ExpressVPN εναντίον TorGuard

ExpressVPN vs TorGuard


Το ExpressVPN και το TorGuard είναι και οι δύο γνωστές υπηρεσίες VPN που δουλεύουν στη δημιουργία νέων τεχνολογιών και προηγμένων λειτουργιών για τη μεγιστοποίηση της ιδιωτικότητας / ασφάλειας στο διαδίκτυο.

Προσπαθείτε να προσδιορίσετε την καλύτερη επιλογή μεταξύ των δύο; Εάν ναι, ελέγξτε έξω αυτή τη σε βάθος σύγκριση ExpressVPN vs. TorGuard για να μάθετε για τον νικητή!

Καλύτερες στιγμές
ExpressVPN TorGuard
 1. 3.000+ διακομιστές στο 94 Χώρες
 2. AES-256-CBC και AES-256-GCM
 3. 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android
 5. Επαληθευμένη πολιτική μη αρχείων καταγραφής (έλεγχος)
 1. 3000+ διακομιστές στο 55 χώρες
 2. OpenConnect VPN με βάση SSL
 3. 8 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες / συσκευές
 5. Υποστηρίζει το πρωτόκολλο WireGuard

Τιμολόγηση και Εκπτώσεις

ExpressVPN TorGuard
Περίοδος Συνδρομής 1 μήνα 1/3/6 μήνες
6 μήνες 1 χρόνος
1 χρόνος 2 χρόνια
Ειδική προσφορά 35% έκπτωση σε ένα μονοετές σχέδιο 58% έκπτωση σε ένα 2ετές σχέδιο
Η υψηλότερη τιμή ανά μήνα 12,95 δολάρια 9,99 δολάρια
Χαμηλότερη τιμή ανά μήνα $ 8.32 $ 4.16
Τιμή ενός έτους 99,5 δολάρια 59,99 δολάρια
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 μέρες 7 ημέρες

Με τη σύγκριση των TorGuard και ExpressVPN, γίνεται σαφές ότι η τελευταία είναι η ακριβότερη επιλογή. Προσφέρει προγράμματα εγγραφής τριών διαφορετικών ωρών διάρκειας.

Εάν επιλέξετε το μηνιαίο, θα πρέπει να πληρώσετε 12,99 δολάρια. Για το 6μηνο, θα πρέπει να πληρώσετε 9,99 δολάρια / μήνα, το οποίο χρεώνεται ως 59,95 δολάρια.

Για να πάρετε την καλύτερη τιμή, συνιστώ στους χρήστες να πάνε για το ετήσιο πακέτο. Παρέχει στους χρήστες μια εκπληκτική έκπτωση 35%, μειώνοντας το κόστος ανά μήνα στα $ 8,32.

Αντίστροφα, το TorGuard διαθέτει 4 πακέτα: ανώνυμο πληρεξούσιο, ανώνυμο VPN, ανώνυμο e-mail και δέσμη ιδιωτικού απορρήτου με ποικίλες βαθμίδες συνδρομών.

Το μηνιαίο τους ξεκινά από 9,99 δολάρια, τριμηνιαίως στα 19,99 δολάρια, ημιυπόστατα στα 29,99 δολάρια και ετησίως στα 59,99 δολάρια. Για την καλύτερη αξία, συνιστώ το 2ετές τους σχέδιο.

Μειώνει το μηνιαίο κόστος σε $ 4,16 μόνο. Ως αποτέλεσμα, πληρώνετε μόνο 99,99 δολάρια για 24 μήνες, πράγμα που είναι το ίδιο που θα πληρώνατε για το ExpressVPN’1 έτους.

Όσον αφορά τις εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων, η ExpressVPN προσφέρει επιστροφή 30 ημερών, ενώ η TorGuard προσφέρει μόνο μια δοκιμή για 7 ημέρες.

Αποκτήστε αυτό το Best Deal για ExpressVPN: Εξοικονομήστε 35% στο 1ετές σχέδιο

Αποκτήστε αυτό το Best Deal για VyprVPN: Εξοικονομήστε το 81% στο 2ετές τους Ειδικό

Χαρακτηριστικά

ExpressVPN TorGuard
Ταυτόχρονη σύνδεση 3 8
Εφαρμογές λειτουργικού συστήματος Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV / Firestick, μερικοί δρομολογητές Windows, macOS, Android, iOS, Linux
Συσκευές μη αυτόματης εγκατάστασης Μερικοί δρομολογητές, κιβώτια Set-Top Μερικοί δρομολογητές
Διαίρεση σήραγγας Ναι (Μόνο εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές) Οχι
Δωρεάν πρόσθετα Media Streamer Smart DNS, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome, Firefox και Safari Torxuard Stealth Proxy

Τόσο το ExpressVPN όσο και το TorGuard προσφέρουν εγγενείς εφαρμογές για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες. Αυτά περιλαμβάνουν τα Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome και Firefox.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές τους σε πολλές συσκευές όπως οι τηλεοράσεις Apple, η τηλεόραση Nvidia Shield, το Xbox One και το Nintendo Switch, το οποίο είναι αρκετά χρήσιμο, για παράδειγμα το λιγότερο.

Ωστόσο, το ExpressVPN κερδίζει ένα πλεονέκτημα έναντι του TorGuard προσφέροντας μια εγγενή εφαρμογή για δρομολογητές που μπορείτε να ρυθμίσετε σε switches DD-WRT και Tomato ethernet επίσης.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη χειροκίνητη ρύθμιση της εφαρμογής δρομολογητή, ο πάροχος εξυπηρετεί ακόμη και το αρχαίο κοινό, διαθέτοντας προρυθμισμένους δρομολογητές σε λογικές τιμές.

Για ταυτόχρονες συνδέσεις, το TorGuard κερδίζει ένα πλεονέκτημα υποστηρίζοντας 8 πολλαπλές συσκευές, ενώ το ExpressVPN επιτρέπει μόνο 3 πολλαπλές συνδέσεις σε μία συνδρομή.

Απεμπλοκή δυνατοτήτων

ExpressVPN TorGuard
Netflix Ναί Οχι
Hulu Ναί Ναί
Sky Go Ναί Οχι
Amazon Prime Ναί Οχι
BBC iPlayer Ναί Οχι
ABS Ναί Οχι
CBS Ναί Ναί
NBC Ναί Ναί
ITV Ναί Ναί
Κανάλι 4 Ναί Ναί

Όπως και όλοι οι άλλοι πάροχοι στην αγορά, το TorGuard παραδίδει “ασυνεπής” για την απελευθέρωση υπηρεσιών ροής σε όλο τον κόσμο.

Μερικές φορές οι διακομιστές τους δούλευαν για την παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών, μερικές φορές δεν το έκαναν. Ως εκ τούτου, το TorGuard δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη επιλογή για streaming.

Φυσικά, το ExpressVPN δεν έχει τέτοια προβλήματα. Οι περισσότεροι από τους διακομιστές τους εργάστηκαν για να παρακάμψουν τις απαγορεύσεις VPN σε διαφορετικές υπηρεσίες ροής, χάρη στην ισχυρή τους ασφάλεια.

Ήμουν σε θέση να ρέει σε 4k ποιότητα σε πολλαπλές VoDs συμπεριλαμβανομένων Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime, Voot, Hotstar, ακόμη και Disney Plus!

Κίνα

Οι Κινέζοι κάτοικοι και οι εκπατριστές βρίσκονται σε συνεχή αναζήτηση για ένα VPN που παρακάμπτει επιτυχώς το κλείδωμα IP, δηλητηρίαση DNS, αεροπειρατεία DNS και διακομιστές VPN Blackhole.

“Το Μεγάλο Τείχος προστασίας” στην Κίνα υιοθετεί αυτές τις διάφορες τεχνολογίες και αλγόριθμους για την απαγόρευση των VPN και τη διακοπή της πρόσβασης των χρηστών στο περιεχόμενο εκτός ή τοπικά.

Τυχερά για εσάς, τόσο το ExpressVPN όσο και το TorGuard προσφέρουν καλά κίνητρα στους Κινέζους χρήστες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παροχέα για να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς, καθώς χρησιμοποιούν “συσκότιση” τεχνολογία.

Παρόλα αυτά, οι χρήστες του TorGuard ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα στη λήψη των εφαρμογών τους, καθώς υπάρχει ένας ιστότοπος καθρέφτη κινέζικα. Το ExpressVPN, από την άλλη πλευρά, προσφέρει ένα!

Ρύθμιση και διασύνδεση

ExpressVPN TorGuard
Οδηγός αυτόματης ρύθμισης Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS
Κύρια επιλογή θέσης Λίστα με βάση Λίστα με βάση
Σελίδες πρόσθετων ρυθμίσεων Ναί Ναί
Κινητό φιλικό Ναί Ναί

Παρόμοια με άλλους παρόχους, έχετε αυτόματους οδηγούς ρύθμισης για την εγκατάσταση του ExpressVPN στις συσκευές Windows, Mac, Android και iOS.

Για άλλες πλατφόρμες, διαθέτετε εγχειρίδια καθοδήγησης. Όσον αφορά τη διεπαφή, ExpressVPN’οι εφαρμογές επιφάνειας εργασίας τείνουν να είναι αρκετά εντυπωσιακές.

Διαθέτουν ένα νέο και πιο συμπαγές σχέδιο. Δεδομένου ότι το κύριο μενού έχει μια μπάρα τοποθεσίας και συνδέει το κουμπί, η αξιοποίηση της άμεσης συνδεσιμότητας είναι εξαιρετικά εύκολη.

Φυσικά, όσοι θέλουν να διαμορφώσουν την εφαρμογή μπορούν να το κάνουν κάνοντας κλικ στο “χάμπουργκερ” , στην επάνω δεξιά γωνία του πελάτη VPN.

Διεπαφή ExpressVPN

Το TorGuard προσφέρει επίσης αυτόματους οδηγούς ρύθμισης για Windows, Mac, iOS και Android. Όσον αφορά τη διεπαφή τους, νομίζω ότι είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε.

Για παράδειγμα, οι εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές τείνουν να είναι αρκετά περίπλοκες, λόγω των πολλών ρυθμίσεων που σας καλωσορίζουν μετά την εκκίνηση του πελάτη VPN.

Αυτό το καθιστά δύσκολο “απλούς χρήστες” να κατανοήσουν πώς να δημιουργήσουν μια ισχυρή σύνδεση, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τα πρωτόκολλα VPN και την κρυπτογράφηση.

Θα ήταν καλύτερα το TorGuard να επιβάλει ένα σύνολο προεπιλεγμένων ρυθμίσεων για την ασφάλεια και στη συνέχεια να δώσει την ευκολία στους χρήστες να το αλλάξουν όποτε χρειάζεται.

Διασύνδεση εφαρμογής TorGuard

Διακομιστές και απόδοση

ExpressVPN TorGuard
Χώρες διακομιστή 94 55
Συνολικός αριθμός διακομιστών 3.000 3.000

Όσον αφορά τον αριθμό των διακομιστών, τόσο το ExpressVPN όσο και το TorGuard διαθέτουν μεγάλη υποδομή δικτύου. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για περιορισμένους διακομιστές.

Με το ExpressVPN έχετε πρόσβαση σε 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες και 160+ τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, κάτι που είναι εντυπωσιακό.

Εν τω μεταξύ, το TorGuard προσφέρει στους χρήστες 3.000+ διακομιστές σε 55 χώρες. Ως εκ τούτου, το ExpressVPN κερδίζει πλεονέκτημα εδώ για την υποστήριξη περισσότερων χωρών.

Ταχύτητα

ExpressVPN TorGuard
Απώλεια ταχύτητας 9% 19%

Για πλήρη ανάλυση απόδοσης, πραγματοποίησα μια δοκιμή ταχύτητας και στους δύο παρόχους. Η διαδικασία αφορούσε τη δοκιμή 5 διαφορετικών εξυπηρετητών από ExpressVPN και TorGuard.

Αυτοί οι διακομιστές βασίζονταν στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Αυστραλία και τον Καναδά. Και, οι δοκιμές έγιναν με σύνδεση 100 Mbps για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Σε δοκιμές γυμνής ταχύτητας, η ExpressVPN κατάφερε να αποδώσει κατά μέσο όρο 91 Mbps στις μεταφορτώσεις και τις λήψεις, δηλώνοντας απώλεια ταχύτητας κατά 9%.

Η TorGuard, από την άλλη πλευρά, είχε μεγαλύτερη απώλεια αγγίζοντας το σημάδι 19% στη μείωση της ταχύτητας, καταγράφοντας μια μέση ταχύτητα 81 Mbps.

Ασφάλεια

ExpressVPN TorGuard
Πρωτόκολλα VPN PPTP, L2TP, OpenVPN OpenVPN / WG / SSTP / IPSec
Κρυπτογράφηση δεδομένων OpenVPN AES-256-CBC AES-256
Κρυπτογράφηση καναλιού ελέγχου OpenVPN RSA-4096 RSA-2048
Cloaking Technology Αλυσίδα κυκλωμάτων κρυπτογράφησης OpenConnect SSL Based
Ασφάλεια εφαρμογών Kill Switch StealthVPN
Κατάσταση DNS Ιδιωτικό DNS Ιδιωτικό DNS

Το ExpressVPN υποστηρίζει τρία δημοφιλή πρωτόκολλα: PPTP, L2TP και OpenVPN (TCP και UDP). Ως προεπιλογή, το ExpressVPN εφαρμόζει το πρωτόκολλο OpenVPN σε όλες τις συσκευές.

Φυσικά, οι συσκευές iOS χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο IKEv2 για μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια. Για κρυπτογράφηση, χρησιμοποιεί κρυπτογράφους AES-256-CBC με έλεγχο ταυτότητας δεδομένων HMAC SHA-256 στο κανάλι δεδομένων.

Εν τω μεταξύ, αναπτύσσει τα πλήκτρα AES-256-GCM με χειραψία RSA-4096 και έλεγχο ταυτότητας δεδομένων HMAC SHA-256 για το κανάλι ελέγχου.

Από την άλλη πλευρά, το TorGuard προσφέρει υποστήριξη στο OpenVPN / WireGuard / L2TP / IPSec / SSTP. Για το κανάλι δεδομένων χρησιμοποιεί κρυπτογράφους AES-256-GCM με SHA256 για έλεγχο ταυτότητας δεδομένων και RSA-4096 για χειραψία.

Για το κανάλι ελέγχου, το TorGuard χρησιμοποιεί τον ίδιο έλεγχο ταυτότητας με κρυπτογράφηση και εξακρίβωση κατακερματισμού, με την ένδειξη SHA384 για έλεγχο ταυτότητας. Οι εφαρμογές iOS χρησιμοποιούν είτε πρωτόκολλα IKEv2 είτε IPSec.

Δοκιμές διαρροής

Για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε ισχυρή ασφάλεια και από τους δύο παρόχους, πραγματοποίησα δοκιμή διαρροής. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση 6 διαφορετικών εργαλείων για ανίχνευση διεύθυνσης WebRTC / DNS / IP:

Διαρροές αιτήσεων WebRTC και HTTP:
 • https://browserleaks.com/webrtc
 • https://www.doileak.com/
Διαρροές DNS:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://www.dnsleaktest.com/
IPv4 / IPv6 και Torrent IP Διαρροές:
 • https://ipleak.net/
 • https://ipx.ac/run/

Δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι τόσο το TorGuard όσο και το ExpressVPN έφεραν τις δοκιμές και δεν αποκάλυψαν κρίσιμες προσωπικές πληροφορίες, διατηρώντας σας προστατευμένες 24/7!

Μυστικότητα

ExpressVPN TorGuard
Αρχηγείο Βρετανικά Παρθένα νησιά Ηνωμένες Πολιτείες
Σύνδεση αρχείων καταγραφής Κανένας Κανένας
Μητρώα δραστηριοτήτων Κανένας Κανένας
Εγγραφή πληροφοριών Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ανώνυμη Πληρωμή Μέθοδοι Bitcoin και νομισματοκοπείο Bitcoin και Litecoin

Παρόλο που η TorGuard είναι η προτιμώμενη επιλογή για ασφάλεια / προστασία της ιδιωτικής ζωής σε πολλούς χρήστες, μπορεί να ξεγελάσει μερικούς από αυτούς για να μάθουν ότι η έδρα τους βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως ίσως γνωρίζετε, οι Η.Π.Α. είναι ιδρυτικό μέλος των συμμαχιών των πέντε / δεκαεννέα ματιών. Επομένως, το VPN δεν μπορεί να εμπιστευτεί εύκολα.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιβάλλει υποχρεωτικούς νόμους για τη διατήρηση δεδομένων και τη μαζική επιτήρηση, γεγονός που καθιστά επίσης απαραίτητο για τους παρόχους τηλεπικοινωνιών, Διαδικτύου και VPN να αποθηκεύουν πληροφορίες χρήστη.

Ακόμα κι αν το TorGuard ισχυρίζεται ότι μπορεί να καυχηθεί “χωρίς καταγραφή” πολιτική, οι κυβερνητικές υπηρεσίες μπορούν πάντα να ασκήσουν πιέσεις, αποστέλλοντας κλήτευση συνοδευόμενη από αίτημα παραγγελίας.

Το ExpressVPN, από την άλλη πλευρά, βασίζεται στις εξαιρετικά ασφαλείς και στις αυτόνομες Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Ως εκ τούτου, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε εντελώς ανώνυμοι.

Η BVI μπορεί να είναι μέρος του βρετανικού μονάρχη, αλλά ακολουθεί τους δικούς της νόμους που συνήθως υπερβαίνουν το ιδιωτικό απόρρητο των χρηστών. Κάτι στις ΗΠΑ δεν είναι διάσημο για αυτές τις μέρες.

Για να διευκολύνει περαιτέρω το μυαλό των χρηστών του, το ExpressVPN συμμετείχε ακόμη και σε έναν έλεγχο ασφάλειας. μία που διεξήχθη από το περίφημο PWC.

Διαμόρφωση

ExpressVPN TorGuard
Κατανομή διευθύνσεων Κοινόχρηστο Κοινόχρηστο / στατικό
Στατικά IP Κανένας Τοποθεσίες 45+
Προστασία DDoS Οχι Οχι
NAT τείχος προστασίας Ναί Ναί

Όπου το ExpressVPN υποστηρίζει κοινή υποδομή δικτύου, το TorGuard χρησιμοποιεί έναν ισχυρότερο κοινόχρηστο / στατικό συνδυασμό για να ικανοποιεί τις ποικίλες απαιτήσεις των χρηστών.

Ο παροχέας με έδρα τις Η.Π.Α. προσφέρει στατικά IP σε 45+ τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο για όσους έχουν πρόσβαση σε ευαίσθητες τραπεζικές πληροφορίες ή επιθυμούν πρόσβαση στο οικείο τους δίκτυο.

Εξυπηρέτηση πελατών

ExpressVPN TorGuard
Οδηγούς βίντεο Ναί Ναί
Βάση γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης  Ναί Ναί
Υποστήριξη τηλεφώνου Οχι Οχι
Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ναί Ναί
Μέσος χρόνος απόκρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 33 λεπτά 45 λεπτά
Υποστήριξη εισιτηρίων Ναί Ναί
Υποστήριξη Live Chat Ναί Ναί

Όσον αφορά την υποστήριξη, έχετε ζωντανή συνομιλία, υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων με TorGuard και ExpressVPN, το οποίο είναι αρκετά χρήσιμο.

Η υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / εισιτηρίων διαρκούσε λίγο χρόνο με το TorGuard (μέσος όρος 45 λεπτών ανά απάντηση), ενώ το ExpressVPN έκοψε μικρότερο χρόνο (με μέσο όρο στα 33 λεπτά).

ExpressVPN

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Μπορεί να εντοπιστεί το ExpressVPN? 15 λεπτά 1 Ναί
Η ExpressVPN αποθηκεύει τα αρχεία καταγραφής? 18 λεπτά 1 Ναί
Πώς να παρακολουθήσετε Netflix με ExpressVPN? 55 λεπτά 1 Ναί
Τι χαρακτηριστικά προσφέρει το ExpressVPN για torrenting? 47 λεπτά 1 Ναί

TorGuard

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου TorGuard? 1 ώρα 1 Ναί
Έχει το TorGuard ένα διακόπτη σκοτώματος? 48 λεπτά 1 Ναί
Το TorGuard VPN περιλαμβάνει διακομιστή μεσολάβησης? 52 λεπτά 2 Ναί
Η TorGuard καταγράφει τα προσωπικά σας στοιχεία? 48 λεπτά 1 Ναί

Ο νικητής: ExpressVPN

Το ExpressVPN κερδίζει

Αναμφισβήτητα, η ExpressVPN κερδίζει αυτή τη σύγκριση, καθώς βασίζεται σε μια ασφαλή τοποθεσία, αποκλείει όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες ροής, εργάζεται στην Κίνα και έχει μηδενικά προβλήματα διαρροής.

Η TorGuard, από την άλλη πλευρά, έχει την έδρα της στις Η.Π.Α., έχει πρόβλημα παρακάμπτοντας τους περιορισμούς των γεωγραφικών περιοχών, δεν προσφέρει καθρέφτη κινεζική ιστοσελίδα και έχει μια συγκεχυμένη δομή τιμολόγησης.

Похожие статьи

 • ExpressVPN vs. TunnelBear

  Εκεί όπου η ExpressVPN κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της “ασφάλιστρο” VPN, το TunnelBear είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ freebies εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα, θα είμαι...

 • ExpressVPN εναντίον PIA (ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο)

  Δεδομένου ότι πολλές προοπτικές εξετάζουν τις υπηρεσίες VPN από ένα μη εκπαιδευμένο μάτι, συνδρομών σε ένα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους τείνει να είναι μια δύσκολη...

 • ExpressVPN εναντίον IPVanish

  Η επιλογή μιας υπηρεσίας VPN έχει γίνει ένα δύσκολο έργο, με πολλές επιλογές διαθέσιμες στο διαδίκτυο, όλες οι οποίες ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτερες στην αγορά....

 • PureVPN εναντίον TorGuard

  Το PureVPN φημίζεται για το ότι είναι ένας φτηνός πάροχος που έρχεται σε αντίθεση με τα κορυφαία ονόματα στην αγορά, αλλά είναι πραγματικά καλύτερο από το εξαιρετικά ασφαλές και...

 • NordVPN έναντι ExpressVPN

  Οι χρήστες συχνά συναντούν πολλούς ιστότοπους αναθεώρησης που απαριθμούν αυτούς τους δύο ως κορυφαίους παρόχους στην αγορά. Τι συμβαίνει εάν τοποθετήσετε και τα δύο δίκτυα VPN σε σχέση με το καθένα...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me