Επισκόπηση της Γιόγκα VPN 2020

Δικαιοδοσία Δεν υπάρχουν πληροφορίες
Τιμή Ελεύθερος
Διακομιστές 500+ εξυπηρετητές σε 30 Περιφέρειες
Αρχεία καταγραφής Αποθηκεύει αρχεία καταγραφής σύνδεσης
Κρυπτογράφηση AES-256-Bit
Ξεμπλοκάρει το Netflix Οχι
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Οχι
Συνιστάται  Οχι
Δικτυακός τόπος Εφαρμογές στο Google και στο Apple Play Store
Συμβατότητα Android, Apple

Η Yoga VPN κατάφερε να συσσωρεύσει πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες στον σύντομο χρόνο της ένταξης στην αγορά εργαλείων απορρήτου. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία VPN που προσφέρεται ως “καλύτερος” από πολλούς χρήστες στο Google Play Store, αλλά η ανάλυσή μου αποκαλύπτει μια αρκετά σκοτεινή πλευρά σχετικά με το VPN.

Οι εφαρμογές τους δεν είναι καθόλου ασφαλείς και χρησιμοποιούν κακές πρακτικές για την απόκτηση χρημάτων, η οποία περιλαμβάνει την πώληση των δεδομένων σας σε υπηρεσίες τρίτου μέρους και τη χρήση ενός μοντέλου βασισμένου σε διαφημίσεις (ο οποίος θέτει εκ νέου τις πληροφορίες σας σε μεγαλύτερο κίνδυνο σύνδεσης από μη ασφαλείς υπηρεσίες).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το VPN της Yoga, διαβάστε αυτή τη συνολική αναθεώρηση που περιέχει κριτικές σχετικά με την ασφάλεια, τη διαφάνεια, την τιμολόγηση, τους διακομιστές, τις επιδόσεις, τη συμβατότητα και την υποστήριξή της.

 • Ασφάλεια
 • Διαφάνεια
 • Τιμολόγηση
 • Διακομιστές
 • Εκτέλεση
 • Συμβατότητα
 • Υποστήριξη

Ασφάλεια

Δικαιοδοσία

Το πρώτο και πιο ανησυχητικό γεγονός για το VPN της Yoga είναι ότι κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται η έδρα του παρόχου. Δεν έχουν επίσημη ιστοσελίδα διαθέσιμη, μόνο μια σελίδα στο Facebook που είναι διφορούμενη στον πυρήνα. Ως επί το πλείστον, η υπηρεσία έχει ανενεργή παρουσία στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, παίρνει έναν τεράστιο αριθμό εγγραφών, κερδίζοντας μια βαθμολογία 4,7 στο Google Play Store και 4,8 ξεκινά από το iTunes (εκ των οποίων τα περισσότερα σχόλια φαίνονται ψεύτικα). Σκάβοντας λίγο πιο βαθιά στον πάροχο, βρήκα ενδιαφέρουσα έρευνα που πραγματοποίησε το ZDNet.

Δικαιοδοσία VPN γιόγκα

Δηλώνει ότι περίπου το 60% των κορυφαίων δωρεάν εφαρμογών για κινητά στην Apple και στο Google Play Store προέρχονται από προγραμματιστές με έδρα την Κίνα ή με κινεζική ιδιοκτησία. 17 από τις 30 εφαρμογές που αναλύθηκαν (που εμφανίζονται σε αμφότερα τα καταστήματα) είχαν επίσημους δεσμούς με την Κίνα, πράγμα που είναι αρκετά ανησυχητικό να λέμε τουλάχιστον.

Αν κοιτάξετε την παραπάνω λίστα, θα παρατηρήσετε ότι το VPN της Yoga είναι ανάμεσα στα ονόματα που περιλαμβάνονται. Η μόνη μου συμβουλή είναι ότι πρέπει να ξεφύγετε από την υπηρεσία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η κινεζική κυβέρνηση είναι γνωστή για τους νόμους της σχετικά με τη διατήρηση δεδομένων και τη μαζική επιτήρηση.

Πολιτική Απορρήτου

Πιθανώς το πιο λυπηρό δικαιολογία για μια Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, το VPN της Yoga δημοσιεύει τις πολιτικές καταγραφής σε έναν ιστότοπο φιλοξενίας κειμένου, στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από εδώ: http://www.yogavpn.com/static/privacy.txt

Μόλις 373 λέξεις, η πολιτική απορρήτου τείνει να είναι εντελώς διφορούμενη, χωρίς έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται και για πόσο καιρό.

Δεν συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που προσδιορίζουν εσάς ή άλλο πρόσωπο, όπως το όνομα και το επώνυμό σας, φυσικές διευθύνσεις, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο, φαξ, SSN, πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας.

Όπως μπορείτε να δείτε, στην πρώτη κατάσταση δεν καταγράφουν προσωπικές πληροφορίες, αλλά στη συνέχεια συνεχίζετε “Μπορούμε να συλλέξουμε τις πληροφορίες σας όταν επικοινωνείτε μαζί μας ή μας δώσετε”.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που αποθηκεύονται / εγγράφονται, γεγονός που μας δίνει έναν ακόμη λόγο να σας πούμε: Μην εμπιστεύεστε αυτή την ελεύθερη απάτη VPN. Μπορεί να λειτουργήσει ομαλά, αλλά είναι σκιερός στον πυρήνα!

Πολιτική Απορρήτου VPN της Γιόγκα

Δοκιμή διαρροής IP / WebRTC / DNS

Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με την ασφάλεια / προστασία της ιδιωτικής ζωής που προσφέρει το Yoga VPN, πραγματοποίησα μερικές δοκιμές σχετικά με διαρροές προγράμματος περιήγησης, Perfect Privacy DNS Leak και IPLeak.Net.

Συνδέθηκα σε πολλούς διαφορετικούς διακομιστές και τα αποτελέσματα που έλαβα ήταν αρκετά παρόμοια με τα στιγμιότυπα οθόνης που βλέπετε παρακάτω με τη διεύθυνση IP της Γερμανίας.

Ναι, το VPN δεν καταφέρνει να αποκρύψει τη διεύθυνση IPv4 και το WebRTC, αλλά το ανησυχητικό μέρος είναι η αναγνώριση διευθύνσεων διακομιστών DNS άνω των 70+.

Οποιοσδήποτε ιστότοπος λαμβάνει τόσα πολλά αιτήματα DNS από διάφορες τοποθεσίες θα σας απαγορεύσει να επισκεφθείτε. Για να μην αναφέρουμε, το DNS δείχνει δύο διαφορετικές τοποθεσίες.

Το ένα είναι η Γερμανία και οι άλλες Κάτω Χώρες, το οποίο έχει νόημα, δεδομένου ότι οι χρόνοι ping για αυτόν τον εξυπηρετητή ήταν κάτω από την αναλογία των 8.000ms και για τις δύο τοποθεσίες.

Αυτό επιβεβαιώνει και πάλι τη θεωρία μου ότι ο πάροχος δεν έχει τους δικούς του διακομιστές, αλλά στην πραγματικότητα τα αγοράζει από εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ Linode.

Yoga VPN IP WebRTC Δοκιμές διαρροής DNS

Διαφάνεια

Η αβεβαιότητα του VPN της Yoga είναι τέτοια ώστε διαθέτει δύο διαφορετικούς προγραμματιστές τόσο για το iTunes όσο και για το Google Play Store, και οι δύο από τις οποίες διαθέτουν δύο ξεχωριστές εφαρμογές VPN.

Στο iTunes, το Yoga VPN δημιουργείται από την LANPIPER PTE.LTD (επίσης προγραμματιστή για το Melon VPN) και στο Google Play Store, αναπτύσσεται από τη Sarah Hawken (η οποία κατέχει επίσης το VPN Lighter).

Διαφάνεια VPN της γιόγκα

Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί ποιος ακριβώς λειτουργεί το Yoga VPN, αλλά έχω ακόμα προσεγγίσει και τους δύο προγραμματιστές για να αποκτήσω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον παροχέα.

Περιμένω ακόμα μια απάντηση από αυτούς, μαζί με απαντήσεις σε κάποιες επεμβατικές ερωτήσεις που ζήτησα από την ομάδα υποστήριξής τους στο yogavpn.feedback [@] gmail.com

 1. Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?
 2. Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?
 3. Εάν ναι, πόσο συχνά; Θα ήταν χρήσιμος ο σύνδεσμος σε ένα αρχείο URL ή PDF!
 4. Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?
 5. Γιατί δεν έχετε ελεγχθεί ακόμα; Οποιεσδήποτε αιτίες?
 6. Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?
 7. Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?
 8. Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Τιμολόγηση

Αν έχετε περάσει από οποιαδήποτε από τις σελίδες της εφαρμογής είτε στο Play Store είτε στο κατάστημα iTunes, θα πρέπει να γνωρίζετε μέχρι τώρα ότι πρόκειται για δωρεάν VPN, οπότε γιατί μια αναθεώρηση των τιμών τότε?

Λοιπόν, το VPN της Yoga είναι σίγουρα δωρεάν, αλλά χρειάζεστε “Σημεία” για την απεμπλοκή συγκεκριμένων λειτουργιών. Αυτά τα σημεία χωρίζονται σε τρία διαφορετικά επίπεδα για την ενεργοποίηση πλήρους καταχώρησης των διακομιστών.

Τιμολόγηση VPN γιόγκα

Αυτό είναι το πρώτο που βλέπω ένα τέτοιο σύστημα. Για να λάβετε πόντους, έχετε αρκετές επιλογές. Το πρώτο είναι να παρακολουθήσετε ένα βίντεο, το οποίο θα σας δώσει οπουδήποτε μεταξύ 10 έως 1000 μονάδων.

Το δεύτερο είναι το check-in, το οποίο σας δίνει +200 έως 1000 πόντους. Το τρίτο είναι να προσκαλέσετε περισσότερους φίλους, δίνοντας σας πάνω από 9000 πόντους και το τέταρτο να εισάγετε έναν κωδικό, ο οποίος σας δίνει και πάλι 4000 πόντους.

Διακομιστές

Yoga VPN λέει ότι προσφέρει 500 “Διακομιστές μεσολάβησης” σε 30 διαφορετικές περιοχές. Για να έχετε πρόσβαση σε αυτούς τους διακομιστές, πρέπει να λάβετε πόντους χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω.

Ανάλογα με τα σημεία που έχετε, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διακομιστές σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Η βαθμίδα 1 σας προσφέρει μόνο πέντε διακομιστές σε πέντε διαφορετικές χώρες.

Tier 2 ups ότι σε 15 συνολικά servers, η οποία προσθέτει κάποιες τοπικές επιλογές και για τους χρήστες (όπως East Coast ΗΠΑ και West Coast ΗΠΑ).

Η βαθμίδα 3 αυξάνει περαιτέρω την καταχώριση σε 30 ξεχωριστούς εξυπηρετητές, με ονόματα που περιλαμβάνουν συγκεκριμένες τοποθεσίες στην πόλη (όπως η Γαλλία - Παρίσι ή ΗΠΑ - Μαϊάμι).

Αυτά τα 3 επίπεδα εξυπηρετητών μαζί με τα σημεία που χρειάζεστε για την απεμπλοκή τους σε καθημερινή βάση αναφέρονται παρακάτω. Έχετε υπόψη ότι αυτά τα ποσά παραμένουν διαφορετικά.

 1. Βασικός: 500 πόντοι / ημέρα
 2. Πιο σταθερός: 1800 πόντοι / ημέρα
 3. Παγκόσμιος & Σταθερότερο: 5000 πόντους / ημέρα

Διακομιστές VPN της γιόγκα

Ο πάροχος δεν περιγράφει τι είδους κρυπτογράφηση ή πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί ή προσφέρει. Χωρίς αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, δεν μπορεί να υπάρξει ένα VPN στην πρώτη θέση.

Ακόμη και τα πιο άσχημα VPN αναφέρουν αυτά τα δύο πράγματα, αλλά το Yoga VPN είναι σιωπηλός γι 'αυτά. Λέει ότι κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο μετά από αυτό.

Εκτέλεση

Αν μιλάω για ταχύτητα συγκεκριμένα, ο παροχέας είναι χειρότερος από οποιαδήποτε δωρεάν υπηρεσία που δοκιμάστηκε πριν. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στη μεγάλη βάση των χρηστών του και την έλλειψη διαθεσιμότητας των servers.

Κανείς δεν θα ήθελε να χάσει χρόνο παρακολουθώντας διαφημίσεις ή κάνοντας κλικ στα στοιχεία για να πάρει πόντους για να αποκτήσετε πρόσβαση στους εξυπηρετητές βαθμίδας 3 που προσφέρονται από τον πάροχο.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι ίδιες οι διαφημίσεις καταγράφουν δεδομένα σχετικά με τους χρήστες και ότι αυτή καθαυτή είναι μια επικίνδυνη πρόταση όταν επιλέγετε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της Yoga VPN.

Οι δοκιμές VPN που διεξήχθησαν μέσω του εργαλείου Speedlatest του Oakla σε πολλούς διακομιστές που παρέχουν μια μέση ταχύτητα λήψης 15Mbps και φόρτωση 10Mbps στο δίκτυο 4G μου!

Δοκιμή εικονικής θέσης

Για να δώσω στους χρήστες μια καλύτερη εικόνα για την παρερμηνευτική υπηρεσία που είναι το Yoga VPN, πραγματοποίησα μια δοκιμή στους διακομιστές τους. Αυτό ήταν για να κρίνει αν οι πάροχοι’ Οι διακομιστές βασίζονται στη διαφημιζόμενη τοποθεσία.

Έχω συνδεθεί με έναν διακομιστή στη Γερμανία, ο οποίος μου έδωσε τη διεύθυνση IP: 139.162.168.186. Έγραψα αυτή τη διεύθυνση στη δοκιμή ping του CA App Synthetic Monitor.

Εικονική δοκιμή τοποθεσίας VPN γιόγκα

Το εργαλείο ping του διακομιστή σε περισσότερες από 90 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Όπως βλέπετε, ο χρόνος περιστροφής είναι αρκετά υψηλός για άλλες τοποθεσίες, αλλά στη Γερμανία - Φρανκφούρτη, το ms είναι τόσο χαμηλό όσο 1.080 ms.

Επισκόπηση VPN της γιόγκα

Ωστόσο, όταν έλεγξα τη θέση Ολλανδία - Άμστερνταμ, έβλεπε τα ίδια 8.000+ ms, όπως ακριβώς και ο διακομιστής Γερμανίας - Βερολίνου, υποδεικνύοντας τη δρομολόγηση διακομιστή. Έτσι έκανα ένα traceroute.

Yoga VPN

Εάν δείτε τα παραπάνω αποτελέσματα, μπορείτε να δείτε ότι οι χρόνοι ping είναι αρκετά σύντομοι όταν πραγματοποιείτε ένα traceroute από τη Φρανκφούρτη, αλλά έκανα και πάλι παρόμοια αποτελέσματα στην Ολλανδία - στο Άμστερνταμ.

Μετά από να σκάψω περαιτέρω και να αντιγράψω τη διεύθυνση IP τελικού σημείου στο εργαλείο Hurricane Electric BGP Toolkit, ανακάλυψα ότι οι διακομιστές τους αγοράζονται στην πραγματικότητα από το https://www.linode.com

Yoga VPN Virtual Location

Αυτό δίνει σε όλους μας μια σαφή εικόνα ότι το VPN της Yoga δεν μπορεί να εμπιστευτεί. Έχουν ίχνη στην Κίνα και έπειτα διακομιστές που αγοράζονται από τις Η.Π.Α., μέλος της δικαιοδοσίας των Five Eyes. Δεν είναι ασφαλές ένα κομμάτι!

P2P / Torrenting και Netflix

Το YPN VPN δεν επιτρέπει το Torrenting και ούτε λέει ότι μπορείτε να ξεμπλοκάρετε οποιοδήποτε σημαντικό streaming site μέσα από αυτό, το οποίο είναι εντάξει αφού οι δωρεάν υπηρεσίες δεν διαθέτουν τους πόρους για να προσφέρουν αυτές τις λειτουργίες.

Η έρευνά μου στους διακομιστές της εξηγεί για ποιο λόγο δεν υποστηρίζει το torrenting ή το ξεκλείδωμα VoD όπως το Netflix. Το VPN δεν είναι αρκετά εξοπλισμένο και υποφέρει από διαρροές DNS!

Συμβατότητα

Το YogaVPN δεν προσφέρει πολλές συμβατότητες. Υποστηρίζει μόνο δύο πλατφόρμες: iOS και Android, που δημιουργήθηκαν από προγραμματιστές τρίτων, LANPIPER PTE.LTD (στο iTunes) και Sarah Hawken (στο Google Play Store).

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει γιόγκα VPN για Windows ή Γιόγκα στο Firestick; Δυστυχώς, δεδομένου ότι ο πάροχος δεν έχει καν έναν επίσημο ιστότοπο, είναι ανόητο να περιμένουμε υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών.

Είμαι βέβαιος ότι οι χρήστες μπορούν να βρουν πολλές επιλογές με τρόπο καλύτερη συμβατότητα συσκευών. Εάν η εκτέλεση του VPN εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική, μπορείτε να φορτώσετε το αρχείο APK Yoga VPN μέσω Bluestacks σε Mac ή Windows.

Το Bluestacks App Player είναι ένας εξομοιωτής Android που δημιουργεί το Google Play Store στον λογαριασμό σας στο Gmail για μια ψεύτικη συσκευή που παρέχεται από το λογισμικό για να φορτώσει / εγκαταστήσει αρχεία .apk!

Υποστήριξη

Δεδομένου ότι το VPN της Yoga δεν διαθέτει επίσημο ιστότοπο, δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για τη λήψη υποστήριξης. Το πιο κοντινό πράγμα σε οποιαδήποτε online παρουσία Yoga VPN έχει μια σελίδα στο Facebook.

Δυστυχώς όμως ο πάροχος ήταν απίστευτα ανενεργός. Πηγαίνοντας από τις θέσεις, μπορώ να δω το VPN της Yoga να είναι ενεργό το 2017 με ελάχιστη δραστηριότητα το 2018, το 2019 και το 2020.

Υποστήριξη VPN της γιόγκα

Ακόμα αποφάσισα να τους ειδοποιήσω στο Facebook και να τους ρωτήσω αν έχουν σχέδια να δημιουργήσουν μια επίσημη ιστοσελίδα για το προϊόν τους.

Έλαβα μια απάντηση που δημιουργήθηκε αυτόματα, η οποία με παρότρυνε να επικοινωνήσω μέσα στην εφαρμογή ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έκανα και τα δύο, αλλά δεν έλαβα απάντηση.

YogaVPN Review

Απαγορεύεται η γιόγκα στη Ρωσία?

Θα είχα αγαπήσει ότι ο πάροχος απαντά, αλλά δυστυχώς, η υποστήριξή τους χτυπά. Αυτό που μπορώ να σας πω σήμερα σχετικά με την κατάσταση στη Ρωσία είναι ότι τα πράγματα δεν είναι καλά!

Η κυβέρνηση, παρόμοια με αυτήν της Κίνας, θέλει μεγαλύτερο έλεγχο στον ψηφιακό κόσμο. Υποστηρίζει μόνο διαπιστευμένες υπηρεσίες VPN που συμφωνούν να μοιράζονται αρχεία καταγραφής με οργανισμούς.

Ως εκ τούτου, όλοι οι πάροχοι που δεν συνεργάζονται με τη χώρα θα υποστούν μόνιμη απαγόρευση των εφαρμογών VPN και για τα δύο: iTunes και το Google Play Store, συμπεριλαμβανομένου του Yoga VPN.

Τελική ετυμηγορία

Θα προτείνω VPN Yoga?

Χμμ. Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη δικαιοδοσία, τα προβλήματα διαρροής DNS, τη χρήση εικονικών τοποθεσιών, την έλλειψη επίσημων δικτυακών τόπων, την έλλειψη εξυπηρετητών υψηλών επιδόσεων και τα δύσκολα συστήματα σημείων,?

Ο παροχέας είναι ίσως από τα χειρότερα στον ελεύθερο τομέα και μια βάση υψηλού χρήστη δεν αλλάζει το γεγονός ότι το VPN είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενο σε όλες τις πρακτικές του, προκαλώντας κακή ασφάλεια και απόδοση.

Η συμβουλή μου θα ήταν να τρέχω την αντίθετη κατεύθυνση όσο πιο γρήγορα μπορείτε και να μην εμπιστεύεστε το Yoga VPN μέχρι να επιλέξουν να είναι πιο διαφανείς στους πελάτες και τις προοπτικές τους.

Похожие статьи

 • Surfshark Review 2020

  Δικαιοδοσία Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι Τιμή $ 1.99 / mo (47.76 δολάρια για 24 μήνες) Διακομιστές 1040+ σε 61+ Χώρες Αρχεία Καταγραφών Δεν Έγγραφα Πιστοποιημένη Κρυπτογράφηση...

 • PureVPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Χονγκ Κονγκ Τιμή $ 2.91 / mo σε διακομιστές 2ετών σχεδίων 2.000+ σε 140+ Χώρες καταγραφής Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής Πιστοποίηση κρυπτογράφησης AES-256-CBC ξεμπλοκάρει το Netflix...

 • GOOSE VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Ολλανδία Τιμή $ 1.99 Διακομιστές 71 Μητρώα Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix Δεν Torrenting Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Δεν Συνιστώμενη Δεν Ιστοσελίδα...

 • Betternet VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 2.99 / mo σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 10 διακομιστές σε 10 Χώρες Αρχεία καταγραφών Κρυπτογράφηση δεδομένων χρηστών AES-256 (Πληρωμένο) | AES-CBC-128 bit...

 • AVG Secure VPN Review 2020: Είναι το AVG VPN Any Good?

  Δικαιοδοσία Τσεχική Δημοκρατία Τιμή $ 79.99 χρεώνεται μία φορά (1-Έτος Σχέδιο) Διακομιστές 50+ Νήματα Ναι Κρυπτογράφηση AES-256-CBC Ξεμπλοκάρισμα Netflix Ναι Torrenting Ναι Έργα...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me