VyprVPN Αναθεώρηση 2020

Δικαιοδοσία Ελβετία (μη ασφαλής)
Τιμή $ 6.67 / μήνα ($ 80 για 1 έτος)
Διακομιστές 700
Αρχεία καταγραφής Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
Κρυπτογράφηση AES-256
Ξεμπλοκάρει το Netflix Ναί
Torrenting Αποθαρρυντική στάση
Έργα στην Κίνα Ναί
Συνιστάται  Ναί
Δικτυακός τόπος https://www.vyprvpn.com/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple, Desktop

Contents

VyprVPN - θεωρείται πολύ ασφαλής και γρήγορη εξυπηρέτηση!

Σε αυτήν την αναθεώρηση VyprVPN, θα δοκιμάσω όλα τα καλά πράγματα που η VyprVPN έχει φημιστεί για γρήγορες ταχύτητες, τις δυνατότητες απεμπλοκής της Κίνας, την πρόσβαση στο Netflix και πολλά άλλα.

Το VyprVPN είναι μια δαπανηρή υπηρεσία αναμφίβολα με το πιο φθηνό κόστος του σχεδίου $ 6.67 / μήνα, πολύ υψηλότερο από τους παρόχους με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά, οπότε πρέπει να είναι πολύ καλό σε αυτό που κάνει για να δικαιολογήσει αυτή την τιμή.

Με έδρα την Ελβετία, η VyprVPN εισήλθε στην αγορά το 2009. Ιδρύθηκε από τους Ron και Carolyn Yokubaitis, οι οποίοι είναι επίσης ιδιοκτήτες της μητρικής εταιρείας VPN, “Χρυσή Βάτραχος”. Μια παγκόσμια επιχείρηση ιδιωτικού απορρήτου και ασφάλειας στο διαδίκτυο, η οποία έχει τα γραφεία της στο Ώστιν του Τέξας.

Η μητρική της εταιρεία δηλώνει ότι δημιούργησε ως αντίδραση σε ένα περιστατικό κατασκοπείας που αφορούσε την NSA, στο οποίο η υπηρεσία κατασκοπείας φέρεται ότι συγκέντρωνε δεδομένα χρηστών με την είσοδο σε καλώδια διαδικτύου από ένα μεγάλο αμερικανικό ISP.

Η προϋπόθεση φαίνεται καλή, αλλά το VPN είναι επίσης καλό?

Αφήνω’s ελέγξτε τα διάφορα χαρακτηριστικά του VyprVPN για να ελέγξετε αν αυτό το VPN είναι πραγματικά αρκετά καλό για τους χρήστες να εξασφαλίσουν την ανωνυμία τους σε απευθείας σύνδεση?

VyprVPN Επανεξέταση δικαιοδοσίας

Η VyprVPN ισχυρίζεται ότι έχει την έδρα της στην Ελβετία, ενώ η μητρική της εταιρεία βρίσκεται στο Ώστιν, Τέξας, ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ είναι ιδρυτικό μέλος της Συμμαχίας Five Eyes και απολαμβάνουν μαζικής επιτήρησης και διατήρησης δεδομένων, βλέποντας συνεχώς νέους τρόπους να εμπλακούν περισσότερο στην ψηφιακή ζωή των πολιτών.

Είναι επίσης σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η Ελβετία, παρόλο που κατοικεί εκτός των χωρών πέντε, εννέα και δεκατεσσάρων ματιών, δεν έχει ευνοϊκούς νόμους, όπως ισχυρίζονται πολλοί.

Από το 2002 και μετά, η κυβέρνηση είχε επιτρέψει στους οργανισμούς να επιφυλάξουν κάποια διατήρηση δεδομένων, ιδίως αποθήκευση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περίοδο έξι μηνών για οποιονδήποτε λόγο.

Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι το 2017, ένας νέος νόμος από την Ελβετία τώρα το καθιστά α “συνεργατική” δικαιοδοσία, η οποία μπορεί να πιέσει τις υπηρεσίες VPN να αποκαλύψουν πληροφορίες, κατόπιν έκδοσης κλήτευσης με εντολή gag.

Αυτός ο νόμος, σύμφωνα με το Swissinfo.ch, επιτρέπει στο FIS να επιδοθεί σε στοχευμένη επιτήρηση, υποκλοπή ιδιωτικών ακινήτων, τηλεφωνικές γραμμές και υποκλοπές υπολογιστών, οι οποίοι προηγουμένως δεν αναγνωρίστηκαν.

Συνεπώς, όσον αφορά τη δικαιοδοσία, το VyprVPN δεν είναι τόσο ασφαλές όσο οι πάροχοι που βρίσκονται σε χώρες που δεν έχουν νόμους υποχρεωτικής διατήρησης δεδομένων όπως το Surfshark που βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Vypr Επισκόπηση πολιτικής VPN καταγραφής

Το VyprVPN είχε μια πολύ αμφισβητήσιμη πολιτική καταγραφής στο παρελθόν, καθώς αποθηκεύει πράγματα όπως ο χρήστης’για την περίοδο των 30 ημερών.

Εδώ είναι η απόδειξη ότι το VyprVPN το έπραξε:

VyprVPN Επανεξέταση

Ωστόσο, όταν έλεγξα τώρα την πολιτική απορρήτου τους τώρα, τους βλέπω να εγγυώνται ένα αυστηρό μηδέν” πολιτική.

Πολιτική καταγραφής VyprVPN

Από τώρα, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι το VyprVPN είναι αυστηρός προμηθευτής μηδενικών λογαρίθμων, αλλά επειδή ο πάροχος διατηρούσε κάποιες προβληματικές καταγραφές στο παρελθόν, θα χρειαστεί να προχωρήσετε με προσοχή εδώ.

VyprVPN Κρυπτογράφηση & Ανασκόπηση υποστήριξης πρωτοκόλλου

Για κρυπτογράφηση, το VyprVPN χρησιμοποιεί τον τυπικό στρατιωτικό ψηφιακό κωδικό AES-256, ο οποίος είναι αδιαπέρατος. Έτσι δεν υπάρχουν προβλήματα εκεί.

Στο πρωτόκολλο του πρωτοκόλλου, το VyprVPN υποστηρίζει τα πρωτόκολλα OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP και Chameleon (TM).

Το OpenVPN είναι το πιο ασφαλές πρωτόκολλο στη βιομηχανία αυτή τη στιγμή χωρίς να έχουν αναφερθεί ποτέ ζητήματα ασφάλειας. Δεν εντοπίστηκαν σφάλματα ούτε επιτρέποντας στα VPN να την εμπιστεύονται πλήρως. Το VyprVPN τρέχει επίσης σε όλες τις εφαρμογές του.

Αλλά το κύριο πρόβλημα εδώ είναι το πρωτόκολλο Chameleon που προσφέρεται από το VyprVPN το οποίο προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Αυτό το ειδικό πρωτόκολλο, που αναπτύχθηκε και προσφέρεται αποκλειστικά από το VyprVPN, λειτουργεί για να κάνει τα μεταδεδομένα σας να εμφανίζονται σαν να ήταν’s που προέρχονται από κανονική και όχι από VPN σύνδεση, επιτρέποντας έτσι την παράκαμψη των απαγορεύσεων VPN σε χώρες όπως η Κίνα, το Ιράν ή τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με την κριτική μας, το VyprVPN προσφέρει ίσως τις καλύτερες επιλογές πρωτοκόλλου σε ολόκληρο τον κλάδο.

VyprVPN Επανεξέταση δοκιμής διαρροών WebRTC / DNS / IP

Πραγματοποιήσαμε δοκιμές σχετικά με διαρροές διεύθυνσης WebRTC / DNS / IP σε VyprVPN.

Ο πάροχος έφερε όλα αυτά τα τεστ και δεν βρήκαμε ούτε καν έναν τρόπο μέσω του οποίου η VyprVPN διαρρέει το αρχικό σας IP. 

 1. https://ipx.ac/run - Περάσαμε
 2. https://ipleak.net/ - Περάσαμε
 3. https://dnsleak.com - Περάσαμε
 4. https://browserleaks.com/webrtc - Περάσαμε
 5. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ - Περάσαμε
 6. https://www.perfect-privacy.com/check-ip - Περάσαμε

IPX

Τα αποτελέσματα που βλέπετε παρακάτω είναι από τη δοκιμή που έγινε στον διακομιστή της Τουρκίας. Το VPN, ευτυχώς, διατηρούσε την αρχική δημόσια και ιδιωτική διεύθυνση IP IP4 ασφαλής από διαρροές.

VyprVPN IPX Test

IPLeak

Σύμφωνα με τη δοκιμή διαρροής IP, η διεύθυνση IPv4 και το DNS είναι ασφαλείς. Ωστόσο, η δοκιμή DNS αποκάλυψε έναν επιπλέον διακομιστή της Ολλανδίας, μαζί με δύο μη αναγνωρίσιμες διευθύνσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτές οι διευθύνσεις δεν έχουν καμία ένδειξη σχετικά με το DNS και την IP που έχω από τον τοπικό ISP, οι χρήστες λαμβάνουν ανωνυμία με τον πάροχο.

VyprVPN Δοκιμή IPLeak

Διαρροή DNS

Η δοκιμή διαρροής DNS δεν έδειξε ότι χρησιμοποιούσα ένα τουρκικό διακομιστή, αλλά μάλλον ένα που βρίσκεται στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι το VyprVPN αναπτύσσει Virtual Servers.

VyprVPN Δοκιμή διαρροής DNS

Διαρροές προγράμματος περιήγησης

Έκανα μια δοκιμή WebRTC, αφού συνδεθήκαμε σε έναν τουρκικό διακομιστή μέσω του πρωτοκόλλου τεχνολογίας Chameleon για να ελέγξω αν μένω ή όχι.

Τα αποτελέσματα δεν εμφάνισαν καθόλου διαρροές. Το τοπικό IP μου παρέμεινε αόρατο.

VyprVPN Δοκιμή διαρροών προγράμματος περιήγησης

Τέλειο απόρρητο

Για να διασφαλίσουμε ότι το VPN προσφέρει πραγματικά ισχυρή ανωνυμία, αποφασίσαμε να διενεργήσουμε άλλη δοκιμή ελέγχου DNS και IP. Όπως μπορείτε να δείτε, τα αποτελέσματα αποκαλύπτουν ότι δεν υπήρχαν κενά που βρέθηκαν και σε αυτή τη δοκιμή.

Οι διευθύνσεις DNS είναι οι ίδιες όπως και στη δοκιμή που διεξάγεται μέσω IPLeak και δεν υποδεικνύουν την πραγματική θέση μου, αλλά η δοκιμή καθιστά σαφές ότι η VyprVPN χρησιμοποιεί τους διακομιστές DNS της Google αντί των δικών της γυμνασμένων διακομιστών.

VyprVPN Perfect Test Privacy

VyprVPN Review Safety Review

Για να διασφαλιστεί ότι ένας πάροχος’οι εφαρμογές είναι ασφαλείς για χρήση από οποιοδήποτε είδος ιού, malware ή άλλα ζητήματα, πρέπει να εκτελέσουμε μια δοκιμή στα αρχεία εγκατάστασης κάθε εφαρμογής που προσφέρεται από τον πάροχο στο Virustotal.com

Έχω δημοσιεύσει τα αποτελέσματα για δύο εφαρμογές από τον πάροχο παρακάτω.

Το αρχείο .exe για Windows είναι σαφές από όλους τους ιούς, περνώντας όλους τους 69 ελέγχους από το εργαλείο.

VyprVPN Έλεγχος αρχείων εφαρμογών

Το ίδιο συμβαίνει και με το αρχείο .apk για το Android, αρχείο .dmg για Mac και αρχείο .ipa για iOS. Όλες οι εφαρμογές ήταν ξεκάθαρες από ιούς, πέρασαν όλες τις δοκιμές χωρίς να αναφερθούν καθόλου προβλήματα.

Vypr VPN Apps Έλεγχος αρχείων

VyprVPN Αναθεώρηση διαφάνειας

Το VyprVPN είναι ένα από τα σπάνια δίκτυα VPN που διενήργησαν ανεξάρτητο έλεγχο ασφαλείας.

Αυτός ο έλεγχος διεξήχθη από το Leviathan Security Group ενσωματώνοντας και είναι διαθέσιμος για δημόσια προβολή εδώ: https://www.vyprvpn.com/audit.pdf

Η έκθεση επαναλαμβάνει όλους τους ισχυρισμούς περί ανωνυμίας και αποδεικνύει πόσο ασφαλής είναι ο πάροχος υπηρεσιών.

VyprVPN Αναθεώρηση Τιμών

Έχουν συνήθως δύο διαθέσιμα σχέδια που διαχωρίζονται περαιτέρω ανά διάρκεια: VyprVPN Basic και VyprVPN Premium.

VyprVPN Basic:

 • Μηνιαία εγγραφή: 9,95 δολάρια / μήνα
 • Ετήσια εγγραφή: $ 5,00 / μήνα ($ 60 χρεώνεται μία φορά)

VyprVPN Premium:

 • Μηνιαία εγγραφή: 12,95 / ανά μήνα
 • Ετήσια συνδρομή: 6,67 $ / μήνα (80 $ χρεώνονται μία φορά)

Πριν συζητήσουμε για το πώς αυτά τα σχέδια ταιριάζουν, άφησε’s ρίξτε μια ματιά στο πώς τα δύο αυτά σχέδια διαφέρουν μεταξύ τους.

VyprVPN Basic

 1. Τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις
 2. Απεριόριστα δεδομένα
 3. Δωρεάν τριήμερη δίκη

VyprVPN Premium

 1. Πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις
 2. Απεριόριστα δεδομένα
 3. Δωρεάν τριήμερη δίκη
 4. VyprVPN Περιεχόμενο Cloud
 5. Πρωτόκολλο Chameleon (κατακερματισμένοι διακομιστές)

Από την εμφάνισή του, το σχέδιο VyprVPN Premium είναι πολύ καλύτερο από το βασικό σχέδιο, καθώς συμπεριλαμβάνει τους κρυμμένους διακομιστές, τις υπηρεσίες Cloud και τα υπόλοιπα τρία χαρακτηριστικά που προσφέρονται στο βασικό σχέδιο.

Αλλά είναι το κόστος δικαιολογημένο?

ΟΧΙ ακριβως.

Το καλύτερο σχέδιο που προσφέρει το Surfshark στο πρόγραμμά του Premium είναι η ετήσια συμφωνία που κοστίζει $ 6.67 / μήνα. Αλλά αυτό το σχέδιο είναι αρκετά δαπανηρό εάν το συγκρίνουμε με υπηρεσίες όπως το NordVPN που προσφέρει τις υπηρεσίες του για τόσο χαμηλά επίπεδα $ 3,49 / μήνα και μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους διακομιστές, για καλύτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας και άμεση υποστήριξη.

Σύμφωνα με την κριτική μας, το VyprVPN είναι μια δαπανηρή υπηρεσία VPN που δεν συμβαίνει’t προσφέρουν πολλά για να δικαιολογήσουν την υψηλή τιμή τους.

Επιλογές πληρωμής VyprVPN

Το VyprVPN προσφέρει επαρκή αριθμό επιλογών πληρωμής, το οποίο περιλαμβάνει τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες, PayPal και AliPay.

Δυστυχώς, δεν προσφέρουν υποστήριξη για Bitcoin ή άλλες κρυπτοσυχνότητες.

VyprVPN Δοκιμαστική περίοδος αναθεώρησης

Η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση VyprVPN σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία της για 3 ημέρες με όλες τις λειτουργίες που περιλαμβάνονται.

Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι ότι πρέπει να δώσετε τα στοιχεία χρέωσης για να το ενεργοποιήσετε.

Κέρδισες’t να χρεωθείτε μέχρι να τελειώσει η δοκιμαστική περίοδος και να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Εκτίμηση υποδομής διακομιστή VyprVPN

Ο παροχέας με έδρα την Ελβετία προσφέρει επεκτατική επεκταση 700+ σε 70+ χώρες παγκοσμίως.

Αυτός ο αριθμός μπορεί να φανεί υψηλός σε σας, αλλά και πάλι, αν το συγκρίνετε με το Surfshark που προσφέρει 800+ εξυπηρετητές και το NordVPN που προσφέρει 5678 διακομιστές, ο παροχέας’ο αριθμός των διακομιστών που εμφανίζεται σε ομοιόμορφη κατάσταση.

Αλλά όταν πρόκειται για VyprVPN, υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα με το δίκτυο εξυπηρετητών που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Πολλοί ιστότοποι αναθεώρησης υποστηρίζουν ότι το VyprVPN είναι ένας από τους λίγους που γράφουν και φιλοξενούν τους δικούς τους διακομιστές και το DNS.

Ωστόσο, θα ήθελα να διαπιστώσω ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Παρόμοια με άλλους παρόχους στην αγορά, η VyprVPN αναθέτει επίσης την υποδομή διακομιστών της σε άλλες εταιρείες.

Για να μην αναφέρουμε, οι περισσότεροι από τους διακομιστές τους είναι “εικονικός” και έχουν εντοπιστεί σε κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στις ΗΠΑ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι το μόνο μέρος που έχει πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες.

Δοκιμές εικονικών τοποθεσιών

Αυτό το τμήμα θα αναπτύξει τον λόγο για τον οποίο πήρα τακτικά ένα “Ολλανδία” DNS κατά τη δοκιμή VyprVPN για διαρροές, ενώ παράλληλα αναγνωρίζει όλους τους εικονικούς διακομιστές που διατίθενται από τον πάροχο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αποτελέσματα από τις Τεχνολογίες CA’ Εφαρμογή σύνθετης παρακολούθησης εφαρμογής Ping σε VyprVPN’s ινδικός διακομιστής. Το εργαλείο τοποθετεί τη διεύθυνση σε 90 σταθμούς παρακολούθησης παγκοσμίως.

VyprVPN Εικονική δοκιμή θέσης

Το Round-Trip-Time (RTT) σε όλες τις τοποθεσίες ήταν εξαιρετικά υψηλό, ακόμη και στην Ινδία - Bangalore, η οποία έχει μέση τιμή. rtt 121.415 ms. Ωστόσο, αν δείτε παρακάτω, το Ντουμπάι έχει ένα ελάχιστο rtt 1.921.

VyprVPN Καταγραφή

Το εργαλείο ανίχνευσης από την CA Technologies’ App Synthetic Monitor, επαληθεύει περαιτέρω αυτά τα ευρήματα, εμφανίζοντας rtt 1.603 ms στο Ντουμπάι. Αυτό σημαίνει ότι ο διακομιστής δεν βρίσκεται στην Ινδία.

VyprVPN Εικονική τοποθεσία

Μπορείτε να δείτε ότι η διεύθυνση IP τελικού σημείου είναι η ίδια για αυτό το εργαλείο tracert, όπου μπαίνω στο Ντουμπάι ως τοποθεσία και στην κανονική δοκιμασία εντοπισμού CMD: 82.42.169.177.

Έλεγχος εικονικής θέσης VPN VPN

Η τοποθέτηση αυτού του IP στο κιτ εργαλείων BGP από την υπηρεσία Hurricane Electric Internet Services αποκάλυψε ότι το αρχικό κέντρο δεδομένων για διακομιστές βασίζεται στις ΗΠΑ!

VyprVPN Εικονική δοκιμή

Το μόνο καλό είναι ότι το VyprVPN αποκαλύπτει στην πραγματικότητα τη χρήση των εικονικών διακομιστών, οπότε όλα είναι καλά. Εκτός από τον ινδικό εξυπηρετητή τους, υπάρχουν και οι άλλες πλασματικές τοποθεσίες διακομιστών που βρέθηκαν με το VyprVPN.

Ωστόσο, οι εικονικοί διακομιστές δεν είναι ούτε μισοί ασφαλέστεροι όπως οι γυμνοί μεταλλικοί, καθώς απλώς εκτρέπουν τα VPN IP σας, όχι φιλοξενούν τους. Έτσι, σύμφωνα με εμάς, αυτό το VPN’Οι διακομιστές της Google είναι επικριτικοί και δεν κερδίζουν την εμπιστοσύνη μας.

VyprVPN Τρέχουσα αναθεώρηση

Όσον αφορά το P2P / Torrenting, πραγματοποίησα μια δοκιμή ανίχνευσης Torrent Address στο IPLeak.net, η οποία ζήτησε τη λήψη ενός μαγνητικού συνδέσμου και στη συνέχεια την εκτίμηση του φόντου πίσω από το δίκτυο.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ταυτότητά μου προστατεύεται, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική διεύθυνση IP από την πραγματική τοποθεσία και τη διεύθυνση, δείχνοντας ισχυρή ανωνυμία.

Vypr VPN Torrent Test

Αυτό είναι ένα καλό σημάδι, αλλά όχι τόσο γρήγορα, καθώς ο πάροχος θα αναστείλει τον λογαριασμό σας εάν λάβει ποτέ ειδοποίηση DMCA βάσει των δραστηριοτήτων σας.

Ακολουθεί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποτελεί απόδειξη του τρόπου με τον οποίο το VyprVPN αναστέλλει τους λογαριασμούς χρηστών αν λάβουν ειδοποίηση DMCA.

VyprVPN Torrent Test

Με την εξέταση αυτού, μπορώ να πω ότι το VyprVPN δεν είναι ένα καλό VPN για το Torrenting δεδομένου ότι δεν συμβαίνει’δεν προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη γι 'αυτό και ο λογαριασμός σας μπορεί να σταματήσει να αναστέλλεται αν συμβεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ακόμη και εν αγνοία του. Τα VPN υποτίθεται ότι προσφέρουν πλήρη κάλυψη για δραστηριότητες Torrenting, αλλά το VyprVPN δεν είναι ένα από αυτά.

VyprVPN Αναίρεση αποκλεισμού της Κίνας

Το VyprVPN προσφέρει ένα χαρακτηριστικό StealthVPN a.k.a..

Είχα έναν εκπρόσωπο της δοκιμής μου για την υπηρεσία στην Κίνα επίσης, και λειτούργησε ομαλά εκεί επίσης.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της προηγμένης μεθόδου σάρωσης σε ένα αυτο-αναπτυγμένο πρωτόκολλο γνωστό ως “Πρωτόκολλο Χαμαιλέοντος”, η οποία παρακάμπτει ακόμη και τις απαγορεύσεις VPN στο Ιράν, το Ιράκ, την Τουρκία και την Αίγυπτο.

VyprVPN Αναίρεση αποκλεισμού Netflix

Για να ελέγξετε εάν το VyprVPN λειτουργεί ομαλά για την απεμπλοκή των VoD, συνδεθήκαμε με έναν αμερικανικό διακομιστή και στη συνέχεια κατευθυνθήκατε κατευθείαν στο Netflix.com για να ελέγξετε την πλήρη βάση δεδομένων των τίτλων.

VyprVPN Απεμπλοκή ροής

Τώρα, να έχετε κατά νου ότι ταινίες όπως “ALI G INDAHOUSE” είναι διαθέσιμες μόνο στις ΗΠΑ, οπότε όταν την έχω πρόσβαση χωρίς VyprVPN, δεν θα μπορούσα να φτάσω “παίζω” κουμπί (εικόνα παραπάνω).

Ωστόσο, μόλις συνδεθώ με έναν διακομιστή ΗΠΑ από το VyprVPN και ξαναφορτώσω τη σελίδα, απενεργοποίησα αμέσως την ταινία και μπόρεσα να την μεταδώσω ομαλά.

Η κατώτατη γραμμή εδώ είναι ότι το VyprVPN λειτουργεί με το Netflix ΗΠΑ. 

Εξαργύρωση ροής VPN από Vypr

VyprVPN Αναθεώρηση δοκιμής ταχύτητας

Δοκίμασα VyprVPN’με την εκτέλεση δοκιμής ταχύτητας σε διαφορετικούς διακομιστές. Για αυτή τη δραστηριότητα, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το Speedtest από την Ookla για VyprVPN’της Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας.

Όλες οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε σύνδεση 50Mbps. Για τις ΗΠΑ, πήρα τα υψηλότερα 30.96Mbps για λήψη και μεταφόρτωση 28.70Mbps και για UK 30.6Mbps Download και 26.46Mbps upload.

Για το διακομιστή της Γαλλίας, οι ταχύτητες ήταν αρκετά καλές. Λήψα 30.55Mbps λήψη και upload 30.16Mbps. Για τη Γερμανία, τα αποτελέσματα δεν ήταν πολύ διαφορετικά.

Έλαβα λήψη 29.61Mbps και μεταφόρτωση 28.45Mbps. Για τη Ρωσία, έλαβα λήψη 24,85 Mbps και φορτίο 24,39 Mbps, το οποίο εξακολουθεί να είναι αρκετά καλό.

Αυτό δίνει στη VyprVPN μια μέση ταχύτητα λήψης 28 Mbps και μεταφόρτωση 25 Mbps στη σύνδεση 50 Mbps σας, κάτι που είναι πολύ αξιοσημείωτο, τουλάχιστον.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. αν παρατηρήσετε το “προμηθευτής” ονόματα μπροστά από κάθε διακομιστή, μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο εμφανίζει “Διαχείριση ενέργειας”, ενώ εμφανίζονται οι υπόλοιποι τρεις διακομιστές της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας “UNUS”.

Και οι δύο είναι πάροχοι που εδρεύουν στις ΗΠΑ, επιβεβαιώνοντας τη θεωρία μου ότι VyprVPN’Οι διακομιστές της Microsoft βρίσκονται στην πραγματικότητα σε κέντρα δεδομένων από τις ΗΠΑ!

Δοκιμή ταχύτητας VyprVPN

VyprVPN Επισκόπηση πρωτοκόλλου Chameleon

VyprVPN προσφέρει “Τεχνολογία Chameleon” ειδικά κατασκευασμένο πρωτόκολλο κρυπτογράφησης από το VyprVPN το οποίο προορίζεται να παρακάμψει το μπλοκάρισμα VPN σε ιστοσελίδες με γεωγραφική κάλυψη.

Ανακατεύει τα μεταδεδομένα σας και λειτουργεί στο πρωτόκολλο OpenVPN-256 bit (Unmodified), καθιστώντας την επισκεψιμότητα VPN σας σαν κανονική επισκεψιμότητα HTTP, ξεγελώντας τις επιθέσεις VoDs και DPI.

Αυτό είναι VyprVPN’αλλά όταν το NordVPN προσφέρει την ίδια υπηρεσία μέσω ζωντανών διακομιστών με πολύ χαμηλότερο κόστος από το προηγούμενο, η σημασία αυτού του χαρακτηριστικού παραμορφώνεται σε σύγκριση.

VyprVPN Αναθεώρηση συμβατότητας εφαρμογών

Η μόνη υποστήριξη που προσφέρει η VyprVPN είναι σε άλλες συσκευές όπως το Android, iOS, Windows και Mac.

Δεν συμβαίνει’t προσφέρετε μια εφαρμογή για το Firestick, το οποίο είναι πολύ σε ζήτηση αυτές τις μέρες, έτσι ώστε’είναι ένας καταιγισμός.

Επιπλέον, το VyprVPN δεν διαθέτει επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης, επομένως το αποθετήριο εφαρμογών μπορεί να θεωρηθεί απλά “Βασικός”.

Ωστόσο, εκτιμώ τον πάροχο που προσφέρει μια εφαρμογή για δρομολογητές επίσης.

VyprVPN Συμβατότητα

VyprVPN Αναφορά υποστήριξης συνομιλίας

Η πραγματική υποστήριξη αφορά την προσθήκη αξίας στην εμπειρία του χρήστη. Ωστόσο, η VyprVPN έπεσε πολύ σύντομη από την άποψη αυτή.

Η εικαζόμενη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας 24/7 που προσφέρεται στο VyprVPN’δεν λειτουργεί καθόλου.

Προσπάθησα να δημοσιεύσω ένα ερώτημα και πέρασα μια καλή 2 ώρες περιμένοντας την απάντηση.

Δεν ήρθε η απάντηση, αλλά έκλεισα αυτήν την καρτέλα εντελώς. Άλλες επιλογές υποστήριξης που διαθέτετε περιλαμβάνουν a “Πλοήγηση” bar, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε ερωτήματα και να λάβετε σχετικά αποτελέσματα.

VyprVPN Υποστήριξη

Στη σελίδα υποστήριξης, η VyprVPN δημοσιεύει επίσης πρόσφατες ενημερώσεις και ειδοποιήσεις σχετικά με την υπηρεσία της. Για παράδειγμα, η ομάδα ενημέρωσε ότι διερεύνησαν το θέμα που περιβάλλει το πρωτόκολλο του Χαμελεών στις 22 Μαΐου.

Αν ψάχνετε για κοινωνικές διευθύνσεις για να επικοινωνήσετε με τον πάροχο, το VyprVPN έχει μια σελίδα Facebook και Twitter, όπου αντιδρούν αρκετά ακαριαία μετά την πρώτη αυτόματη απάντηση, αλλά επειδή η ζωντανή τους συνομιλία δεν’λειτουργεί σωστά, μπορώ’t θεωρούν ένα VPN που προσφέρει γρήγορη και χρήσιμη υποστήριξη.

Vypr Υποστήριξη VPN

Τι είναι το Cloud VyprVPN?

Πρόκειται για μια λύση Enterprise Security για όσους έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικούς ή δημόσιους διακομιστές cloud. Για να το θέσετε πιο εύκολα, είναι μια λύση ανάπτυξης διακομιστή VPN για επιχειρήσεις.

Παρέχει στους χρήστες των επιχειρήσεων ένα εύκολο στη χρήση, εργαλείο VPN για νέους πόρους και ενισχύει τις συσκευές ασφαλείας τους, ειδικά σε μια εποχή όπου οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο γίνονται πιο συχνές!

Συνιστάται το VyprVPN?

Όχι, δεν θα ήθελα’t σας συνιστούμε να επιλέξετε το VyprVPN.

Ναι, το VPN προσφέρει πολλά καλά πράγματα όπως ένας μεγάλος αριθμός διακομιστών, ισχυρή κρυπτογράφηση, δυνατότητα λήψης torrents και ακόμη και κατάργηση αποκλεισμού υπηρεσιών ροής US Netflix, Disney Plus και BBC iPlayer.

Αλλά τα ελαττώματα που μας έχει σταματήσει να μας προτείνουν. 

Πρώτον, η VyprVPN χρησιμοποιεί εικονικούς διακομιστές που είναι επικίνδυνοι σε σχέση με τους κεντρικούς διακομιστές μετάλλων, δεύτερον, τα σχέδιά της είναι αρκετά υψηλά σε σύγκριση με ακόμη καλύτερες υπηρεσίες εκεί έξω και, τρίτον, η δικαιοδοσία της είναι προβληματική.

Τώρα, αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στο VyprVPN που δεν συμβαίνει’t πάσχουν από αυτές τις αγκάθια, μπορείτε να επιλέξετε PureVPN που προσφέρει αυτή τη στιγμή 2000+ κεντρικοί μεταλλικοί διακομιστές, Η ασφαλής δικαιοδοσία με βάση το Χονγκ Κονγκ, τα ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του Double VPN, όλα για μόνο $ 2.91 / mo για το καλύτερο σχέδιο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το PureVPN σε αυτή τη συνολική αναθεώρηση εδώ.

Похожие статьи

 • Αναθεώρηση NordVPN 2020

  Δικαιοδοσία Παναμά Τιμή $ 3.49 / mo σε διακομιστές 3ετών σχεδίων 5560+ Servers σε 59 Χώρες Καταγραφικά Δεν Έγγραφα Πιστοποίηση Κρυπτογράφησης AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • PureVPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Χονγκ Κονγκ Τιμή $ 2.91 / mo σε διακομιστές 2ετών σχεδίων 2.000+ σε 140+ Χώρες καταγραφής Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής Πιστοποίηση κρυπτογράφησης AES-256-CBC ξεμπλοκάρει το Netflix...

 • IVPN Review 2020

  Δικαιοδοσία Γιβραλτάρ Τιμή 8.33 Διακομιστές 3152 Μητρώα Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλείδωμα Netflix Ναι Συνεχίζεται Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Ναι Συνιστάται Ναι Ιστοσελίδα...

 • Betternet VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 2.99 / mo σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 10 διακομιστές σε 10 Χώρες Αρχεία καταγραφών Κρυπτογράφηση δεδομένων χρηστών AES-256 (Πληρωμένο) | AES-CBC-128 bit...

 • Surfshark Review 2020

  Δικαιοδοσία Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι Τιμή $ 1.99 / mo (47.76 δολάρια για 24 μήνες) Διακομιστές 1040+ σε 61+ Χώρες Αρχεία Καταγραφών Δεν Έγγραφα Πιστοποιημένη Κρυπτογράφηση...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me