PureVPN Αναθεώρηση 2020

Δικαιοδοσία Χονγκ Κονγκ
Τιμή $ 2.91 / mo σε ένα 2ετές σχέδιο
Διακομιστές 2.000+ σε 140+ χώρες
Αρχεία καταγραφής Δεν έχουν πιστοποιηθεί τα αρχεία καταγραφής
Κρυπτογράφηση AES-256-CBC
Ξεμπλοκάρει το Netflix Ναί
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Ναί
Συνιστάται  Ναί
Δικτυακός τόπος https://www.purevpn.com/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Με έδρα το Χονγκ Κονγκ, Το PureVPN κατέχει εξέχουσα θέση στην αγορά των VPN. Πρόκειται για ένα all-rounder που έχει μια 100% επαληθευμένη πολιτική για τα μη καταγεγραμμένα στοιχεία μέσω μιας ελεγκτικής εταιρείας που εδρεύει στις ΗΠΑ. Altius IT.

Είναι ένα φιλικό προς τον προϋπολογισμό VPN, ξεκινώντας από $ 2.91 / mo (σε 2ετές πρόγραμμα), προσφέροντας τείχος προστασίας NAT, Split Tunneling, αποκλεισμό Ad / Tracker, Προστασία διαρροών IPv6, Διακόπτης Kill, Προστασία DDoS και αποκλειστικές διευθύνσεις IP για προσωπική χρήση.

Ταυτόχρονα, έχει εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες / συσκευές και 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες σε όλο τον κόσμο. Το καλύτερο μέρος όλων: έχετε εξαιρετική απόδοση με μέση ταχύτητα 91.51Mbps για download 88.59Mbps upload.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το PureVPN, αν ψάχνετε για ένα προσιτό αλλά αξιόπιστο VPN. Μάθετε πώς κατάφερε να σκοράρει 4,5 αστέρια σε αυτήν την κριτική PureVPN.

Contents

Κριτήρια αξιολόγησης

 1. Δικαιοδοσία: Πού είναι το PureVPN Based?
 2. Ασφάλεια: Είναι ασφαλές το PureVPN?
 3. Διαρροές: Διαχέει την IP σας, DNS & WebRTC?
 4. Διακομιστές: Είναι P2P Συμβατό, λειτουργεί στην Κίνα?
 5. Streaming: Λειτουργεί με το Netflix & άλλες υπηρεσίες VoD?
 6. Ταχύτητα: Πόσο γρήγορα είναι το PureVPN?
 7. Συμβατότητα: Εφαρμογές και υποστηριζόμενες συσκευές
 8. Τιμολόγηση: Πόσο κοστίζει το PureVPN;?
 9. Αξιοπιστία: Αξιολογήσεις Trustpilot, Reddit & Υποστήριξη πελατών

Δικαιοδοσία: Πού βασίζεται το PureVPN?

Το PureVPN έχει την έδρα του στο Χονγκ Κονγκ, έτσι αφήστε’ξεκινήστε μιλώντας για τον κόμβο της. Αυτή η πρώην βρετανική αποικία είναι πλέον αυτόνομη επικράτεια της Κίνας. Ωστόσο, αυτό το καθιστά ασφαλές?

Ναί! Παρά την Κίνα’είναι γνωστή η φήμη της σχετικά με τους δρακόντειους νόμους ιδιωτικού απορρήτου του Διαδικτύου, Το Χονγκ Κονγκ είναι πιο ισορροπημένο με τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες από ό, τι η ίδια η χώρα. Τουλάχιστον, όσον αφορά την ελευθερία του Διαδικτύου και την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Το Χονγκ Κονγκ δεν δεσμεύεται από καμία συμφωνία συλλογής δεδομένων ή ανταλλαγής πληροφοριών όπως τα μάτια της 5/9/14, όπως ανακαλύψαμε λεπτομερώς μετά τη διεξαγωγή μελέτης σχετικά με τις επεμβατικές δικαιοδοσίες.

Ασφάλεια: Είναι ασφαλές το PureVPN?

Αφού βάλετε σε βάθος το PureVPN’τον έλεγχο της ασφάλειας, την εγγύηση του καναρινιού και την πολιτική καταγραφής, Μπορώ να πω χωρίς αμφιβολία. ο πάροχος είναι μια ασφαλής επιλογή για τη συνείδηση ​​της ιδιωτικής ζωής. Μάθετε περισσότερα για κάθε πτυχή παρακάτω:

Το PureVPN διατηρεί αρχεία καταγραφής?

Αφού έλαβε μια τεράστια αντίδραση για συνεργασία με το FBI, με τη συμμετοχή γυναικείου θύματος της εκφοβιστικής συμπεριφοράς στο διαδίκτυο και του cyberstalking, ο PureVPN δεσμεύθηκε να εξαλείψει όλα τα κούτσουρα. Σίγουρα, βοήθησαν να πιάσουν έναν εγκληματία και να διευκολύνουν το μυαλό ενός αθώου κοριτσιού, αλλά παρέδωσαν ακόμα τα κούτσουρα.

Ως εκ τούτου, ήταν καθήκον τους να πάρουν σοβαρά την αντίδραση και το έκαναν. Τώρα, ο πάροχος συνδέεται με τις τάξεις των υπηρεσιών VPN για να εξακριβώσει τους ισχυρισμούς τους για μη καταχωρημένους λογαριασμούς, ως μέρος της δέσμευσής τους να προσφέρουν ισχυρή προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε από την αμερικανική εταιρεία ασφάλειας Altius IT και θέτει όλες τις αμφιβολίες για την ανωνυμία του πελάτη σε κατάσταση ηρεμίας, ως αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών. Στην ενημερωμένη πολιτική απορρήτου, η PureVPN ισχυρίζεται:

“Δεν διατηρούμε καμία εγγραφή των δραστηριοτήτων περιήγησής σας, των αρχείων καταγραφής σύνδεσης, των αρχείων IP VPN που σας έχουν εκχωρηθεί, των πρωτότυπων διευθύνσεων IP, του χρόνου σύνδεσης, του ιστορικού της περιήγησής σας, των ιστότοπων που επισκεφθήκατε, της εξερχόμενης επισκεψιμότητας, έχετε πρόσβαση”

Αυτό προφανώς ακούγεται ικανοποιητικό και ήμουν ευτυχής που γνωρίζω ότι ο πάροχος έχει αναμορφώσει ολόκληρη την πολιτική απορρήτου μετά από την αντίδραση. Είναι όλα ασφαλή τώρα όμως?

Το μόνο πράγμα που καταγράφουν

Νομίζω ότι είναι επιτακτικό να αναφέρουμε ακόμη ότι το PureVPN αποθηκεύει τα αρχεία καταγραφής εύρους ζώνης. όχι για να επιταχύνετε τις ταχύτητές σας. Ακριβώς για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι χρήστες του PureVPN έχουν το υψηλότερο επίπεδο ταχύτητας και εμπειρίας με τον πάροχο.

Μόνο τα αρχεία καταγραφής PureVPN διατηρούνται

Πρωτόκολλα και πληροφορίες κρυπτογράφησης

Το PureVPN προσφέρει υποστήριξη για πρωτόκολλα όπως το SSTP, το PPTP και το L2TP. Ωστόσο, οι περισσότερες εφαρμογές χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο OpenVPN για να σας προστατεύσουν σε απευθείας σύνδεση, καθώς επιτρέπει την εφαρμογή στρατιωτικής κρυπτογράφησης.

Ο πάροχος χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256-CBC με εξακρίβωση HHAC1 HHAC για το κανάλι δεδομένων και κρυπτογράφηση AES-256-CBC με πιστοποίηση κατακερματισμού HMAC SHA384 και κρυπτογράφηση χειραψίας RSA-2048 για το κανάλι ελέγχου.

Υποστηρίζει τη μεταφορά θυρών, τη διαίρεση σήραγγας και τις αποκλειστικές διευθύνσεις IP

Ο προμηθευτής που βασίζεται στο Χονγκ Κονγκ είναι ένας από τους λίγους στην αγορά υποστηρίζει προηγμένες λειτουργίες όπως η Προώθηση Port, η Προστασία DDoS, η Σήραγγα Διαχωρισμού και η προστασία από διαρροές IP.

Όλα αυτά τα ειδικά χαρακτηριστικά συνδυασμού ενισχύουν τη συνολική προστασία που λαμβάνετε για λήψη torrents ή streaming σε VoD. Φυσικά, θα ήθελα να δω μια προσθήκη του DoubleVPN και του κρεμμυδιού μέσω VPN επίσης.

Φυσικές εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες χωρίς κακόβουλο λογισμικό

Για να ελέγξετε αν το PureVPN είναι ασφαλές για λήψη / εγκατάσταση, πραγματοποίησα δοκιμές σε όλες τις εφαρμογές που υποστηρίζει ο πάροχος από το VirusTotal.com. Τα αποτελέσματα αποκαλύπτουν ότι όλες οι εφαρμογές είναι ασφαλείς από ιούς / κακόβουλο λογισμικό.

Δοκιμή συνολικού ιού PureVPN

Διαρροές: Διαχέει την IP σας, το DNS & WebRTC?

Για να αποκτήσετε μια αμερόληπτη εικόνα του PureVPN’ο έλεγχος της στεγανότητας πραγματοποιήθηκε με τη χρήση περισσότερων από 6 διαφορετικών εργαλείων. Το PureVPN πέρασε όλες τις δοκιμές, υποδεικνύοντας ότι δεν διαρρέει οποιαδήποτε πληροφορία.

Διαρροές αιτήσεων WebRTC και HTTP:
 • https://browserleaks.com/webrtc (διαγραφή)
 • https://www.doileak.com/ (διαγραφή)
Διαρροές DNS:
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Διαγραφή)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (διαγραφή)
IPv4 / IPv6 και Torrent IP Διαρροές:
 • https://ipleak.net/ (Διαγραφή)
 • https://ipx.ac/run/ (Διαγραφή)

Δοκιμές διαρροής PureVPN

Διακομιστές: Είναι συμβατό με P2P ή λειτουργεί στην Κίνα?

Το PureVPN διαθέτει ένα μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο 2000+ εξυπηρετητών σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως. Ο μεγαλύτερος αριθμός διακομιστών που διαθέτει το PureVPN είναι στην ευρωπαϊκή περιοχή, ακολουθούμενη από τη Βόρεια Αμερική. Εδώ είναι μια ανάλυση της περιοχής μέτρησης διακομιστή σοφή:

 • Βόρεια Αμερική: 656 διακομιστές
 • Ευρώπη: 769 διακομιστές
 • Ασία: 309 διακομιστές
 • Κεντρική Αμερική: 12 διακομιστές
 • Νότια Αμερική: 81 διακομιστές
 • Αφρική: 150 διακομιστές
 • Ωκεανία 93 Servers
 • Σύνολο διακομιστών: 2070

Είναι PureVPN καλό για Torrenting?

Πράγματι, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη λήψη torrents. Ο πάροχος προσφέρει μια τεράστια λίστα με τους διακομιστές συγκεκριμένου p2p και ακόμη κάνει διαθέσιμες λειτουργίες όπως το Split Tunneling και το SOCKS5 proxy για να επιταχύνουν και να σας προστατεύσουν.

Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο OpenVPN (UDP) για τους διακομιστές p2p και η κρυπτογράφηση είναι διαθέσιμη μέσω κρυπτογράφησης AES-256, κρυπτογράφησης κλειδιού RSA-4096 και πιστοποίησης κατακερματισμού SHA384.

Ενώ δοκιμάζονταν οι ταχύτητες διακομιστή USA για p2p / torrenting στο uTorrent, το PureVPN κατόρθωσε επίσης να αποδώσει ένα μέσο όρο 91,51 Mbps και 88,59 Mbps μεταφόρτωση.

Λειτουργία κοινής χρήσης αρχείων PureVPN P2p

Το PureVPN εργάζεται στην Κίνα?

Το PureVPN δεν προσφέρει συνεπή απόδοση στην Κίνα στους κατοίκους. Σε αντίθεση με άλλους παροχείς όπως το ExpressVPN και το Surfshark, δεν προσφέρει μια αποκλειστική κινεζική σελίδα για τους κατοίκους να κατεβάσουν το προϊόν.

Όσον αφορά τους Κινέζους μετανάστες, το VPN λειτουργεί με παράκαμψη “Το Μεγάλο Τείχος προστασίας”, και είναι ο μόνος πάροχος που προσφέρει 12 κινεζικούς διακομιστές, μεταξύ των οποίων 6 βρίσκονται στη Σαγκάη και 6 στο Πεκίνο.

Εξακολουθεί να χρειάζεται να επενδύσει σε κρυμμένους διακομιστές είτε μέσω του Xor είτε του πρωτοκόλλου Stunnel, το οποίο ανακατευθύνει την επισκεψιμότητα VPN στη θύρα 443, καθιστώντας το να μοιάζει με κανονική επισκεψιμότητα HTTP, παραβιάζοντας τοποθεσίες / χώρες που επιβάλλουν απαγορεύσεις VPN.

Το PureVPN λειτουργεί στην Κίνα

PureVPN Χρησιμοποιεί και τα δύο: Bare-Metal και Virtual Locations

Το PureVPN, όπως και πολλοί άλλοι παρόχους αυτών των ημερών, δεν προσφέρει φυσικούς διακομιστές σε όλες τις τοποθεσίες του. Χρησιμοποιεί επίσης εικονικές τοποθεσίες κυρίως για διαθεσιμότητα σε χώρες με σκληρούς νόμους διαδικτύου.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο είναι ακριβώς αυτό που τα ονόματά τους υπονοούν. Οι φυσικοί διακομιστές είναι πραγματικοί διακομιστές που υπάρχουν σε κάποια φυσική μορφή κάπου, ενώ οι εικονικοί εξυπηρετητές είναι πλασματικοί.

Δοκιμάζοντας το az1-ovpn-udp.pointtoserver.com server αποκάλυψε ότι βρίσκεται στην πραγματικότητα στο Εδιμβούργο του Ηνωμένου Βασιλείου. Ορισμένες άλλες εικονικές τοποθεσίες που χρησιμοποιούνται από το PureVPN περιλαμβάνουν: Αρούμπα, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν και Υεμένη.

Δοκιμές εικονικών τοποθεσιών PureVPN

Λειτουργεί το PureVPN με Netflix και άλλα VoD?

Ναι είναι! Στην πραγματικότητα, το ο πάροχος υπηρεσιών είναι ο μόνος στην αγορά για να ξεκλειδώσει VoDs απευθείας μέσω του προγράμματος περιήγησης add-on του, παρά την απαγόρευση VPN. Και αυτό δεν περιορίζεται μόνο στο Netflix.

Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο μπορούν να εγγραφούν στο PureVPN για να ξεκλειδώσουν διαφορετικές πλατφόρμες streaming όπως Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu, Voot, Hotstar, Sling TV, Disney Plus και πολλά άλλα..

Απλά σιγουρευτείτε διαγράψτε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης πριν αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο Netflix, ή ως μια πιο απλή λύση ξεκινήστε το “Ινκόγκνιτο” στο Google Chrome ή “ιδιωτική λειτουργία” στο Mozilla Firefox.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς χρησιμοποίησα την επέκταση του Chrome για να ξεμπλοκάρει την αμερικανική έκδοση του Netflix και να προβάλλει τη σειρά ταινιών hit, “Εκδικητές: Πόλεμος Άπειρου”, χωρίς καμία ταλαιπωρία!

Περαιτέρω δοκιμές του PureVPN αποκάλυψαν ότι ο πάροχος τώρα αποκλείει το Netflix σε άλλες 3 περιοχές (επιπλέον των παραπάνω). Τον Καναδά, τη Γαλλία και τη Γερμανία

PureVPN Ξεκλειδώνει Netflix ΗΠΑ

Ταχύτητα: Πόσο γρήγορα είναι το PureVPN?

Κατά μέσο όρο, Το PureVPN κατάφερε να προσφέρει λήψεις 91,51Mbps και λήψεις 88,59Mbps, μετά τη δοκιμή των διακομιστών τους σε 5 διαφορετικές τοποθεσίες. Συνολικά, οι ταχύτητες βελτιώθηκαν από την τελευταία δοκιμή της υπηρεσίας.

ServerDownloadUploadPing
ΜΑΣ 95,97Mbps 90,13 Mbps 99ms
Ηνωμένο Βασίλειο 91.03Mbps 89.53Mbps 102ms
Αυστραλία 93.55Mbps 91,22Mbps 87ms
Γερμανία 87,69Mbps 85.08Mbps 120ms
Γαλλία 89,31 Mbps 86.99Mbps 111ms
Μέση τιμή 91.51Mbps 88.59Mbps 103ms

Συμβατότητα: Εφαρμογές και υποστηριζόμενες συσκευές

Το PureVPN είναι ένας από τους λίγους παρόχους VPN που είναι συμβατοί με όλες τις μεγάλες πλατφόρμες και συσκευές. Παρακάτω είναι μια πλήρης λίστα συσκευών που υποστηρίζει ο παροχέας:

 • Kodi
 • Roku
 • Δρομολογητές
 • Xbox
 • Android TV
 • Boxee κουτί
 • Amazon Firestick
 • Επιφάνεια της Microsoft
 • Τώρα TV Box
 • Raspberry Pi
 • Χρωματογραφία
 • Play Station
 • Εφαρμογή iOS (επανεκκίνηση)

PureVPN για iOS

PureVPN’η εφαρμογή iOS της υπηρεσίας iOS δεν ήταν διαθέσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς καταργήθηκε λόγω παραβίασης της πολιτικής του iTunes. Ένα νέο έχει επιστρέψει στο κατάστημα μήλων ωστόσο, και είναι χτισμένο στο ίδιο πλαίσιο, όπως το αντίστοιχο του Android.

Το συνολικό UX και UI της εφαρμογής iOS είναι αξιοσημείωτο και δεν επηρεάζεται από τα ποικίλα μεγέθη οθόνης του iPhone / iPad. Οι χρόνοι σύνδεσης ήταν επίσης γρήγοροι και δεν χρειάστηκαν περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο. Συνολικά, η εφαρμογή βαθμολογεί ένα 10/10!

Η εφαρμογή PureVPN στο iOS

PureVPN για Android

Χάρη στην ελαφριά δομή του, PureVPN’η εφαρμογή Android για Android δεν θα βλάψει ακόμα και τις χειρότερες και πιο αργές συσκευές Android. Η πλοήγηση είναι απρόσκοπτη, παρόμοια με την αντίστοιχη iOS, ενώ οι χρόνοι σύνδεσης ήταν επίσης εντυπωσιακοί.

Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές έβαλαν προσπάθεια και σκέψη στο σχεδιασμό ενός UX ειδικά προσαρμοσμένου στην πλατφόρμα. Το Netflix και άλλα VoDs λειτουργούσαν καλά και οι ταχύτητες βελτιώθηκαν μαζικά επίσης. Στην κλίμακα βαθμολόγησης, η εφαρμογή Android παίρνει 9/10 από μένα.

Η εφαρμογή PureVPN στο Android

PureVPN για Windows

PureVPN’Η εφαρμογή εφαρμογών των Windows στοχεύει και τα δύο είδη κοινού. τους τεχνολογικούς καταλαβαίνω και τους ερασιτέχνες χρήστες VPN. Και, γι 'αυτό είναι ένα χτύπημα μεταξύ των λάτρεις των Windows. Για τους απλούς, οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις λειτουργούν τέλεια για την περιήγηση, το torrenting και την απεμπλοκή.

Έχετε διαθέσιμες συγκεκριμένες λειτουργίες που σας συνδέουν με σχετικούς διακομιστές δηλαδή αν θέλετε να κάνετε λήψη torrents, κάντε κλικ στο “Κοινή χρήση αρχείων” λειτουργία και να απολαύσετε μέγιστη ασφάλεια και γρήγορες ταχύτητες για το torrenting.

Στη συνέχεια, μόλις μπείτε στο “Προτιμήσεις” μενού, η εφαρμογή είναι ένα καθαρό καταφύγιο για την τεχνολογία καταλαβαίνω. Παρουσιάζει μια πληθώρα πρωτοκόλλων, κρυπτογράφησης και επιλογών προσαρμογής εφαρμογών για περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής σας στο διαδίκτυο.

PureVPN στα Windows

PureVPN για Mac

Παρόμοια με το αντίστοιχο των Windows, το PureVPN’η εφαρμογή Mac χρησιμοποιεί το ίδιο σχέδιο και στυλ. Προσφέρει ένα αξιόλογο κατάλογο χαρακτηριστικών τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους τεχνολογικούς χρήστες VPN, που συμβάλλουν στην συνολική ρευστότητα.

Έχετε την ίδια έξυπνη επιλογή επιλογής τρόπου λειτουργίας, ρυθμίσεις διαμόρφωσης και άλλες τροποποιήσιμες ρυθμίσεις που κάνουν τη χρήση της εφαρμογής νεκρή εύκολη.  Ταυτόχρονα, το βλέμμα της εφαρμογής δεν σας κουράζει και φαίνεται αρκετά μοντέρνο!

PureVPN σε Mac

PureVPN για Linux

Το PureVPN δεν προσφέρει μια εφαρμογή βασισμένη σε GUI για το Linux, όπως και οι περισσότεροι πάροχοι. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους μπορούν να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν κωδικοποίηση για τη δημιουργία συνδέσεων VPN.

Οι περισσότεροι αξιολογητές θα συμφωνούσαν ότι η εγκατάσταση εφαρμογών που βασίζονται σε μη GUI στο Linux είναι ένα δύσκολο έργο. Παρόλα αυτά, το PureVPN κάνει αρκετά καλά στην εξομάλυνση της διαδικασίας διαμόρφωσης. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό τους εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

PureVPN σε Linux

PureVPN για το Firestick

Το PureVPN λειτουργεί άψογα στο Firestick με την ειδική εφαρμογή του. βελτιστοποιημένη για την πλατφόρμα. Μπορείτε να το κατεβάσετε είτε από το Pure’ή μεταβαίνοντας στο Google Play Store και απλά πληκτρολογώντας “PureVPN”.

Αυτό επιτρέπει στους χρήστες της πλατφόρμας να αξιοποιήσουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις τηλεοράσεις τους Amazon Fire, όλες κερδίζοντας παράλληλα την δυνατότητα απεμπλοκής πλατφορμών όπως το Netflix, το BBC iPlayer, η Sling TV, το Amazon Prime και πολλά άλλα.

PureVPN στο Amazon Firestick

PureVPN για το Kodi

Το PureVPN είναι ο μόνος πάροχος στην αγορά που προσφέρει σήμερα υποστήριξη για το Kodi. Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόσθετο στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας για να διατηρήσετε την ταυτότητά σας ασφαλή.

Για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του PureVPN στο Kodi, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την εξαιρετική ασφάλεια κατά τη ροή πειρατικού περιεχομένου, εξοικονομώντας σας από τα μεγάλα πρόστιμα του DMCA!

PureVPN στο Kodi

Τιμολόγηση: Πόσο κοστίζει το κόστος PureVPN Ακριβώς?

Ο πάροχος προσφέρει τρία ελκυστικά σχέδια σε μελλοντικούς πελάτες. μηνιαίως (αρχής γενομένης από 10,95 δολάρια), ετήσια (4,16 δολάρια / μήνα), και 2 έτη ($ 2.91 / mo). Μεγαλύτερες διάρκειες σας παρέχουν καλύτερες εκπτώσεις.

Εάν επιλέξετε το πρώτο, θα πρέπει να πληρώσετε 10,95 δολάρια το μήνα, κάτι που δεν είναι καθόλου προσιτό. Το καλύτερο σχέδιο που προσφέρει το PureVPN είναι σήμερα 2ετής διαπραγμάτευση, κοστίζοντας απλά εσείς $ 2.91 / μήνα.

Το σωρευτικό κόστος αυτού του σχεδίου είναι μόνο $69.99 χρεώνεται μία φορά για ένα ολόκληρο έτος’της αξίας της συνδρομής. Επιστρέφει με εγγύηση; ΝΑΙ, μια επιστροφή 31 ημερών, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το VPN.

PureVPN Αναθεώρηση 2020

Δυστυχώς, δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή, αλλά το PureVPN προσφέρει μια δοκιμή PAID διαθέσιμη για $ 2,50 και έχει ισχύ 3 ημερών (αρκετά καλή για δοκιμή). Οι χρεώσεις για τη μεταβίβαση θυρών και τις αποκλειστικές διευθύνσεις IP αναφέρονται παρακάτω:

Προώθηση θυρών:

1 μήνα - 1,99 δολάρια / μήνα
1 έτος - $ 0.99 / mo
2 ετών - 0,99 $ / μήνα

Αφιερωμένα IP:

1 μήνα - 1,99 δολάρια / μήνα
1 έτος - 1,99 δολάρια / μήνα
2 ετών - 1,99 δολάρια / μήνα

Όσον αφορά τις μεθόδους πληρωμής, το PureVPN εξέρχεται. Υποστηρίζει όλες τις τυποποιημένες επιλογές, όπως Visa, MasterCard, American Express, Cashu και ανώνυμο Bitcoin.

Για περισσότερη ποικιλία, ο πάροχος υλοποιεί το PaymentWall, το οποίο του επιτρέπει να δέχεται πληρωμές σε 150 διαφορετικές μεθόδους από περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως, χωρίς να αφήνει καμιά πέτρα.

PureVPN Τρόποι Πληρωμής

Αξιοπιστία: Αξιολογήσεις Trustpilot, Reddit & Υποστήριξη πελατών

Το PureVPN έχει υψηλότερη βαθμολογία από ό, τι ακόμη και οι πιο διάσημοι προμηθευτές στην αγορά, * βήχα Nord και Express *. Από πάνω από 8.654 κριτικές, έχει κερδίσει μια βαθμολογία 5 αστέρων, υποδεικνύοντας ότι πάνω από το 85% των χρηστών της έχει θετική εμπειρία. 

Αξιολογήσεις PureVPN Trustpilot

Αναθεώρηση PureVPN Reddit

Είναι το PureVPN καλό; Οτι’τι ζητούν οι περισσότεροι Reddit για την Reddit και τις απαντήσεις που έχω αναλύσει, Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο πάροχος σίγουρα κάνει κάτι σωστό, καθώς κερδίζει θετικές κριτικές από τους περισσότερους χρήστες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά ενσωματωμένα νήματα reddit που μιλάνε PureVPN’s συνολική ταχύτητα και απόδοση. Οι περισσότεροι, εάν όχι όλοι, είναι θετικοί, με φυσικά ορισμένους χρήστες που έχουν αρνητική εμπειρία.

Αναθεώρηση PureVPN Reddit 1

Εδώ ένας χρήστης μιλάει για το πώς’χρησιμοποιούσα το PureVPN για τα τελευταία 2 χρόνια και θεωρεί ότι είναι ένας από τους καλύτερους αποσυμπιεστές στην αγορά για την πρόσβαση σε Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer κ.λπ..

Αναθεώρηση PureVPN Reddit 2

Φυσικά, όπου υπήρχαν θετικά, έχω συναντήσει μερικές κριτικές που ήταν αρνητικές. Κυρίως, υπήρχαν ανησυχίες σχετικά με την πολιτική καταγραφής VPN, η οποία έχει ελεγχθεί πρόσφατα. 

Αναθεώρηση PureVPN Reddit 3

PureVPN’Υποστήριξη Πελατών

Το Χονγκ Κονγκ ο πάροχος διαθέτει μια πολύ δυναμική ομάδα υποστήριξης πελατών, είτε από το ζωντανό chat, το εισιτήριο ή την υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλοι οι εκπρόσωποι είναι αρκετά χρήσιμοι και λεπτομερείς στις απαντήσεις τους.

Συνήθως, άλλοι execs σας ανακατευθύνουν σε ένα σύνδεσμο ή στο blog για να εξοικονομήσουν την προσπάθειά τους. Ωστόσο, παρατήρησα ότι σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες VPN και την ομάδα υποστήριξης συνομιλίας, PureVPN’τα στελέχη του Σώματος δεν ήθελαν να επεξεργαστούν τις απαντήσεις τους.

Καταγράψαμε ακόμη και τους χρόνους απόκρισης μετά την αποστολή των ερωτήσεων VPN τέσσερις ερωτήσεις μέσω email με διαστήματα. Μεταξύ αυτών, δύο ήταν γενικά ερωτήματα και δύο ήταν λίγο πιο τεχνικά. Δείτε τα παρακάτω στατιστικά στοιχεία:

Ερώτηση Αρχικός χρόνος απόκρισης Αριθμός μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Απαντήθηκε ερώτηση
Πώς να κατεβάσετε το PureVPN? 20 λεπτά 1 Ναί
Γιατί το PureVPN είναι τόσο αργό? 15 λεπτά 1 Ναί
Πώς μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων από το PureVPN? 25 λεπτά 1 Ναί
Γιατί το PureVPN μου δεν συνδέεται? 22 λεπτά 1 Ναί

PureVPN Εναλλακτικές λύσεις

Το PureVPN υπάρχει ήδη ως ένας διάσημος πάροχος που είναι κατάλληλος για όλες τις ανάγκες σας που σχετίζονται με VPN σε φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή. Ωστόσο, εάν θέλετε να κάνετε μια άλλη φθηνή συμφωνία, εξετάστε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε στο Surfshark (ξεκινά από $ 1,99 / mo).

Από την άλλη πλευρά, αν δεν σας πειράζει να πληρώσετε λίγο υψηλότερα για αποτελεσματική και πιο αξιόπιστη υπηρεσία, τότε θα πρότεινα να πάτε για ένα από τα ταχύτερα, ExpressVPN (ξεκινώντας από $ 1,99 / mo).

Συνιστώ PureVPN?

Ναι, συστήνω ιδιαίτερα το PureVPN σε όσους αναζητούν μια προσιτή αλλά πλήρως εξοπλισμένη υπηρεσία VPN. Απαιτούνται βελτιώσεις στην παράκαμψη “Το Μεγάλο Τείχος προστασίας”, αλλά γενικά λαμβάνετε καλή προστασία και ασφάλεια.

Όλες οι αποκλειστικές εφαρμογές λειτουργούν ομαλά και ευαίσθητα, γεγονός που αυξάνει την ομοιομορφία του VPN. Προσθέστε αυτό σε έναν μεγάλο αριθμό διαθέσιμων διακομιστών, αποκλειστικές διευθύνσεις IP και τη δυνατότητα Hotspot, το PureVPN προσφέρει καλή αξία για τα χρήματά σας.

Για να μην αναφέρω, έχει προστεθεί πρόσφατα στις τάξεις των παρόχων αρχείων καταγραφής και ακόμη και αποκλείει το Netflix και άλλες πλατφόρμες ροής απευθείας μέσω των επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να πάρετε ένα σχέδιο για $ 1,99 από εδώ.

Похожие статьи

 • Surfshark Review 2020

  Δικαιοδοσία Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι Τιμή $ 1.99 / mo (47.76 δολάρια για 24 μήνες) Διακομιστές 1040+ σε 61+ Χώρες Αρχεία Καταγραφών Δεν Έγγραφα Πιστοποιημένη Κρυπτογράφηση...

 • VyprVPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Ελβετία (μη ασφαλής) Τιμή $ 6.67 / μήνα ($ 80 για 1 χρόνο) Διακομιστές 700 Μητρώο Δεν συνδεθείτε Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix Ναι Torrenting...

 • Αναθεώρηση NordVPN 2020

  Δικαιοδοσία Παναμά Τιμή $ 3.49 / mo σε διακομιστές 3ετών σχεδίων 5560+ Servers σε 59 Χώρες Καταγραφικά Δεν Έγγραφα Πιστοποίηση Κρυπτογράφησης AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • GOOSE VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Ολλανδία Τιμή $ 1.99 Διακομιστές 71 Μητρώα Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix Δεν Torrenting Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Δεν Συνιστώμενη Δεν Ιστοσελίδα...

 • Avast VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Τσεχική Δημοκρατία Τιμή $ 79.99 σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 55 Servers σε 34 Χώρες Καταγραφικά Καταστήματα Σύνδεση Αρχεία κρυπτογράφησης...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me