Απόκρυψη του IP VPN μου για το 2020

Δικαιοδοσία Ηνωμένες Πολιτείες
Τιμή $ 2.91 / μήνα
Διακομιστές 120
Αρχεία καταγραφής Οχι
Κρυπτογράφηση AES-256
Ξεμπλοκάρει το Netflix Οχι
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Οχι
Συνιστάται  Οχι
Δικτυακός τόπος https://www.hide-my-ip.com/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple

Hide My IP είναι ένας παροχέας VPN που βασίζεται στις Η.Π.Α. και αποτελεί μέρος του My Privacy Tools Inc, το οποίο βρίσκεται στη βιομηχανία προστασίας προσωπικών δεδομένων για πάνω από 10 χρόνια και προσφέρει πολλές λύσεις, όπως Anti-Spyware, σκληρό δίσκο αποκατάστασης, και το τείχος προστασίας.

Η Hide My IP, γνωστή για τις καλές επιδόσεις και τις φθηνότερες τιμές VPN, έχει αναπτύξει ισχυρή φήμη στην αγορά, ανταγωνιζόμενη τις καλύτερες υπηρεσίες VPN όπως ExpressVPN, NordVPN, PureVPN, PrivateVPN και ibVPN.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον πάροχο, διαβάστε αυτήν την αναλυτική αναθεώρηση Hide My IP:

Αποκλεισμός του IP VPN μου Αποκλεισμός ιστοτόπων στην Κίνα?

Με την Κίνα να εργάζεται σε κλειστό διαδίκτυο για τη χώρα της, η κυβέρνηση υποστήριξε τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες που εστιάζονται στην Κίνα. Ως εκ τούτου, οι εφαρμογές από εξωτερικά ειδικά VPN της Κίνας που αποκλείουν ξένες υπηρεσίες / ιστότοπους απαγορεύονται στη χώρα. Επομένως, το Hide My IP δεν λειτουργεί στην Κίνα, αλλά η εφαρμογή iOS μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για την απεμπλοκή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο IPSec / L2TP, το οποίο δεν έχει ακόμη αποκλειστεί από τις κινεζικές αρχές για λόγους άγνωστους επί του παρόντος.

Απόκρυψη της αναθεώρησης της τιμής IP VPN μου

Η απόκρυψη του IP του Hide My IP αποκαλύπτει ότι ο πάροχος υπηρεσιών διαθέτει μια πολύ φιλική προς τον προϋπολογισμό δομή τιμολόγησης. Υπάρχουν τρία διαθέσιμα σχέδια: μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια. Ανεξάρτητα από το σχέδιο που επιλέγετε, λαμβάνετε το ίδιο σύνολο χαρακτηριστικών. Η μόνη διαφορά είναι οι εκπτώσεις που λαμβάνετε με μεγαλύτερες συνδρομές.

Για παράδειγμα, εάν επιλέγετε το μηνιαίο σχέδιο, θα πρέπει να πληρώσετε ένα μέτριο ποσό ύψους 2,95 δολαρίων το οποίο είναι αρκετά φθηνό σε σύγκριση με την τιμή του Surfshark VPN που είναι 11,95 δολάρια ανά μήνα. Ωστόσο, αν πάτε για το τριμηνιαίο, θα πρέπει να πληρώσετε μόνο 2,93 δολάρια. Αυτό ανέρχεται σε $ 8,79 για κάθε 3 μήνες. Ομοίως, αν επιλέξετε το ετήσιο σχέδιο, η μηνιαία τιμολόγηση μειώνεται στα $ 2,91, η οποία χρεώνεται ως 34,95 δολάρια ετησίως!

Όλες οι συνδρομές θα επαναλαμβάνονται αυτόματα και θα ανανεώνονται μετά την καθορισμένη διάρκεια τους, εκτός αν φυσικά ακυρώσετε χειροκίνητα. Τα χαρακτηριστικά που λαμβάνετε περιλαμβάνουν:

 1. 120 διακομιστές σε 66 χώρες
 2. Χιλιάδες παγκόσμιες διευθύνσεις IP
 3. Εφαρμογές για Windows Mac, iOS και Android
 4. Δωρεάν ημερήσια μεσολάβηση & Διακομιστές μεσολάβησης Premium
 5. Διακομιστές υψηλής ταχύτητας για ροή & Παιχνίδια
 6. DNSCrypt- Απόκρυψη του IP μου OpenDNS
 7. Απόκρυψη των επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης IP
 8. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις

Κατά τη διαδικασία πληρωμής, μπορεί επίσης να παρατηρήσετε μια επιλογή με την ετικέτα ως “Ξεκλείδωμα Προστασίας κώδικα”. Συνιστάται ιδιαίτερα να προσθέσετε αυτό το χαρακτηριστικό, ειδικά εάν έχετε συνήθεια να χάσετε τα κλειδιά άδειας χρήσης. Η απόκρυψη της διεύθυνσης IP διατηρεί συνήθως το κλειδί στο αρχείο, αν δεν μπορείτε να το εντοπίσετε.

Ξεκλείδωμα-κωδικός προστασίας

Ο πάροχος μπορεί ακόμη και να αντικαταστήσει το κλειδί, υπό περιστάσεις που κλαπεί ή διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Εάν έχετε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα κατά την εγκατάσταση ενός προγράμματος, επειδή χάσατε κάποιο κλειδί ή το χάρισα κατά λάθος, γνωρίζετε ακριβώς πόσο σημαντική είναι αυτή η προστασία.

Πάρτε HideMyIP

Απόκρυψη της αναθεώρησης του διακομιστή VPN για το IP μου

Σύμφωνα με την αναθεώρηση Hide My IP VPN, ο πάροχος προσφέρει 120 premium servers σε 66 χώρες για υψηλής ταχύτητας streaming, υπηρεσίες VoIP, email, περιήγηση και online gaming. Μπορείτε ακόμη να κατεβάσετε torrents, μείον την ένταση παρακολούθησης. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός εξυπηρετητών είναι αρκετά χαμηλότερος από τους διακομιστές PureVPN που είναι 2000+ και έχουν 300.000+ IP.

Δοκιμάσαμε την υπηρεσία με τους χρήστες BitTorrent και uTorrent και οι λήψεις ήταν αρκετά ομαλές. Για να ελέγξετε την πλήρη λίστα των διακομιστών Hide My IP, ανατρέξτε στη σελίδα των επίσημων τοποθεσιών!

hide_my_ip_servers_review

Πραγματοποιήσαμε ακόμη και δοκιμές ταχύτητας στη σύνδεση 50 MBPS υπό ελεγχόμενες συνθήκες για να εκτιμήσουμε καλύτερα την απόδοση του VPN. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η σύνδεση στο διαδίκτυο με χρήση ενός VPN θα επιβραδύνει την ταχύτητα σύνδεσης τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό. Αυτό μπορεί να ποικίλει ανάλογα με μια σειρά παραγόντων, οι οποίοι περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε:

 • Απόσταση από θέση διακομιστή μεσολάβησης - Για παράδειγμα, οι χρήστες στις Η.Π.Α. που συνδέονται με μια τοποθεσία στη Γερμανία πιθανότατα θα περιηγηθούν με πιο αργή ταχύτητα από ό, τι εάν είχαν συνδεθεί με έναν πλησιέστερο καναδικό διακομιστή!
 • Παρεμβολή λογισμικού - Ορισμένα προγράμματα στον υπολογιστή σας ενδέχεται να έρχονται σε άμεση διένεξη με το στοιχείο Απόκρυψη της διεύθυνσης IP. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχουν απομακρυνθεί εκ των προτέρων όλες οι άλλες εφαρμογές IP Hiding.
 • Το ποσό του εύρους ζώνης και της διαδικτυακής κίνησης που χρησιμοποιείται τη στιγμή που τρέχει το Hide My IP.

Αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας

Κάθε δοκιμή διεξήχθη τρεις φορές με το καλύτερο αποτέλεσμα που επιλέχθηκε:

Ταχύτητα-δοκιμή-Επανεξέταση

Απόκρυψη αναθεώρησης υποστήριξης πελατών IP VPN

Η αναθεώρηση Hide IP VPN ανακαλύπτει ότι ο πάροχος προσφέρει μια σειρά χρήσιμων λύσεων υποστήριξης πελατών. Αυτά περιλαμβάνουν τη συνομιλία Live (διαθέσιμη μόνο 12 ώρες), το Σύστημα Εισιτηρίων, τη Γνωσιακή Βάση και το Online Troubleshooter.

Η Live Chat είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να έχετε ερωτήσεις & θέματα που αντιμετωπίζονται αμέσως. Ωστόσο, εάν η ζωντανή συνομιλία είναι εκτός σύνδεσης, όλα τα ερωτήματά σας αποστέλλονται στην ομάδα υποστήριξης ως μηνύματα που απαντούν στη συνέχεια στα ερωτήματά σας σε λιγότερο από 12 ώρες.

Το σύστημα εισιτηρίων είναι καλά σχεδιασμένο και επιτρέπει την επιλογή του σχετικού τμήματος με το οποίο θέλετε να μιλήσετε. Μπορείτε επίσης να δώσετε προτεραιότητα στο ερώτημά σας για να εξασφαλίσετε μια γρήγορη απάντηση. Μας εντυπωσίασε και η βάση γνώσεων, λόγω των λεπτομερών απαντήσεων και της απλής διεπαφής. 

hide_my_ip_support_review

Απόκρυψη της μεθόδου πληρωμής μου IP VPN

Απόκρυψη Το IP μου προσφέρει μια μακρά λίστα μεθόδων πληρωμής για τους συνδρομητές προοπτικής να πληρώσουν. Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. JCB
 2. VISA
 3. Payza
 4. PayPal
 5. Bitcoin
 6. Ανακαλύπτω
 7. MasterCard
 8. Μικροεστιατόριο’s Club
 9. Τείχος πληρωμής
 10. American Express

hide_my_ip_payment_review

Πάρτε HideMyIP

Απόκρυψη της εφαρμογής αναθεώρησης IP και της συμβατότητας επεκτάσεων

Επί του παρόντος, το Hide My IP είναι συμβατό με όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα με ειδικές εφαρμογές διαθέσιμες για όλους τους. Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. Windows
 2. Μακ
 3. Android
 4. iOS
 5. Linux

Εκτός από το λογισμικό αιχμής, το Hide My IP είναι συμβατό με τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης και παρέχει εξαιρετική επέκταση προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome και το Mozilla Firefox:

Επανεξέταση επέκτασης HideMyIP

Απόκρυψη της προέκτασης IP για το Mozilla Firefox (αριστερά) & Πρόσθετο για το Google Chrome (αριστερά)

Απόκρυψη της αναθεώρησης της εφαρμογής μου για τα Windows VPN των Windows

Η εφαρμογή των Windows έχει ένα πολύ απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Προσφέρει καλή απόδοση και αποδεικνύεται εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Η δυνατότητα συνδεσιμότητας ενός κλικ είναι απολύτως λαμπρή και μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στη γραμμή διακομιστή στο κάτω μέρος και να αλλάξετε αμέσως την τοποθεσία σας.

hide_my_ip_windows_review 

Η εφαρμογή έχει επίσης αυτόματο Περιστροφή IP που σας επιτρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε ένα χρονοδιακόπτη που μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια IP που βασίζεται στις Η.Π.Α. ενώ βρίσκεστε σε ένα IP των ΗΠΑ, μπορείτε απλά να ελέγξετε την παρεχόμενη επιλογή (εξαιρετική λειτουργία).

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα cookies αυτόματα όταν αλλάζει η διεύθυνση IP. Η εφαρμογή HideMyIP VPN σάς προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ Ασφάλιστρο (υψηλής ταχύτητας) και Πρότυπο (πιο αργή ταχύτητα) ανάλογα με τη χρήση σας.

απόκρυψη της επανεξέτασης πριμοδότησης ip

Απόκρυψη των πρωτοκόλλων IP μου & Επισκόπηση κρυπτογράφησης

Hide My IP χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο OpenVPN (και τα δύο UDP & TCP) σε όλες τις τοπικές εφαρμογές και όταν το ρυθμίζετε με μη αυτόματο τρόπο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή OpenVPN Connect. Επιλέχθηκε πρωτίστως για το διάσημο μίγμα ταχύτητας και ασφάλειας, το πρωτόκολλο τοποθέτησης σηράγγων OpenVPN παραμένει ένα από τα λίγα που η NSA και η Κίνα δεν έχουν διακυβεύσει.

Το OpenVPN μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με κλειδιά κρυπτογράφησης 128bit και 256bit, επιτρέποντάς σας να κάνετε ό, τι θέλετε σε οποιαδήποτε συσκευή της επιλογής σας. Hide My IP χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση AES 256-bit (στρατιωτική & τραπεζικού προτύπου), ενώ ο έλεγχος ταυτότητας γίνεται με κλειδιά HMA5 2048-bit. Η λειτουργία επιβεβαιώθηκε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον αντιπρόσωπο Hide My IP Mike R.:

“... Χρησιμοποιούμε την ισχυρότερη διαθέσιμη μέθοδο, η οποία είναι το πρωτόκολλο OpenVPN, με κρυπτογράφηση 256-bit χρησιμοποιώντας ένα κλειδί 2048 bit ...”

Απόκρυψη της αναθεώρησης του πρωτοκόλλου IP μου

Ανάλογα με τον πάροχο’τον ιστότοπο της ιστοσελίδας και τον όρο "Όροι χρήσης", Hide My IP είναι ένας πάροχος μηδενικών αρχείων καταγραφής και δεν παρακολουθεί καμία δραστηριότητα χρήστη μέσω του δικτύου του. Ωστόσο, σύμφωνα με τους νόμους περί διατήρησης δεδομένων των ΗΠΑ, η εταιρεία ενημερώνει ότι οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα θα αναφερθεί αμέσως στις αρχές σε περίπτωση νόμιμου εντάλματος. Ακολουθούν όσοι ισχυρίζονται οι Όροι Χρήσης:

“Παρόλο που δεν τηρούμε αρχεία καταγραφής περιεχομένου ή δεν μοιραζόμαστε καμία από τις προσωπικές σας πληροφορίες με κανένα τρίτο μέρος, θα ανατρέψουμε οποιαδήποτε πληροφορία έχουμε εάν απαιτείται από το νόμο. Τα εργαλεία απορρήτου μου, Inc. μπορούν να παρακολουθούν ορισμένες πτυχές του δικτύου για τη διαχείριση της κατάχρησης, τη συντήρηση και / ή τη βελτίωση των υπηρεσιών.”

Απόκρυψη της δωρεάν δοκιμής μου IP

Hide My IP προσφέρει πράγματι μια δωρεάν δοκιμαστική υπηρεσία όπως επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο. Όλοι οι συνδρομητές λαμβάνουν ακόμη μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία είναι λαμπρή και ένας καλός τρόπος για να ελέγξετε την υπηρεσία για να δείτε αν λειτουργεί καλά για εσάς.

Αναθεωρητής’s ετυμηγορία

Η πλήρης απόκρυψη της αναθεώρησης IP VPN από το My IP VPN επιβεβαιώνει ότι ο πάροχος αξίζει ένα αξιοπρεπές 4 αστέρια από 5. Η υποστήριξη πελατών είναι εξαιρετική και αρκετά ευαίσθητη. Οι ταχύτητες των διακομιστών είναι καλές για περιήγηση, streaming και torrenting. Έχετε ακόμη αφιερωμένες εφαρμογές για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες / Συσκευές.

Χαρακτηριστικά μου άρεσε
 1. Εξαιρετική τιμολόγηση
 2. Ανοίξτε το DNSCrypt
 3. Δωρεάν διαθεσιμότητα δοκιμής
 4. Expansive Network Server
 5. Εξαιρετικές ταχύτητες διακομιστή
 6. Εύχρηστες επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης
 7. Πρότυπο & Premium Servers
 8. Καλή επιλογή μεθόδων πληρωμής
 9. Αξιοπρεπής εξυπηρέτηση πελατών
 10. 30 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων
Περιοχές βελτίωσης
 1. Μόνο 1 πρωτόκολλο σήραγγας διαθέσιμο για χρήση
 2. Αναγκαστική επάνω πώληση στη σελίδα συνδρομής
 3. Ομαδοποιημένος σχεδιασμός ιστοσελίδας

Πάρτε HideMyIP

Похожие статьи

 • Αναθεώρηση ιδιωτικών σηράγγων για το 2020

  Jurisdiction Ηνωμένες Πολιτείες Τιμή $ 3 / μήνα ($ 36 στο ετήσιο σχέδιο) Servers 22 Διακομιστές σε 12 χώρες Logs Διατηρεί ευαίσθητα αρχεία καταγραφής για 14 ημέρες Κρυπτογράφηση...

 • SpyOff VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Σαν Μαρίνο Τιμή 9.99 Διακομιστές 300+ Μητρώα Καμία Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix Ναι Συνεχίζεται Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Ναι Συνιστάται Ναι Ιστοσελίδα...

 • PandaPow VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Χονγκ Κονγκ Τιμή $ 7.00 / mo σε διακομιστές 1-Έργων 120+ VPN σε 16 Χώρες Αρχεία καταγραφής Σύνδεση αρχείων καταγραφής Κρυπτογράφηση AES-256-Bit Ξεμπλοκάρισμα...

 • IVPN Review 2020

  Δικαιοδοσία Γιβραλτάρ Τιμή 8.33 Διακομιστές 3152 Μητρώο Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλείδωμα Netflix Ναι Συνεχίζεται Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Ναι Συνιστάται Ναι Ιστοσελίδα...

 • GOOSE VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Ολλανδία Τιμή $ 1.99 Διακομιστές 71 Μητρώα Κρυπτογράφηση AES-256 Ξεκλειδώνει Netflix Δεν Torrenting Ναι Λειτουργεί στην Κίνα Δεν Συνιστώμενη Δεν Ιστοσελίδα...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me