VPNSecure αναθεώρηση 2019

Βασισμένο σε μια ασυνήθιστη τοποθεσία για μια υπηρεσία VPN, το VPNSecure.me didn’t φαίνεται σαν μια κατάλληλη υπηρεσία με την πρώτη ματιά, αλλά αυτή η υπηρεσία έχει πολλές πτυχές σε αυτό που προέκυψε μια μεγάλη έκπληξη σε με.

Και σε αυτή την ολιστική επανεξέταση VPNSecure, εγώ’θα πρέπει να δοκιμάσετε τους ισχυρισμούς, τις επιδόσεις τους, τα χαρακτηριστικά τους και άλλες πτυχές της υπηρεσίας για να διαπιστώσετε αν αυτό’s το καλύτερο VPN που συστήνω ή απλώς μια άλλη απάτη που λειτουργεί στην αγορά για να κάνει γρήγορο buck.

Εγώ’θα σας προσφέρουμε τους καλύτερους λόγους για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία καθώς και κάποιους γύρους κατά τη διάρκεια αυτής της αναθεώρησης και μόνο τότε θα σας πω εάν αυτή η υπηρεσία συνιστάται από το τέλος ή όχι.

VPNSecure Τιμολόγηση

Τα δίκτυα VPN μπορούν να διατεθούν με σίγουρο κόστος και δεν είμαι ενάντια σε αυτό, αλλά η υπηρεσία πρέπει να δικαιολογήσει τις ετικέτες τιμών της εάν είναι υψηλότερες από τον κανόνα.

ExpressVPN’τα σχέδια της εταιρείας είναι από τα πιο ακριβά στον κλάδο, αλλά αξίζει τον κόπο να εξετάσει τον πάροχο’η αστρική αξιοπιστία και η αξιοπιστία της μέχρι τα δεδομένα.

VPNSecure’Τα σχέδια της εταιρείας είναι επίσης πολύ ακριβές και ουσιαστικά στην ίδια κατηγορία με το ExpressVPN’μικρό.

Σήμερα προσφέρουν τρεις τύπους σχεδίων τιμολόγησης ανάλογα με το μήκος της συνδρομής που σκοπεύετε να επιλέξετε:

 1. Μηνιαίο Πρόγραμμα: $ 9.95 / μήνα χρεώνεται μία φορά
 2. 6 μηνιαίο σχέδιο: 8,32 δολάρια / μήνα (49,95 δολάρια χρεώνονται μία φορά)
 3. Ετήσιο πρόγραμμα: 6,66 € / μήνα (79,95 δολάρια χρεώνονται μία φορά)

VPNSecure.me Αναθεώρηση τιμολόγησης

Το μηνιαίο σχέδιο, σύμφωνα με με παίρνει ένα μεγάλο NO! και αυτό’s επειδή είναι υπερβολικά δαπανηρό να εξετάσει ακόμη και μια φορά θα δείτε όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που προσφέρει η υπηρεσία.

Το εξαμηνιαίο σχέδιο μπορεί να είναι αποδεκτό, αλλά ακόμα, αυτό’δεν είναι εντός του αποδεκτού εύρους μου.

Το καλύτερο σχέδιο είναι η ετήσια συμφωνία τους σίγουρα καθώς προσφέρει ακριβώς τη σωστή τιμή για το τι μπορεί να χρεώσει η υπηρεσία τους στο μέγιστο.

Εάν θέλετε να εγγραφείτε στην υπηρεσία, επιλέξτε μόνο αυτό το σχέδιο.

Αλλά, ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας τους συνολικά θα σας επιτρέψει εύκολα να ελέγξετε μόνοι σας αν η υπηρεσία ζητάει χρήματα για τις συνδρομές της!

Ναι, μιλώ για το VPNSecure’30 ημέρες μηδενικής δέσμευσης δωρεάν δοκιμής.

VPNSecure αναθεώρηση 2019

Η δοκιμή του είναι τόσο εύκολη στην πρόσβαση που σας συνιστώ να το δοκιμάσετε αυτή τη στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και είστε έτοιμοι να πάτε!

Ο πάροχος πρέπει να επαινεθεί σίγουρα εδώ για την προσφορά μιας τέτοιας μεγάλης δωρεάν δοκιμής όταν ο κανόνας είναι το αντίθετο δηλαδή να είναι τσιγκούνης και να ζητήσετε μια πληρωμή και να δώσετε μια περίοδο ισχύος της επιστροφής στο όνομα μιας δίκης. Δεν είναι καθόλου αποδεκτό!

Περισσότεροι πάροχοι, όπως αναφέρονται στις αναθεωρήσεις vpn, πρέπει να ακολουθήσουν το VPNSecure’καθώς αποτελεί παράδειγμα της εμπιστοσύνης που ο πάροχος είναι διατεθειμένος να επενδύσει και να προσφέρει την υπηρεσία για 30 ημέρες δωρεάν.

Μια δωρεάν δοκιμή δεν είναι απλώς μια δοκιμή, αυτό’μια δήλωση η οποία, όταν γίνει σωστά, δείχνει ότι ο πάροχος εμπιστεύεται την υπηρεσία του τόσο πολύ που γνωρίζει ότι αν ο αγοραστής χρησιμοποιεί την υπηρεσία του μόνο μια φορά, σίγουρα θα είναι πρόθυμος να πληρώσει για τα σχέδια τιμολόγησης.

Τώρα που έρχεστε στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πληρώσετε για την υπηρεσία δηλαδή οι μέθοδοι πληρωμής, ο πάροχος προσφέρει πολλές επιλογές:

vpnsecure.me Μέθοδοι πληρωμής

 • PayPal
 • Πιστωτική κάρτα
 • Bitcoin
 • τέλεια χρήματα
 • Payza
 • PaymentWall

Ο πάροχος προσφέρει ένα ενιαίο crypto που είναι εντάξει, αλλά είμαι εντυπωσιασμένος από την απουσία AliPay γιατί αυτό’είναι μια μεγάλη μέθοδος πληρωμής αυτές τις μέρες ειδικά για τους καταναλωτές από την Άπω Ανατολή, έτσι ώστε’είναι λίγο κάτω.

Αλλά εκτός από αυτό, οι επιλογές είναι αρκετές για να διευκολύνουν μια μεγάλη ποικιλία χρηστών.

Επισκόπηση ασφάλειας VPNSecure

Με δική της ομολογία, το VPNSecure δεν το κάνει’t καταγράψτε τα ακόλουθα είδη δεδομένων:

 • Διεύθυνση IP
 • Σφραγίδα χρόνου σύνδεσης
 • Αποσυνδέστε τη χρονική σήμανση
 • Χρησιμοποιήθηκε εύρος ζώνης
 • DNS Αιτήσεις

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά είδη δεδομένων σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας στο διαδίκτυο και το VPNSecure δεν τα καταγράφει, γεγονός που καθιστά μια εξαιρετικά ασφαλή υπηρεσία.

Το έγγραφο πολιτικής για την προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι λίγο ασαφές και ακόμη ασαφές. Άλλα δίκτυα VPN έχουν αυτά τα έγγραφα καλά σχεδιασμένα και πλήρη αλλά όχι VPNSecureMe. Μα αυτό’είναι εντάξει όπως έχουν πει απλά τι είδους κορμούς δεν δίνουν’να κρατήσουν, ακόμα κι αν δεν το έκαναν’να αναφέρω τις λεπτομέρειες.

Η Πολιτική Απορρήτου θα πρέπει να μοιάζει περισσότερο με αυτή που προσφέρει το MullvadVPN, ενδιαφέρουσα και σε βάθος.

Ένα άλλο προβληματικό μέρος σχετικά με αυτή την υπηρεσία είναι η τοποθεσία της, δηλαδή η Αυστραλία, μια χώρα που δεν είναι τόσο ευνοϊκή όταν πρόκειται να βασίσει μια υπηρεσία VPN.

Οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες επιλέγουν μέρη όπως οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι ή η Σιγκαπούρη ως βάση και αυτό’επειδή αυτά τα μέρη έχουν απίστευτα φιλικές πολιτικές δεδομένων.

Το VPNSecure εξακολουθεί να μην έχει’t είχε υπόθεση που αφορούσε νόμους διατήρησης δεδομένων της γης και δεν υπήρξε καμία γνωστή περίπτωση αιτήσεων έκδοσης δεδομένων από τις αρχές, έτσι ώστε να μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ασφαλής για τώρα, αλλά η αβεβαιότητα για αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε ένα όχι τόσο μακριά το μέλλον έρχεται με εκεί όπου’s βάση.

Η πολιτική καταγραφής είναι καλή και αν αυτό συμβαίνει’s ακολούθησε όπως ο πάροχος λέει ότι ακολουθείται, στη συνέχεια, ακόμη και η Αυστραλία κέρδισε’t είναι ένα μεγάλο πρόβλημα ως πάροχος’s.

Όμως, όπως και με όλα τα άλλα με αυτήν την υπηρεσία, ένα κακό πράγμα ακολουθείται από ένα που είναι τόσο απίστευτα καλό που επισκιάζει την επίδραση του προηγούμενου πράγμα.

Το VPNSecure σας προσφέρει μια σπάνια δυνατότητα. Μπορείτε να επιλέξετε την ισχύ κρυπτογράφησης κατά βούληση. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό με εντυπωσίασε περισσότερο και αυτό’επειδή, σχεδόν όλοι οι πάροχοι έχουν μια ισχύ κρυπτογράφησης ενεργοποιημένη από προεπιλογή αφήνοντας τίποτα στον χρήστη, αλλά το VPNSecure είναι διαφορετικό.

VPNSecure αναθεώρηση 2019

Και ενώ αυτή η προεπιλεγμένη ρύθμιση προσφέρει κρυπτογραφικές επιλογές κρυπτογράφησης όπως DES-CBC και AES 128, δεν θα ήθελα’t σας προτείνουμε να επιλέξετε οτιδήποτε άλλο εκτός από την επιλογή για το AES-256. Ο λόγος για αυτό είναι ότι αυτό είναι σχεδόν δίπλα στο άφθαρτο. Κανένας χάκερ δεν μπορεί να διεισδύσει και μπορεί να υπάρχει υπερ-υπολογιστής αρκετά ισχυρός για να εκτελέσει μια επίθεση βίαιης δύναμης πάνω του.

VPNSecure αναθεώρηση 2019

Επιλέξτε το AES 128 (το οποίο είναι επίσης εξαιρετικά ασφαλές) μόνο όταν χρειάζεστε λίγο περισσότερη ταχύτητα από τη σύνδεση VPN, αλλά πέρα ​​από αυτό, το AES-256 θα πρέπει να είναι ο προεπιλεγμένος σας κωδικός.

VPNSecure.Me προσφέρει επίσης μια λειτουργία διακόπτη kill, την οποία μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση και να απενεργοποιήσετε ή κατά βούληση από την εφαρμογή’του μενού ρυθμίσεων.

Αυτή η λειτουργία είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία της ασφάλειας σας στο διαδίκτυο, διότι αυτό θα σας αποσυνδέσει αυτόματα από το διαδίκτυο, εάν η εφαρμογή αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ή εάν η σύνδεση πέσει κάτω, προστατεύοντας έτσι την πραγματική IP σας από διαρροή μέσω.

Τα υποστηριζόμενα πρωτόκολλα του VPNSecure περιλαμβάνουν τα OpenVPN και PPTP και κέρδισα’t σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το τελευταίο γιατί αυτό’είναι γνωστό ότι είναι αρκετά ανασφαλές.

Το OpenVPN είναι ένα πρωτόκολλο που τρέχει σε βάση ανοικτού κώδικα που σημαίνει ότι δεν είναι’t σε κανέναν’έτσι ώστε κανένας φορέας να μην μπορεί να τον ελέγξει άμεσα και παράλληλα με αυτό, η φύση του ανοικτού κώδικα δεν συμβαίνει’μην αφήνετε τυχόν ευπάθειες να παραμείνουν και να δημιουργήσετε κενά ασφαλείας.

VPNSecure.Me Επισκόπηση δικτύου διακομιστή

Για μια υπηρεσία VPN που τροφοδοτεί τις σύγχρονες ανάγκες των χρηστών, το δίκτυο εξυπηρετητών που προσφέρεται πρέπει να είναι καλά διανεμημένο, ποικίλο, ασφαλές και ικανό να είναι αρκετά ισχυρό για να διεξάγει δραστηριότητες αποδέσμευσης.

VPNSecure’Το δίκτυο εξυπηρετητών του διακομιστή διανέμεται σε 50 χώρες παγκοσμίως και περιλαμβάνει περίπου 80 διακομιστές.

Αυτό είναι πολύ μικρότερο από ό, τι πρέπει να προσφέρουν τα κορυφαία VPN για π.χ. Το PureVPN σας προσφέρει περίπου 2000+ διακομιστές ενώ το NordVPN προσφέρει πάνω από 5000 διακομιστές επί του παρόντος.

Όμως, το δίκτυο εξυπηρετητών του παροχέα μπορεί να ονομαστεί ως μεσαίο εύρος δηλαδή αποδεκτό.

Ωστόσο, χρειάζεται να προσθέσει περισσότερους εξυπηρετητές σε περιοχές όπως η Αφρική, η Λατινική Αμερική, η Κεντρική και η Μέση Ανατολή, Ασία κ.λπ., προκειμένου να αποκτήσουν μια ευρύτερη εμβέλεια μαζί με ταχύτερες ταχύτητες προς τους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Τώρα έρχεται στο δίκτυο διακομιστή’, πρώτα έλεγξα την ασφάλειά τους μέσω δύο κατάλληλων δοκιμασιών, δηλ. της δοκιμής Διαρροής DNS και της δοκιμής διαρροής WebRTC και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Το VPNSecure πέρασε τη δοκιμή διαρροής DNS με ιπτάμενα χρώματα μαζί με τη δοκιμή διαρροών WebRTC που μου επέτρεψε να βαθμολογήσω το δίκτυο διακομιστή’όπως η ισχυρή και ισχυρή.

Οι χρήστες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς ενώ συνδέονται με αυτόν τον παροχέα, γνωρίζοντας ότι η IP τους κέρδισε’t διαρρεύσει online μέσω οποιουδήποτε μέσου.

VPNSecure αναθεώρηση 2019

VPNSecure αναθεώρηση 2019

Τώρα έρχονται στην εμπειρία της απεμπλοκής.

Λοιπόν, το VPNSecure έχει να κάνει με πολλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα, καθώς οι αμερικανοί διακομιστές του δεν είναι’t λειτουργούν επί του παρόντος με την απεμπλοκή Netflix ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι ο πάροχος έχει χάσει σε κάποια σημαντική ιδιότητα VPN ζεστού κέικ τώρα καθώς το χαρακτηριστικό της Unblocking Netflix στις ΗΠΑ είναι σε καυτή ζήτηση αυτές τις μέρες.

VPNSecure αναθεώρηση 2019

Ναι, οι Καναδοί και Μερικοί Ευρωπαίοι διακομιστές συνεργάζονταν με την Netflix, αλλά όταν χρησιμοποιούσαν το Netflix με ένα VPN, ένας χρήστης’το βασικό κίνητρο είναι να χρησιμοποιήσει το VPN για να αποκτήσει πρόσβαση σε μια πολύ ευρύτερη βιβλιοθήκη περιεχομένου από αυτήν που μπορεί σήμερα. Το Netflix US είναι μακράν η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη που προσφέρει ο παροχέας ροής και αν το VPN το ξεκλειδώνει, τότε’δεν είναι αρκετά καλό για να σας προτείνουμε ως Streaming VPN.

Αλλά παρά την απογοητευτική απόδοση στο μέτωπο Netflix, οι χρήστες μπορούν να έχουν ένα μεγάλο σημείο εξαργύρωσης με τον πάροχο στο γεγονός ότι πάνω από το 90% των εξυπηρετητών του είναι P2P / Torrenting φιλικό!

Μόνο τρεις διακομιστές σε ολόκληρο το δίκτυό της’t υποστηρίζουν τη δραστηριότητα και έχουν ως εξής:

 • UK1
 • UK2
 • US10

Και λαμβάνοντας υπόψη την ευρωστία της ασφάλειας της προσφοράς διακομιστή της, σας συνιστώ να μπορείτε να επιλέξετε το VPNSecure για την συμπλήρωση των δραστηριοτήτων σας Torrenting.

Τώρα έρχεται σε μια από τις πιο σημαντικές πτυχές που πιθανώς καθορίζουν ένα VPN’s’s δυνατότητες σήμερα’δηλαδή την ταχύτητα.

Συνήθως, ένα VPN είναι είτε εξαιρετικά άσχημα είτε εξαιρετικά καλό με τις ταχύτητές του, όχι μεταξύ τους, αλλά το VPNSecure ήταν αρκετά ακανόνιστο στην απόδοση ταχύτητας μέσω μιας μεγάλης πλειοψηφίας των διακομιστών του.

Εδώ είναι η καλύτερη ταχύτητα που πήρα από ένα διακομιστή που επιλέχθηκε από μια τυχαία επιλεγμένη λίστα με 10 διακομιστές από τον πάροχο’s δίκτυο.

Ping: 63

Κατεβάστε: 26.99 Mbps

Μεταφόρτωση: 34,41 Mbps

Ταχύτητα σύνδεσης: 50 Mbps

Υπηρέτης: Ολλανδία

VPNSecure αναθεώρηση 2019

Οι ταχύτητες λήψης μειώθηκαν κατά σχεδόν 46%, η οποία είναι πολύ υψηλή, δεδομένου ότι ο κανόνας για την απώλεια ταχύτητας μεταξύ των καλύτερων VPN κυμαίνεται μεταξύ 20-30%. Οτιδήποτε παραπάνω από το 40% υποδηλώνει ότι το VPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί και θα προσφέρει μια διαχειρίσιμη εμπειρία αλλά όχι τίποτα για να γράψει το σπίτι για.

Σε άλλους διακομιστές, οι ταχύτητες ήταν σχεδόν στο ίδιο παράθυρο, αλλά δύο διακομιστές κατέγραψαν ταχύτητες που δεν μπορούσαν’δεν πρέπει να πιστέψουμε. Ήταν κάτω από το εύρος της απώλειας ταχύτητας 70-80%.

Πιστεύω ότι το VPNSecure πρέπει να βελτιώσει την απόδοση ταχύτητας απίστευτα αν δεν το κάνει’δεν θέλω αυτός ο μεμονωμένος παράγοντας να επισκιάσει όλα τα άλλα καλά σημεία του δικτύου εξυπηρετητών του.

Ανασκόπηση App App Client Client VPNSecure

Αναμένεται ότι αυτές τις μέρες ένας παροχέας VPN προσφέρει τουλάχιστον τους αποκλειστικούς πελάτες για το πιο δημοφιλές είδος λειτουργικού συστήματος και συσκευών. Αυτά συνήθως περιλαμβάνουν το κουαρτέτο των συσκευών που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Windows, Mac, Android και iOS.

Μερικές φορές το Linux θεωρείται απαραίτητο, αλλά δεδομένου ότι είναι ένα πολύπλοκο, βασισμένο σε προγραμματισμό λειτουργικό σύστημα, που χρησιμοποιείται μόνο από τεχνικούς, ένας πάροχος είναι εντάξει χωρίς πελάτη για αυτό.

Το VPNSecure προσφέρει επίσης πελάτες μόνο για το δημοφιλές κουαρτέτο, δηλ. Windows, Mac, iOS και Android, καθώς και το Linux, το οποίο είναι αρκετά καλό για έναν πάροχο αυτής της κλίμακας.

Εφαρμογές πελάτη vpnsecure.me

Αλλά αυτές τις μέρες, μερικά κορυφαία VPN έχουν επίσης αρχίσει να προσφέρουν υποστήριξη εξειδικευμένων συσκευών καθώς επίσης και να προσφέρουν έναν ειδικό πελάτη για το Firestick. Ωστόσο, έχω καταφύγει’Έχουμε ακόμα δει έναν πάροχο μικρής ή μεσαίας κλίμακας να κάνει ένα παρόμοιο βήμα ή να εισαγάγει έναν ειδικό πελάτη για μια εξειδικευμένη συσκευή. Θα ήταν υπέροχο να προσφέρονται κάποιες πρόσθετες λειτουργίες, ακόμα έρχονται στο VPNSecure,

Ο παροχέας’s είναι ίσως το καλύτερο μέρος γι 'αυτό.

VPNSecure αναθεώρηση 2019

Το UI και το UX είναι απλά λαμπερό. Μου αρέσει πολύ πόσο απλοϊκή και καλά εστιασμένη είναι η εφαρμογή σε κάθε πτυχή. Και πάνω από όλα, η μεγάλη της λαμπρότητα έγκειται στο γεγονός ότι προσφέρει μεγάλη λειτουργικότητα.

VPNSecure αναθεώρηση 2019

Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του θέματος, τη γλώσσα λειτουργίας, την ισχύ κρυπτογράφησης κ.λπ. με απίστευτη ευκολία. Η εναλλαγή διακομιστή πραγματοποιήθηκε επίσης ομαλά και κάθε φορά που θέλετε να επιλέξετε τον άλλο διακομιστή, πρέπει να αποσυνδεθείτε από την άλλη. Μου άρεσε πολύ και το κομμάτι όπου θα έχετε ένα μικρό σύμβολο αστραπής δίπλα στο διακομιστή στον οποίο είστε συνδεδεμένοι.

Σε πολλούς άλλους παρόχους VPN’όταν συνδεθείτε σε ένα διακομιστή, η λίστα επιλογών διακομιστή υποχωρεί και μένετε με την κύρια οθόνη που σας λέει ότι συνδέεστε σε αυτόν τον διακομιστή σε αυτήν την τοποθεσία, αλλά το VPNSecure’Το Windows client σας επιτρέπει να παραμείνετε στη λίστα διακομιστών, ενώ ταυτόχρονα να αναφέρετε σε ποιο διακομιστή είστε συνδεδεμένοι.

Είναι πολύ μεγάλη πόση διαφορά μπορεί να κάνει ένα απλό σημείο.

Kudos στον πάροχο για μια τόσο μεγάλη και συντονισμένη προσπάθεια στην οικοδόμηση του πελάτη τόσο άψογα.

VPNSecure αναθεώρηση 2019

Μαζί με αυτό το VPNSecure προσφέρει υποστήριξη και για δρομολογητές, αλλά μόνο αν υποστηρίζουν OpenVPN, DD-WRT ή ντομάτα ή OpenWRT PfSense. Αυτό μπορεί να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση VPN σε όλες τις συσκευές σας χωρίς να εγκαταστήσετε τον παροχέα’τους πελάτες τους.

Ανασκόπηση υποστήριξης VPNSecure

Ένα άλλο αστέρι του VPNSecure είναι η γρήγορη, αξιόπιστη και άκρως ενημερωμένη υποστήριξη του. Είχα σοβαρά τις ελπίδες μου όταν έρχομαι σε επαφή με την υποστήριξή της, διότι οι μικρομεσαίοι πάροχοι δεν είναι’συνήθως προσφέρουν καλή υποστήριξη, αλλά το αγόρι ήταν λάθος.

VPNSecure αναθεώρηση 2019

Το ζωντανό παράθυρο συνομιλίας είναι τόσο ενεργό ώστε ακόμα και μετά τη διακοπή να θέτω ερωτήσεις σχετικά με την υπηρεσία τους, η υποστήριξη δεν έγινε’t να σας πω ευχαριστώ και να αφήσετε ούτε να αναστείλει την συνομιλία μου απότομα, αλλά μάλλον άφησε ένα υπέροχα δημιουργημένο μήνυμα για το αν μπορούν να με βοηθήσουν μέσω κάποιων άλλων προϊόντων που’πήρατε.

VPNSecure αναθεώρηση 2019

Για όσους αναζητούν ένα καλό μάθημα στην καλύτερη μορφή της σύγχρονης υποστήριξης πελατών, καλά εδώ είναι!

Είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα υποστήριξης που υπάρχουν από ένα VPN σε ολόκληρο τον κλάδο.

Τι απέσπασε το VPNSecure ως υπηρεσία από πλευράς ταραχών ταχύτητων και η αποδέσμευση της Netflix στις Η.Π.Α. επέστρεψε στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο πελάτης της και πώς υποστηρίζεται η υποστήριξή της.

συμπέρασμα

Συνιστώ VPNSecure ή όχι?

Λοιπόν, Ναι, και έχω τους λόγους μου.

Ο παροχέας έχει διακυμάνσεις ταχύτητας και ενδέχεται να μην ξεμπλοκάρει το Netflix για εσάς, αλλά το ασφαλές, αξιόπιστο και φιλικό προς τον πελάτη σφάλμα.

Η τιμολόγηση είναι λίγο υψηλή και αυτό είναι ένα ζήτημα επίσης και συστήνω στον πάροχο ότι θα πρέπει να μειώσει τις τιμές του ή να δημιουργήσει ένα άλλο σχέδιο όπως μια 2ετή συμφωνία με καλύτερα επιτόκια, ώστε η υπηρεσία να φανεί τόσο πολύτιμη όσο είναι.

Συνολικά, το VPNSecure αξίζει ένα μεγάλο Ναι για τουλάχιστον μια μοναδική δοκιμή και σίγουρα εσείς’θα δείτε τις καλύτερες πτυχές της υπηρεσίας μόλις τη χρησιμοποιήσετε σε συνεχή βάση.

Αν εσύ’χρησιμοποιήσατε αυτήν την υπηρεσία ή θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε, να μας πείτε για τις σκέψεις σας ή να αφήσετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε στο νήμα σχόλια παρακάτω.

Похожие статьи

 • Hola VPN αναθεώρηση 2019 - ένα επικίνδυνο “Ελεύθερος” VPN για αποφυγή!

  Ξεκίνησε το 2017 και ιδρύθηκε από τους Ofer Vilenski και Derry Shribman, το Hola VPN είναι ένα γνωστό όνομα μεταξύ των freebies. Χρησιμοποιεί ένα μοντέλο freemium, το οποίο σημαίνει ότι...

 • AirVPN Review 2019

  Το AirVPN έχει ίσως το πιο άσχημο tagline σε ολόκληρη τη βιομηχανία VPN. Ορίζει την υπηρεσία μέσω αυτών των λέξεων “Ο αέρας για να αναπνεύσει το πραγματικό...

 • VPNBaron Review 2019

  Δικαιοδοσία Ρουμανία Τιμή $ 5,54 Διακομιστές 13 Αρχεία καταγραφής Δεν κρυπτογραφούνται Logs OpenVPN / L2TPIKEv2 Ξεκλειδώνει Netflix Ναι Συνεχίζεται Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Όχι Συνιστώμενη...

 • Περιήγηση VPN επανάκτησης 2019

  Δικαιοδοσία Ρωσία Τιμή $ 1.99 / mo σε εξυπηρετητές 1 έτους Σέρβις 36 Servers σε 32 Τοποθεσίες Καταγραφές Καταγραφικά Καταγραφικά Κρυπτογράφηση Υπηρεσία μεσολάβησης (χωρίς κρυπτογράφηση) Ξεμπλοκάρισμα...

 • TigerVPN Αναθεώρηση 2019 - Ένα ισχυρό VPN που χρειάζεται λίγο push!

  Η TigerVPN, που ιδρύθηκε το 2011, είναι ένας σλοβακικός πάροχος ασφαλών ιδιωτικών υπηρεσιών δικτύου. Το ανήκει ‘Τίγρη στην Εργασία’ - μια τεχνολογική εταιρεία...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me