NordVPN εναντίον PIA (Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο)

Nordvpn vs PIA

Το NordVPN και το PIA είναι και τα δύο δημοφιλή ονόματα στην αγορά των VPN που χρησιμοποιούνται από χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Ποια υπηρεσία είναι καλύτερη από την άποψη της ασφάλειας, της ιδιωτικής ζωής, της ροής, του torrenting?

Για να μάθετε ποιος θα αναδειχθεί νικητής σε όλες τις πτυχές, διαβάστε αυτή τη σε βάθος σύγκριση του NordVPN και της PIA. Εδώ θα αναλύσουμε και τους δύο παρόχους σε 10 παράγοντες:

Καλύτερες στιγμές
NordVPN PIA
 1. 5.200+ διακομιστές σε 58 χώρες
 2. Κρυπτογράφηση AES-256-CBC
 3. 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Ξεκλειδώνει όλες τις πλατφόρμες ροής
 5. Ελεγχόμενη πολιτική μη αρχείων καταγραφής
 1. 3300+ διακομιστές σε 30 χώρες
 2. Κρυπτογράφηση AES-256 bit
 3. 10 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές
 5. Επαληθευμένη πολιτική μη αρχείων καταγραφής (έλεγχος)

Τιμολόγηση και Εκπτώσεις

NordVPN PIA
Περίοδος Συνδρομής 1 μήνα 1 μήνα
1 χρόνος 6 μήνες
2 χρόνια 1 χρόνος
3 χρόνια
Ειδική προσφορά 70% έκπτωση σε ένα τριετές σχέδιο 67% έκπτωση σε ένα μονοετές σχέδιο
Η υψηλότερη τιμή ανά μήνα 11,95 δολάρια $ 6.95
Χαμηλότερη τιμή ανά μήνα $ 3.49 $ 3.33
Τιμή ενός έτους 83,88 δολάρια 39,5 δολάρια
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 μέρες 7 ημέρες

Η τιμολόγηση είναι το κύριο σημείο πώλησης των παρόχων στον κλάδο VPN. Οι χρήστες συχνά πηγαίνουν για υπηρεσίες που τείνουν να είναι το φθηνότερο VPN. Ωστόσο, ακόμη και με μερικά ακριβά σχέδια, μπορείτε να επωφεληθείτε από εκπληκτικές προσφορές.

Για παράδειγμα, η μηνιαία τιμολόγηση για το NordVPN ξεκινά από 11,95 δολάρια. Αν θέλετε όμως να επωφεληθείτε από τις φθηνές τιμές, μπορείτε να επιλέξετε το εξαμηνιαίο τους σχέδιο. Παρέχει στους χρήστες έκπτωση 24%, συνολικού ύψους μόνο 54 δολαρίων.

Ως εκ τούτου, όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της συνδρομής, τόσο πιο φθηνή είναι η τιμολόγηση με το NordVPN. Πείτε ότι πηγαίνετε για το ετήσιο σχέδιο. Θα χρειαστεί μόνο να πληρώσετε 6,99 δολάρια ανά μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε έκπτωση 41%.

Για χρήστες που θέλουν να αξιοποιήσουν την καλύτερη τιμή, μπορείτε να πάτε για το 2ετές πρόγραμμα. Αυτό μειώνει το μηνιαίο κόστος σε 4,99 δολ., Υποδεικνύοντας έκπτωση 58%. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο $ 119,76 για 24 μήνες.

Η PIA καταφέρνει σίγουρα να είναι φθηνότερη από τη NordVPN. Προσφέρει μερικές από τις καλύτερες τιμές στην αγορά. Αυτό το καθιστά κορυφαία επιλογή για τους αγοραστές που ενδιαφέρονται για τον προϋπολογισμό.

Η μηνιαία τιμολόγηση για την ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο (PIA) ξεκινά από 6,95 δολάρια. Εάν θέλετε μια καλύτερη συμφωνία, μπορείτε να πάτε για το ετήσιο σχέδιο τους. Μειώνει την τιμολόγηση σε 3,33 το μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε μια τεράστια έκπτωση 52%.

Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν μόνο 39,96 δολάρια. Για την καλύτερη δυνατή τιμή, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το 2ετές πρόγραμμα. Μειώνει τη μηνιαία τιμολόγηση σε $ 2.91, δίνοντας στους χρήστες μια τεράστια έκπτωση 58%.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε μόνο $ 69,84 για δύο χρόνια. Για επιστροφές, η PIA προσφέρει μόνο εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Ωστόσο, αν πάτε για το NordVPN, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια εγγύηση επιστροφής 30 ημερών.

Χαρακτηριστικά

NordVPN PIA
Ταυτόχρονη σύνδεση 6 5
Εφαρμογές λειτουργικού συστήματος Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV Windows, MacOS, Android, iOS, Linux
Συσκευές μη αυτόματης εγκατάστασης Set-Top Boxes, Routers και Linux Μερικοί δρομολογητές
Διαίρεση σήραγγας Μη διαθέσιμος Οχι
Δωρεάν πρόσθετα Επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome και Firefox, CyberSec, DoubleVPN, SmartPlay SOCKS5 Διακομιστής μεσολάβησης και αποκλεισμού διαφημίσεων / ιχνών παρακολούθησης

Όταν πρόκειται για την επιλογή υπηρεσίας VPN, πρέπει να έχετε διαθέσιμες προηγμένες λειτουργίες. Το NordVPN ήταν πάντα στο προσκήνιο των καινοτομιών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Προσφέρει ένα μοναδικό σύνολο εργαλείων, τα οποία ανέφερα παρακάτω για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τοποθετούν το VPN υψηλότερα από άλλα στην αγορά, καθώς λαμβάνετε πάντα την μέγιστη ασφάλεια / ιδιωτικότητα.

Παρόλα αυτά, η PIA δεν φαίνεται να παρεμποδίζει. Ο πάροχος, παρά το γεγονός ότι είναι απίστευτα φθηνό, βρίσκεται στο έδαφος ενάντια στο NordVPN. Προσφέρει τα περισσότερα από τα ίδια χαρακτηριστικά / τεχνολογίες που διατίθενται με το NordVPN.

Δυστυχώς, αποτυγχάνει να προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά όπως το DoubleVPN και το κρεμμύδι μέσω VPN, τα οποία απολαμβάνουν οι πελάτες της NordVPN για την αξιοποίηση της μέγιστης ασφάλειας σε απευθείας σύνδεση.

Απεμπλοκή δυνατοτήτων

NordVPN PIA
Netflix Ναί Οχι
Hulu Ναί Ναί
Sky Go Ναί Οχι
Amazon Prime Ναί Οχι
BBC iPlayer Ναί Οχι
ABS Ναί Οχι
CBS Ναί Ναί
NBC Ναί Ναί
ITV Ναί Ναί
Κανάλι 4 Ναί Ναί

Όσον αφορά την απεμπλοκή, το NordVPN σίγουρα τείνει να είναι πιο ενεργητικό και αξιόπιστο. Όλοι οι διακομιστές της χρησιμοποιούν ισχυρές τεχνολογίες κρυπτογράφησης και ασφάλειας για την απεμπλοκή VoD.

Ο πάροχος καταφέρνει να ξεμπλοκάρει όλες τις εκδόσεις του Netflix, παρέχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες πλατφόρμες ροής όπως το Hulu, το BBC iPlayer, το Amazon Prime και πολλά άλλα.

Η PIA, από την άλλη πλευρά, δεν προσφέρει πολλά στον τρόπο αποδέσμευσης. Είναι ένα σενάριο χτύπημα και χάσετε τις περισσότερες φορές. Το πιο ανησυχητικό είναι η έλλειψη αποδέσμευσης του Netflix.

Ως εκ τούτου, αν ήμουν να μιλήσω με βάση τη ροή, NordVPN είναι η καλύτερη επιλογή. Η PIA πρέπει ακόμα να βελτιώσει τις δυνατότητες απεμπλοκής για να δικαιολογήσει την τιμή της και να την αγοράσει από τους πελάτες της.

Κίνα

Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με τις εφαρμογές VPN των NordVPN και PIA, αποφάσισα να πραγματοποιήσω μια δοκιμή απεμπλοκής. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη σύνδεση με διαφορετικούς διακομιστές VPN.

Στη συνέχεια, επισκεφθείτε διάφορους αποκλεισμένους ιστότοπους για να διαπιστώσετε αν το VPN παρακάμπτει με επιτυχία τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Το NordVPN λειτούργησε εκπληκτικά, ειδικά όταν συνδεόταν με τους εξυπηρετητές Obfuscated. Ήμουν εύκολο να παρακάμψω “Το Μεγάλο Τείχος προστασίας”.

Ταυτόχρονα, δεν έλαβα κανένα πρόβλημα κατά την απεμπλοκή του αμερικανικού δικτύου Netflix και της πλήρους βιβλιοθήκης του. Για την PIA, τα αποτελέσματα ήταν αρκετά απογοητευτικά.

Η PIA δεν προσφέρει τέτοια τεχνολογία ή κρυπτογράφηση που να της επιτρέπει να ξεκλειδώνει ιστοσελίδες στην Κίνα. Σε αντίθεση με το NordVPN που προσφέρει μια αποκλειστική κινεζική ιστοσελίδα καθρέφτη, η PIA δεν προσφέρει κανένα κίνητρο στο κινεζικό ακροατήριο.

Οι χρήστες στην Κίνα μπορούν να κάνουν λήψη των χρηστών του NordVPN από εδώ: http://nord-for-zh.com/

Ρύθμιση και διασύνδεση

NordVPN PIA
Οδηγός αυτόματης ρύθμισης Windows, Mac, Android, iOS και Linux, Windows, Mac, Android, iOS
Κύρια επιλογή θέσης Χάρτης με βάση το χάρτη Λίστα με βάση
Σελίδες πρόσθετων ρυθμίσεων Ναί Ναί
Κινητό φιλικό Ναί Ναί

Το NordVPN διαθέτει ένα απλό αλλά διαδραστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη που επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνούν πολλαπλές λειτουργίες / πρόσθετα, είτε αυτά είναι στην επιφάνεια εργασίας τους είτε σε μικρότερες οθόνες.

Οι εκδόσεις υπολογιστών έρχονται με σχεδιασμό βάσει χάρτη και α “ειδικότητα” λίστα που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικές διευθύνσεις IP, Double VPN, κρεμμύδι μέσω VPN και άλλες τεχνολογίες.

Εν τω μεταξύ, οι εφαρμογές για κινητά χρησιμοποιούν τον ίδιο σχεδιασμό αλλά απαλλάσσουν τον χάρτη, εισάγοντας ένα σχέδιο που βασίζεται σε κατάλογο που χωρίζει τους διακομιστές με “Χώρα” και ακόμα “περιοχή (σε εφαρμογές iOS).

PIA’Οι εφαρμογές της Google εξακολουθούν να χρειάζονται εργασία και βελτίωση στο συνολικό περιβάλλον χρήστη. Οι εκδόσεις των επιτραπέζιων υπολογιστών τους βρίσκονται στη γραμμή εργασιών με τις περισσότερες δυνατότητες προσπελάσιμες απευθείας κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η εφαρμογή κρύβεται η δεύτερη που ελαχιστοποιείτε, γίνεται μια μεγάλη ενόχληση για όσους προσπαθούν να ακολουθήσουν έναν οδηγό ρύθμισης ή διαμόρφωσης.

Το’Οι εφαρμογές για κινητά του κινητού τηλεφώνου είναι όμορφα σχεδιασμένες και τείνουν να είναι απαλλαγμένες από ακαταστασία. Όλες οι επιλογές παρατίθενται καθαρά και η σύνδεση παίρνει μόλις λίγα δευτερόλεπτα, κάτι που είναι αξιοσημείωτο.

Διακομιστές και απόδοση

NordVPN PIA
Χώρες διακομιστή 58 30
Συνολικός αριθμός διακομιστών 5,200+ 3.300
Απώλεια ταχύτητας 5% 25%

Δεδομένου ότι τα VPN είναι κρίσιμα εργαλεία για την απεμπλοκή / streaming / torrenting, είναι ζωτικής σημασίας να λαμβάνετε καλές ταχύτητες. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να υποφέρετε από μια χελώνα διαδικτύου.

Υπό το φως αυτού, αποφάσισα να πραγματοποιήσω μια αξιολόγηση απόδοσης και των δύο παρόχων. Αυτό αφορούσε τη δοκιμή μέγιστου εύρους ζώνης μεταφόρτωσης των NordVPN και PIA για διαφορετικούς διακομιστές σε διαφορετικές χώρες. Στη συνέχεια, σημείωσα τις μέσες ταχύτητες που λάβαμε.

Αν μιλώ για το NordVPN, όλοι οι διακομιστές ήταν πολύ γρήγοροι. Φυσικά, εκείνοι που βρίσκονται μακριά δείχνουν μέτρια απόδοση. Ο μέσος όρος ανήλθε σε 43Mbps, δηλώνοντας απώλεια ταχύτητας 5%.

Για την ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA), τα αποτελέσματα δεν αντιστοιχούσαν στο NordVPN. Οι μέσες ταχύτητες κορυφώθηκαν στα 38Mbps, υποδεικνύοντας απώλεια ταχύτητας 25%. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη βελτίωσης στις ταχύτητες σύνδεσης για την PIA!

Ασφάλεια

NordVPN PIA
Πρωτόκολλα VPN PPTP, L2TP, IKEv2, OpenVPN PPTP, L2TP, IPSec, IKEv2, OpenVPN
Κρυπτογράφηση δεδομένων OpenVPN AES-256 AES-128, AES-256
Κρυπτογράφηση καναλιού ελέγχου OpenVPN RSA-2048 RSA-4096
Cloaking Technology Obfsproxy Κανένας
Ασφάλεια εφαρμογών Kill Switch, Wi-Fi, προστασία από διαρροές DNS / WebRTC / IP Kill Switch
Κατάσταση DNS PrivateDNS PrivateDNS

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το NordVPN πρέπει να είναι η ισχυρή ιδιωτικότητα και ασφάλεια του. Ο παροχέας είναι απλά ανιχνεύσιμος σε ιστότοπους, χάρη στη μεγάλη ομάδα κοινών διευθύνσεων IP.

Προσθέστε αυτό στην υποστήριξη του NordVPNs για όλα τα πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένων των IKEv2, L2TP / IPSec και OpenVPN. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τη μέγιστη ανωνυμία. Για το κανάλι δεδομένων, το NordVPN χρησιμοποιεί κρυπτογράφους 256-CBC με πιστοποίηση κατακερματισμού HMAC SHA256.

Για το κανάλι ελέγχου του, το NordVPN χρησιμοποιεί την ίδια πιστοποίηση κατακερματισμού και κρυπτογράφηση παραπάνω, με την προσθήκη ενός RSA-2048. Μια ισχυρή ανταλλαγή πλήκτρων DHE-4096 χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση Perfect Forward Secrecy (PFS).

Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή iOS, το NordVPN αλλάζει την κρυπτογράφηση του. Όλες οι συνδέσεις χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο IKEv2 με κρυπτογράφους AES-256-GCM με έλεγχο ταυτότητας δεδομένων HMAC SHA2-384.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας πάροχος που βασίζεται στις ΗΠΑ, η Private Internet Access (PIA) διατηρεί ένα απίστευτα ισχυρό δίκτυο διακομιστών. Χρησιμοποιούν ισχυρούς κρυπτογράφους κρυπτογράφησης στα πρωτόκολλα L2TP / IPSec και OpenVPN.

Για το κανάλι δεδομένων, η PIA χρησιμοποιεί το κακόφημο στρατιωτικό βαθμό. Κρυπτογράφηση AES-256-bit με SHA256 για έλεγχο ταυτότητας δεδομένων και RSA-4096 για χειραψία. Το PFE διατίθεται μέσω της ανταλλαγής DHE + RSA.

Για το κανάλι ελέγχου, η PIA χρησιμοποιεί τον ίδιο έλεγχο ταυτότητας κρυπτογράφησης και κατακερματισμού, με την προσθήκη SHA384 για έλεγχο ταυτότητας. Το Perfect Forward Secrecy (PFE) είναι διαθέσιμο μέσω του ECDHE + ECDSA.

Με λίγα λόγια, λαμβάνετε μεγάλη ιδιωτικότητα και με τους δύο παρόχους. Το NordVPN, ωστόσο, πηγαίνει το επιπλέον μίλι προσφέροντας το πρωτόκολλο CyberSec και χαρακτηριστικά όπως Dedicated IPs και κρεμμύδι μέσω VPN.

Μυστικότητα

NordVPN PIA
Αρχηγείο Παναμάς Ηνωμένες Πολιτείες
Σύνδεση αρχείων καταγραφής Κανένας Κανένας
Μητρώα δραστηριοτήτων Κανένας Κανένας
Εγγραφή πληροφοριών Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ανώνυμη Πληρωμή Μέθοδοι Monero, Dash, Gridcoin, Rpple, ZCaas, Ehterum, Litecoin, Bitcoin Νομισματοκοπείο, BitPay, 32 κρυπτοσυστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Ethereum και Litecoin

Αν συγκρίνουμε τα δύο, το NordVPN τείνει να είναι ασφαλέστερη επιλογή λόγω της δικαιοδοσίας του. Ο παροχέας είναι μακριά από τις Συμμαχίες Πέντε, Εννέα, Δεκατέσσερα Μάτια με έδρα στο ασφαλές Παναμά.

Το Private Internet Acess (PIA), από την άλλη πλευρά, έχει το κεντρικό του κέντρο στις ΗΠΑ. Η χώρα είναι το ιδρυτικό μέλος των Συμμαχιών μάτι της 5/9/14 και μπορεί να υπερηφανεύεται για τους πιο επεμβατικούς νόμους.

Επιβάλλει τη μαζική επιτήρηση και τη διατήρηση δεδομένων από το αν πρόκειται για παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, πάροχοι τηλεπικοινωνιών ή παρόχους εικονικού ιδιωτικού δικτύου.

Ως εκ τούτου, αν θέλετε να παραμείνετε ασφαλείς και ασφαλείς από τα αδιάκριτα βλέμματα της κυβέρνησης, των υπηρεσιών πληροφοριών και των κυνηγών παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, η PIA δεν είναι μια αξιόπιστη επιλογή.

Διαμόρφωση

NordVPN PIA
Κατανομή διευθύνσεων Κοινόχρηστο / στατικό Κοινόχρηστο
Στατικά IP 40+ Τοποθεσίες Οχι
Προστασία DDoS Ναί Οχι
NAT τείχος προστασίας Ναί Ναί

Για τις διαμορφώσεις, το NordVPN κερδίζει ένα ανώτερο χέρι πάνω από το PIA με έδρα τις ΗΠΑ. Όπου η PIA υιοθετεί κοινή κατανομή υποδομών και διευθύνσεων, η Nord υποστηρίζει και τα δύο: δυναμική και στατική.

Αυτό βοηθά τον παροχέα που βασίζεται στον Παναμά να προσφέρει περισσότερα κίνητρα στους χρήστες του, ιδιαίτερα τους εκπατριστές / ταξιδιώτες που επιθυμούν απομακρυσμένη πρόσβαση σε αρχεία γραφείων και προστασία κατά την πρόσβαση σε τραπεζικές πληροφορίες.

Τα ειδικά IP είναι διαθέσιμα ως add-on από το NordVPN, που σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για αυτά, με χαρακτηριστικά όπως η προστασία DDoS να σας κοστίζουν περισσότερο. Ακολουθεί μια επισκόπηση της τιμολόγησης και των τοποθεσιών όπου μπορείτε να πάρετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP:

Εξουσιοδοτημένα IP δίκτυα NordVPN

Εξυπηρέτηση πελατών

NordVPN PIA
Οδηγούς βίντεο Ναί Ναί
Βάση γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης  Ναί Ναί
Υποστήριξη τηλεφώνου Οχι Οχι
Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ναί Ναί
Μέσος χρόνος απόκρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 30 λεπτά 39 λεπτά
Υποστήριξη εισιτηρίων Ναί Ναί
Υποστήριξη Live Chat Ναί Ναί

Όσον αφορά την υποστήριξη, το NordVPN έχει πολύ καλύτερη δουλειά στην παροχή βοήθειας στους πελάτες, σε σύγκριση με την PIA. Ο πάροχος προσφέρει 6 διαφορετικά μέσα για να πάρει βοήθεια, όπου η PIA σας δίνει μόνο πρόσβαση σε 4.

Προσθέστε αυτό στην απίστευτα γρήγορη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 και το NordVPN δίνει το καλύτερο κτύπημα για το buck σας. Αντίθετα, η PIA, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη βιομηχανία εδώ και αρκετά χρόνια, δεν προσφέρει ζωντανή συνομιλία ως επιλογή υποστήριξης. Αυτό είναι απογοητευτικό, τουλάχιστον.

Ο πάροχος που εδρεύει στις ΗΠΑ προσφέρει μόνο υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εισιτηρίων, και μάλιστα με αυτό, δίνουν καθυστερημένες απαντήσεις. Ο μέσος χρόνος απόκρισης τους είναι κάπου μεταξύ 7 με 8 ωρών, πράγμα που είναι αρκετά, ειδικά δεδομένου ότι οι χρήστες χρειάζονται άμεση βοήθεια σε ερωτήματα.

Από την άποψη της βάσης γνώσεων, η PIA χρησιμοποιεί screenshots για την εκπόνηση των σεμιναρίων τους, ενώ το NordVPN προσφέρει ολοκληρωμένες βιντεοεπαφές για συγκεκριμένες εργασίες, όπως ο καθορισμός ζητημάτων συνδεσιμότητας.

Πραγματοποίησα ακόμη και μια δοκιμή σχετικά με τους χρόνους απόκρισης από κάθε πάροχο σε υποστήριξη email. Η διαδικασία συμπεριέλαβε την αποστολή και των δύο παρόχων σε τέσσερα ερωτήματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δείτε τα στατικά για κάθε VPN παρακάτω:

NordVPN

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Με ποια σχέση έχεις “CloudVPN”? 12 λεπτά 1 Ναί
Είναι δυνατόν να διαμορφώσετε το NordVPN στο Raspberry Pi? 40 λεπτά 1 Ναί
Πώς να διορθώσετε το “Λήξη χρονικού ορίου σύνδεσης” Λάθος? 38 λεπτά 1 Ναί
Πώς ενεργοποιείται το NordVPN’s παγιδευμένους διακομιστές? 30 λεπτά 1 Ναί

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA)

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Γιατί η PIA βρίσκεται σε μια χώρα πέντε ματιών? 1 ώρα 1 Ναί
Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο διατηρεί αρχεία καταγραφής? 45 λεπτά 1 Ναί
Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet λειτουργεί με το Netflix? 50 λεπτά 1 Ναί
Πώς μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων από ιδιωτική πρόσβαση στο Internet? 44 λεπτά 1 Ναί

Άλλες συγκρίσεις για check out

  1. ExpressVPN εναντίον IPVanish
  2. ExpressVPN εναντίον PureVPN
  3. PureVPN εναντίον IPVanish
  4. NordVPN έναντι ExpressVPN

Ο νικητής: NordVPN

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τόσο το NordVPN όσο και το PIA είναι μεγάλα ονόματα στην αγορά. Ωστόσο, όταν πρόκειται να καθοριστεί ένας νικητής μεταξύ των δύο, τα πράγματα γίνονται αρκετά σαφή. Πιστεύω ότι το NordVPN εξουδετερώνει το PIA σε μια πληθώρα πτυχών.

Η θέση της είναι επίσης εξαιρετικά στρατηγική, ενώ η PIA έχει τη βάση της στις ΗΠΑ (μια μη ασφαλής τοποθεσία). Από την άποψη της ιδιωτικής ζωής, θα ήθελα να συστήσω τη χρήση του NordVPN!

Похожие статьи

 • ExpressVPN εναντίον PIA (ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο)

  Δεδομένου ότι πολλές προοπτικές εξετάζουν τις υπηρεσίες VPN από ένα μη εκπαιδευμένο μάτι, συνδρομών σε ένα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους τείνει να είναι μια δύσκολη...

 • PureVPN εναντίον PIA (Private Internet Access)

  Πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν τεράστια σύγχυση όταν προσπαθούν να επιλέξουν ένα κατάλληλο VPN. Αυτή η σύγχυση οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι χρήστες συχνά εξετάζουν τις υπηρεσίες VPN...

 • Surfshark έναντι ιδιωτικής πρόσβασης στο διαδίκτυο (PIA)

  Όταν το Surfshark αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά υπηρεσιών VPN, η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) έχει πολλά μίλια πάνω του και αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή για πολλούς....

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me