Η αναθεώρηση VPN του ιδιωτικού δικτύου μου

Με την πρώτη ματιά, αισθάνεται πολύ σαν μια συγκεκριμένη υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να είναι αρκετά παραπλανητική και αυτή η έννοια ισχύει ασφαλώς εδώ. Το VPN MyPrivateNetwork ενδέχεται να μην είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους VPN εκεί έξω, αλλά είναι σίγουρα μια αρκετά καλή υπηρεσία, η οποία δεν έχει λάβει τη δέουσα συμμετοχή στο προσκήνιο μέχρι σήμερα.

Λοιπόν αυτό’θα αλλάξει σήμερα, καθώς πρόκειται να αναθεωρήσω αυτή την υπηρεσία εκτενώς, ελέγχοντας τις διάφορες πτυχές της, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων τιμολόγησης, του δικτύου εξυπηρετητών, δωρεάν δοκιμή και πολλά άλλα για να αναλύσει αν τηρεί ή όχι τα καλύτερα πρότυπα VPN.

Οποτε εδω’s το αποκλειστικό MyPrivateNetworkVPN Review από την BestVPN.co!

Επισκόπηση Τιμολόγησης MyPrivateNetwork

Πρώτα πράγματα πρώτα, η τιμή. Για οποιοδήποτε VPN να είναι ανταγωνιστικό σήμερα’πρέπει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη σωστή τιμή. Πολλοί πάροχοι αυτές τις μέρες ανταγωνίζονται στον κλάδο μέσω των σχεδίων τιμολόγησης του βράχου.

Όταν έβλεπα τις διάφορες πτυχές της υπηρεσίας, τις οποίες θα αναλύσω λεπτομερέστερα αργότερα σε αυτήν την αναθεώρηση, και τη σύγκρισα με τα σχέδια τιμολόγησης του παρόχου, θεωρώ ότι είναι λίγο ακριβό από τον κανόνα. Ακολουθούν οι μηνιαίες τιμές που προσφέρει ο παροχέας:

Η αναθεώρηση VPN του ιδιωτικού δικτύου μου

  • Παγκόσμιο Σχέδιο £ 8,97 ή $ 11,65 / μήνα
  • Ενιαία χώρα £ 4,97 ή $ 6,46 / μήνα

Υπάρχουν επίσης μακροπρόθεσμα σχέδια:

Ενιαία Χώρα:

  • 3 μήνες - £ 14,16 ή $ 18,40 χρεώνονται μία φορά
  • 12 μήνες - 47,71 ή 61,99 δολάρια

Παγκόσμια:

  • 3 μήνες - 25,56 ή 33,21 δολάρια
  • 12 μήνες - £ 86.11 ή $ 111.8

Myprivatevpn Μακροπρόθεσμα σχέδια

Στην καλύτερηVPN.co, δεν έχουμε’συνήθως ακολουθούν την πολιτική ότι μόνο οι πάροχοι που προσφέρουν σχέδια χαμηλού κόστους είναι καλοί και αυτό’επειδή γνωρίζουμε και αποδεχόμαστε ότι η παροχή μιας υπηρεσίας VPN υψηλής ποιότητας απαιτεί πολλά χρήματα και μικρότερους προμηθευτές’t συνήθως έχουν τους πόρους για να μην προσφέρουν μόνο μια καλή υπηρεσία, αλλά και να επωφεληθούν από τα περιθώρια χαμηλού κέρδους.

Έτσι, για παρόχους όπως το MyPrivateNetwork, των οποίων τα τιμολόγια είναι σαφώς πάνω από το αναμενόμενο εύρος για υπηρεσίες τέτοιου είδους, τους δίνω ένα περιθώριο κέρδους. Άλλοι αξιολογητές ενδέχεται να χτυπήσουν τέτοιους παρόχους, αλλά δίνω μεγαλύτερη σημασία σε ένα VPN’της απόδοσης. Η τιμολόγηση για μένα είναι δευτερεύουσα.

Ο πάροχος προσφέρει δύο τύπους σχεδίων, πρώτα το συνολικό σχέδιο με όλες τις λειτουργίες και τους διακομιστές που προσφέρονται από τον πάροχο και, δεύτερον, το σχέδιο ενιαίας χώρας που σας περιορίζει σε μια μόνο σύνδεση διακομιστή χώρας.

Θα ήθελα μόνο να συστήσω στον πάροχο να διασφαλίσει ότι πρώτα θα αλλάξει τις τιμές του από τις λίρες Αγγλίας σε δολάρια ΗΠΑ έτσι ώστε τα σχέδια να φαίνονται λίγο πιο ελκυστικά για τους παγκόσμιους καταναλωτές και να τα σώσουν από την ταλαιπωρία της μετατροπής. Και δεύτερον, θα τους συμβούλευα να μειώσουν τις τιμές τους κατά περιθώριο 25% προκειμένου να τους φτάσουν στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους παροχείς που εργάζονται στο ίδιο επίπεδο.

Εάν θέλετε να επιλέξετε τον πάροχο, τότε η συμβουλή μου θα ήταν να πάτε για τα μακροπρόθεσμα σχέδια, ειδικά για το παγκόσμιο σχέδιο 3μηνης συμφωνίας, που είναι ίσως η καλύτερη συμφωνία της παρτίδας σύμφωνα με την αιτιολόγησή της ως προς τις τιμές.

Δωρεάν Δοκιμή MyPrivateNetwork

Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτής της υπηρεσίας είναι η δωρεάν δοκιμή και η πολιτική επιστροφής χρημάτων. Το MyPrivateNetwork είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες και ανοιχτές υπηρεσίες VPN που έχω συναντήσει στην ανασκόπηση της καριέρας μου και θα ήθελα να συστήσω την πολιτική ελεύθερων δοκιμών τους σε όλους τους άλλους παρόχους της βιομηχανίας γιατί συνεχίζει να δείχνει πόση εμπιστοσύνη έχει ο πάροχος προβάλλοντας στην υπηρεσία του μέσω αυτής της πράξης.

Η αναθεώρηση VPN του ιδιωτικού δικτύου μου

Συνήθως, εάν χρειάζεστε μια δωρεάν δοκιμή, θα πρέπει να το επιλέξετε ή αν δεν το κάνετε’t, μπορείτε να πάτε κατευθείαν προς την αγορά της υπηρεσίας, ωστόσο, τα πράγματα δεν’t δουλεύει έτσι με αυτόν τον πάροχο VPN.

Στο MyPrivateNetwork, θα σας δοθεί μια δωρεάν δοκιμή 3 ημερών χωρίς καμία δέσμευση για κάθε σχέδιο που είναι απλά εκπληκτικό, καθώς επιτρέπει στον χρήστη να αισθάνεται πολύ πιο ασφαλή στην υπηρεσία.

Ο πάροχος προσφέρει επίσης τη δική του δωρεάν υπηρεσία VPN επάνω σε όλα αυτά. Στο MyPrivateNetwork’με δωρεάν υπηρεσία, λαμβάνετε τυχαία έναν διακομιστή στη Γερμανία ή την Ισπανία και μια μέγιστη ταχύτητα 1 Mbps.

Αλλά η γενναιοδωρία δεν συμβαίνει’t τέλος εδώ όπως μπορείτε επίσης να πάρετε να επωφεληθούν μια επιβλητική 90 ημέρες του χρόνου για να διεκδικήσετε την επιστροφή σας. Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνδυάζονται για να προσφέρουν σε κάθε χρήστη μια απαράμιλλη ομοιότητα ασφάλειας κατά την αγορά του VPN επειδή γνωρίζετε ότι κερδίσατε’t να χρεωθείτε έως 72 ώρες και ακόμη και μετά, μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας ανά πάσα στιγμή σε 3 μήνες.

Έχω ανησυχίες για το MyPrivateNetwork’αλλά η δωρεάν δοκιμή και η πολιτική επιστροφής των χρημάτων της είναι κάτι παραπάνω από το να αντισταθμίσει το σίγουρο.

Η αναθεώρηση συμβατότητας εφαρμογών MyPrivateNetwork

Ο πάροχος προσφέρει τέσσερις σημαντικές εφαρμογές πελάτη, δηλ. Για Windows, Mac, iOS και Android. Αυτό είναι λίγο πολύ το βασικό πακέτο εκκίνησης, αν μπορώ να το ονομάσω αυτό, για οποιονδήποτε πάροχο VPN να ξεκινήσει με. Αλλά ήμουν αρκετά έκπληκτος για να δούμε ότι ο πάροχος προσφέρει μια αποκλειστική εφαρμογή Firestick που δεν αποτελεί κακό κακό, καθώς συνεχίζει να δείχνει ότι τροφοδοτεί μια εξειδικευμένη βάση χρηστών επίσης.

Υποστήριξη συσκευής MyPrivateVPN

Μια από τις πιο εκπληκτικές πτυχές εδώ ήταν ότι δεν υπήρχε καμία αναφορά στο Kodi οπουδήποτε. Το Kodi είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες streaming και ακόμα και αν δεν το κάνει’t προσφέρουν ένα ειδικό add-on για αυτό, σίγουρα αναφέρω VPN τους’s για τη διαδικασία εγκατάστασης. Αλλά αυτός ο πάροχος VPN δεν’να μην κάνεις τίποτα από αυτό, το οποίο πιστεύω ότι είναι ένα μεγάλο downer.

Εκτός από αυτό, οι εφαρμογές της είναι επίσης πολύ βασικές, εκτός από την εφαρμογή Firestick που είναι αρκετά κακή και είναι ίσως εκεί με το καλύτερο, με όχι πολύ φανταχτερά πράγματα. Το UI είναι λίγο αδέξιος και μπορεί να κάνει με κάποιους εκσυγχρονισμούς και αναβαθμίσεις για να συμπεριλάβει περισσότερη μινιμαλισμό στο σχέδιο των πραγμάτων.

Αλλά ένα πράγμα που πρέπει να ξεκαθαρίσω εδώ είναι ότι η εφαρμογή των Windows είναι στην πραγματικότητα μια εφαρμογή OpenVPN, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ο μέσος πελάτης VPN σας, όπως αυτά που λαμβάνετε από παρόχους όπως το ExpressVPN ή το PureVPN. Η εφαρμογή των Windows τρέχει σε ένα πρωτόκολλο στη ρύθμιση που βασίζεται σε πρωτόκολλο, το οποίο είναι λίγο παλιό’όπου έχετε έναν πελάτη στον οποίο μπορείτε να μετακινηθείτε γρήγορα από ένα πρωτόκολλο σε άλλο χωρίς προβλήματα.

Το MyPrivateNetwork πρέπει να εισαγάγει μια καλύτερη εφαρμογή για υπολογιστές-πελάτες των Windows, όπως αυτές που προσφέρονται από τους καλύτερους παροχείς, επειδή αυτή είναι πολύ τεχνική για έναν μέσο χρήστη.

Υποδομή διακομιστή MyPrivateNetwork

MyprivateVPN Servers αναθεώρηση

Αυτός ο παροχέας προσφέρει αυτήν την περίοδο περίπου 200 διακομιστές σε 44 χώρες παγκοσμίως. Η υποδομή του διακομιστή είναι λοξή υπέρ της Δυτικής Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής, με λίγες τοποθεσίες στην Ασία, όπως η Ινδία και ακόμη λιγότερες στις περιοχές της Νότιας Αμερικής και της Αφρικής.

Ο πάροχος προσφέρει μια καλή λίστα διακομιστών για όσους αναζητούν να συνδεθούν με διακομιστές στην περιοχή της Άπω Ανατολής στην περιοχή της Ασίας, όπου οι διαθέσιμες τοποθεσίες περιλαμβάνουν τη Μαλαισία, την Ταϊβάν και το Χονγκ Κονγκ.

Ο αριθμός του διακομιστή είναι αρκετά καλός αν αυτό’παρόλα αυτά, ο πάροχος χρειάζεται να προσθέσει κάποιες περισσότερες θέσεις σε περιοχές όπως η Ασία και η Νότια Αμερική, προκειμένου να δώσει στον πάροχο ευρύτερη πρόσβαση.

Όσον αφορά τους διακομιστές που υποστηρίζουν streaming, απογοητευτικά, δεν ήμουν’δεν είναι σε θέση να περάσει σε Netflix ΗΠΑ. Αλλά η υπηρεσία λειτούργησε καλά στην απελευθέρωση του BBC iPlayer από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία αναμενόταν καθώς ο πάροχος επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην εξυπηρέτηση των βρετανών καταναλωτών.

Αυτή η προσέγγιση είναι καλή, αλλά μπορεί να αντιστραφεί, καθιστώντας τον πάροχο περιορισμένο στους χρήστες εντός μιας μόνο χώρας. Το MyPrivateNetwork πρέπει να εργαστεί για να κάνει τους διακομιστές του να αποκτήσουν τη δυνατότητα να παρακάμψουν τους περιορισμούς στην Netflix ΗΠΑ, εάν θέλει να αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό ως υπηρεσία στα επόμενα χρόνια.

Αναθεώρηση υποστήριξης MyPrivateNetwork

Για ερωτήματα χρηστών ή για αντιμετώπιση προβλημάτων οποιουδήποτε είδους, ο πάροχος προσφέρει υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία είναι στάνταρ, αλλά μπορεί σίγουρα να βελτιωθεί με την προσθήκη μιας ζωντανής συνομιλίας στις επόμενες εποχές. Αυτό θα του επιτρέψει να κάνει την υπηρεσία της να φαίνεται πιο ελκυστική και ευαίσθητη σε σχέση με αυτό που είναι σήμερα.

Η υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι καλή και εξακολουθεί να θεωρείται ιδιαίτερα, αλλά η κατάργησή της από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες στον κλάδο και τις επόμενες χρονικές στιγμές, ο καθένας θα πρέπει να ακολουθήσει την ίδια πορεία, οπότε γιατί τώρα.

Εκτός από τη μέθοδο, αφήστε’s ρίξτε μια ματιά στην απόδοση. Τους έστειλα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ένα συγκεκριμένο ερώτημα που είχα κατά νου και ο χρόνος απόκρισης τους ήταν κάτω από μια ώρα, κάτι που είναι πολύ καλό, λαμβάνοντας υπόψη την εμπειρία μου με άλλα παρόμοια συστήματα υποστήριξης email.

Myprivatevpn Αναθεώρηση υποστήριξης

Επομένως, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εάν εγγραφείτε στην υπηρεσία, παίρνετε μια καλή συμφωνία. Το’δεν είναι το καλύτερο, αλλά αυτό’Δεν είναι τόσο κακό ούτε.

συμπέρασμα

Το MyPrivateNetwork είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες μεσαίας κλίμακας εκεί έξω, δεδομένου ότι η απόδοσή του είναι πραγματικά μεγάλη ως υπηρεσία VPN. Υπάρχουν λίγες πανούκλες εδώ και εκεί, οι οποίες, αν βελτιωθούν, μπορούν να αυξήσουν δραστικά τον τρόπο με τον οποίο εκτελείται η υπηρεσία.

Χαρακτηριστικά MyPrivateVPN

Όσον αφορά τις κύριες προτάσεις μου, το MPN χρειάζεται να προσθέσει για να κάνει τους πελάτες του πιο εύκολο στη χρήση (φτιαγμένο από την υποστήριξη πελατών OpenVPN ή να το κρατήσει, αλλά και να δημιουργήσει ένα νέο που προσφέρει ευκολότερο χειρισμό της υπηρεσίας VPN), προσθέστε τη δυνατότητα να ξεμπλοκάρετε Netflix ΗΠΑ, μειώστε την τιμολόγηση κατά 20% -40% και, τέλος, προσθέστε μια υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας (Προαιρετικό).

Αλλά ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι, βαθμολογώ MyPrivateNetwork’με την εφαρμογή Firestick ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές VPN για την πλατφόρμα και αν ψάχνετε να αποκτήσετε ένα VPN για το Firestick σας τότε υπάρχουν λίγες καλύτερες επιλογές από το MPN’s αποκλειστική εφαρμογή.

Εάν ο πάροχος εφαρμόζει όλες αυτές τις συστάσεις, μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη και πιο δημοφιλής υπηρεσία από ό, τι σήμερα. Το MPN είναι γρήγορο, προσφέρει μια καλή ποσότητα διακομιστών και είναι ασφαλές, έτσι ώστε να έχει το βασικό δικαίωμα σίγουρα, το μόνο που μένει τώρα είναι να προσθέσετε τις καινοτομίες για να κερδίσετε περισσότερο εμπορικό.

Похожие статьи

  • Αναθεώρηση ιδιωτικών σηράγγων για το 2020

    Jurisdiction Ηνωμένες Πολιτείες Τιμή $ 3 / μήνα ($ 36 στο ετήσιο σχέδιο) Servers 22 Διακομιστές σε 12 χώρες Logs Διατηρεί ευαίσθητα αρχεία καταγραφής για 14 ημέρες Κρυπτογράφηση...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me