PureVPN εναντίον CyberGhost

PureVPN vs CyberGhost

Όπου το PureVPN βρίσκεται ψηλά ως φιλική προς τον προϋπολογισμό αλλά αξιόπιστη υπηρεσία, η CyberGhost είναι εξίσου εντυπωσιακός προμηθευτής με πολλά να προσφέρει. Ποιο VPN είναι καλύτερο?

Για να λάβετε την απάντηση, ανατρέξτε σε αυτή την σε βάθος ανάλυση PureVPN vs. CyberGhost, όπου θα κλέψω και τους δύο παρόχους εναντίον του άλλου για μια σειρά κρίσιμων πτυχών:

Καλύτερες στιγμές

PureVPN CyberGhost
 1. 2.000+ διακομιστές στο 140 χώρες
 2. Αφιερωμένα IP διαθέσιμα
 3. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές
 5. Δεν υπάρχει πολιτική αρχείων καταγραφής (ελέγχεται από AltiusIT)
 1. 6.100+ διακομιστές στο 90 χώρες
 2. Κρυπτογράφηση AES-256 bit
 3. 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Προστασία διαρροών DNS και IP
 5. Δεν υπάρχει πολιτική αρχείων καταγραφής (ελέγχεται από το QSCert)

Τιμολόγηση και Εκπτώσεις

PureVPN CyberGhost
Περίοδος Συνδρομής 1 μήνα 1 μήνα
1 χρόνος 1 χρόνος
2 χρόνια 2 χρόνια
3 χρόνια
Ειδική προσφορά 73% έκπτωση σε ένα 2-ετή σχέδιο 79% έκπτωση σε ένα τριετές σχέδιο
Η υψηλότερη τιμή ανά μήνα 10,95 δολάρια 12,99 δολάρια
Χαμηλότερη τιμή ανά μήνα $ 2.91 $ 2.75
Τιμή ενός έτους 49,92 δολάρια 71,88 δολάρια
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημέρες 45 ημέρες

Όσον αφορά την τιμολόγηση, τόσο το PureVPN όσο και το CyberGhost επιτυγχάνουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ οικονομικής προσιτότητας και αξίας. Παρόλα αυτά, τα μηνιαία σχέδια μπορεί να φαίνονται λίγο δαπανηρά.

Όπου το PureVPN ξεκινά με ελάχιστο ποσό $ 10.95, το CyberGhost χρεώνει 12,99 δολάρια για ένα μήνα. Φυσικά, εάν επιλέγετε μεγαλύτερες συνδρομές, έχετε καλύτερες εκπτώσεις.

Το PureVPN προσφέρει δύο μακρά σχέδια: 1 έτος και 2 χρόνια. Το ετήσιο κόστος κοστίζει μόνο 4,16 δολάρια / μοτ., Δίνοντάς σας έκπτωση 62%. Ως αποτέλεσμα, πληρώνετε μόνο 49,92 δολάρια για 12 μήνες.

Παρομοίως, το 2ετές πρόγραμμα μειώνει περαιτέρω το κόστος δίνοντάς σας έκπτωση 73% στη μηνιαία τιμολόγηση. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο $ 2.91 / mo, τιμολογημένα ως $ 69 για 24 μήνες.

Αντίστροφα, το CyberGhost προσφέρει τρία μακρά σχέδια: 1 έτος, 2 χρόνια και 3 χρόνια. Το ετήσιο σχέδιο σας επαναφέρει κατά $ 5,99 / mo, τιμολογημένο ως $ 71,88 για 12 μήνες ($ 21 ακριβό από PureVPN’μικρό).

Το 2ετές πρόγραμμα μειώνει την τιμολόγηση περαιτέρω στα $ 3,69 / μήνα, τιμολογείται ως $ 88,56, αλλά εξακολουθεί να τείνει να είναι αρκετά ακριβό από το PureVPN. Το VPN το κάνει όμως.

Το CyberGhost προσφέρει ένα τριετές πρόγραμμα με 2 μήνες δωρεάν, δίνοντάς σας μια τεράστια έκπτωση 79%, μειώνοντας το κόστος ανά μήνα στα 2,75 δολάρια. Ως αποτέλεσμα, πληρώνετε μόνο $ 99 για 38 μήνες!

Όσον αφορά τα χρήματα πίσω’s, η PureVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών. Εν τω μεταξύ, η CyberGhost πηγαίνει το επιπλέον μίλι για να προσφέρει μια επιστροφή 45 ημερών, σε μια προσπάθεια να αυξήσει την εμπιστοσύνη των χρηστών.

Πάρτε αυτό το καλύτερο Deal για PureVPN: Εξοικονομήστε το 73% στο 2ετές τους ειδικό

Πάρτε αυτό το Best Deal για CyberGhost: Εξοικονομήστε το 79% για το 3ετές τους ειδικό

Χαρακτηριστικά

PureVPN CyberGhost
Ταυτόχρονη σύνδεση 5 7
Εφαρμογές λειτουργικού συστήματος Windows, macOS, Android, iOS, Linux και Fire TV Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Fire TV
Συσκευές μη αυτόματης εγκατάστασης Linux, Routers, Set-Top Boxes Δρομολογητές, τηλεοράσεις και πολλά άλλα
Διαίρεση σήραγγας Ναι (Όλες οι εφαρμογές) Ναι (Όλες οι εφαρμογές)
Δωρεάν πρόσθετα Επίσημο addon Kodi, ad-blocker, malware-scanner, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για το Chrome και τον Firefox Προστασία Wi-Fi, προστασία DNS και IP διαρροής

Με τη σύγκριση των δύο παρόχων με βάση τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, γίνεται σαφές ότι το PureVPN και το CyberGhost είναι εξίσου κατάλληλοι αντίπαλοι.

Και οι δύο πάροχοι προσφέρουν εφαρμογές για πολλαπλές συσκευές / πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Mozilla Firefox, Google Chrome, Fire TV, Android / Apple TV.

Το PureVPN προσθέτει στη λίστα αυτή μια αποκλειστική επέκταση για το Kodi. Όσον αφορά την υποστήριξη του δρομολογητή, έχετε οδηγούς ρύθμισης για τη ρύθμιση και των δύο παρόχων σε συσκευές Tomato ή DD-WRT.

Όπου το CyberGhost υποστηρίζει ταυτόχρονες συνδέσεις σε 7 συσκευές, το PureVPN υποστηρίζει μόνο πολλαπλές συνδέσεις σε 5 συσκευές. Το Split Tunneling είναι διαθέσιμο σε όλες τις εφαρμογές και για τους δύο παρόχους.

Το PureVPN προσφέρει ακόμη και αποκλειστικές διευθύνσεις IP, αποκλειστές διαφήμισης / ιχνηλατών, σαρωτές κακόβουλου λογισμικού, τείχος προστασίας NAT και μια πληθώρα άλλων τεχνολογιών για την ενίσχυση της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής σας (λείπει με το CyberGhost).

Απεμπλοκή δυνατοτήτων

PureVPN CyberGhost
Netflix Ναί Ναί
Hulu Ναί Ναί
Sky Go Ναί Οχι
Amazon Prime Ναί Ναί
BBC iPlayer Ναί Ναί
ABS Ναί Οχι
CBS Ναί Ναί
NBC Ναί Ναί
ITV Ναί Ναί
Κανάλι 4 Ναί Ναί

Όσον αφορά την απεμπλοκή, το CyberGhost κατάφερε να κάνει αρκετά καλά στις δοκιμές μας. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν ορισμένοι τομείς βελτίωσης, λόγω της ασυνέπειας στην απόδοση.

Το VPN αποδέσμευσε τα Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime, Voot, Hotstar, Disney Plus και άλλους δημοφιλείς ιστότοπους, αλλά μόνο αφού δοκιμάσει διαφορετικούς διακομιστές.

Έχετε ένα “Αναζήτηση” διαθέσιμη γραμμή που σας επιτρέπει να εντοπίσετε συγκεκριμένους εξυπηρετητές για διαφορετικές πλατφόρμες, αλλά μερικές φορές ακόμη και δίνουν λίγο πρόβλημα στην παροχή συνεπούς απεμπλοκής.

Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, ήταν απαλλαγμένο από τέτοια θέματα. Χάρη στη χρήση ισχυρών τεχνολογιών θωράκισης, η παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών ήταν ένα κομμάτι κέικ.

Η δοκιμή σε διαφορετικές πλατφόρμες ροής αποκάλυψε ότι ο πάροχος δεν αντιμετώπισε προβλήματα κατά την απεμπλοκή δημοφιλών υπηρεσιών σε όλες τις εφαρμογές του. Αυτές περιλαμβάνουν τους “επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης” πολύ.

Όλες οι εφαρμογές έρχονται επίσης με ένα “δημοφιλείς ιστοσελίδες” επιλογή σε όλες τις συσκευές που περιλαμβάνει όλους τους διάσημους ιστότοπους ροής. Απλά κάντε κλικ στο κανάλι που θέλετε να ξεμπλοκάρετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό αμέσως, μείον οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις.

Κίνα

Blackholing VPN servers, δηλητηρίαση DNS, αεροπειρατεία DNS και επιθέσεις Deep Packet Inspection (DPI) που αναπτύσσονται από “Το Μεγάλο Τείχος προστασίας” να παρακάμψουν τους γεωπεριβάλλοντες στην Κίνα ένα απειλητικό έργο.

Δυστυχώς, η CyberGhost αποτυγχάνει να προσφέρει κίνητρα στους εκπατρισμούς ή στους κατοίκους της Κίνας. Ο πάροχος που εδρεύει στη Ρουμανία δεν έχει καθρέφτη ιστοσελίδα για να κάνει λήψη εφαρμογών στη χώρα. Ούτε έχει κινεζικούς διακομιστές.

Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, παρέχει άμεσες συνδέσεις λήψης που είναι προσβάσιμες στην Κίνα για Windows, macOS και Android. Είναι επίσης ο μόνος πάροχος στον κλάδο, ο οποίος προσφέρει 12 κινεζικούς διακομιστές.

Μεταξύ αυτών των 6 βρίσκονται στο Πεκίνο και 6 στη Σαγκάη, επιτρέποντας σε εκείνους που βρίσκονται εκτός της χώρας να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που προορίζεται για την Κίνα, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο.

Ρύθμιση και διασύνδεση

PureVPN CyberGhost
Οδηγός αυτόματης ρύθμισης Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Κύρια επιλογή θέσης Λίστα με βάση Λίστα με βάση
Σελίδες πρόσθετων ρυθμίσεων Ναί Ναί
Κινητό φιλικό Ναί Ναί

Το PureVPN χρησιμοποιεί ένα μενού επιλογής τοποθεσίας βάσει λίστας σε όλες τις εφαρμογές του. Οι εκδόσεις desktop, macOS και linux είναι εντυπωσιακές και προσφέρουν εξαιρετική ευχρηστία.

Η διαθεσιμότητα διαφορετικών τρόπων λειτουργίας διευκολύνει τους χρήστες VPN να συνδεθούν με τους σχετικούς διακομιστές και οι επιλογές διαμόρφωσης ταιριάζουν απόλυτα για την τεχνολογία.

Οι χρήστες έχουν ακόμη τη δυνατότητα να αλλάζουν μη αυτόματα τις θύρες, πράγμα που βοηθά στην παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών και απαγορεύσεων VPN σε τοποθεσίες ροής και σε χώρες με σκληρούς νόμους στο διαδίκτυο.

Εν τω μεταξύ, οι εφαρμογές για κινητά υιοθετούν μια πιο σκούρα εμφάνιση με εύκολη πρόσβαση σε διακομιστές, λειτουργίες και διαμορφώσεις. Και οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης επιτρέπουν ακόμη και την αποδέσμευση του Netflix απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης.

PureVPN Mac App

CyberGhost’Οι εφαρμογές για υπολογιστές desktop διαθέτουν ευρύτερη διεπαφή, σε σύγκριση με το PureVPN. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι πελάτες τους συμβιβάζονται με τη φιλικότητα προς το χρήστη ή την ευκολία χρήσης τους.

Στην πραγματικότητα, ο πελάτης CG7 έχει βελτιωθεί σημαντικά όσον αφορά την αισθητική, την προσβασιμότητα σε διακομιστές / χαρακτηριστικά. Φαίνεται απίστευτα καλό και εύκολο στην πλοήγηση, είτε σε Windows είτε σε MacOS.

Οι εφαρμογές για κινητά είναι εξίσου εντυπωσιακές και διαθέτουν το ίδιο σκούρο και κίτρινο σχέδιο. Δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να αφήσουν την εφαρμογή να επιλέξει έναν κοντινό διακομιστή, ανάλογα με την απόσταση και το φορτίο.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε διακομιστές που έχουν βελτιστοποιηθεί για torrenting και streaming ή για πρόσβαση σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως Netflix, BBC iPlayer και πολλά άλλα.

Διασύνδεση εφαρμογών CyberGhost

Διακομιστές

PureVPN CyberGhost
Χώρες διακομιστή 140+ 90
Συνολικός αριθμός διακομιστών 2.000 6.100+

Σε σύγκριση με το CyberGhost, το PureVPN πέφτει τρομερά σύντομο “αριθμούς διακομιστών”. Όπου το CyberGhost υποστηρίζει υποδομή δικτύου 6.100+ εξυπηρετητών, το PureVPN φιλοξενεί μια βάση δεδομένων μόνο 2.000+.

Αυτό καθιστά την CyberGhost τον κύριο πάροχο όσον αφορά τον αριθμό των διακομιστών. Ωστόσο, τι PureVPN στερείται στον αριθμό των διακομιστών, το κάνει για αυτό με βάση “διαθεσιμότητα διακομιστή”.

Η CyberGhost στεγάζει διακομιστές σε μόνο 90+ χώρες. Εν τω μεταξύ, το PureVPN διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως, παρέχοντας περισσότερη λειτουργικότητα σε χρήστες σε διάφορες χώρες.

Ταχύτητα

PureVPN CyberGhost
Απώλεια ταχύτητας 9% 9.2%

Για να πάρω μια καλύτερη ιδέα σχετικά με τις επιδόσεις και των δύο παρόχων, πραγματοποίησα μια ανάλυση ταχύτητας. Αυτή η διαδικασία απαιτούσε τη δοκιμή διαφόρων διακομιστών και από τους δύο παρόχους σε μια πληθώρα πτυχών.

Αυτά περιλαμβάνουν τη ροή σε ιστότοπους όπως το Netflix, το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet, η λήψη αρχείων torrenting ή η αναπαραγωγή παιχνιδιών στο διαδίκτυο. Για την εργασία αυτή, πήραμε 4 τυχαία servers από το PureVPN και το CyberGhost.

Σε δοκιμές γυμνού στροφών σε σύνδεση 100 Mbps, το PureVPN κατάφερε να αποδώσει κατά μέσο όρο τα 91 mbps στις μεταφορτώσεις και τις λήψεις, δηλώνοντας απώλεια ταχύτητας κατά 9%.

Το CyberGhost άγγιξε την ίδια εφαπτομένη, με διαφορά μόλις 2% στην απώλεια ταχύτητας, καταγράφοντας μια μέση ταχύτητα 90,80 Mbps στο upload και downloads.

Ασφάλεια

PureVPN CyberGhost
Πρωτόκολλα VPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN L2TP / IPSec, PPTP, OpenVPN
Κρυπτογράφηση δεδομένων OpenVPN AES-256-CBC AES-256-CBC
Κρυπτογράφηση καναλιού ελέγχου OpenVPN RSA-4096 RSA-4096
Cloaking Technology Κανένας Κανένας
Ασφάλεια εφαρμογών Kill Switch και προστασία διαρροής DNS Kill Switch και προστασία διαρροής DNS
Κατάσταση DNS Ιδιωτικό DNS Ιδιωτικό DNS

Το PureVPN προσφέρει υποστήριξη για ένα τεράστιο φάσμα πρωτοκόλλων. Αυτό περιλαμβάνει το PPTP, το L2TP, το IKEv2, το SSTP και το OpenVPN (TCP και UDP) για να παρέχουν στους χρήστες κάθε είδους ελευθερία επιλογής.

Ωστόσο, ως προεπιλογή, το PureVPN εφαρμόζει το πρωτόκολλο OpenVPN σε όλες τις συσκευές, με εξαίρεση τις συσκευές iOS που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο IKEv2 για μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια.

Για την κρυπτογράφηση, ο πάροχος χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256-CBC με πιστοποίηση HHAC1 HHAC για το κανάλι δεδομένων, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό και εξαιρετικά ασφαλές.

Εν τω μεταξύ, αναπτύσσει τον κρυπτογραφητή AES-256-CBC με πιστοποίηση κατακερματισμού HMAC SHA384 και κρυπτογράφηση χειραψίας RSA-4096 για το κανάλι ελέγχου.

Το CyberGhost είναι εξίσου ισχυρό και προσφέρει υποστήριξη για τα PPTP, L2TP / IPSec, IKEv2 και OpenVPN (TCP και UDP). Από προεπιλογή, οι εφαρμογές των Windows και macOS χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο IKEv2.

Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε το OpenVPN, όποτε χρειάζεται. Οι εφαρμογές Android χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο OpenVPN και οι εφαρμογές iOS χρησιμοποιούν επίσης το πρωτόκολλο IKEv2.

Για την κρυπτογράφηση, το CyberGhost χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256-CBC με εξακρίβωση κατακερματισμού SHA-256 στο κανάλι δεδομένων και κρυπτογράφηση κλειδιού RSA-4096 και πιστοποίηση κατακερματισμού SHA384 στο κανάλι ελέγχου.

Δοκιμές διαρροής

Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με την ασφάλεια των εφαρμογών, διεξήγαγα μια δοκιμή διαρροής σε PureVPN και CyberGhost. Η διαδικασία αφορούσε τη χρήση 6 διαφορετικών εργαλείων για τον έλεγχο.

Διαρροές αιτήσεων WebRTC και HTTP:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
Διαρροές DNS:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 και Torrent IP Διαρροές:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Τόσο το PureVPn όσο και το CyberGhost έφεραν όλες τις δοκιμές από τα 6 διαφορετικά εργαλεία παραπάνω και δεν αποκάλυψαν τις αρχικές πληροφορίες IP, DNS ή WebRTC.

Μυστικότητα

PureVPN CyberGhost
Αρχηγείο Χονγκ Κονγκ Ρουμανία
Σύνδεση αρχείων καταγραφής Κανένας Κανένας
Μητρώα δραστηριοτήτων Κανένας Κανένας
Εγγραφή πληροφοριών Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ανώνυμη Πληρωμή Μέθοδοι Διάφορα κρυπτοσυχνότητες Μόνο Bitcoin

Όσον αφορά την ιδιωτικότητα, τόσο το PureVPN όσο και το CyberGhost καταφέρνουν να κάνουν αρκετά καλά. Η έδρα τους βρίσκεται σε τοποθεσίες μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των Συμμαχιών της 5/9/14.

Αυτό διατηρεί τους χρήστες ασφαλείς από το να ανησυχούν για τους υποχρεωτικούς κανόνες διατήρησης δεδομένων και μαζικής επιτήρησης που διαφορετικά προκαλούν αίσθηση παράνοιας σε άτομα που μοιράζονται ιδιωτικές πληροφορίες online.

Όσον αφορά την υλοτομία, τα PureVPN και CyberGhost είναι δύο υπηρεσίες χωρίς λογότυπο. Το PureVPN είχε καταγραφεί πριν, αλλά έχει αναμορφώσει πλήρως την πολιτική απορρήτου τους για να αναπτύξει εμπιστοσύνη.

Στην πραγματικότητα, η πολιτική τους δεν αρχειοθετείται μέσω των επιτυχών ελέγχων που ολοκληρώθηκαν. Το PureVPN πήρε πρόσφατα έλεγχο από την AltiusIT, ενώ το CyberGhost ελέγχθηκε από την QSCert.

Διαμόρφωση

PureVPN CyberGhost
Κατανομή διευθύνσεων Κοινόχρηστο / στατικό Κοινόχρηστο / στατικό
Στατικά IP 8+ Χώρες Θέσεις 7+
Προστασία DDoS Ναί Οχι
NAT τείχος προστασίας Ναί Ναί

Τόσο το PureVPN όσο και το CyberGhost υποστηρίζουν κοινή / στατική υποδομή για να καλύψουν τις ποικίλες απαιτήσεις των πελατών τους. Παρόλα αυτά, η διαθεσιμότητα των IP ποικίλει ανάλογα με τον πάροχο.

CyberGhost Dedicated IPs

Το CyberGhost έχει αφιερώσει IP σε περιορισμένες 7 τοποθεσίες, με 2 από αυτές να βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, 2 στο Ηνωμένο Βασίλειο, 1 στη Γαλλία, 1 στη Γερμανία και 1 στον Καναδά.

PureVPN Αφιερωμένα IP

Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, έχει στατικά IP σε 8+ χώρες με υψηλότερη αρίθμηση. Οι χώρες που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν τις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία,.

Υποστήριξη πελατών

PureVPN CyberGhost
Οδηγούς βίντεο Ναί Ναί
Βάση γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης  Ναί Ναί
Υποστήριξη τηλεφώνου Οχι Οχι
Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ναί Ναί
Μέσος χρόνος απόκρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 39 λεπτά 1 ώρα
Υποστήριξη εισιτηρίων Ναί Ναί
Υποστήριξη Live Chat Ναί Οχι

Το PureVPN και το Cyberghost προσφέρουν υποστήριξη με τη μορφή ζωντανής συνομιλίας, οδηγών βίντεο, βάσης γνώσεων, συχνών ερωτήσεων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εισιτηρίων. Όλα αυτά είναι καλές επιλογές για να λάβετε υποστήριξη.

Η δεύτερη καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους είναι η υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι, πήγα λίγο περισσότερο με τις δοκιμές μου για να αναλύσω τους χρόνους απόκρισης και από τους δύο παρόχους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία και των δύο παρόχων βάσει τεσσάρων διαφορετικών ερωτήσεων.

PureVPN

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Είναι το PureVPN καλό για το Torrenting? 25 λεπτά 1 Ναί
Το PureVPN συνεργάζεται με το Netflix? 39 λεπτά 1 Ναί
Μπορώ να εγκαταστήσω το PureVPN στο LibreELEC 50 λεπτά 1 Ναί
Πώς να ρυθμίσετε το PureVPN στο Firestick? 44 λεπτά 1 Ναί

CyberGhost

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Πώς λειτουργεί το CyberGhost VPN? 52 λεπτά 1 Ναί
Είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί το CyberGhost VPN? 59 λεπτά 1 Ναί
Μπορεί το CyberGhost να ξεμπλοκάρει το Netflix? 1 ώρα 2 λεπτά 1 Ναί
Η CyberGhost συνεργάζεται με τον Hulu? 48 λεπτά 1 Ναί

Ο νικητής: PureVPN

Το PureVPN είναι ο νικητής

Ως επί το πλείστον, τα PureVPN και CyberGhost είναι εξίσου κατάλληλα ανταγωνιστικά. Ωστόσο, δεδομένου ότι μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής, θα πρέπει να το δώσω στο φθηνό αλλά αξιόπιστο PureVPN.

Το CyberGhost έδωσε σκληρό χρόνο στο PureVPN, αλλά η έλλειψη κινήτρων για τους Κινέζους χρήστες και η αστάθεια για την απεμπλοκή περιοχών συνεχούς ροής, είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει κάποια σημεία.

Εν τω μεταξύ, το PureVPN είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό, έχει έναν καλό αριθμό διακομιστών, απελευθερώνει ομαλά όλες τις πλατφόρμες ροής και εργάζεται στην Κίνα. Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, είναι ακόμη το χαιρετισμό της Trustpilot και εγκρίθηκε από το Forbes.

Похожие статьи

 • PureVPN εναντίον TorGuard

  Το PureVPN φημίζεται για το ότι είναι ένας φτηνός πάροχος που έρχεται σε αντίθεση με τα κορυφαία ονόματα στην αγορά, αλλά είναι πραγματικά καλύτερο από το εξαιρετικά ασφαλές και...

 • PureVPN εναντίον TunnelBear

  Όπου το PureVPN φημίζεται ως υπηρεσία φιλική προς τον προϋπολογισμό, αλλά με βάση την αξία, το TunnelBear είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των freebies εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα, θα το κάνουμε...

 • Σύγκριση PureVPN vs HideMyAss 2020

  Όπου το PureVPN στέκεται ψηλά ως διάσημο “ασφάλιστρο” VPN στον κλάδο, το HideMyAss είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των απλών χρηστών, κυρίως λόγω του πιασάρικου ονόματός του....

 • PureVPN εναντίον καταχώρησης

  Όπου το PureVPN στέκεται ψηλά ως φημισμένο “ασφάλιστρο” προμηθευτής στον κλάδο, η υπηρεσία συντήρησης ακολουθεί α “freemium” μοντέλο και τάξεις ως ισχυρή “Ελεύθερος” υπηρεσία...

 • PureVPN εναντίον PIA (Private Internet Access)

  Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν τεράστια σύγχυση όταν προσπαθούν να επιλέξουν ένα κατάλληλο VPN. Αυτή η σύγχυση οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι χρήστες συχνά εξετάζουν τις υπηρεσίες VPN...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me