PandaPow VPN Αναθεώρηση 2020

Δικαιοδοσία Χονγκ Κονγκ
Τιμή $ 7.00 / mo σε ένα 1-Έτος Σχέδιο
Διακομιστές 120+ VPN σε 16 χώρες
Αρχεία καταγραφής Αποθηκεύει αρχεία καταγραφής σύνδεσης
Κρυπτογράφηση AES-256-Bit
Ξεμπλοκάρει το Netflix Οχι
Torrenting Οχι
Έργα στην Κίνα Οχι
Συνιστάται  Οχι
Δικτυακός τόπος https://pandapow.io/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple

Βασισμένη στο Χονγκ Κονγκ, το VPN PandaPow είναι μια ισχυρή υπηρεσία, παρόλο που δεν είναι τόσο μεγάλη όσο μερικοί από τους πλέον καθιερωμένους συγχρόνους στην αγορά. Προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, πρόσβαση σε 14 διακομιστές και ιδιόκτητο πρωτόκολλο SSL.

Έχετε ακόμα μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, συμβατές εφαρμογές και έναν ειδικό δρομολογητή Wifi VPN. Δυστυχώς, ο πάροχος αποτυγχάνει στην απεμπλοκή δημοφιλών πλατφόρμων streaming όπως το Netflix και δεν λειτουργεί στην Κίνα (να σταματήσει “Μεγάλο τείχος προστασίας”).

Ως εκ τούτου, η υψηλή τιμή των 84 δολαρίων σε ένα ετήσιο σχέδιο δεν είναι δικαιολογημένη. Ωστόσο, αν θέλετε να λάβετε καλύτερη αξία, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στην έγκριση του Forbes, PureVPN. Λειτουργεί στην Κίνα και ξεμπλοκάρει όλα τα VoDs για ένα μέτριο $ 1,65 / mo. σε ένα πενταετές σχέδιο!

Pandapow VPN Τιμολόγηση

Οι τιμές είναι συχνά ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε με οποιονδήποτε πάροχο. Το πιο τέλειο είδος σχεδίων τιμολόγησης στον κλάδο VPN είναι εκείνα που προσφέρουν όλα τα χαρακτηριστικά σε όλα τα σχέδια, με τη μόνη διαφορά η διάρκεια για την οποία διαρκεί η συνδρομή. Και αυτό’είναι ακριβώς αυτό που έχουμε στο PandaPow.

Ο πάροχος έχει πολύ απλά σχέδια τιμολόγησης που κυμαίνονται από τις μηνιαίες, τριμηνιαίες και ετήσιες συνδρομές.

 • Μηνιαία εγγραφή: $ 9.00 / μήνα χρεώνεται μία φορά
 • Τριμηνιαία εγγραφή: $ 24.00 χρεώνεται μία φορά
 • Ετήσια εγγραφή: $ 84.00 χρεώνεται μία φορά

Η τιμή του VPN PandaPow’το ετήσιο σχέδιο της εταιρείας, το οποίο είναι η καλύτερη του διαπραγμάτευση, είναι λίγο υψηλό κατά την άποψή μας.

Εάν το συγκρίνετε με το Ivacy VPN’της ετήσιας συνδρομητικής τιμής των 40 δολαρίων, του PandaPow VPN’η συμφωνία φαίνεται ακριβή, δεδομένου ότι δεν συμβαίνει’να προσφέρετε τον ίδιο αριθμό διακομιστών ή ακόμα και να ταιριάξετε τη λειτουργία του παροχέα για τη λειτουργία.

Αν έρθει κάτω από το πιο αποδεκτό φάσμα των $ 35- $ 45, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται, τότε θα είναι σίγουρα πιο ελκυστική για τους νέους χρήστες.

Τιμολόγηση Pandapow

Επισκεφθείτε τον παροχέα

PandaPow VPN δωρεάν δοκιμή

Το ένα πράγμα που βρίσκουμε την πιο απογοητευτική πτυχή πολλών παρόχων VPN δεν είναι η δωρεάν δοκιμή. Το να προσφέρουμε ένα, χωρίς αμφιβολία, απαιτεί ένα μεγάλο ποσό επένδυσης, αλλά το ποσό της ακεραιότητας και της αξιοπιστίας που είναι ενσωματωμένο στη βάση χρηστών σας, εξαιτίας αυτού, υπερβαίνει τις αντιστοιχίες ή ακόμα και υπερβαίνει τα χρήματα που δαπανώνται.

Δυστυχώς, σύμφωνα με την PandaPow VPN Review, ο πάροχος δεν κάνει’Προσφέρουμε δωρεάν δοκιμή, με την πραγματική έννοια του όρου, επίσης. Παρέχει μόνο μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών ως κάλυψη για τους χρήστες σε περίπτωση που δεν υπάρχει’σαν την υπηρεσία και επιθυμείτε να την διακόψετε.

PandaPow VPN, σας συνιστούμε να δουλέψετε με την προσθήκη μιας δωρεάν δοκιμής για να κάνετε το VPN σας πιο προσιτό σε μια ευρύτερη γκάμα δυνητικών χρηστών.

Pandapow VPN Εφαρμογές Αναθεώρηση συμβατότητας

Όπως και κάθε άλλος πάροχος VPN, το PandaPow VPN προσφέρει επίσης εφαρμογές για χρήση σε δημοφιλείς πλατφόρμες όπως τα Windows, Mac, Android και iOS. Η εφαρμογή των Windows ήταν ίσως το καλύτερο της παρτίδας επειδή ήταν πολύ καλύτερα προσανατολισμένη να ανταποκριθεί στις επιλογές πρόσβασης χαρακτηριστικών. Όλοι εκτελούν το πρωτόκολλο OpenVPN από προεπιλογή, ακόμα και σε iOS, το οποίο είναι σχετικά σπάνιο σενάριο, όπως οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών’t παρέχει OpenVPN σε iOS.

Η εφαρμογή Android δεν ήταν τόσο δύσκολη στην πλοήγηση, αλλά αντιμετωπίσαμε ορισμένα προβλήματα σε σχέση με τις ασταθείς συνδέσεις. Υπήρχαν πολύ λίγες σταγόνες στην υπηρεσία έτσι’είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Θα θέλαμε να συστήσουμε το PandaPow VPN να βουρτσίζει τις εφαρμογές λίγο και να τους κάνει να φαίνονται λίγο πιο σύγχρονοι. Επί του παρόντος, το περιβάλλον εργασίας χρήστη στην εφαρμογή των Windows μοιάζει με διασυνδέσεις λογισμικού από την εποχή της δεκαετίας του '90.

Το ExpressVPN έχει ίσως τις σύγχρονες εφαρμογές, ακολουθούμενη από τα PureVPN, NordVPN και IPVanish, έτσι ώστε το PandaPow VPN να μπορέσει να τους εμπνεύσει εάν θέλουν να ανανεώσουν τις εφαρμογές τους.

Το PandaPow VPN προσφέρει επίσης έναν ειδικό δρομολογητή ο οποίος διαθέτει το VPN που έχει ρυθμιστεί εκ των προτέρων, ώστε να διευκολύνεται η εκτέλεση συσκευών όπως οι τηλεοράσεις Apple, οι κονσόλες παιχνιδιών σε ασφαλή λειτουργία.

Επισκεφθείτε τον παροχέα

Pandapow VPNServers Αναθεώρηση

Σύμφωνα με την PandaPow VPN Review, τον πάροχο’οι κεντρικοί υπολογιστές της είναι καλά κατανεμημένοι στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες πρόσβασης VPN. Με μια συνδρομή VPN PandaPow, θα έχετε πρόσβαση σε διακομιστές 120+ σε 16 μεγάλες τοποθεσίες, με επιλογές από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τις Κάτω Χώρες, το Χονγκ Κονγκ και τη Σιγκαπούρη μεταξύ άλλων.

Ανασκόπηση διακομιστή Pandapow

Ωστόσο, η πιο ελπιδοφόρα πτυχή της υπηρεσίας είναι ότι οι Αμερικανοί διακομιστές ήταν σε θέση να ξεμπλοκάρουν το Netflix των Η.Π.Α., κάτι που ακόμη και μερικοί πιο εδραιωμένοι πάροχοι VPN δεν μπορούν να ταιριάξουν. Hulu και Amazon Prime (ΗΠΑ) δούλεψαν καλά.

Όμως, το PandaPow VPNstill χρειάζεται να προσθέσει περισσότερους διακομιστές αν αυτό’s για να φιλοξενήσει τον αυξανόμενο πληθυσμό εκείνων των χρηστών που τώρα συρρέουν για να αγοράσουν VPNs για να αποκτήσουν πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένες ιστοσελίδες όπως Netflix US. Το VPN PandaPow πρέπει να εργαστεί σκληρά για να το ενεργοποιήσει αν κοιτάξει τον συντονισμό της υπηρεσίας τους στην κοινότητα VPN.

Ενώ η τρέχουσα σειρά διακομιστών είναι αρκετά καλή για τώρα, η προσθήκη περισσότερων εξυπηρετητών για την ανάμειξη σίγουρα θα επιτρέψει στο PandaPow VPN να παρέχει μια πιο αστρική υπηρεσία.

Το Netflix US ξεκλειδώθηκε από το VPN PandaPow ενώ ήταν συνδεδεμένο στο Λος Άντζελες Server.

PandaPow VPN Αναθεώρηση 2020

Το Netflix UK ξεκλειδώθηκε από το VPN PandaPow ενώ ήταν συνδεδεμένο στο Λονδίνο Server.

PandaPow VPN Αναθεώρηση 2020

Η Netblix Ολλανδία ξεκλειδώθηκε από το VPN PandaPow ενώ ήταν συνδεδεμένη στο Άμστερνταμ.

Διακομιστές του Άμστερνταμ

Η Netflix Ιαπωνία ξεκλειδώθηκε από το VPN PandaPow ενώ ήταν συνδεδεμένη στο Tokyo Server.

Τόκιο-διακομιστή

Το Netflix Australia ξεκλειδώθηκε από το PandaPow ενώ ήταν συνδεδεμένο στο Διακομιστή Σίδνεϊ.

Sydney-Server

Εκτός από τις εστιασμένες τοποθεσίες Netflix, στο μέλλον, θα θέλαμε να δούμε τον πάροχο να προσθέσει περισσότερους εξυπηρετητές σε άλλες υπάρχουσες τοποθεσίες καθώς και σε νεότερες περιοχές όπως η Μέση Ανατολή και η Νότια Αμερική.

Το PandaPow VPN προσφέρει επίσης μια ειδική υπηρεσία για τους Κινέζους χρήστες και αυτή η δυνατότητα περιλαμβάνεται σε όλα τα service pack.

Ανασκόπηση διακομιστή Pandapow

Αναθεώρηση υποστήριξης VPN PandaPow

Ένας μεγάλος δολοφόνος για μας όταν εξετάζουμε το VPN PandaPow ήταν ότι δεν συμβαίνει’t προσφέρει μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας 24 ώρες το 24ωρο, καθώς θα άνοιγε το δρόμο για την καλύτερη διευκόλυνση των πελατών. Το PandaPow VPN προσφέρει ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων ως λειτουργία υποστήριξης πελατών, καθιστώντας την επίλυση οποιουδήποτε ερωτήματος ή προβλήματος δυσκίνητη και χρονοβόρα εργασία.

Αναθεώρηση υποστήριξης PandaPow

Το PandaPow VPN θα πρέπει να εξετάσει πραγματικά την προσθήκη μιας ταχύτερης, πιο ευέλικτης ενότητας διευκόλυνσης πελάτη, όπως μια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας 24/7, προκειμένου να προσφέρει μια πιο στρογγυλεμένη εξυπηρέτηση πελατών.

Pandapow VPN Protocols Review

Σε όλους τους συμβατούς πελάτες της εφαρμογής, το PandaPow VPN έχει αναπτύξει το δικό του πρωτόκολλο βασισμένο σε SSL. Αυτό το πρωτόκολλο, το PandaPow VPN ισχυρίζεται ότι δουλεύει για να μπορέσει να παραμείνει ξεκλειδωμένο σε χώρες όπως η Κίνα και να εξάγει μια πολύ πιο ασφαλή εμπειρία για τους χρήστες σε άλλα μέρη του πλανήτη.

Και δεδομένου ότι η υπηρεσία εξακολουθεί να λειτουργεί για κινέζους χρήστες, λαμβάνουμε την αξίωση στην ονομαστική της αξία και θεωρούμε ότι είναι ιδιαίτερα αποδεκτή ως πρωτόκολλο VPN.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με την PandaPow VPN Review, το πρωτόκολλο ιδιοκτησίας του δεν φαίνεται να είναι τίποτα περισσότερο από το πρωτόκολλο του OpenVPN και το πρωτόκολλο που βασίζεται σε πρωτόκολλο SSL είναι απλώς ένα άλλο όνομα που η εταιρεία το βάφτισε.

Το OpenVPN είναι το πιο ασφαλές πρωτόκολλο VPN και είναι το πρότυπο της βιομηχανίας αυτή τη στιγμή, γι 'αυτό θα θέλαμε να προτείνουμε στο PandaPow VPN να εγκαταλείψει το φανταχτερό όνομα και απλά να αναφέρει ότι χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο OpenVPN όποτε ζητηθεί.

Όσο για τα άλλα πρωτόκολλα, όπως το PPTP, το L2TP / IPSec και το IPSec, δεν υποστηρίζονται από τις συμβατές εφαρμογές από το PandaPow VPN, αν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αν εστιάσετε το VPN στη συσκευή σας χωρίς να συμπεριλάβετε τις εφαρμογές.

Επισκεφθείτε τον παροχέα

Pandapow WiFi VPN Router Αναθεώρηση:

Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να εγκαταστήσετε ένα VPN για το οποίο δεν προσφέρεται συμβατή εφαρμογή είναι η πλατφόρμα, αλλά τις περισσότερες φορές αυτό μπορεί να είναι μια πολύ μεγάλη και χρονοβόρα διαδικασία, ώστε να διευκολύνετε τα προβλήματά σας, το PandaPow VPN προσφέρει το δικό του WifI VPN router.

Pandapow WiFi VPN Router Επισκόπηση

Αυτός ο Δρομολογητής Wifi σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε συσκευή κάτω από το κάλυμμα του VPN, επειδή κάνει όλη την κυκλοφορία να περνάει από τη διαδρομή του, καθιστώντας έτσι αυτόματα ασφαλή.

Η εγκατάσταση του δρομολογητή είναι εξαιρετικά εύκολη και εδώ’Δείξε το’s:

 • Αφού έχετε αποκτήσει τον δρομολογητή PandaPow Wifi, συνδέστε τον σε μια λειτουργούσα σύνδεση στο διαδίκτυο
 • Συνδέστε οποιαδήποτε συσκευή στον δρομολογητή PandaPow Wifi ως κύρια πηγή σύνδεσης στο διαδίκτυο
 • Η κυκλοφορία της συσκευής σας μεταδίδεται αυτόματα μέσω του PandaPow VPN, ενεργοποιημένου στον δρομολογητή Wifi

Ο δρομολογητής PandaPow Wifi θα σας κοστίσει 99 δολάρια για ένα χρόνο’αξίας της συνδρομής VPN και του δρομολογητή που συμπεριλαμβάνεται.

Επισκεφθείτε τον παροχέα

Συνιστάται το VPN PandaPow?

Μπορείτε να το εξετάσετε, αλλά δεν μπορώ να του δώσω ένα οριστικό ναι. 

Το PandaPow VPN είναι μία από τις πιο ελπιδοφόρες νέες υπηρεσίες VPN στην αγορά και παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στα αρχικά στάδια της,’s που παρέχει μια μεγάλη υπηρεσία στους χρήστες της από την άποψη της ταχύτητας και της σταθερότητας.

Έχει ακόμα πολύ δρόμο για να μπορέσει να σταθεί ψηλός ανάμεσα στους καλύτερους παρόχους στον κλάδο, αλλά αυτό που του λείπει με τη μορφή χαρακτηριστικών υψηλής ποιότητας, αποτελεί η δύναμη της απόδοσης της ασφάλειας. Η τιμή στα $ 84 για ένα χρόνο’Η αξία της συνδρομής είναι υπερβολικά υψηλή και πρέπει πρώτα να μειωθεί εάν η υπηρεσία αυτή χρειάζεται να μας δώσει μια ολοκληρωμένη σύσταση.

Στο BestVPN.co, προσπαθούμε να παρουσιάσουμε τις καλύτερες αναθεωρήσεις εξασφαλίζοντας ότι η ανάλυσή μας παραμένει αμερόληπτη και διευκολύνει τον τελικό στόχο της λήψης αποφάσεων σχετικά με την απόκτηση της υπηρεσίας άψογα.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για να μοιραστείτε μαζί μας ή θέλετε να επικρίνετε την υπηρεσία μας, μπορείτε να σχολιάσετε το νήμα παρακάτω. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας και να ξεκινήσουμε σημαντικές συνομιλίες που θα οδηγήσουν στη μακροπρόθεσμη βελτίωση της υπηρεσίας μας.

Похожие статьи

 • Απόκρυψη του IP VPN μου για το 2020

  Δικαιοδοσία Ηνωμένες Πολιτείες Τιμή $ 2.91 / μήνα Διακομιστές 120 Αρχεία Κρυπτογράφησης AES-256 Ξεκλείδωμα Netflix Δεν Torrenting Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Δεν Συνιστώμενη Όχι...

 • Αναθεώρηση ιδιωτικών σηράγγων για το 2020

  Jurisdiction Ηνωμένες Πολιτείες Τιμή $ 3 / μήνα ($ 36 στο ετήσιο σχέδιο) Servers 22 Διακομιστές σε 12 χώρες Logs Διατηρεί ευαίσθητα αρχεία καταγραφής για 14 ημέρες Κρυπτογράφηση...

 • IVPN Review 2020

  Δικαιοδοσία Γιβραλτάρ Τιμή 8.33 Διακομιστές 3152 Μητρώα Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλείδωμα Netflix Ναι Συνεχίζεται Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Ναι Συνιστάται Ναι Ιστοσελίδα...

 • VeePN Review 2020

  Jurisdiction Panama Τιμή $ 1.67 / mo Σέρβερ 2500 Μητρώο Δεν Logs Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεμπλοκάρισμα Netflix Ναι Torrenting Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Όχι Συνιστώμενη Όχι...

 • Surfshark Review 2020

  Δικαιοδοσία Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι Τιμή $ 1.99 / mo (47.76 δολάρια για 24 μήνες) Διακομιστές 1040+ σε 61+ Χώρες Αρχεία Καταγραφών Δεν Έγγραφα Πιστοποιημένη Κρυπτογράφηση...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me