PureVPN εναντίον καταχώρησης

PureVPN vs

Όπου το PureVPN στέκεται ψηλά ως φημισμένο “ασφάλιστρο” προμηθευτής στον κλάδο, η υπηρεσία συντήρησης ακολουθεί α “freemium” μοντέλο και τάξεις ως ισχυρή “Ελεύθερος” υπηρεσία με πληρωμένα σχέδια επίσης.

Ποια υπηρεσία είναι καλύτερη όμως; Για να μάθετε, διαβάστε αυτή την εις βάθος ανάλυση PureVPN vs. Windscribe, όπου θα εξετάσω και τους δύο παρόχους σχετικά με μια σειρά κρίσιμων πτυχών:

Καλύτερες στιγμές

PureVPN Εγγραφείτε
 1. 2.000+ διακομιστές στο 140 χώρες
 2. Αφιερωμένα IP διαθέσιμα
 3. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές
 5. Δεν υπάρχει πολιτική αρχείων καταγραφής (ελέγχεται από AltiusIT)
 1. 600+ διακομιστές στο 60 χώρες
 2. Κρυπτογράφηση AES-256 bit
 3. Αφιερωμένα IP διαθέσιμα
 4. Δημιουργήστε μια επιλογή προσαρμοσμένου σχεδίου
 5. Όριο εύρους ζώνης 10 GB για δωρεάν

Τιμολόγηση και Εκπτώσεις

PureVPN Εγγραφείτε
Περίοδος Συνδρομής 1 μήνα Ελεύθερος
1 χρόνος 1 μήνα
2 χρόνια 1 χρόνος
Ειδική προσφορά 73% έκπτωση σε ένα 2-ετή σχέδιο 54% έκπτωση σε ένα μονοετές σχέδιο
Η υψηλότερη τιμή ανά μήνα 10,95 δολάρια 9,00 δολάρια
Χαμηλότερη τιμή ανά μήνα $ 2.91 $ 4.08
Τιμή ενός έτους 49,92 δολάρια 49 δολάρια
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημέρες 3 ημέρες

Όσον αφορά την τιμολόγηση, το PureVPN και το Windscribe τείνουν να είναι φιλικοί προς τον προϋπολογισμό πάροχοι υπηρεσιών. Ο τελευταίος διαθέτει επίσης ένα δωρεάν σχέδιο για τους χρήστες να εκμεταλλεύονται.

Αυτό το σχέδιο έρχεται με όριο εύρους ζώνης 10 GB. Αν το συγκρίνουμε με άλλες υπηρεσίες όπως το TunnelBear και το Hide.Me, το όριο δεν είναι τόσο κακό για μια ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία.

Ταυτόχρονα, έχετε μια περιορισμένη επιλογή σε διακομιστές και λειτουργίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Windscribe διαθέτει επίσης ένα σχέδιο πριμοδότησης για τους χρήστες της.

Έχει δύο επίπεδα: μηνιαία και ετήσια. Όπου το μηνιαίο ξεκινά από 9,00 δολάρια, το ετήσιο σας δίνει έκπτωση 54%, μειώνοντας το κόστος σε $ 4,08 / mo.

Ως άλλη επιλογή, το Windscribe δίνει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να “οικοδομήσουμε ένα σχέδιο”. Αυτό τους επιτρέπει να επιλέγουν τη διάρκεια της συνδρομής και άλλες λεπτομέρειες.

Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, δεν προσφέρει ένα “Ελεύθερος” σχέδιο και ούτε “προσαρμοσμένη συνδρομή”. Προσφέρουν σχέδια τριών διαφορετικών ωρών διάρκειας.

Το μηνιαίο ξεκινά από 10,95 δολάρια, ενώ το ετήσιο σας δίνει έκπτωση 62%, ξεκινώντας από $ 4,16 / mo, που σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο 49,92 δολάρια για 12 μήνες, το οποίο είναι μόλις $ 1 ακριβότερο από το Windscribe.

Αν θέλετε να πάρετε την καλύτερη αξία από το PureVPN αν και, συνιστούμε να πάτε για τη 2ετή συνδρομή τους, η οποία ξεκινά από ένα ελάχιστο $ 2.91 / mo.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν μια τεράστια έκπτωση 73%. Για ένα σύνολο 24 μηνών, θα πληρώνετε μόνο ένα εφάπαξ τέλος $ 69, το οποίο και πάλι είναι αρκετά προσιτό.

Όσον αφορά τα χρήματα πίσω’s, η PureVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 31 ημερών. Εν τω μεταξύ, η υπηρεσία ταξινόμησης προσφέρει μόνο επιστροφή 3 ημερών (η οποία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν χρησιμοποιήσετε το όριο των 10GB).

Πάρτε αυτό το καλύτερο Deal για PureVPN: Εξοικονομήστε το 73% στο 2ετές τους ειδικό

Αποκτήστε αυτήν την καλύτερη προσφορά για την εγγραφή στο διαδίκτυο: Εξοικονομήστε 54% για το 1ετές ειδικό τους

Χαρακτηριστικά

PureVPN Εγγραφείτε
Ταυτόχρονη σύνδεση 5 Απεριόριστος
Εφαρμογές λειτουργικού συστήματος Windows, macOS, Android, iOS, Linux και Fire TV Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Fire TV
Συσκευές μη αυτόματης εγκατάστασης Linux, Routers, Set-Top Boxes Δρομολογητές, τηλεοράσεις και πολλά άλλα
Διαίρεση σήραγγας Ναι (Όλες οι εφαρμογές) Ναι (Όλες οι εφαρμογές)
Δωρεάν πρόσθετα Επίσημο addon Kodi, ad-blocker, malware-scanner, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για το Chrome και τον Firefox R.O.B.E.R.T., Γεννήτριες Config, ScribeForce, Διαχωρισμός σήραγγας, DoubleHop

Τόσο το PureVPN όσο και το Windscribe προσφέρουν το δικό τους μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών. Αυτά επιτρέπουν στους χρήστες να λαμβάνουν περισσότερη ασφάλεια και προστασία online για όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το Διαδίκτυο.

Αν μιλάμε για συμβατότητα εφαρμογών, και τα δύο δίκτυα VPN διαθέτουν εγγενείς πελάτες για Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Mozilla Firefox, Google Chrome, Fire TV, Android / Apple TVs.

Το PureVPN προσθέτει στη λίστα αυτή μια αποκλειστική επέκταση για το Kodi. Όσον αφορά την υποστήριξη του δρομολογητή, έχετε οδηγούς ρύθμισης για τη ρύθμιση και των δύο παρόχων σε συσκευές Tomato ή DD-WRT.

Όπου το PureVPN υποστηρίζει ταυτόχρονες συνδέσεις μόνο σε 5 συσκευές, το Windscribe υποστηρίζει απεριόριστο multi-logins δίνοντάς του ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων παρόχων στην αγορά.

Όσον αφορά τις πρόσθετες δυνατότητες, το PureVPN προσφέρει NAT Firewall, Split Tunneling, αποκλεισμό Ad / Tracker, Προστασία Διαρροών IPv6, Προώθηση Port, Kill Switch, Προστασία DDoS και αποκλειστικές διευθύνσεις IP.

Η υπηρεσία "Εγγραφή", από την άλλη πλευρά, δίνει στους χρήστες πρόσβαση στο R.O.B.E.R.T., γεννήτριες config, ScribeForce (Λογαριασμοί ομάδας), αποστολή θυρών, split tunneling και DoubleHop.

Απεμπλοκή δυνατοτήτων

PureVPN Εγγραφείτε
Netflix Ναί Οχι
Hulu Ναί Οχι
Sky Go Ναί Οχι
Amazon Prime Ναί Οχι
BBC iPlayer Ναί Οχι
ABS Ναί Οχι
CBS Ναί Ναί
NBC Ναί Ναί
ITV Ναί Ναί
Κανάλι 4 Ναί Ναί

Όσον αφορά την αποδέσμευση, ήμουν αρκετά απογοητευμένος με την απόδοση που έδωσε η υπηρεσία ταξινόμησης. Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, αποδείχθηκε αρκετά αξιοσημείωτο “αποσυμπιεστής.”

Το Windcribe απέτυχε στις υπηρεσίες απεμπλοκής όπως το Netflix, το BBC iPlayer, το Hulu, το Amazon Prime, το Voot, το Hotstar και το Disney Plus ακόμα και μετά από δοκιμές σε διαφορετικούς διακομιστές.

Οι περιοχές ροής που κατάφερε να ξεμπλοκάρει, έπρεπε να αντιμετωπίσω προβλήματα ασυνέπειας, διακοπές και ανίχνευση σφαλμάτων μεσολάβησης / VPN, κάτι που ήταν αρκετά απογοητευτικό.

Αντίστροφα, το PureVPN κατόρθωσε να ξεμπλοκάρει όλες τις πλατφόρμες με πτητικά χρώματα. Στην πραγματικότητα, όλες οι εφαρμογές τους είναι εξοπλισμένες με ένα “δημοφιλείς ιστοσελίδες” επιλογή.

Αυτό το μενού απαριθμεί όλους τους δημοφιλείς ιστότοπους ροής. Εάν θέλετε να ξεμπλοκάρετε το Netflix, απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο και θα μεταφερθείτε στην ανοιχτή αμερικανική έκδοση του ιστότοπου.

Το καλύτερο μέρος όλων: η απόδοση παραμένει συνεπής ακόμα και στις επεκτάσεις του Google Chrome και του Mozilla Firefox, ένα επίτευγμα που μέχρι στιγμής δεν έχουν επιτύχει οι καλύτεροι στον κλάδο!

Κίνα

Η Κίνα παίρνει αρκετά σοβαρά το κλείδωμα VPN. Ως εκ τούτου, “Το Μεγάλο Τείχος προστασίας” απασχολεί πολυάριθμες τεχνολογίες και αλγόριθμους για να εμποδίζει τους μετανάστες / κατοίκους να παρακάμπτουν γεωγραφικούς περιορισμούς.

Δυστυχώς, η Airscribe απέτυχε να προσφέρει κίνητρα σε οποιοδήποτε κοινό. Ο παροχέας με βάση τον Καναδά δεν έχει καθρέφτη ιστοσελίδα για να κατεβάσει τις εφαρμογές τους στη χώρα και ούτε έχει κινέζους διακομιστές.

Αντίστροφα, ο PureVPN είναι ο μόνος πάροχος στον κλάδο που προσφέρει 12 κινεζικούς διακομιστές (6 στο Πεκίνο και 6 στη Σαγκάη). Παράλληλα, προσφέρει εφαρμογές που λειτουργούν στη χώρα.

Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή η λίστα περιορίζεται μόνο στα Windows, macOS και Android. Παρ 'όλα αυτά, αυτό εξακολουθεί να είναι αρκετά ένα επίτευγμα, καθώς πολλοί πάροχοι αποτυγχάνουν στην παροχή πρόσβασης στην Κίνα!

Ρύθμιση και διασύνδεση

PureVPN Εγγραφείτε
Οδηγός αυτόματης ρύθμισης Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Κύρια επιλογή θέσης Λίστα με βάση Λίστα με βάση
Σελίδες πρόσθετων ρυθμίσεων Ναί Ναί
Κινητό φιλικό Ναί Ναί

Το PureVPN υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες / συσκευές. Από την άποψη της διεπαφής χρήστη, όλες οι εφαρμογές τους τείνουν να είναι απίστευτα εύχρηστες και να εξυπηρετούν τόσο τους χρήστες VPN rookie και tech-y.

Όλες οι εφαρμογές υιοθετούν ένα μενού επιλογής θέσης με βάση τη λίστα και έχετε επίσης διαθέσιμους διαφορετικούς τρόπους, όπως p2p / κοινή χρήση αρχείων, ροή, ξεκλειδωμα, κ.λπ. για τη σύνδεση σε σχετικούς διακομιστές.

Ως πρόσθετο κίνητρο, το PureVPN’s έχει ακόμη και μια επιλογή αλλαγής θύρας. Αυτό βοηθά στην παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών και απαγορεύσεων VPN σε τοποθεσίες ροής και σε χώρες με σκληρούς νόμους.

Οι εφαρμογές για κινητά έχουν επίσης το ίδιο σύνολο λειτουργιών, αλλά τείνουν να έχουν διαφορετική εμφάνιση. Έχουν ένα πιο σκούρο σχέδιο και UI, αλλά αυτό που είναι απίστευτα φιλικό προς το χρήστη.

PureVPN Mac App

Σε σύγκριση με το PureVPN, το ταξίδι’Οι εφαρμογές της Google διαθέτουν πιο συμπαγή διεπαφή και στυλ. που παραμένει συνεπής σε όλες τις εφαρμογές τους για διαφορετικές συσκευές / πλατφόρμες.

Δεν υπάρχει μεγάλη ορατή διαφορά μεταξύ των εφαρμογών γραφείου / φορητού υπολογιστή και smartphone, καθώς το χρώμα τους, η προσβασιμότητά τους και οι πλοήγησης είναι σχεδόν πανομοιότυπες.

Απλά το μέγεθος των πελατών VPN ποικίλλει από συσκευή σε συσκευή και από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Για παράδειγμα, οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης διαθέτουν ακόμα πιο μινιμαλιστική εμφάνιση. μι

Διακομιστές

PureVPN Εγγραφείτε
Χώρες διακομιστή 140+ 60
Συνολικός αριθμός διακομιστών 2.000 600+

Σε σύγκριση με το PureVPN, η Καναδική βάση δεδομένων για το ταξίδι στην ατμόσφαιρα πέφτει τρομερά σύντομη “αριθμούς διακομιστών”. Στην πραγματικότητα, η υποδομή δικτύου τους είναι μεταξύ των μικρότερων.

Έχετε πρόσβαση μόνο σε 600+ διακομιστές σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο κακός αριθμός διακομιστών έχει ως αποτέλεσμα τα προβλήματα ταχύτητας που προκαλούνται από το φορτίο του χρήστη σε διαφορετικούς διακομιστές.

Η PureVPN, από την άλλη πλευρά, διαθέτει μια μεγάλη λίστα με 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες παγκοσμίως, παρέχοντας περισσότερη λειτουργικότητα στους χρήστες σε διάφορες χώρες.

Στην πραγματικότητα, το VPN με έδρα το Χονγκ Κονγκ έχει τον μεγαλύτερο αριθμό χωρών που υποστηρίζονται από πλευράς εξυπηρετητών, κάτι που είναι ένα πολύ κατόρθωμα για έναν πάροχο φιλικό προς τον προϋπολογισμό.

Ταχύτητα

PureVPN Εγγραφείτε
Απώλεια ταχύτητας 9% 30.75%

Για να πάρω μια καλύτερη ιδέα σχετικά με τις επιδόσεις και των δύο παρόχων, πραγματοποίησα μια ανάλυση ταχύτητας. Αυτή η διαδικασία απαιτούσε τη δοκιμή διαφόρων διακομιστών και από τους δύο παρόχους σε μια πληθώρα πτυχών.

Αυτά περιλαμβάνουν streaming σε ιστότοπους όπως το Netflix, περιήγηση στο διαδίκτυο, λήψη αρχείων torrenting ή παιχνίδι online παιχνιδιών. Για την εργασία αυτή, πήραμε 4 τυχαία servers από το PureVPN και το CyberGhost.

Σε δοκιμές γυμνού στροφών σε σύνδεση 100 Mbps, το PureVPN κατάφερε να αποδώσει κατά μέσο όρο τα 91 mbps στις μεταφορτώσεις και τις λήψεις, δηλώνοντας απώλεια ταχύτητας κατά 9%.

Η υπηρεσία ταξινόμησης, από την άλλη πλευρά, έδωσε μέτρια ταχύτητα κατά μέσο όρο στα 69,25 mbps. Αυτό δείχνει απώλεια ταχύτητας πάνω από 30%, η οποία δεν είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε χρήστη VPN!

Ασφάλεια

PureVPN Εγγραφείτε
Πρωτόκολλα VPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN IKEv2 και OpenVPN
Κρυπτογράφηση δεδομένων OpenVPN AES-256-CBC AES-256-CBC
Κρυπτογράφηση καναλιού ελέγχου OpenVPN RSA-4096 RSA-4096
Cloaking Technology Κανένας Κανένας
Ασφάλεια εφαρμογών Kill Switch και προστασία διαρροής DNS Kill Switch και προστασία διαρροής DNS
Κατάσταση DNS Ιδιωτικό DNS Ιδιωτικό DNS

Το PureVPN υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία πρωτοκόλλων. Αυτά περιλαμβάνουν το PPTP, το L2TP, το IKEv2, το SSTP και το OpenVPN (TCP και UDP) για να παρέχουν στους χρήστες κάθε είδους ελευθερία επιλογής.

Ωστόσο, ως προεπιλογή, το PureVPN εφαρμόζει το πρωτόκολλο OpenVPN σε όλες τις συσκευές, με εξαίρεση τις συσκευές iOS που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο IKEv2 για μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια.

Για την κρυπτογράφηση, ο πάροχος χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256-CBC με πιστοποίηση HHAC1 HHAC για το κανάλι δεδομένων, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό και εξαιρετικά ασφαλές.

Εν τω μεταξύ, αναπτύσσει τον κρυπτογραφητή AES-256-CBC με πιστοποίηση κατακερματισμού HMAC SHA384 και κρυπτογράφηση χειραψίας RSA-4096 για το κανάλι ελέγχου.

Η υπηρεσία "Εγγραφή", από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει μόνο το πρωτόκολλο IKEv2 και OpenVPN σε όλες τις συσκευές του. Ως προεπιλογή, όλες οι εφαρμογές της χρησιμοποιούν OpenVPN.

Για την κρυπτογράφηση, το Windscribe χρησιμοποιεί κρυπτογράφους AES-256 σε συνδυασμό με την πιστοποίηση SHA-512 και το ισχυρότερο κλειδί RSA 4096-bit για χειραψία -  εκτός από την υποστήριξη Perfect Forward Secrecy χρησιμοποιώντας Diffie Hellman (DHE).

Δοκιμές διαρροής

Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με την ασφάλεια των εφαρμογών, πραγματοποίησα μια δοκιμή διαρροών στο PureVPN και στο Windscribe. Η διαδικασία αφορούσε τη χρήση 6 διαφορετικών εργαλείων για τον έλεγχο.

Διαρροές αιτήσεων WebRTC και HTTP:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
Διαρροές DNS:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 και Torrent IP Διαρροές:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Τόσο το PureVPn όσο και το Windscribe κατάφεραν να καθαρίσουν τις δοκιμές από τα 6 διαφορετικά εργαλεία παραπάνω και δεν αποκάλυψαν τις πληροφορίες IP, DNS ή WebRTC..

Μυστικότητα

PureVPN Εγγραφείτε
Αρχηγείο Χονγκ Κονγκ Καναδάς
Σύνδεση αρχείων καταγραφής Κανένας Κανένας
Μητρώα δραστηριοτήτων Κανένας Κανένας
Εγγραφή πληροφοριών Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ανώνυμη Πληρωμή Μέθοδοι Διάφορα κρυπτοσυχνότητες Μόνο Bitcoin

Όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής, η απόφαση του νικητή δεν χρειάζεται πολύ χρόνο. Το PureVPN έχει την έδρα του στο χρηματοκιβώτιο, το Χονγκ Κονγκ, ενώ η Airscribe εδρεύει στον Καναδά.

Όπως ίσως γνωρίζετε, ο Καναδάς είναι ιδρυτικό μέλος της Συμμαχίας Five Eyes, η οποία επιδίδεται στην ανταλλαγή πληροφοριών, επιβάλλοντας υποχρεωτικούς νόμους περί μαζικής επιτήρησης και διατήρησης δεδομένων.

Ως εκ τούτου, μπορεί να μην είναι μια καλή επιλογή ακριβώς να εγγραφείτε με την υπηρεσία ταξινόμησης, παρά το ότι ισχυρίζονται ότι είναι α “μηδενικά αρχεία καταγραφής” προμηθευτής. Θα πρέπει να συμμορφωθούν με τη χώρα τους’του νόμου!

Η υπηρεσία ταξινόμησης δεν έχει επίσης υποβληθεί σε έλεγχο της πολιτικής μη καταγραφής. Εν τω μεταξύ, η PureVPN προσχώρησε πρόσφατα στις τάξεις, ελέγχοντας την υπηρεσία της από την AltiusIT.

Διαμόρφωση

PureVPN Εγγραφείτε
Κατανομή διευθύνσεων Κοινόχρηστο / στατικό Κοινόχρηστο / στατικό
Στατικά IP 8+ Χώρες 13 Τοποθεσίες
Προστασία DDoS Ναί Οχι
NAT τείχος προστασίας Ναί Ναί

Τόσο το PureVPN όσο και το Windscribe υποστηρίζουν μια κοινή / στατική υποδομή για να καλύψουν τις ποικίλες απαιτήσεις των πελατών τους. Παρόλα αυτά, η διαθεσιμότητα των IP ποικίλει ανάλογα με τον πάροχο.

Η Airscribe διαθέτει αποκλειστικές διευθύνσεις IP σε περιορισμένες 13 τοποθεσίες, οι περισσότερες από τις οποίες διανέμονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά.

Το PureVPN, από την άλλη πλευρά, έχει στατικά IP σε 8+ χώρες με υψηλότερη αρίθμηση. Οι χώρες που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν τις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γερμανία,.

Υποστήριξη πελατών

PureVPN Εγγραφείτε
Οδηγούς βίντεο Ναί Ναί
Βάση γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης  Ναί Ναί
Υποστήριξη τηλεφώνου Οχι Οχι
Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ναί Ναί
Μέσος χρόνος απόκρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 39 λεπτά 45 λεπτά
Υποστήριξη εισιτηρίων Ναί Ναί
Υποστήριξη Live Chat Ναί Οχι

Το PureVPN και το Windscribe προσφέρουν υποστήριξη με τη μορφή ζωντανής συνομιλίας, οδηγών βίντεο, βάσης γνώσεων, συχνών ερωτήσεων, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εισιτηρίων. Όλα αυτά είναι καλές επιλογές για να λάβετε υποστήριξη.

Η δεύτερη καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους είναι η υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι, πήγα λίγο περισσότερο με τις δοκιμές μου για να αναλύσω τους χρόνους απόκρισης και από τους δύο παρόχους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία και των δύο παρόχων βάσει τεσσάρων διαφορετικών ερωτήσεων.

PureVPN

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Είναι το PureVPN καλό για το Torrenting? 25 λεπτά 1 Ναί
Το PureVPN συνεργάζεται με το Netflix? 39 λεπτά 1 Ναί
Μπορώ να εγκαταστήσω το PureVPN στο LibreELEC 50 λεπτά 1 Ναί
Πώς να ρυθμίσετε το PureVPN στο Firestick? 44 λεπτά 1 Ναί

Εγγραφείτε

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Αφήνει η υπηρεσία ταξινόμησης στην υπηρεσία IP σας? 42 λεπτά 1 Ναί
Είναι η υπηρεσία καταχώρησης για το παιχνίδι? 1 ώρα 1 Ναί
Η Windscribe συνεργάζεται με τη Netflix? 37 λεπτά 1 Ναί
Έχει το Windscribe ένα διακόπτη σκοτώματος? 40 λεπτά 1 Ναί

Ο νικητής: PureVPN

Το PureVPN είναι ο νικητής

Μετά την ανάλυση και των δύο παρόχων, γίνεται σαφές ότι το PureVPN αναδύεται νικηφόρα και σωστά. Το VPN είναι μια απλή λέξη.

Είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό, έχει έναν καλό αριθμό διακομιστών, απελευθερώνει ομαλά όλες τις πλατφόρμες ροής και εργάζεται στην Κίνα. Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, είναι ακόμη υποστηριγμένο από τη Forbes.

Похожие статьи

 • PureVPN εναντίον TorGuard

  Το PureVPN φημίζεται για το ότι είναι ένας φτηνός πάροχος που έρχεται σε αντίθεση με τα κορυφαία ονόματα στην αγορά, αλλά είναι πραγματικά καλύτερο από το εξαιρετικά ασφαλές και...

 • PureVPN εναντίον CyberGhost

  Όπου το PureVPN βρίσκεται ψηλά ως φιλική προς τον προϋπολογισμό αλλά αξιόπιστη υπηρεσία, η CyberGhost είναι εξίσου εντυπωσιακός προμηθευτής με πολλά να προσφέρει. Ποιο VPN είναι...

 • Σύγκριση PureVPN vs HideMyAss 2020

  Όπου το PureVPN στέκεται ψηλά ως διάσημο “ασφάλιστρο” VPN στον κλάδο, το HideMyAss είναι μια δημοφιλής επιλογή μεταξύ των απλών χρηστών, κυρίως λόγω του πιασάρικου ονόματός του....

 • PureVPN εναντίον TunnelBear

  Όπου το PureVPN φημίζεται ως υπηρεσία φιλική προς τον προϋπολογισμό, αλλά με βάση την αξία, το TunnelBear είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των freebies εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα, θα το κάνουμε...

 • PureVPN εναντίον PIA (Private Internet Access)

  Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν τεράστια σύγχυση όταν προσπαθούν να επιλέξουν ένα κατάλληλο VPN. Αυτή η σύγχυση οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι χρήστες συχνά εξετάζουν τις υπηρεσίες VPN...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me