PureVPN εναντίον PIA (Private Internet Access)

PureVPN vs PIA

Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν τεράστια σύγχυση όταν προσπαθούν να επιλέξουν ένα κατάλληλο VPN. Αυτή η σύγχυση οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι χρήστες συχνά εξετάζουν τις υπηρεσίες VPN από μη εκπαιδευμένο μάτι.

Εάν αντιμετωπίζετε την ίδια σύγχυση σχετικά με δύο κορυφαίες υπηρεσίες, δηλ. PureVPN και PIA, βρίσκεστε στη σωστή θέση. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη λεπτομερή ανάλυση σύγκρισης για να προσδιορίσετε την καλύτερη επιλογή:

Καλύτερες στιγμές

PureVPN PIA
 1. 2000+ διακομιστές στο 140 χώρες
 2. Αφιερωμένα IP διαθέσιμα
 3. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές
 5. Επαληθευμένη πολιτική μη αρχείων καταγραφής (έλεγχος)
 1. 3300+ διακομιστές στο 30 χώρες
 2. Κρυπτογράφηση AES-256 bit
 3. 10 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές
 5. Επαληθευμένη πολιτική μη αρχείων καταγραφής (έλεγχος)

Τιμολόγηση και Εκπτώσεις

PureVPN PIA
Περίοδος Συνδρομής 1 μήνα 1 μήνα
1 χρόνος 6 μήνες
2 χρόνια 1 χρόνος
Ειδική προσφορά 73% έκπτωση σε ένα 2-ετή σχέδιο 67% έκπτωση σε ένα μονοετές σχέδιο
Η υψηλότερη τιμή ανά μήνα 10,95 δολάρια $ 6.95
Χαμηλότερη τιμή ανά μήνα $ 1,65 $ 3.33
Τιμή ενός έτους 69,72 δολάρια 34,95 δολάρια
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημέρες 7 ημέρες

Όσον αφορά την τιμολόγηση, υπάρχει πολύ στενός ανταγωνισμός μεταξύ αυτών των δύο VPN. Και ακόμα πιο περίεργο είναι ότι το Private Internet Access είναι φθηνότερο από το PureVPN εάν ρίξετε μια ματιά στα δύο σχέδια τιμολόγησης συνολικά.

Αυτό είναι απίστευτα περίεργο, επειδή το PureVPN είναι μία από τις σπάνιες υπηρεσίες Top VPN που έχει τοποθετηθεί ως προσιτή υπηρεσία VPN και εδώ, σε αυτή τη σύγκριση, είναι σαφές ότι η PIA είναι ο ηγέτης.

PureVPN’η καλύτερη συμφωνία είναι η 5ετής συμφωνία τους, στην οποία το κόστος έρχεται σε ένα απίστευτο $ 1,65 / μήνα. Η συμφωνία των 24 μηνών είναι επίσης αρκετά ακριβή στα 3,29 δολάρια / μήνα και δεν ξεφεύγει ακόμα από την προσιτή γκάμα.

Ωστόσο, παρά τις χαμηλές τιμές που εφαρμόζει το PureVPN, αυτό’δεν είναι ακόμα αρκετά φθηνή σε σύγκριση με την PIA’τιμολόγια.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται την PIA ως μια φθηνή υπηρεσία VPN, αλλά αυτή η παρανόηση πρέπει να αντιμετωπιστεί, διότι εάν ένα Top VPN είναι φθηνότερο από το PureVPN από ό, τι σίγουρα είναι το πιο προσιτό VPN εκεί έξω.

Αποκτήστε αυτό το Best Deal για PIA: Μειώστε το κόστος κατά 71%

Πάρτε αυτό το καλύτερο Deal για PureVPN: Εξοικονομήστε το 73% στο 2ετές τους ειδικό

Χαρακτηριστικά

PureVPN PIA
Ταυτόχρονη σύνδεση 5 10
Εφαρμογές λειτουργικού συστήματος Windows, MacOS, Android, iOS, Linux και Fire TV Windows, MacOS, Android, iOS, Linux
Συσκευές μη αυτόματης εγκατάστασης Linux, Routers, Set Top Boxes Μερικοί δρομολογητές
Διαίρεση σήραγγας Ναι (Όλες οι εφαρμογές) Οχι
Δωρεάν πρόσθετα Επίσημο addon Kodi, ad-blocker, malware-scanner, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για το Chrome και τον Firefox SOCKS5 Διακομιστής μεσολάβησης και αποκλεισμού διαφημίσεων / ιχνών παρακολούθησης

Η επιλογή ενός VPN σημαίνει κάτι περισσότερο από την απλή εξέταση του κόστους. Πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά μιας υπηρεσίας υψηλής ποιότητας. Ευτυχώς, το PureVPN καταφέρνει να κάνει αρκετά καλά από αυτή την άποψη.

Σε σύγκριση με την PIA, ο πάροχος που βασίζεται στο Χονγκ Κονγκ πηγαίνει το επιπλέον μίλι για να προσφέρει στους χρήστες μια τεράστια λίστα προηγμένων χαρακτηριστικών. Παίρνετε περισσότερη προσβασιμότητα μέσω των εγγενών εφαρμογών για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές.

Για την ασφάλεια και το torrenting, οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους το “Διαίρεση σήραγγας” χαρακτηριστικό, το οποίο λείπει με την PIA’s εφαρμογές. Επιπλέον, έχετε έναν σαρωτή κακόβουλου λογισμικού, έναν αποκλεισμό διαφημίσεων και ακόμη και ένα επίσημο πρόσθετο Kodi.

Το PureVPN προσφέρει επίσης ένα μοναδικό σύνολο εργαλείων, τα οποία θα συζητήσω παρακάτω για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακάτω. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τοποθετούν το VPN υψηλότερα από την PIA και άλλα στην αγορά.

Απεμπλοκή δυνατοτήτων

PureVPN PIA
Netflix Ναί Οχι
Hulu Ναί Ναί
Sky Go Ναί Οχι
Amazon Prime Ναί Οχι
BBC iPlayer Ναί Οχι
ABS Ναί Οχι
CBS Ναί Ναί
NBC Ναί Ναί
ITV Ναί Ναί
Κανάλι 4 Ναί Ναί

Αν μιλάμε “απεμπλοκή”, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το PureVPN. Όλοι οι διακομιστές της χρησιμοποιούν ισχυρές τεχνολογίες κρυπτογράφησης και ασφάλειας που επιτρέπουν την άμεση παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών.

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ξεμπλοκάρουν όλες τις εκδόσεις του Netflix μαζί με άλλες πλατφόρμες όπως το Amazon Prime, το BBC iPlayer, το Hulu και τώρα ακόμα και η Disney +, ενώ η PIA αποτυγχάνει να προσφέρει την ίδια προσβασιμότητα.

Για να μην αναφέρουμε, το PureVPN είναι ο μόνος παροχέας στην αγορά που επιτρέπει την απεμπλοκή όλων των δημοφιλών VoD απευθείας μέσω των επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης στο Chrome και Mozilla Firefox.

Εχετε ένα “δημοφιλείς ιστοσελίδες” διαθέσιμη επιλογή που απαριθμεί όλους τους διάσημους ιστότοπους που μπορεί να θέλετε να έχετε πρόσβαση. Με την επιλογή αυτής που θέλετε να ξεμπλοκάρετε, το PureVPN σας ανακατευθύνει άμεσα στην τοπική έκδοση, μείον την ταλαιπωρία.

Κίνα

Από Το PureVPN έχει την έδρα του στο Χονγκ Κονγκ, λειτουργεί καλύτερα και για τα δύο: Κινέζοι μετανάστες και αυτοί που διαμένουν στη χώρα. Στην πραγματικότητα, προσφέρει επίσης 12 κινεζικούς διακομιστές.

Αυτό είναι κάτι που ούτε καν οι καλύτεροι πάροχοι στην αγορά καταφέρνουν να προσφέρουν. Πολλά δίκτυα VPN ισχυρίζονται ότι εργάζονται στην Κίνα και ενώ τα πράττουν, ξεχνούν να φροντίζουν για το “expats” αγορά.

Για παράδειγμα, η PIA δεν προσφέρει κινεζικούς εξυπηρετητές και ούτε έχει αφιερωμένη κινεζική σελίδα για να κατεβάσουν οι χρήστες τις εφαρμογές τους. Ως αποτέλεσμα, το PureVPN σίγουρα φαίνεται σαν η καλύτερη επιλογή.

Ρύθμιση και διασύνδεση

PureVPN PIA
Οδηγός αυτόματης ρύθμισης Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Κύρια επιλογή θέσης Λίστα με βάση Λίστα με βάση
Σελίδες πρόσθετων ρυθμίσεων Ναί Ναί
Κινητό φιλικό Ναί Ναί

Το PureVPN ξεχωρίζει από άλλους παρόχους στην αγορά, προσφέροντας απίστευτα φιλικές προς το χρήστη και εύχρηστες εφαρμογές σε πολλές πλατφόρμες / συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων Android / Apple και του Firestick.

Η έκδοση των Windows / Mac μπορεί να υπερηφανεύεται για μια καθαρή και καθαρή προοπτική με πολλές διαμορφώσιμες επιλογές διαθέσιμες για τα άτομα με τεχνολογία. Την ίδια στιγμή, έχετε “απευθείας” διαθέσιμες επιλογές για αρχάριους.

Εν τω μεταξύ, οι εφαρμογές για κινητά χρησιμοποιούν ένα “πιο σκούρα” εμφάνιση, αλλά αυτό που είναι εξίσου εντυπωσιακό. Έχετε καταχωρίσεις διακομιστή εξειδικευμένων για όλες τις ανάγκες που σχετίζονται με το VPN, καθώς και πρόσβαση σε εξειδικευμένες διευθύνσεις IP.

PureVPN Mac App

PIA’Οι εφαρμογές της Google εξακολουθούν να χρειάζονται εργασία και βελτίωση στο συνολικό περιβάλλον χρήστη. Οι εκδόσεις των επιτραπέζιων υπολογιστών τους βρίσκονται στη γραμμή εργασιών με τις περισσότερες δυνατότητες προσπελάσιμες απευθείας κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο. Αυτό είναι ωραίο, αλλά δημιουργεί και κάποια ταλαιπωρία.

Επειδή η εφαρμογή κρύβεται η δεύτερη που ελαχιστοποιείτε, γίνεται μια μεγάλη ενόχληση για όσους προσπαθούν να ακολουθήσουν έναν οδηγό ρύθμισης ή διαμόρφωσης, καθώς πρέπει συνεχώς να κάνετε κλικ στο εικονίδιο για να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή.

Το’Οι εφαρμογές για κινητά του κινητού τηλεφώνου είναι όμορφα σχεδιασμένες και τείνουν να είναι απαλλαγμένες από ακαταστασία. Όλες οι επιλογές παρατίθενται καθαρά και η σύνδεση παίρνει μόλις λίγα δευτερόλεπτα, κάτι που είναι αξιοσημείωτο.

Εφαρμογή PIA των Windows

Διακομιστές

PureVPN PIA
Χώρες διακομιστή 140+ 30
Συνολικός αριθμός διακομιστών 2.000 3.300

Όταν πρόκειται για τη σύγκριση παρόχων VPN στην υποδομή διακομιστών τους, πρέπει να λάβουμε υπόψη πολλές πτυχές όπως ο συνολικός αριθμός διακομιστών, ο αριθμός των τοποθεσιών παγκοσμίως, οι ειδικοί διακομιστές torrenting μεταξύ άλλων.

Έτσι, ήταν δύσκολο να αναλύσουμε και τις δύο αυτές υπηρεσίες σε αυτόν τον λογαριασμό, επειδή οι αριθμοί από κάθε VPN στοιβάζονται ως εξής:

Το PureVPN προσφέρει αυτήν την περίοδο περίπου 2000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των dedicated servers Torrenting και P2P, αλλά ο παράγοντας όπου χτυπά όλα τα άλλα VPN είναι ο αριθμός των χωρών που υποστηρίζονται,.

Η PIA, από την άλλη πλευρά, προσφέρει πολλούς περισσότερους διακομιστές από τους PureVPN, δηλ. Τους 3300 ολικούς εξυπηρετητές, αλλά οι θέσεις που προσφέρει είναι πολύ περιορισμένες για να δώσουν κάποιο σαφή προβάδισμα στο PureVPN.

Έχει μόνο διακομιστές σε 33 χώρες, που δεν είναι ούτε το 1/4 της τοποθεσίας που προσφέρει το PureVPN. Ετυμηγορία: Είναι και οι δύο λαιμό στο λαιμό, όταν πρόκειται για την υποδομή τους διακομιστή, έτσι σκληρή για να καθορίσει έναν νικητή.

Ταχύτητα

PureVPN PIA
Απώλεια ταχύτητας 9% 25%

Το PureVPN και το PIA είναι δύο βασικές υπηρεσίες όταν πρόκειται να υποστηρίξουν δραστηριότητες συνεχούς ροής σε τοποθεσίες όπως το Netflix και το BBC iPlayer, οπότε και οι δύο προσφέρουν σίγουρα βέλτιστες ταχύτητες.

Ωστόσο, όταν πραγματοποιήσαμε δοκιμές ταχύτητας και στις δύο αυτές υπηρεσίες, διαπιστώσαμε ότι το PureVPN ολοκληρώθηκε σε 4 τυχαία επιλεγμένους διακομιστές στην ανάλυσή μας σε σύγκριση με την PIA.

Αυτοί οι διακομιστές βασίζονταν στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τον Καναδά. Σε δοκιμές γυμνής ταχύτητας, η PIA έφτασε με ρυθμό απώλειας ταχύτητας περίπου 25%, ενώ ο PureVPN ήταν ελαφρώς καλύτερος στο 9% κατά μέσο όρο.

Απόφαση ταχύτητας: Το PureVPN είναι ο νικητής εδώ και θα συνιστούσαμε στους χρήστες να πάνε για αυτό εάν η ταχύτητα είναι μία από τις βασικές ανησυχίες τους κατά την εγγραφή σε μια υπηρεσία VPN.

Ασφάλεια

PureVPN PIA
Πρωτόκολλα VPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN
Κρυπτογράφηση δεδομένων OpenVPN AES-256-CBC AES-128, AES-256
Κρυπτογράφηση καναλιού ελέγχου OpenVPN RSA-4096 RSA-4096
Cloaking Technology Κανένας Κανένας
Ασφάλεια εφαρμογών Kill Switch και προστασία διαρροής DNS Kill Switch
Κατάσταση DNS Ιδιωτικό DNS Ιδιωτικό DNS

Το PureVPN προσθέτει τα PPTP, L2TP, OpenVPN (TCP και UDP), το SSTP και το IKEv2 στη λίστα των υποστηριζόμενων πρωτοκόλλων. Το SSTP χρησιμοποιείται κυρίως σε συσκευές Windows και το IKEv2 είναι μια χρήσιμη προσθήκη για κινητές συσκευές.

Χρησιμοποιεί κρυπτογραφητή AES-256-CBC με εξακρίβωση HHAC1 HHAC για το κανάλι δεδομένων και κρυπτογράφηση AES-256-CBC με πιστοποίηση κατακερματισμού HMAC SHA384 και κρυπτογράφηση χειραψίας RSA-4096 για το κανάλι ελέγχου.

Αν μιλάμε για την ασφάλεια συνολικά όμως, το PureVPN σίγουρα τείνει να είναι ισχυρότερο. Προσφέρει βελτιωμένες επιλογές ασφαλείας, όπως Double VPN και Split Tunneling, NAT Firewall και προστασία DDoS.

Από την άλλη πλευρά, η PIA προσφέρει μόνο υποστήριξη στα πρωτόκολλα L2TP / IPSec και OpenVPN. Για το κανάλι δεδομένων, το PIA χρησιμοποιεί κρυπτογράφους AES-256-bit με SHA256 για έλεγχο ταυτότητας δεδομένων και RSA-4096 για χειραψία.

Το PFE διατίθεται μέσω της ανταλλαγής DHE + RSA. Για το κανάλι ελέγχου, η PIA χρησιμοποιεί τον ίδιο έλεγχο ταυτότητας κρυπτογράφησης και κατακερματισμού, με την προσθήκη SHA384 για έλεγχο ταυτότητας. Το Perfect Forward Secrecy (PFE) είναι διαθέσιμο μέσω του ECDHE + ECDSA.

Με λίγα λόγια, λαμβάνετε μεγάλη ιδιωτικότητα και με τους δύο παρόχους. Το PureVPN, ωστόσο, πηγαίνει το επιπλέον μίλι προσφέροντας πρόσθετα χαρακτηριστικά για την παροχή καλύτερης ασφάλειας στους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Μυστικότητα

PureVPN PIA
Αρχηγείο Χονγκ Κονγκ Ηνωμένες Πολιτείες
Σύνδεση αρχείων καταγραφής Κανένας Κανένας
Μητρώα δραστηριοτήτων Κανένας Κανένας
Εγγραφή πληροφοριών Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ανώνυμη Πληρωμή Μέθοδοι Monero, Dash, Gridcoin, Rpple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin και πολλά άλλα. Νομισματοκοπείο, BitPay, 32 κρυπτοσυστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Ethereum και Litecoin

Το PureVPN κερδίζει ένα πλεονέκτημα έναντι της PIA, χάρη στη στρατηγική της θέση στο Χονγκ Κονγκ, η οποία απέχει από τα αδιάκριτα βλέμματα των συμμαχιών των πέντε, των εννέα και των δεκαεπτά ματιών (που απολαμβάνουν τη διατήρηση δεδομένων και τη μαζική επιτήρηση)

Η PIA έχει την έδρα της στις ΗΠΑ, η οποία είναι κυριολεκτικά η επιτομή όλων των επεμβατικών δραστηριοτήτων τόσο online όσο και εκτός σύνδεσης. Ως εκ τούτου, αν μιλάμε για “παράγοντα εμπιστοσύνης”, PureVPN σίγουρα φαίνεται να είναι μια πιο ιδιωτική επιλογή, θεωρώντας ότι δεν είναι καμία υπηρεσία καταγραφής κορμών πάρα πολύ. .

Όσον αφορά τις μεθόδους πληρωμής, όπου η PIA υποστηρίζει το Νομισματοκοπείο, το BitPay, 32 κρυπτοσυστήματα όπως τα Bitcoin, Ethereum και Litecoin, το PureVPN προσθέτει περισσότερο στη λίστα συμπεριλαμβάνοντας το PaymentWall inc στην εγγραφή τους.

Διαμόρφωση

PureVPN PIA
Κατανομή διευθύνσεων Κοινόχρηστο / στατικό Κοινόχρηστο
Στατικά IP 7+ Χώρες Οχι
Προστασία DDoS Ναί Οχι
NAT τείχος προστασίας Ναί Ναί

Από την άποψη της διαμόρφωσης, το PureVPN κερδίζει και πάλι πάνω από την PIA. Αυτό συμβαίνει επειδή ο παροχέας που βασίζεται στις ΗΠΑ υποστηρίζει μόνο μια κοινή υποδομή με διαθέσιμα δυναμικά IP.

Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, προσφέρει περισσότερα κίνητρα στους χρήστες του, υποστηρίζοντας και τα δύο. μια κοινή και στατική υποδομή. Έχουν αφιερωμένα IP που διατίθενται σε περισσότερες από 7+ χώρες παγκοσμίως.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι οι αποκλειστικές διευθύνσεις IP διατίθενται ως add-on με ξεχωριστή τιμολόγηση. Αν επιλέξετε την προστασία DDoS, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε ακόμη υψηλότερα για την αποκλειστική διεύθυνση IP.

Υποστήριξη πελατών

PureVPN PIA
Οδηγούς βίντεο Ναί Ναί
Βάση γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης  Ναί Ναί
Υποστήριξη τηλεφώνου Οχι Οχι
Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ναί Ναί
Μέσος χρόνος απόκρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 39 λεπτά 45 λεπτά
Υποστήριξη εισιτηρίων Ναί Ναί
Υποστήριξη Live Chat Ναί Ναί

Το καλύτερο είδος υποστήριξης πελατών είναι μέσω της επιλογής υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας, διότι η πολύ πιο προσωπική, εύκολη στη χρήση και τεχνική υποστήριξη από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η οποία είναι δυσκίνητη.

Και αν αυτό είναι το μετρικό για την αναγνώριση της καλύτερης υποστήριξης πελατών, τότε το PureVPN παρέχει εξαιρετικά χέρια πελατών σε σύγκριση με την PIA. Προσφέρει ένα απίστευτα δυναμικό σύστημα ζωντανής συνομιλίας.

Από την άλλη πλευρά, η PIA εξακολουθεί να είναι κολλημένη στα μέσα της δεκαετίας του 2010 με την υποστήριξη που βασίζεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. PIA’η μέθοδος υποστήριξης πελατών της εταιρείας δεν έχει σημασία σήμερα’και έτσι θα το συστήσουμε να αναβαθμιστεί.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξακολουθεί να αποτελεί επιλογή και για τους δύο παρόχους, αποφάσισα να τα δοκιμάσω. Παρακάτω υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τους χρόνους απόκρισης από κάθε πάροχο σε υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

PureVPN

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Είναι το PureVPN καλό για το Torrenting? 25 λεπτά 1 Ναί
Το PureVPN συνεργάζεται με το Netflix? 39 λεπτά 1 Ναί
Μπορώ να εγκαταστήσω το PureVPN στο LibreELEC 50 λεπτά 1 Ναί
Πώς να ρυθμίσετε το PureVPN στο Firestick? 44 λεπτά 1 Ναί

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA)

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Γιατί η PIA βρίσκεται σε μια χώρα πέντε ματιών? 1 ώρα 1 Ναί
Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο διατηρεί αρχεία καταγραφής? 45 λεπτά 1 Ναί
Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet λειτουργεί με το Netflix? 50 λεπτά 1 Ναί
Πώς μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων από ιδιωτική πρόσβαση στο Internet? 44 λεπτά 1 Ναί

Άλλες συγκρίσεις για check out

  1. ExpressVPN εναντίον IPVanish
  2. ExpressVPN εναντίον PureVPN
  3. PureVPN εναντίον IPVanish
  4. NordVPN έναντι ExpressVPN

Ο νικητής: PureVPN

Το PureVPN είναι ο νικητής

Αναμφισβήτητα, το PureVPN είναι μια πολύ μεγαλύτερη υπηρεσία σε σύγκριση με την PIA και οι περισσότεροι χρήστες θα πιστέψουν ότι είναι άδικο ότι συγκρίνουμε τις δύο μη ισότιμες υπηρεσίες στις ίδιες μετρήσεις.

Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι μεταξύ των κορυφαίων ονομάτων, απαιτείται αμερόληπτη σύγκριση. Και παρά τη διαφορά στους διακομιστές, μερικά πράγματα δεν μπορούν να αγνοηθούν όπως η έλλειψη live chat και Kill Switch.

Η PIA είναι μια μεγάλη υπηρεσία VPN, αλλά πρέπει να ανακηρύξουμε PureVPN ως νικητή εδώ, επειδή έχει αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη “Εμπειρος” Υπηρεσία VPN σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις των χρηστών από την πρώτη.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me