SpyOff VPN Αναθεώρηση 2020

Δικαιοδοσία Σαν Μαρίνο
Τιμή 9.99
Διακομιστές 300+
Αρχεία καταγραφής Οχι
Κρυπτογράφηση AES-256
Ξεμπλοκάρει το Netflix Ναί
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Ναί
Συνιστάται  Ναί
Δικτυακός τόπος https://www.www.spyoff.com/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple, Desktop, Chrome

Το SpyOff VPN με βάση το San Marino είναι αρκετά νέο & ιδιωτικός πάροχος ιδιωτικού απορρήτου και αποτελεί μέρος της Sareta S.r.I.  Το SpyOff βασίζεται στην αποστολή να σας κρατήσει ανώνυμη στο διαδίκτυο ενώ κάνετε περιήγηση, λήψη και λήψη βίντεο. Όντας ένας από τους πρώτους ιστότοπους που θα εξετάσουν τον SpyOff, θα αναλύσουμε τον πάροχο’προσφέροντας παράλληλα ευγενικό συμπέρασμα εάν το εμπορικό σήμα έχει πραγματικά το τρίξιμο για να επιβιώσει από την ανελέητη καλύτερη vpn βιομηχανία.


spyoff-αναθεώρηση

Η αναθεώρηση Spy Off για το 2017 θα έχει ως στόχο να παρουσιάσει όλα τα ευρήματα και τις δοκιμές όσο το δυνατόν πιο διαφανή. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τα σχόλια SpyOff VPN για διακομιστές, τιμολόγηση, συμβατότητα, υποστήριξη και πολλά άλλα. Η ιστοσελίδα έχει ένα αρκετά απλό σχεδιασμό κάτι που πραγματικά με εντυπωσιάζει όταν αυτό’είναι ένας νέος πάροχος.

Ενημέρωση: Μην ξεχάστε να διαβάσετε τον εκτενή οδηγό μας για τις αναθεωρήσεις vpn.

Πακέτα VPN SpyOff & Ανασκόπηση τιμών

Το SpyOff προσφέρει 3 εκπληκτικά πακέτα ανάλογα με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν. Τα τρία σχέδια περιλαμβάνουν:

spyoff-τιμολόγηση-αναθεώρηση

 • Starter - προσφέρεται για € 9,99 ανά μήνα
  • 300+ εξυπηρετητές σε 21 χώρες
  • 14.000 διευθύνσεις IP για να κρύβονται πίσω
  • 15 ημέρες δοκιμής με ακύρωση ανά πάσα στιγμή
  • Κρυπτογράφηση δεδομένων AES 256bit
  • Πρόσβαση πολλαπλών χρηστών με έναν λογαριασμό (3 ταυτόχρονους χρήστες)
  • Διαθέσιμες εφαρμογές για Windows, Mac OSx, Android & iOS
  • Απεριόριστο εύρος ζώνης & Δεδομένα
 • Premium - προσφέρεται για € 6.99 ανά μήνα
  • Ετήσια μόνο εγγραφή (Onetime 88 πληρωμή ανά δωδεκάμηνο)
  • 300 διακομιστές σε 21 χώρες
  • 14.000 διευθύνσεις IP για να κρύβονται πίσω
  • 15 ημέρες δοκιμής με ακύρωση ανά πάσα στιγμή
  • Κρυπτογράφηση δεδομένων AES 256bit
  • Πρόσβαση πολλαπλών χρηστών με έναν λογαριασμό (3 ταυτόχρονους χρήστες)
  • Διαθέσιμες εφαρμογές για Windows, Mac OSx, Android & iOS
  • Απεριόριστο εύρος ζώνης & Δεδομένα
 • Premium Plus - προσφέρεται για $ 9.99 το μήνα
  • Ετήσια μόνο εγγραφή (Onetime 88 πληρωμή ανά δωδεκάμηνο)
  • 300 διακομιστές σε 21 χώρες
  • 14.000 διευθύνσεις IP για να κρύβονται πίσω
  • 15 ημέρες δοκιμής με ακύρωση ανά πάσα στιγμή
  • Κρυπτογράφηση δεδομένων AES 256bit
  • Πρόσβαση πολλαπλών χρηστών με έναν λογαριασμό (3 ταυτόχρονους χρήστες)
  • Διαθέσιμες εφαρμογές για Windows, Mac OSx, Android & iOS
  • Απεριόριστο εύρος ζώνης & Δεδομένα
  • Ανώνυμη Premium Live Υποστήριξη
  • Πρόσβαση στο Usenet με χωρητικότητα 1 GB (εφάπαξ)
  • Αποκλειστικές συμβουλές και κόλπα για την πλήρη αξιοποίηση του VPN σας

Αποκτήστε το SpyOff

SpyOff Servers Review

spyoff-servers-αναθεώρηση

Η SpyOff δημιουργεί ένα δίκτυο VPN σε 21 χώρες που τροφοδοτείται από τους 325 διακομιστές. Οι τοποθεσίες φαίνονται χειροκίνητα για να εξασφαλιστεί η κάλυψη στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες για την περιήγηση ειδήσεων & ψυχαγωγία, υπηρεσίες συνεχούς ροής και χερσαίες εκδρομές.

Οι δημοφιλείς προορισμοί που περιλαμβάνονται στο δίκτυο είναι το Βέλγιο, η Γερμανία, οι Κάτω Χώρες, το Λουξεμβούργο, η Ελβετία και η Νότια Κορέα, μεταξύ άλλων τοποθεσιών υψηλής ταχύτητας. Αν και ο δικτυακός τόπος FAQ και knowledgebase δεν κάνει καμία αναφορά στις λέξεις torrents & P2P sharing files, “λήψης” έχει αναφερθεί συχνά στην ιστοσελίδα. Επομένως, μπορείτε να κάνετε λήψη μέσω λογισμικού P2P & torrent όταν είναι συνδεδεμένοι σε επιλεγμένες τοποθεσίες (Ολλανδία, Βέλγιο & Λουξεμβούργο συνιστάται).

Έτρεξα δοκιμές ταχύτητας με φλας, ενώ συνδέθηκε με 5 δημοφιλείς τοποθεσίες που προσέφερε το SpyOff. Χρησιμοποιώντας την επιλογή υψηλής ταχύτητας στην εφαρμογή των Windows, πραγματοποίησα δοκιμή σε πραγματικό χρόνο με σύνδεση 3 Mbps υπό ελεγχόμενες συνθήκες. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Υπηρέτης ΚατεβάστεPing
ΗΠΑ 2.19Mbps 279ms
Ηνωμένο Βασίλειο 2.81Mbps 168ms
Καναδάς 2.40Mbps 209ms
Ολλανδία 2.60Mbps 146ms
Γερμανία 2,91 Mbps 129ms

Ήμουν πραγματικά αισιόδοξος για τα αποτελέσματα και ο SpyOff δεν απογοήτευσε. Το SpyOff VPN προσφέρει μια πολύ ισχυρή υποδομή δικτύου και παρόλο που οι χρόνοι Ping ήταν υψηλοί, όπως βλέπετε παραπάνω, οι δοκιμές κατέγραψαν εκπληκτική ταχύτητα. Θα πρότεινα τη ροή των χρηστών και των χρηστών του torrent να δοκιμάσουν το SpyOff, αφού το δίκτυό τους υπολειτουργεί ακόμα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη SpyOff VPN και να γράψετε σε αυτά χρησιμοποιώντας την ενότητα Ticket.

Αποκτήστε το SpyOff

Επισκόπηση υποστήριξης SpyOff VPN

SpyOff’Η ανασκόπηση της υποστήριξης της εταιρίας εντοπίζει τρία κανάλια για να αποκτήσει πελάτη & τεχνική βοήθεια:

 1. Ιστοσελίδα Συχνές ερωτήσεις

Μια ειδική σελίδα για να απαντήσετε σε όλα τα βασικά ερωτήματα που σχετίζονται με την υπηρεσία σας, όπως το VPN, οι υπηρεσίες SpyOff, οι συνδέσεις στο Internet κλπ.

 1. Γλωσσάριο ιστοτόπου

Αυτό το αλφαβητικά αρχειοθετημένο τμήμα παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του SpyOff, τις τοπικές υπηρεσίες, τις πληροφορίες θυγατρικών, τις εφαρμογές και άλλες πτυχές του παρόχου.

 1. Γνωσιακή Βάση Ιστοσελίδων (Διαθέσιμη στα Γερμανικά & Αγγλικά)

Η βάση γνώσεων είναι μια αναλυτική κατηγοριοποιημένη βιβλιοθήκη των τελευταίων & δημοφιλή άρθρα σχετικά με το εμπορικό σήμα. Η ενότητα επιδιώκει να απαντήσει σε ερωτήσεις πληρωμής, λογαριασμού, διαμόρφωσης και συμβατότητας.

 1. Σύστημα εισιτηρίων

Το σύστημα εισιτηρίων είναι σήμερα η ηλεκτρονική σας επιλογή για να προσεγγίσετε τις ομάδες διαχείρισης, τις τεχνολογικές ομάδες και άλλα μέλη της υποστήριξης του SpyOff. Αυτή η αφιερωμένη σελίδα εισιτηρίων παρέχει επίσης άμεση πρόσβαση στη βάση γνώσεων. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από την ίδια τη σελίδα του εισιτηρίου που είναι σχεδιασμένη να είναι υποκειμενική όταν έρχεται σε επαφή με την υποστήριξη με την επιλογή να επισυνάψετε αρχεία εάν απαιτείται.

SpyOff μέθοδοι πληρωμής

Μία από τις απογοητευτικές εντυπώσεις αυτής της επανεξέτασης VPN του SpyOff ήταν όταν φτάσα στη σελίδα επεξεργασίας πληρωμών. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος πληρωμής, Πιστωτική Κάρτα με μόνο MasterCard και VISA αποδεκτή για την επεξεργασία πληρωμών.

spyoff-μεθόδους πληρωμής

Έχοντας έναν ενιαίο επεξεργαστή πληρωμής δεν το κάνει’t κάνουν την υπηρεσία να φαίνεται κακή, δεδομένου ότι ο πάροχος είναι τόσο νέος όσο και πάροχος VPN σχετικά μικρής κλίμακας, θα τους δώσουμε χρόνο να δούμε πώς βελτιώνουν την προσφορά μέχρι το επόμενο έτος’s SpyOff αναθεώρηση οφείλεται.

Ανασκόπηση συμβατότητας SpyOff

Η συμβατότητα δεν αποτελεί πρόβλημα για το SpyOff καθώς παρουσιάζεται αυτή η κριτική, ο πάροχος έχει σχεδιαστεί τοπικά & διαχειριζόμενες εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android. Το SpyOff VPN μπορεί επίσης να ρυθμιστεί μέσω των μηχανών Linux Ubuntu, με κατάλληλα μαθήματα διαθέσιμα στα τμήματα Γλωσσάρι και Tutorial.

Όλες οι εφαρμογές SpyOff είναι διαθέσιμες από τα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών τους, ενώ μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής των Windows απευθείας από τον ιστότοπο του SpyOff. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε με μη αυτόματο τρόπο οποιαδήποτε από τις συμβατές συσκευές μέσω της σελίδας οδηγών ρύθμισης, εκτός από την αγορά δρομολογητών VPN απευθείας από το SpyOff VPN’της ιστοσελίδας της εταιρείας. Ήμουν πολύ χαρούμενος που βλέπω να συστήνουν δύο δροσερούς δρομολογητές συμβατούς με DDWRT VPN αντί για περιττές συσκευές.

Αποκτήστε το SpyOff

SpyOff VPN App για Windows

Έχω ερωτευτεί αληθινά με αυτόν τον πάροχο’μετά την εξέταση της εφαρμογής των Windows. 2 κλικ διαδικασία αυτόματης εγκατάστασης, καθώς και αυτο-διαμορφώνοντας είναι όλοι οι αρχάριοι θα χρειαστεί. Η εφαρμογή SpyOff Windows είναι απλή στην εγκατάσταση και ελπίζω ότι οι περισσότεροι χρήστες θα συμφωνήσουν ότι είναι εύκολο στη χρήση. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι ελκυστικό και η σταθερότητα εφαρμογών είναι υπέροχη (έχει συνδεθεί από 27 ώρες στον υπολογιστή μου & 21 ώρες στο τηλέφωνό μου), τόσο γεμάτα σημεία εκεί.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι τόσο γελοία απλό και φιλικό, ακόμη και ένα άτομο χωρίς εμπειρία VPN μπορεί να εξοικειωθεί με την εφαρμογή μέσα σε λίγα λεπτά. Η εφαρμογή "μία καρτέλα" σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ποια λειτουργία θέλετε να χρησιμοποιήσετε, να αποκτήσετε πρόσβαση στην περιοχή του λογαριασμού σας και να αποκτήσετε πρόσβαση υποστήριξης υψηλής ποιότητας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον παροχέα μέσω των κοινωνικών προφίλ τους.

SpyOff VPN Tutorials

Σε περίπτωση που οι εφαρμογές παροχέων δεν είναι το φλιτζάνι τσαγιού σας, το SpyOff διασφαλίζει ότι παραμένετε προστατευμένοι χρησιμοποιώντας τα σεμινάρια τους για να ρυθμίσετε το VPN με μη αυτόματο τρόπο. Εκπαιδευτικά σεμινάρια διατίθενται στον πάροχο’στην ιστοσελίδα του “οδηγούς εγκατάστασης” Ενότητα. Μια πτυχή που παρατηρούσα συνεχώς κατά τη διεξαγωγή αυτής της αναθεώρησης του SpyOff VPN είναι ότι η υπηρεσία ήταν ότι ο πάροχος προσπαθεί πάντα να προσφέρει κάτι επιπλέον.

spyoff-setup-οδηγούς

Αν κοιτάξετε το SpyOff VPN’s σελίδα οδηγών ρύθμισης, μια πρόσθετη “Προσαρμοσμένες και προαιρετικές ρυθμίσεις ειδικών” μενού σας περιμένει. Αυτή η ενότητα αποσκοπεί κυρίως στην προσέλκυση χρηστών που επιθυμούν να ρυθμίσουν και να τροποποιήσουν με μη αυτόματο τρόπο τις συσκευές τους με το SpyOff VPN.

Πρωτόκολλα SpyOff & Επισκόπηση κρυπτογράφησης

Ανασκόπηση του SpyOff VPN’τα πρωτόκολλα που μου προσέδωσαν, μου άρεσε πραγματικά πως πέρασαν την τεχνική φρασεολογία για να βελτιώσουν την κατανόηση των τεχνολογιών σήραγγας. Αντί να αναφερθεί η δύσκολη κατανόηση της τεχνικής πλευράς των πρωτοκόλλων σήραγγας, το SpyOff VPN παραθέτει πρωτόκολλα σήραγγας διαλογής τους με ταχύτητα & ασφάλεια. Το’είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους αρχάριους να γνωρίσουν τα διαφορετικά πρωτόκολλα από την ασφάλειά τους & Ταχύτητα. Τα καταχωρημένα πρωτόκολλα σήραγγας SpyOff περιλαμβάνουν:

 1. Ισορροπία - L2TP / IPSec (όταν χρησιμοποιείται με κρυπτογράφηση 128bit)
 2. Expert Mode - ρυθμίστε το L2TP & OpenVPN με μη αυτόματο τρόπο (δυνατότητα χρήσης και των 128bit & Κλειδιά κρυπτογράφησης 256bit)
 3. Υψηλή ταχύτητα - PPTP (κυρίως για streaming μόνο, κρυπτογράφηση 128bit μόνο)
 4. Ultra Secure - OpenVPN (κρυπτογράφηση AES 256bit)

Μου αρέσει ιδιαίτερα ότι το SpyOff επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει την ασφάλεια και την ταχύτητά του ενώ είναι συνδεδεμένο με την υπηρεσία. Για να διασφαλίσετε ότι αυτό το SpyOff VPN παρέχει τη δυνατότητα χρήσης και των δύο AES 128bit & 256bit πρότυπα κρυπτογράφησης.

Αποκτήστε το SpyOff

Καταγραφή SpyOff & Πολιτική Απορρήτου

Το SpyOff VPN προσφέρει μια αξιοπρεπή πολιτική απορρήτου, και λέω αξιοπρεπή δεδομένου ότι καταγράφουν προσωπικά στοιχεία. Τώρα θυμάστε, το SpyOff VPN είναι α “Μητρώα μηδενικής δραστηριότητας” VPN πάροχος, αυτό σημαίνει ότι καμία από τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο και τη σύνδεση Time Stamps δεν θα καταγραφεί. Ωστόσο, ο πάροχος απαιτεί τα ακόλουθα δεδομένα για την επεξεργασία λογαριασμών:

 • όνομα και επώνυμο,
 • τα στοιχεία της διεύθυνσής σας,
 • αριθμός τηλεφώνου,
 • Οι λεπτομέρειες πληρωμής,
 • έγκυρο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τα προσωπικά δεδομένα συνήθως αποθηκεύονται μέσω της θητείας της συνδρομής σας και όταν κλείσετε το λογαριασμό σας με το SpyOff VPN, τα δεδομένα διαλύονται τελείως χωρίς να έχετε αποθηκεύσει κανένα από τα προσωπικά σας στοιχεία που διατηρούνται σε διακομιστές.

Το SpyOff VPN διατηρεί τα κατάλληλα προφίλ όλων των χρηστών, αλλά αναφέρει ότι τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για:

 • Η χρήση των υπηρεσιών που προσφέρει η Sareta S.r.l., καθώς και η διαφήμιση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπό την προϋπόθεση ότι ο χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.
 • Η συνεχής περαιτέρω ανάπτυξη και διασφάλιση της προσφοράς μας, καθώς και η αποτελεσματική διαχείριση των υπηρεσιών μας.

Η πολιτική απορρήτου καθιερώνει επίσης σαφώς ότι μόλις καταγραφούν οι προαναφερόμενοι σκοποί, τα δεδομένα συμπεριφοράς από τα cookies και οι βάσεις δεδομένων SpyOff διαγράφονται.

SpyOff δωρεάν δοκιμή

Ανεξάρτητα από το πακέτο στο οποίο έχετε εγγραφεί, το SpyOff σας δίνει μια δωρεάν δοκιμή αξιολόγησης 15 ημερών για να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλους τους premium servers, όλα τα χαρακτηριστικά premium, και να δικαιούστε πλήρη επιστροφή χρημάτων αν ακυρωθεί η εγγραφή. Θυμηθείτε ότι η δωρεάν δοκιμή απαιτεί την επεξεργασία των στοιχείων της κάρτας σας, μετά από 15 ημέρες θα χρειαστεί να ακυρώσετε τη συνδρομή με μη αυτόματο τρόπο, διαφορετικά θα χρεωθεί ανάλογα.

Αναθεωρητής’s ετυμηγορία

Ήταν πραγματικά έκπληκτος από το πόσο καλά σχεδιασμένο & η διαχείριση του SpyOff VPN είναι ως εμπορικό σήμα. Όντας μια νέα υπηρεσία δεν μπορούσα’Δεν το πιστεύω ο ίδιος όταν σημείωσα την μάρκα υπέροχη 4 από τα 5, Το να είσαι ειλικρινής ο SpyOff αξίζει αυτό το σεβασμό.

Χαρακτηριστικά μου άρεσε

 • Μεγάλο επιλεγμένο δίκτυο διακομιστών
 • Εξαιρετικές ταχύτητες διακομιστή
 • Μεγάλη απόδοση εφαρμογών στα Windows και στο Android
 • Αξιοπρεπής τιμολόγηση για 6 μήνες & Σχέδια 12 μηνών
 • Εξαιρετική επιλογή πρωτοκόλλων με στρατιωτική κρυπτογράφηση
 • Πολύ καλά κανάλια υποστήριξης & Υπηρεσίες
 • 15 ημέρες δωρεάν δοκιμή
 • Χείμαρος & Υποστήριξη P2P

Χαρακτηριστικά για να εργαστείτε

 • Ακριτή μηνιαία τιμολόγηση
 • Διατηρεί αναγνωρίσιμα δεδομένα χρήστη (όχι όμως αρχεία καταγραφής)
 • Πληρωμή δωρεάν δοκιμής
 • Μόνο μία μέθοδος πληρωμής

Αποκτήστε το SpyOff

Похожие статьи

 • GOOSE VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Ολλανδία Τιμή $ 1.99 Διακομιστές 71 Αρχεία Κρυπτογράφησης AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix Δεν Torrenting Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Δεν Συνιστώμενη Δεν Ιστοσελίδα...

 • IPVanish Review 2020

  Jurisdiction Ηνωμένες Πολιτείες Τιμή $ 6.49 / Μήνα Διακομιστές 1000+ Μητρώα Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix Δεν Torrenting Ναι Έργα στην Κίνα Ναι Συνιστάται...

 • Απόκρυψη του IP VPN μου για το 2020

  Jurisdiction Ηνωμένες Πολιτείες Τιμή $ 2.91 / μήνα Διακομιστές 120 Αρχεία Κρυπτογράφησης AES-256 Ξεκλείδωμα Netflix Δεν Torrenting Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Δεν Συνιστώμενη Όχι...

 • Betternet VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 2.99 / mo σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 10 διακομιστές σε 10 Χώρες Αρχεία καταγραφών Κρυπτογράφηση δεδομένων χρηστών AES-256 (Πληρωμένο) | AES-CBC-128 bit...

 • PureVPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Χονγκ Κονγκ Τιμή $ 2.91 / mo σε διακομιστές 2ετών σχεδίων 2.000+ σε 140+ Χώρες καταγραφής Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής Πιστοποίηση κρυπτογράφησης AES-256-CBC ξεμπλοκάρει το Netflix...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me