Επιταχύνετε την αναθεώρηση

Το Speedify δεν είναι μια πολύ παλιά υπηρεσία, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των άλλων’έχετε επανεξετάσει μέχρι στιγμής το ταξίδι σας για να μάθετε περισσότερα για τα καλύτερα δίκτυα VPN στον κλάδο.

Ξεκίνησε μόλις το 2014, καθιστώντας το συγκριτικό “αρχάριος” στον κλάδο.

Ωστόσο, μπορεί να είναι καινούργιες, αλλά είναι σίγουρα φιλόδοξες.

Γιατί?

Δεν είναι’t χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο OpenVPN, το οποίο είναι το βιομηχανικό πρότυπο. Τι ακριβώς χρησιμοποιούν?

Σύνδεση καναλιών.

Επιταχύνετε την αναθεώρηση

Υφηγητής’Μην ανησυχείτε αν δεν το κάνετε’Δεν ξέρω τι είναι αυτό καθώς θα καλύψω αυτό και άλλες πτυχές της υπηρεσίας σε αυτήν την πλήρη επανεξέταση Speedify VPN, συμπληρωμένη με όλα τα αγαθά και τα bads της υπηρεσίας.

Τα θετικά

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η Speedify έχει επικεντρωθεί στην παροχή της υπηρεσίας της όσο το δυνατόν πιο εύκολη και γρήγορη για τους χρήστες να επωφεληθούν.

Για την εξυπηρέτηση αυτού του σκοπού, ο πάροχος εισήγαγε πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά που δεν βρίσκετε άφθονα στη βιομηχανία. Έχουν επικεντρωθεί κυρίως στην ασφάλεια και αυτό είναι ο πάροχος αυτός’είναι το μεγαλύτερο σημείο πώλησης.

Νέο πρωτόκολλο και αναβαθμισμένη κρυπτογράφηση

Συνήθως, οι πάροχοι VPN επιλέγουν το πρωτόκολλο OpenVPN ως γνωστό ότι είναι το πιο ασφαλές πρωτόκολλο εκεί έξω. Crowdsourced, ποτέ δεν είναι γνωστό ότι έχει διασπαστεί, ανθεκτικό και γρήγορο, πολλοί δεν το σκέφτονται να το κάνουν, αλλά δεν Speedify.

Ο πάροχος έχει εισαγάγει το δικό του πρωτόκολλο ανάπτυξης που ονομάζεται Channel Bonding, όπως ανέφερα στην αρχή της αναθεώρησης.

Η σύνδεση του καναλιού αυξάνει την ταχύτητα και τη σταθερότητά σας, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα πολλαπλά σημεία σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Αν το Wifi σας, η σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή οπουδήποτε αλλού, το διαδίκτυο κατευθύνεται στη συσκευή σας, αυτό το πρωτόκολλο συνδέει όλα αυτά και τα στέλνει απευθείας.

Διαπίστωσα ότι αυτή η λειτουργία μου επέτρεψε να συνεχίσω τη λήψη ακόμα και όταν το Wifi μου έπεσε κάτω καθώς η λειτουργία Bonding καναλιών άλλαξε τη σύνδεση στη σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Εξαιρετικά εντυπωσιακή! Αν το μόνο για σταθεροποιημένες λήψεις ή μεταφορτώσεις, αυτό το VPN είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά που μπορείτε να πάρετε.

Τώρα έρχεται στην κρυπτογράφηση.

Η κρυπτογράφηση AES-256 είναι ο κανόνας αυτές τις μέρες για όλα τα VPN και ότι’γιατί είναι άθραυστο.

Όμως, το Speedify προσφέρει ακόμα πιο προηγμένη έκδοση αυτής της τεχνολογίας, δηλαδή κρυπτογράφηση Cha-Cha 256. Το υπερβολικά τεχνικό του για να εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ των δύο αλλά, ακόμα, η αύξηση σημαίνει ότι αυτός ο πάροχος εργάστηκε σκληρά για να φέρει τα καλύτερα στις σύγχρονες online ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής στους χρήστες μέσω της υπηρεσίας του.

Ένας μεγάλος αριθμός διακομιστών

Συνήθως, τα μικρότερα δίκτυα VPN δεν διαθέτουν’δεν προσφέρουν ακόμη 500 διακομιστές. Και πάντα ότι εάν θέλετε ένα μεγάλο πάρκο διακομιστών, τότε θα πρέπει να εξετάσετε τις κορυφαίες υπηρεσίες VPN στον κλάδο με τους οίκους PureVPN με εξυπηρετητές 2000+ και

Η επιτάχυνση δεν θα σας αφήσει να πάτε αν και ήδη έχει πάνω από 1000 διακομιστές σε 28 διαφορετικές τοποθεσίες.

επιταχύνει την αναθεώρηση των διακομιστών

Και αυτά δεν είναι συνηθισμένοι διακομιστές, είναι διακομιστές ταχύτητας.

Αυτοί οι διακομιστές ταχύτητας βρίσκονται στο σύννεφο και συνδυάζονται με τη δυνατότητα σύνδεσης καναλιών για να κατανείμουν όλο το φορτίο σύνδεσης για να σας προσφέρουν μια πιο αξιόπιστη και ταχύτερη σύνδεση.

Ο μεγάλος αριθμός διακομιστών σημαίνει επίσης ότι έχετε πολλές επιλογές όταν επιλέγετε μια πλησιέστερη τοποθεσία, ακόμα και αν βρίσκεστε σε μέρη όπως η Ασία ή η Αφρική δηλαδή οι θέσεις που τα περισσότερα δίκτυα VPN δεν χρησιμοποιούν’να βάλουν διακομιστές σε.

Tor Συμβατότητα

Μεταξύ πολλών εργαλείων προστασίας της ιδιωτικής ζωής στο Διαδίκτυο, ο Tor θεωρείται εξαιρετικά.

Οτι’s επειδή ο φυλλομετρητής αυτός διατηρεί το IP σας ιδιωτικό, δρομολογώντας το μέσω πολλαπλών τελικών σημείων. Αλλά ακόμα, δεν συμβαίνει’η προσφορά κρυπτογράφησης προσφοράς ή υποστήριξης πρωτοκόλλου, οπότε ακόμα και αν η IP σας είναι ασφαλής, τα δεδομένα σας μπορούν να παραβιαστούν.

Τώρα το πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα VPN δεν είναι συμβατά με τον Tor, υπονομεύοντας έτσι το iit και δεν του επιτρέπει να δώσει στον χρήστη μια εξαιρετικά ασφαλή εμπειρία σε απευθείας σύνδεση.

Η Speedify δεν είναι μία από αυτές τις υπηρεσίες, καθώς προσφέρει μεγάλη συμβατότητα με τον Tor, επιτρέποντας στους χρήστες που χρησιμοποιούν το πρόγραμμα περιήγησης μια μεγάλη επιλογή να μανδαλώσουν.

Παρουσία ενός διακόπτη σκοτώματος

Ακόμη και αν μια υπηρεσία έχει στρατιωτική βαθμού κρυπτογράφηση και ασφαλή υποστήριξη πρωτοκόλλου, IP σας μπορεί ακόμα να διαρρεύσει μέσω πολλών κενών που οι πάροχοι δεν’t τείνουν να συνδέονται γενικά.

Ένα από αυτά τα κενά είναι η απουσία ενός διακόπτη Kill.

Όταν πέφτει η σύνδεση VPN, η IP σας εμφανίζεται ξαφνικά και ακόμα και αν απενεργοποιήσετε τη σύνδεσή σας, το μικρό παράθυρο μεταξύ των αρχείων είναι αρκετό ώστε ακόμη και ένας μέτριος χάκερ να γνωρίζει το IP σας.

Ένας διακόπτης kill εμποδίζει αυτό διακόπτοντας τη σύνδεση στο διαδίκτυο, εάν ποτέ πέσει και η σύνδεση VPN.

Το Speedify προσφέρει αυτή τη μεγάλη λειτουργία σε όλες τις εφαρμογές του.

Η υποστήριξη είναι η κορυφή της γραμμής

Όποτε βλέπω υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί για λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, απογοητεύω γιατί η ηλεκτρονική υποστήριξη είναι αυτή τη στιγμή 2000s.

Και αυτό’s επειδή ένας απρόσωπος τρόπος παροχής υποστήριξης όταν ζωντανή συνομιλία μπορεί να βοηθήσει πραγματικά να αυξήσει μια καλύτερη εμπειρία.

Ωστόσο, ήμουν πραγματικά έκπληκτος όταν Speedify’Η υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρείας μου απάντησε στα ερωτήματά μου εξαιρετικά επαγγελματικά. Δεν υπάρχουν αυτοματοποιημένα bots, καμία ανόητη απάντηση, απλά κάποια απίστευτη υποστήριξη από μια εξαιρετικά εξειδικευμένη υποστήριξη που εκπαιδεύεται στο σκάφος της.

Άλλοι πάροχοι θα πρέπει να πάρουν ένα φύλλο από το Speedify’σε αυτή την περίπτωση σίγουρα.

Μια πολύ γενναιόδωρη δωρεάν δοκιμή που μπορεί να συνεχιστεί απείρως

VPN αυτές τις μέρες είναι αρκετά τσιγκούνης και άπληστος ταυτόχρονα και θέλουν να τους πληρώσετε πρώτα και να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία τους αργότερα.

Έτσι, πολλοί πάροχοι προσφέρουν δωρεάν δοκιμή αυτές τις μέρες, μόνο μια πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Αλλά όχι να επιταχύνετε.

Όχι μόνο αυτός ο πάροχος έχει τη γενική πολιτική αποζημίωσης 30 ημερών όπως όλοι οι άλλοι, προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή χωρίς δέσμευση με ένα επιβλητικό όριο εύρους ζώνης 5 GB / μήνα. Ναί! Κάθε μήνα το επίδομα των 5 GB θα ανανεωθεί αν δεν είστε απολύτως έτοιμοι να πληρώσετε για την υπηρεσία.

Απίστευτο, απλά απίστευτο.

Τώρα αυτό’κάτι που σίγουρα μπορεί να περιγραφεί ως “Εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη”.

Προσιτά και απλά σχέδια

Οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να εκπλαγείτε να δείτε πώς η τιμολόγηση είναι στους επαγγελματίες; Isn’Αυτό θα έπρεπε να είναι κάτι που χρειάζεται απλώς να το πούμε?

Όχι, ακόμη και η τιμολόγηση μπορεί να έρθει κάτω από τα πλεονεκτήματα ή τα μειονεκτήματα τμήμα, και αυτό εξαρτάται από το πόσο τα σχέδιά σας τιμολόγησης μπορεί να δικαιολογήσει το είδος της υπηρεσίας που προσφέρετε.

ExpressVPN’τα σχέδια της εταιρείας είναι εξαιρετικά ακριβά, αλλά δεν το κάνω’t τα θεωρούν άσχημα λόγω του παρόχου’την αξία της, την αξιοπιστία και την αξιοπιστία της, τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του να είναι τα καλύτερα στην επιχείρηση. Ωστόσο, άλλες υπηρεσίες VPN, όπως το Surfshark, είναι γεμάτες χαρακτηριστικά και έρχονται με χαμηλή τιμολόγηση.

Έτσι δεν είναι σαν ότι είστε καλοί μόνο εάν είστε ένα φτηνό VPN. Μόλις το δικαιολογήσατε.

Επιταχύνετε’τα σχέδια τιμολόγησης είναι απλά με τα μηνιαία και ετήσια σχέδια που είναι διαθέσιμα.

 • Μηνιαία: $ 8.99 χρεώνεται μία φορά
 • Ετήσια: $ 49,99 χρεώνεται μία φορά ($ 4,16 / μήνα)

Επιταχύνετε την αναθεώρηση των τιμών

Αυτό είναι το ατομικό σχέδιο και σύμφωνα με εμένα το ετήσιο σχέδιο είναι πολύ προσιτό. Το μηνιαίο σχέδιο είναι λίγο δαπανηρό, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Ναι, υπάρχει το οικογενειακό σχέδιο και το ομαδικό σχέδιο, καθώς και ο πάροχος και οι δύο τιμές διαφέρουν από το ξεχωριστό σχέδιο. Ακόμη και δεν έχουν τιμολογηθεί στο πλοίο.

Μειονεκτήματα

Ο πάροχος είναι καλό μέχρι αυτό το σημείο, ακόμη και ένα που θα πρέπει να συνιστάται, αλλά είναι αυτά τα οφέλη ό, τι υπάρχει για την υπηρεσία?

Το Speedify έχει επίσης το δίκαιο μερίδιο των μειονεκτημάτων που πρέπει να τονίσω μπροστά σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε πιο ισορροπημένες αποφάσεις αφού διαβάσετε αυτήν την κριτική:

Το Netflix δεν υποστηρίζεται

Από την Netflix’η VPN απαγόρευσε να τεθεί σε ισχύ, όχι πολλά VPN μπορούν να σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πρόσβαση στις διάφορες βιβλιοθήκες σε διάφορες χώρες που προσφέρει η Netflix.

Ένα VPN που μπορεί ακόμα να παρακάμψει την απαγόρευση VPN είναι ένας σαφής νικητής και μπορεί να είναι το μοναδικό σημείο πώλησής του, μεγαλύτερο από οτιδήποτε άλλο.

Ωστόσο, η ίδια η Speedify λέει ότι οι διακομιστές της δεν μπορούν να το κάνουν, έτσι’είναι μια μη-brainer για το πόσο απογοητευμένος ήμουν να δω αυτό.

Αυτό είναι ένα ορισμένο con.

Το Torrenting δεν είναι διαθέσιμο

Μετά το Netflix’t εργάζονται με τον πάροχο, σκέφτηκα ίσως Speedify θα είναι καλό με Torrenting, αλλά όπως λένε πάντα, don’δεν έχετε μεγάλες προσδοκίες ή θα απογοητευτείτε πολύ χρόνο!

Και αυτό’τι ακριβώς συνέβη σε μένα όταν είδα ότι το Speedify επίσης δεν συμβαίνει’t υποστηρίζουν οποιοδήποτε σημαντικό είδος Torrenting.

Σε συνδυασμό με το άχρηστο Netflix, καμία υποστήριξη για το Torrenting δεν είναι δύο από την Speedify’με τις μεγαλύτερες αδυναμίες.

Η αμερικανική δικαιοδοσία και κάποια καταγραφή

Οι νόμοι διατήρησης δεδομένων μιας χώρας είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να εξετάσει κάποιος πάροχος προτού εγκαταστήσει στρατόπεδο σε οποιαδήποτε χώρα, αλλά υποθέτω ότι η Speedify παραβλέπει αυτή την πτυχή ενώ επιλέγει μία από τις χειρότερες τοποθεσίες στον κόσμο σχετικά με τέτοιους νόμους, δηλ. Τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Αμερική είναι μέλος όχι μόνο πολλών συμμαχιών ανταλλαγής δεδομένων όπως 5 ματιών και 14 ματιών, αλλά έχει επίσης πολύ κακούς νόμους σχετικά με τη διατήρηση δεδομένων που μπορεί να θέσει σε σοβαρό πρόβλημα κάποιον χρήστη εάν ακόμη και μια ειδοποίηση έκδοσης δεδομένων έχει δοθεί στον πάροχο.

Έτσι, ναι, η βάση της Speedify είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που έχω σοβαρά don’t αρέσει περίπου.

Το ίδιο ισχύει και για την πολιτική καταγραφής του παρόχου.

Το Speedify το λέει αυτό’ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ “Μηδενικός προμηθευτής αρχείων καταγραφής”.

Αλλά σοβαρά όχι.

Καταγράφει τα ακόλουθα είδη δεδομένων:

 • Όνομα, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσωπική διεύθυνση και όνομα εταιρείας
 • Διεύθυνση IP, πρόσβαση στη σελίδα, τύπος προγράμματος περιήγησης και λειτουργικό σύστημα (Μόνο στον ιστότοπό τους)
 • Σύνδεση timestamps
 • Το εύρος ζώνης που καταναλώνεται
 • Κατά προσέγγιση τοποθεσία

επιταχύνετε την επισκόπηση απορρήτου των αρχείων καταγραφής

Αν και αυτά τα αρχεία καταγραφής δεν είναι κάτι σοβαρό και δεν είναι’υποτιμάτε πραγματικά την ιδιωτική σας ζωή σε μεγάλο βαθμό, αλλά ακόμα, εγώ’είδατε καλύτερες πολιτικές καταγραφής όπως αυτή του MullvadVPN, που δεν το κάνει’t ακόμη συλλέγει το email σας.

Το Speedify πρέπει να καταργήσει αυτά τα μικρά αρχεία καταγραφής που διατηρεί για να προσφέρει στους χρήστες του τη μέγιστη ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής των υψηλότερων κατηγοριών.

Υποστήριξη συσκευών

Ενώ οι εφαρμογές πελάτη από την Speedify είναι εξαιρετικά εύχρηστες και περιέχουν μερικές απίστευτες λειτουργίες όπως η δοκιμή ταχύτητας, η οποία είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που έχω’θα συναντήσετε τη βιομηχανία VPN, τον πάροχο’s βιβλιοθήκη εφαρμογών εξακολουθεί να είναι κάπως περιορισμένη.

Η Speedify προσφέρει αποκλειστικούς πελάτες για Windows, Mac, iOS και Android.

Επιταχύνετε τη λήψη

Αυτές οι τέσσερις εφαρμογές καλύπτουν τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες εκεί έξω, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει χώρος για περισσότερα.

Για π.χ. Το PureVPN προσφέρει αποκλειστικές εφαρμογές για το Firestick & Kodi μαζί με τις επεκτάσεις του Chrome και του Firefox για μια πιο ολιστική εμπειρία υποστήριξης.

Σας συνιστώ να Speedify για να προσθέσετε σύντομα μια εφαρμογή ή δύο, αν θέλει πραγματικά να παραμείνει εκεί με τους κορυφαίους παροχείς κλήρωσης και να ανταγωνιστεί.

συμπέρασμα

Το Speedify είναι μια καλή υπηρεσία με κάποια εξαιρετικά φιλόδοξα χαρακτηριστικά, τα οποία έβαλα με μεγάλη προσοχή, ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες αδυναμίες που με εμποδίζουν να συστήσω αυτή την υπηρεσία με πλήρη εμφύσηση. Αλλά τίποτα τέτοιο που δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί εύκολα ή να απομακρυνθεί αν ο πάροχος καταβάλλει κάποια προσπάθεια.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία, ειδικά αν χρησιμοποιείτε το μεγάλο δωρεάν σχέδιο για να ελέγξετε αν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Για μένα, η υπηρεσία πρέπει να πακετάρει σε μια πιο ισχυρή γροθιά για να πάρει το νεύμα.

Похожие статьи

 • VPNSecure αναθεώρηση 2019

  Βασισμένο σε μια ασυνήθιστη τοποθεσία για μια υπηρεσία VPN, το VPNSecure.me didn’t φαίνεται σαν μια κατάλληλη υπηρεσία με την πρώτη ματιά, αλλά αυτή η υπηρεσία έχει πολλές πτυχές...

 • AirVPN Review 2019

  Το AirVPN έχει ίσως το πιο άσχημο tagline σε ολόκληρη τη βιομηχανία VPN. Ορίζει την υπηρεσία μέσω αυτών των λέξεων “Ο αέρας για να αναπνεύσει το πραγματικό...

 • Encrypt.Me Review

  Jurisdiction Ηνωμένες Πολιτείες Τιμή $ 99.99 (1 Έτος Σχέδιο) Διακομιστές 132 Διακομιστές σε 25 χώρες Αρχεία Κρατώντας Αρχεία για 16 Ημέρες Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix...

 • HideMyAss VPN! Επισκόπηση υποστήριξης κρυπτογράφησης και πρωτοκόλλου

  Ακριβώς όπως κάθε άλλο VPN στην αγορά, HMA! ισχυρίζεται επίσης ότι είναι το καλύτερο VPN εκεί έξω. Υποσχόμαστε να εξασφαλίσουμε την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο, αλλά και τις αναθεωρήσεις των χρηστών...

 • Betternet VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 2.99 / mo σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 10 διακομιστές σε 10 Χώρες Αρχεία καταγραφών Κρυπτογράφηση δεδομένων χρηστών AES-256 (Πληρωμένο) | AES-CBC-128 bit...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me