TunnelBear VPN Αναθεώρηση 2020

Δικαιοδοσία Καναδάς
Τιμή $ 4.99 / mo σε ένα μονοετές σχέδιο
Διακομιστές 1.000+ διακομιστές σε 22 χώρες
Αρχεία καταγραφής Διατηρεί τα αρχεία σύνδεσης
Κρυπτογράφηση AES-256-bit
Ξεμπλοκάρει το Netflix Οχι
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Οχι
Συνιστάται  Οχι
Δικτυακός τόπος https://www.tunnelbear.com/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Ακριβώς όπως η ασφάλεια των δεδομένων και η διαδικτυακή ανωνυμία γίνονται γρήγορα όλο και μεγαλύτερες ανησυχίες σε σχέση με την ιδιωτική ζωή των χρηστών, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί ένα αξιόπιστο VPN με εύλογη τιμολόγηση.

Σε αυτό το κατά τα άλλα ζοφερή σενάριο, λίγα Best VPN μπορούν να εγγυηθούν ότι θα ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά και τη διαφάνεια που έχει ορίσει η TunnelBear.

Είναι η σήραγγα ασφαλής?

Το TunnelBear διατηρεί αρχεία καταγραφής σύνδεσης, αλλά η δωρεάν έκδοση είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν VPN όσον αφορά τις πρακτικές ασφάλειας και καταγραφής.

Η μελέτη της πολιτικής καταγραφής μας διαπίστωσε ότι υπάρχουν πολλά δίκτυα VPN, ειδικά τα ελεύθερα, τα οποία καταγράφουν τα δεδομένα χρήστη και στη συνέχεια το χρησιμοποιούν για καταχρηστικούς σκοπούς. Αυτό καθιστά την παρουσία ενός Tunnelbear ακόμα πιο αξιοσημείωτη, καθώς εξακολουθεί να παραμένει στην παροχή μιας ασφαλούς υπηρεσίας στους χρήστες όταν αυτή η ποιότητα γίνεται όλο και πιο σπάνια.

Εκτός από αυτό, κατά τη διάρκεια της ανασκόπησης του TunnelBear, συναντήσαμε τον τρίτο κόμμα, τον έλεγχο δημόσιας ασφάλειας που διενεργήθηκε πρόσφατα από την υπηρεσία.

Εργάστηκε από την Cure53, μια εταιρεία ασφάλειας, ο έλεγχος διαπίστωσε ότι κάποια κρίσιμα σημεία ευπάθειας στην επέκταση του Chrome του TunnelBear και ο παροχέας ήταν αξιοσημείωτα, όχι μόνο έκαναν το πρόβλημα δημόσια, αλλά πήγαν μπροστά και το πήραν σταθερό.

Η βάση του στον Καναδά, το καθιστά ανυπέρβλητο σε υψηλό επίπεδο

Μία από τις πιο ανησυχητικές πτυχές της Tunnelbear είναι ότι βρίσκεται στον Καναδά, η οποία είναι μια πολύ γνωστή θέση όσον αφορά τους νόμους περί διατήρησης δεδομένων και αποτελεί μέρος διεθνών συμφωνιών ανταλλαγής πληροφοριών.

Κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης έρευνας μας σχετικά με τις συμμαχίες ανταλλαγής πληροφοριών σε διεθνές επίπεδο, διαπιστώσαμε ότι ο Καναδάς είναι μέλος της Συμμαχίας Five Eyes, καθιστώντας την μια άκρως ανασφάλιστη θέση για ένα VPN που θα βασίζεται σε.

Όντας μέλος μιας τέτοιας συμμαχίας συνεπάγεται ότι ο Καναδάς μπορεί ανά πάσα στιγμή να απαιτηθεί από τους εταίρους της συμμαχίας να μοιράζονται πληροφορίες από οποιονδήποτε πάροχο που εδρεύει στη δικαιοδοσία του. Το ίδιο ισχύει και για το Tunnelbear, καθιστώντας την υπηρεσία που δεν είναι τόσο κατάλληλη για τους χρήστες που αναζητούν προστασία προσωπικών δεδομένων υψηλού επιπέδου και για ασφάλεια στο διαδίκτυο μόνο με βάση αυτή τη μέτρηση.

TunnelBear VPN Αναθεώρηση 2020

   1. TunnelBear Δωρεάν Λήψη
   2. Πώς να χρησιμοποιήσετε το TunnelBear?
   3. TunnelBear Chrome Review
   4. TunnelBear Firefox Review
   5. Επισκόπηση Τιμολόγησης TunnelBear
   6. Αναθεώρηση του διακομιστή TunnelBear
   7. TunnelBear Τρέχουσα αναθεώρηση
   8. Αναθεώρηση του TunnelBear Netflix
   9. TunnelBear Setup
    • Για τα Windows
    • Για αντρόιντ
    • Για το iOS
    • Για Mac
    • Για το Linux - Πώς να εγκαταστήσετε το TunnelBear σε Linux
   10. Αναθεώρηση αποκλεισμού σήραγγας
   11. Αναθεώρηση του TunnelBear Reddit
   12. Το TunnelBear δεν συνδέεται / Λάθη / Θέματα

Παρέχοντας άψογα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την υψηλότερη δέσμευση για τη συγκέντρωση του ιδιωτικού απορρήτου στο διαδίκτυο, εδώ είναι μια αναλυτική αναθεώρηση του TunnelBear. Θα καλύψουμε όλες τις πτυχές της υπηρεσίας που κυμαίνονται από το φάσμα των αποκλειστικών εφαρμογών, των όρων υπηρεσίας, της πολιτικής υλοτομίας και πολύ περισσότερο.

Πλεονεκτήματα

 • Κρυπτογράφηση βαθμού AES 256
 • Υποστήριξη πολλών πρωτοκόλλων
 • Απίστευτα συμβατές εφαρμογές για σχεδόν όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα
 • Δωρεάν διαθέσιμη έκδοση
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης στα πληρωμένα σχέδια
 • Υψηλός βαθμός διαφάνειας ασφάλειας

Μειονεκτήματα

 • Διατήρηση αρχείων καταγραφής σύνδεσης (δεν είναι 100% ασφαλές)
 • Με έδρα τον Καναδά (Μέλος της Συμμαχίας Εθνών 5 ατόμων)
 • Όχι’Προσφέρουμε ειδική υποστήριξη Torrenting
 • Δεν είναι χρήσιμο για την απεμπλοκή ιστοσελίδων συνεχούς ροής όπως Hulu και Netflix ΗΠΑ
 • Servers σε 20 χώρες

Πάρτε TunnelBear

Πώς να ρυθμίσετε το TunnelBear για τους χρήστες της Κίνας?

Από τότε που η κυβέρνηση έχει κλείσει τις υπηρεσίες VPN της Κίνας, πολλοί χρήστες του TunnelBear έχουν αναφέρει διάφορα ζητήματα σύνδεσης με τη χώρα. Ο πάροχος προσφέρει κινέζικους διακομιστές για όσους βρίσκονται σε ξένες χώρες. Αυτό βοηθά στην πρόσβαση σε κινεζικούς ιστότοπους / εφαρμογές / υπηρεσίες. Ωστόσο, εάν κατοικείτε στην Κίνα, τότε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη λήψη της εφαρμογής TunnelBear για τη συσκευή σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι expats καλούνται να προφορτώσουν την εφαρμογή πριν από την προσγείωση στην ηπειρωτική Κίνα.

TunnelBear Δωρεάν

Η δωρεάν έκδοση του TunnelBear είναι ένα συνηθισμένο χαρακτηριστικό των πιο καλών λιστών VPN. Στην αναθεώρηση του TunnelBear VPN, το αξιολογήσαμε σε σταθερό βάθρο με την έκδοση premium, παρά τους περιορισμούς στο εύρος ζώνης.

Ο δωρεάν λογαριασμός σας παρέχει ένα όριο δεδομένων 500 MB σε μηνιαία βάση και αυτό’το μόνο μειονέκτημα. Από την άλλη πλευρά, ο δωρεάν λογαριασμός TunnelBear θα σας παρέχει ανεπιθύμητη ασφάλεια σε αντίθεση με άλλα δωρεάν VPN, τα οποία είναι ως επί το πλείστον αντιληπτά και μεγάλο κίνδυνο για τα δεδομένα χρηστών σε όλες τις συσκευές.

Απλώς εγγραφείτε στην υπηρεσία παρέχοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Τώρα κατευθυνθείτε στη σελίδα λήψης στον ιστότοπο και αποκτήστε την αποκλειστική εφαρμογή ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε. Η δωρεάν έκδοση είναι απλή, εύκολη στη χρήση, χωρίς κινδύνους και πρέπει να συνοδεύει όλα τα συστήματα στην τρέχουσα ηλικία.

Tunnelbear δωρεάν download

Dowbload Tunnelbear

Πώς να χρησιμοποιήσετε το TunnelBear?

Οι πελάτες OS του TunnelBear VPN κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων όσον αφορά την εμπειρία των χρηστών. Αν αυτό’s το app για Mac ή μια εφαρμογή για Android, οι χρήστες δεν θα αντιμετωπίσουν ουσιαστικά καμία δυσκολία στην πλοήγηση μέσω αυτών και την πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες.

Για να συνδεθείτε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τα διαπιστευτήρια χρήστη, δηλ. Το καταχωρισμένο όνομα λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασής σας, τα οποία σας εστάλησαν όταν έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία.

Αφού συνδεθείτε, κατεβάστε οποιοδήποτε από τα προγράμματα εφαρμογών ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που σκοπεύετε να προστατεύσετε. Ξεκινήστε την εγκατάσταση και η εφαρμογή θα είναι έτοιμη για χρήση. Ανοίξτε την εφαρμογή και απλώς τοποθετήστε τον κέρσορα σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες σήραγγες του παγκόσμιου χάρτη.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σήραγγα

Αυτές οι σήραγγες είναι οι τοποθεσίες διακομιστών που παρέχει η TunnelBear στους χρήστες της. Κάντε κλικ στην προτιμώμενη σήραγγα και γυρίστε τον διακόπτη στην επάνω αριστερή γωνία της διεπαφής εφαρμογής “Επί”. Η αρκούδα θα σκάψει μια σήραγγα και θα βγει από την επιλεγμένη τρύπα σήραγγας για να σημάνει ότι είστε τώρα συνδεδεμένοι στη σύνδεση VPN.

TunnelBear Chrome Review

Καθώς το πρόγραμμα περιήγησης Chrome παραμένει η πιο δημοφιλής πλατφόρμα πρόσβασης στο διαδίκτυο σχεδόν σε όλο τον κόσμο, πολλές υπηρεσίες προσφέρουν τώρα επεκτάσεις για να συνδυάσουν με ένα πρόγραμμα περιήγησης για καλύτερη εξυπηρέτηση. (Ακόμα σύγχυση: διαβάστε το λεπτομερές bestppn για τον οδηγό χρωμίου)

TunnelBear’Η επέκταση του Chrome είναι ελαφριά, γρήγορη και εύθραυστη. Στην αναθεώρηση TunnelBear, διαπιστώσαμε ότι η επέκταση ήταν πιο χρήσιμη και βελτιστοποιημένη από ό, τι άλλοι πελάτες του λειτουργικού συστήματος από την υπηρεσία.

Η επέκταση του Chrome μπορεί να μεταφορτωθεί από το Chrome Web Store.

Για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση, πρέπει να εγγραφείτε είτε για την δωρεάν υπηρεσία είτε για την πληρωμένη έκδοση και τα διαπιστευτήρια του χρήστη. Από τη στιγμή αυτή’τελειώστε στο Chrome Web Store και κάντε κλικ “Προσθήκη στο Chrome” στην πάνω δεξιά γωνία.

TunnelBear Firefox Review

Το TunnelBear VPN προσφέρει αποκλειστική υποστήριξη προγράμματος περιήγησης και προσφέρει επέκταση για το Chrome και την Opera, αλλά εξακολουθεί να μην συμβαίνει’t διαθέτει ένα για τον Firefox. Αυτό είναι ένα μεγάλο turn-off λαμβάνοντας υπόψη την αξιοσημείωτη υποστήριξη που παρέχει σε σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Ο Firefox είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς browsers στον κόσμο και το TunnelBear θα πρέπει πραγματικά να εξετάσει την ανάπτυξη μιας επέκτασης για την πλατφόρμα το συντομότερο δυνατόν.

Επισκόπηση Τιμολόγησης TunnelBear

Στο μέτωπο της τιμολόγησης, το TunnelBear προσφέρει τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Το πρώτο είναι το δικό τους δωρεάν υπηρεσία, στην οποία μπορείτε να ασφαλίσετε 500 MB του εύρους ζώνης δεδομένων ένα μήνα μαζί με όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Οι υπόλοιπες δύο κατηγορίες τιμολόγησης είναι για τις υπηρεσίες premium και οι δύο εγγυώνται απεριόριστο εύρος ζώνης δεδομένων σε μελλοντικούς συνδρομητές.

Επισκόπηση Τιμολόγησης TunnelBear

ο “Γίγαντας” πακέτο είναι λίγο πιο ακριβό σε 9,99 δολάρια για ένα μήνα’αξίας της συνδρομής και αυτό ταιριάζει με τους κανόνες της βιομηχανίας που προσφέρουν πακέτα μικρότερης διάρκειας με υψηλότερες ετικέτες τιμών.

Σύμφωνα με την αναθεώρηση TunnelBear, το καλύτερο σχέδιο τιμολόγησης είναι το 1ετές σχέδιο που είναι $ 4.99 / mo. Μπορεί να αγοραστεί για 59,88 δολάρια χρεώνεται μία φορά και θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για πλήρεις 12 μήνες.

Πάρτε το σχέδιο ενός έτους εάν θέλετε να προστατευθείτε μέσω του TunnelBear’s υπηρεσία VPN και εσείς’θα είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα των υπηρεσιών που παίρνετε για εκείνη την χαμηλή τιμή.

Πάρτε TunnelBear

Αναθεώρηση του διακομιστή TunnelBear

Ο αριθμός των διακομιστών στο TunnelBear είναι αρκετά χαμηλός και καλύπτει μόνο 20 χώρες. Αυτό είναι σχεδόν το ένα τέταρτο του αριθμού των χωρών που προσφέρονται από τα Best VPN. Για οποιαδήποτε υπηρεσία VPN, η δύναμη, η απόδοση και η ποικιλομορφία της υποδομής του διακομιστή πρέπει να είναι κορυφαία, αν θέλουν να παρέχουν μια καλή υπηρεσία.

Το TunnelBear πρέπει πραγματικά να αναβαθμίσει το παιχνίδι του όσον αφορά την ποικιλία και τις επιδόσεις του διακομιστή. Χρειάζονται ηλικίες για να συνδεθείτε με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακομιστή για π.χ. ΗΠΑ.

Αναθεώρηση του διακομιστή TunnelBear

Ακόμα και όταν συνδεθήκαμε τελικά, ο διακομιστής φαινόταν να είναι πολύ στενός για να επιτρέψει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Σύμφωνα με την αναθεώρηση του TunnelBear, οι διακομιστές δεν γράφουν τίποτα για το σπίτι, αλλά μπορούν ακόμα να δώσουν μια αξιοπρεπή εμπειρία λαμβάνοντας υπόψη την υπηρεσία’χαμηλή τιμή.

Έτσι, εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό και ψάχνετε για ένα αρκετά καλό VPN για να εξασφαλίσετε εν μέρει τις δραστηριότητες περιήγησης χαμηλής έντασης, τότε το TunnelBear μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

TunnelBear Τρέχουσα αναθεώρηση

Οι χρήστες Torrenting είναι ένας από τους πιο εξειδικευμένους αγοραστές VPN στον κόσμο, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό ρεύμα συνδρομών. Αυτό οφείλεται στη σημασία της απόκρυψης ενός’s IP για να συνεχίσετε το torrenting χωρίς να ανησυχείτε για τους trolls πνευματικών δικαιωμάτων.

Στην αναθεώρηση του VPN TunnelBear, δεν μπορούσαμε’δεν βρήκα τίποτα που ρητά ανέφερε οτιδήποτε σχετίζεται με μια ειδική υποστήριξη torrenting και όταν γύρισα για να επικοινωνήσουμε με την υποστήριξη πελατών μας, αυτή είναι η απάντηση που εξασφαλίσαμε από αυτούς.

TunnelBear Τρέχουσα αναθεώρηση

Ήταν πραγματικά παράξενο για το πώς απέφυγαν χρησιμοποιώντας τη λέξη torrenting στην απάντησή τους, αντί να στραφούν προς τη χρήση του πιο ασαφούς “Κοινή χρήση αρχείων” ορολογία.

Όταν ελέγχαμε τα αναφερθέντα “υποστηριζόμενους διακομιστές” σημειώθηκαν στην απάντηση της ομάδας υποστήριξής τους για την υποστήριξη torrenting, τους βρήκαμε να λειτουργούν καλά, αλλά οι ταχύτητες λήψης παρέμειναν χαμηλές με συνέπεια.

Για όσους από εσάς ψάχνετε για ένα καλύτερο VPN για Torrenting, τότε κερδίσαμε’t συνιστάται η TunnelBear ολοκληρωμένη. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό, αλλά κέρδισε’t σας προσφέρει τις πιο premium υπηρεσίες torrenting σε αντίθεση με άλλους κορυφαίους παρόχους VPN στον κλάδο.

Αναθεώρηση του TunnelBear Netflix

Στις τρέχουσες εποχές που ζούμε, υπάρχει μια εναλλακτική ροή ανθρώπων που αγοράζουν απλά ένα VPN, έτσι ώστε να μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας τους ισχυρούς εξυπηρετητές για να παγιδεύσουν την IP τους και να πάρουν γύρω από τα φίλτρα.

Η Netflix Η.Π.Α. καταλαμβάνει αυτή τη λίστα όπως αυτή’είναι η πιο δημοφιλής έκδοση της πιο δημοφιλούς υπηρεσίας συνεχούς ροής που όλοι θέλουν να έχουν πρόσβαση.

Ωστόσο, στο TunnelBear Review, διαπιστώσαμε απογοητευτικά ότι η υπηρεσία δεν συμβαίνει’t λειτουργεί καλά στην απεμπλοκή του Netflix στις ΗΠΑ ή σε άλλες μεγάλες περιοχές.

Κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας δοκιμών, μπορέσαμε να ξεμπλοκάρουμε το Netflix ΗΠΑ μία φορά, αφού σχεδόν προσπαθήσαμε περισσότερες από 30 φορές.

Και ακόμη και όταν περάσαμε, παρακολουθήσαμε την πραγματική επίδειξη για μικρότερο χρονικό διάστημα από ό, τι πραγματικά ξόδεψαμε για την απελπιστική θέαση του ενοχλητικού εικονιδίου ρύθμισης που χτυπάει την οθόνη.

Αν η αποδέσμευση ιστότοπων ροής με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη είναι ένας από σας, τα κίνητρα για να αποκτήσετε το καλύτερο VPN για το Netflix,’t για το TunnelBear.

TunnelBear για Windows

Το UI και UX του TunnelBear’s κάθε εφαρμογή είναι φανταστική και ίσως μια από τις πιο εύκολες που έχουμε χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια των αμέτρητων μας Best VPN για τα Windows σχόλια.

Οι άνθρωποι που δεν έχουν αλληλεπιδράσει με ένα VPN στις ζωές τους με απίστευτη ευκολία μπορούν να τρέξουν ακόμα και το TunnelBear’πελάτη των Windows.

TunnelBear για Windows

Δεν υπάρχουν επιπλοκές στην τοποθέτηση. Εδώ’s πώς μπορείτε να αποκτήσετε φερμουάρ μέσω της διαδικασίας εγκατάστασης των εφαρμογών των Windows TunnelBear:

 1. Αγοράστε έναν λογαριασμό και εξασφαλίστε διαπιστευτήρια χρήστη. (Για όσους από εσάς είστε συνδρομητές της δωρεάν υπηρεσίας, απλά δημιουργήστε ένα λογαριασμό και εξασφαλίστε διαπιστευτήρια χρήστη)
 2. Επισκεφθείτε τη σελίδα λήψεων και, ως επί το πλείστον, ο ιστότοπος εντοπίζει το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας και αρχίζει αυτόματα τη λήψη. Αν αυτό δεν συμβαίνει’μην συμβεί, κάντε κλικ στο εικονίδιο εφαρμογής των Windows στη μέση / επάνω αριστερά.
 3. Ξεκινήστε τη διαδικασία εγκατάστασης
  Tunnelbear Ρύθμιση παραθύρων
 4. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, επιλέξτε ένα διακομιστή κάνοντας κλικ στο “Σήραγγες” σε κάθε διαθέσιμη τοποθεσία και η αρκούδα θα ξεκινήσει να σκάβει για να σας συνδέσει!
  πώς να εγκαταστήσετε tunnelbear στα παράθυρα
 5. Είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το TunnelBear για να έχετε πρόσβαση σε μια ιδιωτική online σύνδεση

TunnelBear για Android

Όπως και η εφαρμογή των Windows, η εφαρμογή TunnelBear για Android προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στους χρήστες. Προσφέροντας κάθε δυνατότητα με βελτιστοποιημένο τρόπο στο Android OS, το αρχείο TunnelBear .apk μπορεί να μεταφορτωθεί και να τρέξει άψογα στο smartphone σας.

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι απίστευτα εξορθολογισμένη, εδώ’s πώς μπορείτε να το κάνετε με λίγη φασαρία:

 1. Εξερευνήστε τα σχέδια τιμολόγησης και εγκαταστήστε το ένα που βρίσκετε το καλύτερο
 2. Πραγματοποιήστε την πληρωμή, μετά από την οποία θα λάβετε τα διαπιστευτήρια χρήστη
 3. Κάντε λήψη του αρχείου apk TunnelBear / Android από το Google Play store
 4. Εκτελέστε την εγκατάσταση και εισαγάγετε το όνομα λογαριασμού και τον κωδικό πρόσβασής σας
 5. Η εφαρμογή είναι έτοιμη να προστατεύσει την ανωνυμία σας online

Απλά παίρνει 5 λεπτά για να διαβάσετε αυτό το φοβερό vpn για το Android οδηγό.

TunnelBear για iOS

Όπως και σε όλες τις άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες, το TunnelBear παρέχει επίσης μια ειδική εφαρμογή για συσκευές iOS. Στην αναθεώρηση του TunnelBear VPN, διαπιστώσαμε ότι στις εκδόσεις iOS 8 και κάτω, το πρότυπο κρυπτογράφησης είναι AES 128, ενώ σε υψηλότερες εκδόσεις, το πρότυπο AES 256.

Το πρότυπο κρυπτογράφησης AES 128 είναι ασφαλές, αλλά έχει τις αδυναμίες του, επομένως σας συνιστούμε να έχετε το iOS 8 ή μεγαλύτερο, μόνο τότε επιλέξτε το TunnelBear για την παροχή μέγιστης ασφάλειας στο διαδίκτυο.

Αφήνω’s σας τρέχει μέσω της διαδικασίας εγκατάστασης της εφαρμογής TunnelBear iOS:

 1. Εγγραφείτε για την δωρεάν υπηρεσία ή επιλέξτε ένα σχέδιο τιμολόγησης και εξασφαλίστε επαληθευμένα διαπιστευτήρια χρήστη
 2. Προχωρήστε τώρα στο κατάστημα της IOS και κάντε λήψη της εφαρμογής Native TunnelBear
 3. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και στη συνέχεια συνδεθείτε σε ένα διακομιστή της επιλογής σας
 4. Η υπηρεσία εργάζεται τώρα για να προστατεύσει την σύνδεσή σας στο διαδίκτυο ιδιωτικά

TunnelBear για Mac

Πολλοί άνθρωποι αγοράζουν εύκολα στο μύθο που κάνει ο Mac’δεν επηρεάζεται από ιούς ή κακόβουλο λογισμικό όσο το πολύ πιο δημοφιλές αντίγραφό του, δηλαδή τα Windows. Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, ίσως χρειαστεί να ξανασκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο οι Macs γίνονται γρήγορα ελκυστικοί στόχοι των καλλιτεχνών κακόβουλου λογισμικού και των hackers να απομακρύνουν τεράστια ποσά πολύτιμων οικονομικών και προσωπικών δεδομένων.

TunnelBear’s πελάτης Mac είναι ένα από τα καλύτερα VPN για Mac και εάν χρησιμοποιείτε την δωρεάν έκδοση ή την πληρωμένη υπηρεσία, θα λειτουργεί άψογα στην πλατφόρμα.

Η διαδικασία εγκατάστασης για τη ρύθμιση της εφαρμογής TunnelBear για Mac ακολουθεί την εξής διαδικασία:

 1. Έχετε δύο επιλογές κατά την εγγραφή σας. Επιλέξτε την δωρεάν έκδοση ή επιλέξτε ένα σχέδιο πριμοδότησης με απεριόριστο εύρος ζώνης
 2. Επιλέξτε ένα και ασφαλή διαπιστευτήρια χρήστη
 3. Κάντε λήψη της εφαρμογής Mac από το TunnelBear’και να εκτελέσετε την εγκατάσταση
 4. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας χρήστη όταν σας ζητηθεί και επιλέξτε έναν διακομιστή για να ξεκινήσετε
 5. Ο υπολογιστής σας Mac λειτουργεί πλέον με τη βέλτιστη ασφάλεια που υποστηρίζεται από το TunnelBear VPN

Εγκατάσταση του TunnelBear Linux - Πώς να εγκαταστήσετε το TunnelBear σε Linux

Οι Πιγκουίνοι και οι Αρκούδες δεν κάνουν ποτέ καλοί φίλοι, αν και η TunnelBear προσπάθησε όσο το δυνατόν καλύτερα για να τις συνυπάρξει ειρηνικά ακόμα και όταν δεν έδωσαν πλήρη υποστήριξη.

Επί του παρόντος, το TunnelBear δεν συμβαίνει’t προσφέρετε οποιαδήποτε ειδική εφαρμογή για να χρησιμοποιήσετε σε διανομές Linux. Το μόνο που προσφέρουν τώρα είναι μια διαδικασία για εύκολη ρύθμιση του VPN σε δύο διαφορετικές διανομές μέσω οδηγών χειρωνακτικών εγκαταστάσεων.

Αναθεώρηση αποκλεισμού σήραγγας

Το πιο αποκλειστικό χαρακτηριστικό στο TunnelBear είναι το άξια του “Αποκλεισμός”. Αυτό δεν είναι μόνο ο μέσος αποκλεισμός διαφημίσεών σας που φιλτράρει εύκολα τις διαφημίσεις και τα αναδυόμενα διαφημιστικά μηνύματα, προσφέρει πολύ περισσότερα για τους χρήστες.

Όταν προσθέτετε τον αποκλεισμό με το VPN σας, θα είστε ασφαλείς από κακόβουλους κωδικούς, το flash player θα απενεργοποιηθεί αυτόματα για να αποτρέψει τις διαφημίσεις, οι κωδικοί σάρωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα μπλοκαριστούν και ακόμη και οι υπεραστικές υπηρεσίες παρακολούθησης μεταξύ συσκευών’t να μπορέσετε να σας σφάλμα.

Σίγουρα μια εξαιρετική προσθήκη, αλλά ακόμα και αυτός ο αποκλεισμός, όπως και οι υπόλοιπες διεπαφές των εφαρμογών του, ο αναστολέας θα περιέχει πολλαπλές αναφορές quirky bear σε περιεχόμενο και branding.

Αναθεώρηση του TunnelBear Reddit

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του TunnelBear είναι η αξιοπιστία του σε όλα τα μέτωπα. Δεν συμβαίνει’να σας παρηγορήσει με ψευδείς υποσχέσεις και υψηλές απαιτήσεις, αλλά κερδίζει εμπιστοσύνη συνεχώς, κρατώντας τα πράγματα απλά και επικεντρώνοντας στα βασικά πράγματα.

Οι χρήστες της Reddit αντικατοπτρίζουν παρόμοιες απόψεις σχετικά με την υπηρεσία και τα πρότυπά της. Ελέγξτε γιατί η αρκούδα της σήραγγας χαρακτηρίζεται ως το καλύτερο reddit vpn

Ένας χρήστης, ο οποίος ήταν κανονικός χρήστης του TunnelBear και του PrivateInternetAccess, βρήκε ότι ο πρώτος ήταν πολύ πιο γρήγορος από τον PIA. Επιπλέον, ο χρήστης συνέστησε τη σύνδεση με τους καναδικούς διακομιστές της υπηρεσίας για την καλύτερη δυνατή απόδοση.

tunnelbear αναθεώρηση reddit

Ένας άλλος χρήστης συνέκρινε επίσης τα PIA και TunnelBear και μοιράστηκε την εμπειρία του σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το τελευταίο ήταν πιο συμβατό με τις συσκευές IOS από την PIA. Ο χρήστης επεσήμανε περαιτέρω την ευκολία σύνδεσης που παρέχει η TunnelBear σε κοινές συνδέσεις όπως το Hotel Wifis.tunnelbear reddit
Το να σκέφτεστε να παίζετε καλύτερα από την PIA από χρήστες μιλάει τόσα για το πώς το TunnelBear έχει κρατήσει το δικό του έναντι πολύ μεγαλύτερων υπηρεσιών VPN.

Το TunnelBear δεν συνδέεται / Λάθη / Θέματα

Στην αναθεώρηση του TunnelBear, σπανίως αντιμετωπίσαμε οποιοδήποτε χρόνο διακοπής λειτουργίας. Μερικές φορές, η σύνδεση με έναν συγκεκριμένο εξυπηρετητή καταλήγει να είναι απογοητευτική, αλλά μόλις περάσετε, η υπηρεσία δεν λειτουργεί’t πάει κάτω.

Αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα σύνδεσης, ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσετε είναι να ελέγξετε τον λογαριασμό τους στο Twitter. Αυτό είναι όπου ανακοινώνουν προγραμματισμένη συντήρηση για συγκεκριμένους διακομιστές, οπότε η διατήρηση ενός κομματιού του TunnelBear στο Twitter μπορεί να σας επιτρέψει να μετακινηθείτε από ένα διακομιστή που επηρεάζεται σε άλλο σε εύθετο χρόνο.

Ακόμα, αν δεν κάνετε πελάτη TunnelBear’t, τότε καλύτερα να την απεγκαταστήσετε και να περάσετε ξανά τη διαδικασία εγκατάστασης. Συμβατικά, αυτό λύνει τα πιο σημαντικά ζητήματα όπως συμβαίνει με σχεδόν όλο το δημοφιλές λογισμικό.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης που είναι γνωστή ως “Υποστήριξη αρκούδων”, για να λάβετε βοήθεια σχετικά με τυχόν σφάλματα και προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Έχουν επίσης ένα λεπτομερές τμήμα βοήθειας το οποίο μπορεί επίσης να έρθει χρήσιμο.

συμπέρασμα

Το TunnelBear VPN είναι μια εξαιρετική υπηρεσία στο μέτωπο ασφαλείας, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορούν σίγουρα να βελτιωθούν. Όλο και περισσότεροι χρήστες αναζητούν τώρα VPN που παρέχουν αποκλειστική υποστήριξη για την απεμπλοκή περιοχών όπως Netflix US, Hulu, Amazon Prime κλπ. Και επιτρέπουν στο Torrenting, ώστε να καταστήσει το TunnelBear ακόμα πιο σημαντικό εάν αρχίσουν να προσθέτουν αυτά τα χαρακτηριστικά στην ήδη εκπληκτική υπηρεσία τους.

Αυτές οι βελτιώσεις στις δυνατότητες μπορούν να γίνουν μόνο προσθέτοντας περισσότερους διακομιστές και καθιστώντας την υποδομή πιο ισχυρή, ώστε να παρέχεται στους χρήστες μια πιο ισορροπημένη εμπειρία. Αλλά έχουμε λόγο να παραμείνουμε αισιόδοξοι σε σχέση με αυτές τις προσδοκίες, καθώς το TunnelBear αποκτήθηκε πρόσφατα από τον γίγαντα ασφαλείας McAfee. Αυτή η ευπρόσδεκτη απόκτηση θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ επωφελής για τη βελτίωση μιας πολύ απλοϊκής υπηρεσίας.

Το TunnelBear, παρά τις ανεπάρκειές του, εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό VPN, ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε την δωρεάν έκδοση ή τα αμειβόμενα σχέδια. Τελειώνοντας την αναθεώρηση του VPN TunnelBear για το 2020, θα συνιστούσαμε αυτόν τον παροχέα σε όλους τους ενεργούς αναγνώστες και τους λάτρεις του VPN. Αυτή η υπηρεσία πρόκειται μόνο να βελτιωθεί, έτσι’είναι καλύτερο να ξεκουραστείτε τώρα και να απολαύσετε μια απρόσκοπτη, ισχυρή και φανταστική εμπειρία περιήγησης στο διαδίκτυο.

Похожие статьи

 • IPVanish Review 2020

  Jurisdiction Ηνωμένες Πολιτείες Τιμή $ 6.49 / Μήνα Διακομιστές 1000+ Μητρώα Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix Δεν Torrenting Ναι Έργα στην Κίνα Ναι Συνιστάται...

 • IVPN Review 2020

  Δικαιοδοσία Γιβραλτάρ Τιμή 8.33 Διακομιστές 3152 Μητρώα Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλείδωμα Netflix Ναι Συνεχίζεται Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Ναι Συνιστάται Ναι Ιστοσελίδα...

 • Betternet VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 2.99 / mo σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 10 διακομιστές σε 10 Χώρες Αρχεία καταγραφών Κρυπτογράφηση δεδομένων χρηστών AES-256 (Πληρωμένο) | AES-CBC-128 bit...

 • Εγγραφείτε στο

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 49 σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 600+ εξυπηρετητές σε 60 Χώρες Καταγραφικά Ναι Κρυπτογράφηση AES-256 Bit Ξεκλειδώνει Netflix Όχι Torrenting Ναι...

 • SpyOff VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Σαν Μαρίνο Τιμή 9.99 Διακομιστές 300+ Μητρώα Καμία Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix Ναι Συνεχίζεται Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Ναι Συνιστάται Ναι Ιστοσελίδα...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me