Ανασκόπηση PrivateVPN

Δικαιοδοσία Καναδάς
Τιμή $ 3.82 / mo σε ένα μονοετές σχέδιο
Διακομιστές 150+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
Αρχεία καταγραφής Ναί
Κρυπτογράφηση AES-256-Bit
Ξεμπλοκάρει το Netflix Οχι
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Οχι
Συνιστάται  Οχι
Δικτυακός τόπος https://privatevpn.com/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Βασισμένο στη Σουηδία, το PrivateVPN έχει να προσφέρει στους χρήστες ψηφιακή ελευθερία. Προσφέροντας εξαιρετικά πελατοκεντρικές υπηρεσίες VPN, όπως η αποδέσμευση Netflix, η υποστήριξη Torrenting και η Disney +, έχει κερδίσει κάποια φήμη στην αγορά για την εξαιρετική εξυπηρέτηση αυτών των δραστηριοτήτων.


Ωστόσο, αυτό’η έλλειψη εγγραφών μεγαλύτερης διάρκειας και το υψηλό κόστος απαιτούν από τους χρήστες να βασίζονται σε πιο φιλικές προς τον προϋπολογισμό εναλλακτικές λύσεις. Παρ 'όλα αυτά, περάστε από την αναθεώρηση του PrivateVPN 2020 για μια αμερόληπτη εικόνα στον πάροχο ή διαβάστε τον καλύτερο οδηγό VPN για περισσότερες επιλογές.

Το PrivateVPN βασίζεται σε μια χώρα που είναι μέλος των 5 ματιών

Παρά το όνομα της Σουηδίας που προκαλεί αισθήματα ασφάλειας για όλους, ελάχιστα γνωρίζουν ότι αυτή η γραφική ευρωπαϊκή χώρα είναι στην πραγματικότητα μέλος της συμμαχίας των 5 οφθαλμών, όπως ανακαλύψαμε λεπτομερή μελέτη των διεθνών συμμαχιών ανταλλαγής πληροφοριών. Με βάση τη Σουηδία, καθιστά την PrivateVPN άκαμπτη, αφού η σουηδική κυβέρνηση μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να ζητήσει από το PrivateVPN να αποσπάσει δεδομένα είτε στη χώρα’του ίδιου του αιτήματος ή με εκείνο των χωρών μελών της συμμαχίας. Ακόμα και αν το PrivateVPN δεν το συμμορφώνεται, μόνο η επικείμενη απειλή λήψης παραγγελιών gag είναι αρκετά προβληματική ώστε να προκαλέσει ανησυχία.

Πολιτική καταγραφών PrivateVPN

Στο BestVPN.co, είμαστε αδιάφοροι όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τίποτα δεν είναι αποδεκτό σε εμάς σε αυτό το παιχνίδι μηδενικού αθροίσματος από μια ρητά δηλωμένη μηδενική πολιτική logs.

Πραγματοποιήσαμε μια ολοκληρωμένη έρευνα σχετικά με τις πολιτικές καταγραφής των περισσότερων από 100 παρόχων για να ενημερώσουμε τους χρήστες σχετικά με το πώς ορισμένα VPN είναι αναξιόπιστα, παρά το γεγονός ότι ισχυρίζονται αντίθετα.

Το PrivateVPN δηλώνει ότι δεν το κάνει’t αποθηκεύει δεδομένα χρηστών οποιουδήποτε είδους όσον αφορά τη δραστηριότητα σε συνδέσεις VPN, αλλά εξακολουθούμε να ανησυχούμε επειδή καταγράφει τις διευθύνσεις IP των χρηστών.

Οτι’δεν είμαστε ασφαλείς κατά την άποψή μας και το PrivateVPN πρέπει πραγματικά να σταματήσει να το κάνει αν θέλει πραγματικά να ζήσει μέχρι το όνομά του,.

PrivateVPN Review 2020 - Πίνακας Περιεχομένων

 1. PrivateVPN Γρήγορη επισκόπηση
 2. Ανασκόπηση Τιμών PrivateVPN
 3. PrivateVPN Δωρεάν δοκιμή
 4. Ανασκόπηση πρωτόκολλων PrivateVPN
 5. Ανασκόπηση PrivateVPN Servers
 6. Συμβατότητα εφαρμογών PrivateVPN
 7. Download PrivateVPN
 8. Ανασκόπηση υποστήριξης PrivateVPN
 9. Πολιτική καταγραφών PrivateVPN
 10. Η λειτουργία του PrivateVPN πραγματοποιείται στο Netflix?
 11. Υποστηρίζει το PrivateVPN Torrenting και την κοινή χρήση αρχείων P2P?
 12. PrivateVPN Firestick
 13. PrivateVPN και Kodi
 14. ΙδιωτικήVPN Reddit Κριτικές
 15. PrivateVPN Proxy

PrivateVPN Γρήγορη επισκόπηση

Το’είναι ασφαλής με μια εσωτερική υποδομή διακομιστή και είναι ένα από τα λίγα VPN εκεί έξω που don’να επιδοθείτε στη συλλογή οποιωνδήποτε ημερολογίων.

Άλλες άψογες λειτουργίες με το PrivateVPN περιλαμβάνουν έναν διακόπτη kill, αφιερωμένες εφαρμογές, ξεκλειδωμα περιεχομένου και άλλα.

Τα επίπεδα κρυπτογράφησης τους είναι αλεξίσφαιρα για να εξασφαλίσουν ότι ακόμα κι αν υπάρχουν επιθέσεις MiTM (Man in the Middle), κέρδισαν’t να είναι σε θέση να πάρει οτιδήποτε από τα πακέτα δεδομένων.

Το PrivateVPN είναι ένα VPN που έχει αποκτήσει υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας από την έναρξή του και έχει γίνει μια υπηρεσία που’s αξίζει σίγουρα μια δοκιμή,

Για περισσότερα σχετικά με τα αλεξίσφαιρα επίπεδα κρυπτογράφησης, τα σχέδια τιμολόγησης, τις πολιτικές επιστροφής χρημάτων, την υποστήριξη εξειδικευμένης πλατφόρμας, διαβάστε αυτήν την πλήρη και ολοκληρωμένη αναθεώρηση του PrivateVPN από το BestVPN.co!

Πλεονεκτήματα

 1. 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
 2. Διακομιστές σε 56 χώρες
 3. Υποστηρίζει όλες τις πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων
 4. Υποστήριξη πολλών πρωτοκόλλων που τροφοδοτεί κορυφαία ασφάλεια & κρυπτογράφηση
 5. Απεριόριστο εύρος ζώνης & διακομιστές
 6. Πολιτική επιστροφής 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή
 2. Δεν υπάρχουν επεκτάσεις για το Chrome ή τον Firefox
 3. Αργή ταχύτητα ροής

Αποκτήστε το PrivateVPN

Το PrivateVPN εργάζεται στην Κίνα?

Δυστυχώς το PrivateVPN δεν προσφέρει οποιαδήποτε σταθερή λύση για να πάρει την εφαρμογή VPN της Κίνας. Ο παροχέας δεν περιλαμβάνεται επίσης στα καταστήματα του Google Play και του iTunes. Ως εκ τούτου, οι νέοι που ζουν στην Κίνα ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν μια υπηρεσία proxy για να κατεβάσουν την αφιερωμένη εφαρμογή από το PrivateVPN. Εκείνοι που βρίσκονται εκτός της χώρας και σχεδιάζουν να επισκεφθούν την Κίνα μπορούν να φορτώσουν εκ των προτέρων την εφαρμογή PrivateVPN στη συσκευή τους. Με αυτόν τον τρόπο, όταν προσγειώνονται στην ηπειρωτική Κίνα, θα μπορούν εύκολα να ξεμπλοκάρουν όλες τις ξένες εφαρμογές / υπηρεσίες / ιστότοπους.

Ανασκόπηση Τιμών PrivateVPN

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα καλύτερα δίκτυα VPN στην κατηγορία, το PrivateVPN δεν είναι’όπως και άλλες υπηρεσίες παρόμοιου χαρακτήρα. Στην πραγματικότητα, οι τιμές έχουν μειωθεί τους τελευταίους 8 μήνες. Ωστόσο, η στρατηγική τιμολόγησης εξακολουθεί να είναι η ίδια με τρία διαθέσιμα σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των μηνιαίων, τριμηνιαίων και ετήσιων.

Η εγγραφή για ένα μήνα θα σας επιστρέψει ένα ποσό $ 7,67, ενώ η τριμηνιαία συνδρομή κοστίζει $ 15,75 χρεώνεται μια φορά ($ 5,25 / μήνα). Αλλά το προσωπικό μου αγαπημένο παραμένει το ετήσιο σχέδιο, το οποίο κοστίζει $ 50.40 χρεώνεται μία φορά ($ 3.88 / μήνα) και περιλαμβάνει ένα δωρεάν μήνα συνδρομής.

Έτσι σχεδιάζονται τα σχέδια τιμολόγησης στο PrivateVPN’προκειμένου να διευκολυνθεί η πλοήγηση, η κατανόηση και η επιλογή ενός χρήστη που ταιριάζει στους προϋπολογισμούς του.

Ανασκόπηση Τιμών PrivateVPN

Περίπου 8 μήνες πίσω, το ετήσιο σχέδιο στο PrivateVPN χρεώθηκε σε 54,00 δολάρια, χρεώνεται μία φορά (4,15 δολάρια / μήνα), οπότε έχουν τροποποιήσει σίγουρα τις τιμές τους σε μια προσπάθεια προσέλκυσης περισσότερων πελατών.

Για τον αριθμό των δυνατοτήτων και την αξιοπιστία που προσφέρει αυτό το VPN στο τραπέζι, τα σχέδια τιμολόγησης αξίζουν σίγουρα την αξία τους. Αλλά, αν παραμείνετε δυσαρεστημένοι με τίποτα, το PrivateVPN κέρδισε’μην σας εμποδίζετε να φύγετε, διευκολύνοντάς σας με το σχέδιο επιστροφής 30 ημερών. Αφήνω’s να πάρετε κάτω για περισσότερο από το πώς λειτουργεί αυτό στην δωρεάν δοκιμαστική μας αναθεώρηση παρακάτω.

Αποκτήστε το PrivateVPN

PrivateVPN Δωρεάν δοκιμή

Οι δωρεάν δοκιμές είναι πάντα τέλειες, επειδή σας επιτρέπουν να ελέγχετε και να δοκιμάζετε ένα VPN από κάθε άποψη, προτού δεσμευθείτε σε αυτό με συνδρομή πλήρους απασχόλησης. Αλλά περιμένετε, εκεί’ο PrivateVPN δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή όπως άλλες υπηρεσίες, αν και θα ήταν υπέροχο αν το έκαναν.

PrivateVPN Δωρεάν δοκιμή

Υπάρχει μόνο μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που συνοδεύει όλα τα σχέδια τιμολόγησης, με τα οποία μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων οποιαδήποτε στιγμή πριν από το τέλος της 30ής ημέρας, αν δεν κάνετε’δεν θέλω να μείνω στην υπηρεσία.

Ενώ πιστεύουμε ότι οι πολιτικές επιστροφής χρημάτων είναι καλές, αλλά μπορούν’t αντικαταστήσει την εκτεταμένη επίδραση των δωρεάν δοκιμών. Το PrivateVPN βαθμολογεί ένα σημείο προς τα κάτω σε αυτή την πτυχή.

Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PrivateVPN

Ένα πράγμα που αναπτύξαμε πάρα πολύ μια προτίμηση για την αναθεώρηση του PrivateVPN ήταν η ποιότητα της εμπειρίας των χρηστών και η ευκολία πλοήγησης στον πάροχο’της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με την υπηρεσία, εδώ’s πόσο εύκολο είναι αυτό!

 • Ανοίξτε το PrivateVPN’και κάντε κλικ στο “Αποκτήστε το PrivateVPN” από την αρχική σελίδαΕγγραφή εγγραφής PrivateVPN λογαριασμού
 • Επιλέξτε ένα σχέδιο τιμολόγησης (Συνιστούμε το ετήσιο για τους μακροχρόνιους χρήστες) και εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Επιλέξτε μια μέθοδο πληρωμής από τις διαθέσιμες. Επιλέγουμε Bitcoin, έτσι αυτό μας οδηγεί σε μια επόμενη σελίδα, όπου η συναλλαγή θα υποστεί περαιτέρω επεξεργασία.Privatevpn σύνδεση
 • Ολοκληρώστε τη συναλλαγή και θα έχετε εγγραφεί επιτυχώς για λογαριασμό στο PrivateVPN.

Ανασκόπηση PrivateVPN Servers

Οι διακομιστές αποτελούν τον πυλώνα οποιασδήποτε υπηρεσίας VPN. Αν επιλέγετε ένα πληρωμένο VPN, ο παροχέας όχι μόνο πρέπει να παρέχει μια ποικιλία τοποθεσιών διακομιστών, αλλά ο πλήθος των διαθέσιμων εξυπηρετητών θα πρέπει επίσης να είναι αρκετά υψηλός ώστε να παρέχει μια εξαιρετική υπηρεσία.

Μα αυτό’όπου ακριβώς το PrivateVPN μας απογοητεύει περισσότερο. Μόλις 56 τοποθεσίες και 100+ εξυπηρετητές προσφέρονται στους πελάτες με την υπηρεσία. Άλλοι ανταγωνιστές, όπως το ExpressVPN, προσφέρουν 1500+ διακομιστές σε 94 χώρες, ενώ το PureVPN προσφέρει 750+ εξυπηρετητές σε 140+ χώρες. Η υποδομή διακομιστή στο PrivateVPN δεν είναι’το καλύτερο μεταξύ αυτών που εμείς’έχετε αναθεωρήσει μέχρι στιγμής.

Ανασκόπηση PrivateVPN Servers

Παρέχει ακόμα μια αξιοπρεπή σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το μικρό αριθμό εξυπηρετητών, προβλήματα όπως τα σημεία συμφόρησης του εύρους ζώνης θα ήταν πολύ συνηθισμένο φαινόμενο.

Κέρδισε’δεν είναι τόσο καλό για το ξεκλείδωμα περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου, είτε επειδή επιχειρήσεις όπως το Netflix γίνονται όλο και πιο έμπειρες στον εντοπισμό των δρομολογημένων συνδέσεων VPN και στην παρεμπόδιση της πρόσβασής τους. Οι διακομιστές πρέπει να προστεθούν στους εκατοντάδες, αν το PrivateVPN θέλει να δημιουργήσει μια πολύ πιο κατάλληλη και ικανή υπηρεσία για τη βάση χρηστών του.

Συμβατότητα εφαρμογών PrivateVPN

Τα VPN εξασφαλίζουν τη σύνδεση στο διαδίκτυο, αλλά το πόσο καλά το κάνουν σε κάθε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα είναι κάτω από τη συμβατότητα των αποκλειστικών εφαρμογών που παρέχουν.

Το PrivateVPN παρέχει συμβατική συμβατότητα με όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, όπως τα Windows, Mac, Android και IOS, μέσω αποκλειστικών εφαρμογών.

Μα αυτό’αλλά παρόλα αυτά θα εκτιμούσαμε σίγουρα αν είχαν περάσει ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό παρέχοντας περισσότερες εφαρμογές αφιερωμένες σε εξειδικευμένες πλατφόρμες όπως το Firestick.

Το PrivateVPN ενδέχεται να μην είναι το καλύτερο VPN για Mac ή Windows, αλλά οι εφαρμογές λειτουργούσαν πολύ καλά στις πλατφόρμες. Έχουν ένα διαδραστικό σχεδιασμό UX και UI, με όλες τις δυνατότητες και τις επιλογές με εύκολη πρόσβαση.

Download PrivateVPN

Αν είστε διατεθειμένοι να κατεβάσετε την εφαρμογή πελάτη PrivateVPN για το OS σας, εδώ είναι οι σύνδεσμοι που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό για κάθε ειδική πλατφόρμα:

 • Windows

Εφαρμογή για Windows 7, 8, 8.1 και 10: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN-win-new.exe

 • Μακ

Εφαρμογή για Mac OS X: https://PrivateVPN.com/client/PrivateVPN1.1.pkg

 • iOS VPN

Εφαρμογή για iPhone και iPad iOS έκδοση 9.0 ή νεότερη έκδοση: https://itunes.apple.com/us/app/PrivateVPN/id1168424870?ls=1&mt

 • Android

Εφαρμογή για Android 4.0 ή νεότερη έκδοση: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pVPN.PrivateVPN

Η διαδικασία εγκατάστασης παραμένει η ίδια σε όλες τις πλατφόρμες και εδώ’s πώς μπορείτε να περάσετε από τις ρυθμίσεις σε 4 απλά βήματα:

 1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ή εγγραφείτε, παρέχοντας το αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και ρυθμίζοντας έναν κωδικό πρόσβασης
 2. Αγοράστε το PrivateVPN’με την επιλογή ενός από τα διαθέσιμα σχέδια
 3. Κάντε λήψη του προγράμματος-πελάτη εφαρμογής VPN για το λειτουργικό σας σύστημα από τους συνδέσμους που παρέχονται παραπάνω
 4. Μηδενίστε σε μια τοποθεσία διακομιστή και κάντε κλικ στο “Συνδέω-συωδεομαι”

Αποκτήστε το PrivateVPN

Ανασκόπηση υποστήριξης PrivateVPN

Μια ευέλικτη ομάδα υποστήριξης πελατών μπορεί να επιτρέψει ακόμη και τις χειρότερες υπηρεσίες να αποκτήσουν μια θετική φήμη στην αγορά. Τα δίκτυα VPN είναι συχνά πολύπλοκα για τους χρήστες που δεν διαθέτουν’δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στη χρήση τους, έτσι ώστε εκτός από τους οδηγούς και τα σεμινάρια, αυτό’είναι μεγάλη για να έχει υποστήριξη πελατών που μπορεί να τους καθοδηγήσει.

Στο PrivateVPN, η εξυπηρέτηση πελατών είναι κορυφαία θέση και για να το εξετάσουμε στο βάθος, δημοσιεύσαμε μια πραγματικά δύσκολη ερώτηση δηλαδή έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά το Netflix εξακολουθεί να μην’t εργασία.

Ακολουθεί μια μεταγραφή της συνομιλίας μας με την υποστήριξη του PrivateVPN:

 • Η δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας είναι ορατή σε όλες τις σελίδες:Ανασκόπηση υποστήριξης PrivateVPN
 • Οι ηλεκτρονικές αναφορές εμφανίζονται μόνο αν αρχειοθετήσετε σε ένα ερώτημα. Μπορείτε να δείτε το παράθυρο συνομιλίας εδώ και πώς λέει ότι ένας εκπρόσωπος θα είναι μαζί μας σύντομα.
  LiveVPN live chat
 • Ο εκπρόσωπος’Το όνομα του χρήστη ήταν Manish και ρωτήσαμε πώς να χρησιμοποιήσουμε το Netflix, καθώς εξαντλήσαμε όλες τις επιλογές όπως την προσπάθεια όλων των διακομιστών.
  Ιστότοπος γνώσεων PrivateVPN
 • Αφού μας έδωσε μια λίστα με διακομιστές εργασίας με το Netflix US, ο εκπρόσωπος πήγε με τη διαδικασία και μοιράστηκε τον σύνδεσμο για τον ηλεκτρονικό οδηγό σχετικά με το ζήτημα που διατίθεται με το PrivateVPN.
  Εισιτήριο PrivateVPN

Όταν τον προτρέψαμε περισσότερο, λέγοντάς του ότι ο οδηγός δεν ήταν’t βοηθήσει πολύ σε μας, τότε πήγε στη λειτουργία αντιμετώπισης προβλημάτων και μας ζήτησε να διενεργήσουμε μια δοκιμή διαρροής DNS.

Λοταρία! Έχουμε έναν νικητή! Η εξυπηρέτηση πελατών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική για όλους τους λογαριασμούς και ακόμα και αν η Netflix στις ΗΠΑ εξακολουθούσε να μην έχει’να συνεργαστούμε με το PrivateVPN, είμαστε βέβαιοι ότι ο εκπρόσωπος θα είχε εξασφαλίσει ότι θα περάσουμε.

Μεγάλη δουλειά πρέπει να πούμε από το PrivateVPN.

PrivateVPN ipleak

Εκτός από τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, υπάρχουν εκτενείς οδηγοί και μαθήματα για να βοηθήσετε ένα χρήστη όποτε μπαίνει σε πρόβλημα με την υπηρεσία.

Ανασκόπηση πρωτόκολλων PrivateVPN

Τα πρωτόκολλα που αναπτύσσει το PrivateVPN είναι τα εξής:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP
 4. IKEv2
 5. IPSec

Από αυτή την παρτίδα, το OpenVPN είναι το πιο ασφαλές πρωτόκολλο εκεί έξω και αποτελεί την προεπιλεγμένη σύστασή μας για χρήστες VPN ανεξάρτητα από την κατηγορία. Εκτός αυτού, το PrivateVPN προσφέρει επίσης πρωτόκολλα IKEv2, IPSec και L2TP, τα οποία είναι αρκετά καλά για να εξασφαλίσουν τις περισσότερες συνδέσεις.

Το PPTP δεν συνιστάται διότι’αλλά η διαθεσιμότητά του εξακολουθεί να αποτελεί εξαιρετικό χαρακτηριστικό, επειδή ορισμένα εσωτερικά δίκτυα επιχειρήσεων ή ιστοτόποι επικοινωνίας το απαιτούν. Εάν κάποιος ήρθε ψάχνει για ένα VPN με υποστήριξη πρωτοκόλλου PPTP, το PrivateVPN σίγουρα θα εκπληρώσει τις απαιτήσεις τους.

Αποκτήστε το PrivateVPN

Η λειτουργία του PrivateVPN πραγματοποιείται στο Netflix?

Το’είναι ένα φρέσκο ​​νέο έτος και εμείς’v Σίγουρα πρέπει να ενημερώσετε σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το εάν το PrivateVPN συνεργάζεται με Netflix και Disney + το 2020 ή όχι.

Λοιπόν, η αποδέσμευση του Netflix ή ακόμα και του Netflix ΗΠΑ για το θέμα αυτό είναι μια πολύ περίπλοκη συναυλία. Είναι αρκετά δύσκολο για ένα VPN να προσφέρει συνεχώς αυτό το χαρακτηριστικό αποδέσμευσης στους χρήστες τους. Ετσι ώστε’Για το λόγο αυτό, κατέφυγαν στη διεξαγωγή νέων δοκιμών για τη συμβατότητα του PrivateVPN Netflix, προκειμένου να σας διευκολύνουν με τις κατάλληλες και έγκαιρες πληροφορίες που θα σας εξυπηρετούσαν καλύτερα.

Το ίδιο ισχύει και για το PrivateVPN για την απεμπλοκή του Netflix στις ΗΠΑ το 2020?

Ναι, το κάνει, ωστόσο, η εμπειρία είναι εντάξει.

Ήμουν σε θέση να παρακολουθώ εκδικητές - πόλεμο Infinity μέσα από αυτό στο Netflix αρκετά εύκολα. Δεν υπάρχουν καθόλου προβλήματα σύνδεσης. Πήρα στην πρώτη δοκιμή.

Η λειτουργία του PrivateVPN πραγματοποιείται στο Netflix

Τώρα έρχονται στα ελαττώματα.

Καλά η ποιότητα δεν ήταν μέχρι το σημάδι, όπως μπορεί να φανεί αρκετά ζωντανά από το στιγμιότυπο που μοιράζομαι εδώ.

Το ίδιο ισχύει και για το PrivateVPN για την κατάργηση του αποκλεισμού του Netflix στις ΗΠΑ

Αυτό οφείλεται κυρίως στις βραδύτερες από τις συνήθεις ταχύτητες σε διακομιστές των ΗΠΑ από το PrivateVPN.

Έτσι, ο πάροχος κάνει επιτυχώς την κατάργηση του αποκλεισμού Netflix στις ΗΠΑ, αλλά αν ψάχνετε για καλύτερη ποιότητα βίντεο και μια συνολικά πιο εμπλουτιστική εμπειρία streaming.

PureVPN είναι πολύ καλύτερη σε αυτό και έτσι είναι ExpressVPN και ακόμη και Surfshark.

Αποκτήστε το PrivateVPN

Υποστηρίζει το PrivateVPN Torrenting και την κοινή χρήση αρχείων P2P?

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το PrivateVPN μπορεί να λείπει από πολλά τεχνικά μέτωπα, αλλά αυτό’κάνοντας ό, τι θα μπορούσε να παρακινήσει έναν πελάτη να λάβει απόφαση να έρθει με την υπηρεσία.

Ακριβώς όπως την απεμπλοκή Netflix ΗΠΑ, PrivateVPN παρέχει επίσης Torrenting και P2P υποστήριξη. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε μόνο μέσω των διακομιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο, πράγμα που ίσως σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε λίγο βαρύ και φορτωμένο ρεύμα εάν δεν’t ζουν εκεί, επιβραδύνοντας έτσι τις ταχύτητες λήψης.

Αν ψάχνετε για VPN που παρέχουν καλύτερη απόδοση με το Torrenting, τότε διαβάστε τον οδηγό μας για το Best VPN for Torrenting.

PrivateVPN Firestick

Το Firestick αυξάνει σταθερά το μερίδιό του στην αγορά και η εισαγωγή του επέτρεψε στην Fire Amazon Fire TV να αυξάνεται με αλματώδη επίπεδα. Η συσκευή συνεχούς ροής υποστηρίζει επίσης άλλες υπηρεσίες όπως το Netflix, το BBC iPlayer, το Hulu και πολλά άλλα, διαφοροποιώντας την εμπειρία προβολής.

PrivateVPN Firestick

Όμως, το Firestick κέρδισε’t να εκτελέσει πολύ χωρίς τη βοήθεια ενός VPN που θα του επιτρέψει να προμηθεύει και να μεταδίδει ροή περιεχομένου με γεωγραφική κάλυψη. Το PrivateVPN μπορεί να ξεκλειδώσει σίγουρα το γεωγραφικό περιεχόμενο,

PrivateVPN Kodi Addon

Δυστυχώς, το PrivateVPN δεν το κάνει’t έχει ένα ειδικό Kodi Add-on, ακόμα και το 2020.

Αυτό είναι απογοητευτικό για τον πάροχο’δεδομένου ότι τώρα φαίνεται ότι υστερεί με παλιά χαρακτηριστικά και δυνατότητες σε μια βιομηχανία που πιέζει συνεχώς τη μπάρα υψηλότερα.

Το PureVPN και κάποια άλλα κορυφαία VPN έχουν τα ειδικά Kodi Add-ons τους, αλλά δεν έχουν ακολουθήσει πολλά όπως το PrivateVPN.

Γνωρίζω ότι μπορείτε να εκτελέσετε ένα VPN στο Kodi ακόμη και εγκαθιστώντας το απευθείας στη συσκευή σας, αλλά αυτό κτυπά ολόκληρο το σκοπό ακόμα και με την χρήση του Kodi. Γιατί θα χρησιμοποιούσατε το Kodi για να παρακολουθήσετε ταινίες και εκπομπές όταν μπορείτε να κάνετε το ίδιο μέσω του προγράμματος περιήγησης?

Η ευκολία και η λειτουργικότητα είναι δύο βασικά σημεία εδώ για να εξετάσει και αυτό’ακριβώς αυτό που κάνει την υπόθεση για ένα ειδικό VPN Kodi να προστεθεί όλο και πιο ισχυρό.

Το PrivateVPN πρέπει να παίξει σοβαρά το παιχνίδι του στο τμήμα απελευθέρωσης και συνεχούς ροής.

Και σε κάθε περίπτωση, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το PrivateVPN στο ίδιο το Kodi, μπορείτε να το κάνετε ρυθμίζοντας το μέσω του OpenVPN υποστηριζόμενου διαχειριστή αρχείων VPN.

Αποκτήστε το PrivateVPN

PrivateVPN Proxy

Όχι, το PrivateVPN δεν είναι, αλλά αυτό δεν είναι ένα μεγάλο ζήτημα.

Οι πληρεξούσιοι δεν συνιστώνται συνήθως από οποιονδήποτε από εμάς στο BestVPN.co καθώς δεν το κάνουν’Προσφέρετε οποιαδήποτε χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση ή υποστήριξη πρωτοκόλλου, για να σας κρατήσω ασφαλείς online.

Έτσι, ακόμη και αν η PrivateVPN θα είχε προσφέρει ένα δωρεάν ή ακόμα και πληρεξούσιο πληρωμένο, θα ήθελα να σας συμβούλευα να μείνετε μακριά από αυτό.

ΙδιωτικήVPN Reddit Κριτικές

Η προκατειλημμένη γνώμη είναι άσχημη για μια αναθεώρηση επειδή χρειαζόμαστε βάναυση ειλικρινείς απόψεις για μια υπηρεσία για να κατανοήσουμε το βάθος της εργασιμότητάς της και πουθενά δεν μπορείτε να βρείτε τίμια σχόλια καλύτερα από την Reddit.

Μια ιστοσελίδα κοινότητας που προέρχεται από χρήστες, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ελέγξετε για οποιοδήποτε VPN’s κριτικές. PrivateVPN’οι χρήστες του Google έχουν επίσης πάει στην πλατφόρμα για να ρίξουν την εχθρότητά τους και την εκτίμησή τους στην ίδια υπηρεσία.

Ένας χρήστης διαπίστωσε ότι οι διακομιστές στην περιοχή των ΗΠΑ West Coast είναι εξαιρετικά κακοί στην απόδοση. Επιπλέον, αυτός ο χρήστης δεν’δεν συμφωνείτε με άλλο χρήστη ότι το PrivateVPN θα μπορούσε να έχει υψηλές ταχύτητες στην περιοχή των ΗΠΑ.

Σίγουρα συμφωνούμε με τον χρήστη’σχετικά με την ταχύτητα υστέρησης του PrivateVPN όταν συνδέεται με διακομιστές των ΗΠΑ, όπως επισημάνθηκε στην ενότητα αναθεώρησης Netblix debugging. (Διαβάστε περισσότερες κριτικές σύμφωνα με τους redditors σχετικά με την καλύτερη reddit vpn)

ΙδιωτικήVPN Reddit Κριτικές

συμπέρασμα

Εκατοντάδες VPN ήδη υπάρχουν στην αγορά και ο ανταγωνισμός είναι ήδη έντονος για να αρπάξει το μεγαλύτερο μερίδιο των πελατών από κάθε επιχείρηση. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, αυτό’Είναι απαραίτητο να παρέχετε άψογη εξυπηρέτηση και κορυφαία χαρακτηριστικά που υπογραμμίζονται από την ανεξέλεγκτη ποιότητα σε όλες τις μετρήσεις, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο VPN.

Το PrivateVPN εξακολουθεί να έχει αρκετά μίλια για να καλύψει, ειδικά όσον αφορά την προσθήκη τουλάχιστον 200 περισσότερων εξυπηρετητών, βελτιώνοντας τη διαφορετικότητα της τοποθεσίας του διακομιστή, καλύπτοντας περισσότερες ασιατικές και αφρικανικές τοποθεσίες, βελτιώνοντας τις ταχύτητες. Και πάνω απ 'όλα, εξασφαλίζοντας ότι αυξάνει τον αριθμό των συμβατών εφαρμογών που παρέχει με την υπηρεσία.

Καθώς ολοκληρώνουμε την αναθεώρηση του PrivateVPN του 2020, δίνουμε στην υπηρεσία 3 αστέρια και αναμένουμε να βελτιωθεί περαιτέρω με βάση τις παραπάνω συστάσεις.

Στο BestVPN.co, προσπαθούμε να παρέχουμε στους χρήστες τις καλύτερες κριτικές VPN σε όλες τις κατηγορίες, ανεξάρτητα από τις μεμονωμένες υπηρεσίες ή τη συμβατότητά τους σε διαφορετικές πλατφόρμες. Οι κριτικές μας είναι ιδιαίτερα αμερόληπτες και βεβαιώνουμε ότι δεν έχουμε’t χνούδι πάνω από κάθε συγκεκριμένη υπηρεσία περισσότερο από ό, τι αξίζει.

Εάν αφήσαμε κάτι έξω ή θέλετε να προσθέσετε περισσότερα στην κριτική μας, βεβαιωθείτε ότι έχετε σχολιάσει παρακάτω και να ξεκινήσετε μια υγιή συζήτηση. Εμείς’d αγωνία να περιμένετε να αλληλεπιδράσετε με τέτοια μέλη και χρήστες με επίκεντρο!

Похожие статьи

 • PureVPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Χονγκ Κονγκ Τιμή $ 2.91 / mo σε διακομιστές 2ετών σχεδίων 2.000+ σε 140+ Χώρες καταγραφής Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής Πιστοποίηση κρυπτογράφησης AES-256-CBC ξεμπλοκάρει το Netflix...

 • Betternet VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 2.99 / mo σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 10 διακομιστές σε 10 Χώρες Αρχεία καταγραφών Κρυπτογράφηση δεδομένων χρηστών AES-256 (Πληρωμένο) | AES-CBC-128 bit...

 • CyberGhost Review 2020

  Δικαιοδοσία Ρουμανία Τιμή $ 2,75 / mo σε διακομιστές 3ετών σχεδίων 6,100+ διακομιστές σε καταλόγους χωρών 90+ Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής Πιστοποίηση κρυπτογράφησης AES-256-Bit Αποκλεισμός...

 • TunnelBear VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 4.99 / mo σε διακομιστές 1-Έργου 1.000+ διακομιστές σε 22 Χώρες Αρχεία Κρατώντας συνδέσεις Αρχεία Κρυπτογράφησης AES-256-bit Ξεμπλοκάρισμα...

 • Surfshark Review 2020

  Δικαιοδοσία Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι Τιμή $ 1,99 / mo (47,76 δολάρια για 24 μήνες) Διακομιστές 1040+ σε 61+ Χώρες Αρχεία Καταγραφών Δεν Έγγραφα Πιστοποιημένη Κρυπτογράφηση...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me