TigerVPN Αναθεώρηση 2019 – Ένα ισχυρό VPN που χρειάζεται λίγο push!

Η TigerVPN, που ιδρύθηκε το 2011, είναι ένας σλοβακικός πάροχος ασφαλών ιδιωτικών υπηρεσιών δικτύου. Το ανήκει ‘Τίγρη στην Εργασία’ - μια τεχνολογική εταιρεία που επικεντρώνεται στην παροχή παγκόσμιων λύσεων για την πλήρη ανωνυμία και την ιδιωτικότητα του διαδικτύου, παρακάμπτοντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

TigerVPN Επανεξέταση

Η υπηρεσία έχει κερδίσει πολλή δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια, παρέχοντας στους χρήστες ένα τεράστιο δίκτυο επιλογών διακομιστή, μαζί με στρατιωτική κρυπτογράφηση. Το TigerVPN δωρίζει ακόμη και το 2% των κερδών του σε ΜΚΟ φροντίδας ζώων. Βοηθούν να πληρώνουν για διαφημίσεις υιοθεσίας, καταφύγια ζώων και να χρηματοδοτούν προγράμματα αποστείρωσης.

Αυτό κάνει το TigerVPN ίσως το μόνο VPN στην αγορά που υποστηρίζει μια καλή αιτία. Συνεπώς, αν αγαπάτε τα ζώα ή είστε σε αναζήτηση ενός κοινωνικά συνειδητού παροχέα, είστε στην τύχη! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαλείο απορρήτου, διαβάστε αυτήν την αναλυτική επισκόπηση TigerVPN από το BestVPN.co!

Πλεονεκτήματα Μειονεκτήματα
1. Πολιτική καταγραφής μηδέν

2. Υποστήριξη Live Chat

3. Μια ενεργή παρουσία στα Social Media

4. Αποδέχεται πληρωμές Bitcoin

5.       Υποστηρίζει όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες

1. Επιπλέον Έξοδα για ταυτόχρονες συσκευές

2. Ελάχιστη εγγύηση επιστροφής χρημάτων

3. Πολύ δαπανηρό μηνιαίο σχέδιο

4. Αντιφατικές ταχύτητες

Επισκόπηση Τιμολόγησης TigerVPN

Η ανασκόπηση TigerVPN ανακαλύπτει ότι ο πάροχος προσφέρει τρία διαφορετικά σχέδια στους πελάτες του. Εάν επιλέξετε Zen Tiger, θα πρέπει να πληρώσετε μια υψηλή τιμή των 11,99 δολαρίων.

Αυτό προσεγγίζει σχεδόν την τιμολόγηση του ηγέτη της βιομηχανίας “ExpressVPN”, αλλά για λιγότερα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μόνο ταυτόχρονες συνδέσεις σε δύο συσκευές.

Ο πάροχος πρέπει βεβαίως να βελτιώσει τη μηνιαία τιμολόγησή του και να αυξήσει τα πολλαπλά εισόδημα του, αν θέλει να προσελκύσει περισσότερους πελάτες. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε μια καλύτερη συμφωνία πηγαίνοντας για ένα σχέδιο με μεγαλύτερη διάρκεια. Εάν πηγαίνετε για Hero Tiger (δωδεκάμηνη συνδρομή), λαμβάνετε έκπτωση 58%.

Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε 79,99 δολάρια για 1 έτος πρόσβασης στο VPN. Παίρνετε επίσης δωρεάν λογαριασμούς στο StickyPassword Premium και το Shimo VPN Manager, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνετε υποστήριξη για πέντε συσκευές ταυτόχρονα.

Ωστόσο, για την καλύτερη δυνατή τιμή, οι χρήστες μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο τριετούς συνδρομής. Σας δίνει μια τεράστια έκπτωση 77%! Ως εκ τούτου, πρέπει να πληρώσετε μόνο 99 δολάρια για κάθε 36 μήνες. Αυτό μπορεί να ακούγεται ακριβά για πολλούς, αλλά είναι στην πραγματικότητα μια καλή προσφορά για 3 χρόνια!

Επισκόπηση Τιμολόγησης TigerVPN

Δωρεάν Συνδρομή Premium StickyPassword

Με την εγγραφή στο πρόγραμμα των 12 μηνών, οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν συνδρομή στο StickyPassword Premium.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το εργαλείο είναι ένας ασφαλής διαχειριστής κωδικών πρόσβασης. Ενώ αυτό είναι πράγματι ένα ωραίο πρόσθετο χαρακτηριστικό, έχετε δεκάδες ελεύθερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, όπως τον Firefox’s ενσωματωμένο εργαλείο ή KeePass.

Shimo VPN Manager

Παρόμοια με το λογισμικό StickyPassword, το TigerVPN δίνει επίσης στους ετήσιους συνδρομητές έναν δωρεάν λογαριασμό για το Shimo VPN Manager.

Αυτή η εφαρμογή είναι ένα πρόγραμμα-πελάτης VPN για Mac OS. Ενώ η υπηρεσία προσφέρει ήδη μια ειδική εφαρμογή για χρήστες Mac, αυτή η εφαρμογή διευκολύνει ταυτόχρονα τη διαχείριση πολλαπλών δικτύων VPN.

TigerVPN Δωρεάν δοκιμή αναθεώρηση

Το TigerVPN δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή στους πελάτες. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το VPN, μπορείτε να ακυρώσετε το λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε την επιστροφή χρημάτων.

Τα χρήματα που λαμβάνετε θα προέρχονται από την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε αρχικά. Αν δεν μπορείτε να ακυρώσετε εντός επτά ημερών, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων.

TigerVPN Επισκόπηση της διάρκειας ζωής

Η ίδια η υπηρεσία δεν προσφέρει ένα πρόγραμμα συνδρομής καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής των πελατών της. Ωστόσο, διαπιστώσαμε ότι έχουμε βρει μια αξιοσημείωτη συμφωνία για τους προγραμματιστές της XDA.

Αυτή η συμφωνία σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες TigerVPN καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής σας με εκπληκτικό $ 25.99! Σε σύγκριση με την αρχική τιμή των 780 δολαρίων, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ένα εκπληκτικό ποσοστό έκπτωσης 95%. Τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε?

Η διαδικασία εγγραφής

Το TigerVPN έχει μια πολύ απλή και απλή διαδικασία εγγραφής. Κάνε κλικ στο “τιμολόγηση” καρτέλα, που βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας. Ο ιστότοπος θα σας ανακατευθύνει στη σελίδα παραγγελίας. Εδώ θα πρέπει να επιλέξετε ένα σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

TigerVPN Επισκόπηση της διάρκειας ζωής

Έχετε τρεις διαθέσιμες επιλογές: 1 μήνα, 12 μήνες και 3 χρόνια. Κάντε την επιλογή σας και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής σας. Έχετε πολλές επιλογές για να πληρώσετε για τη συνδρομή. Επιλέξτε ένα που λειτουργεί για εσάς και δεν θυσιάζει το απόρρητό σας.

δωρεάν αναθεώρηση δοκιμής tigervpn

Για αυτό το παράδειγμα, θα χρησιμοποιήσουμε την επιλογή Πιστωτική Κάρτα. Για την ενότητα λεπτομερειών πληρωμής, πληκτρολογήστε το όνομα στην κάρτα, τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης και τον κωδικό ασφαλείας. Επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να πληρώσετε π.χ. σε ευρώ, δολάριο ή GBP. Αφού γίνει, κάντε κλικ στο “Πλήρωσε τώρα” επιλογή για την ολοκλήρωση της ολοκλήρωσης του ελέγχου.

εγγραφή εγγραφής tigervpn

Αφού ο ιστότοπος επεξεργαστεί την πληρωμή, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εγγραφής από το TigerVPN. Θα λάβετε επίσης συνδέσεις λήψης για πελάτες VPN διαφορετικών πλατφορμών / λειτουργικού συστήματος. Κάντε λήψη και εγκαταστήστε τη σχετική. Εισαγάγετε το email και τον κωδικό σας. Επιλέξτε ένα διακομιστή και κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης!

Αποδεκτές μέθοδοι πληρωμών

Η επισκόπηση TigerVPN μας αποκαλύπτει ότι ο πάροχος προσφέρει περιορισμένα σημεία πληρωμής για την εγγραφή σε ένα σχέδιο. Οι πελάτες μπορούν να πληρώνουν μόνο μέσω πιστωτικών καρτών, όπως Visa και MasterCard, ηλεκτρονικών πορτοφολιών όπως PayPal και Bitcoin, καθώς και άμεσες μεταφορές μέσω του τραπεζιού, οι οποίες περιλαμβάνουν Mobiamo και Mint.

Μπορείτε ακόμη να εγγραφείτε στην υπηρεσία χρησιμοποιώντας έναν Κωδικό Άδειας Χρήσης. Απλά πληκτρολογήστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης, στη συνέχεια τον κωδικό της άδειας στο “Σειρά” σελίδα. Επιλέξτε το “Δίνω τη συγκατάθεσή μου και συμφωνώ με το TigerVPN’της πολιτικής απορρήτου GDPR της GDPR και των όρων και προϋποθέσεων” επιλογή και χτύπημα “Εξαργυρώνω”!

tigervpn μεθόδους πληρωμής

Επισκόπηση των διακομιστών TigerVPN

Σύμφωνα με την επισκόπηση TigerVPN, η υπηρεσία διαθέτει μια αρκετά καλή συλλογή διαθέσιμων διακομιστών, μπορείτε να παίξετε ελεύθερα παιχνίδια με χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση, να κατεβάσετε ταινίες HD και να παρακολουθήσετε ροές UHD. Όλοι οι διακομιστές προσφέρουν αξιόλογη ασφάλεια, ταχύτητες και ανωνυμία στους πελάτες.

Συνήθως, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με 300 διακομιστές σε 63 τοποθεσίες σε 43 χώρες. Ενώ αυτοί οι αριθμοί είναι μικρότεροι από τους διακομιστές PureVPN που προσφέρουν 300.000+ IP και 2000+ διακομιστές και το Surfshark VPN που προσφέρει 800+ διακομιστές. Ο πάροχος καλύπτει από την άποψη της ιδιωτικής ζωής και την απεμπλοκή.

Το μόνο αρνητικό σημείο για το TigerVPN είναι ότι διατηρεί το 30% του συνολικού εύρους ζώνης. Αυτό σημαίνει ότι οι διακομιστές τους μπορούν να κατανέμουν αυτόματα το εύρος ζώνης και τους πόρους. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές διακομιστή, ανατρέξτε στον παρακάτω λεπτομερή πίνακα που υπογραμμίζει τις διαθέσιμες θέσεις σύνδεσης:

Ευρώπη Ασία Βόρεια Αμερική νότια Αμερική Αφρική Ωκεανία
- Κίεβο

- Σόφια

- Ζυρίχη

- Παρίσι

- Όσλο

- Μιλάνο

- Μαδρίτη

- Λονδίνο

- Λισαβόνα

- Βαρσοβία

- Βιέννη

- Πράγα

- Δουβλίνο

- Μόναχο

- Μόσχα

- Κολωνία

Φρανκφούρτη

- Παλέρμο

- Λιουμπλιάνα

- Βουδαπέστη

- Κλάγκενφουρτ

- Στοκχόλμη

- Μάντσεστερ

- Κοπεγχάγη

- Άμστερνταμ

- Λουξεμβούργο

- Τόκιο

- Ταϊπέι

- Σεούλ

- Οσάκα

- Χονγκ Κονγκ

- Ανόι

- Ντουμπάι

- Δελχί

- Τζακάρτα

- Ιστανμπούλ

- Άγκυρα

- Βομβάη

- Μπανγκόκ

- Σιγκαπούρη

- Μαϊάμι

- Ντένβερ

- Σικάγο

- Σιάτλ

- Ατλάντα

- Τορόντο

- Νέα Υόρκη

- Μόντρεαλ

- Βανκούβερ

- Πόλη του Μεξικό

- Λος Άντζελες

- Ουάσιγκτον.

- Σάο Πάολο

- Σαντιάγκο

- Μπουένος Άιρες

- Ρίο Ντε Τζανέιρο

- Γιοχάνεσμπουργκ - Σίδνεϊ

Απορρήτου και Ασφάλεια

Το TigerVPN έχει μια επαληθευμένη φυσική τοποθεσία στο Karadzicova 8A, 821 08 Bratislava, Σλοβακία. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν είναι μια σκιερή υπηρεσία που προσπαθεί να κλέψει τα χρήματά σας ή να σας απαγάγει στην αποκάλυψη των πληροφοριών σας. Το VPN δηλώνει ότι οι πολύ εξειδικευμένοι μηχανικοί έχουν γράψει ολόκληρο τον κώδικα.

Αυτό εγγυάται ότι δεν υπάρχει πιθανότητα η δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο να είναι ανιχνεύσιμη σε οποιαδήποτε οντότητα. Για περαιτέρω ασφάλεια, το TigerVPN αναφέρει επίσης ότι είναι συμβατό με το PCI Level 1. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα δεδομένα χρήστη (ονόματα χρήστη, κωδικοί πρόσβασης και λεπτομέρειες πληρωμής) αποθηκεύονται σε μια εξαιρετικά ασφαλή εγκατάσταση υλικού.

Ανασκόπηση πρωτόκολλων TigerVPN

Ο παροχέας υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή πρωτόκολλα για την εγγύηση μιας ισχυρής και ασφαλούς σύνδεσης. Έχετε διαθέσιμα πρωτόκολλα PPTP, L2TP / IPSec και OpenVPN (TCP και UDP).

Χρησιμοποιώντας τους διαθέσιμους οδηγούς ρύθμισης, μπορείτε να ρυθμίσετε ακόμη και τις μη αυτόματες συνδέσεις L2TP και PPTP στην επιφάνεια εργασίας των Windows ή στο τηλέφωνο Android.

Το καλύτερο μέρος όλων: το TigerVPN δεν θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των χρηστών και την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής. Χρησιμοποιεί τα υψηλότερα στρατιωτικά ψηφιακά κρυπτογραφικά κρυπτογράφησης AES-256-CBC με RSA 2048-bit για ανταλλαγή κλειδιών.

Αυτό εγγυάται ότι οι υπηρεσίες τρίτων και οι κυβερνητικές υπηρεσίες δεν μπορούν να κατασκοπεύσουν τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο, κάτι που θα μπορούσε να σας κολλήσει σε περιπτώσεις κατά τις οποίες παραβιάζετε παράνομα τα torrents.

TigerVPN Torrenting / P2P Αναθεώρηση

Η ανασκόπηση TigerVPN μας ανακαλύπτει ότι ο πάροχος υποστηρίζει πράγματι P2P / Torrenting. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες από όλο τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν απεριόριστο διαμοιρασμό και λήψη αρχείων. Ωστόσο, δεδομένου ότι το VPN περιορίζει το εύρος ζώνης, ενδέχεται να μην λαμβάνετε αναγκαστικά υψηλές ταχύτητες.

Παρ 'όλα αυτά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι υπηρεσίες μπλοκ παρακάμπτουν τα τείχη προστασίας και εξασφαλίζει τη ροή σας δραστηριότητα παραμένει ιδιωτική.

Είναι ασφαλές το TigerVPN?

Κατά τη διάρκεια της επισκόπησης TigerVPN, εξετάσαμε προσεκτικά τη σελίδα Πολιτική απορρήτου για να διαπιστώσουμε εάν η υπηρεσία καταγράφει οποιαδήποτε δραστηριότητα χρήστη ή όχι. Προς ικανοποίησή μας, ο πάροχος ελέγχει πραγματικά όλα τα σωστά πλαίσια για να εγγυηθεί την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία. Το VPN δεν καταγράφει δεδομένα κίνησης ή δραστηριότητα περιήγησης.

Οι μόνες πληροφορίες που καταγράφει είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στοιχεία πληρωμής, και τα δύο από τα οποία αποθηκεύονται σε μια εξαιρετικά ασφαλής εγκατάσταση υλικού. Ωστόσο, η TigerVPN διατηρεί το δικαίωμα να διερευνά τα θέματα, εάν κάποιος χρήστης δεν ακολουθήσει τους Όρους Χρήσης ή η υπηρεσία παίρνει νομικά ζητήματα.

Το ίδιο το VPN δεν θα εκδώσει καμία πληροφορία στις νομικές αρχές, αλλά θα αναλύσει μόνο την κατάσταση για να αποτρέψει λανθασμένο υλικό που μεταδίδεται μέσω της υπηρεσίας ή / και στη υπολογιστική σας συσκευή. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν υπάρξει περιπτώσεις TigerVPN που να προδίδουν την εμπιστοσύνη των πελατών της!

TigerVPN Αναθεώρηση Netflix

Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το TigerVPN για να συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή και να απολαύσετε την αμερικανική έκδοση του Netflix. Το Best VPN για το netflix προσφέρει πολλές τοποθεσίες στις ΗΠΑ για να απολαύσετε τη μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη συλλογή τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών.

Μετά την απαγόρευση των VPN, ο πάροχος υπηρεσιών είναι μία από τις λίγες μόνο υπηρεσίες που σας παρέχουν απεριόριστη πρόσβαση στην υπηρεσία VoD, παρά το γεγονός ότι δεν προσφέρει αποκλειστικά IP στους χρήστες.

Αναθεώρηση υποστήριξης TigerVPN

Η αναθεώρηση TigerVPN μας επιβεβαιώνει ότι η υπηρεσία διαθέτει ένα πολύ ενεργό και εξυπηρετικό τμήμα υποστήριξης. Κάνοντας κλικ στο “βοήθεια” , ο ιστότοπος θα σας ανακατευθύνει σε μια γραμμή πλοήγησης. Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να αντιμετωπίσετε με το VPN και να λάβετε μια κατάλληλη λύση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

επανεξέταση υποστήριξης tigervpn

Εάν κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα, θα παρατηρήσετε άλλες τρεις επιλογές για να λάβετε βοήθεια. Εάν ξεκινήσετε απλά με το VPN, κάντε κλικ στο “Γενικές ερωτήσεις” και να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες του εργαλείου απορρήτου. Για τη ρύθμιση του TigerVPN, κατευθυνθείτε προς το “Οδηγίες χειροκίνητης εγκατάστασης (χωρίς εφαρμογές)”

tigervpn οδηγούς ρύθμισης

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας εκεί, κάντε κλικ στο “Αντιμετώπιση προβλημάτων” επιλογή. Ο ιστότοπος θα σας ανακατευθύνει σε μια σελίδα γεμάτη με οδηγούς ρύθμισης και άρθρα για την επίλυση συνήθων προβλημάτων για να γίνει ένας γκουρού TigerVPN. Μπορείτε ακόμη να συμβάλλετε στη σελίδα για να βοηθήσετε άλλους!

tutorials εγκατάστασης tigervpn

Εάν πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με την ομάδα υποστήριξης, επικοινωνήστε με την ζωντανή συνομιλία. Απλά κάντε κλικ στο μπλε και λευκό εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία της σελίδας. Εάν ένας εκπρόσωπος υποστήριξης είναι ενεργός, μπορείτε να παρουσιάσετε το ερώτημά σας για να λάβετε υποστήριξη. Αν όχι, αφήστε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Η ομάδα υποστήριξης θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσα σε μια κατάλληλη απάντηση σε 5 ή λιγότερες ώρες.

tigervpn live chat

Εάν όλες οι παραπάνω επιλογές δεν λειτουργούν για να πάρει τη σωστή βοήθεια, TigerVPN έχει επίσης μια πολύ ενεργή παρουσία των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για τους πελάτες της. Για περαιτέρω υποστήριξη, μπορείτε να επισκεφτείτε τους παρόχους υπηρεσιών Facebook, Twitter, Google+ και YouTube. Αντιδρούν αρκετά στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων!

tigervpn κοινωνική

Συμβατότητα εφαρμογών TigerVPN

Η ανασκόπηση TigerVPN μας αποκαλύπτει ότι η υπηρεσία είναι συμβατή με σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα και συσκευές. Έχετε αφιερωμένες εφαρμογές διαθέσιμες για συσκευές Windows, Mac OS, iOS και Android. Ταυτόχρονα, διαθέτετε εγχειρίδια καθοδήγησης για τη χρήση του VPN στο Raspberry Pi και Linux.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το VPN σε δρομολογητές ή συσκευές που υποστηρίζονται από το firmware dd-wrt / tomato, όπως συσκευές Chromecast, Apple TV και Roku, κάτι που είναι αξιοσημείωτο, τουλάχιστον!

TigerVPN Λήψη

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε τη σχετική εφαρμογή, απλώς επισκεφθείτε την “Κατεβάστε” σελίδα. Ο ιστότοπος θα εντοπίζει αυτόματα ποιο λειτουργικό σύστημα / συσκευή χρησιμοποιείτε. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η εφαρμογή θα ξεκινήσει την αυτο-λήψη. Μετά την ολοκλήρωση, απλά εγκαταστήστε το αρχείο για να απολαύσετε το TigerVPN.

Για μη αυτόματες λήψεις, οι χρήστες μπορούν να εξετάσουν την επικεφαλίδα στα αποκλειστικά καταστήματα του Google Play ή iTunes, αν χρησιμοποιείτε ένα smartphone!

TigerVPN Λήψη

TigerVPN Αναθεώρηση Reddit

Το TigerVPN διαθέτει αρκετά ενεργή παρουσία στο διαδίκτυο. Σε αντίθεση με άλλες καλύτερες υπηρεσίες vpn reddit, που απλά δημιουργούν ένα πρότυπο SaaS και ξεχνούν την τακτική ενημέρωση του ιστοτόπου τους ή την εκτέλεση οποιασδήποτε δραστηριότητας SM, η υπηρεσία συμμετέχει με ενθουσιασμό σε ιστότοπους / φόρουμ κοινωνικών μέσων.

Έχει ακόμη και τη δική της σελίδα Reddit, η οποία βοηθά τους πελάτες σε ποικίλα προβλήματα. Οι χρήστες του TigerVPN συμμετέχουν επίσης έντονα στην επίλυση νέων ζητημάτων μελών.

TigerVPN Αναθεώρηση Reddit

VPN Unlimited έναντι TigerVPN

Χαρακτηριστικά VPN Unlimited TigerVPN
Τιμολόγηση (Ετήσια) 39,99 δολάρια 79,99 δολάρια
Χώρες 70 43
Διακομιστές 1200 300
Πρωτόκολλα OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP
Κρυπτογράφηση 128-bit Blowfish και AES-256 AES-256-CBC στρατιωτική-βαθμού
Αρχεία καταγραφής Ναί Οχι
Torrents & P2P Επιτρέπεται Ναί Ναί
Με έδρα το ΗΠΑ (Συμμαχία Five Eyes) Σλοβακία (ασφαλής τοποθεσία)
Διακομιστές μεσολάβησης Ναί Ναί
Ταυτόχρονοι χρήστες 5+ 5 (Σχέδιο Τίγρη του Ήρωα)
Πρόσθετα χαρακτηριστικά Οχι Shimo VPN Manager

StickyPassword Premium

Τελική ετυμηγορία

Το TigerVPN είναι μια καλή επιλογή για εκείνους τους χρήστες που θέλουν να εκμεταλλευτούν μια καλή συλλογή διακομιστών, καθώς και πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως το Shimo VPN Manager και το StickyPassword Premium. Η ασφάλεια και η προστασία της ιδιωτικής ζωής που προσφέρει το VPN είναι εξαιρετική. Το μόνο πρόβλημα είναι η εξαιρετικά υψηλή τιμολόγησή του.

Πλεονεκτήματα

 1. Με έδρα τη Σλοβακία
 2. Υποστήριξη Live Chat
 3. Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
 4. Παρουσία Ενεργών Κοινωνικών Μέσων
 5. 7 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
 6. Αφιερωμένες εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες
 7. AES-256-CBC Στρατιωτική Κρυπτογράφηση
 8. Υποστηρίζει Ανώνυμες Πληρωμές (Bitcoin)

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή διαθέσιμη για δοκιμές
 2. Μια συνολική ακριβή υπηρεσία VPN
 3. Βελτίωση που απαιτείται για P2P / File Sharing
 4. Ασυνέπειες ταχύτητες και κράτηση εύρους ζώνης 30%

Surfshark, NordVPN και PureVPN - αν και πιο εμφανή ονόματα, διαθέτουν τις φτηνότερες τιμές vpn. Ταυτόχρονα, προσφέρουν πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά. Το TigerVPN έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί ως ηγέτης στην αγορά, αλλά χρειάζεται μια ώθηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα πρέπει να βελτιώσουν τη διαθεσιμότητα του διακομιστή τους (προσθέστε περισσότερες τοποθεσίες και χώρες) και ταχύτητες.

Το VPN πρέπει επίσης να προσθέσει αποκλειστικές διευθύνσεις IP στις καταχωρήσεις χαρακτηριστικών τους, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι οι VoDs σήμερα είναι όλο και πιο έξυπνοι. Το TigerVPN μπόρεσε μόνο να ξεμπλοκάρει το Netflix μετά τη δοκιμή πολλών αμερικανικών διακομιστών. Οι στατικές διευθύνσεις IP διευκολύνουν τη ζωή τόσο για τους παρόχους όσο και για τους πελάτες!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me