Shellfire VPN αναθεώρηση 2019

Δικαιοδοσία Γερμανία
Τιμή $ 3.97 / μήνα ($ 95.16 για 2 χρόνια)
Διακομιστές 37
Αρχεία καταγραφής Οχι
Κρυπτογράφηση AES-256
Ξεμπλοκάρει το Netflix Οχι
Torrenting Οχι
Έργα στην Κίνα Οχι
Συνιστάται  Οχι
Δικτυακός τόπος https://www.shellfire.net/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple

Το ShellFire VPN είναι μια παλιά υπηρεσία. Ξεκινώντας τις δραστηριότητές της το 2002, ο πάροχος εδρεύει στη Γερμανία και προσφέρει το δικό του καλύτερη συμφωνία συνδρομής σε $ 3,97 / μήνα (2 Έτος Deal).

Ωστόσο, αυτό το VPN, αντί να επιλύει τα προβλήματα των χρηστών, έχει πολλά σημαντικά ζητήματα που το καθιστούν μια πολύ ακατάλληλη επιλογή ως VPN για να επιλέξει οποιοδήποτε σκοπό.

Διενεργήσαμε εκτενείς δοκιμές και αναλύσαμε όλες τις πτυχές αυτού του παρόχου σχετικά με την ασφάλεια, το ξεκλείδωμα, το απόρρητο, τη συμβατότητα και την υποστήριξη για να καταλήξουμε σε πλήρη Shellfire VPN Review 2019.

Άφησε λοιπόν’s.

ShellFire VPN Δικαιοδοσία και καταγραφή της Πολιτικής Επισκόπησης:

Η Shellfire VPN εδρεύει στη Γερμανία. 

Και αυτό’είναι ένα μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά την ιδιωτική ζωή των χρηστών.

Η Γερμανία είναι μέρος του “Συμμαχία των ματιών” που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αναγκάσει τα VPN να παράσχουν ευαίσθητες πληροφορίες για τους χρήστες όταν απαιτείται, είναι επίσης υποχρεωμένη στο πλαίσιο της συμμαχίας να μοιράζεται και να συνεργάζεται με τα κράτη μέλη όταν παρέχουν παρόμοια παραγγελία δεδομένων για τα VPN στη χώρα.

Ακούγεται λίγο περίπλοκο σωστά?

Επιτρέψτε μου να σας διευκολύνω ακόμα περισσότερο.

Η Γερμανία μπορεί να αποκτήσει τυχόν αποθηκευμένα δεδομένα χρήστη από τη Shellfire VPN και έτσι μπορεί οποιαδήποτε χώρα μέλος της συμμαχίας 14 Eyes εάν υποβάλει αίτημα στη Γερμανία. 

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο πολλά από τα κορυφαία VPN βρίσκονται σε σκοτεινές τοποθεσίες όπως ο Παναμάς και οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι και αυτό’επειδή θέλουν να βρίσκονται σε ένα μέρος όπου κέρδισαν’t αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να λαμβάνουν εντολή διακανονισμού δεδομένων από την κυβέρνηση οποιαδήποτε στιγμή.

Το Shellfire VPN σίγουρα χάνει μερικά σημαντικά σημεία εξαιτίας αυτής της αγκαθωτότητας.

Ο πάροχος, ωστόσο, δεν το κάνει’t να διατηρήσετε όλα τα σημαντικά αρχεία καταγραφής δραστηριότητας των χρηστών.

Η εταιρία’Ο επίσημος ιστότοπος της χώρας μας αναφέρει

“Τα δεδομένα σύνδεσης και χρήσης (π.χ. μεταφορές αρχείων, χρόνοι σύνδεσης) συλλέγονται μόνο εάν απαιτούνται ως μέσο λογιστικής. Αυτό δεν ισχύει για τα κατ 'αποκοπήν τέλη.”

Τα χρονικά σήματα σύνδεσης και το εύρος ζώνης είναι οι μόνοι δύο τύποι αρχείων καταγραφής που τηρούνται από τη Shellfire VPN, εκτός από προσωπικές πληροφορίες όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τα στοιχεία πληρωμής σας για να διατηρήσετε τη λειτουργία του λογαριασμού σας.

Αυτή η πολιτική αρχείων καταγραφής με γνώμονα την ιδιωτικότητα από τη Shellfire VPN ανακουφίζει από τους κινδύνους που υπάρχουν σε μια χώρα 14 ματιών όπως η Γερμανία, διότι εάν ένας πάροχος δεν’δεν αποθηκεύει τα αρχεία καταγραφής, δεν θα έχει καμία πληροφορία για να παραδώσει στις αρχές, ακόμη και αν το απαιτούν.

Shellfire VPN Κρυπτογράφηση και Επισκόπηση πρωτοκόλλου

Το Shellfire VPN χρησιμοποιεί στρατιωτική κρυπτογράφηση AES-256 για την προστασία των δεδομένων των χρηστών ταξιδεύοντας στις συνδέσεις VPN.

Η στρατιωτική κρυπτογράφηση είναι αδιαπέραστη, πράγμα που σημαίνει ότι κανένας από τους πιο ευτυχισμένους από τους χάκερ δεν μπορεί να περάσει.

Ακόμη και μέσω κβαντικών υπολογιστών, θα χρειαστούν χιλιάδες χρόνια για να αποκρυπτογραφήσουν δεδομένα κρυπτογραφημένα μέσω αυτού του επιπέδου κρυπτογράφησης.

Το Shellfire VPN προσφέρει επίσης πρωτόκολλα OpenVPN, PPTP και IPSec. 

Τα πρωτόκολλα ασφαλίζουν τα τελικά σημεία σύνδεσης. Με πιο απλές λέξεις, αν η κρυπτογράφηση προστατεύει τα πραγματικά δεδομένα σας από τη χρήση τους από λάθος άτομα, τα πρωτόκολλα εξασφαλίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα κατά πρώτο λόγο κατευθύνοντάς την μέσω ασφαλούς σήραγγας.

Το OpenVPN είναι το πιο ασφαλές πρωτόκολλο εκεί έξω χωρίς γνωστά ευπάθειες ασφαλείας. Το’s με τεχνολογία SSL, η οποία παράγει ειδικά κλειδιά για την έναρξη της σύνδεσης και τα τελικά σημεία δίνοντας κάθε σύνδεση απίστευτη ασφάλεια.

Το’Είναι πολύ ωραίο ότι το Shellfire VPN προσφέρει αυτό το πρωτόκολλο επειδή τα άλλα πρωτόκολλα που προσφέρει, δηλ. το PPTP και το IPSec δεν είναι τόσο ασφαλή και έχουν επιτεθεί σε προηγούμενες περιπτώσεις.

Το Shellfire VPN έχει τα δύο αυτά πράγματα σωστά, αλλά αυτό’είναι ακριβώς γι 'αυτό, καθώς υπάρχουν πολλές άλλες τρύπες στο χώρο της ασφάλειας που το καθιστούν άχρηστο για έναν χρήστη VPN που ανησυχεί για την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία.

Shellfire VPN Επανεξέταση δοκιμής διαρροής IP:

Οι δοκιμές διαρροής IP είναι αναπόσπαστο στοιχείο για τον έλεγχο οποιασδήποτε υπηρεσίας VPN, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν προστατεύεται και αποκρύπτεται το πραγματικό IP σας μέσω του VPN.

Για το σκοπό αυτό, διεξήγαμε πολλές δοκιμές διαρροών IP.

Αλλά απογοητευτικά, Το Shellfire VPN διαρρέει το πραγματικό σας IP και είναι ιδιαίτερα επιρρεπές σε διαρροές WebRTC.

Αυτό καθιστά το Shellfire VPN ακατάλληλο για σχεδόν όλα τα είδη λειτουργιών που σχετίζονται με το VPN, όπως Torrenting, ανωνυμία, αποδέσμευση Netflix, παρακάμπτοντας τη λογοκρισία και πολλά άλλα.

Σοβαρά, αυτός ήταν ο μεγαλύτερος διανομέας όλων αυτών.

Αυτό που κάνει το θέμα χειρότερο είναι ότι ο παροχέας δεν προσφέρει έναν αυτόματο διακόπτη kill, ο οποίος αποκλείει αυτόματα τη συσκευή σας από την πρόσβαση στο Internet όταν διακόπτεται η σύνδεση VPN.

Αυτό προστατεύει την IP σας από την έκθεση, καθώς υπάρχει κάτι που εμποδίζει τη συσκευή να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς τη σύνδεση VPN.

shellfire ip αναθεώρηση δοκιμής διαρροής

Shellfire VPN Τιμολόγηση και δωρεάν δοκιμή αναθεώρηση:

Το Shellfire VPN προσφέρει προς το παρόν τρεις διαφορετικούς τύπους σχεδίων τιμολόγησης. Όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται από τη Shellfire VPN είναι διαθέσιμα σε κάθε σχέδιο με τις συμφωνίες εγγραφής να διαφέρουν μόνο για την περίοδο για την οποία αποκτάται η εγγραφή.

  • Μηνιαία εγγραφή: 8,36 $ / μήνα
  • Ετήσια εγγραφή: $ 5.31 / μήνα ($ 63.66 χρεώνεται μία φορά)
  • Δύο χρόνια εγγραφής: 3,97 $ / μήνα (95,16 $ χρεώνονται μία φορά)

Η μηνιαία συμφωνία και η ετήσια διαπραγμάτευση και οι δύο έχουν τιμές αρκετά υψηλές και δεν βρίσκονται μέσα στο προσιτό εύρος καθόλου. Η τιμή που αναφέρει ο πάροχος για αυτά τα σχέδια είναι υπερβολικά υψηλή λαμβάνοντας υπόψη τα προσφερόμενα χαρακτηριστικά.

Το μόνο καλό σχέδιο εδώ είναι η Shellfire VPN’διάρκειας δύο ετών, κοστίζοντας τον χρήστη $ 3,97 / μήνα. Είναι προσιτό αλλά όταν μπορείτε να πάρετε μια πολύ καλύτερη VPN όπως Surfshark για 1,99 δολάρια / μήνα για τη διετή διεξαγωγή τηςl, η οποία έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει, ακόμα και το Shellfire VPN’η καλύτερη συμφωνία φαίνεται ακατάλληλη.

επανεξέταση τιμολόγησης

Ωστόσο, εάν θέλετε να ελέγξετε μόνοι σας αν πρέπει να επιλέξετε αυτή την υπηρεσία ή όχι, μπορείτε να εγγραφείτε Shellfire VPN’δωρεάν δοκιμή χωρίς δέσμευση. Δεν χρεώνεστε καθόλου για αυτή τη δοκιμή και δεν υπάρχει όριο για το εύρος ζώνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Shellfire VPN δωρεάν δοκιμή

Οι μόνοι περιορισμοί που θα αντιμετωπίσετε στο ελεύθερο σχέδιο είναι οι ταχύτητες που θα καλύπτονται με ταχύτητα 1 Mbps και δεύτερον θα έχετε πρόσβαση σε 2 διακομιστές.

Το Shellfire VPN προσφέρει επίσης μια περίοδο επιστροφής 14 ημερών αν θέλετε να ελέγξετε τις πληρωμένες συνδρομές εγγραφής.

Shellfire VPN Τρόποι πληρωμής Αναθεώρηση:

Πληρωμή για το Shellfire VPN’τα σχέδια της εταιρείας μπορούν να γίνουν μέσω μιας ευρείας ποικιλίας επιλογών. Ο πάροχος υποστηρίζει συμβατικές φόρμες πληρωμής, όπως η Πιστωτική Κάρτα και το Paypal, ακόμα και αντισυμβατικές πληρωμές όπως οι κρυπτογραφήτες, μέσω των οποίων μπορείτε να κάνετε ανώνυμες πληρωμές.

Το Shellfire VPN πρέπει να επαινεθεί για να είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη σε κάθε βήμα του τρόπου. Εάν μόνο οι τιμές μπορούν να μειωθούν, η Shellfire VPN θα είναι μια υπηρεσία που μπορεί να εξεταστεί σοβαρά.

Shellfire VPN Apps Αναθεώρηση συμβατότητας:

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Shellfire VPN, ο πάροχος προσφέρει συμβατές εφαρμογές για Windows, Mac, iOS και Android OS.

Παρόλο που αυτές οι τέσσερις πλατφόρμες είναι από τις πιο δημοφιλείς εκεί έξω, πολλά κορυφαία VPN προσφέρουν πλέον μεγαλύτερο βαθμό συμβατότητας, προσφέροντας εφαρμογές για ακόμη και εξειδικευμένες συσκευές όπως το Kodi και το Firestick, προκειμένου να αυξήσουν την ευκολία χρήσης σε πολλαπλές πλατφόρμες.

Shellfire VPN’η προσφορά της είναι βασική, αλλά όχι κακή, ωστόσο, θα μπορούσε να κάνει σοβαρά θαύματα εάν σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερες εφαρμογές στο ρεπερτόριό της. Ακόμη και οι συμβατές επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης θα θεωρούνται ευπρόσδεκτη προσθήκη.

επισκόπηση compatibility vpn

Αλλά οι ίδιοι οι χρήστες είναι φιλικοί προς τον χρήστη?

ΟΧΙ ακριβως.

Η διασύνδεση εφαρμογής σε κάθε πλατφόρμα είναι αδέξια και αισθάνεται περισσότερο σαν ένα λογισμικό που ανήκει στην εποχή των Windows 98 από μια σύγχρονη εφαρμογή πελάτη VPN.

Επιπλέον, οι εφαρμογές είναι αργές να ανταποκριθούν.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ζήτημα εδώ είναι ότι η Shellfire VPN’Οι εφαρμογές της Google έχουν κακόβουλα προγράμματα και μηχανές σε αυτές.

Δεν είναι ασφαλής η εφαρμογή VPN της Shellfire

Επανεξέταση δικτύου διακομιστή VPN του Shellfire

Το ShellFire VPN διαθέτει μόνο 37 τοποθεσίες εικονικών διακομιστών.

Οι περισσότερες από αυτές τις τοποθεσίες είναι κατανεμημένες σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Η Ασία, η Αφρική και ακόμη και η Νότια Αμερική παίρνουν το snub δεδομένου ότι η Shellfire VPN δεν’t προσφέρουν αρκετά servers εκεί.

Αυτό έχει σημασία επειδή εάν ένας χρήστης έχει ένα διακομιστή κοντά στην πραγματική του θέση, θα μπορούσε να δοκιμάσει γρηγορότερες ταχύτητες με τη σύνδεσή του και, συνεπώς, να αποκτήσει μια βελτιστοποιημένη εμπειρία.

Όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση μεταξύ ενός χρήστη’η αρχική θέση της τοποθεσίας και η θέση του διακομιστή, τόσο υψηλότερη είναι η ταχύτητα ping και τόσο χαμηλότερη είναι η ταχύτητα.

Έτσι, αν κάποιος από την άφησε’s say Το Βιετνάμ, προσπαθεί να συνδεθεί με το Shellfire VPN, θα έχει αργές ταχύτητες όλη την ώρα γιατί πρώτα δεν υπάρχουν αρκετοί διακομιστές κοντά στην τοποθεσία και δεύτερον, ακόμη και αν είναι μερικοί, θα είναι γεμάτοι με χρήστες δημιουργώντας έτσι bandwidth σημεία συμφόρησης.

επανεξέταση διακομιστή shellfire

Τα δίκτυα VPN που χρεώνουν λιγότερο από το Shellfire VPN, όπως το PureVPN, προσφέρουν έως και 140 χώρες όσον αφορά τις τοποθεσίες διακομιστών.

Επανεξέταση δοκιμής ταχύτητας VPN Shellfire

Πραγματοποιήσαμε μια δοκιμή ταχύτητας VPN ShellFire για να μάθουμε απλώς αν είναι αρκετά γρήγορη για να προσφέρει μια μεγάλη εμπειρία ή όχι.

Πρώτον, έκανε μια δοκιμή χωρίς σύνδεση VPN και στη συνέχεια πραγματοποίησε δοκιμές χρησιμοποιώντας τους διακομιστές της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εδώ είναι το αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας χωρίς το VPN.

επιθεώρηση δοκιμής ταχύτητας

Παρακάτω είναι το αποτέλεσμα του ShellFire VPN που είναι συνδεδεμένο με το διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου:

δοκιμή ταχύτητας διακομιστή του shellfire UK

Η πτώση των ταχυτήτων δεν ήταν μόνο σημαντική, αλλά μειώθηκε στα σχεδόν αδύνατα όρια.

1,25 Mbps στο Upload Speeds, δεν είναι αρκετά καλός σοβαρά!

Οι δοκιμές ταχύτητας έδειξαν σαφώς ότι αυτό δεν είναι το VPN για να φτάσετε εάν η εργασία σας συνεπάγεται υψηλή χρήση δεδομένων.

Shellfire VPN Netflix και αναθεώρηση υποστήριξης Torrenting:

Μια άλλη μεγάλη απογοήτευση.

Κανένα από το Shellfire VPN’s διακομιστές προσπάθησε να ξεμπλοκάρει το Netflix, πόσο μάλλον το Netflix ΗΠΑ. 

Ετσι ώστε’αυτό είναι.

Αλλά για Torrenting, Η Shellfire VPN προσφέρει μερικά εξειδικευμένα συνεργεία εξυπηρέτησης, ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι διαρρέει την IP σας’t σας προτείνουμε να το επιλέξετε για Torrenting ή P2P.

Shellfire VPN Εξέταση Υποστήριξης Πελατών

Το Shellfire VPN εξακολουθεί να μην λειτουργεί’t προσφέρουν υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και εξακολουθεί να εξαρτάται από υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / εισιτηρίων για την επίλυση προβλημάτων χρηστών.

Shellfire VPN Support

Γιατί λοιπόν αυτό είναι ακριβώς ένα πρόβλημα?

Λοιπόν, εάν είστε χρήστης του Shellfire VPN και έχετε κολλήσει σε κάποιο ζήτημα για να το αφήσετε’για παράδειγμα, ζητήματα εγκατάστασης ή σύνδεσης, θα πρέπει να περιμένετε για μεγάλο χρονικό διάστημα η Shellfire να επιστρέψει σε εσάς.

Το Live Chat υποστηρίζεται από τα καλύτερα δίκτυα VPN όπως το ExpressVPN και το Surfshark, διότι επιτρέπει τη μέγιστη ευκολία χρήσης. Μέσα από τη ζωντανή συνομιλία, μπορείτε να λύσετε τα προβλήματά σας σε πραγματικό χρόνο χωρίς να σπαταλάτε υπερβολικό χρόνο.

Η υποστήριξη που βασίζεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι χρονολογημένη, αργή και άβολη, έτσι’είναι ένα άλλο thumb-down για το Shellfire VPN εδώ.

Είναι Συνιστάται το Shellfire VPN?

ΟΧΙ! Εμείς δεν’t σας συνιστούμε να επιλέξετε το Shellfire VPN.

Αυτός ο πάροχος έχει τόσα πολλά bads που έκανα’δεν έχει καν την ευκαιρία να του δώσει μια δεύτερη σκέψη.

Το Shellfire VPN βρίσκεται στη Γερμανία (14 χώρες μάτια), πάσχει από διαρροές IP, διαπιστώθηκε ότι εφαρμογές έχουν κακόβουλο λογισμικό και κινητήρες, οι ταχύτητες ήταν θλιβερές και δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Και αυτό’απλά ξύστε την επιφάνεια.

Για $ 3,97 / μήνα ή ακόμα και δωρεάν (αν χρησιμοποιείτε το Shellfire VPN’s δωρεάν δοκιμή), το Shellfire VPN δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί καθόλου καθώς κέρδισε’t σας επιτρέπουν να κάνετε οτιδήποτε ουσιαστικό ή, τουλάχιστον, να είστε ασφαλείς.

Εάν θέλετε ένα χαμηλό κόστος αλλά πολύ καλύτερη υπηρεσία VPN, μπορείτε να επιλέξετε το Surfshark. Ο παροχέας είναι εξαιρετικά ασφαλής, μπορεί να ξεμπλοκάρει το Netflix, προσφέρει ασφαλείς εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες, υποστηρίζει το Torrenting, διατηρεί μηδενικά αρχεία καταγραφής, προσφέρει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και πολλά άλλα για μόλις $ 1.99 / μήνα (2 Year Deal).

Похожие статьи

  • VPNBaron Review 2019

    Δικαιοδοσία Ρουμανία Τιμή $ 5,54 Διακομιστές 13 Αρχεία καταγραφής Δεν κρυπτογραφούνται τα αρχεία OpenVPN / L2TPIKEv2 Ξεμπλοκάρει Netflix Ναι Συνεχίζεται Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Όχι Συνιστώμενη...

  • AirVPN Review 2019

    Το AirVPN έχει ίσως το πιο άσχημο tagline σε ολόκληρη τη βιομηχανία VPN. Ορίζει την υπηρεσία μέσω αυτών των λέξεων “Ο αέρας για να αναπνεύσει το πραγματικό...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me