PureVPN εναντίον TorGuard

PureVPN vs TorGuard

Το PureVPN φημίζεται για την ύπαρξη ενός φθηνού παρόχου που έρχεται σε αντίθεση με τα κορυφαία ονόματα στην αγορά, αλλά είναι πραγματικά καλύτερο από το εξαιρετικά ασφαλές και δημοφιλές TorGuard?

Αυτό θα μάθαμε σε αυτή την ανάλυση σύγκρισης του PureVPN vs TorGuard, όπου εμείς οι δύο προμηθευτές εναντίον ο ένας τον άλλο σε μια σειρά κρίσιμων παραγόντων.

Καλύτερες στιγμές

PureVPN TorGuard
 1. 2000+ διακομιστές στο 140 χώρες
 2. Αφιερωμένα IP διαθέσιμα
 3. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές
 5. Επαληθευμένη πολιτική μη αρχείων καταγραφής (έλεγχος)
 1. 3000+ διακομιστές στο 55 χώρες
 2. OpenConnect VPN με βάση SSL
 3. 8 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές
 5. Υποστηρίζει το πρωτόκολλο WireGuard

Τιμολόγηση και Εκπτώσεις

PureVPN TorGuard
Περίοδος Συνδρομής 1 μήνα 1/3/6 μήνες
1 χρόνος 1 χρόνος
2 χρόνια 2 χρόνια
Ειδική προσφορά 73% έκπτωση σε ένα 2-ετή σχέδιο 58% έκπτωση σε ένα 2ετές σχέδιο
Η υψηλότερη τιμή ανά μήνα 10,95 δολάρια 9,99 δολάρια
Χαμηλότερη τιμή ανά μήνα $ 1.32 $ 4.16
Τιμή ενός έτους 69,72 δολάρια 59,99 δολάρια
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημέρες 7 ημέρες

Όσον αφορά την τιμολόγηση, τόσο το PureVPN όσο και το TorGuard προσφέρουν πολλά σχέδια στους χρήστες να αξιοποιήσουν τις εξαιρετικές εκπτώσεις. Φυσικά, η φθηνότερη επιλογή μεταξύ των δύο είναι η PureVPN.

Αν και το μηνιαίο του σχέδιο ξεκινά από 10,95 δολάρια, επιλέγοντας συνδρομές μεγαλύτερης διάρκειας, θα σας δώσει καλύτερες προσφορές. Για παράδειγμα, αν πάτε για το 1-ετή σχέδιο τους, πληρώνετε ένα μετριοπαθή $ 69.75.

Εάν επιλέξετε ένα διετές σχέδιο, πληρώνετε ένα ελάχιστο ποσό $ 3,49 / mo, το οποίο μεταφράζεται σε $ 83 για 24 μήνες. Ωστόσο, αν θέλετε να λάβετε την καλύτερη τιμή, υπάρχει μια καταπληκτική συμφωνία διαθέσιμη.

Σας δίνει πρόσβαση στο PureVPN για 5 χρόνια στη χαμηλότερη μηνιαία τιμή των 1,32 δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο $ 79 για 60 μήνες, το οποίο είναι ένα μεγάλο σχέδιο για τους χρήστες VPN που σκέφτονται “μακροπρόθεσμα.”

Από την άλλη πλευρά, το TorGuard διαθέτει 4 πακέτα: ανώνυμο πληρεξούσιο, ανώνυμο VPN, ανώνυμο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και δέσμη απορρήτου. Εδώ θα μιλήσουμε για τους “ανώνυμο VPN” προσφορά.

Συνήθως, διαθέτετε πολλές σειρές συνδρομών με το TorGuard. Το μηνιαίο τους ξεκινά από 9,99 δολάρια, τριμηνιαίως στα 19,99 δολάρια, ημιυπόστατα στα 29,99 δολάρια, και ετησίως στα 59,99 δολάρια.

Για να έχετε την καλύτερη αξία, το TorGuard προσφέρει ένα 2ετές σχέδιο, το οποίο μειώνει το μηνιαίο κόστος μόνο στα 4,16 δολάρια. Ως αποτέλεσμα, πληρώνετε μόνο 99,99 δολάρια για 24 μήνες, αλλά είναι ακόμα πιο ακριβό από το Pure’2 χρόνια συνδρομή.

Πάρτε αυτό το καλύτερο Deal για PureVPN: Εξοικονομήστε το 73% στο 2ετές τους ειδικό

Αποκτήστε αυτό το Best Deal για το TorGuard: Οι πτώσεις κοστίζουν κατά 58% σε ένα 2ετές πρόγραμμα

Χαρακτηριστικά

PureVPN TorGuard
Ταυτόχρονη σύνδεση 5 8
Εφαρμογές λειτουργικού συστήματος Windows, MacOS, Android, iOS, Linux και Fire TV Windows, MacOS, Android, iOS, Linux
Συσκευές μη αυτόματης εγκατάστασης Linux, Routers, Set Top Boxes Μερικοί δρομολογητές
Διαίρεση σήραγγας Ναι (Όλες οι εφαρμογές) Οχι
Δωρεάν πρόσθετα Επίσημο addon Kodi, ad-blocker, malware-scanner, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για το Chrome και τον Firefox Torxuard Stealth Proxy

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός VPN, πρέπει να κοιτάξετε πέρα ​​από την τιμολόγηση. Βασικά, πρέπει να είστε βέβαιοι ότι έχετε μια υπηρεσία με μια τεράστια λίστα χαρακτηριστικών ασφαλείας. Το PureVPN κάνει αρκετά καλά σε αυτόν τον τομέα.

Ο πάροχος που βασίζεται στο Χονγκ Κονγκ προσφέρει εγγενείς εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές, χρησιμοποιεί τείχος προστασίας NAT σε όλες τις συνδέσεις, υλοποιεί έναν αποκλεισμό διαφημίσεων / ιχνών παρακολούθησης και ακόμη και έναν σαρωτή κακόβουλου λογισμικού.

Για την ασφάλεια και το torrenting, οι χρήστες έχουν ακόμη ένα “Διαίρεση σήραγγας” χαρακτηριστικό. Αυτό βοηθά στη διόρθωση εκείνων των υπηρεσιών στις οποίες θέλετε ή όχι μια σύνδεση VPN, για να λάβετε την κατάλληλη ασφάλεια / ταχύτητα.

Το TorGuard χρησιμοποιεί επίσης το τείχος προστασίας NAT, παρέχει υποστήριξη για το νέο πρωτόκολλο WireGuard και επιτρέπει συνδέσεις SSL σε OpenConnect, Stunnel, WireGuard και σε όλες τις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης.

Απεμπλοκή δυνατοτήτων

PureVPN TorGuard
Netflix Ναί Οχι
Hulu Ναί Ναί
Sky Go Ναί Οχι
Amazon Prime Ναί Οχι
BBC iPlayer Ναί Οχι
ABS Ναί Οχι
CBS Ναί Ναί
NBC Ναί Ναί
ITV Ναί Οχι
Κανάλι 4 Ναί Ναί

Ειλικρινά περίμενα περισσότερα από την TorGuard όσον αφορά την απεμπλοκή των διαύλων ροής. Δυστυχώς, υπέστησαν ζητήματα διακοπής λειτουργίας, σφάλματα ανίχνευσης μεσολάβησης και προβλήματα κακής ταχύτητας.

Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην παράκαμψη των γεωγραφικών περιορισμών και των περιορισμών περιεχομένου. Όλοι οι διακομιστές της λειτούργησαν ομαλά σε αρκετές ιστοσελίδες streaming.

Αυτές περιλαμβάνουν πλατφόρμες χτυπήματος όπως το Netflix, το BBC iPlayer, το Hulu, το Amazon Prime, και τώρα ακόμα και η Disney Plus. Στην πραγματικότητα, οι εφαρμογές τους έχουν ένα “δημοφιλείς ιστοσελίδες” επιλογή που απαριθμεί όλες αυτές τις VoD.

Αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ροής, απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο και το PureVPN θα σας ανακατευθύνει άμεσα στην απεμπλοκή έκδοση μέσα σε ένα γρήγορο χρονικό διάστημα. ακόμα και στις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης!

Κίνα

Δεδομένου ότι η PureVPN εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, προσφέρει καλύτερη λειτουργικότητα τόσο για τους Κινέζους μετανάστες όσο και για τους κατοίκους της Κίνας. Στην πραγματικότητα, είναι ο μόνος πάροχος που προσφέρει 12 κινεζικούς διακομιστές.

Μεταξύ αυτών 6 βρίσκονται στη Σαγκάη και 6 στο Πεκίνο, επιτρέποντας στους μετανάστες να έχουν πρόσβαση στο τοπικό περιεχόμενο, το οποίο είναι κατά τα άλλα ένα πραγματικά δύσκολο έργο να είμαστε ειλικρινείς με “Το Μεγάλο Τείχος προστασίας.”

Το TorGuard, από την άλλη πλευρά, δεν λειτούργησε ομαλά για τους μετανάστες ή τους κατοίκους. Δεν διαθέτουν αποκλειστικό ιστότοπο καθρέφτη για τους χρήστες να κάνουν λήψη των εφαρμογών τους και ούτε φιλοξενούν κινεζικούς διακομιστές.

Ο εκπρόσωπός μας στην Κίνα δήλωσε ότι το OpenConnect SSL Based VPN μπορεί να αναγνωριστεί εύκολα από το GFW, πράγμα που σημαίνει ότι το TorGuard πρέπει ακόμα να εργαστεί για τη βελτίωση του StealthVPN ή της παρατήρησης.

Ρύθμιση και διασύνδεση

PureVPN TorGuard
Οδηγός αυτόματης ρύθμισης Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Κύρια επιλογή θέσης Λίστα με βάση Λίστα με βάση
Σελίδες πρόσθετων ρυθμίσεων Ναί Ναί
Κινητό φιλικό Ναί Ναί

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το PureVPN είναι ο σχεδιασμός και η εμφάνισή του σε όλες τις πλατφόρμες / συσκευές. Οι εφαρμογές τους έχουν μια απίστευτα φιλική προς το χρήστη και διαισθητική αίσθηση γι 'αυτούς.

Αυτό λειτουργεί πολύ υπέρ τους, καθώς τόσο οι αρχάριοι όσο και οι tech-geeks βρίσκουν την εφαρμογή κατάλληλη για τις ανάγκες τους. Στο κύριο μενού, έχετε ένα απλό μενού σύνδεσης με ένα κουμπί.

Ωστόσο, το δεύτερο πηγαίνετε στο μενού ρυθμίσεων, μπορείτε να βρείτε διάφορες επιλογές διαμόρφωσης που σας επιτρέπουν να ενισχύσετε την ασφάλεια / ιδιωτικό σας απόρρητο.

Το καλύτερο μέρος όλων: το εύκολο στη χρήση δεν παραβιάζεται σε μεγαλύτερες οθόνες, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων Amazon Fire, των τηλεοράσεων Android και των τηλεοράσεων Apple. Όλα λειτουργούν ομαλά!

PureVPN Mac App

Το TorGuard εξακολουθεί να χρειάζεται κάποιες βελτιώσεις στον σχεδιασμό της εφαρμογής. Η συνολική διεπαφή χρήστη μπορεί να φαίνεται λίγο περίπλοκη για το χρήστη απλό, καθώς η σύνδεση με ένα διακομιστή απαιτεί να ορίσετε κάποιες ρυθμίσεις.

Θα ήταν καλύτερα αν ο TorGuard είχε καθορίσει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για την ασφάλεια και στη συνέχεια έδωσε την ευκολία στους χρήστες, αν θέλουν να το αλλάξουν, αλλά ακόμα και έτσι δεν είναι κακή προσπάθεια σε όλα.

Οι εφαρμογές εξακολουθούν να είναι αρκετά διαδραστικές και φιλικές προς το χρήστη με εύκολα κατανοητά μενού και επιλογές, αλλά αν συγκρίνουμε τους δύο παρόχους, το PureVPN σίγουρα φαίνεται να είναι πιο εκπληκτικό!

Διασύνδεση εφαρμογής TorGuard

Διακομιστές

PureVPN TorGuard
Χώρες διακομιστή 140+ 55
Συνολικός αριθμός διακομιστών 2.000 3.000

Τόσο το PureVPN όσο και το TorGuard προσφέρουν μια εντυπωσιακή δικτυακή υποδομή. Όπου η PureVPN προσφέρει 2.000 διακομιστές σε 140+ χώρες, η TorGuard παρέχει πρόσβαση σε 3.000+ διακομιστές σε 55 χώρες.

Παρόλο που ο αριθμός των διακομιστών από το TorGuard είναι υψηλότερος από αυτόν του PureVPN, ο τελευταίος καταβάλλει προσπάθειες προσθέτοντας περισσότερα στον τρόπο υποστήριξης των χωρών και των τοποθεσιών.

Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες μπορούν να βρουν ένα πιο ποικίλο φάσμα εξυπηρετητών από το PureVPN. Αν και πρέπει να αυξήσουν αυτούς τους αριθμούς, το TorGuard πρέπει επίσης να εργαστεί στις χώρες που τους υποστηρίζουν.

Ταχύτητα

PureVPN TorGuard
Απώλεια ταχύτητας 9% 19%

Το PureVPN και το TorGuard είναι δύο βασικές υπηρεσίες όταν πρόκειται για την απεμπλοκή και τις δραστηριότητες torrenting, οπότε και οι δύο προσφέρουν σίγουρα βέλτιστες ταχύτητες.

Ωστόσο, όταν πραγματοποιήσαμε δοκιμές ταχύτητας και στις δύο αυτές υπηρεσίες, διαπιστώσαμε ότι το PureVPN ολοκληρώθηκε σε 4 τυχαία επιλεγμένους διακομιστές στην ανάλυσή μας σε σύγκριση με το TorGuard.

Αυτοί οι διακομιστές βασίζονταν στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τον Καναδά. Σε δοκιμές γυμνής ταχύτητας, ο TorGuard χρονομετρήθηκε με απώλεια ταχύτητας περίπου 19%, ενώ το PureVPN ήταν καλύτερα στο 9% κατά μέσο όρο.

Ασφάλεια

PureVPN TorGuard
Πρωτόκολλα VPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN OpenVPN / WG / SSTP / IPSec
Κρυπτογράφηση δεδομένων OpenVPN AES-256-CBC AES-256
Κρυπτογράφηση καναλιού ελέγχου OpenVPN RSA-4096 RSA-4096
Cloaking Technology Κανένας OpenConnect SSL Based
Ασφάλεια εφαρμογών Kill Switch και προστασία διαρροής DNS StealthVPN
Κατάσταση DNS Ιδιωτικό DNS Ιδιωτικό DNS

Το PureVPN προσθέτει τα PPTP, L2TP, OpenVPN (TCP και UDP), το SSTP και το IKEv2 στη λίστα των υποστηριζόμενων πρωτοκόλλων. Το SSTP χρησιμοποιείται κυρίως σε συσκευές Windows και το IKEv2 είναι μια χρήσιμη προσθήκη για κινητές συσκευές.

Χρησιμοποιεί κρυπτογραφητή AES-256-CBC με εξακρίβωση HHAC1 HHAC για το κανάλι δεδομένων και κρυπτογράφηση AES-256-CBC με πιστοποίηση κατακερματισμού HMAC SHA384 και κρυπτογράφηση χειραψίας RSA-4096 για το κανάλι ελέγχου.

Αν μιλάμε για την ασφάλεια συνολικά όμως, το PureVPN σίγουρα τείνει να είναι ισχυρότερο. Προσφέρει βελτιωμένες επιλογές ασφαλείας, όπως Double VPN και Split Tunneling, NAT Firewall και προστασία DDoS.

Από την άλλη πλευρά, το TorGuard προσφέρει υποστήριξη στο OpenVPN / WireGuard / L2TP / IPSec / SSTP. Για το κανάλι δεδομένων, η PIA χρησιμοποιεί κρυπτογράφους AES-256-GCM με SHA256 για έλεγχο ταυτότητας δεδομένων και RSA-4096 για χειραψία.

Για το κανάλι ελέγχου, το TorGuard χρησιμοποιεί τον ίδιο έλεγχο ταυτότητας με κρυπτογράφηση και εξακρίβωση κατακερματισμού, με την ένδειξη SHA384 για έλεγχο ταυτότητας. Οι εφαρμογές iOS χρησιμοποιούν είτε πρωτόκολλα IKEv2 είτε IPSec.

Μυστικότητα

PureVPN TorGuard
Αρχηγείο Χονγκ Κονγκ Ηνωμένες Πολιτείες
Σύνδεση αρχείων καταγραφής Κανένας Κανένας
Μητρώα δραστηριοτήτων Κανένας Κανένας
Εγγραφή πληροφοριών Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ανώνυμη Πληρωμή Μέθοδοι Monero, Dash, Gridcoin, Rpple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin και πολλά άλλα.  Bitcoin και Litecoin

Χάρη στη στρατηγική δικαιοδοσία του Χονγκ Κονγκ, το PureVPN κερδίζει πλεονέκτημα έναντι του TorGuard. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το τελευταίο βρίσκεται στις Η.Π.Α., το οποίο είναι ιδρυτικό μέλος των συμμαχιών των πέντε, των εννέα και των δεκαεπτά ματιών.

Τα μέλη σε αυτές τις χώρες είναι γνωστό ότι εκδίδουν υποχρεωτικούς νόμους σχετικά με τη μαζική επιτήρηση και τη διατήρηση δεδομένων. Ως εκ τούτου, τα δίκτυα VPN θα πρέπει να συνεργαστούν με παραγγελίες gag και αιτήματα που συνοδεύονται από κλήτευση.

Όσον αφορά τις μεθόδους πληρωμής, το TorGuard υποστηρίζει μόνο Bitcoin και Litecoin. Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει περισσότερες επιλογές κρυπτοσυχνοτήτων, χάρη στην προσθήκη του PaymentWall.

Διαμόρφωση

PureVPN TorGuard
Κατανομή διευθύνσεων Κοινόχρηστο / στατικό Κοινόχρηστο / στατικό
Στατικά IP 7+ Χώρες 30+ τοποθεσίες
Προστασία DDoS Ναί Οχι
NAT τείχος προστασίας Ναί Ναί

Από την άποψη της διαμόρφωσης, το TorGuard κερδίζει υπερβολικά πάνω από το PureVPN. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πάροχος που βασίζεται στις ΗΠΑ υποστηρίζει μια δομή κοινής / στατικής διεύθυνσης IP με περισσότερες από 30+ ειδικές τοποθεσίες IP.

Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει και τα δύο. μια κοινή και στατική υποδομή. Ωστόσο, έχουν αποκλειστικές διευθύνσεις IP διαθέσιμες μόνο σε 7+ χώρες σε όλο τον κόσμο, οπότε πρέπει να βελτιώσουν τις καταχωρίσεις.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι αποκλειστικές διευθύνσεις IP διατίθενται ως add-on με ξεχωριστή τιμολόγηση. Αν επιλέξετε την προστασία DDoS, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε ακόμη υψηλότερα για την αποκλειστική διεύθυνση IP.

Υποστήριξη πελατών

PureVPN TorGuard
Οδηγούς βίντεο Ναί Ναί
Βάση γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης  Ναί Ναί
Υποστήριξη τηλεφώνου Οχι Οχι
Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ναί Ναί
Μέσος χρόνος απόκρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 39 λεπτά 45 λεπτά
Υποστήριξη εισιτηρίων Ναί Ναί
Υποστήριξη Live Chat Ναί Ναί

Τόσο το PureVPN όσο και το TorGuard προσφέρουν υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συστήματος εισιτηρίων. Η δοκιμή των υπηρεσιών ζωντανής συνομιλίας αποκάλυψε ότι οι απαντήσεις ήταν αρκετά γρήγορες.

Η υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / εισιτηρίων διαρκούσε λίγο χρόνο με το TorGuard (μέσος όρος 45 λεπτών ανά απάντηση), ενώ το PureVPN το έκοψε μικρότερο (κατά μέσο όρο στα 39 λεπτά).

Πραγματοποιήσαμε αυτές τις δοκιμές στέλνοντας σε κάθε VPN τέσσερις ερωτήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μεταξύ αυτών, δύο ήταν γενικά ερωτήματα και δύο ήταν λίγο πιο τεχνικά. Δείτε τα παρακάτω στατιστικά στοιχεία:

PureVPN

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Είναι το PureVPN καλό για το Torrenting? 25 λεπτά 1 Ναί
Το PureVPN συνεργάζεται με το Netflix? 39 λεπτά 1 Ναί
Μπορώ να εγκαταστήσω το PureVPN στο LibreELEC 50 λεπτά 1 Ναί
Πώς να ρυθμίσετε το PureVPN στο Firestick? 44 λεπτά 1 Ναί

TorGuard

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου TorGuard? 1 ώρα 1 Ναί
Έχει το TorGuard ένα διακόπτη σκοτώματος? 45 λεπτά 1 Ναί
Το TorGuard VPN περιλαμβάνει διακομιστή μεσολάβησης? 50 λεπτά 1 Ναί
Η TorGuard καταγράφει τα προσωπικά σας στοιχεία? 44 λεπτά 1 Ναί

Άλλες συγκρίσεις για check out

  1. ExpressVPN εναντίον IPVanish
  2. ExpressVPN εναντίον PureVPN
  3. PureVPN εναντίον IPVanish
  4. NordVPN έναντι ExpressVPN

Ο νικητής: PureVPN

Το PureVPN είναι ο νικητής

Το PureVPN είναι ο νικητής εδώ επειδή έχει αναδειχθεί ως το περισσότερο “Εμπειρος” Υπηρεσία VPN σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις των χρηστών από την πρώτη.

Πρόκειται για μια υπηρεσία all-rounder που ξεμπλοκάρει όλους τους δημοφιλείς ιστότοπους ροής, λειτουργεί στην Κίνα και προσφέρει απόλυτη ταχύτητα για torrenting και streaming, όλα αυτά ενώ είναι φιλικά προς το κόστος!

Похожие статьи

 • PureVPN εναντίον PIA (Private Internet Access)

  Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν τεράστια σύγχυση όταν προσπαθούν να επιλέξουν ένα κατάλληλο VPN. Αυτή η σύγχυση οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι χρήστες συχνά εξετάζουν τις υπηρεσίες VPN...

 • PureVPN vs IPVanish - Μήπως PureVPN χάνουν?

  Η επιλογή μεταξύ VPNs μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη υπόθεση, ειδικά αν είστε αρχάριος ή don’δεν γνωρίζουν τις περιπλοκές σχετικά με το τι κάνει ένα VPN καλύτερο από το...

 • PureVPN εναντίον καταχώρησης

  Όπου το PureVPN στέκεται ψηλά ως φημισμένο “ασφάλιστρο” προμηθευτής στον κλάδο, η υπηρεσία συντήρησης ακολουθεί α “freemium” μοντέλο και τάξεις ως ισχυρή “Ελεύθερος” υπηρεσία...

 • ExpressVPN εναντίον TorGuard

  Το ExpressVPN και το TorGuard είναι και οι δύο διάσημες υπηρεσίες VPN που δουλεύουν στη δημιουργία νέων τεχνολογιών και προηγμένων λειτουργιών για τη μεγιστοποίηση του online...

 • Σύγκριση PureVPN vs HideMyAss 2020

  Όπου το PureVPN στέκεται ψηλά ως διάσημο “ασφάλιστρο” Το VPN στον κλάδο, το HideMyAss είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των απλών χρηστών, κυρίως λόγω του πιασάρικου ονόματός του....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me