ExpressVPN εναντίον IPVanish

Η επιλογή μιας υπηρεσίας VPN έχει γίνει ένα δύσκολο έργο, με πολλές επιλογές διαθέσιμες στο διαδίκτυο, όλες οι οποίες ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτερες στην αγορά.

Έτσι, εάν σκέφτεστε να επιλέξετε μια υπηρεσία από την ExpressVPN και την IPVanish, είστε στο σωστό μέρος. Το BestVPN.co εκτελεί εμπεριστατωμένη ανάλυση και των δύο παρόχων:

Καλύτερες στιγμές
ExpressVPN IPVanish
 1. 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
 2. AES-256-CBC και AES-256-GCM
 3. 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android
 5. Επαληθευμένη πολιτική μη αρχείων καταγραφής (έλεγχος)
 1. 1300+ διακομιστές σε 75+ θέσεις
 2. Κρυπτογράφηση AES 256-bit
 3. 10 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Φιλικές προς το χρήστη και διαισθητικές εφαρμογές
 5. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών

Τιμολόγηση και Εκπτώσεις

ExpressVPN IPVanish
Περίοδος Συνδρομής 1 μήνα 1 μήνα
6 μήνες 3 μήνες
1 χρόνος 1 χρόνος
Ειδική προσφορά 3 μήνες δωρεάν Εξοικονομήστε 73%
Η υψηλότερη τιμή ανά μήνα 12,95 δολάρια 5,00 δολάρια
Χαμηλότερη τιμή ανά μήνα $ 8.32 $ 3.25
Τιμή ενός έτους 99,5 δολάρια $ 39
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 μέρες 7 ημέρες

Όσον αφορά την τιμολόγηση, το ExpressVPN στρέφεται προς την ακριβότερη πλευρά, ενώ το IPVanish τείνει να είναι απίστευτα φιλικό προς τον προϋπολογισμό. Αν σκοπεύετε να εγγραφείτε στο ExpressVPN, θα έχετε τρία διαθέσιμα σχέδια: 1 μήνα, 12 μήνες και 6 μήνες.

Οι χρήστες που κάνουν το μηνιαίο πακέτο θα πρέπει να πληρώσουν 12,95 δολάρια. Για όσους πηγαίνουν για το 6μηνο πρόγραμμα, λαμβάνετε έκπτωση 22%. Αυτό μειώνει τη μηνιαία τιμολόγηση σε $ 9.99, η οποία ανέρχεται σε $ 59.95 ανά διετία.

Για την καλύτερη τιμή, οι χρήστες μπορούν να πάνε για το ετήσιο πακέτο, το οποίο δίνει μια τεράστια έκπτωση 35%. Αυτό μειώνει την τιμή ανά μήνα σε $ 8,32, η οποία χρεώνεται 99,95 δολάρια κάθε 12 μήνες.

Το IPVanish τείνει να είναι το φθηνότερο vpn σε όλες τις διάρκειες με την μηνιαία τιμολόγηση ξεκινώντας από $ 5. Δεν υπάρχει εξαμηνιαία συμφωνία, αλλά οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τους 3 μήνες, γεγονός που σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από μια εκπληκτική έκπτωση 63% στη μηνιαία τιμολόγηση

Εάν θέλετε να λάβετε την καλύτερη τιμή από την IPVanish, τότε μπορείτε να πάτε για το πιο δημοφιλές πακέτο ενός έτους, το οποίο δίνει στους χρήστες 73% έκπτωση (μόνο σε $ 39).

Αποκτήστε αυτό το Best Deal για ExpressVPN: Μειώστε το κόστος κατά 35%

Πάρτε αυτό το καλύτερο συμβόλαιο για IPvanish: Εξοικονομήστε το 73% στο 1ετές τους ειδικό

Χαρακτηριστικά

ExpressVPN IPVanish
Ταυτόχρονη σύνδεση 3 10
Εφαρμογές λειτουργικού συστήματος Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV / Firestick, μερικοί δρομολογητές Windows, MacOS, Android, iOS, Linux και Fire TV
Συσκευές μη αυτόματης εγκατάστασης Μερικοί δρομολογητές, Set Top Boxes Linux, Routers, Set Top Boxes
Διαίρεση σήραγγας Ναι (Μόνο εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές) Ναι (Μόνο για Android)
Δωρεάν πρόσθετα Media Streamer Smart DNS, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome, Firefox και Safari Επέκταση του προγράμματος περιήγησης για Chrome και εφαρμογή για τηλέφωνα με Windows

Από την άποψη των χαρακτηριστικών, το ExpressVPN προσφέρει μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Διαθέτει εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες / συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των προρυθμισμένων δρομολογητών και μια εφαρμογή που λειτουργεί με δρομολογητές DD-WRT και Tomato.

Η IPVanish, από την άλλη πλευρά, προσφέρει την ίδια συμβατότητα εφαρμογών. Ωστόσο, δεν προσφέρουν επέκταση προγράμματος περιήγησης για χρήστες του Mozilla Firefox, γεγονός που επηρεάζει τη συνολική αξία του.

Έχετε επίσης διαθέσιμα περισσότερα χαρακτηριστικά με το ExpressVPN, συμπεριλαμβανομένων των εξυπηρετητών StealthVPN, Obfuscation, Media Streamer Smart DNS και πολλά άλλα, όπου το IPVanish είναι αρκετά βασικό.

Το μόνο πλεονέκτημα της εγγραφής στο IPVanish είναι ότι μπορείτε να πάρετε περισσότερες ταυτόχρονες συνδέσεις. Όπου το ExpressVPN υποστηρίζει μόνο 3 πολυγλοίνες, το IPVanish χορηγεί περισσότερες από 10 πολυγλοίνες.

Απεμπλοκή δυνατοτήτων

ExpressVPN IPVanish
Netflix Ναί Οχι
Hulu Ναί Οχι
Sky Go Ναί Ναί
Amazon Prime Ναί Οχι
BBC iPlayer Ναί Οχι
ABS Ναί Ναί
CBS Ναί Ναί
NBC Ναί Ναί
ITV Ναί Ναί
Κανάλι 4 Ναί Ναί

Όπως βλέπετε παραπάνω, το ExpressVPN προσφέρει περισσότερη λειτουργικότητα στις streamers, αποδεσμεύοντας όλες τις παραπάνω υπηρεσίες ροής. Ενώ η IPVanish αποτυγχάνει κατά την απεμπλοκή των Netflix, Hulu, BBC iPlayer και Amazon Prime.

Αυτά τα VoD είναι από τα πιο δημοφιλή και η έλλειψη δυνατότητας απεμπλοκής του είδους κάνει το IPVanish μια κακή επιλογή. Δεν λαμβάνετε αξία για την φθηνή τιμολόγηση και αυτό δίνει στο VPN μια εντελώς αρνητική εντύπωση.

Κίνα

Όταν πρόκειται για την παράκαμψη του “Μεγάλο τείχος προστασίας”, χρειάζεστε έναν ισχυρό πάροχο που δεν σπαταλάει την ασφάλεια. Η υπηρεσία Great Firewall υλοποιεί αλγορίθμους που εμποδίζουν άμεσα τις επαναλαμβανόμενες διευθύνσεις IP που υποπτεύονται να είναι μέρος ενός παρόχου VPN.

Επίσης, απενεργοποιεί τη σύνδεση σε οποιαδήποτε συσκευή που προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε περιεχόμενο εκτός της Κίνας και αντίστροφα. Μετά τη δοκιμή των δύο παροχέων, μόνο το ExpressVPN αποδείχθηκε απίστευτα επιτυχημένο για να ξεπεράσει τις προκλήσεις που θέτει η “Μεγάλο τείχος προστασίας”

Ο προμηθευτής που βασίζεται στην BVI προσφέρει ακόμη και έναν αποκλειστικό ιστότοπο καθρέφτη κινέζικα που επιτρέπει στους κατοίκους να κατεβάζουν εφαρμογές στη χώρα. Από την άλλη πλευρά, η IPVanish δεν προσφέρει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά πρόσβασης στην Κίνα.

Ρύθμιση και διασύνδεση

ExpressVPN IPVanish
Οδηγός αυτόματης ρύθμισης Windows, Mac, Android, iOS Windows, Mac, Android, iOS και Amazon Fire TV
Κύρια επιλογή θέσης Λίστα με βάση Λίστα με βάση
Σελίδες πρόσθετων ρυθμίσεων Ναί Ναί
Κινητό φιλικό Ναί Ναί

Τόσο το ExpressVPN όσο και το IPVanish προσφέρουν διαισθητικές εφαρμογές που λειτουργούν ομαλά σε μεγαλύτερες και μικρότερες οθόνες. Έχουν μια όμορφη προοπτική με μια διεπαφή σύνδεσης με ένα κλικ με εύκολη επιλογή επιλογής θέσης.

Το ExpressVPN χρησιμοποιεί ένα πιο συμπαγές στυλ από το IPVanish αν και ξεκλειδώνει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του κρυμμένα κάνοντας κλικ στο κουμπί μενού, στην επάνω δεξιά γωνία.

ExpressVPN Windows

Η IPVanish, από την άλλη πλευρά, έχει ένα ευρύτερο σχεδιασμό με δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερα χαρακτηριστικά από τα αντίστοιχα κινητά. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να αποκλείσουν την πρόσβαση στο LAN, να χρησιμοποιήσουν διαχωρισμό σηράγγων ή να ανακαλέσουν κυκλοφορία OpenVPN.

Συγκριτικά όμως, εξακολουθεί να υπολείπεται του ExpressVPN’s αυτόματη επανασύνδεση barebones και λειτουργία έξυπνης τοποθεσίας, μαζί με τον διακόπτη kill και τη διάσπαση της διαθεσιμότητας.

IPVanish Windows

Διακομιστές και απόδοση

ExpressVPN IPVanish
Χώρες διακομιστή 94 51
Συνολικός αριθμός διακομιστών 3.000 1,300

Ο καθορισμός του νικητή σε αυτήν την κατηγορία είναι αρκετά εύκολος. Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, το ExpressVPN προσφέρει περισσότερη ποικιλία στην επιλογή διακομιστών σε σύγκριση με την IPVanish που βασίζεται στις ΗΠΑ.

Όπου η ExpressVPN προσφέρει 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες, το IPVanish φθάνει μόνο σε 1.300+ σε 51 χώρες. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα φόρτωσης και λανθάνουσας περιόδου διακομιστή.

Ασφάλεια

ExpressVPN IPVanish
Πρωτόκολλα VPN PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN PPTP, L2TP, OpenVPN
Κρυπτογράφηση δεδομένων OpenVPN AES-256 AES-256
Κρυπτογράφηση καναλιού ελέγχου OpenVPN RSA-4096  RSA-2048
Cloaking Technology Αλυσίδα κυκλωμάτων κρυπτογράφησης OpenVPN Obfuscation
Ασφάλεια εφαρμογών Kill Switch Kill Switch
Κατάσταση DNS Ιδιωτικό DNS Ιδιωτικό DNS

Για τους χρήστες που εγγράφονται με το ExpressVPN, μπορείτε να αισθάνεστε ότι έχετε καλύτερη ασφάλεια από την IPVanish. Το VPN υποστηρίζει τα πρωτόκολλα OpenVPN, SSTP, L2TP / IPSec και PPTP.

Για ασφάλεια, λαμβάνετε προστασία μέσω των κρυπτογραφημάτων AES-256-CBC και AES-256-GCM. Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι κάτι που ονομάζεται “επιλεγμένες επιθέσεις κρυπτοκειμένου”. Το AES-256-CBC χρησιμοποιεί έναν ασφαλή κώδικα επαλήθευσης μηνυμάτων (MAC), μαζί με το AES.

Αντιστρόφως, το AES-256-GCM έχει ενσωματωμένους κωδικούς πιστοποίησης, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία πολύ πιο γρήγορη! Για πρόσθετη ασφάλεια, το ExpressVPN χρησιμοποιεί την απόλυτη εμπιστευτική μυστικότητα μέσω της ανταλλαγής κλειδιών DH-2048 Diffie-Hellman.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν “Stealth Servers” από τον παροχέα που βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ, οι οποίες επιτρέπουν την αποτροπή της λογοκρισίας και των γεωπεριβολών στην ηπειρωτική Κίνα!

Το IPVanish, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιεί τις ίδιες τεχνολογίες και κρυπτογράφηση, αλλά πέφτει πίσω λόγω της χρήσης της παλιάς κρυπτογράφησης καναλιού ελέγχου RSA-2048, η οποία δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο η ExpressVPN’s RSa-4096!

Μυστικότητα

ExpressVPN IPVanish
Αρχηγείο Βρετανικά Παρθένα νησιά Ηνωμένες Πολιτείες
Σύνδεση αρχείων καταγραφής Κανένας Ναί
Μητρώα δραστηριοτήτων Κανένας Κανένας
Εγγραφή πληροφοριών Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ανώνυμη Πληρωμή Μέθοδοι Bitcoin και νομισματοκοπείο Κανένας

Εξαιρουμένης της ExpressVPN’(μακριά από τις αρμοδιότητες της ΕΕ και των ΗΠΑ), ο πάροχος έχει μια απίστευτα ισχυρή πολιτική μηδενικών μητρώων.

Αν και ορισμένες πληροφορίες λογαριασμού καταγράφονται όπως όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες πληρωμής, το VPN δεν αποθηκεύει πληροφορίες σύνδεσης / σύνδεσης, χρονικές σφραγίδες και δραστηριότητα IP.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και οι τουρκικές αρχές δεν μπόρεσαν να βρουν τίποτα στους διακομιστές ExpressVPN, μετά από μια κατάσχεση μετά τη δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη της Τουρκίας.

Η IPVanish, από την άλλη πλευρά, έχει την έδρα της σε μια χώρα συμμαχίας πέντε οφθαλμών, τις ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, χάνει αυτόματα μεγάλη αξιοπιστία, καθώς η κυβέρνηση υποχρεώνει τη διατήρηση δεδομένων.

Επομένως, εάν η IPVanish λάβει μια δικαστική εντολή συνοδευόμενη από ένα αίτημα τύπου gag, θα πρέπει να συμμορφωθεί με το νόμο, ώστε να μην λάβει νομικές ενοχλήσεις.

Διαμόρφωση

ExpressVPN IPVanish
Κατανομή διευθύνσεων Κοινόχρηστο Κοινόχρηστο
Στατικά IP Κανένας Οχι
Προστασία DDoS Κανένας Οχι
NAT τείχος προστασίας Ναί Ναί

Και τα δύο δίκτυα VPN υιοθετούν μια παρόμοια διαμόρφωση χρησιμοποιώντας κοινές διευθύνσεις IP. Ούτε δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε αφιερωμένα / στατικά IP και αυτό εκπέμπει ένα τεράστιο κοινό που μπορεί να θέλει να απολαύσει με ασφάλεια τραπεζικές συναλλαγές ή πρόσβαση σε απομακρυσμένα δίκτυα.

Επίσης, το ExpressVPN και το IPVanish δεν διαθέτουν προστασία Distributed Denial of Service (DDoS) και αυτό μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επιζήμιο ειδικά για εκείνους τους χρήστες που μπορεί να χρησιμοποιούν το VPN για τυχερά παιχνίδια.

Ως θετικό, το Express και το IPVanish χρησιμοποιούν firewalls NAT για να εμποδίσουν την ανεπιθύμητη εισερχόμενη κίνηση, αποκρυπτογραφώντας τις κεφαλίδες πακέτων, να πάρουν τη σχετική διεύθυνση IP και να αποστείλουν μόνο την κυκλοφορία από εκείνη την IP όπου χρειάζεται!

Εξυπηρέτηση πελατών

Τόσο το IPVanish όσο και το ExpressVPN προσφέρουν υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συστήματος εισιτηρίων. Η δοκιμή των υπηρεσιών ζωντανής συνομιλίας αποκάλυψε ότι οι απαντήσεις ήταν αρκετά γρήγορες.

Η υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / εισιτηρίου διαρκούσε με IPVanish (με μέσο όρο 3 ώρες ανά απάντηση), ενώ η ExpressVPN έκοψε μικρότερη διάρκεια (κατά μέσο όρο στα 40 λεπτά).

Πραγματοποιήσαμε αυτές τις δοκιμές στέλνοντας σε κάθε VPN τρεις ερωτήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μεταξύ αυτών, δύο ήταν γενικά ερωτήματα και δύο ήταν λίγο πιο τεχνικά. Δείτε τα παρακάτω στατιστικά στοιχεία:

ExpressVPN IPVanish
Οδηγούς βίντεο Ναί Οχι
Βάση γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης  Ναί Οχι
Υποστήριξη τηλεφώνου Οχι Οχι
Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ναί Ναί
Μέσος χρόνος απόκρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 40 λεπτά 3 ώρες
Υποστήριξη εισιτηρίων Ναί Ναί
Υποστήριξη Live Chat Ναί Ναί

ExpressVPN

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Μπορεί η ExpressVPN να ξεμπλοκάρει το Netflix ΗΠΑ? 30 λεπτά 1 Ναί
Τι αρχεία καταγραφής αποθηκεύει το ExpressVPN εάν υπάρχει? 30 λεπτά 1 Ναί
Μπορεί το ExpressVPN να χρησιμοποιηθεί στην Κίνα και πώς? 50 λεπτά 1 Ναί
Πώς να χρησιμοποιήσετε το uTorrent με ασφάλεια με το ExpressVPN? 50 λεπτά 1 Ναί

IPVanish

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Είναι IPVanish καλό για Torrenting? 3 ώρες 1 Ναί
Η IPVanish συνεργάζεται με το Netflix? 2 ώρες 1 Ναί
Γιατί το IPVanish δεν λειτουργεί στο Firestick? 3 ώρες 1 Ναί
Τι δρομολογητές συνεργάζονται με το IPVanish? 4 ώρες 1 Ναί

Ο νικητής: ExpressVPN

Το ExpressVPN κερδίζει ενάντια στην IPVanish

Ενώ τόσο το ExpressVPN όσο και το IPVanish είναι εξαιρετικές υπηρεσίες, ο πάροχος της BVI κερδίζει σίγουρα αυτή τη σύγκριση. Βρίσκεται σε ασφαλέστερη δικαιοσύνη, έχει μια επαληθευμένη πολιτική καταγραφής και ξεκλειδώνει όλες τις σημαντικές πλατφόρμες ροής.

Για να μην αναφέρουμε, έχετε μεγάλη λειτουργικότητα για την πρόσβαση στο VPN στην Κίνα και εξαιρετική υποστήριξη για εφαρμογές συμπεριλαμβανομένης μιας για δρομολογητές που λειτουργούν και στα δύο: DD-WRT και Ντομάτα.

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στο ExpressVPN, η καλύτερη επιλογή θα ήταν να πάτε για το Surfshark. Είναι ένας νεοφερμένος που προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα με την ExpressVPN, αλλά με ελάχιστο κόστος $ 1,99 / mo. σε ένα 2ετές πρόγραμμα.

Похожие статьи

 • ExpressVPN vs. TunnelBear

  Εκεί όπου η ExpressVPN κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της “ασφάλιστρο” VPN, το TunnelBear είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ freebies εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα, θα είμαι...

 • ExpressVPN εναντίον TorGuard

  Το ExpressVPN και το TorGuard είναι και οι δύο διάσημες υπηρεσίες VPN που δουλεύουν στη δημιουργία νέων τεχνολογιών και προηγμένων λειτουργιών για τη μεγιστοποίηση του online...

 • NordVPN έναντι ExpressVPN

  Οι χρήστες συχνά συναντούν πολλούς ιστότοπους αναθεώρησης που απαριθμούν αυτούς τους δύο ως κορυφαίους παρόχους στην αγορά. Τι συμβαίνει εάν τοποθετήσετε και τα δύο δίκτυα VPN σε σχέση με το καθένα...

 • Surfshark έναντι IPVanish Comparison 2020

  Παρόλο που το Surfshark είναι μια σχετικά νέα υπηρεσία, έχει χαράξει μια φήμη για να είναι ένα θηρίο σε έναν προϋπολογισμό, χάρη στις πολλές δυνατότητες που διαθέτει...

 • ExpressVPN εναντίον PIA (ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο)

  Δεδομένου ότι πολλές προοπτικές εξετάζουν τις υπηρεσίες VPN από ένα μη εκπαιδευμένο μάτι, συνδρομών σε ένα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους τείνει να είναι μια δύσκολη...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me