Trust.Zone Review – Ένας προμηθευτής VPN φιλικός προς τον προϋπολογισμό

Δικαιοδοσία Σεϋχέλλες
Τιμή 3,33 δολάρια το μήνα
Διακομιστές 127 διακομιστές
Αρχεία καταγραφής Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
Κρυπτογράφηση AES-256-CBC
Ξεμπλοκάρει το Netflix Ναί
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Οχι
Συνιστάται  Ναί
Δικτυακός τόπος https://trust.zone/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome, Firefox

Trust.Zone Review

Τι είναι το Trust.Zone?

Δημιουργήθηκε από μια εταιρεία που ονομάζεται “Trust Solutions, LLC” και με έδρα τις Σεϋχέλλες, το Trust.Zone είναι μια υπηρεσία εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN), η οποία ξεκίνησε στην αγορά το 2014. Συνολικά, το Best VPN προσφέρει αρκετά αξιοπρεπή προϊόν με καλό αριθμό διακομιστών, εύλογη τιμολόγηση και λογισμικού. Παρόλα αυτά, θα εκτιμούσαμε μεγαλύτερη ποικιλομορφία στη συμβατότητα μεταξύ των πλατφορμών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία VPN, διαβάστε αυτό το ολοκληρωμένο Trust.Zone Review.

Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα
1. Αυτόματη λειτουργία σκουπίσματος

2. Τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις

3. Προγράμματα τιμολόγησης φιλικά προς τον προϋπολογισμό

4. Εγγύηση επιστροφής 10 ημερών

5. Δωρεάν δοκιμή διαθέσιμη για δοκιμές

1. Χωρίς υποστήριξη 24/7 Live Chat

2. Μόνο αποκλειστικά για το Ηνωμένο Βασίλειο IP

3. Έλλειψη εγγενών εφαρμογών

Σχέδια Trust.Zone και Επισκόπηση Τιμών

Σύμφωνα με την κριτική Trust.Zone μας, ο πάροχος προσφέρει αρκετά λογικές τιμές στις προοπτικές του, κατατάσσοντας καλά στον φιλικό προς τον προϋπολογισμό λίστα VPN. Το VPN προσφέρει συνήθως ένα ενιαίο σχέδιο, το οποίο χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες κατά διάρκεια: 1 μήνα, 3 μήνες και 1 έτος.

Όπως βλέπετε παρακάτω, το μηνιαίο σχέδιο ξεκινά από 6,99 δολάρια, κάτι που είναι μια αναζωογονητική αλλαγή για να δείτε - λόγω της υψηλής τιμολόγησης των περισσότερων VPN. Το τριμηνιαίο πρόγραμμα ορίζεται σε 4,95 δολάρια το μήνα, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από μια έκπτωση 30%, η οποία ανέρχεται σε 14,85 δολάρια μόνο. Τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε?

Αν όμως οι χρήστες επιθυμούν να λάβουν την καλύτερη τιμή, πηγαίνετε για το 1ετές σχέδιο. Το Trust.Zone πηγαίνει το επιπλέον μίλι για την παράδοση ενός φθηνού προϊόντος μόνο για 3,33 δολάρια το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε μια καταπληκτική έκπτωση 53%, η οποία αντιπροσωπεύει μόνο 39,95 δολάρια για 12 μήνες!

Σχέδια Trust.Zone και Επισκόπηση Τιμών

Αναθεώρηση μεθόδων πληρωμής Trust.Zone

Όταν πρόκειται να συνδεθείτε με έναν πάροχο, είναι σημαντικό για τους χρήστες να έχουν πολλές επιλογές διαθέσιμες για πληρωμή. Μετά από όλα, οι πελάτες θα εγγραφούν από παντού στον κόσμο, αν το VPN είναι καλό. Lucky for Trust.Zone προοπτικές, έχετε έναν καλό αριθμό διαθέσιμων μεθόδων πληρωμής, οι οποίες περιλαμβάνουν PayPal και πιστωτικές κάρτες όπως Visa MasterCard, American Express, Discover και UCB.

Trust.Zone ακόμη και εγκατάσταση PayPro Global, η οποία αποτελεί πύλη για πάνω από 70 μεθόδους πληρωμής. Αυτά περιλαμβάνουν το Qiwi, το Union Pay, το iDeal, το WebMoney, το AliPay, η τραπεζική μεταφορά και πολλά άλλα. Εάν θέλετε να μείνετε εντελώς ανώνυμοι κατά την εγγραφή σας και χρησιμοποιώντας την υπηρεσία VPN Trust.Zone, οι χρήστες έχουν ακόμη την επιλογή να χρησιμοποιήσουν την κρυπτογράφηση Bitcoin (που απολαμβάνει μια καθιερωμένη φήμη για να μην μπορεί να εντοπιστεί).

Αναθεώρηση μεθόδων πληρωμής Trust.Zone

Trust.Zone Dedicated IPs Ανασκόπηση

Με τις υπηρεσίες VoD να γίνονται έξυπνοι και να ενσωματώνουν αλγόριθμους που μπορούν να αναγνωρίσουν δυναμικές διευθύνσεις IP, η απεμπλοκή ιστοσελίδων όπως το Netflix, το BBC iPlayer και το Amazon Prime μπορεί μερικές φορές να είναι πραγματικά δύσκολη. Προσθέστε αυτό στην κακή ασφάλεια των δυναμικών IP, ειδικά όταν έχετε πρόσβαση σε τραπεζικές πληροφορίες, και ίσως να θέλετε να σκεφτείτε μια καλύτερη λύση. Αυτό είναι όπου οι αποκλειστικές διευθύνσεις IP κάνουν την είσοδό τους.

Η αναθεώρηση Trust.Zone μας αποκαλύπτει ότι ο πάροχος προσφέρει επιπλέον λειτουργίες που περιλαμβάνουν αποκλειστικές διευθύνσεις IP. Το καλύτερο μέρος όλων: προς το παρόν υπάρχει έκπτωση 53% για προαιρετικά πρόσθετα. Αυτό μειώνει τη στατική τιμολόγηση IP από 6,99 δολάρια μέχρι το τέλος των 3,33 δολαρίων το μήνα. Δυστυχώς, έχετε πρόσβαση μόνο στα στατικά IP στο Ηνωμένο Βασίλειο. Άλλα πρόσθετα περιλαμβάνουν πολλαπλές συνδέσεις σε 3 συσκευές, οι οποίες κοστίζουν επιπλέον 1,91 δολάρια ανά μήνα.

Trust.Zone Dedicated IPs Ανασκόπηση

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων Trust.Zone

Αφού διεξήγαμε μια διεξοδική επισκόπηση Trust.Zone, γνωρίσαμε ότι το VPN προσφέρει πράγματι εγγύηση επιστροφής χρημάτων, παρόλο που δεν αναφέρθηκε σε μελάνι άλλα μέρη στην ιστοσελίδα. Μάθαμε περισσότερα σχετικά με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων στο “Όροι χρήσης” όπου δηλώνεται ότι μπορείτε να ειδοποιήσετε το Trust.Zone εντός των πρώτων 10 ημερών από τη σύμβασή του για να λάβετε επιστροφή 100%.

Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο απλά και η επιστροφή επιστρέφει με ένα σύνολο κανόνων. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε χρησιμοποιήσει περισσότερο από 1GB εύρους ζώνης. Εάν η ποσόστωση υπερβαίνει το 1GB, μπορείτε ακόμα να ζητήσετε μερική επιστροφή χρημάτων. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να υποβάλετε ένα εισιτήριο στην πύλη υποστήριξης. Η διαδικασία θα διαρκέσει έως και 20 ημέρες μετά την ακύρωση της σύμβασής σας.

Trust.Zone Δωρεάν VPN

Εκτός από την παροχή εγγύησης επιστροφής χρημάτων 10 ημερών, η αναθεώρηση Trust.Zone ανακαλύπτει ότι το VPN παρέχει ακόμη αξιόπιστο ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑ. Αυτό είναι διαφορετικό από ένα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ VPN, καθώς έχετε μόνο απεριόριστη πρόσβαση στην υπηρεσία VPN για συνολικά 3 ημέρες, πράγμα που σας δίνει πρόσβαση σε μόνο 1GB δεδομένων εύρους ζώνης, 1 ταυτόχρονη σύνδεση και 111 τοποθεσίες διακομιστών.

Trust.Zone συμβατότητα συσκευής

Με τις νέες πλατφόρμες / λειτουργικό σύστημα που διαρκώς φτάνουν στην αγορά, είναι σοφό μόνο για ένα VPN να διαφοροποιήσει την υπηρεσία τους για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των χρηστών. Σύμφωνα με την αναθεώρηση Trust.Zone, ο πάροχος προσφέρει μόνο εγγενή εφαρμογή για το λειτουργικό σύστημα Windows, παρά το γεγονός ότι δείχνει ότι υποστηρίζει άλλες πλατφόρμες όπως iOS, Android, Linux και MAC (για τις οποίες θα πρέπει να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο το VPN).

Trust.Zone συμβατότητα συσκευής

Διαθεσιμότητα διαθεσιμότητας διακομιστή Trust.Zone

Από την άποψη της διαθεσιμότητας των διακομιστών, η ανασκόπηση της Trust.Zone ανακαλύπτει ότι ο πάροχος προσφέρει μια λογική λίστα 127 γρήγορων εξυπηρετητών, σε 79 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπως η Νότια Αφρική, η Ιαπωνία, η Ινδία, το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη, , Ουκρανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Ρωσία, Γερμανία, Πολωνία, Φινλανδία, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Βραζιλία, Σουηδία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Βέλγιο, Ρουμανία και άλλα!

Διαθεσιμότητα διαθεσιμότητας διακομιστή Trust.Zone

Πρωτόκολλα Trust.Zone / Επισκόπηση κρυπτογράφησης

Όταν πρόκειται για την αξιοποίηση της εξαιρετικής διαδικτυακής ανωνυμίας που σας προστατεύει από τα αδιάκριτα μάτια, ιδιαίτερα όταν ασχολούνται με δραστηριότητες P2P / Torrenting ή με πειρατική ροή, οι χρήστες πρέπει να έχουν ένα ισχυρό κρυπτογραφημένο δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι το VPN που χρησιμοποιούν θα πρέπει να υποστηρίζει ισχυρά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης. Τυχερός για τους πελάτες της Trust.Zone που έχετε πρόσβαση σε κρυπτογράφους OpenVPN AES-256-CBC σε συνδυασμό με χειραψία RSA-2048 και έλεγχο ταυτότητας SHA256 για να αποκρύψετε την ταυτότητά σας.

Αναθεώρηση της Πολιτικής Απορρήτου Trust.Zone

Σύμφωνα με την κριτική Trust.Zone, ο πάροχος μπορεί να υπερηφανεύεται για την αυστηρή πολιτική μη αρχείων καταγραφής. Οι μόνες πληροφορίες που διατηρεί ο ιστότοπος είναι το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες λεπτομέρειες που χρησιμοποιούνται για την έγκριση της εγγραφής σας. Εάν χρησιμοποιείτε επεξεργαστή πληρωμής τρίτου μέρους, τότε ενδέχεται να είναι δυνατή και η αποθήκευση συγκεκριμένων πληροφοριών σχετικά με τις πληρωμές. Εκτός αυτού, όλοι οι κωδικοί VPN / λογαριασμοί, τα δημόσια / ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται σε κρυπτογραφημένη μορφή χρησιμοποιώντας κρυπτογραφικούς αλγόριθμους.

Trust.Zone Torrenting

Συχνά αναρωτιόμαστε γιατί κάποιος θα μπορούσε να δημιουργήσει μια υπηρεσία VPN αν απλά δεν μπορεί να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να ασχοληθούν με το P2P / Torrenting (το TunnelBear αποτελεί παράδειγμα). Ευτυχώς, τα πράγματα είναι διαφορετικά για τους πελάτες της Trust.Zone και έχετε υποστήριξη για τη συμμετοχή σε δραστηριότητες torrenting. Ο πελάτης VPN έρχεται ακόμη εξοπλισμένος με Automatic Kill Switch και διαφορετικές θύρες VPN για ασφάλεια κατά τη λήψη torrents.

Ανασκόπηση ιστοσελίδας Trust.Zone

Εάν συγκρίνουμε τον πάροχο με άλλους στην αγορά, η κριτική Trust.Zone μας αποκαλύπτει ότι ο ιστότοπος είναι αρκετά μοναδικός σε ολόκληρη την εμφάνισή του. Χρησιμοποιεί αρκετά ελκυστικά και φωτεινά χρώματα στην ιστοσελίδα της, η οποία είναι μια αναζωογονητική αλλαγή για να δείτε. Αν και επιθυμούμε να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά / εργαλεία, μαζί με την πρόσβαση σε ζωντανή συνομιλία, ο ιστότοπος εξακολουθεί να καταφέρνει να κάνει αρκετά καλά!

Ανασκόπηση ιστοσελίδας Trust.Zone

Αναθεώρηση υποστήριξης πελατών Trust.Zone

Η χρήση ενός VPN σε αυτήν την ημέρα και την ηλικία όπου κάθε επιχείρηση / κυβέρνηση είναι ανένδοτος για τον περιορισμό της πρόσβασης σε πληροφορίες μπορεί να πάρει αρκετά περίπλοκη. Προσθέστε αυτό σε ορισμένα απροσδόκητα προβλήματα / ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν λόγω ορισμένων σφαλμάτων σε εγγενείς εφαρμογές ή σφάλματος από τον ίδιο τον πάροχο, πρέπει να έχετε πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών. Ενώ η ζωντανή συνομιλία 24/7 δεν είναι διαθέσιμη, έχετε την επιλογή να στείλετε ένα εισιτήριο!

Αναφορά υποστήριξης πελατών Trust.Zone (1)

Απλά πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το θέμα, το τμήμα, τη σημασία και το μήνυμα. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε εικόνες για να παρουσιάσετε καλύτερα ένα πρόβλημα / πρόβλημα. Μόλις υποβάλετε ένα εισιτήριο, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε απάντηση εντός 24 ωρών. Εάν χρειάζεστε μια ταχύτερη λύση αντιμετώπισης προβλημάτων, τότε έχετε επίσης μια σελίδα FAQ, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα πιο κοινά σφάλματα.

Ανασκόπηση υποστήριξης πελατών Trust.Zone 2

Τελική ετυμηγορία

Η κριτική Trust.Zone μας αποκαλύπτει ότι ο πάροχος προσφέρει μια καλή γενική υπηρεσία που χρειάζεται λίγη δουλειά. Θα πρέπει να αναπτύξουν εγγενείς εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες και να αυξήσουν συγκεκριμένα τον αριθμό των λειτουργιών στον υπολογιστή-πελάτη των Windows. Οι ταχύτητες ήταν αρκετά καλές και δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα κατά την απεμπλοκή ιστοσελίδων με γεωγραφική κάλυψη ή την εμπλοκή σε P2P / Torrenting.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me