Ιδιωτική αναθεώρηση πρόσβασης στο Internet 2020

Δικαιοδοσία ΗΠΑ
Τιμή $ 2.91
Διακομιστές 3272
Αρχεία καταγραφής Οχι
Κρυπτογράφηση AES-256
Ξεμπλοκάρει το Netflix Ναί
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Ναί
Συνιστάται  Ναί
Δικτυακός τόπος https://www.privateinternetaccess.com/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι ένας παροχέας VPN με έδρα τις ΗΠΑ που προσφέρει λύσεις απορρήτου και ασφάλειας μέσω ισχυρών επιπέδων κρυπτογράφησης και πολλαπλών διακομιστών που βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή η ανασκόπηση ιδιωτικής πρόσβασης στο διαδίκτυο αξιολογεί τη νομιμότητα και την ικανότητα της υπηρεσίας VPN’για την προστασία του απορρήτου και της ανωνυμίας των χρηστών μέσω του Διαδικτύου. Διαβάστε αυτή την ιδιωτική αναθεώρηση πρόσβασης στο Internet και την τελευταία γνώμη του χρήστη που καλύπτεται από την καλύτερη vpn.


Πλεονεκτήματα

 1. Μηδενικά αρχεία καταγραφής (ακόμη και το FBI απέτυχε δύο φορές για να αποκτήσει δεδομένα)
 2. 3386+ διακομιστές σε 17 διαφορετικές χώρες
 3. OpenVPN, L2TP / IPSec και πρωτόκολλα PPTP
 4. AES 256 bit κρυπτογράφηση παρέχεται
 5. 24/7 ζωντανή συνομιλία χαρακτηριστικό
 6. Καλή υποστήριξη πελατών
 7. Εύχρηστο client VPN

Μειονεκτήματα

 1. Βασισμένο στις Η.Π.Α. (Κάτω από το ραντάρ των 5-Eyes, 9-Eyes και 14-Eyes Alliances)
 2. Αργή ταχύτητα λήψης
 3. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή
 4. Μπορώ’t επιλέξτε πρωτόκολλα από πελάτη λογισμικού

Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

Contents

Αρχεία καταγραφής και πολιτική απορρήτου

Πολλοί πάροχοι VPN ισχυρίζονται ότι προσφέρουν ένα “Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής”, αλλά πολύ λίγοι ακολουθούν την υπόσχεσή τους, όπως τονίσαμε με εκτεταμένες λεπτομέρειες στον οδηγό μας σχετικά με τις πολιτικές καταγραφής των περισσότερων από 100 παρόχων που δραστηριοποιούνται σήμερα στη βιομηχανία. Η πλειοψηφία των υπηρεσιών που έχουμε εξετάσει, καταγράφουν μερικά δευτερεύοντα δεδομένα σύνδεσης / σύνδεσης. Αυτό έφθασε στο φως μόλις τα VPN υποβλήθηκαν σε επίσημες έρευνες όταν οι χρήστες βρέθηκαν χρησιμοποιώντας υπηρεσίες για παράνομες δραστηριότητες. Ένα πρόσφατο παράδειγμα ήταν το PureVPN που αποκάλυψε λεπτομέρειες καταγραφής στο FBI.

Περίπτωση περίπτωσης

Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια υπηρεσία που στέκεται ισχυρή ακόμη και από την πίεση του FBI, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την Ιδιωτική Πρόσβαση στο Internet. Πέρυσι, ο πάροχος έφτασε στη διασταύρωση μιας έρευνας από το FBI, σχετικά με το ότι ένας χρήστης ενημέρωνε ψευδώς και διαδίδει πληροφορίες σχετικά με απειλές από βόμβες. Τον Δεκέμβριο, έστειλαν διάφορες απειλές με εξαπάτηση σε διάφορα αεροδρόμια και σχολεία με το όνομα “Eric Mead”.

Οι έρευνες οδήγησαν σε αποδείξεις ότι ένας στρατιώτης ονομάζεται McWaters που τρελαίνεται με εμμονή σε έναν πρώην συνεργάτη Devon Kenney. Αν δεν έχετε ήδη μαντέψει, Eric Mead είναι το όνομα του Kenney’ο οποίος, όταν αντιμετώπισε, αρνήθηκε κατηγορηματικά να κάνει οποιαδήποτε από τις απειλές. Η υπόσχεση στράφηκε προς τον McWaters, ο οποίος προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρώην υπάλληλο και να συντρίψει περισσότερο από 100 φορές.

PIA’s απόκριση

Όλες οι προσπάθειες επικοινωνίας με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Facebook, το Twitter και το TracFone επέστρεψαν σε μια διεύθυνση IP από την ιδιωτική πρόσβαση στο Internet. Παρόλο που το FBI διέθετε αρκετές αποδείξεις για να εγκαταλείψει τον McWaters, ζήτησαν από την PIA να παραδώσει τα αρχεία καταγραφής. Δεδομένου ότι ο πάροχος δεν διατηρεί καμία πληροφορία καταγραφής, δεν ήταν σε θέση να συνεργαστεί. διασφαλίζοντας ότι η ιδιωτική ζωή του χρήστη παρέμεινε ανέπαφη.

“Αφού ελέγξαμε την εγκυρότητα της κλήτευσης και την επιβεβαίωσα, επαναφέραμε όπως πάντα κάνουμε το περιεχόμενο της πολιτικής απορρήτου μας και στη συνέχεια ειδοποιήσαμε τον πράκτορα ότι δεν καταχωρούμε καμία δραστηριότητα χρήστη. Ο πράκτορας επιβεβαίωσε την κατανόησή του για την εταιρεία μας’την πολιτική και τη θέση της και ακολούθησε εναλλακτικές λύσεις. Αυτή η αναφορά καθιστά σαφές ότι η PIA δεν καταγράφει τη δραστηριότητα των χρηστών και συνεχίζουμε να αντέξουμε τη δέσμευσή μας στους χρήστες μας.”

Μια μεγάλη κόκκινη σημαία - η PIA εδρεύει στις ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ είναι ίσως η χειρότερη θέση στον κόσμο για να εγκατασταθεί ένα VPN.

Δεν είναι μόνο μέρος πολλαπλών συμμαχιών ανταλλαγής δεδομένων όπως 14 ματιών όπως επισημάνθηκε στον λεπτομερή οδηγό μας για προβληματικές δικαιοδοσίες, αλλά έχει επίσης και πολλούς τύπους νόμων διατήρησης δεδομένων που μπορούν σοβαρά να επιτρέψουν σε κάθε πάροχο να σκοντάψει δεδομένα όποτε το θέλει. Όλα αυτά τα ζητήματα επηρεάζουν την PIA, μετατρέποντας κάθε άλλη αρκετά καλή υπηρεσία, σε μία που δεν έπρεπε’t να εγγραφείτε.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η PIA δεν έχει μοιραστεί κανένα αρχείο καταγραφής με τις αρχές μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να διασώσει κάποια αξιοπιστία παρά το γεγονός ότι εδρεύει στις ΗΠΑ. Ωστόσο, δεν σας συμβουλεύουμε να αναλάβετε τον κίνδυνο και να αναζητήσετε έναν παροχέα που βασίζεται σε ασφαλέστερη τοποθεσία όπως το ExpressVPN ή το Surfshark.

Τιμολόγηση και Σχέδια

Το PrivateInternetAccess προσφέρει τρία σχέδια τιμολόγησης, όπως και οι περισσότεροι προμηθευτές VPN στον κλάδο. Μπορείτε να επιλέξετε από μηνιαίο λογαριασμό, ετήσιο λογαριασμό και 2ετή λογαριασμό.

ιδιωτική τιμολόγηση πρόσβασης στο διαδίκτυο

Το μηνιαίο πακέτο προσφέρεται σε 6,95 δολάρια το μήνα, το οποίο είναι ελαφρώς υψηλότερο σε σύγκριση με κάποιους άλλους παρόχους VPN. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε από τους λογαριασμούς μεγαλύτερης διάρκειας να εκμεταλλευτείτε πολύ χαμηλότερες τιμές, καθώς το ετήσιο πακέτο κοστίζει 3,33 δολάρια ανά μήνα και το διπλό ετήσιο σχέδιο κοστίζει 2,91 δολάρια / μήνα (το ήμισυ του κόστους των μηνιαίων πακέτων).

Η ιδιωτική αναθεώρηση της Πρόσβασης στο Internet έδειξε ότι προσφέρει μεγάλη σχέση ποιότητας-τιμής, καθώς κάθε πακέτο συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών και προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά και επίπεδο προστασίας σε κάθε σχέδιο τιμολόγησης, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα και η ιδιωτική ζωή σας είναι ασφαλή από κάθε είδους απειλές μέσω του Διαδικτύου. Για το ιδιωτικό κουπόνι έκπτωσης πρόσβασης στο Internet, ελέγξτε τις συμφωνίες VPN της Black Friday.

Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

Δωρεάν δοκιμή

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε δωρεάν την υπηρεσία για λίγες μέρες, είμαστε λυπημένοι να αναφέρουμε ότι η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet δεν παρέχει δωρεάν δοκιμές σε αυτό το στάδιο. Η υπηρεσία VPN παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών από την ημέρα της εγγραφής.

Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επτά ημέρες και να δοκιμάσετε την υπηρεσία σε όλες τις πλατφόρμες και τις συσκευές που χρησιμοποιείτε. Δοκιμάστε διαφορετικούς διακομιστές, αποκτήστε πρόσβαση σε διάφορους ιστοτόπους με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη και ελέγξτε για τυχόν προβλήματα με την υπηρεσία και τις λειτουργίες της.

Διακομιστές

Σύμφωνα με την ανασκόπηση της PIA, το VPN διαθέτει περισσότερους από 3272 διακομιστές σε 33 χώρες παγκοσμίως. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η Αυστραλία, η Βραζιλία, ο Καναδάς, η Δανία, η Φινλανδία, η Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ, η Ινδία, η Ιρλανδία, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Ιαπωνία, το Μεξικό, οι Κάτω Χώρες, η Νέα Ζηλανδία, η Νορβηγία, , Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ. Μπορείτε να ελέγξετε την PIA’για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των διακομιστών και των τοποθεσιών σε κάθε χώρα (παρακάτω εικόνα).

ιδιωτικούς διακομιστές πρόσβασης στο διαδίκτυο

Αν και ο αριθμός των υποστηριζόμενων τοποθεσιών είναι περιορισμένος, η PIA προσθέτει συνεχώς περισσότερους διακομιστές στη λίστα. Προς το παρόν, δημιουργείται μέσω του υψηλού δείκτη εξυπηρετητή ανά τοποθεσία. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να αποκρύπτουν την αρχική τους ταυτότητα και να παραμένουν ανώνυμα μέσω του διαδικτύου με το πρόσθετο κίνητρο να χρησιμοποιούν διακομιστές με μικρότερο φορτίο χρήστη. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνετε εξαιρετικές ταχύτητες, ανεξάρτητα από το ποια χώρα δημιουργείτε μια σύνδεση VPN χρησιμοποιώντας το PIA - το οποίο είναι απαραίτητο για την ομαλή ροή και ροή!

Απόδοση PIA

Για να σας δώσουμε μια καλύτερη ιδέα για την αξιοπιστία της υπηρεσίας, πραγματοποιήσαμε μερικές δοκιμές απόδοσης. Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με το VPN, αυτές οι δοκιμές μπορεί να βοηθήσουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων:

Δοκιμασία ταχύτητας

Παρακάτω είναι τα αποτελέσματα μιας δοκιμής ταχύτητας σε μια σύνδεση 100Mbps για να σας δώσουμε μια αμερόληπτη εικόνα των ταχυτήτων που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε όταν συνδέεστε σε διαφορετικούς διακομιστές PIA.

Τοπικό ISP

Τα παρακάτω αποτελέσματα θα σας δώσουν μια καλύτερη κατανόηση της διαφοράς μεταξύ της πρωτεύουσας ταχύτητας δικτύου και των διακομιστών premium PIA.

ιδιωτική δοκιμή ταχύτητας πρόσβασης στο διαδίκτυο

Συνδεδεμένο με τον διακομιστή PIA France

Οι δοκιμές διακομιστή μεταξύ ΗΠΑ και Γαλλίας έδειξαν εξαιρετικά επίπεδα ταχύτητας. Αν και οι ταχύτητες λήψης και φόρτωσης μειώνονται. Το VPN κατάφερε να παρέχει σταθερή λήψη 50,67 Mbps και μεταφόρτωση 35,47 Mbps, με καθυστέρηση μέχρι 418ms.

ταχύτητα διακομιστή france france

Συνδεδεμένο με τον διακομιστή PIA Australia

Οι δοκιμές server των ΗΠΑ προς την Αυστραλία ήταν επίσης εντυπωσιακές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λήψη 52.25Mbps και την ταχύτητα 37.48mbps με καθυστέρηση 231ms. Αυτό εξακολουθεί να είναι αρκετά μεγάλη ταχύτητα για την περιήγηση / torrenting!

ταχύτητα διακομιστή pia australia

Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

Ιδιωτική Πρόσβαση στο Internet Real Speed ​​Test για Torrents και κοινή χρήση αρχείων P2P

Το PrivateInternatAccess είναι πάντα επαινεμένο ως υπηρεσία VPN που εκτελεί τις καλύτερες λειτουργίες ψυχαγωγίας που σχετίζονται με το VPN, όπως το Torrenting και το ξεκλείδωμα του περιεχομένου γεωγραφικού περιορισμού.

Αλλά όλος ο μάρκετινγκ mumbo jumbo στην περιοχή ενός VPN δεν’t ποσό σε οτιδήποτε εάν ο πάροχος δεν μπορεί να το υποστηρίξει με την πραγματική απόδοση.

Και αυτό’ακριβώς αυτό που μας άφησε απογοητευμένο από την PIA όταν ελέγχαμε τις επιδόσεις της για το Torrenting.

Το PIA αποτελούσε μια εξαιρετική υπηρεσία για Torrenting σκοπούς, όπως φάνηκε από τον αριθμό των ανθρώπων που το συνιστούσαν για τον ίδιο σκοπό στην καλύτερη σελίδα vpn reddit και σε άλλα δημοφιλή φόρουμ κοινωνικών μέσων. Αλλά πρόσφατα η απόδοσή της έχει μειωθεί σε μια φωνή. Σοβαρά!

Έλεγξα το PIA’s Παρακολούθηση της απόδοσης προσπαθώντας να συνδεθείτε με έναν από τους ειδικούς διακομιστές P2P και να κατεβάσετε μια ταινία για να δείτε πόσο καλά λειτουργεί. Και πρέπει να πω, τα αποτελέσματα ήταν θλιβερά.

Έχω συνδεθεί με τον ισραηλινό διακομιστή τους, τον οποίο έχουν οριοθετηθεί ειδικά για το έργο του Torrenting.

Ιδιωτική ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο για torrent

Μόλις συνδεθήκαμε με αυτό το διακομιστή, πήγα στη συνέχεια στο Yts.am, ένα δημοφιλές ιστότοπο Torrenting που περιέχει πολλές τελευταίες ταινίες και άλλο είδος περιεχομένου που μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε.

Σημείωση: Εμείς, στο BestVPN.co, δεν προωθούμε τη λήψη περιεχομένου που προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα με οποιονδήποτε τρόπο. Η διαδικασία λήψης αυτού του αρχείου σταμάτησε επίσης στο μέσο της διαδρομής για να διασφαλίσει ότι κανένα τέτοιο αρχείο δεν προσγειώνεται στο σύστημά μας. Αυτή η επίδειξη είχε σκοπό ακριβώς να δείξει την PIA’της απόδοσης του Torrenting μόνο.

Στις YTS, πήγα για να κατεβάσετε την ταινία “Ρέκβιεμ για έναν μαχητή” μέσω του πελάτη μου.

Η ταχύτητα PIA είναι χειρότερη για λήψη

Και οι ταχύτητες λήψης στο Torrenting καθώς και οι ταχύτητες φόρτωσης ήταν πολύ χαμηλότερες από την par. Αρκετά για να μας υποβαθμίσει το PIA σε ένα μη συνιστώμενη υπηρεσία για Torrenting.

Δοκιμή torrent PIA

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet Αργή ταχύτητα για Torrenting:

Ακολουθούν τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας της PIA’Ισραήλ διακομιστή:

Ping: 199 μ.δ.

Λήψη: 3.19 Mbps

Μεταφόρτωση: 2,64 Mbps

Αναθεώρηση ταχύτητας PIA

Αυτά είναι τα αποτελέσματα από ένα Σύνδεση 20 Mbps, που σημαίνει ότι η PIA’ο ισραηλινός εξυπηρετητής υποβάθμισε τις ταχύτητες λήψης 84%, κάτι που δεν είναι αποδεκτό για ένα VPN που προωθείται στο Torrenting.

PIA’s απώλεια ταχύτητας που χρησιμοποιείται για να αιωρείται γύρω από το 30-40% μόλις μερικούς μήνες πίσω. Ίσως να περνούν από μια κακή φάση και τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα, αλλά προς το παρόν, το PIA σίγουρα δεν είναι ένα VPN που πρέπει να προχωρήσετε αν ψάχνετε να πάρετε μια εμπειρία Premium Torrenting.

Ιδιωτική Πρόσβαση στο Internet Test Netflix - Λειτουργεί?

Ήμουν αρκετά ζαλισμένος από την Torrenting επιδόσεις των δοκιμών ταχύτητας PIA, αλλά ακόμα, περίμενα πολύ καλύτερα από τον πάροχο, όταν έρχεται κάτω για την απεμπλοκή Netflix.

Αλλά, εδώ και πάλι απογοητεύτηκα, καθώς η PIA απέτυχε να ξεμπλοκάρει το Netflix US δύο φορές πριν συνδεθεί για τρίτη φορά.

Ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο netflix

Ήμουν συνδεδεμένος με την PIA’s διακομιστή της Νέας Υόρκης ενώ προσπάθησε να ξεμπλοκάρει το Netflix καθώς αυτός ήταν ο καλύτερος εξυπηρετητής για την εργασία που είχε προηγουμένως.

Ιδιωτική πρόσβαση στο internet netflix πραγματική δοκιμή

Και όταν η PIA τελικά κατάφερε να ξεμπλοκάρει το Netflix των ΗΠΑ, αποφάσισα να μεταδώσω την ταινία Ex Machina, η οποία είναι μια ταινία με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη διαθέσιμη μόνο στους χρήστες των Netflix στις ΗΠΑ.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο λειτουργεί στο netflix

Ναι, η ταινία ήταν streaming, αλλά ξανά αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα που έκανα με την ταχύτητα PIA VPN όπως έκανα μαζί της στο Torrenting.

Το PIA VPN Speed ​​ήταν τόσο αργό που, αφενός, η ταινία ήταν πολύ μεγάλη. Και πολύ, πολύ, πολύ.

Δεύτερον, η ταχύτητα PIA δεν έγινε’t επιτρέπουν στην ταινία να φτάσει ποτέ στην ποιότητα HD. Οι κόκκοι στην οθόνη παρέμειναν πανταχού παρόντες.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet με αργή ταχύτητα για Netflix

Όπως ήδη εξήγησα ότι η ιδιωτική ταχύτητα πρόσβασης στο Internet ήταν αρκετά αργή για το Netflix, πρέπει να σας δείξω πόσο αργή ήταν στην πραγματικότητα.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα της δοκιμής ταχύτητας για το διακομιστή της New York από την PIA:

Ping: 241 Ms

Λήψη: 3.03 Mbps

Μεταφόρτωση: 1,60 Mbps

Η ιδιωτική ταχύτητα πρόσβασης στο internet netflix είναι χειρότερη

Για άλλη μια φορά οι ταχύτητες ροής παρέμειναν στο Το εύρος των 3 Mbps συνδέεται με τη σύνδεση στο Internet 20 Mbps μου.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet Speed ​​είναι ο ακριβής λόγος για τον οποίο ο πάροχος δεν δούλευε καλά με τη ροή Netflix.

Οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι ακόμα αρκετά αποδεκτές, όπως και κατάφερε να ξεμπλοκάρει τον ιστότοπο’στην τρίτη προσπάθεια της αμερικανικής έκδοσης, αλλά ακόμα κι αν οι ταχύτητες δεν είναι αποδεκτές περιορισμένες για streaming, μιλάμε στο εύρος μιας 30% απώλεια ταχύτητας κατά μέσο όρο, τότε η PIA δεν θα παραμείνει κατάλληλο VPN για το Netflix στο μέλλον.

Υποστήριξη πελατών

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους για να ανταποκριθεί στους χρήστες της’ ερωτήματα. Είναι σημαντικό για κάθε υπηρεσία, ειδικά στον κλάδο VPN, να διαθέτει διάφορα κανάλια μέσω των οποίων οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία για να ζητήσουν βοήθεια.

Το PrivateInternetAccess χρησιμοποιεί ένα χαρακτηριστικό ζωντανής συνομιλίας καθώς και μια βάση γνώσεων και μια ενότητα FAQ για την επίλυση των προβλημάτων των χρηστών και την απάντηση στις απαιτήσεις τους.

Ζωντανή συζήτηση

Στην αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet, δοκιμάσαμε τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας και είμαστε ευχαριστημένοι με το συνολικό αποτέλεσμα. Παρόλο που χρειάστηκε λίγο για να μπορέσει το προσωπικό υποστήριξης πελατών να έρθει σε απευθείας σύνδεση και να παρακολουθήσει τη συνομιλία μας, ο υπάλληλος έσπευσε γρήγορα να ανταποκριθεί στο ερώτημά μας και μας καθοδήγησε με τον κατάλληλο τρόπο.

Η λειτουργία ζωντανής συνομιλίας διατίθεται όλο το 24ωρο και είναι 365 ημέρες το χρόνο. Αυτό δείχνει ότι η PIA έχει δεσμευτεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρία χρήστη και αφιερωμένη στην επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με το VPN.

Βάση γνώσεων

Το PIA διαθέτει μια πολύ έμπειρη και λεπτομερή βάση γνώσεων που μπορεί να προσεγγιστεί από το ‘Υποστήριξη πελατών’ από την ιστοσελίδα. Στη βάση γνώσεων υπάρχουν οδηγοί ρύθμισης, αρχεία ρυθμίσεων για το πρωτόκολλο OpenVPN και πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα χαρακτηριστικά που προσφέρονται.

Ενότητα FAQ

Το τμήμα Συχνές Ερωτήσεις είναι προσβάσιμο από το ‘Επικοινωνήστε μαζί μας’ από την κορυφή της ιστοσελίδας. Η ενότητα Συχνές ερωτήσεις περιέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PIA VPN, τις λειτουργίες της, την πολιτική απορρήτου και τις πληροφορίες πληρωμής.

Εάν είστε νέος χρήστης ή σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το PrivateInternetAccess τότε η μετάβαση από τις Συχνές Ερωτήσεις είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης καθώς θα σας δώσει επαρκείς πληροφορίες εκκίνησης για την υπηρεσία.

Επιλογές πληρωμής

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet δέχεται διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Αυτές περιλαμβάνουν πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, καθώς και PayPal, American Express, BitCoin, Ripple, Pay Garden και πολλές άλλες μεθόδους πληρωμής. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε για την υπηρεσία ανώνυμα χρησιμοποιώντας τις κάρτες δώρων από τις Wal-Mart, Starbucks, Macy’s, κλπ.

ιδιωτικές μεθόδους πληρωμής πρόσβασης στο διαδίκτυο

Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

Διαδικασία εγγραφής

Η διαδικασία εγγραφής για ιδιωτική πρόσβαση στο Internet είναι εύκολη και απαιτεί λίγα βήματα. Η διαδικασία εξαρτάται από τη μέθοδο πληρωμής που επιλέγετε. Χρησιμοποιήσαμε το PayPal για την αγορά της υπηρεσίας και μας ανακατευθύνει απευθείας στο PayPal’της ιστοσελίδας του. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τις λεπτομέρειες και αυτό’αυτό είναι τελειωμένο.

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή πιστωτικής κάρτας για πληρωμή, απαιτούνται λίγο περισσότερες προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα δώρου ή μπορείτε να πληρώσετε με Bitcoin αν θέλετε να πληρώσετε ανώνυμα.

PIA Windows Client

Μόλις εγγραφείτε στην υπηρεσία, μπορείτε είτε να διαμορφώσετε την υπηρεσία VPN χρησιμοποιώντας χειροκίνητη διαμόρφωση είτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη VPN. Ο υπολογιστής-πελάτης είναι διαθέσιμος για Windows (XP και νεότερες εκδόσεις) και Mac OS X (έκδοση 10.6 ή νεότερη έκδοση). Μπορείτε να κατεβάσετε τους πελάτες από το ‘Υποστήριξη πελατών’ σελίδα δωρεάν.

Αφού κάνετε λήψη του προγράμματος-πελάτη, απλά πρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και να συνδεθείτε στην υπηρεσία VPN. Υπάρχουν μερικές προηγμένες ρυθμίσεις που μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κατά τη σύνδεση στο πρόγραμμα-πελάτη.

Μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο σύνδεσης που θέλετε, την απομακρυσμένη θύρα ή εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την προώθηση θυρών, τον διακόπτη θανάτου VPN, την προστασία από διαρροές DNS ή την προστασία διαρροών IPv6.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή-πελάτη για να επιλέξετε το επίπεδο κρυπτογράφησης, την επαλήθευση δεδομένων και τις ρυθμίσεις χειραψίας που θέλετε να προστατεύσετε.

Συμβατότητα

Στην αναθεώρηση της ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet, ήμασταν ευχαριστημένοι με τον αριθμό των συσκευών και των λειτουργικών συστημάτων με τα οποία είναι συμβατή η υπηρεσία.

Μπορείτε να διαμορφώσετε το VPN στα Windows και Mac χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη λογισμικού ή τη χειροκίνητη ρύθμιση. Η υπηρεσία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές iOS και Android χρησιμοποιώντας τις οδηγίες εγκατάστασης που παρέχονται. Το PIA λειτουργεί επίσης σε συσκευές Ubuntu Linux, διαφορετικούς δρομολογητές και συσκευή Boxee Box.

Αυτό παρέχει προστασία σε πολλές πλατφόρμες και μαζί με τη λειτουργία πολλαπλών συνδέσεων μπορείτε να παραμείνετε προστατευμένοι ενώ απολαμβάνετε την ελευθερία του Διαδικτύου.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει καθοδηγητικούς οδηγούς και εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη διαμόρφωση της υπηρεσίας σε κάθε συσκευή με την οποία είναι συμβατή. Οι οδηγίες εγκατάστασης για το PIA είναι προσβάσιμες από το ‘Υποστήριξη πελατών’ σελίδα στην ιστοσελίδα.

Αυτοί οι οδηγοί παρέχουν οδηγίες βήμα προς βήμα για τη διαμόρφωση της υπηρεσίας και υπάρχουν ξεχωριστά σεμινάρια για τη διαμόρφωση διαφορετικών πρωτοκόλλων στις συμβατές συσκευές. Υπάρχουν αρχεία ρυθμίσεων OpenVPN που μπορούν επίσης να μεταφορτωθούν από αυτήν τη σελίδα.

Πρωτόκολλα και κρυπτογράφηση

Το PrivateInternetAccess παρέχει ισχυρά μέτρα ασφαλείας συνδυάζοντας διαφορετικά πρωτόκολλα και επίπεδα κρυπτογράφησης. Τα πρωτόκολλα που προσφέρονται από την PIA είναι PPTP, L2TP / IPSec και OpenVPN. Αυτά τα πρωτόκολλα λειτουργούν σε συνδυασμό με τα επίπεδα κρυπτογράφησης για την προστασία των δεδομένων σας από διάφορες απειλές.

Τα επίπεδα κρυπτογράφησης περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση AES (CBC Blowfish) 128 bit και 256-bit. Εάν χρησιμοποιείτε το λογισμικό πελάτη της υπηρεσίας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις ρυθμίσεις ελέγχου ταυτότητας δεδομένων και χειραψίας για την προστασία των δεδομένων και της ταυτότητάς σας.

Ωστόσο, δεν υπάρχει επιλογή να επιλέξετε το πρωτόκολλο χρησιμοποιώντας το λογισμικό-πελάτη καθώς συνοδεύεται από προεπιλεγμένες ρυθμίσεις πρωτοκόλλου OpenVPN. Μπορείτε να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο το πρωτόκολλο της επιλογής σας εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το OpenVPN.

Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά

Η PIA πηγαίνει σίγουρα το επιπλέον μίλι, προσφέροντας στους χρήστες επιπλέον συμβατότητα και αξιοπιστία. Όταν επιλέγετε την υπηρεσία, μπορείτε να είστε σίγουροι για τη χρήση πολλών χρήσιμων λειτουργιών. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνουν:

Το PIA Mace ™ Block Ads, Trackers, Cookies

Το MACE είναι ένα νέο σύστημα που προσφέρεται από την PIA, το οποίο ενισχύει περαιτέρω έναν πελάτη’της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής. Αυτή η δυνατότητα επιστρέφει διευθύνσεις IP ανεπιθύμητων ονομάτων τομέα, ως διεύθυνση που δεν είναι διευθύνσιμη. Ως αποτέλεσμα, το VPN θα εμποδίσει την εμφάνιση ερεθιστικών διαφημίσεων από όλους τους ιστότοπους, γεγονός που εξοικονομεί τα δεδομένα και το εύρος ζώνης. Επίσης, αποκλείοντας τους ιχνηλάτες και τα cookies, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η ταυτότητά σας παραμένει εντελώς ασφαλής. Το καλύτερο μέρος όλων: δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια ξεχωριστή εφαρμογή για αυτό το χαρακτηριστικό, καθώς έρχεται ενσωματωμένο με το VPN.

Peer-to-peer (P2P) / Torrenting

Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο VPN που δεν θέτει περιορισμούς εύρους ζώνης ή παρακολουθεί τη δραστηριότητα του torrenting, η PIA είναι σίγουρα μια καλή επιλογή. Η υπηρεσία προσφέρει πλήρη ανωνυμία αλλά περιορισμένες ταχύτητες. Αυτό διασφαλίζει ότι η ταυτότητά σας παραμένει ασφαλής ανά πάσα στιγμή ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να κατεβάσετε ό, τι θέλετε στο μέγιστο επίπεδο άνεσης.

SOCKS5 Μεσολάβηση

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο υποστηρίζει ακόμη και τον proxy SOCKS5, ο οποίος εγγυάται την υψηλότερη ασφάλεια για δραστηριότητες P2P / Torrenting. Αυτό το πρωτόκολλο υποστηρίζει προηγμένες τεχνολογίες δικτύωσης όπως το IPv6 και το UDP, το οποίο διασφαλίζει ότι παραμένετε ασφαλείς ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ταυτότητά σας παραμένει εντελώς ανώνυμη από τις κυβερνητικές υπηρεσίες και τους τοπικούς ISP.

Internet Kill Switch

Ο διακόπτης διαδικτυακής θανάτωσης σάς επιτρέπει να σταματήσετε τη σύνδεση στο διαδίκτυο όταν αποσυνδέεται το VPN. Αυτό σας προστατεύει και αποκλείει κάθε πιθανότητα κακόβουλων οντοτήτων να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας ή να γνωρίζουν την ταυτότητά σας αν το VPN αποτύχει.

Προώθηση θυρών

Η λειτουργία προώθησης θύρας σάς επιτρέπει να ανακατευθύνετε συγκεκριμένη επικοινωνία σε μια συγκεκριμένη πύλη. Ωστόσο, αυτό μειώνει την προστασία της ιδιωτικής ζωής και η PIA συμβουλεύει να διατηρήσετε αυτό το χαρακτηριστικό εκτός από αυτό που εκτιμάτε υψηλή ασφάλεια.

Προστασία διαρροής DNS

Χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, έχετε την απόλυτη προστασία καθώς το DNS σας δρομολογείται μέσω του VPN. Με αυτό τον τρόπο προστατεύεστε από τη διαρροή DNS και η ιδιωτική σας ζωή παραμένει ανέπαφη.

Προστασία διαρροών IPv6

Η προστασία διαρροής IPv6 απενεργοποιεί την κυκλοφορία μέσω του IPv6 ενώ χρησιμοποιείτε PIA VPN. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει διαρροή της κίνησης IPv6.

Πολλαπλές συνδέσεις

Με το Privateinternetaccess μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και 5 διαφορετικές συσκευές χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό. Η λειτουργία 5 πολλαπλών συνδέσεων επιτρέπει στους χρήστες την ευελιξία και ασφάλεια του Διαδικτύου ανεξάρτητα από τη συσκευή ή την πλατφόρμα που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν.

Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

Πώς να χρησιμοποιήσετε την ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA) στην Κίνα?

Παρόμοια με άλλους παρόχους, η PIA’ο ιστότοπος της Ιντερνετ είναι απρόσιτος στην ηπειρωτική Κίνα, ακολουθώντας τους περιορισμούς των κυβερνήσεων για τις υπηρεσίες VPN της Κίνας. Αυτό σας αφήνει μόνο μία επιλογή για χρήση ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet (PIA) στην Κίνα: Ρυθμίστε το VPN με μη αυτόματο τρόπο. Ενώ το “Μεγάλο τείχος προστασίας” αποκλείει τυχόν συνδέσεις VPN που μπορεί να βρει, προσφέρει ορισμένες ελευθερίες στις συνδέσεις IPSec / L2TP. Ακολουθήστε την PIA’για τον τρόπο ρύθμισης του πρωτοκόλλου σε διαφορετικές συσκευές. Αυτό περιλαμβάνει οδηγίες για τους δρομολογητές, τα τηλέφωνα Android, το iOS και την επιφάνεια εργασίας.

Προτεινόμενες εναλλακτικές λύσεις για το VPN PIA

Η PIA ήταν ένας κορυφαίος πάροχος μερικά χρόνια πίσω, αλλά έκτοτε έχασε με μεγάλη λάμψη και αξιοπιστία, καθώς έπεσε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό μετά το άλλο. Τώρα δεν συμβαίνει’t για να αποκλείσετε την Netflix στις ΗΠΑ ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία συνεχούς ροής, όπως η Disney Plus. Οι δυνατότητές του Torrenting έχουν πάει ακόμα πιο κάτω, καθώς οι χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί πολύ για τις σταγόνες σύνδεσης και τις αργές σταγόνες. Ήταν μια σκληρή πτώση από τη χάρη για την PIA.

Το PIA δεν συνιστάται από εμάς στην τρέχουσα μορφή του δεδομένου ότι η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή στα 3,11 δολάρια / μήνα ή $ 87,87 για την 2ετή συναλλαγή του και φέρνει τόσο λιγότερη αξία στον χρήστη.

Η επόμενη καλύτερη εναλλακτική λύση σε αυτήν τη στιγμή είναι το PureVPN το οποίο εξακολουθεί να διαθέτει αρκετά πλούσια με την αποκλειστική του υποστήριξη για την απεμπλοκή Netflix, Torrenting και άλλες συναφείς δραστηριότητες. Και μπορείτε να πάρετε το PureVPN μόνο για $ 2,88 / μήνα ή $ 69 χρεώνεται μία φορά αν πάτε για την 2ετή συμφωνία που είναι η φθηνότερη συνδρομή του.

Εναλλακτικές λύσεις ιδιωτικής πρόσβασης στο διαδίκτυο (PIA)

Η PIA ήταν ένας κορυφαίος πάροχος μερικά χρόνια πίσω, αλλά έκτοτε έχασε τη μεγάλη της στιλπνότητα και αξιοπιστία, καθώς έπεσε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό μετά το άλλο. Τώρα δεν συμβαίνει’προσφέρετε την υπηρεσία Netflix US ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία συνεχούς ροής. Οι δυνατότητές του Torrenting έχουν πάει ακόμα πιο κάτω, καθώς οι χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί πολύ για τις σταγόνες σύνδεσης και τις αργές σταγόνες. Ήταν μια σκληρή πτώση από τη χάρη για την PIA.

Το PIA δεν συνιστάται από εμάς στην τρέχουσα μορφή του δεδομένου ότι η τιμή του είναι υπερβολικά υψηλή στα 3,11 δολάρια / μήνα ή $ 87,87 για την 2ετή συναλλαγή του και φέρνει τόσο λιγότερη αξία στον χρήστη.

Η επόμενη καλύτερη εναλλακτική λύση σε αυτήν τη στιγμή είναι το PureVPN το οποίο εξακολουθεί να διαθέτει αρκετά πλούσια με την αποκλειστική του υποστήριξη για την απεμπλοκή Netflix, Torrenting και άλλες συναφείς δραστηριότητες. Και μπορείτε να πάρετε το PureVPN για μόλις 1,99 δολάρια / μήνα, αν πάτε για την 1ετή συμφωνία που είναι ένα από τα φθηνότερα πακέτα συνδρομών του.

VPN Providers

Ξεκλειδώνει το Netflix ΗΠΑ

Προσφέρει γρήγορες ταχύτητες

Κρυπτογράφηση

Πρωτόκολλα

Επιτρέπονται οι πολλαπλές συνδέσεις

Τιμολόγηση

Διαβάστε κριτικές

Δικτυακός τόπος

NordVPN PureVPN
ΝΑΙ Ναί
Γρήγορα Πάνω από Μέσος / Μέσος όρος
AES-256 κρυπτογράφησης σε όλα τα πρωτόκολλα που υποστηρίζει AES-256 κρυπτογράφησης σε όλα τα πρωτόκολλα που υποστηρίζει
OpenVPN, IPSec & IKEv2 OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
6 5
2,99 δολάρια / μήνα για 3ετές πρόγραμμα εγγραφής ($ 107,55 χρεώνεται μία φορά) $ 2.88 / μήνα σε 2ετές πρόγραμμα εγγραφής ($ 69.00 χρεώνεται μία φορά)
Αναθεώρηση NordVPN Αναθεώρηση PureVPN
Επισκεφθείτε το NordVPN Επισκεφθείτε το PureVPN

συμπέρασμα

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μια μοναδική υπηρεσία VPN που προσφέρει σφιχτή ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Η υπηρεσία αποτιμά την προστασία από διάφορες απειλές μέσω του διαδικτύου και την παραδίδει μέσω των πρωτοκόλλων ασφαλείας και των επιπέδων κρυπτογράφησης.

Στην αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet, ήμασταν ευχαριστημένοι με το συνολικό πακέτο που παρέχεται από την υπηρεσία. Εκτός από τις αργές ταχύτητες απόδοσης, η υπηρεσία είναι εύκολη στη χρήση και στη ρύθμιση. Σε συνδυασμό με την καλή εξυπηρέτηση πελατών και τις λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης, η PIA προσφέρει καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια υπηρεσία VPN που παρέχει κορυφαία ασφάλεια στο διαδίκτυο και προστατεύει την ιδιωτική σας ζωή μέσω του διαδικτύου, τίποτα δεν έρχεται πιο κοντά από την ιδιωτική πρόσβαση στο Internet.

Похожие статьи

 • Αναθεώρηση ιδιωτικών σηράγγων για το 2020

  Jurisdiction Ηνωμένες Πολιτείες Τιμή $ 3 / μήνα ($ 36 στο ετήσιο σχέδιο) Servers 22 Διακομιστές σε 12 χώρες Logs Διατηρεί ευαίσθητα αρχεία καταγραφής για 14 ημέρες Κρυπτογράφηση...

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me