των χρηστών σε διαφορετικούς διακομιστές.

Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπερηφανεύεται περισσότερο για τον τρόπο “διακομιστή”. Διαθέτει 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες παγκοσμίως, κάτι που αποτελεί ένα αρκετά μεγάλο επίτευγμα.

Ταχύτητα

PureVPN HMA VPN
Απώλεια ταχύτητας 9% 29,28%

Για να πάρω μια καλύτερη ιδέα για τις επιδόσεις και των δύο παρόχων, πραγματοποίησα μια ανάλυση ταχύτητας. Αυτή η διαδικασία απαιτούσε τη δοκιμή διαφόρων διακομιστών και από τους δύο παρόχους σε μια πληθώρα πτυχών.

Σε δοκιμές γυμνού στροφών σε σύνδεση 100 Mbps, το PureVPN κατάφερε να αποδώσει κατά μέσο όρο 91 Mbps στις μεταφορτώσεις και τις λήψεις, υποδεικνύοντας απώλεια ταχύτητας κατά 9%.

HMA VPN, από την άλλη πλευρά, παρέδωσε μέτρια ταχύτητα κατά μέσο όρο στα 70,72 Mbps. Αυτό δείχνει απώλεια ταχύτητας άνω του 29,28%, η οποία δεν είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε χρήστη VPN!

Ασφάλεια

PureVPN HMA VPN
Πρωτόκολλα VPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN OpenVPN, PPTP, IKEv2 / IPSec
Κρυπτογράφηση δεδομένων OpenVPN AES-256-CBC AES-256-GCM
Κρυπτογράφηση καναλιού ελέγχου OpenVPN RSA-4096 RSA-4096
Cloaking Technology Κανένας Κανένας
Ασφάλεια εφαρμογών Kill Switch και Προστασία Διαρροών Kill Switch και Προστασία Διαρροών
Κατάσταση DNS Ιδιωτικό DNS Ιδιωτικό DNS

Το PureVPN υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία πρωτοκόλλων. Αυτά περιλαμβάνουν το PPTP, το L2TP, το IKEv2, το SSTP και το OpenVPN (TCP και UDP) για να παρέχουν στους χρήστες κάθε είδους ελευθερίας επιλογής.

Ωστόσο, ως προεπιλογή, το PureVPN εφαρμόζει το πρωτόκολλο OpenVPN σε όλες τις συσκευές, με εξαίρεση τις συσκευές iOS που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο IKEv2 για μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια.

Για την κρυπτογράφηση, ο πάροχος χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256-CBC με πιστοποίηση HHAC1 HHAC για το κανάλι δεδομένων, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό και εξαιρετικά ασφαλές.

Εν τω μεταξύ, αναπτύσσει τον κρυπτογραφητή AES-256-CBC με πιστοποίηση κατακερματισμού HMAC SHA384 και κρυπτογράφηση χειραψίας RSA-4096 για το κανάλι ελέγχου.

HMA VPN, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει μόνο το πρωτόκολλο PPTP, IKEv2 / IPSec και OpenVPN σε όλες τις συσκευές του. Ως προεπιλογή, όλες οι εφαρμογές της χρησιμοποιούν OpenVPN.

Για την κρυπτογράφηση σε Windows και Android, χρησιμοποιεί το AES-256-GCM σε συνδυασμό με την πιστοποίηση SHA-256 και το ισχυρότερο κλειδί RSA 4096-bit για χειραψία.

Σε Mac και iOS, το HMA χρησιμοποιεί τον ίδιο κρυπτογραφητή Galois Counter Mode, αλλά με το IKEV2 / IPSec, ώστε να παρέχει στους χρήστες καλύτερη ταχύτητα και απόδοση.

Δοκιμές διαρροής

Για να αποκτήσω καλύτερη εικόνα της ασφάλειας των εφαρμογών, πραγματοποίησα μια δοκιμή διαρροών στα PureVPN και HMA VPN. Η διαδικασία αφορούσε τη χρήση 6 διαφορετικών εργαλείων για τον έλεγχο.

Διαρροές αιτήσεων WebRTC και HTTP:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
Διαρροές DNS:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 και Torrent IP Διαρροές:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Τόσο το HMA VPN όσο και το PureVPN κατάφεραν να καθαρίσουν τις δοκιμές από τα 6 διαφορετικά εργαλεία παραπάνω και δεν αποκάλυψαν τις πρωτότυπες πληροφορίες IP, DNS ή WebRTC.

Μυστικότητα

PureVPN HMA VPN
Αρχηγείο Χονγκ Κονγκ Ηνωμένο Βασίλειο
Σύνδεση αρχείων καταγραφής Κανένας Κανένας
Μητρώα δραστηριοτήτων Κανένας Κανένας
Εγγραφή πληροφοριών Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ανώνυμη Πληρωμή Μέθοδοι Διάφορα κρυπτοσυχνότητες Κανένας

Από την άποψη της ιδιωτικής ζωής, η απόφαση του νικητή είναι πραγματικά ένα εύκολο έργο. Το PureVPN έχει την έδρα του στο χρηματοκιβώτιο, το Χονγκ Κονγκ, ενώ το HMA VPN εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως ίσως γνωρίζετε, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ιδρυτικό μέλος της Συμμαχίας Five Eyes, η οποία επιδοκιμάζει την ανταλλαγή πληροφοριών, επιβάλλοντας υποχρεωτικούς νόμους περί μαζικής επιτήρησης και διατήρησης δεδομένων.

Ως εκ τούτου, μπορεί να μην είναι μια καλή επιλογή ακριβώς να εγγραφείτε με HMA, παρά το ότι ισχυρίζονται ότι είναι α “μηδενικά αρχεία καταγραφής” προμηθευτής. Θα πρέπει να συμμορφωθούν με τη χώρα τους’του νόμου!

Αυτό έχει επαληθευθεί σε δύο περιπτώσεις. το ένα αφορά περιστατικό παρενόχλησης, που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη μετά την απομάκρυνση των κορμών από το HMA.

Σε μια άλλη περίπτωση, η HMA αποκάλυψε τα προσωπικά στοιχεία ενός από τους πελάτες της, Cody Kretsinger, μέλος κατηγορούμενος για hacking της Sony Pictures.

Διαμόρφωση

PureVPN HMA VPN
Κατανομή διευθύνσεων Κοινόχρηστο / στατικό Κοινόχρηστο
Στατικά IP 8+ Χώρες Κανένας
Προστασία DDoS Ναί Οχι
NAT τείχος προστασίας Ναί Ναί

Όπου το PureVPN υποστηρίζει μια κοινή / στατική υποδομή δικτύου, το HMA VPN επικολλάται στο παραδοσιακό κοινόχρηστο σύστημα μόνο των διευθύνσεων IP.

Αυτό είναι αρκετά προβληματικό, καθώς οι στατικές ΙΡ εξυπηρετούν έναν σημαντικό σκοπό στον κλάδο VPN. Επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες τραπεζικές πληροφορίες και να έχουν πρόσβαση στα δίκτυα LAN.

Ευτυχώς για σας, το PureVPN έχει στατικά IP σε 8+ χώρες. Αυτές περιλαμβάνουν τις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία,.

PureVPN Αφιερωμένα IP

Υποστήριξη πελατών

PureVPN HMA VPN
Οδηγούς βίντεο Ναί Ναί
Βάση γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης  Ναί Ναί
Υποστήριξη τηλεφώνου Οχι Οχι
Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ναί Ναί
Μέσος χρόνος απόκρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 39 λεπτά 30 λεπτά
Υποστήριξη εισιτηρίων Ναί Ναί
Υποστήριξη Live Chat Ναί Ναί

Τα PureVPN και HMA VPN προσφέρουν καλή υποστήριξη μέσω πολλαπλών καναλιών. Αυτά περιλαμβάνουν την έκδοση εισιτηρίων, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ζωντανή συνομιλία, συχνές ερωτήσεις, γνώση και οδηγούς βίντεο.

Δεδομένου ότι η υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξακολουθεί να είναι η επιλογή go-to για πολλούς, διεξήγαγα μια μικρή δοκιμασία για τους χρόνους απόκρισης. Αυτό ήταν μόνο για να δούμε πόσο δυναμικά είναι οι εκπρόσωποι των πελατών τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία και των δύο παρόχων βάσει τεσσάρων διαφορετικών ερωτήσεων. Τυπικά, το PureVPN έχει μέσο χρόνο απόκρισης 39 λεπτά και HMA 30 λεπτά!

PureVPN

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Είναι το PureVPN καλό για το Torrenting? 25 λεπτά 1 Ναί
Το PureVPN συνεργάζεται με το Netflix? 39 λεπτά 1 Ναί
Μπορώ να εγκαταστήσω το PureVPN στο LibreELEC 50 λεπτά 1 Ναί
Πώς να ρυθμίσετε το PureVPN στο Firestick? 44 λεπτά 1 Ναί

HideMyAss

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Πόσο ισχυρή είναι η VPN HMA? 35 λεπτά 1 Ναί
Πόσο κοστίζει το HideMyAss;? 27 λεπτά 1 Ναί
Η HMA συνεργάζεται με το Netflix? 22 λεπτά 1 Ναί
Πώς μπορώ να αγοράσω HMA VPN? 33 λεπτά 1 Ναί

Ο νικητής: PureVPN

Το PureVPN είναι ο νικητής

Μετά τη σύγκριση και των δύο παρόχων, είναι ασφαλές να πούμε ότι το PureVPN είναι ο νικητής. Το VPN, παρά το γεγονός ότι είναι απίστευτα φιλικό προς τον προϋπολογισμό, είναι ένα ολοκληρωμένο.

Δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα να ξεκλειδώνει πλατφόρμες όπως το Netflix, μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν καλό αριθμό διακομιστών, να εργάζεται στην Κίνα και ακόμη και να προσφέρει αφιερωμένες διευθύνσεις IP. Εν ολίγοις, είναι μια εξαιρετική υπηρεσία για να αγοράσετε!

Похожие статьи

 • Surfshark έναντι IPVanish Comparison 2020

  Παρόλο που το Surfshark είναι μια σχετικά νέα υπηρεσία, έχει χαράξει μια φήμη για να είναι ένα θηρίο σε έναν προϋπολογισμό, χάρη στις πολλές δυνατότητες που διαθέτει...

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me