Ivacy VPN Αναθεώρηση 2023

Δικαιοδοσία Σιγκαπούρη
Τιμή $ 2.25 / mo ($ 48 για 2ετές πρόγραμμα)
Διακομιστές 1000+ σε 100+ τοποθεσίες
Αρχεία καταγραφής Δεν έχουν πιστοποιηθεί τα αρχεία καταγραφής
Κρυπτογράφηση AES-256-GCM / AES-256-CBC
Ξεμπλοκάρει το Netflix Ναί
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Ναί
Συνιστάται  Ναί
Δικτυακός τόπος https://www.ivacy.com//
Συμβατότητα Windows, Android, Apple, επιφάνεια εργασίας, Chrome, Firefox, FireTV

Το Ivacy VPN είναι μια ισχυρή, γρήγορη και χαμηλού κόστους υπηρεσία. Θα σας κοστίζει μόλις $ 1.99 / μήνα (2 Year Deal) και έχει ένα τρομερό οπλοστάσιο ασφαλείας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας στο διαδίκτυο, γι ‘αυτό το συνιστώ σε όλους τους νέους!

Ο πάροχος έχει εφαρμογές για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες / συσκευές και 1.000+ διακομιστές σε περισσότερες από 100 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Το καλύτερο μέρος όλων: έχετε εξαιρετική απόδοση με μέση ταχύτητα 95,50 mbps για λήψη 95,10 mbps στο upload.

Η Ivacy δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα την απεμπλοκή πλατφόρμες ροής όπως το Netflix ΗΠΑ, το BBC iPlayer, ακόμα και η Disney Plus. Είναι ακόμη και ο επίσημος συνεργάτης του παλαιότερου και ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου West Ham και του διάσημου συλλόγου E-Sports της Γαλλίας, GamersOrigin.

Διαβάστε αυτήν την αναθεώρηση του Ivacy για το 2023, όπου συζητώ για τους παρόχους’ ασφάλεια, διαφάνεια, τιμολόγηση, διακομιστές, απόδοση, συμβατότητα, υποστήριξη και πολλά άλλα.

Contents

Κριτήρια αξιολόγησης μου

 • Ασφάλεια: Είναι το Ivacy VPN πραγματικά ιδιωτικό και ασφαλές?
 • Δικαιοδοσία: Πού βρίσκεται το Ivacy VPN?
 • Πρωτόκολλα: Τι πρωτόκολλα χρησιμοποιεί το Ivacy?
 • Κρυπτογράφηση: Τι κρυπτογράφηση χρησιμοποιεί η Ivacy?
 • Ξύλευση: Το Ivacy αποθηκεύει τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης / σύνδεσης?
 • Διαρροή Δοκιμές: Η Ivacy διαρρέει DNS, IP & WebRTC?
 • Διακομιστές: Πού βρίσκονται οι διακομιστές Ivacy?
 • Ταχύτητα Δοκιμές: Πόσο γρήγορα είναι πραγματικά η Ivacy?
 • Torrenting: Είναι το Ivacy καλό για το torrenting?
 • Streaming: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Ivacy για να παρακολουθήσω το Netflix?
 • Υποστήριξη: Πώς λαμβάνουν υποστήριξη οι πελάτες της Ivacy?
 • Τιμολόγηση: Πόσο κοστίζει μια συνδρομή Ivacy;?
 • Συμβατότητα: Πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές και τις υποστηριζόμενες συσκευές
 • Αξιοπιστία: Αξιολογήσεις χρήστη Trustpilot και κριτικές Reddit

Είναι το Ivacy VPN Ασφαλές?

Μετά από να πάει σε βάθος στην Ivacy’την τοποθεσία ασφαλείας, τον έλεγχο ασφαλείας, την καναρινή εγγύηση και την πολιτική καταγραφής και την αξιολόγηση της απόδοσής τους, μπορώ να πω ότι είναι σίγουρα μια ιδιωτική / ασφαλής επιλογή και, στη συνέχεια, συστήνουν τον πάροχο.

Πού βρίσκεται το Ivacy VPN?

Το Ivacy VPN έχει την έδρα του στη Σιγκαπούρη, που θεωρείται ασφαλής τοποθεσία στο παρελθόν, αλλά όχι πια. Διαρροές ευαίσθητων κυβερνητικών εγγράφων από τον πρώην υπάλληλο της NSA Edward Snowden το επιβεβαίωσαν Η Σιγκαπούρη είναι σύμμαχος της επιθετικής Συμμαχίας Five Eyes.

Οι συμμαχίες των πέντε / δεκαεννέα ματιών είναι μια ομάδα χωρών που επιδίδονται στην ανταλλαγή πληροφοριών που συλλέγονται με την επιβολή εξαιρετικά επεμβατικών και υποχρεωτικών νόμων περί επιτήρησης της μάζας και διατήρησης δεδομένων για τους κατοίκους.

Η Σιγκαπούρη ως εταίρος σε αυτό συνολικά “οπισθοδρομικός” πλαίσιο είναι ένα σημαντικό εμπόδιο για το Ivacy VPN. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο πάροχος που δεν έχει ακόμη συνεργαστεί με κανένα πρακτορείο πληροφοριών (παρά τις παραγγελίες gag και τις κλήσεις) εξακολουθεί να αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για τους νεότερους!

Πληροφορίες για τα πρωτόκολλα Ivacy

Το Ivacy υποστηρίζει τα πρωτόκολλα PPTP, L2TP / IPSec, IKEv2, SSTP και OpenVPN (TCP / UDP). Από προεπιλογή, ο υπολογιστής-πελάτης των Windows χρησιμοποιεί OpenVPN. Αντίστροφα, οι παραγωγοί Mac και iOS χρησιμοποιούν το IKEv2 (ενώ υποστηρίζουν επίσης L2TP / IPsec).

Όσον αφορά τους διαθέσιμους λιμένες, Το Ivacy VPN υποστηρίζει σειρές από 5500 έως 30000 με τα πρωτόκολλα OpenVPN TCP και OpenVPN UDP. Μπορείτε να συμβουλευτείτε την ομάδα υποστήριξης για συμβουλές σχετικά με τις καλύτερες επιδόσεις “θύρες”, ανάλογα με τις ροές σας, το ξεκλείδωμα, το torrenting ή τις ανάγκες παιχνιδιού.

Πληροφορίες κρυπτογράφησης Ivacy

Η Ivacy χρησιμοποιεί το AES-256-GCM κρυπτογράφηση με DH-4096 για κρυπτογράφηση χειραψίας και HMAC SHA256 για έλεγχο ταυτότητας κατακερματισμού στο κανάλι ελέγχου. Για το κανάλι δεδομένων, το Ivacy χρησιμοποιεί τον κρυπτογραφητή AES-256-CBC με πιστοποίηση κατακερματισμού HMAC SHA256.

Το Perfect Forward Secrecy (PFS) παρέχεται από την κρυπτογράφηση χειραψίας Diffie-Hellman. Για την παραμικρή αμφισβήτηση, το Ivacy καθιστά διαθέσιμη την επιλογή θύρας OpenVPN στα Windows και στο Android, για να εξομοιώνει την κανονική κυκλοφορία HTTPS μέσω της θύρας 443.

Η Ivacy διατηρεί τα αρχεία καταγραφής των δεδομένων σας?

Όχι, η Ivacy μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα “μηδενική καταγραφή” πολιτική για την προστασία της ταυτότητας και των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων των χρηστών της. Προηγουμένως, αποθηκεύουν αρχεία καταγραφής σύνδεσης, τα οποία διαγράφηκαν εντός 48 ωρών.

Τώρα, ο παροχέας συνδέει τις τάξεις του “χωρίς λογότυπο” ως μέρος της δέσμευσής τους να προσφέρουν ισχυρή προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο, παρότι είναι απίστευτα φιλική προς τις τσέπες!

Οι μόνες πληροφορίες που συλλέγονται, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου τους. το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον τρόπο πληρωμής για την εγγραφή στην υπηρεσία ή την επιστροφή χρημάτων. Εν τω μεταξύ, οι λεπτομέρειες των ανενεργών πελατών διαγράφονται μετά από 12 μήνες.

Η Ivacy διαρρέει τη διεύθυνση DNS / WebRTC / IP σας?

Όχι, Ivacy δεν διαρρέει το DNS, το WebRTC ή τη διεύθυνση IP. Εδώ είναι τα εργαλεία που χρησιμοποίησα για να δοκιμάσω το Ivacy’για να προστατεύσετε την πραγματική ταυτότητά σας, μαζί με τα αποτελέσματα.

Διαρροές αιτήσεων WebRTC και HTTP:

 • https://browserleaks.com/webrtc (διαγραφή)
 • https://www.doileak.com/ (διαγραφή)

Διαρροές DNS:

 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Διαγραφή)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (διαγραφή)

IPv4 / IPv6 και Torrent IP Διαρροές:

 • https://ipleak.net/ (Διαγραφή)
 • https://ipx.ac/run/ (Διαγραφή)

Λίστα διακομιστών Ivacy

Η Ivacy προσφέρει ένα καλά κατανεμημένο δίκτυο που αποτελείται από περισσότερους από 1000+ διακομιστές σε περισσότερες από 100 τοποθεσίες παγκοσμίως. Λαμβάνετε έναν αξιοπρεπή αριθμό διακομιστών στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, την Ωκεανία και την Αφρική, τα οποία παρέχουν γρήγορες ταχύτητες.

Το καλύτερο μέρος όλων: δεν υποφέρουν από τυχόν διαρροές, ξεμπλοκάρουν όλες τις γνωστές πλατφόρμες συνεχούς ροής όπως το Netflix, το BBC iPlayer, το Hulu και είναι επίσης βελτιστοποιημένες για κοινή χρήση αρχείων P2P / αρχείων για τους λάτρεις τουρνουά σε όλο τον κόσμο.

Δοκιμή ταχύτητας: Πόσο γρήγορα είναι το Ivacy VPN?

Ivacy’οι δοκιμές ταχύτητας αποκαλύπτουν εκπληκτική απόδοση με ταχύτητες λήψης αγγίζοντας 95,50 Mbps κατά μέσο όρο και μεταφορτώνει στα 95,10 Mbps. Η απώλεια ταχύτητας είναι πολύ μικρότερη σε σύγκριση με άλλους παρόχους στην αγορά.

Για να σας δώσω πιο ακριβή αναπαράσταση στην απόδοση, πραγματοποίησα μια διεξοδική δοκιμή ταχύτητας σε διακομιστές στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Γερμανία και τη Γαλλία σε σύνδεση υψηλής ταχύτητας 100Mbps:

Υπηρέτης ΜΑΣ Ηνωμένο Βασίλειο Αυστραλία Γερμανία Γαλλία Μέση τιμή
Κατεβάστε 96,99 Mbits / s 94,11 Mbits / s 93,22 Mbits / s 97,66 Mbits / s 95,77 Mbits / s 95,50 Mbits / s
Ανεβάστε 93,66 Mbits / s 94,22 Mbits / s 95,22 Mbits / s 95,77 Mbits / s 96,88 Mbits / s 95.10 Mbits / s
Ping 128 ms 92 ms 117 ms 99 ms 55 ms 98,2 ms

Αυτά τα αποτελέσματα είναι ο λόγος για τον οποίο νωρίτερα αυτό το έτος Η Ivacy κατάφερε να κερδίσει το “Γρήγορο βραβείο VPN” από το BestVPN.com και επίσης εξασφάλισε την κορυφαία θέση στον οδηγό VPN με υψηλή απόδοση, με απώλεια ταχύτητας τόσο χαμηλή όσο 4,5% για download και 4,9% upload!

Είναι το Ivacy καλό για το Torrenting?

Το Torrenting και το Peer-to-Peer Η κοινή χρήση αρχείων, παρά την έντονη δημοτικότητά του, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά επικίνδυνη, αν το απολαύσετε απροστάτευτα. Η Ivacy προσφέρει αποκλειστικούς διακομιστές για δραστηριότητες Torrenting και P2P, με τον ίδιο τρόπο που κάνει για το Netflix.

Μπορείτε να πάρετε εύκολα τη λίστα αυτών των εξυπηρετητών από το 24/7/365 ζωντανό παράθυρο υποστήριξης που υπάρχει στον κύριο ιστότοπό τους, όπως και εγώ. Ο κατάλογος αυτών των εξειδικευμένων τοποθεσιών διακομιστών είναι εξαντλητικός, δίνοντάς σας άφθονο χώρο για να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας χωρίς εμπόδια.

Ivacy VPN torrenting, P2P και αναθεώρηση κοινής χρήσης αρχείων

Παρακολουθήστε Netflix ΗΠΑ και Disney + με Ivacy

Παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά φιλικό προς τον προϋπολογισμό, η Ivacy καταφέρνει να κάνει εξαιρετικά καλά την απεμπλοκή δημοφιλών πλατφόρμων ροής σε όλο τον κόσμο. Αυτά περιλαμβάνουν το Netflix των ΗΠΑ, το BBC iPlayer UK, το Hulu, ακόμα και τη Disney+.

Για κάθε πλατφόρμα, πραγματοποίησα αρκετές δοκιμές σε διαφορετικούς διακομιστές για να προσδιορίσω τις καλύτερες επιλογές για εσάς. Στις δοκιμές μου για το Netflix, βρήκα τους ακόλουθους διακομιστές Ivacy να ξεμπλοκάρουν το Netflix σε ποιότητα εξαιρετικής HD:

4 διακομιστές εργασίας για Netflix ΗΠΑ

 1. netflix-us.dns2.use.com
 2. abc1.dns2.use.com
 3. abc2.dns2.use.com
 4. abc3.dns2.use.com

2 διακομιστές εργασίας για το Netflix UK

 1. uk1-ovpn-tcp.ivacy.net
 2. ukm1-ovpn-tcp.ivacy.net

2 διακομιστές εργασίας για το Netflix JP

 1. jp1.dns2use.com
 2. vlus-jp1.dns2use.com

1 διακομιστής εργασίας για Netflix DE

 1. germany-tcp.ivacy.net

Αποκλεισμός του Netflix

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η Ivacy είναι επίσης ένας από τους πρώτους προμηθευτές που απενεργοποίησαν αμέσως τη Disney Plus, χάρη στην ασύγκριτη τεχνολογία της, που βρέθηκε στην εφαρμογή IvacyPrime για τους κατοίκους της Κίνας να παρακάμπτουν “Το Μεγάλο Τείχος προστασίας”.

Η Ivacy εργάζεται στην Κίνα?

Για να νικήσει τη λογοκρισία στην Κίνα, η Ivacy προσφέρει στους κατοίκους τις πιο λειτουργικές δυνατότητες. Ως πρώτη στον κλάδο, η Ivacy προσφέρει μια μητρική εφαρμογή για το κινεζικό ακροατήριο της, δίνοντάς της ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων στην αγορά.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να εκτελεστεί και στις συνδρομές σας Premium, αλλά θα πρέπει να την κατεβάσετε ξεχωριστά από την ιστοσελίδα αυτή. Προς το παρόν, έχετε αφιερώσει κινεζικές εφαρμογές για Windows, Android και Mac.

Ivacy κινεζική ιστοσελίδα

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το IvacyPrime διαθέτει ξεχωριστό μενού εγκατάστασης. Δεν είναι η εφαρμογή που θα κατεβάσετε κανονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, αλλά μάλλον μια έκδοση tweaked.

Εγκατάσταση IvacyPrime

Παρέχει στους Κινέζους κατοίκους τις δυνατότητες απεμπλοκής κοινωνικών ιστοσελίδων και πλατφόρμων ροής απευθείας από την εφαρμογή, οπότε δεν χρειάζεται καν να ανοίξουν το πρόγραμμα περιήγησης και να εισάγουν τη διεύθυνση URL:

Ivacy Κοινωνικές τοποθεσίες απεμπλοκή χαρακτηριστικό στην Κίνα

Ως μέρος των αγαπημένων μου χαρακτηριστικών για την Κίνα, εάν κάνετε κλικ στο “μηχανισμός” εικονίδιο και πηγαίνετε στο “Συνδέσεις”, Το Ivacy σας παρουσιάζει ακόμη τη δυνατότητα να αλλάξετε με μη αυτόματο τρόπο τη θύρα. Εάν η εφαρμογή IvacyPrime σταματήσει να λειτουργεί στην Κίνα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ivacy’και να τους ζητήσετε να δώσουν ένα λιμάνι εργασίας.

Ivacy Εγχειρίδιο εισόδου λιμάνι για την Κίνα

Το δεύτερο που εισάγετε τη συνιστώμενη θύρα από την ομάδα υποστήριξης, η εφαρμογή σας IvacyPrime θα ξεκινήσει να εργάζεται για άλλη μια φορά, επιτρέποντάς σας να ξεμπλοκάρετε τους ιστότοπους χωρίς προβλήματα, εντός της χώρας.

Το Ivacy είναι το μόνο VPN που προσφέρει αυτή τη στιγμή ένα τόσο αξιόλογο χαρακτηριστικό για τους Κινέζους πελάτες του. Εάν τα αμφιβάλλετε, μπορείτε να ελέγξετε τις δοκιμές τους σε πραγματικό χρόνο σε καθημερινή βάση στα 10Beasts.

Πώς οι πελάτες της Ivacy λαμβάνουν υποστήριξη?

Πολλή υπηρεσία’Η αξιοπιστία και η φήμη της αγοράς στηρίζεται στην ταχύτητα της εξυπηρέτησης των πελατών της. Τυχερός για την Ivacy’οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η υποστήριξη είναι απίστευτα γρήγορη, ανταποκρίνεται και, κυρίως, είναι χρήσιμη.

Μπορείτε να βασιστείτε στην Ivacy’για να σας καθοδηγήσει σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που έχετε με ευκολία και ευγένεια. Η κύρια σελίδα υποστήριξής τους διαθέτει μια γραμμή αναζήτησης διαθέσιμη για να επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν σε σχετικά ερωτήματα και να λαμβάνουν απαντήσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Υποστηρικτική σελίδα Ivacy

Κατά την κύλιση προς τα κάτω, θα παρατηρήσετε α “Οδηγούς γρήγορης εκκίνησης” μενού. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αφορούν διαφορετικές συσκευές / πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών εγκατάστασης, οδηγών αντιμετώπισης προβλημάτων και καθορισμού σφαλμάτων κ.λπ..

Οδηγοί υποστήριξης Ivacy

Ivacy’η υποστήριξη του δεν τελειώνει εδώ. Το ιστολόγιό τους έχει τακτικές ενημερώσεις σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων μέσω της παρακάμψης των γεωγραφικών περιορισμών με το VPN, τους οδηγούς εγκατάστασης και άλλα.

Ivacy Blog Screenshot

Η ζωντανή συνομιλία τους έδωσε επίσης γρήγορες και ενημερωτικές απαντήσεις. Ήταν πολύ περίεργο να δούμε ένα σχετικά μεσαίου μεγέθους VPN που προσφέρει τόσο καλή στήριξη. Και κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι που κάνει τους χρήστες αξία μια υπηρεσία.

Επανεξέταση υποστήριξης VPN του Ivacy

Πόσο κοστίζει ένα κόστος συνδρομής Ivacy?

Ακριβώς όπως όλα τα άλλα VPN, το Ivacy VPN έχει διατηρήσει την μηνιαία συνδρομή του σε πολύ προσιτές τιμές στα 9,95 δολάρια / μήνα. ένα τέχνασμα που χρησιμοποιείται από πολλούς παρόχους στην αγορά, ώστε άλλα σχέδια με μεγαλύτερη διάρκεια να φαίνονται πιο πειστικά.

Για παράδειγμα, η ετήσια συμφωνία συνδρομής θα σας κοστίσει μόλις $ 3,33 / μήνα, η οποία ανέρχεται σε $ 40 για 12 μήνες. Αυτό είναι αρκετά φθηνό, καθώς δεν υπάρχουν πολλά δίκτυα VPN που προσφέρουν εγγραφές μεσαίου μήκους συνδρομής σε τέτοιες χαμηλές τιμές.

Για την καλύτερη δυνατή αξία, ωστόσο, η Ivacy συμβουλεύει να προχωρήσει στην 2ετή συμφωνία που ξεκινά από ένα ελάχιστο ποσό 1,99 δολαρίων το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο $ 48 για 24 μήνες συνολικά (πιθανώς το χαμηλότερο στην αγορά).

μέθοδοι πληρωμής

Ο κατάλογος των επιλογών πληρωμής είναι εξαντλητικός στο Ivacy VPN, με όλες τις σημαντικές και μερικές μη σημαντικές επιλογές πληρωμής διαθέσιμες. Μπορείτε να πληρώσετε για το Ivacy VPN’s συνδρομητικά σχέδια κυρίως μέσω πιστωτικής κάρτας, Paypal, Alipay και Cryptocurrencies.

Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί ενώ επιλέγετε πληρωμές με επιλογές Cryptocurrencies και Paymentwall. δηλ. κερδίσατε’δεν είστε υπεύθυνοι για την πολιτική επιστροφής χρημάτων εάν πληρώσετε μέσω αυτών των επιλογών. Κατά τα λοιπά, η πολιτική επιστροφής χρημάτων εξακολουθεί να ισχύει.

Μέθοδος πληρωμής Ivacy

Δωρεάν αναθεώρηση δοκιμής

Για $ 2.50, μπορείτε δοκιμάστε το Ivacy VPN με όλες τις συμπεριλαμβανόμενες λειτουργίες για πλήρεις 3 ημέρες. Ενώ αυτό δεν είναι ακριβώς μια δοκιμή χωρίς κίνδυνο από το Ivacy VPN, αυτό’είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση σ ‘αυτό σίγουρα.

Ivacy Paid Trial

Εγγραφή σε όλη τη διάρκεια ζωής

Η προσφορά συνδρομής διάρκειας ζωής ήταν μια πολύ μεγάλη τάση μέχρι δύο χρόνια πίσω στη βιομηχανία VPN, αλλά από τότε οι πάροχοι έχουν αρχίσει να επικεντρώνονται στην προσφορά βραχυπρόθεσμων συμφωνιών.

Το Ivacy VPN είναι τώρα ένας από τους πολύ λίγους παρόχους που προσφέρουν ακόμα μια τέτοια μακροπρόθεσμη συμφωνία. Και όταν το θεωρείτε, η συνδρομή Lifetime VPN της Ivacy είναι μια εξαιρετικά προσιτή και λογική επιλογή.

Εάν αγωνίζεστε για μια μακροπρόθεσμη δέσμευση με ένα ισχυρό αλλά προσιτό VPN, επιλέξτε Ivacy’s Συνδρομή ζωής σε $ 0.99 / μήνα ($ 60 χρεώνεται μία φορά) για μια περίοδο 5 ετών.

Ιvacy Lifetime Subscription

Επισκόπηση συμβατότητας συσκευών VPN για Ivacy

Ως VPN χαμηλού κόστους, μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι το Ivacy δεν υποστηρίζει μια σειρά συσκευών / πλατφορμών. Στην πραγματικότητα, είναι ίσως ο μόνος πάροχος για να προσφέρει ένα “εργαζόμενος” app για οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Internet που μπορείτε να σκεφτείτε.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Ivacy σε επιτραπέζιους / φορητούς υπολογιστές με Windows, Mac και Linux. Για όσους επιθυμούν να ξεκλειδώσουν απευθείας μέσω των προγραμμάτων περιήγησης, υπάρχουν διαθέσιμες επεκτάσεις για το Google Chrome και το Mozilla Firefox.

Στη συνέχεια, έχετε υποστηρίξει εφαρμογές για Blackberry, τηλεοράσεις Android, Amazon Firestick, Kodi, δρομολογητές, κονσόλες Xbox One / 360 και Ps4, οτιδήποτε το ονομάζετε. Το Ivacy διαθέτει έναν εγγενή πελάτη διαθέσιμο για αυτό.

Καλύτερο μέρος όλων. οι εφαρμογές τους σχεδιάζονται με προσοχή, με ιδιαίτερη προσοχή σε ένα καθαρό, διαδραστικό σχεδιασμό UI και UX με πολύ λιγότερη ανεπιθύμητη συσσώρευση που βλέπετε σε άλλες εφαρμογές από παρόμοιους παρόχους VPN.

Αξιοπιστία: Αξιολογήσεις χρήστη Trustpilot και αναθεωρήσεις Reddit

Για να σας δώσω μια αμερόληπτη γνώμη για το τι “χρήστες” σκεφτείτε την Ivacy, έχω προσθέσει πληροφορίες σχετικά με τις αξιολογήσεις αξιοπιστίας των χρηστών τους και τα σχόλια από τους redditors που έχουν χρησιμοποιήσει την παρακάτω υπηρεσία:

Αξιολογήσεις Trustpilot της Ivacy

Από το προηγούμενο που κατέχει βαθμολογία 4,8 αστέρων στο Trustpilot και μετά από αρκετά επιτεύγματα όπως η συνεργασία με το MaximBrady, η συνεργασία με το West Ham και η υποστήριξη του GamersOrigin, του Ivacy’η δημοτικότητα της εταιρείας έχει αυξηθεί και πλέον αγγίζει τελικά μια καταπληκτική βαθμολογία 5,0 αστέρων.

Αξιολόγηση του Ivacy Trustpilot

Ivacy Review Reddit

Είναι το Ivacy καλό; Οτι’τι ζητούν οι περισσότεροι Reddit για την Reddit και τις απαντήσεις που έχω αναλύσει, Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο πάροχος σίγουρα κάνει κάτι σωστό, καθώς κερδίζει θετικές κριτικές από τους περισσότερους χρήστες.

Κριτικές Ivacy Reddit

Συνιστάται το VPN του Ivacy?

Ναι, το Ivacy VPN συνιστάται σίγουρα. Εκτός από την αμφιλεγόμενη δικαιοδοσία του, η Ivacy δεν έχει εμφανείς ή πραγματικές ατέλειες. Λειτουργεί στην Κίνα, απεμπλοκές Netflix ΗΠΑ και Disney +, προσφέρει ασφαλή torrenting, και είναι απίστευτα γρήγορη και σταθερή.

Για έναν προμηθευτή φιλικό προς τον προϋπολογισμό που ξεκινάει από $ 1,99 / μήνα, οι δυνατότητες που λαμβάνετε όσον αφορά τη ροή, το torrenting, το ξεκλείδωμα και το τυχερό παιχνίδι είναι ασύγκριτες από οποιαδήποτε υπηρεσία με την ίδια τιμή. Δεν θα λυπηθείτε για την εγγραφή σας!

Похожие статьи

 • ExpressVPN Αναθεώρηση 2023

  Δικαιοδοσία BVI Τιμή $ 6.67 / μήνα ($ 99.95 για 1 Έτος) Διακομιστές 3.000+ Μητρώα Καμία Καρτέλα Κρυπτογράφησης AES-256-CBC Ξεμπλοκάρισμα Netflix Ναι Torrenting Ναι Λειτουργίες σε…

 • PureVPN Αναθεώρηση 2023

  Δικαιοδοσία Χονγκ Κονγκ Τιμή $ 2.91 / mo σε διακομιστές 2ετών σχεδίων 2.000+ σε 140+ Χώρες καταγραφής Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής Πιστοποίηση κρυπτογράφησης AES-256-CBC ξεμπλοκάρει το Netflix…

 • Surfshark Review 2023

  Δικαιοδοσία Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι Τιμή $ 1.99 / mo (47.76 δολάρια για 24 μήνες) Διακομιστές 1040+ σε 61+ Χώρες Αρχεία Καταγραφών Δεν Έγγραφα Πιστοποιημένη Κρυπτογράφηση…

 • VyprVPN Αναθεώρηση 2023

  Δικαιοδοσία Ελβετία (μη ασφαλής) Τιμή $ 6.67 / μήνα ($ 80 για 1 χρόνο) Διακομιστές 700 Μητρώο Δεν συνδεθείτε Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix Ναι Torrenting…

 • Επισκόπηση της Γιόγκα VPN 2023

  Δικαιοδοσία Καμία πληροφορία Τιμή Δωρεάν διακομιστές 500+ εξυπηρετητές σε 30 Περιφέρειες Καταγραφικά Καταστήματα Σύνδεση Κρυπτογράφηση AES-256-Bit Ξεμπλοκάρισμα Netflix Όχι…

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  NVPNレビュー2023