Hola VPN αναθεώρηση 2019 – μια επικίνδυνη & ldquo; δωρεάν & rdquo; VPN να αποφύγετε!

Ξεκίνησε το 2017 και ιδρύθηκε από τους Ofer Vilenski και Derry Shribman, το Hola VPN είναι ένα γνωστό όνομα μεταξύ των freebies. Χρησιμοποιεί ένα μοντέλο freemium, το οποίο σημαίνει ότι έχουν δωρεάν (χωρίς διαφημίσεις) και πληρωμένα σχέδια διαθέσιμα. Ωστόσο, αν ήμουν εντελώς αμερόληπτος, και οι δύο παράγουν κακή απόδοση.

Το προϊόν αποτελεί μέρος πολλών αντιπαραθέσεων, ως μέρος της στρατηγικής τους για τη χρησιμοποίηση των πόρων των χρηστών ως κόμβους εξόδου για την Hola’την αδελφική υπηρεσία που έχει πληρώσει, Luminati. Υπάρχει επίσης απόδειξη ότι το VPN λειτουργεί ως botnet και το άλλο προϊόν Hola Browser που συνδέεται με επιθέσεις DDoS!

Αποφασίζετε να εγγραφείτε στον παροχέα; Εάν ναι, θα σας συμβούλευα να σταματήσετε εκεί και να διαβάσετε αυτήν την σε βάθος επισκόπηση Hola VPN 2019 για μια σαφέστερη εικόνα!

 • Ασφάλεια
 • Διαφάνεια
 • Τιμολόγηση
 • Διακομιστές
 • Εκτέλεση
 • Συμβατότητα
 • Υποστήριξη

Δικαιοδοσία

Το Hola VPN έχει την έδρα του στο Ισραήλ, το οποίο αν και δεν είναι μέλος του Συνασπισμού της FVEY, μπορεί ακόμα να θεωρηθεί ισχυρός σύμμαχος. Η χώρα είναι ένας από τους στενότερους εταίρους της αμερικανικής κυβέρνησης και των υπηρεσιών πληροφοριών όπως η Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA).

Φυσικά, ο ισχυρισμός ότι είναι υπάλληλοι “παρατηρητής” εξακολουθεί να είναι αμφισβητήσιμη, δεδομένου ότι τα έγγραφα από τον Edward Snowden δεν είχαν πολλές λεπτομέρειες για τη χώρα. Ωστόσο, η Wikipedia εξακολουθεί να αναφέρει το Ισραήλ ως επίσημο παρατηρητή στη FVEY και η NSA μοιράζεται την άμεση επιτήρηση.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, υπήρξαν πολλές περιπτώσεις εντοπισμού σκιερών εταιρειών με δεσμούς με το Ισραήλ. Ορισμένοι ισχυρίζονται ακόμη ότι οι ισραηλινές αρχές αποδίδουν ευρύτερες εξουσίες επιτήρησης σε σύγκριση με τις αρχές των ΗΠΑ. Δεν θα ήθελα πραγματικά να εμπιστεύομαι μια υπηρεσία που βασίζεται σε μια τέτοια χώρα!

Πολιτική καταγραφής

Σε αντίθεση με τις περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες VPN, χαίρομαι που το Hola VPN προσφέρει μια σελίδα άδειας χρήσης τελικού χρήστη και πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες θα γνωρίζουν ακριβώς τι εγγράφονται.

Αν μιλάω για την καταγραφή συγκεκριμένα, είναι σημαντικό να υπενθυμίσω ότι το Hola VPN ανανέωσε τη σελίδα τους, μόνο αφού αντιμετώπισε σοβαρές επικρίσεις γύρω από το “botnet” φήμες.

Ήταν μετά από αυτό το γεγονός, ο πάροχος αποφάσισε να είναι “σαφέστερη” σχετικά με τις δραστηριότητές τους και, ως επί το πλείστον, χαίρομαι που προσπαθούν να είναι διαφανείς.

Ωστόσο, όπως περίμενα χρόνια πριν και μετά την εξέταση εκατοντάδων παρόχων στην αγορά, το Hola VPN επίσης καταγράφει τις πληροφορίες σας.

Τα δεδομένα καταγραφής που καταγράφονται από το VPN περιλαμβάνουν τον τύπο του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε, τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, μαζί με πληροφορίες όπως ο χρόνος που αφιερώνεται και οι χρόνοι και ημερομηνίες πρόσβασης.

“Δεν ενοικιάζουμε και δεν διαθέτουμε προσωπικές πληροφορίες. Μπορούμε να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες σε άλλους αξιόπιστους παροχείς υπηρεσιών ή συνεργάτες τρίτων με σκοπό να σας παρέχουμε υπηρεσίες, αποθηκευτικό χώρο και αναλυτικά στοιχεία. Μπορούμε επίσης να μεταβιβάσουμε ή να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες στις θυγατρικές μας εταιρίες.”

Τώρα, το VPN Hola δηλώνει ότι δεν πωλούν / δεν μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες, αλλά δεν πιστεύω ότι θεωρώντας ότι τα περισσότερα δωρεάν δίκτυα VPN πωλούν τα δεδομένα σας σε τρίτους.

Για να μην αναφέρουμε, έρχονται σε αντίθεση με τη δήλωσή τους στην ίδια παράγραφο, δηλώνοντας αρχικά ότι δεν μοιράζονται προσωπικά στοιχεία, αλλά στη συνέχεια ενημερώνουν ότι το αποκαλύπτουν σε θυγατρικές και συνδεδεμένες εταιρείες.

Χρήση των πόρων χρηστών ως κόμβων εξόδου

Ήταν πολύ σοκ για τη βιομηχανία VPN, όταν η Hola κατάφερε να συγκεντρώσει ένα τεράστιο αποτέλεσμα από 46 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως από το 2014.

Με την πάροδο του χρόνου, ανέπτυξαν μια βάση δεδομένων με 9 εκατομμύρια IP ισχυρά botnet στα χέρια τους, η οποία πωλεί πρόσβαση για αιτήσεις HTTP στη διεύθυνση https://luminati.io.

Συνήθως, όταν εγκαταστήσετε το Hola, θα γίνει ένα τελικό σημείο VPN. Άλλοι χρήστες στο δίκτυο ενδέχεται να μπορούν να βγουν από τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και να πάρουν την IP σας.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Hola κατορθώνει να πουλήσει ένα “δωρεάν υπηρεσία”. Δεν πληρώνει για εύρος ζώνης αλλά χρησιμοποιεί και το εμπορεύεται από χρήστες που επιλέγουν να εγκαταστήσουν και να εκτελέσουν τις εφαρμογές τους.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, όταν έρχονται στο φως νέα σχετικά με τον ιστότοπο 8chan, που λαμβάνουν νόμιμα αναζητούμενα POST στο post.php σε 30 δευτερόλεπτα από πάνω από 9.761.015 κόμβους εξόδου του botnet Luminati, τον οποίο ο φορέας εκμετάλλευσης Fredrick Brennan μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με.

IP / WebRTC / ζητήματα διαρροής DNS

Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με την αξιοπιστία του Hola proxy (παρά τους πολλούς ισχυρισμούς και διαμάχες), αποφάσισα να εκτελέσω δοκιμές VPN σχετικά με θέματα διαρροών.

Αυτή η διαδικασία μου πήρε μια ολόκληρη μέρα, όπου έλεγξα σχεδόν κάθε διακομιστή του Hola proxy, από έξι διαφορετικά εργαλεία ελέγχου VPN στο διαδίκτυο:

 1. https://ipx.ac/run - Αποτυχία
 2. https://ipleak.net/ - Πέρασε
 3. https://dnsleak.com - Αποτυχία
 4. https://browserleaks.com/webrtc - Αποτυχία
 5. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ - Πέρασε
 6. https://www.perfect-privacy.com/check-ip - Πέρασε

Από τις δοκιμές που διεξήχθησαν σε αυτά τα έξι εργαλεία, ο πάροχος δεν εμφάνισε προβλήματα διαρροής σε Perfect Privacy και διαρροές προγράμματος περιήγησης, αλλά απέτυχε στις δοκιμές για IPX, Διαρροές προγράμματος περιήγησης και διαρροές DNS.

IPX

Τα αποτελέσματα που βλέπετε παρακάτω είναι από τη δοκιμή που έγινε στο διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου. Το VPN έκανε, δυστυχώς, διαρροή της αρχικής δημόσιας και ιδιωτικής διεύθυνσης IP IPv4.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω λογοκρισία των πληροφοριών με ένα κόκκινο highlight, για να προστατεύσω την ταυτότητά μου. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, όμως, ο πληρεξούσιος Hola δεν είναι μια ασφαλής επιλογή καθόλου!

Hola VPN Test Διαρροής IPLeak

IPLeak

Το IPLeak συνήθως δίνει πολύ ακριβή αποτελέσματα κατά την αξιολόγηση ενός VPN και της σύνδεσης του. Σύμφωνα με το εργαλείο, η διεύθυνση IPv4 και το DNS είναι ασφαλείς.

Ωστόσο, η δοκιμή DNS αποκάλυψε συν 55 διακομιστές και αντιμετώπισε 8 σφάλματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, οπότε και πάλι δεν θα εμπιστευόμουν πάροχο με τέτοια φήμη!

Hola VPN δοκιμή διαρροής IPX

DNSLeak

Για τη δοκιμή στο DNSLeak, είμαι συνδεδεμένος στον ίδιο διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου με όλες τις αναλύσεις. Αυτό το εργαλείο μου έδωσε τα πιο σχετικά και ακριβή αποτελέσματα της σύνδεσής μου.

Εμφανίστηκε η ακριβής δημόσια και ιδιωτική διεύθυνσή μου IPv4, μαζί με τις ακριβείς λεπτομέρειες για τη χώρα και την πόλη, γι 'αυτό και έχω θολώσει τα αποτελέσματα.

Δοκιμή διαρροής DNS διαρροής VPN Hola

Διαρροές προγράμματος περιήγησης

Οι διαρροές του προγράμματος περιήγησης είναι το τρίτο εργαλείο από τη λίστα που εμφανίζει διαρροή WebRTC και DNS. Οι δημόσιες και ιδιωτικές διευθύνσεις IPv4 ήταν ορατές με το VPN Hola.

Αυτό επαναλαμβάνει ότι ο παροχέας δεν είναι ασφαλής και δεν σας προσφέρει προστασία από επιτήρηση. Είναι χάλια να κρατάτε την ταυτότητά σας κρυμμένη και δεν θα την εμπιστευόμουν!

Hola VPN Δοκιμή Διαρροής BrowserΑπώα

Τέλειο απόρρητο

Χρησιμοποίησα δύο εργαλεία από το Perfect Privacy για να ελέγξω αν η σύνδεσή μου είναι ασφαλής ή όχι. Το ένα είναι το εργαλείο Check IP και το άλλο είναι ένα εργαλείο ελέγχου διαρροής DNS.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το VPN Hola διατηρεί την ταυτότητά σας κρυμμένη, αλλά υποθέτω ότι είναι λάθος των εργαλείων, καθώς τρεις διαφορετικές υπηρεσίες εμφάνισαν προβλήματα διαρροής.

Hola Διαρροή VPN Test Perfect Απορρήτου

Έλεγχος αρχείων εφαρμογών

Όταν μια εταιρεία που ανήκει σε αντι-ιό, όπως το AVG και το προϊόν Secure Line VPN, μπορεί να έρθει με τον ιό GrayWare / Win32.Presenoker, οι εφαρμογές VPN Hola είναι απαλλαγμένες από όλα τα trojans και τα κακόβουλα προγράμματα.

Η δοκιμή εκτελέστηκε στον ιστότοπο virustotal.com, όπου μπορείτε να ανεβάσετε ένα αρχείο και να το αναλύσετε σε πολλαπλές υπηρεσίες προστασίας από ιούς για να ελέγξετε για τυχόν κόκκινα σημάδια.

Έλεγχος Virus VPN Hola από τον Ιό Σύνολο

Διαφάνεια

Για να εμπιστευτείτε έναν πάροχο VPN, πρέπει να μάθετε περισσότερα για το ιστορικό, τους ιδιοκτήτες, την έδρα, το διοικητικό συμβούλιο κλπ. Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι διαθέσιμες εύκολα από οποιαδήποτε υπηρεσία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να δημιουργήσω έναν οδηγό διαφανών VPN, όπου μπορείτε να δείτε να μοιράζομαι απαντήσεις από διαφορετικούς παρόχους αφού τους ρωτούσα INVASIVE ερωτήσεις με email.

Το πράγμα είναι ότι δεν χρειάστηκε να στείλω μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το Hola VPN για πληροφορίες σχετικά με το προϊόν τους. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα σχετικά με το VPN στο “Σχετικά με” ή “DNA” σελίδα. Έχω διαχωρίσει κάθε πλευρά για εύκολη ανάγνωση:

Hola VPN Review

 1. Ιδρυτές: Ο Ofer Vilenski και ο Derry Shribman
 2. Μέλη ομάδας: Λιμόρ Κίντρον (VP HR), (Ron KolCTO) και (Arik GiladGM)
 3. Επενδυτές: DFJ (Silicon Valley), Τριλογία (Seattle), Magma (Ισραήλ), Horizons Ventures (Χονγκ Κονγκ) και Orange (Γαλλία).

Το VPN δεν προσφέρει “Εντολή των Καναρίων Νήσων” και ούτε έχει ελεγχθεί από κανέναν ακόμη, αλλά θα προσπαθήσω να πάρω μια πιο λεπτομερή απάντηση από το Hola VPN για αυτό σύντομα.

Τιμολόγηση

Έχω ήδη παράσχει λεπτομέρειες για το πώς η VPN Hola’Η δωρεάν έκδοση λειτουργεί και χρησιμοποιεί τους πόρους του χρήστη για εύρος ζώνης και κόμβους εξόδου για να αποφύγει να ξοδέψει χρήματα.

Ωστόσο, ο πάροχος προσφέρει επίσης ένα πακέτο υψηλής ποιότητας. Παρόλο που η υπηρεσία εξακολουθεί να είναι σχεδόν η ίδια, εξακολουθεί να είναι καλό να δοκιμάσετε τον πάροχο.

Επιλογές συνδρομών

Συνήθως, έχετε 4 διαφορετικές επιλογές εγγραφής: Μηνιαίο, Διμηνιαίο, Ετήσιο και 2ετές σχέδιο. Η μηνιαία τιμολόγηση ξεκινά από 11,95 δολάρια.

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις, μπορείτε να επιλέξετε συνδρομές με μεγαλύτερες διάρκειες. Για παράδειγμα, το πακέτο των 6 μηνών μειώνει τη μηνιαία τιμολόγηση σε 9,00 δολάρια.

Εάν επιλέξετε το ετήσιο, πληρώνετε $ 6.99 / mo. - εξοικονομώντας σας ένα αξιοσημείωτο 41% ​​στην αρχική τιμολόγηση, η οποία χρεώνεται 83,88 δολάρια ετησίως.

Για την καλύτερη δυνατή αξία, θα ήθελα να συστήσω στους χρήστες να πάνε για το 2ετές σχέδιο. Κοστίζει 3,99 δολάρια το μήνα, ανέρχεται σε $ 95,75 για δύο χρόνια, δίνοντάς σας μια τεράστια έκπτωση 66%!

Hola Επισκόπηση Τιμολόγησης VPN

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το Hola VPN προσφέρει δωρεάν αίτηση και εγγύηση επιστροφής χρημάτων, καλύπτοντας και τις δύο βάσεις για τους πελάτες τους. Μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία όποτε θέλετε.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων διαρκεί 30 ημέρες. Ωστόσο, είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζουμε ότι το VPN Hola κάνει κάτι ανόητο στους πελάτες της, όταν πρόκειται για τιμολόγηση.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπω ένα τέτοιο σύστημα στη βιομηχανία! “Η υπηρεσία Hola παρέχεται για κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά. Έτσι, εάν εγγραφείτε σε δύο πλατφόρμες, θα υπάρχουν δύο πληρωμές.”

Αυτό είναι ένα κείμενο που λαμβάνεται από την ενότητα "Συχνές ερωτήσεις", όπου ο πάροχος σάς απευθύνει ανησυχίες για το γεγονός ότι ένας λογαριασμός χρεώνεται δύο φορές. Πολύ έξυπνη στρατηγική για να ξεγελάσετε τους πελάτες σας, Hola!

Διακομιστές

Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής Hola VPN στην πλατφόρμα Android και Windows, παρατήρησα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος ακριβής αριθμός. Από αυτό που μέτρησα όμως, έχετε 220+ διακομιστές για σύνδεση.

Η ταχύτητα αυτών των διακομιστών ήταν “okayish” αλλά η ασφάλεια ήταν άσχημα φτωχή. Όπως έδειξα παραπάνω, το Hola VPN δεν καταφέρνει να κρυπτογραφεί και να ασφαλίζει σωστά τη σύνδεση, διαρρέοντας τις πληροφορίες σας!

Δοκιμές εικονικών τοποθεσιών

Για να δώσω στους χρήστες μια καλύτερη εικόνα για το Hola Unblocker, πραγματοποίησα μια δοκιμή στους διακομιστές τους. Αυτό ήταν για να κρίνει αν οι πάροχοι’ Οι διακομιστές βασίζονται στη θέση που διαφημίζεται ή όχι.

Έχω συνδεθεί με ένα διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος μου έδωσε τη διεύθυνση IP: 213.229.67.83. Έχω επικολλήσει αυτήν τη διεύθυνση στη δοκιμή ping του CA App Synthetic Monitor.

Δοκιμές εικονικών τοποθεσιών VPN Hola

Το εργαλείο ping του διακομιστή σε περισσότερες από 90 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Όπως βλέπετε, ο χρόνος γύρου είναι αρκετά υψηλός για άλλες τοποθεσίες, αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο - Λονδίνο, το ms είναι τόσο χαμηλό όσο 2,419 ms.

Ανασκόπηση HolaVPN

Το εργαλείο ανίχνευσης από την CA Technologies’ App Synthetic Monitor, επαληθεύει περαιτέρω αυτά τα ευρήματα, παρουσιάζοντας rtt 4,709 ms. Αυτό σημαίνει ότι ο διακομιστής βρίσκεται πράγματι στο Λονδίνο.

Δοκιμές εικονικών τοποθεσιών VPN Hola

Για μια πλήρη εικόνα, επίσης αντιγράψα και επικολλήθηκα τη διεύθυνση IP που έλαβα από το διακομιστή (213.229.67.83) και τη διεύθυνση του τελικού σημείου (151.236.46.162) στο εργαλείο Hurricane Electric BGP Toolkit:

HolaVPN

Δοκιμές ταχύτητας

Δοκίμασα την απόδοση HNA VPN πραγματοποιώντας δοκιμή ταχύτητας σε πολλούς διακομιστές. Για αυτή τη διαδικασία, χρησιμοποίησα το περίφημο Speedtest από την Ookla για την Hola’της Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Αυστραλίας.

Όλες οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν σε σύνδεση 50Mbps. Στην Αυστραλία, δεν έλαβα περίπου 5,51 Mbps download και 6,65 Mbps upload. Για τη Γαλλία, τα αποτελέσματα δεν ήταν πολύ διαφορετικά.

Έλαβα λήψη 7.54Mbps και μεταφόρτωση 4.11Mbps. Για τις ΗΠΑ, πήρα το υψηλότερο λήψης 17.4Mbps και upload 4.76Mbps και για το UK 13.7Mbps Download και 4.28Mbps upload.

Αυτό δίνει στο Hola VPN μια μέση ταχύτητα λήψης 10Mbps και upload 4Mbps στη σύνδεση 50Mbps σας, η οποία είναι εξαιρετικά φτωχή για να πει το λιγότερο.

Hola VPN Speedtest από την Ookla

Torrenting & Συσκότιση

Δυστυχώς, ο πάροχος δεν προσφέρει μια λειτουργία StealthVPN a.k.a. obfuscation. Εξακολουθούσα να έχω έναν εκπρόσωπο της δοκιμής μου για την υπηρεσία στην Κίνα (ως μέρος του παροχέα μας 80+’αλλά δεν λειτούργησε.

Το VPN δεν λειτούργησε σε άλλες τοποθεσίες όπως το Ιράν, το Ιράκ, η Τουρκία και η Αίγυπτος, όπου οι απαγορεύσεις VPN είναι επικείμενες και είναι αρκετά δύσκολο να παρακάμψουν.

Όσον αφορά το P2P / Torrenting, διεξήγαγα μια δοκιμή στο IPLeak.net, το οποίο ζήτησε τη λήψη ενός μαγνητικού συνδέσμου και στη συνέχεια την εκτίμηση του ιστορικού πίσω από το δίκτυο.

Το Hola VPN δεν κατάφερε να καλύψει την αρχική μου διεύθυνση IP. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί επιζήμιο για τους κυνηγούς, καθώς θα πρέπει να πληρώσουν σοβαρά πρόστιμα του DMCA, λόγω της λήψης περιεχομένου παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων!

Hola VPN δοκιμή παρακολούθησης

Streaming / Unblocking - Hola Netflix

Τα VPN είναι πολύτιμα εργαλεία για προγράμματα ψυχαγωγίας και κοπής καλωδίων, που θέλουν να έχουν πρόσβαση στο γεωγραφικό περιεχόμενο των VoD όπως το Netflix, το BBC iPlayer, το Amazon Prime και το Hulu.

Ως εκ τούτου, είναι λογικό να αναμένουμε ότι το VPN Hola ξεκλειδώνει τέτοιες πλατφόρμες ροής, αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα που πήρα ήταν απογοητευτικά.

Επισκέφτηκα τη διεύθυνση https://www.netflix.com και αμέσως έλαβα μια ειδοποίηση από το VPN Hola για να μεταστρέψω την τοποθεσία μου στις Ηνωμένες Πολιτείες ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Hola VPN Netflix Απεμπλοκή

Κάνω κλικ “Ηνωμένες Πολιτείες” αφού έχει τους περισσότερους τίτλους σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και το VPN Hola μου είπε να συνδεθώ στο λογαριασμό μου Netflix. Έκανα και έπειτα συνδεόμουν με τις Ηνωμένες Πολιτείες για να ρέουν.

Αποκλεισμός του HolaVPN Netflix

Όπως βλέπετε, αυτό είναι το σφάλμα που έλαβα από το Netflix, το οποίο δηλώνει ότι το σύστημά τους βρήκε ότι χρησιμοποιώ ένα deblocker ή ένα proxy. Hola είναι αρκετά αναξιόπιστη για streamers!

Hola VPN Netblix Αποκλεισμός αναθεώρησης

Συμβατότητα

Η συμβατότητα συσκευών δεν αποτελεί πρόβλημα για το VPN Hola, το οποίο ήδη διαχειρίζεται πάνω από 191 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Έχετε εφαρμογές διαθέσιμες για Windows, Mac, iOS και Android.

Οι χρήστες μπορούν ακόμη να λάβουν επεκτάσεις για το Google Chrome και το Mozilla Firefox. Ο πάροχος ισχυρίζεται ακόμη ότι εργάζεται στην Apple TV, αλλά στην πραγματικότητα παρέχει μόνο οδηγίες για τη δημιουργία ενός DNS.

Hola Android Application

Μετά τη λήψη / εγκατάσταση του “Δωρεάν απεριόριστο VPN - Hola”, θα σας καλωσορίσουμε με ένα μενού που σας ζητάει “Εγγραφείτε, don’t μοιράζονται πόρους” ή κάντε κλικ στο “Επόμενο”.

Εάν επιλέξετε το πρώτο, θα πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή. Έχετε υπόψη σας ότι Hola’Τα σχέδια του οργανισμού διαχειρίζονται διαφορετικά σε ποικίλες συσκευές.

Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε ήδη συνδρομή στα Windows, ο ίδιος λογαριασμός δεν θα λειτουργήσει στο Android σας. Θα πρέπει να επιδοθείτε σε μια άλλη συναλλαγή.

Εάν επιλέξετε το τελευταίο, θα πρέπει να συμφωνήσετε να μοιραστείτε τους πόρους σας, μετά από τον οποίο θα αποκτήσετε πρόσβαση στο “Hola Unblocker”, που λειτουργεί περισσότερο σαν πρόγραμμα περιήγησης μεσολάβησης από το VPN.

Όλες οι εφαρμογές μου είναι εγκατεστημένες στο μενού. Μπορώ να επιλέξω εκείνο που θέλω να αλλάξω τη θέση μου και στη συνέχεια να επιλέξω ένα διακομιστή για να μου αρέσει.

Ως άλλη επιλογή, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στη σημαία της χώρας στην επάνω αριστερή γωνία, να επιλέξετε ένα διακομιστή και στη συνέχεια να αναζητήσετε οτιδήποτε για να λάβετε σχετικά αποτελέσματα στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

Κατά τη γνώμη μου, η εφαρμογή είναι καλή για την απεμπλοκή, αλλά αντιμετώπισα πολλά προβλήματα κατά τη χρήση ενός διακομιστή VPN σε διαφορετικές εφαρμογές. Η προστασία δεν ήταν τόσο πειστική και αντιμετώπισα προβλήματα συνδεσιμότητας.

Hola VPN Εφαρμογή Android

Εφαρμογή Windows Hola

Η εφαρμογή Hola Windows διαθέσιμη για λήψη απευθείας στον ιστότοπο ήταν αρκετά παρόμοια με την αντίστοιχη του Android. Συνήθως δεν λαμβάνετε VPN, VPN, αλλά ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα περιήγησης Chrome!

Ναι, δεν σας γουστάρω. Το Hola VPN έχει απλώς βελτιστοποιήσει το πρόγραμμα περιήγησης Chrome για να συμπεριλάβει μια σειρά από επεκτάσεις του, όπως οι συσκευές επιτάχυνσης βίντεο, αποκλεισμού διαφημίσεων και διακομιστή μεσολάβησης / VPN.

Χωρίς μια εφαρμογή που καλύπτει ολόκληρο το δίκτυό σας και όχι μόνο τη σύνδεση του προγράμματος περιήγησης, η Hola δεν φαίνεται να είναι μια πειστική επιλογή για την αξιοποίηση της ανωνυμίας στο διαδίκτυο.

Μπορεί να έχετε πολλές τοποθεσίες διαθέσιμες, αλλά αυτό είναι ακριβώς αυτό. Η εφαρμογή είναι περισσότερο από έναν διακομιστή μεσολάβησης παρά μια πραγματική υπηρεσία VPN και δεν προσφέρει καλή κρυπτογράφηση για να αποκρύψει την ταυτότητά σας.

Hola VPN εφαρμογή Windows

Hola VPN Chrome / Mozilla Επέκταση

Αυτό το δωρεάν VPN για το Chrome είναι το ίδιο με την εφαρμογή των Windows. Η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές προσθέτει απλώς άλλες υπηρεσίες στο πρόγραμμα περιήγησης, οι οποίες περιλαμβάνουν την επέκταση Google Chrome του Hola.

Ως εκ τούτου, ο συνολικός σχεδιασμός και η εμφάνιση είναι εντελώς όμοια. Μπορείτε να γυρίσετε το “πληρεξούσιο” κάθε φορά που θέλετε και να μετατοπίσετε την τοποθεσία σας χρησιμοποιώντας 226 διαφορετικούς διακομιστές.

Ωστόσο, θυμηθείτε ότι αυτή η επέκταση Hola είναι οι ίδιοι που αλιεύονται χρήστες που πωλούν’ εύρος ζώνης για το κόστος κάλυψης της δωρεάν υπηρεσίας. ¶Έτσι, θα πρέπει πραγματικά να τοποθετήσετε την εμπιστοσύνη σας σε αυτό?

Δεν νομιζω! Μια καλύτερη επιλογή για τους χρήστες που σέβονται την προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι να βρουν αξιόπιστα ονόματα στον κλάδο όπως τα NordVPN, ExpressVPN, Surfshark και PureVPN με ασφαλή επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης!

Επέκταση προγράμματος περιήγησης VPN Hola

Υποστήριξη

Όσον αφορά την υποστήριξη, το δωρεάν VPN Hola δεν προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24/7. Έχουν μια βοήθεια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [@] hola.org, όπου μπορείτε να έρθετε σε επαφή με το τεχνικό προσωπικό τους για θέματα σχετικά με VPN.

Άλλες διαθέσιμες επιλογές υποστήριξης περιλαμβάνουν το Facebook, το Twitter και το YouTube. Έχουν ακόμη και μια σελίδα στο Google+, αλλά μετά το κλείσιμο τους, η παρουσία τους έχει χαθεί.

Η τελευταία επιλογή που έχετε για τη λήψη βοήθειας είναι η επίσκεψη στο τμήμα Συχνές Ερωτήσεις (FAQ), το οποίο είναι φορτωμένο με σχετικά ερωτήματα που πρέπει να παρέχουν αρκετή βοήθεια.

Hola Υποστήριξη VPN

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)

Όταν πρόκειται για τη χρήση του Holavpn, οι χρήστες ενδέχεται να έχουν πολλές ανησυχίες / ερωτήσεις που τρέχουν μέσα από το μυαλό τους. Υπό το πρίσμα αυτό, έχω αναφέρει ορισμένα από τα πιο κοινά ερωτήματα που λαμβάνουμε από τους χρήστες μας σε μια τοποθεσία. Ανατρέξτε στις συχνότερες ερωτήσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων:

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείται το VPN Hola?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Hola λειτουργεί περισσότερο σαν πληρεξούσιος αντί για εφαρμογή VPN. Δεν χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για την κάλυψη της επισκεψιμότητάς σας, οπότε δεν αποκρύπτει τη δραστηριότητα στο διαδίκτυο.

Ως εκ τούτου, η διαδικτυακή σας ταυτότητα θα διακυβεύεται ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε το VPN Hola. Είναι καλύτερο να πάτε για περίοπτα ονόματα στην αγορά με ασφαλή φήμη.

Τι κάνει το Hola VPN?

Ακολουθώντας το μοντέλο προσφορών freemium, η Hola έχει δωρεάν και αμειβόμενα σχέδια. Η ίδια η εφαρμογή έχει συνδεθεί με πολλή ύποπτη δραστηριότητα, όπως η χρήση συσκευών χρήστη ως σημειώσεις εξόδου για την εξοικονόμηση εύρους ζώνης.

Υπήρξε ακόμη και διαμάχη σχετικά με το VPN που πωλεί τις πληροφορίες σας σε τρίτους. Ο πάροχος ενδέχεται να βρίσκεται στη βιομηχανία VPN, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένας λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι απομακρύνονται από τα εργαλεία απορρήτου!

Είναι ασφαλές το Hola.org?

Η ίδια η ιστοσελίδα είναι απολύτως ασφαλής να επισκεφθείτε. Χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο HTTPS για την εισερχόμενη / εξερχόμενη κίνηση, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα σας είναι ασφαλή, αλλά αυτό περιορίζεται μόνο στον ιστότοπο.

Hola Free VPNs Οι εφαρμογές για Windows, Mac, iOS και Android είναι σχεδόν άχρηστες εάν είναι ιδιωτικότητα και ανωνυμία είστε λαχτάρα!

Τι σημαίνει Hola σημαίνει?

Η ίδια η Hola είναι μια ισπανική φράση στην οποία αναφέρεται “Γειά σου”, αλλά δεν υπάρχει ιστορικό για το γιατί ο παροχέας επιλέγει να χρησιμοποιήσει το όνομα “Hola VPN” για την υπηρεσία τους.

Έχω στείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον πάροχο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία ήρθε σε σχηματισμό, πώς προσγειώθηκε στο όνομα κ.λπ. Περιμένω ακόμα την απάντηση!

Τελική ετυμηγορία

Θα ήθελα να συστήσω Hola VPN?

ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! Βρίσκεται σε μια χώρα που είναι στενός σύμμαχος του FVEY, καταγράφει πληροφορίες σχετικά με τη σύνοδο / δραστηριότητα, αδυνατεί να ξεμπλοκάρει τα ζητήματα Netflix, WebRTC / DNS / IP, εξαπατώντας τους χρήστες με την πώληση ιδιωτικών δεδομένων, χρησιμοποιώντας τους ως κόμβους εξόδου ...

Η υπηρεσία απέτυχε κάθε πτυχή της διαδικασίας αναθεώρησης μου. Με απλά λόγια, είναι μια υπηρεσία μεσολάβησης που διατίθεται στο εμπόριο ως VPN, η οποία δεν προσφέρει προστασία ιδιωτικού απορρήτου / ασφάλειας οποιουδήποτε είδους. Οι χρήστες πρέπει να παραμείνουν μακριά από αυτή την ελεύθερη απάτη VPN. Μην πέσετε για τις εξαπατημένες στρατηγικές μάρκετινγκ!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me