Περιήγηση VPN επανάκτησης 2019

Δικαιοδοσία Ρωσία
Τιμή $ 1.99 / mo σε ένα 1-Έτος Σχέδιο
Διακομιστές 36 διακομιστές σε 32 τοποθεσίες
Αρχεία καταγραφής Καταγράφει τα αρχεία καταγραφής
Κρυπτογράφηση Υπηρεσία μεσολάβησης (χωρίς κρυπτογράφηση)
Ξεμπλοκάρει το Netflix Οχι
Torrenting Οχι
Έργα στην Κίνα Οχι
Συνιστάται  Οχι
Δικτυακός τόπος https://browsec.com/en/
Συμβατότητα Desktop, Chrome

Το BrowseCart είναι ένα πρόσθετο / επέκταση proxy για προγράμματα περιήγησης, το οποίο διευκολύνει την πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο. Με μια βάση πελατών που επεκτείνεται σε 3.000.000, το proxy / VPN τείνει να είναι αρκετά δημοφιλές. Λειτουργεί από το Browsec LLC, η υπηρεσία προσφέρει ακόμη και μια ειδική εφαρμογή VPN για χρήστες Android και iOS. Ωστόσο, δεδομένου ότι βασίζεται στη Ρωσία, υπάρχει μια μικρή αβεβαιότητα σχετικά με την ασφάλεια και την ανωνυμία που προσφέρει. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε αυτήν την αναλυτική ανασκόπηση VPN Browsec.

Το Browsec είναι καλό σε ορισμένους τομείς, αλλά εξακολουθεί να λείπει από την προσφορά πολλών κρίσιμης ασφάλειας και άλλων λειτουργικών χαρακτηριστικών. Δεν υπάρχουν εφαρμογές για υπολογιστές Windows ή Mac OS, αυτό δεν συμβαίνει’t υποστήριξη Torrenting, doesn’t έχουν γρήγορες ταχύτητες ή διακόπτη σκοτώματος. Η υποστήριξη πελατών γίνεται ακόμη μέσω της παρωχημένης μεθόδου έκδοσης εισιτηρίων και για να το ξεπεράσει, δεν υπάρχει υποστήριξη για το OpenVPN και δεν βασίζεται σε ασφαλή δικαιοδοσία.

Αλλά αυτά τα προβλήματα θα υπάρξουν από τη στιγμή που το BrowseC είναι μια υπηρεσία μεσαίου επιπέδου με χαμηλές προδιαγραφές ποιότητας και υπηρεσιών, οπότε αν δεν είστε’δεν θέλετε να κάνετε συμβιβασμούς σχετικά με αυτές τις αδυναμίες, η επόμενη καλύτερη εναλλακτική πορεία δράσης σας θα ήταν να πάτε για ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά, χαμηλού κόστους καλύτερο VPN όπως το Surfshark.

Με απλά λόγια και για να το συνοψίσουμε συνοπτικά, το Surfshark έχει όλα όσα δεν κάνει ο Browser’t έτσι η πιο έξυπνη επιλογή θα ήταν να πάει για την πρώτη.

Παροχείς

Ξεμπλοκάρει το Netflix

Ταχύτητες

Κρυπτογράφηση

Πρωτόκολλα

Πολλαπλές συνδέσεις

Τιμολόγηση

Κριτικές

Δικτυακός τόπος

Surfshark Browse VPN
ΝΑΙ ΝΑΙ
Ανω του μέσω όρου Κάτω από το μέσο όρο
AES-256 κρυπτογράφησης σε όλα τα πρωτόκολλα που υποστηρίζει AES-256 κρυπτογράφησης σε όλα τα πρωτόκολλα που υποστηρίζει
OpenVPN & IKEv2 Το πρωτόκολλο OpenVPN δεν προσφέρεται
Απεριόριστες συνδέσεις σε μία μόνο συνδρομή 5
1,99 € / μήνα (σχέδιο 2 ετών) με όλες τις δυνατότητες που περιλαμβάνονται $ 3.33 / μήνα για το ετήσιο σχέδιο εγγραφής ($ 39.99 χρεώνεται μία φορά)
Surfshark Review Browse VPN
Επισκεφθείτε το Surfshark Επισκεφθείτε το BrowseCenter VPN
 • Ασφάλεια
 • Διαφάνεια
 • Τιμολόγηση
 • Διακομιστές
 • Εκτέλεση
 • Συμβατότητα
 • Υποστήριξη

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις εδώ, καθώς το Browsec προσφέρει επίσης κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας AES-256 για την προστασία των δεδομένων των χρηστών που περνούν μέσω των συνδέσεων με δυνατότητα VPN.

Είναι ένα αναπόσπαστο χαρακτηριστικό ασφάλειας, αλλά όχι κάτι που θα αντιμετωπίζαμε ως εξαιρετικό, καθώς αναμένεται από κάθε πάροχο να προσφέρει το επίπεδο κρυπτογράφησης ως αδιαπέραστο.

Κανένας χάκερ δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τα δεδομένα σας εάν έχει κρυπτογραφηθεί μέσω κρυπτογραφημάτων AES-256.

Στο Browsec, αυτό το επίπεδο κρυπτογράφησης κερδίζει όλο και πιο σημαντικό, αφού ο πάροχος δεν το κάνει’t προσφέρουν υποστήριξη πρωτοκόλλου OpenVPN, μετατρέποντας έτσι την κρυπτογράφηση στο μοναδικό εμπόδιο που στέκεται μεταξύ των hackers και των ευαίσθητων δεδομένων χρήστη.

Contents

Browse Protocols Support Review

Η αναθεώρηση του BrowseCenter VPN μας αποκαλύπτει ότι ο πάροχος δεν ανταποκρίνεται στην τιμή του “BrowseCVN - Προστασία προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας online” παρέχοντας υποστήριξη για ασφαλή πρωτόκολλα όπως το OpenVPN.

BrowseCVPN’Το συνολικό προφίλ ασφάλειας είναι καλό αλλά ο πάροχος’η προσφορά πρωτοκόλλου είναι ξεπερασμένη και όχι τόσο ασφαλής σύμφωνα με τα σύγχρονα βιομηχανικά πρότυπα.

Εκείνοι που χρησιμοποιούν την επέκταση του προγράμματος περιήγησης, δημιουργούν τεχνικά μια ασφαλή σύνδεση μέσω του πρωτοκόλλου PPTP. Αυτή είναι ίσως η ασθενέστερη και πιο ευάλωτη ασφάλεια πρωτοκόλλων και οι περισσότεροι κορυφαίοι πάροχοι έχουν διακόψει τη χρήση της, αλλά το BrowsecVPN συνεχίζει να το χρησιμοποιεί ως πρωτεύον πρωτόκολλο για επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης,.

Οι εφαρμογές iOS και Android χρησιμοποιούν ταυτόχρονα IPSec και L2TP. Η υπηρεσία δεν προσφέρει υποστήριξη για το OpenVPN (πρωτόκολλα TCP και UDP), κάτι που είναι λίγο περίεργο, αφού ο παροχέας έχει όλα τα κατάλληλα μέτρα, όπως στρατιωτική κρυπτογράφηση και ασφαλής καταγραφή της πολιτικής εκτός από αυτό.

Παρά το γεγονός ότι ο πάροχος προσφέρει κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας, η οποία είναι αρκετά καλή για να κρατήσει τα δεδομένα σας ασφαλή, δεν προσφέρει ασφαλή και βιομηχανικά πρότυπα πρωτόκολλα είναι κάτι που δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε και αυτό μας κάνει να υποβαθμίσουμε τον πάροχο για την ασφάλεια.

Περιεχόμενο προστασίας προσωπικών δεδομένων και ασφαλείας

Σύμφωνα με την αναθεώρηση του BrowseCenter VPN, η υπηρεσία λέει ότι προστατεύει την κυκλοφορία σας παντού και σας εξασφαλίζει την πλήρη ανώνυμη περιήγηση.

Για να δοκιμάσουμε προσεκτικά αυτόν τον ισχυρισμό, χρειαζόμασταν να ελέγξουμε αν ο πάροχος καταφέρνει να διατηρήσει το πραγματικό σας IP προστατευμένο ή όχι.

Πραγματοποιήσαμε το Browsec μέσω των τυπικών δοκιμών διαρροής IP και με ικανοποιητικό τρόπο, ο Browser didn’t Διαρροή IP μέσω οποιουδήποτε δυνατού τρόπου.

Διαρροές αιτήσεων WebRTC και HTTP:

 • https://browserleaks.com/webrtc (διαγραφή)
 • https://www.doileak.com/ (διαγραφή)

Διαρροές DNS:

 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Διαγραφή)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (διαγραφή)

IPv4 / IPv6 και Torrent IP Διαρροές:

 • https://ipleak.net/ (Διαγραφή)
 • https://ipx.ac/run/ (Διαγραφή)

Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία σε ένα πρόγραμμα περιήγησης μέσω του πρόσθετου, συνιστάται να αποκλείσετε το WebRTC και το Flash Player για να διατηρήσετε την προστασία IP σας. Το’είναι σίγουρα ένα μειονέκτημα αλλά μπορείτε’μην αφήνετε τα πράγματα ανοιχτά ακόμη και για τις μικρότερες ευπάθειες όταν πρόκειται για την ασφάλειά σας.

Περιεχόμενο αναθεώρησης δικαιοδοσίας

Ασυνήθιστα, πρόκειται για μια υπηρεσία VPN βασισμένη στη Ρωσία, μια περιοχή γνωστή για τους προβληματικούς νόμους διατήρησης δεδομένων που υποχρεώνουν τους ISPs και τις εταιρείες λογισμικού να παρακολουθούν τη δραστηριότητα στο διαδίκτυο.

Και αυτές οι πληροφορίες ήταν πολύ δύσκολο να βρεθούν καθώς έπρεπε να κάνουμε πολλά σκάψιμο πριν βρούμε από πού λειτουργεί το Browsec.

Η Ρωσία δεν αποτελεί μέρος οποιασδήποτε συμμαχίας κοινής χρήσης δεδομένων, όπως 5 Eyes, αλλά οι δικοί της νόμοι που σχετίζονται με την ασφάλεια των δεδομένων είναι εξίσου επικίνδυνοι, θέτοντας τα προσωπικά σας δεδομένα σε πολλούς κινδύνους.

Το μόνο σημείο της λύτρωσης εδώ είναι ότι το Browsec δεν το κάνει’να διατηρήσετε οποιοδήποτε σημαντικό είδος κορμών έτσι, ακόμη και αν οι ρωσικές αρχές ζητήσουν από το να σβήσουν τα δεδομένα, κέρδισε’t να έχετε οποιαδήποτε ευαίσθητα δεδομένα από τους χρήστες για να τα παραδώσετε στις αρχές. Παρόλα αυτά, το Browsec πρέπει να βγει από τη Ρωσία, καθώς δεν είναι ασφαλής τοποθεσία για να εγκατασταθούν τα VPN.

Περιήγηση ανατρέξτε στην Πολιτική ανασκόπησης

Όταν ελέγχαμε το Browsec’με την πολιτική καταγραφής, με χαρά διαπιστώσαμε ότι ο πάροχος δεν το κάνει’t να διατηρεί κάθε είδους προσωπικά αναγνωρίσιμα αρχεία δραστηριότητας χρήστη.

Ναι διατηρεί πληροφορίες σχετικά με το ποιοι ιστότοποι επισκέπτη επισκέπτονται όσα κατεβάσουν, αλλά τα δεδομένα από όλα αυτά που διατηρούνται με συγκεντρωτικό τρόπο, δηλαδή οι ιστότοποι που επισκέπτεστε θα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σωρού που περιέχει δεδομένα από όλους τους ιστότοπους που επισκέπτονται οι χρήστες, επομένως τίποτα δεν μπορεί να γίνει που εντοπίστηκε πίσω σε σας ότι εύκολα.

Η υπηρεσία χρησιμοποιεί ένα μοντέλο τιμολόγησης του freemium. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης ή την εφαρμογή VPN για όσο διάστημα θέλετε στο δωρεάν πρόγραμμα.

Ωστόσο, αν θέλετε να αξιοποιήσετε καλύτερα ιδιόκτητα χαρακτηριστικά, θα πρέπει να πάτε για την συνδρομή premium.

Η συνδρομή premium θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα περιήγησης’s 36 σε σχέση με το να περιορίζεται σε μόλις 4 ενώ είναι στην ελεύθερη έκδοση της υπηρεσίας.

Άλλες λειτουργίες που ξεκλειδώνετε, όπως να πάρετε μια ώθηση ταχύτητας που θα σας ωθήσει σε 100 Mbps είναι λίγο πέρα ​​από το σκάφος και δεν μπορώ’δεν πιστεύω πραγματικά σε αυτό (Για λόγους που θα αποκαλύψω σύντομα).

Έτσι για τους χρήστες, το Browsec’η υπηρεσία Premium Premium προσθέτει μόνο περισσότερες θέσεις στη λίστα διακομιστών σας και με αυτό, μερικές καλές λειτουργίες όπως η απεμπλοκή του Netflix αλλά όχι στις ΗΠΑ.

Η υπηρεσία διαιρεί το σχέδιο πριμοδότησης σε δύο επιλογές:

 1. Μηνιαία εγγραφή: 4,99 € / μήνα
 2. Ετήσια συνδρομή: 3,33 € / μήνα (39,99 δολάρια χρεώνεται μία φορά)

Σε 4,99 δολάρια / μήνα, η μηνιαία προσφορά λογικά τιμολογείται καθώς οι περισσότεροι πάροχοι δεν είναι’t προσφέρουν σχέδια για μηνιαίες συνδρομές που σε $ 7 ή χαμηλότερα. Έτσι, μπορώ να το ονομάσω ως μια αρκετά καλή συμφωνία.

Η ετήσια συνδρομή θα σας κοστίσει 3,33 δολάρια / μήνα, αλλά εάν αυτό φανεί φθηνό για εσάς τότε θα πρέπει να το συγκρίνετε με το Surfshark ή ακόμα και το NordVPN, που σε μικρότερη τιμή προσφέρει ένα πολύ ευρύτερο φάσμα χαρακτηριστικών όπως πιο αφιερωμένες εφαρμογές, Netblix US deblocking, ευέλικτη ασφάλεια, υποστήριξη μεταξύ άλλων.

Η τιμή αυτού του σχεδίου πρέπει να καταρρεύσει λαμβάνοντας υπόψη τα πολλά χαρακτηριστικά που λείπουν στο BrowsecVPN και αν δεν είναι μέσα στο σήμα $ 2 / μήνα, αυτό’είναι ένα ακριβό αγοράζουν σχετικά. Ανασκόπηση τιμολογίων αναζήτησης

Περιηγηθείτε σε αποδεκτούς τρόπους πληρωμής και επισκόπηση πολιτικής επιστροφής χρημάτων

Δεν υπάρχει επιλογή στο BrowsecVPN’για να πληρώσουν τα προγράμματα εγγραφής μέσω κρυπτογράφησης όπως το Bitcoin. Ήταν εκεί το τελευταίο που το εξέτασα, αλλά από τότε, αυτό’έχει αφαιρεθεί. Έτσι τώρα δεν υπάρχει διαθέσιμη μέθοδος πληρωμής που θα μπορούσε να κρατήσει τα προσωπικά σας οικονομικά στοιχεία ιδιωτικά.

Μπορείτε να πληρώσετε για τα σχέδια μέσω των πιστωτικών καρτών σας ή από Paypal και αυτό’είναι ακριβώς γι 'αυτό. Αυτό δεν είναι καλό, σαν να τη συγκρίνετε με έναν πάροχο όπως ο PureVPN ο οποίος προσφέρει περισσότερες από 10 διαφορετικές μεθόδους πληρωμής, υπάρχει σίγουρα μια έλλειψη επιλογών για τον χρήστη.

Τώρα για το ελεύθερο σχέδιο. Είναι αρκετά βασικό από την άποψη των χαρακτηριστικών και των δυνατοτήτων, το οποίο είναι προφανές, δεδομένου ότι κανένας πάροχος δεν θα προσφέρει χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας όπως πλήρεις ταχύτητες ή περισσότερους διακομιστές στην δωρεάν έκδοση.

Υπάρχει ένα καπάκι εύρους ζώνης 1mbps. Όχι μόνο κάτι από το οποίο μπορείτε να πάρετε μια γενική περιήγηση, αλλά πιο εντατικές δραστηριότητες όπως η ροή είναι εκτός ορίων.

Ταυτόχρονα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε διακοπές και ασυνέπειες με τη σύνδεση μεσολάβησης, με αποτέλεσμα την κακή ταχύτητα φόρτωσης σελίδας και την υστέρηση. Οι χρήστες περιορίζονται επίσης να συνδέονται με μόνο τέσσερις διακομιστές από ένα σύνολο τριάντα έξι.

Αλλά εκτός από την ελεύθερη έκδοση, ο πάροχος προσφέρει επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων για το σχέδιο πληρωμής του, έτσι έχετε αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν από τη δέσμευση στην πληρωμένη έκδοση.

Αυτό απλά πηγαίνει για να δείξει την εμπιστοσύνη ότι το BrowsecVPN έχει στην υπηρεσία του. Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός επτά ημερών από την αγορά του σχεδίου με την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]

Μέχρι τώρα, έχω καταφύγει’t διαβάσετε τυχόν παράπονα σχετικά με το γεγονός ότι ο πάροχος δεν πραγματοποιεί σωστά την επιστροφή χρημάτων σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, όπως η Quora ή η Reddit, ώστε να μπορεί να ειπωθεί ότι η πολιτική επιστροφών είναι απολύτως έγκυρη.

Η υπηρεσία θα επιστρέψει το ποσό μέσω της ίδιας μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιήσατε αρχικά.

Περιήγηση Δωρεάν αναθεώρηση

Το buzz γύρω από τον πάροχο είναι κυρίως λόγω του παρόχου’αλλά σύμφωνα με την αναθεώρηση του BrowseCenter VPN, το Browsec’Το δωρεάν σχέδιο VPN είναι αρκετά βασικό όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς οι δωρεάν υπηρεσίες VPN προσφέρονται συχνά για να προσφέρουν στον χρήστη ένα είδος δωρεάν δοκιμαστικής υπηρεσίας με περιορισμένα χαρακτηριστικά και τον απλό τρόπο να ωθήσει τους χρήστες να αγοράσουν τις ασφαλιστικές συμφωνίες συνδρομής. Περιήγηση δωρεάν VPN υπάρχει για τον ίδιο σκοπό.

Αλλά ας’s ξεπεράστε πρώτα τους περιορισμούς του ελεύθερου σχεδίου.

Η μέγιστη ταχύτητα που θα μπορείτε να πάρετε στην δωρεάν υπηρεσία περιορίζεται σε μόλις 1 Mbps. Έτσι, δεν έχει σημασία πόσο γρήγορη είναι μια σύνδεση που έχετε, το εύρος ζώνης σας θα υποχωρήσει από τον πάροχο.

Ταυτόχρονα, μπορεί να αντιμετωπίσετε διακοπές και ασυνέπειες με τη σύνδεση μεσολάβησης, με αποτέλεσμα την κακή ταχύτητα φόρτωσης σελίδας και την υστέρηση.

Οι χρήστες περιορίζονται επίσης να συνδέονται με μόνο τέσσερις διακομιστές από ένα σύνολο σαράντα ένα.

Περιήγηση Η δωρεάν υπηρεσία VPN είναι διαθέσιμη σε όλες τις εφαρμογές και τις επεκτάσεις της, αλλά σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν έκδοση, θα πρέπει να το κάνετε μόνο σε προγράμματα περιήγησης μέσω των συμβατών προσθέτων, επειδή’s όπου η υπηρεσία λειτουργεί καλύτερα.

Browse Review Premium Subscription

Το Browsec πηγαίνει το επιπλέον μίλι για να προσφέρει καλύτερη αξιοπιστία και ευκολία στους χρήστες με το σχέδιο πριμοδότησης. Η αναθεώρηση του BrowseCenter VPN ξεδιπλώνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για ένα κάλυμμα εύρους ζώνης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να αξιοποιήσουν την απεριόριστη ταχύτητα περιήγησης και λήψης. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να απολαύσετε αποκλειστικές λωρίδες κυκλοφορίας, οι οποίες σας δίνουν αξιοσημείωτη επιτάχυνση κατά την εξερεύνηση του διαδικτύου.

Οι χρήστες αποκτούν επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης με όλες τις τοποθεσίες των 30 διακομιστών με το σχέδιο πριμοδότησης. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πολλές επιλογές για την απεμπλοκή γεωγραφικών περιοχών ιστότοπων σε διαφορετικές χώρες. Ταυτόχρονα, οι χρήστες μπορούν να αισθάνονται ανακουφισμένοι ότι δεν θα αντιμετωπίσουν τυχόν ασυνέπειες με τις συνδέσεις VPN ή Proxy.

Περιήγηση αναθεώρησης εγγραφών περιηγητή

Σύμφωνα με την αναθεώρηση του BrowseCenter VPN, η εγγραφή με την υπηρεσία δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο “Εγγραφείτε” στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Ο ιστότοπος θα σας ανακατευθύνει στην παρακάτω σελίδα. Εδώ θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αφού γίνει, απλά κάντε κλικ στο “Εγγραφείτε” αυτί. Θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.browsec εγγραφή αναθεώρησηΜετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, θα έχετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου λογαριασμού που είναι διαθέσιμος στον ιστότοπο. Απλά κάντε κλικ στο “Ο λογαριασμός μου” για να δείτε την ημερομηνία λήξης, το σχέδιο που έχετε αγοράσει και το ποσό που πληρώσατε.browsec premium επισκόπηση

Αν είστε στο ελεύθερο σχέδιο, θα έχετε πρόσβαση σε αυτές τις 4 τοποθεσίες διακομιστών:

 • Ολλανδία
 • Σιγκαπούρη
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Ηνωμένες Πολιτείες

Αλλά εάν μεταβείτε στο σχέδιο πριμοδότησης αγοράζοντας τη συνδρομή του, θα ξεκλειδώσετε αυτές τις 32 περισσότερες τοποθεσίες διακομιστών:

 • Αυστραλία
 • Αυστρία
 • Βέλγιο
 • Βουλγαρία
 • Καναδάς
 • Τσεχική Δημοκρατία
 • Δανία
 • Φινλανδία
 • Γαλλία
 • Γερμανία
 • Χονγκ Κονγκ
 • Ινδία
 • Ιρλανδία
 • Ιταλία
 • Ιαπωνία
 • Λετονία
 • Λιθουανία
 • Λουξεμβούργο
 • Μεξικό
 • Νέα Ζηλανδία
 • Νορβηγία
 • Πολωνία
 • Ρουμανία
 • Ρωσία
 • Νότια Αφρική
 • Νότια Κορέα
 • Ισπανία
 • Σουηδία
 • Ελβετία
 • Τουρκία
 • Ουκρανία
 • Ηνωμένες Πολιτείες (Δυτικά)

Ενώ ο αριθμός των εξυπηρετητών είναι αρκετά χαμηλός σε 36 σε σύγκριση με παρόχους όπως το ExpressVPN το οποίο προσφέρει σήμερα περισσότερους από 3000 διακομιστές, το Browsec’Οι διακομιστές της είναι ευρέως διαδεδομένοι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Υπάρχουν διακομιστές σε μέρη όπως η Τουρκία, η Σιγκαπούρη, η Ινδία και η Νότια Αφρική, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες από όλο τον κόσμο μπορούν να συνδεθούν με διακομιστές που είναι φυσικά κοντά τους.

Ωστόσο, ο πάροχος’το δίκτυο διακομιστών δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με μεγαλύτερους παρόχους όπως το Surfshark, το NordVPN ή το PureVPN, που προσφέρουν χιλιάδες servers και ακόμα και η απόδοση ταχύτητας είναι πολύ κάτω από το μέσο όρο, οπότε παρόλο που προσφέρει πολλές υποσχέσεις, το BrowseCVPN.

Περιηγηθείτε στο VPN αναθεώρηση δοκιμής ταχύτητας

Για να κατανοήσουμε καλύτερα την αξιοπιστία και το εύρος ζώνης της επέκτασης του BrowseClick, πραγματοποιήσαμε μια δοκιμή ταχύτητας στη σύνδεση 35Mbps μας:

Τοπικό ISP

Τα παρακάτω αποτελέσματα προέρχονται από την τοπική σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτό είναι μόνο για να σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση της διαφοράς μεταξύ της πρωτεύουσας ταχύτητας δικτύου και του Browsec’s premium servers.Browse Review Speed ​​Test

 Συνδεδεμένο με το διακομιστή του Browsec France

Οι δοκιμές διακομιστή μας ΗΠΑ-Γαλλίας έδειξαν χαμηλά επίπεδα ταχύτητας. Από 31,43 Mbps, η ταχύτητα λήψης μειώθηκε στα 12,28 Mbps και οι ταχύτητες μεταφόρτωσης φτάνουν στα 13,17 Mbps, με καθυστέρηση έως 142ms.browsec france γαλλικός διακομιστής

 Συνδεδεμένο με το διακομιστή του BrowseC Germany

Ήμασταν πολύ απογοητευμένοι για τη δοκιμή του server της Γερμανίας, μαζί με άλλες τοποθεσίες. Το VPN δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη από 1mpbs download και 5mbps σε όλους τους premium servers, εκτός της Γαλλίας.browsec germany γερμανικό διακομιστή

Περιηγηθείτε στο Neflix Unblocking Review

Δεν περίμενε καν το BrowseCenter VPN’s για να αποδεσμεύσει το Netflix σε οποιονδήποτε από τους διακομιστές του, καθώς οι περισσότεροι πάροχοι VPN μικρού-μεσαίου επιπέδου δεν διαθέτουν’μην το κάνετε αυτό. Ο λόγος για αυτό είναι ότι από τότε που η Netflix επέβαλε την περίφημη απαγόρευση VPN,

Είναι απίστευτα δύσκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο με σύνδεση με δυνατότητα VPN, πόσο μάλλον να παρακάμψετε γεωπεριφράξεις και να ξεμπλοκάρετε την αγαπημένη σας βιβλιοθήκη χωρών Netflix.

Για να γίνει αυτό, ένας πάροχος πρέπει να αντικαταστήσει τα IP με συνέπεια, ώστε το Netflix’δεν ισχύει η απαγόρευση VPN’t να τα αναγνωρίσετε ως IP VPN και να τους απαγορεύσετε να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό τους. Αυτό απαιτεί από έναν πάροχο να διαθέσει πολλούς οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους, κάτι που ένας πάροχος μεσαίου επιπέδου, με τους περιορισμένους πόρους του, δεν έχει την πολυτέλεια να δεσμευθεί συχνά.

Αλλά kudos στο Browsec, δεδομένου ότι διαπιστώσαμε ότι 2 από τους διακομιστές του μπορούν να ξεμπλοκάρουν το Netflix, με ένα από αυτά να είναι ο διακομιστής ΗΠΑ West, χτυπώντας έτσι το χρυσό πρότυπο όσον αφορά την απεμπλοκή Netflix.

Εάν μόνο οι ταχύτητες ήταν εκεί πάνω, θα ήταν μια εξαιρετική υπηρεσία για να επιλέξει αν θέλετε να έχετε πρόσβαση Netflix ΗΠΑ.

Περιήγηση στο Torrenting

Δεδομένου ότι ο πάροχος προσφέρει μόνο υποστήριξη με βάση το πρόγραμμα περιήγησης και δεν μπορεί να καλύψει ή να προστατεύσει οποιαδήποτε από τις εφαρμογές σας που βρίσκονται εκτός του προγράμματος περιήγησής σας’s δεν είναι κατάλληλο για Torrenting. Η κάλυψη προστασίας δεν επεκτείνεται στις εφαρμογές σας Torrenting όπως το UTorrent, καθιστώντας αυτόν τον παροχέα να χάσει μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες που θα πρέπει να προσφέρουν τα VPN.

Ωστόσο, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Torrenting σε κινητές πλατφόρμες αφού το BrowsecVPN προσφέρει αφιερωμένες εφαρμογές εκεί.

Ανασκόπηση συμβατότητας εφαρμογών Browsec

Σύμφωνα με την αναθεώρηση του BrowseCenter VPN, η υπηρεσία υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα συσκευών και πλατφορμών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης σε οποιονδήποτε προσωπικό υπολογιστή που έχει εγκατεστημένο το Google Chrome, το Opera Browser ή το Mozilla Firefox. Η υπηρεσία προσφέρει επίσης μια αποκλειστική εφαρμογή για κινητές συσκευές Android και iOS. Ωστόσο, θα θέλαμε σίγουρα να δούμε έναν προσαρμοσμένο πελάτη VPN για Windows, Mac, Linux, Raspberry Pi και άλλες πλατφόρμες.

Περιηγηθείτε στο VPN αναθεώρηση επέκτασης Chrome

Η επέκταση του BrowseCenter VPN αποδεικνύεται μια απίστευτα δημοφιλής επιλογή για τους χρήστες του Google Chrome.

Από 24.827 αξιολογήσεις συνολικά, το πρόσθετο λαμβάνει μια αξιοσημείωτη βαθμολογία 4,54 αστέρια στο Google Web Store.

Το καλύτερο μέρος εδώ είναι ότι η επέκταση του BrowseCenter VPN Chrome είναι ελαφριά και δεν συμβαίνει’t να αποτρέψετε την εμπειρία του προγράμματος περιήγησής σας από τυχόν δυσλειτουργίες ή μεγάλες διαφωνίες.

browsec chrome επέκταση

Εάν χρησιμοποιείτε το VPN BrowseCenter’s δωρεάν έκδοση, τότε don’t αναμένετε γρήγορες ταχύτητες καθόλου κατά τη χρήση της επέκτασης καθώς αυτό το πρόσθετο υπόκειται επίσης στον περιορισμό της ταχύτητας από τον πάροχο στην δωρεάν έκδοση.

Η επέκταση για το Chrome από το Browsec είναι πολύ πιο ρευστή από την άποψη της απόδοσης από το πρόσθετο από τον πάροχο για το Mozilla Firefox,.

Έτσι, αν θέλετε να μάθετε σε ποιο πρόγραμμα περιήγησης ο πάροχος θα προσφέρει την καλύτερη απόδοση, τότε εσείς’έχω την απάντησή σας στην επέκταση του Chrome.

Αυτό καθιστά την επέκταση μια πολύ αξιόλογη επιλογή για την απεμπλοκή γεωγραφικών περιοχών.

Περιήγηση για το πρόσθετο για το Firefox Review

Για χρήστες που θέλουν να αναπτύξουν το πρόγραμμα περιήγησης VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Firefox, το πρόσθετο είναι διαθέσιμο για δωρεάν download στο κατάστημα εφαρμογών Mozilla.

Ενώ είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσει από παρόμοια add-ons από παρόχους όπως Zenmate, don’t περιμένετε πάρα πολύ από το VPN του BrowseCenter στο Firefox, ειδικά εάν το χρησιμοποιείτε μέσω της δωρεάν υπηρεσίας του. Θα είστε σε θέση να κάνετε κάποια στοιχειώδη απεμπλοκή του επιπέδου και να είστε σε θέση να παρακάμψετε λιγότερο αυστηρούς περιορισμούς και firewalls όπως αυτά που τοποθετούνται σε χώρους εργασίας σε κοινωνικές τοποθεσίες όπως το Facebook ή το Twitter. Αλλά όχι περισσότερο από αυτό.

Περιήγηση στο Mozilla Firefox Addon Αναθεώρηση

Η δωρεάν υπηρεσία θα σας περιορίσει επίσης να αλλάξετε μεταξύ μόνο 4 τοποθεσιών στο πρόσθετο Firefox και αυτό’δεν είναι καθόλου κατάλληλο για το Torrenting επειδή είναι περισσότερο από ένα πληρεξούσιο από ένα VPN. Η δυνατότητα περιήγησης VPN του προγράμματος περιήγησης για τον Firefox μπορεί’εξασφαλίζει το ίδιο επίπεδο προστασίας με το τελευταίο.

Συνολικά, τα σχόλια και η βαθμολογία στο κατάστημα του Firefox είναι θετικά, γεγονός που αποτελεί καλό σημάδι, καθώς δείχνει την εμπιστοσύνη των χρηστών στο πρόσθετο που προσφέρει ο πάροχος.

Για να μπορέσετε να δοκιμάσετε το πρόσθετο του BrowseChange για τον εαυτό σας, μπορείτε να το εγκαταστήσετε μεταβαίνοντας στη σελίδα του παρόχου στο κατάστημα Mozilla εδώ.

Περιηγηθείτε στην κριτική του Opera

Η επέκταση του BrowseCenter VPN αποδεικνύεται επίσης δημοφιλής επιλογή για τους χρήστες της Όπερας. Από 240 κριτικές συνολικά, η υπηρεσία καταφέρνει να λάβει υψηλή βαθμολογία από τέσσερα αστέρια. Αυτό συμβαίνει επειδή διευκολύνει την κατάργηση του αποκλεισμού ιστοτόπων με γεωγραφική κάλυψη και την προστασία της ταυτότητάς σας από την ανίχνευση. Το καλύτερο μέρος όλων: το πρόσθετο είναι μόνο 5.0MB σε μέγεθος και χρησιμοποιεί το ίδιο design και inutility των αντίστοιχων Mozilla και Chrome. Οι χρήστες αξιοποιούν την εξαιρετική αξιοπιστία και την ίδια διαισθητική διασύνδεση.Περιήγηση σε επέκταση περιήγησης Opera

Περιηγηθείτε στο iOS Review

Σύμφωνα με την αναθεώρηση του BrowseCenter VPN, η εφαρμογή iOS διαθέτει όμορφη διασύνδεση και σχεδιασμό. Η προοπτική της εφαρμογής είναι απίστευτα φιλική προς το χρήστη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε έναν διακομιστή και να σύρετε τη γραμμή “επί” για την ενεργοποίηση μιας ασφαλούς σύνδεσης. Όλη η κυκλοφορία περνά μέσω ενός πρωτοκόλλου IPSec, το οποίο εγγυάται καλή ανωνυμία και ιδιωτικότητα.browsec ios app review

Περιηγηθείτε στο Android Review

Η αναθεώρηση VPN του Browsec απελευθερώνει ότι η εφαρμογή Android ταιριάζει με το ίδιο επίπεδο επαγγελματισμού και ευχρηστίας όπως σε άλλες συσκευές και προγράμματα περιήγησης. Η εμφάνιση και η αίσθηση είναι πολύ ομαλή και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα λόξιμο ή σφάλματα. Η συνδεσιμότητα επίσης αποδεικνύεται καλύτερη από αυτή που προσφέρουν τα αντίστοιχα προγράμματα περιήγησης. browsec android αναθεώρηση

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα VPN του BrowseCenter’s για προγράμματα περιήγησης στο Android αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, αλλά η εφαρμογή θα σας προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ευκολία από την ανάπτυξη της προσθήκης προγράμματος περιήγησης VPN για κινητά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Browsec?

Η χρήση του Browse δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις ή επιστήμη πυραύλων. Μπορείτε να συνδεθείτε σε μια ασφαλή τοποθεσία, χωρίς καν να εγγραφείτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την επέκταση στο σχετικό πρόγραμμα περιήγησης, να επιλέξετε έναν διακομιστή και να δημιουργήσετε τη σύνδεση. Η υπηρεσία δημιουργεί έναν προσωρινό λογαριασμό για όλους όσους συνδέουν. Έχετε τη δυνατότητα να επισυνάψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτόν το λογαριασμό ή να αγοράσετε την πρώτη εγγραφή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις 30 τοποθεσίες διακομιστή.

Περιήγηση VPN Αναθεώρηση Reddit

Σύμφωνα με την αναθεώρηση του BrowseCenter VPN, η υπηρεσία έχει ενεργό παρουσία στο Reddit. Μπορείτε να βρείτε διάφορες θέσεις πελατών που θέτουν ερωτήσεις / λύσεις για τις εφαρμογές τους για κινητά και τα πρόσθετα του προγράμματος περιήγησης. Πολλά χρήσιμα μέλη της κοινότητας καθοδηγούν τους χρήστες σε διάφορα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν. Εδώ είναι ένα νήμα που εισάγει το Browsec on Reddit και ένα άλλο που εξηγεί τη διαφορά μεταξύ του VPN και της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον απόλυτο καλύτερο οδηγό vpn reddit για εναλλακτικές λύσεις Browsec.

Περιήγηση σε χρήστες πραγματικών χρηστών

Ενώ μια υπηρεσία VPN μπορεί να είναι πραγματικά καλή, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η απόδοσή της μπορεί να διαφέρει απίστευτα μεταξύ των διαφορετικών εφαρμογών και πελατών της. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι κάθε πελάτης συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο με τα VPN και χρειάζεστε μια προσαρμοσμένη προσέγγιση για να διασφαλίσετε ότι η υπηρεσία σας λειτουργεί καλά σε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Οι χρήστες δεν είναι’t γενικά ελέγχει για τις αναθεωρήσεις μιας υπηρεσίας εκτός από πλατφόρμες όπως Reddit, Quora, Facebook κ.λπ. Και παρόλο που αυτό σας δίνει μια καλή γενική στρογγυλοποίηση μιας υπηρεσίας, για μια πιο ειδική αναθεώρηση εφαρμογής ενός VPN’πρέπει να ελέγξετε τις αναθεωρήσεις της εφαρμογής’τα δικά της καταστήματα.

Ακολουθούν μερικές από αυτές τις πολύ κριτικές που έχουμε αποκαλύψει από διάφορα καταστήματα εφαρμογών για το Browsec:

Αναζητήστε κριτικές χρηστών για Chrome VPN

Αυτός ο παροχέας προσφέρει μια επέκταση του Chrome, η οποία είναι συνήθως μια ελαφριά επιλογή για να εκτελέσετε ένα VPN χωρίς να επιβαρύνετε υπερβολικά το σύστημά σας. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι το Κατάστημα Chrome παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να δίνουν τις κριτικές τους σχετικά με τις επεκτάσεις που φιλοξενούνται εκεί; Αν όχι’δεν γνωρίζουμε ότι μέχρι τώρα θα θέλαμε να πούμε ότι αυτή η επιλογή υπάρχει και είναι πράγματι πολύ χρήσιμη για τον έλεγχο των συνολικών αναθεωρήσεων για μια συγκεκριμένη επέκταση.

Browsec’s επέκταση VPN είχε τις ακόλουθες κριτικές στο Google Chrome Store:

browsec chrome σχόλια

Παρόλο που υπάρχουν πάντα κάποιες κακές κριτικές μιας υπηρεσίας, το Browsec είχε ως επί το πλείστον θετικές κριτικές, όπως είναι εμφανές από μερικά από τα screenshots που εμείς’δημοσιεύτηκε εδώ.

browsec chrome αξιολογήσεις χρηστών

Οι χρήστες αρνήθηκαν να ρωτήσουν το VPN για τα προβλήματά τους ή για θέματα αντιμετώπισης προβλημάτων και μας απογοήτευσε ιδιαίτερα να δούμε ότι το Browsec’η ομάδα υποστήριξης της ομάδας ήταν αρκετά ενεργή στην πλατφόρμα!

browsec chrome κατεβάσετε

Διευκόλυνε κάθε χρήστη που το κάλεσε και οι απαντήσεις είχαν ακόμη ένα κομμάτι σαρκασμού όπως φαίνεται από το 4ο screenshot.

browsec chrome ratings

Αυτή είναι μια εξαιρετική εστίαση πελατών που εμφανίζεται από το Browsec και ελπίζουμε ότι άλλα δίκτυα VPN θα λάβουν γνώση και θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Ωστόσο, θα θέλαμε να πούμε ότι παρατηρήσαμε πολλές καταγγελίες σχετικά με το γεγονός ότι το Browsec είναι αρκετά αργό, επομένως σκεφτήκαμε ότι ενδέχεται να υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα στην επέκταση του Chrome σχετικά με αυτό το ζήτημα, επομένως το εξετάσαμε εμείς οι ίδιοι. Και προς μεγάλη μας έκπληξη, οι χρήστες έλεγαν πραγματικά την αλήθεια, καθώς η επέκταση του προγράμματος περιήγησης είναι πράγματι αρκετά αργή.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε αυτές τις κριτικές για συγκεκριμένο τομέα, καθώς μπορούν να σας δώσουν κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες που ίσως χρειαστείτε!

Browse for VPN Chrome Extension Download

Η λήψη της επέκτασης Chrome του Browsec είναι μια εξαιρετικά εύκολη και απλή διαδικασία και εδώ’s πώς μπορείτε να το πετύχετε σε λιγότερο από ένα λεπτό!

 1. Για την έκδοση δωρεάν, απλά πηγαίνετε στο Chrome Store και αναζητήστε “Browse VPN”
 2. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη στο Chrome” και τελειώσατε!
 3. Για την έκδοση premium, επιλέξτε ένα σχέδιο τιμολόγησης και πληρώστε για αυτό
 4. Τώρα, λάβετε τα διαπιστευτήριά σας από το BrowseCenter VPN στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και μεταβείτε στο κατάστημα Chrome και αναζητήστε το χρησιμοποιώντας το όνομά του “Browse VPN”
 5. Και πάλι, απλά κάντε κλικ στο “Προσθήκη στο Chrome”
 6. Μόλις η επέκταση’έχει προστεθεί στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήρια χρήστη και συνδεθείτε σε ένα διακομιστή που σας αρέσει, για να ξεκινήσετε αμέσως με αυτό!

Αναζήτηση στο VPN Chrome Cracked

Για όσους χρήστες επιθυμούν να κατεβάσουν οποιοδήποτε είδος ραγισμένου λογισμικού VPN, σας συνιστούμε να μην προχωρήσετε καθόλου σε αυτό. Επειδή, κατά τη γνώμη μας, διαμορφωμένο από χρόνια υπηρεσίας σε αυτόν τον κλάδο, πιστεύουμε ότι ΟΧΙ VPN είναι καλύτερο από ένα Cracked VPN.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ραγισμένο λογισμικό VPN τοποθετείται συχνά μόνο για να προσελκύσει τους ανυποψίαστους πελάτες και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει αυτό το ραγισμένο λογισμικό για να μολύνει το σύστημά του με ιούς, να κλέψει δεδομένα, να εισαγάγει κακόβουλο λογισμικό, να κρυπτογραφήσει αρχεία, να εγκαταστήσει ransomware ή να εξυπηρετήσει έναν παρόμοιο,.

Έτσι, είτε πρόκειται για μια εφαρμογή VPN Chrome Extension Crack ή για οποιοδήποτε άλλο VPN ή άλλο εργαλείο, απλώς don’Τον πλησιάσετε ποτέ. Τα πληρωμένα VPN είναι συνήθως τα ασφαλέστερα στοιχήματα, με κάποιες δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρονται επίσης για να προσφέρουν στους χρήστες μια εικονική μυστικότητα, αλλά το ραγισμένο λογισμικό των VPN είναι απλά απάτες που πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος.

Περιήγηση VPN για αναθεωρήσεις χρηστών Android

Οι εφαρμογές Android VPN έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς αυτές τις μέρες χάρη στην αυξανόμενη διάδοση των φθηνότερων smartphones Android σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Android είναι μακράν το πιο δημοφιλές κινητό λειτουργικό σύστημα και έτσι είναι φυσικό το γεγονός ότι αν οι χρήστες εγγραφούν σε VPN, θα αναζητήσουν επίσης την εφαρμογή Android.

Και ενώ ο αριθμός των εφαρμογών VPN στο επίσημο κατάστημα Google Play αυξάνεται εκθετικά κάθε μέρα, πολλά από αυτά δεν είναι αρκετά καλά για να χρησιμοποιηθούν.

Εφαρμογή Browsec’s δεν είναι πολύ καλό καθώς το UI και το UX είναι λίγο υπερβολικά γεμάτα και τεμπέλης για τις προτιμήσεις μας. Το Android είναι ο πιο αδύναμος σύνδεσμος τους σύμφωνα με την ανασκόπηση και αυτό μπορεί να προκαλέσει τρύπημα σε αυτό το VPN’η συνολική ικανοποιητική απόδοση σε όλες σχεδόν τις μετρήσεις.

Οι αναφορές χρηστών για το Browsec αναμίχθηκαν στο Google Play Store και ενώ το VPN βαθμολογήθηκε με 4,5, οι χρήστες παραπονέθηκαν πολλά για την μη εκτέλεση της εφαρμογής σύμφωνα με τις προσδοκίες.

browsec αξιολογήσεις εφαρμογών Android

Οι καταγγελίες κυμαίνονταν από τις συχνές αποσυνδέσεις από διαρροές IP, μεταξύ άλλων, γι 'αυτό θα συνιστούσαμε στο Browsec να βελτιώσει την εφαρμογή Android’για να απομακρύνουμε τη μεγαλύτερη θωράκιση στην πανοπλία της.

κατεβάσετε το πρόγραμμα περιήγησης Android

Περιήγηση VPN για το Android

Το Android του BrowseCenter VPN μπορεί να εγκατασταθεί ακολουθώντας τη διαδικασία βήμα προς βήμα που αναφέρεται εδώ:

 1. Εγγραφείτε στο VPN και πληρώστε για το σχέδιο τιμολόγησης
 2. Ασφαλίστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης VPN
 3. Κάντε λήψη της εφαρμογής Browse Android από το Google Play Store
 4. Εγκαταστήστε το στο Android Smartphone σας και χρησιμοποιήστε το σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας!

Περιήγηση στο VPN Firefox Κριτικές χρηστών

Όπως και η επέκταση του προγράμματος περιήγησης Chrome, το Browsec προσφέρει επίσης τη δική του αποκλειστική επέκταση για το πρόγραμμα περιήγησης Firefox.

Όταν ελέγχαμε τις κριτικές χρηστών στο κατάστημα Mozilla add-ons, απογοητεύσαμε πολύ, διότι οι κριτικές εδώ είναι ως επί το πλείστον είτε ψεύτικες είτε ανεπιθύμητες και δεν είναι ούτε καν κοντά στο να είναι χρήσιμες σε σύγκριση με εκείνες που βρήκαμε στο Android ή στο Chrome καταστήματα επέκτασης.

Αυτό είναι ένα γενικό πρόβλημα για το κατάστημα Firefox και αυτό’δεν απλώς υποβιβάζεται στην επέκταση του Browsec καθόλου. Σχεδόν σε κάθε επέκταση, θα βρείτε μη σοβαρά σχόλια, ψεύτικες δημοσιεύσεις, τόνους spamming, ακατανόητα σχόλια και πολλά άλλα.

Ορίστε μερικά παραδείγματα:

browsec firefox κριτικές

Κερδίσαμε’t επανεξέταση του Browsec’s επέκταση του Firefox με βάση αυτές τις αναθεωρήσεις καθόλου, διότι αυτό θα ήταν παρόμοιο με την υποτίμηση της καλής υπηρεσίας. Η δική μας αναθεώρηση σχετικά με την επέκταση είναι αυτή’(χωρίς να έχετε επιλέξει την καταβληθείσα έκδοση), να ξεμπλοκάρετε περιορισμένους ιστότοπους (Netflix και άλλους μεγάλους ιστότοπους ροής που δεν περιλαμβάνονται), γρήγορο και δωρεάν. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για τον Firefox σας, τότε’είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες επιλογές μεταξύ των παρόντων για αυτήν την πλατφόρμα για την προστασία της ταυτότητάς σας στο διαδίκτυο.

κατεβάσετε το

Επισκόπηση ανατροφοδότησης / υποστήριξης περιήγησης

Η αναθεώρηση VPN του BrowseCenter ξεδιπλώνει ότι η υπηρεσία διαθέτει ένα μέσο σύστημα υποστήριξης. Δεν έχετε διαθέσιμο ζωντανό συνομιλία, συχνές ερωτήσεις, οδηγίες αντιμετώπισης προβλημάτων ή οδηγούς ρύθμισης, ούτε ο πάροχος έχει δώσει οποιαδήποτε στοιχεία επικοινωνίας για να βοηθήσει με τα προβλήματά σας. Η μόνη επιλογή που διαθέτουν οι χρήστες είναι η ηλεκτρονική υποστήριξη, η οποία προσφέρει ένα λογικό χρόνο απόκρισης δύο ή τριών ωρών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την υπηρεσία’απλή φόρμα επικοινωνίας.Επισκόπηση υποστήριξης περιήγησης

Οι κορυφαίοι πάροχοι VPN προσφέρουν υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, καθώς είναι εξαιρετικά σημαντικό σήμερα’την ημέρα και την ηλικία για να προσφέρει στους χρήστες μια γρήγορη και αξιόπιστη λειτουργία υποστήριξης’είναι επαρκώς τεχνικά ικανό να επιλύσει πολλαπλά είδη προβλημάτων χρηστών.

Ο περιηγητής εξακολουθεί να μην το κάνει’να το προσφέρετε και αυτό’όπου οι μικροί πάροχοι θέλουν να κάνουν λάθη. Η καταμέτρηση μεταξύ των καλύτερων δεν είναι για τους αριθμούς, αλλά για την προσφορά της τυπικής ποιότητας υπηρεσίας της οποίας, ζωντανή συνομιλία είναι μια αναπόσπαστη επιλογή.

Η υποστήριξη των εισιτηρίων είναι αργή και απρόσωπη, οπότε ο χρήστης του BrowseClick πρέπει να επανεξετάσει αυτό το θέμα και να διασφαλίσει ότι οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν το είδος υποστήριξης που αρχίζουν να αναμένουν από τα δίκτυα VPN.

Το Browse είναι ασφαλές στη χρήση ή το νόμιμο?

Κατά τη διάρκεια της ανασκόπησης του BrowseCenter, εξετάσαμε τις σελίδες των Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου για να έχουμε καλύτερη ιδέα σχετικά με την καλύτερη φτηνή ασφάλεια VPN. Είναι ξεκάθαρο ότι το Browsec δεν καταγράφει δεδομένα ζωτικής σημασίας σύνδεσης / συνεδρίας, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν τη χρήση του εύρους ζώνης, τη ζητούμενη σελίδα, τα cookie ιστότοπων κ.λπ. Ωστόσο, η υπηρεσία ενδέχεται να ζητήσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας κατά την εγγραφή ενός λογαριασμού. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε πρόσθετες πληροφορίες στο λογαριασμό σας, όπως λεπτομέρειες πληρωμής.

Ωστόσο, δεδομένου ότι οι περισσότερες συναλλαγές έχουν τον έλεγχο τρίτων παρόχων, μπορείτε να αισθανθείτε ότι η ταυτότητά σας παραμένει μυστική και ασφαλής. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πρόσθετο προγράμματος περιήγησης, υπάρχει η αβεβαιότητα ότι η δραστηριότητά σας μπορεί να ανιχνευθεί από εσάς. Ωστόσο, ο ιστότοπος αποκαλύπτει με σαφήνεια ότι δεν θα αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός αν λάβει αιτήσεις επιβολής του νόμου.

Τελική ετυμηγορία

Δεν μπορώ’t συνιστούμε το BrowsecVPN και έχω βάσιμους λόγους γι 'αυτό.

Το BrowseCVPN και η ασφάλεια θα μπορούσαν να είναι ένα καλό combo για να επιλέξουν εάν ο πάροχος είχε τη δυνατότητα να εξομαλύνει τις λίγες δυσλειτουργίες που υπάρχουν στην υπηρεσία του. Σκοπεύει να είναι ένα αρκετά φιλικό προς το χρήστη προϊόν, προσφέροντας προσθήκες διακομιστή με δυνατότητα διακομιστή μεσολάβησης και εφαρμογές VPN για smartphones Android / iOS, αλλά μειώνεται σημαντικά.

Η τιμολόγηση του σχεδίου πριμοδότησης είναι πολύ λογική στα 3,33 δολάρια ανά μήνα για την ετήσια συμφωνία της, αλλά όταν μπορείτε να πάρετε ένα πολύ καλύτερο VPN όπως το Surfshark για πολύ χαμηλότερη τιμή στα $ 1,99 / μήνα στο 24μηνο πρόγραμμα συνδρομής, κέρδισε’δεν είναι σοφό να πληρώσετε περισσότερα και να πάρει λιγότερα επιλέγοντας το BrowsecVPN.

Похожие статьи

 • AirVPN Review 2019

  Το AirVPN έχει ίσως το πιο άσχημο tagline σε ολόκληρη τη βιομηχανία VPN. Ορίζει την υπηρεσία μέσω αυτών των λέξεων “Ο αέρας για να αναπνεύσει το πραγματικό...

 • TigerVPN Αναθεώρηση 2019 - Ένα ισχυρό VPN που χρειάζεται λίγο push!

  Η TigerVPN, που ιδρύθηκε το 2011, είναι ένας σλοβακικός πάροχος ασφαλών ιδιωτικών υπηρεσιών δικτύου. Το ανήκει ‘Τίγρη στην Εργασία’ - μια τεχνολογική εταιρεία...

 • VPNSecure αναθεώρηση 2019

  Βασισμένο σε μια ασυνήθιστη τοποθεσία για μια υπηρεσία VPN, το VPNSecure.me didn’t φαίνεται σαν μια κατάλληλη υπηρεσία με την πρώτη ματιά, αλλά αυτή η υπηρεσία έχει πολλές πτυχές...

 • VPNBaron Review 2019

  Δικαιοδοσία Ρουμανία Τιμή $ 5,54 Διακομιστές 13 Αρχεία καταγραφής Δεν κρυπτογραφούνται Logs OpenVPN / L2TPIKEv2 Ξεκλειδώνει το Netflix Ναι Συνεχίζεται Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Όχι Συνιστάται...

 • Hola VPN αναθεώρηση 2019 - ένα επικίνδυνο “Ελεύθερος” VPN για αποφυγή!

  Ξεκίνησε το 2017 και ιδρύθηκε από τους Ofer Vilenski και Derry Shribman, το Hola VPN είναι ένα γνωστό όνομα μεταξύ των freebies. Χρησιμοποιεί ένα μοντέλο freemium, το οποίο σημαίνει ότι...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me