Αναθεώρηση NordVPN 2020

Δικαιοδοσία Παναμάς
Τιμή $ 3.49 / mo σε ένα τριετές σχέδιο
Διακομιστές 5560+ διακομιστές σε 59 χώρες
Αρχεία καταγραφής Δεν έχουν πιστοποιηθεί τα αρχεία καταγραφής
Κρυπτογράφηση AES-256-GCM / AES-256-CBC
Ξεμπλοκάρει το Netflix Ναί
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Ναί
Συνιστάται  Ναί
Δικτυακός τόπος https://nordvpn.com/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Το NordVPN δεν εμπίπτει στη δικαιοδοσία των 5-9-14 οφθαλμών, αλλά πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι χάθηκαν (πίσω τον Μάρτιο του 2018). Ακολούθως, ο παροχέας δεν συνιστάται, καθώς παραβίασαν το GDPR’s και να αποδειχθεί ότι είναι μια μη ασφαλής υπηρεσία!


Ως μια μικρή επισκόπηση των προσφορών τους, το NordVPN ξεκινά από $ 3,49 / mo. σε τριετές σχέδιο, και έρχεται εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά όπως Double VPN, Kill Switch και 6 πολλαπλές συνδέσεις, 24/7 live chat υποστήριξη και πολλά άλλα.

Έχει ακόμη και περισσότερους από 5200 διακομιστές σε 58 χώρες, προσφέροντας αξιέπαινη απόδοση. Σε σύνδεση 100Mbps, θα απολαύσετε μέση ταχύτητα 80Mbps σε λήψη και 56Mbps στη μεταφόρτωση.

Διαβάστε αυτήν την αναθεώρηση του NordVPN 2020, όπου συζητώ για τους παρόχους’ ασφάλεια, διαφάνεια, τιμολόγηση, διακομιστές, απόδοση, συμβατότητα, υποστήριξη και πολλά άλλα.

Contents

Κριτήρια αξιολόγησης μου

 • Ασφάλεια: Είναι το NordVPN πραγματικά ιδιωτικό και ασφαλές?
 • Δικαιοδοσία: Πού βρίσκεται το NordVPN?
 • Πρωτόκολλα: Τι πρωτόκολλα χρησιμοποιεί το NordVPN?
 • Κρυπτογράφηση: Ποια κρυπτογράφηση χρησιμοποιεί το NordVPN?
 • Ξύλευση: Μήπως το NordVPN αποθηκεύει ημερολόγια σύνδεσης / σύνδεσης?
 • Έλεγχος διαρροών: Διασπάται το NordVPN DNS, IP & WebRTC?
 • Ελεγχος: Οι ανεξάρτητοι ελεγκτές ελέγχουν το NordVPN!
 • Διακομιστές: Πού βρίσκονται οι διακομιστές NordVPN?
 • Δοκιμή ταχύτητας: Πόσο γρήγορα είναι το NordVPN πραγματικά?
 • Torrenting: Είναι ο NordVPN καλός για torrenting?
 • Streaming: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το NordVPN για να παρακολουθήσω το Netflix?
 • Υποστήριξη: Πώς λαμβάνουν υποστήριξη οι πελάτες του Nord?
 • Τιμολόγηση: Πόσο κοστίζει μια συνδρομή στο NordVPN?
 • Συμβατότητα: Πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές και τις υποστηριζόμενες συσκευές
 • Αξιοπιστία: Hacked από το NordVPN, Trustpilot, Warrant Canary

Είναι το NordVPN πραγματικά ιδιωτικό?

Αφού βάλετε σε βάθος το NordVPN’ο έλεγχος ασφαλείας, ο καναρινός έλεγχος και η πολιτική καταγραφής και η αξιολόγηση του πρόσφατου περιστατικού hacking, δεν μπορώ να πω ότι είναι μια ιδιωτική / ασφαλής επιλογή και, στη συνέχεια, δεν συνιστούμε τον πάροχο.

Πού βρίσκεται το NordVPN?

Η NordVPN έχει την έδρα της στον Παναμά της Κεντρικής Αμερικής. Αυτό το δίνει σε έναν ανώτερο χειριστή στους περισσότερους παρόχους, καθώς η τοποθεσία έχει φιλικούς νόμους περί απορρήτου δεδομένων και δεν αποτελεί μέρος οποιωνδήποτε συμμαχιών ανταλλαγής δεδομένων όπως οι 5, 9 και 14 ματιών. 

Ο Παναμάς δεν επιβάλλει τη μαζική επιτήρηση και τη διατήρηση δεδομένων, σε αντίθεση με άλλες “Διαδικτυακός εχθρός” δικαιοδοσίες. Δυστυχώς, αυτό κέρδισε’t έχουν οποιαδήποτε επίδραση στο Nord’, καθώς ο πάροχος έχει υποστεί σημαντική παραβίαση.

Πληροφορίες για τα πρωτόκολλα NordVPN

Το NordVPN υποστηρίζει τα PPTP, L2TP / IPSec, IKEv2 και OpenVPN. Από προεπιλογή, ο υπολογιστής-πελάτης των Windows χρησιμοποιεί το OpenVPN, ενώ τα αντίστοιχα αντίγραφα Mac και iOS χρησιμοποιούν το ασφαλές IKEv2.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των πρωτοκόλλων TCP και UDP στα Windows και τις εφαρμογές Android. Η κρυπτογράφηση ποικίλει ανάλογα με το πρωτόκολλο που επιλέγετε σε κάθε εφαρμογή.

Ποια κρυπτογράφηση χρησιμοποιεί το NordVPN?

Το NordVPN χρησιμοποιεί AES-256-CBC με χειραψία RSA-2048 για το κανάλι ελέγχου. AES-256-CBC με κρυπτογράφηση HMAC SHA256 για το κανάλι δεδομένων.

Το Perfect Forward Secrecy (PFS) παρέχεται μέσω ανταλλαγής κλειδιών DHE-4096. Οι εφαρμογές Mac χρησιμοποιούν το IKEv2 με τη Cisco’(NGE), ενώ οι εφαρμογές iOS χρησιμοποιούν κρυπτογράφους AES-256-GCM με HMAC SHA2384 για έλεγχο ταυτότητας δεδομένων.

Είναι το NordVPN ένα Zero Log VPN?

Ναι, το NordVPN δεν καταγράφει δεδομένα περιόδου σύνδεσης / σύνδεσης, παραμένοντας αληθινά στην προϋπόθεση της ασυναγώνιστης ιδιωτικότητας. Στην πραγματικότητα, είναι σήμερα ένας από τους μοναδικούς προμηθευτές στην αγορά που έχουν επαληθευτεί από τρίτο ελεγκτικό γραφείο.

Οι νέοι παραμένουν εντελώς ασφαλείς στο διαδίκτυο. Το VPN δεν θα παρακολουθεί την εισερχόμενη διεύθυνση IP σας ή οτιδήποτε μπορεί να συνδεθεί πίσω στην ταυτότητά σας. Μπορείτε να ελέγξετε την πολιτική απορρήτου τους για περισσότερες πληροφορίες.

Το NordVPN δεν κρατά αυστηρά κανένα αρχείο καταγραφής της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι δεν παρακολουθούμε τον χρόνο ή τη διάρκεια μιας ηλεκτρονικής συνόδου και ούτε διατηρούμε τα αρχεία καταγραφής των διευθύνσεων IP ή των εξυπηρετητών που χρησιμοποιήθηκαν, των ιστότοπων που επισκεφτήκαμε ή των αρχείων που κατεβάσαμε.

Όταν έρχονται αντιμέτωποι με κυβερνητικές υπηρεσίες, η πραγματικότητα έρχεται στο φως. Εμείς’Έχω ήδη δει πολλά παραδείγματα όπως αυτό που συνέβη με τα IPVanish και PureVPN.

Ωστόσο, το NordVPN’η πολιτική καταγραφής των αποθεμάτων είναι μια ανάσα καθαρού αέρα, σε σύγκριση με αυτούς τους παρόχους, που παραμένουν αληθινές στην υπόσχεσή τους και δεν αποκαλύπτουν πληροφορίες, παρά την κατάσχεση των διακομιστών τους.

Διασπάσει το NordVPN το DNS / WebRTC / IP σας?

Το NordVPN είναι απαλλαγμένο από όλες τις διαρροές. Πώς μπορώ να το ξέρω αυτό; Δοκίμασα τον διακομιστή NordVPN # 3038 παραπάνω σε 3 διαφορετικές τοποθεσίες για να ελέγξω για προβλήματα διαρροής IP ή DNS.

WebRTC Test Διαρροής

Πρώτα αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το https://browserleaks.com/ για τη διεξαγωγή μιας διεξοδικής δοκιμής διαρροής WebRTC. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, δεν βρέθηκαν σφάλματα. Η αρχική διεύθυνση IPv4 και IPv6 είναι αμφότερα αόρατη, εμφανίζοντας τη διεύθυνση IP που δίνεται από το NordVPN δηλ. 172.98.93.182.

Test NordVPN WebRTC

Δοκιμή διαρροής DNS

Για τη δεύτερη δοκιμή μου, χρησιμοποίησα την περίφημη δοκιμή διαρροής DNS Perfect Privacy για να ελέγξω τα παραπάνω αποτελέσματα. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, τίποτα δεν αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα ή την τοποθεσία σας. Μόνο ένας διακομιστής DNS ανιχνεύθηκε χρησιμοποιώντας την διεύθυνση IP: 172.98.93.181.

Δοκιμή DNS του NordVPN

Πλήρης ανάλυση απορρήτου

Δεδομένου ότι είμαι αρκετά παρανοϊκός για την ιδιωτικότητά μου, αποφάσισα να κάνω μια άλλη δοκιμή. Αυτή τη φορά από τη διάσημη ιστοσελίδα του IPLeak.net.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το VPN ήταν επιτυχές στην απόκρυψη της πραγματικής μας θέσης. Η δημόσια IP είναι ίδια: 172.98.93.182 και ο διακομιστής DNS επίσης: 172.98.93.181!

Ανάλυση απορρήτου NordVPN

Το NordVPN υπόκειται σε έλεγχο ασφάλειας εφαρμογών

Το NordVPN είναι ένας από τους λίγους παρόχους στην αγορά που δεν πειράζει να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους και τις δυνατότητες VPN, υποβάλλοντας σε διεξοδική διαδικασία ελέγχου.

Από τις 9 Οκτωβρίου 2019, η υπηρεσία δημοσίευσε επισήμως πληροφορίες σχετικά με τη δοκιμή διείσδυσης σε εφαρμογές από τρίτους, με τα αποτελέσματα να επιβεβαιώνουν ότι η Nord’s υπόσχεση μηδενικών ημερολογίων και μέγιστη ανωνυμία.

Έλεγχος ασφάλειας NordVPN App

Λίστα διακομιστών NordVPN

Το NordVPN διαθέτει πλέον πάνω από 5.200+ διακομιστές σε 60 χώρες παγκοσμίως. Αυτό είναι ένα από τα βασικά USP του NordVPN. Δεν μπορείτε ποτέ να κουραστεί να δοκιμάσετε διαφορετικούς διακομιστές NordVPN για την Κίνα, το Netflix, το BBC iPlayer και το Amazon Prime.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι πελάτες NordVPN θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επιλέξετε συγκεκριμένους εξυπηρετητές για τις ανάγκες σας. Οι χρήστες έχουν σαφείς επιλογές για προστασία Anti-DDoS, αποκλειστικές διευθύνσεις IP, διπλό VPN, κρεμμύδι μέσω VPN και P2P / κοινή χρήση αρχείων.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε σύγχυση σχετικά με το ποιο διακομιστή θα συνδεθείτε, το NordVPN παρέχει περαιτέρω βοήθεια. Έχετε πρόσβαση σε ένα εργαλείο συστάσεων που χρησιμοποιεί έξυπνους αλγόριθμους για την εύρεση του καλύτερου διακομιστή.

Αρίθμηση διακομιστών και αξιολόγηση τοποθεσιών

Μπορεί επίσης να διαπεράσει το μυαλό σας αν το NordVPN παρακάμπτει το GFW στην Κίνα. Έτσι, έχω σκάψει λίγο στις δυνατότητες και ανακάλυψα ότι έχετε μια αφιερωμένη κινεζική ιστοσελίδα που είναι προσβάσιμη για άτομα στη χώρα.

Από την άλλη πλευρά, οι εξερευνητές εγκαθιστούν την εφαρμογή πριν από την προσγείωση στην ηπειρωτική Κίνα. Ανεξαρτήτως, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι θα λάβετε πλήρη υποστήριξη στη χώρα χρησιμοποιώντας το NordVPN.

Αυτό συμβαίνει λόγω του NordVPN’s της Κίνας που περιλαμβάνει κατακερματισμένες τοποθεσίες, δημιουργώντας κρυπτογραφημένη εμφάνιση επισκεψιμότητας “μη κρυπτογραφημένο”, αποτρέποντας το DPI από τον εντοπισμό του VPN.

Δοκιμή ταχύτητας: Πόσο γρήγορα είναι το NordVPN?

Οι δοκιμές ταχύτητας NordVPN αποκαλύπτουν εκπληκτική απόδοση με ταχύτητες λήψης που αγγίζουν τα 80.00 Mbps κατά μέσο όρο και μεταφορτώνουν στα 56.68 Mbps. Η απώλεια ταχύτητας είναι πολύ μικρότερη σε σύγκριση με άλλους παρόχους στην αγορά.

Για να σας δώσω πιο ακριβή αναπαράσταση στην απόδοση, πραγματοποίησα μια διεξοδική δοκιμή ταχύτητας σε διακομιστές στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Γερμανία και τη Γαλλία σε σύνδεση υψηλής ταχύτητας 100Mbps:

Υπηρέτης ΜΑΣ Ηνωμένο Βασίλειο Αυστραλία Γερμανία Γαλλία Μέση τιμή
Κατεβάστε 91,71 Mbits / s 83,96 Mbits / s 75,81 Mbits / s 65,98 Mbits / s 82,55 Mbits / s 80.00 Mbits / s
Ανεβάστε 60,63 Mbits / s 49,99 Mbits / s 50,19 Mbits / s 59,88 Mbits / s 62,72 Mbits / s 56,68 Mbits / s
Ping 128 ms 92 ms 117 ms 99 ms 55 ms 98,2 ms

Το NordVPN μπορεί να είναι διάσημο για την ιδιωτική του ζωή, αλλά στην πραγματικότητα βελτιώθηκε σημαντικά και στους τομείς των επιδόσεων. Ο πάροχος καταφέρνει να παραδώσει τις εκπληκτικές ταχύτητες παρέχοντας παράλληλα στους χρήστες την ασυμπίεστη κρυπτογράφηση.

Ο πάροχος ήταν ακόμη και το βραβείο “Πρώτο σύμβολο ταχύτητας Oakla που προτείνεται” στις 11 Οκτωβρίου 2018, στην οποία ο Λειτουργός Τύπου της NordVPN, Laura Tyrell, είχε λίγα πράγματα να πει ...

Εμείς’τιμηθείτε για να λάβετε το σύμβολο Speedtest Recommended από την Ookla. Αυτό το σήμα αποδεικνύει τη συνεχή προσπάθειά μας να παρέχουμε μια οικονομικά αποδοτική, καλά σχεδιασμένη και γρήγορη υπηρεσία VPN. Με τα χρόνια, το NordVPN έχει γίνει μια κορυφαία λύση ασφάλειας σε απευθείας σύνδεση με περισσότερους από 8 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Παρά τη λήψη αυτού του βραβείου, το NordVPN εκτιμά ότι οι χρήστες του υποφέρουν από απώλεια ταχύτητας κατά 30% όταν χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο UDP OpenVPN. Μια άμεση λύση για την αύξηση της ταχύτητας είναι η εναλλαγή του πρωτοκόλλου στο TCP.

NordVPN Torrenting: Οι καλύτεροι εξυπηρετητές με μεγάλη ταχύτητα

Μπορείτε να κάνετε torrent με ασφάλεια με το NordVPN, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για το μεγαλύτερο δίκτυο 4.900 συγκεκριμένων διακομιστών P2P, οι οποίες παρέχουν εκπληκτική μέση ταχύτητα 80Mbps σε λήψεις.

Ενώ τα torrents δεν υποστηρίζονται σε όλους τους διακομιστές, οι διακομιστές torrenting NordVPN διατίθενται σε 28 χώρες συνολικά. Μπορείτε να τα βρείτε στο μενού ειδικών διακομιστών.

Για πρόσθετη ασφάλεια κατά τη λήψη torrents, Το NordVPN παρέχει ακόμη και ένα διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5. Αυτό το πρωτόκολλο επιτρέπει στους εξουσιοδοτημένους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ένα διακομιστή, διατηρώντας την ταυτότητά σας κρυμμένη.

Αν χρησιμοποιείτε το UTorrent, πηγαίνετε στο “Επιλογές” και “Προτιμήσεις”. Μεταβείτε στο μενού σύνδεσης και επιλέξτε τον τύπο “SOCKS5 proxy” στην επιλογή διακομιστή μεσολάβησης. Προσθέστε μια σχετική διεύθυνση διακομιστή επιλέγοντας εδώ έναν συνιστώμενο διακομιστή P2P από το NordVPN.

Ξεκλειδώνει το αμερικανικό Netflix και το P2PTorrenting

Εισαγω “1080” για τον τύπο θύρας και οριστικοποιήστε τις ρυθμίσεις εισάγοντας τα διαπιστευτήριά σας στο NordVPN. Αυτό εξασφαλίζει ότι κάθε φορά που κατεβάζετε torrents, το NordVPN χρησιμοποιεί αυτόματα τους διακομιστές P2P που έχετε προσθέσει, μαζί με το διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5!

Αποσυνδέει το αμερικανικό δίκτυο Netflix

Ξεκλειδώστε και παρακολουθήστε Netflix ΗΠΑ με το NordVPN

Ναι, το NordVPN λειτουργεί στο Netflix χρησιμοποιώντας αυτούς τους καλύτερους διακομιστές που ξεμπλοκάρουν το VoD. Πήρα αυτά, επικοινωνώντας με την ομάδα υποστήριξής τους και πλησιάζοντάς τα με ερωτήσεις σχετικά με την απεμπλοκή του Netflix χρησιμοποιώντας το NordVPN’με τους ταχύτερους διακομιστές.

# 3038, 2352-2367, 2340-2347, 2332-2335, 2320-2327, 2312-2315, 2228-2307, 2216-2223, 2096-2203, 2052-2087, 2042-2045, 2010-2037, 1906-2005 , 1862-1901, 1806-1857, 1754-1801, 1734-1749, 1709-1732, 1692-1707, 1676-1687, 1652-1659, 1640-1643, 1616-1635, 1580-1607, 1560-1575, 1520 -1539, 1500-1515, 1492-1495, 1470-1487, 1422-1429, 1410-1417, 1402-1405, 1366-1373, 1358-1361, 1322-1346, 1297-1312, 1276-1283, 1260-1271 , 1248-1255, 1236-1239, 1170-1195, 1146-1165, 2404-2411, 2452-2480, 1118-1141, 1054-1113, 1046-1049, 1027-1036, 1016-1020, 1008-1011, 976 -999, 968-971, 956-959, 940-947, 932-935, 896-899, 856-883, 841-851, 829-836, 801-824, 769-780, 714-741, 707-710 , 689-702, 679-684, 645-664, US621-640, 577-617 σε κινητές συσκευές.

Έχω δοκιμάσει αυτούς τους διαφορετικούς εξυπηρετητές από πάνω από πολλές φορές και κατάφερα με επιτυχία να πραγματοποιήσω streaming σε Netflix ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και JP, όπου φιλοξενούνται οι μεγαλύτερες βιβλιοθήκες.

Λοιπόν, πώς παίρνετε το American Netflix με το NordVPN; Αφού δημιουργήσετε μια σύνδεση σε οποιονδήποτε από αυτούς τους διακομιστές, απλά κατευθυνθείτε στον ιστότοπο Netflix. Θα παρατηρήσετε μια αλλαγή στις συνολικές κατηγορίες και την καταχώριση.

Πώς να παρακολουθήσετε με ασφάλεια το Netflix με το NordVPN

Για παράδειγμα, “Το νεκρό περπάτημα” είναι διαθέσιμη μόνο στην αμερικανική έκδοση του Netflix. Ωστόσο, κατάφερα με επιτυχία να ξεκλειδώσω την τηλεοπτική εκπομπή και να την μεταδώσω ομαλά με το διακομιστή # 3038!

Παρακολουθήστε το Netflix με το NordVPN

Πώς οι πελάτες του NordVPN λαμβάνουν υποστήριξη?

Οι καθυστερημένες απαντήσεις, τα ανεπαρκή μέσα υποστήριξης, οι δυσάρεστες εμπειρίες εξακολουθούν να είναι κοινές. Ωστόσο, το NordVPN με επιτυχία κατάφερε να αλλάξει τη γνώμη μου για την υποστήριξη πελατών μέσω διαδικτύου.

Έχουν μια ποικιλία μέσων για να λάβετε βοήθεια από ειδικούς. Αν κάνετε κλικ στο “Βοήθεια” στην αρχική σελίδα, θα μεταφερθείτε στην παραπάνω σελίδα.

Εδώ έχετε διαθέσιμη μια γραμμή αναζήτησης. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν σε σχετικά ερωτήματα και να λαμβάνουν απαντήσεις εντός δευτερολέπτων, απαλλάσσοντάς σας από την ταλαιπωρία της εξερεύνησης διαφορετικών κατηγοριών υποστήριξης.

Πώς οι πελάτες του NordVPN λαμβάνουν υποστήριξη

Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να βρείτε μια σχετική απάντηση, έχετε και μια καταχώριση κατηγορίας. Αυτές περιλαμβάνουν την υποστήριξη για τους χρήστες που είναι δίκαιοι “Ξεκινώντας” με το NordVPN.

Στη συνέχεια, μπορείτε να έχετε ξεχωριστές κατηγορίες για τη χρέωση, τη συνδεσιμότητα και τις γενικές πληροφορίες σχετικά με τον προμηθευτή του Παναμά, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Το NordVPN λαμβάνει υποστήριξη

Για βοήθεια από ειδικούς, το NordVPN προσφέρει ακόμη και υποστήριξη 24/7 Live Chat. Είναι πολύ ευαίσθητοι και προληπτικοί και δίνουν απαντήσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αποστολή ερωτημάτων.

Για παράδειγμα, όταν δοκιμάσαμε την υπηρεσία για την απεμπλοκή του VoD, προσεγγίσαμε τη ζωντανή συνομιλία τους. Είπα στον εκπρόσωπο “Χριστιανός” ότι χρειαζόμουν πληροφορίες σχετικά με τους διακομιστές εργασίας για την παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών στο Netflix.

Η απάντηση από το NordVPN ήταν πλήρης και μας παρείχε περισσότερες απαντήσεις από ό, τι ζητήσαμε. Οι διακομιστές που αναφέρονται στην απάντηση λειτούργησαν πολύ καλά για αυτό που έπρεπε να κάνουν, δηλ. Να ξεμπλοκάρουν το Netflix ΗΠΑ.

Υποστήριξη Πελατών της NordVPN

Πόσο κοστίζει ένα κόστος συνδρομής NordVPN?

Το NordVPN προσφέρει τέσσερις διαφορετικές βαθμίδες στις συνδρομές. Μπορείτε να επιλέξετε το μηνιαίο πρόγραμμά σας στα 11,95 δολάρια, το μονοετές πρόγραμμα στα 6,99 δολάρια / μοίρα, το 2ετές πρόγραμμα στα 4,9 δολάρια / μοίρα ή την καλύτερη τιμή 3,49 € / μήνα. (βάσει των δημοσιονομικών σας αναγκών).

Το κόστος ανά μήνα ξεκινά από ένα υψηλό 11,95 δολάρια. Αυτό είναι ένα τέχνασμα που χρησιμοποιείται από πολλούς παρόχους στην αγορά, έτσι ώστε άλλα σχέδια με μεγαλύτερη διάρκεια να φαίνονται πιο πειστικά.

Θα ήθελα μόνο να συμβουλεύω την εγγραφή για το μηνιαίο, αν θέλετε ένα VPN για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Οι χρήστες που βασίζονται στα φτηνότερα δίκτυα VPN για την εργασία τους ή για την πρόσβαση στο οικιακό τους δίκτυο από ποικίλες τοποθεσίες θα πρέπει να επιλέξουν σχέδια με μεγαλύτερη διάρκεια.

Το ετήσιο κόστος κοστίζει μόνο 6,99 δολάρια / μοίρα, συνολικής αξίας $ 83,33 ανά έτος, δίνοντάς σας έκπτωση 41% στη μόχλευση. Το 2ετές πρόγραμμα μειώνει περαιτέρω τη μηνιαία τιμολόγηση σε 4,99 δολάρια, η οποία χρεώνεται 119,76 δολάρια κάθε 24 μήνες. Λαμβάνετε μια εκπληκτική έκπτωση 58%.

Ωστόσο, για την καλύτερη τιμή, σας συμβουλεύω να πάτε για την τριετή συμφωνία που ξεκινάει από $ 3,49 το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο $ 125,64 για 36 μήνες!

Τιμολόγηση NordVPN

Συσκευές που υποστηρίζονται από τον παροχέα

Το NordVPN υποστηρίζει Windows, Mac, Android, iPhone iOS, Linux, Android TV, Mozilla Firefox, Google Chrome και Firestick.

Για περαιτέρω βοήθεια, το NordVPN παρέχει ακόμη έναν κατάλογο με 80+ μαθήματα σχετικά με τον τρόπο χειρισμού του NordVPN με μη αυτόματο τρόπο σε πλήθος συσκευών.

Αυτό περιλαμβάνει την κάλυψη πολυάριθμων πλατφορμών και τύπων συσκευών όπως FlashRouters, Raspberry Pi, συσκευές NAS και πολλά άλλα. Μπορείτε να συνδεθείτε με 6 συσκευές ταυτόχρονα!

Αξιοπιστία - NordVPN Hacked, Trustpilot, Warrant Canary

Είναι απίστευτα δύσκολο να τοποθετήσουμε ξανά την εμπιστοσύνη μας στο Nord, ειδικά μετά το περιστατικό χάκερ. Ακόμα κι αν παραδεχτούμε ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα, ο πάροχος παραβίασε το GDPR’με την πολιτική ενημέρωσης των χρηστών σχετικά με αυτήν εντός 72 ωρών.

Λεπτομέρειες σχετικά με το Hack NordVPN

Μετά από πολλή αγανάκτηση στο twitter, το NordVPN επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς ότι οι διακομιστές τους στη Φινλανδία θα χάνονται στις 21 Οκτωβρίου. Υποστηρίζουν ότι κανένα από τα δεδομένα των χρηστών δεν διακυβεύθηκε, αλλά πολλοί επαγγελματίες του κλάδου έχουν δώσει δηλώσεις ότι επηρεάστηκαν πάνω από 200-500 άτομα.

Το hack επηρέασε επίσης άλλες δύο υπηρεσίες VPN. TorGuard και VikingVPN. Οι τελευταίοι και το NordVPN δεν ασκούσαν ασφαλή διαχείριση PKI, ενώ η TorGuard το χρησιμοποίησε, γι 'αυτό και οι χρήστες τους δεν επηρεάστηκαν από την παραβίαση.

Αξιολογήσεις NordVPN Trustpilot

Από το παρελθόν απολαμβάνουν βαθμολογία 5 αστέρων στην Trustpilot και μετά από αρκετές αντιπαραθέσεις σχετικά με το να πάρουν ένα scolding από ASA για “αποπλανητικός” οι χρήστες, εμπλέκονται σε μια δίκη από το TorGuard και το πρόσφατο περιστατικό hacking, το NordVPN έχει μειωθεί σε μια αξιολόγηση 2,5 αστέρων.

Αξιολογήσεις NordVPN Trustpilot

NordVPN Warrant Canary

NordVPN’s Warrant Canary είναι τόσο καθαρό όσο ένα σφύριγμα για τώρα, το οποίο ενημερώνεται σε καθημερινή βάση για την ευκολία στο μυαλό των προοπτικών και των πελατών. Από τις 5 Δεκεμβρίου, έχουν ως εξής:

 • Παραγγελίες Gag: 0
 • Εθνικές επιστολές ασφάλειας: 0
 • Δικαιώματα από κρατικό οργανισμό: 0

Οι άνθρωποι ζητούν επίσης

Πόσο ασφαλής είναι το NordVPN?

Όταν λαμβάνετε υπόψη σας χαρακτηριστικά όπως το Obfuscated Servers, το κρεμμύδι πάνω από το VPN, το DoubleVPN και τα ειδικά IP, καμία άλλη υπηρεσία VPN δεν προσεγγίζει την ασφάλεια και ανωνυμία όπως το NordVPN.

Προσθέστε αυτό στην ισχυρή κρυπτογράφηση των κρυπτογραφητών AES-256-CBC με πιστοποίηση κατακερματισμού HMAC SHA256, οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την ταυτότητά τους να παραμένουν κρυμμένες στο διαδίκτυο με το NordVPN.

Είναι το NordVPN’Εξυπηρέτηση Πελατών Καλή Καλή?

Το NordVPN διαθέτει ένα από τα πιο ανταποκρινόμενα και αξιόπιστα συστήματα υποστήριξης πελατών στην αγορά των VPN. Οι χρήστες λαμβάνουν υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας όλο το εικοσιτετράωρο και διαθέτουν σύστημα υποβολής εισιτηρίων για λεπτομερέστερα τεχνικά προβλήματα και προβλήματα.

Για όλες τις ερωτήσεις που είχα, η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας θα μου έδινε συνήθως μια απάντηση εντός 2 έως 5 λεπτών με σχετικές απαντήσεις και συνδέσμους σε φροντιστήρια / οδηγούς.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN σε τηλεοράσεις Android ή συσκευές Firestick?

Ναι, μπορείτε βεβαίως να χρησιμοποιήσετε το NordVPN σε τηλεοράσεις Android και Firestick Devices. Στην πραγματικότητα, ο πάροχος είναι ένα από τα μοναδικά στην αγορά που προσφέρει στην πραγματικότητα μια αφιερωμένη εφαρμογή για τηλεοράσεις Android.

Ωστόσο, οι χρήστες του Firestick πρέπει να βασίζονται στο “Downloader” εφαρμογή. Αν χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση του NordVPN, μπορείτε να ακολουθήσετε τους πλήρεις οδηγούς ρύθμισης Android TV και Firestick!

Εναλλακτικές λύσεις NordVPN

Ως ολοκληρωμένο VPN, είναι δύσκολο να βρούμε μια κατάλληλη εναλλακτική λύση για το Nord. Ωστόσο, αν ονομάζουμε μερικά είναι απαραίτητα, θα συνιστούσα να προχωρήσουμε για το ExpressVPN πρώτα ($ 8.32 / μήνα σε ένα μονοετές σχέδιο).

Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό μπορεί να είναι υπερβολικά ακριβό για πολλούς, προτείνω να εγγραφείτε για το παγκόσμιο Surfshark με βάση το BVI, το οποίο όμως είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό, το οποίο ξεκινά από ένα ελάχιστο ποσό $ 1,99 / mo. σε ένα 2ετές πρόγραμμα.

Συνιστώ το NordVPN?

Όχι, το NordVPN δεν συνιστάται. Πιάστηκε πριν από 1,5 χρόνια και δεν έκανε τον κόπο να ενημερώσει τους χρήστες της, μέχρι να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν ισχυρισμούς στο Twitter, μετά από ατυχημάτων μάρκετινγκ.

Αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που προσφέρει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά σε μια λογική τιμή, αλλά δεν υπάρχει κανένα τέτοιο περιστατικό, εγγραφείτε στο Surfshark. Μπορείτε να πάρετε ένα σχέδιο για $ 1,99 από εδώ.

Похожие статьи

 • Surfshark Review 2020

  Δικαιοδοσία Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι Τιμή $ 1.99 / mo (47.76 δολάρια για 24 μήνες) Διακομιστές 1040+ σε 61+ Χώρες Αρχεία Καταγραφών Δεν Έγγραφα Πιστοποιημένη Κρυπτογράφηση...

 • PureVPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Χονγκ Κονγκ Τιμή $ 2.91 / mo σε διακομιστές 2ετών σχεδίων 2.000+ σε 140+ Χώρες καταγραφής Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής Πιστοποίηση κρυπτογράφησης AES-256-CBC ξεμπλοκάρει το Netflix...

 • VyprVPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Ελβετία (μη ασφαλής) Τιμή $ 6.67 / μήνα ($ 80 για 1 χρόνο) Διακομιστές 700 Μητρώο Δεν συνδεθείτε Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix Ναι Torrenting...

 • Εγγραφείτε στο

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 49 σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 600+ εξυπηρετητές σε 60 Χώρες Καταγραφικά Ναι Κρυπτογράφηση AES-256 Bit Ξεκλειδώνει Netflix Όχι Torrenting Ναι...

 • Betternet VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Καναδάς Τιμή $ 2.99 / mo σε διακομιστές 1 έτους Σέρβις 10 διακομιστές σε 10 Χώρες Αρχεία καταγραφών Κρυπτογράφηση δεδομένων χρηστών AES-256 (Πληρωμένο) | AES-CBC-128 bit...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me