HideMyAss VPN! Επισκόπηση υποστήριξης κρυπτογράφησης και πρωτοκόλλου

Ακριβώς όπως κάθε άλλο VPN στην αγορά, HMA! ισχυρίζεται επίσης ότι είναι το καλύτερο VPN εκεί έξω. Σας υπόσχεται να εξασφαλίσει την ανωνυμία σας σε απευθείας σύνδεση, αλλά σχόλια των χρηστών σχετικά με αυτό καταφύγιο’Δεν ήταν μεγάλη τελευταία. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω τα πράγματα και να ελέγξω πόσο βάρος υπάρχει σε αυτές τις απόψεις σχετικά με αυτή τη δημοφιλή υπηρεσία VPN.

HMA! κάνει κάποιες υψηλές υποσχέσεις σχετικά με την πολύ μοναδική και φανταχτερή ιστοσελίδα της, αλλά το κάνει πραγματικά να ζήσει μέχρι τους είναι αυτό που πρέπει να μάθω σε αυτό το ολοκληρωμένο HideMyAss VPN Review 2019

 • Ασφάλεια
 • Διαφάνεια
 • Τιμολόγηση
 • Διακομιστές
 • Εκτέλεση
 • Συμβατότητα
 • Υποστήριξη

Το βιομηχανικό πρότυπο για την κρυπτογράφηση είναι η στρατιωτική AES-256 κρυπτογράφηση, όπως αυτή’s το πιο ασφαλές πρότυπο κρυπτογράφησης δεδομένων εκεί έξω. Δεν μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε κρυπτογραφημένα δεδομένα σύμφωνα με αυτό το πρότυπο ακόμα κι αν έχετε χιλιάδες υπερυπολογιστές που εργάζονται 24 × 7 για εκατοντάδες χρόνια.

Και HMA! εφαρμόζει αυτό το πρότυπο, οπότε μπορώ να το επισημάνω ασφαλές βάσει αυτής της μέτρησης για τη σωστή μεταφορά των δεδομένων σας στις συνδέσεις του.

Για υποστήριξη πρωτοκόλλου σήραγγας, προσφέρει τρεις διαφορετικές παραλλαγές πρωτοκόλλου:

 1. OpenVPN
 2. PPTP
 3. L2TP / IPSec

Από αυτά τα τρία, το OpenVPN θεωρείται το πιο ασφαλές από την ανοιχτή πηγή του και χωρίς τα τρωτά σημεία ασφαλείας. Συνιστώ να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρωτόκολλο από προεπιλογή, είτε χρησιμοποιείτε HMA! ή οποιοδήποτε άλλο VPN.

Το PPTP δεν είναι ασφαλές ως παλαιό πρότυπο πρωτοκόλλου και θεωρείται αδύναμο, οπότε είναι άχρηστο ακόμα και αν είναι εκεί.

Το L2TP / IPSec είναι το καλύτερο για πλατφόρμες iOS, καθώς το OpenVPN είναι γνωστό ότι είναι λίγο αργό εκεί. Αν ναι’να αντιμετωπίζετε προβλήματα ταχύτητας, να διατηρείτε το OpenVPN, αλλά αν το κάνετε, μεταβείτε σε L2TP / IPSec, επειδή είναι σχετικά ασφαλές, αν και σε μικρότερη κλίμακα από το OpenVPN.

HMA! Επισκόπηση προστασίας από διαρροές DNS

Η απόκρυψη της πραγματικής IP σας στο διαδίκτυο δεν είναι κάτι που μπορεί εύκολα να γίνει απλά προσφέροντάς σας ένα διακομιστή για να επαναδρομολογήσετε τη σύνδεσή σας μέσω. Η IP σας μπορεί εύκολα να διαρρεύσει εάν το VPN που χρησιμοποιείτε doesn’t προσφέρουν προστασία έναντι διαρροών WebRTC ή DNS.

Στη μελέτη μας σχετικά με διαρροές DNS, συναντήσαμε πολλά VPN που υποσχέθηκαν ισχυρή ασφάλεια αλλά δεν μπορούσαν’ακόμα και να αποκρύψετε την πραγματική IP σας στο διαδίκτυο. Οι περισσότεροι χρήστες δεν είναι’Δεν ξέρω για αυτό, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει’t παίρνετε ελαφρά αν σχεδιάζετε να αγοράσετε μια συνδρομή σε ένα νέο σχέδιο.

Τόσο το HMA! προστασία από DNS, WebRTC και άλλα είδη διαρροών?

Παραδόξως, το κάνει σίγουρα!

Διαρροές αιτήσεων WebRTC και HTTP

 1. https://browserleaks.com/webrtc (διαγραφή)
 2. https://www.doileak.com/ (διαγραφή)

Διαρροές DNS:

 1. https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Διαγραφή)
 2. https://www.dnsleaktest.com/ (διαγραφή)

IPv4 / IPv6 και Torrent IP Διαρροές:

 1. https://ipleak.net/ (Διαγραφή)
 2. https://ipx.ac/run/ (Διαγραφή)

Μετά από το πώς βρήκα πολλαπλές πτυχές ασφαλείας αυτής της υπηρεσίας, τρελά και αναξιόπιστα, δεν ήμουν’t αναμένουν HMA! να είναι απόλυτα στεγανή σε όλα. HMA! θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για το Torrenting λόγω του ότι ήταν τόσο σαφώς στεγανό μόνο εάν η πολιτική και η δικαιοδοσία του για την υλοτομία δεν ήταν τόσο ακατάλληλα.

HideMyAss! Επισκόπηση ελέγχου αρχείων App

Οι εφαρμογές, ακόμα και αν προέρχονται από γνωστούς ή αξιόπιστους παρόχους, μπορούν να μεταφέρουν κινητήρες ή κακόβουλο λογισμικό που ενδέχεται να βλάψουν τη συσκευή σας ή να θέσουν σε κίνδυνο τα δεδομένα σας ή και τα δύο.

Για να είστε σίγουροι ότι το σύστημά σας δεν συμβαίνει’t παίρνετε συμβιβασμένα έτσι, πρέπει να εκτελέσετε μια επιθεώρηση εφαρμογής.

Ο καλύτερος ιστότοπος που χρησιμοποιώ για αυτή την εργασία είναι το Virustotal.com.

Συνήθως ελέγχω τις εφαρμογές για επιφάνεια εργασίας, καθώς συχνά είναι αυτές που έχουν μεγάλες πιθανότητες να μεταφέρουν κακόβουλο λογισμικό ή ύποπτο κινητήρα.

HMA!’η εφαρμογή των Windows ξεπέρασε αυτή τη δοκιμή χωρίς να εντοπιστούν μηχανές σε 60 διαφορετικές δοκιμές.

HideMyAss VPN Review

Αν σκεφτήκατε ποτέ να εγγραφείτε στο HMA !, τότε πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτά τα ελαττώματα ασφαλείας που απλά δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Δικαιοδοσία

Το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό είναι όπου η Privax Limited, η οποία με τη σειρά της κατέχει HMA! βασίζεται.

Η Privax Limited αποκτήθηκε από τη φημισμένη εταιρία ασφάλειας Avast, η οποία διαθέτει πολλά ηλεκτρονικά προϊόντα που σχετίζονται με το ιδιωτικό απόρρητο, το 2015. Και παρόλο που η Avast εδρεύει στην Τσεχική Δημοκρατία, HMA! εξακολουθεί να λειτουργεί εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι καθόλου ασφαλές μέρος για να εγκατασταθεί οποιοδήποτε VPN. Στη μελέτη μας για τις δικαιοδοσίες, το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν εκεί ανάμεσα στις πιο επικίνδυνες τοποθεσίες στον κόσμο όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων. Αν ένα VPN βασίζεται εκεί, είναι ευάλωτο σε προτάσεις όπως κυβερνητικές παραγγελίες, αιτήσεις έκδοσης δεδομένων κ.λπ..

Τα δεδομένα σας δεν είναι ασφαλή αν αυτό’s σταθμευμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνοντας HMA! μια ακατάλληλη επιλογή αν ψάχνετε για έναν ασφαλή και ανώνυμο πάροχο για να συνδεθείτε.

Ξύλευση

Όλα τα VPN λένε ότι μεταφέρουν μηδενικά αρχεία καταγραφής, αλλά πάντα, υπάρχουν ορισμένα δεδομένα που αποθηκεύονται στο παρασκήνιο, όπως επαληθεύσαμε στη μελέτη μας σχετικά με διαφορετικές πολιτικές υλοτομίας σε ολόκληρο τον κλάδο.

Αλλά όσο ένα VPN δεν συμβαίνει’t αποθηκεύει προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες, μπορεί να θεωρηθεί ασφαλής για τους χρήστες, αλλά κάνει HMA! εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή?

Όχι, δεν συμβαίνει’t. Εδώ’γιατί:

HMA! διατηρεί τα ακόλουθα είδη αρχείων καταγραφής:

 1. Όνομα χρήστη
 2. Σύνδεση timestamps
 3. Καταγραφικά εύρους ζώνης
 4. Διεύθυνση IP του χρήστη
 5. Η διεύθυνση IP του διακομιστή VPN στον οποίο συνδέεται ένας χρήστης

Και αυτό’όχι μόνο για την αποθήκευση ευαίσθητων πληροφοριών, αλλά και για τη χρονική περίοδο που αποθηκεύεται γι 'αυτό, καθιστά το όλο θέμα ακόμη πιο επικίνδυνο για έναν χρήστη.

HMA! αποθηκεύει όλα αυτά τα αρχεία καταγραφής για περίοδο 30 ημερών. Οτι’ένα μήνα κατά τον οποίο τα ευαίσθητα σας δεδομένα διατηρούνται με HMA! και αν συνδυάσετε αυτό με το γεγονός ότι η θέση αποθήκευσης δεδομένων είναι εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, τότε εκεί’Δεν έχετε αφήσει κανένα χώρο για να εμπιστευθείτε την HMA! καθόλου.

Ο πάροχος έχει επίσης εμπλακεί σε περιπτώσεις του πρόσφατου παρελθόντος όπου αποκάλυψε ευαίσθητα δεδομένα χρήστη σε αρχές που οδήγησαν σε φυλάκιση για ορισμένους από τους χρήστες του.

Ενα πράγμα’είναι δεδομένο, δεν πρέπει ποτέ να κάνετε τίποτα παράνομο ενώ χρησιμοποιείτε το HMA! δεδομένου ότι ο πάροχος σίγουρα θα παραιτηθεί από τα δεδομένα σας, εάν η εντολή από οποιαδήποτε αρχή έρθει. Και ακόμα κι αν είστε χρήστης που δεν το κάνει’t απολαύσετε κάτι παράνομο, εγγραφείτε στο HMA! δεν συνιστάται.

HMA! Προσφέρει τρεις τύπους σχεδίων τιμολόγησης γενικά, αλλά υπάρχει σήμερα ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα μακροπρόθεσμο σχέδιο που’s επίσης διαθέσιμο.

Θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα HMA!’s χαρακτηριστικά σε κάθε σχέδιο.

 1. Μηνιαίο σχέδιο εγγραφής: $ 11.99 χρεώνεται μία φορά.
 2. Ετήσιο πρόγραμμα εγγραφής: $ 83,88 χρεώνεται μία φορά ($ 6,99 / μήνα).
 3. Δύο ετήσια προγράμματα εγγραφής: $ 119,76 χρεώνονται μία φορά ($ 4,99 / μήνα).
 4. Ειδικό Σχέδιο: Σχέδιο Τριών Ετήσιων Συνδρομών: $ 107.64 χρεώνονται μία φορά ($ 2.99 / μήνα).

HideMyAss VPN Τιμολόγηση

Έτσι, αυτά τα σχέδια και οι ετικέτες τιμών τους δικαιολογούνται για την υπηρεσία που HMA! Προσφορές?

Δεν είναι κατά τη γνώμη μου ως HMA!’τα σχέδια τιμολόγησης δεν είναι απλώς υπερτιμημένα, αλλά είναι και αντιφατικά.

Το μηνιαίο σχέδιο είναι πολύ υψηλό σε περίπου 12 δολάρια. Το εύρος τιμών για ένα τέτοιο σχέδιο δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα $ 7-8 εκτός αν είστε ExpressVPN.

Μετά το μηνιαίο σχέδιο, HMA! Γύρισε κατευθείαν στην ετήσια συμφωνία, κάτι που είναι λίγο παράξενο, καθώς πρέπει να υπάρχει ένα ενδιάμεσο σχέδιο όπως μια συμφωνία 6 μηνών. Φαίνεται σαν HMA! Θέλει να ωθήσει τους χρήστες να αγοράσουν τα μεγαλύτερα σχέδια, οπότε η μηνιαία συμφωνία αισθάνεται όπως’είναι ακριβώς εκεί για να κάνουν τα υπόλοιπα σχέδια να φαίνονται καλά και φθηνότερα.

Αλλά HMA! Εσείς’μην είσαι πολύ έξυπνος με αυτό!

Η νέα συμφωνία αξίας που προσφέρει το σχέδιο σε 2,99 δολάρια / μήνα απαιτεί να εγγραφείτε στο τριετές πρόγραμμα και να περάσετε ένα βαρύ ποσό ύψους 107,64 δολαρίων, το οποίο είναι στην πραγματικότητα μικρότερο ποσό σε σύγκριση με την τιμή που θα πρέπει να πληρώσετε το 2ετές σχέδιο στον ίδιο πάροχο.

Πραγματικά δεν έχω’t κατανοήσουν τη λογική πίσω από τη στρατηγική τιμολόγησης που HMA! ακολουθεί.

Η τιμολόγηση προκαλεί σύγχυση και δεν θα διευκολύνει τους χρήστες που επιθυμούν να εγγραφούν στην υπηρεσία.

Και ενώ η τιμή των 2,99 δολαρίων / μήνα φαίνεται φθηνή, η έλλειψη χαρακτηριστικών και αποτυχίας σε πολλά κρίσιμα μέτωπα κάνει το HMA! Φαίνεται σαν μια κακή επιλογή δεδομένου ότι μπορείτε να πάρετε ένα ισχυρό VPN όπως το Surfshark για μια χαμηλότερη τιμή.

HideMyAss Δωρεάν δοκιμή και τρόπος πληρωμής αναθεώρηση

HMA! σας προσφέρει μια συνολική περίοδο 60 ημερών κατά την οποία μπορείτε να δοκιμάσετε με ασφάλεια την υπηρεσία της.

Για να ενεργοποιήσετε τις πρώτες 30 ημέρες δοκιμής, χρειάζεστε έναν έγκυρο αριθμό Paypal ή πιστωτικής κάρτας.

Ανασκόπηση μεθόδου πληρωμής HideMyAss

Για το δεύτερο σετ 30 ημερών δοκιμής, θα πρέπει να πληρώσετε για τα σχέδια, αλλά εξακολουθείτε να είστε υπόχρεοι στην προσφορά επιστροφής που παραμένει σε ισχύ για αυτήν την περίοδο.

Το ποσό των ημερών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε HMA! δωρεάν είναι σίγουρα πολύ περισσότερο από ό, τι μπορείτε να πάρετε σε άλλους παρόχους που προσφέρουν μόνο μια περίοδο επιστροφής χρημάτων και όχι μια δωρεάν δοκιμαστική υπηρεσία. Αλλά HMA! προσφέρει και τα δύο.

Η δωρεάν δοκιμή διάρκειας 30 ημερών απαιτεί πιστωτική κάρτα ή αριθμό Paypal, αλλά υπάρχουν πάροχοι όπως το NordVPN που δεν χρειάζονται’t ακόμη απαιτούν ότι, έτσι HMA! πρέπει να εργαστεί για την άρση αυτού του φραγμού εδώ ακόμη και αν σημαίνει μείωση του αριθμού των ημερών για τους οποίους η δίκη παραμένει έγκυρη.

HMA!’η πολιτική επιστροφής χρημάτων μπορεί να ακούγεται φιλική, αλλά να θυμάστε ότι αν περάσετε το όριο εύρους ζώνης 10 GB, δεν θα παραμείνετε υπόχρεοι για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, οπότε ακολουθήστε προσεκτικά.

Όσον αφορά τις μεθόδους πληρωμής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τρεις μεθόδους για να πληρώσετε για HMA!’s:

 1. Πιστωτικές κάρτες
 2. Paypal
 3. Skrill

Οι επιλογές πληρωμής καλύπτουν τις δύο πιο δημοφιλείς μεθόδους πληρωμής, αλλά από το HMA! όχι’η προσφορά Bitcoin ή οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη πληρωμής με κρυπτογράφηση (αυτό επιτρέπει στον χρήστη να κρατήσει τις πληροφορίες πληρωμής ιδιωτικές), εξακολουθώ να πιστεύω ότι η μάρκα πρέπει να προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στην κατανόηση της τρέχουσας δυναμικής της βιομηχανίας και τι ακριβώς θέλουν οι πελάτες από αυτήν.

Το PureVPN προσφέρει 15+ μεθόδους πληρωμής και αυτό’είναι μια κορυφαία υπηρεσία, τόσο HMA! έχει πολλά σημεία αναφοράς σε διάφορους τομείς που μπορεί να κάνει αναφορά και να διορθώσει ή ακόμα και να βελτιώσει τα τρέχοντα πρότυπα υπηρεσιών.

Παρόντες σε περισσότερες από 190 τοποθεσίες παγκοσμίως, HMA! Έχει μία από τις πιο διαφορετικές διανομές διακομιστών στον κλάδο.

Ο συνολικός αριθμός εξυπηρετητών που προσφέρουν είναι 940+, ο οποίος είναι λίγο πάνω από τον μέσο όρο, καθώς πολλά κορυφαία VPN όπως το ExpressVPN και το NordVPN προσφέρουν οπουδήποτε μεταξύ των 2000-4000 εξυπηρετητών στις λίστες τους.

Ανασκόπηση διακομιστών HideMyAss

Ωστόσο, ο αριθμός των εξυπηρετητών σταματά να υπερβαίνει έναν ορισμένο αριθμό εάν οι χρήστες στο δίκτυο δεν έχουν’t αντιμετωπίζουν προβλήματα κυκλοφοριακής συμφόρησης και συνεπώς βραδύτερες ταχύτητες. Έτσι, αν ένα VPN προσφέρει 1000 ή 3000, η ​​διαφορά δεν είναι πάρα πολύ όσον αφορά την απόδοση στις ταχύτητες.

Ο αριθμός των τοποθεσιών όπου ένα VPN προσφέρει διακομιστές είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την εμπειρία του χρήστη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όσο πιο κοντά ένας χρήστης είναι σε ένα συγκεκριμένο διακομιστή, τόσο πιο γρήγορες θα είναι οι ταχύτητες αφού δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση που πρέπει να ταξιδέψει ο hop hop.

Και αυτό είναι όπου HMA! Αξιολογεί μερικά σημαντικά σημεία. Οι 190+ θέσεις για διακομιστές έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Εκτός από την Ανταρκτική, οι χρήστες και στις 6 κατοικημένες ηπείρους μπορούν να είναι πολύ κοντά σε ένα συγκεκριμένο διακομιστή από το HMA! Δίκτυο διακομιστών.

Οι περισσότεροι πάροχοι VPN don’t προσφέρουν πολλούς εξυπηρετητές εκτός ευρωπαϊκών και βορειοαμερικανικών περιοχών, καθώς οι περισσότεροι χρήστες VPN διαμένουν σε αυτά τα μέρη, αλλά HMA! Έχει διακομιστές σε τόσο περίεργα μέρη όπως το Γκουάμ, το Μπουτάν, την Παλαιστίνη, την Υεμένη, την Κένυα, το Μαλάουι και ακόμη και στη Βόρεια Κορέα.

Έχω καταφύγει’δεν βλέπετε κανένα άλλο VPN που να καλύπτει αυτές τις θέσεις τόσο άγρια ​​όσο το HMA! Εχει κάνει.

Και πάνω από αυτό, οι περισσότεροι από αυτούς τους διακομιστές είναι πραγματικοί μεταλλικοί διακομιστές.

Η απώλεια ταχύτητας είναι κατανοητή με τα δίκτυα VPN, δεδομένου ότι έχουν βαριά κρυπτογράφηση, υποστήριξη πρωτοκόλλου και επαναπροσανατολισμό στις συνδέσεις τους, που δίνει έμφαση στις ταχύτητες που τους προκαλούν να μειωθούν. Αλλά υπάρχει κάποιος βαθμός στον οποίο αυτή η ταχύτητα απώλειας είναι ανεκτή, πέρα ​​από αυτό και οι ταχύτητες μπορεί να γίνουν απογοητευτικές ή ακόμα και αχρησιμοποίητες.

Η μέγιστη απώλεια ταχύτητας για ένα VPN θα πρέπει να κυμαίνεται από 25-40% και HMA!’Οι ταχύτητες του αεροπλάνου βρίσκονται συχνά μέσα σε αυτό το εύρος ευτυχώς.

Χρησιμοποιώ ταχύτητα σύνδεσης στο Internet των 50 Mbps, οπότε δεν έχω’t όπως κάθε VPN που αναγκάζει τις ταχύτητες να υποχωρήσουν κάτω από το σήμα των 30 Mbps.

Πραγματοποίησα δοκιμές ταχύτητας σε 5 διαφορετικά HMA! servers, όλα από διαφορετικές ηπείρους και εδώ είναι οι μέσες ταχύτητες από αυτήν:

 • Ping: 72 μ
 • Λήψη ταχύτητας: 32,16 Mbps
 • Ταχύτητα αποστολής: 27,92 Mbps

Με το HMA !, μπορείτε να πάρετε περισσότερες ταχύτητες από αυτό, αλλά σε ορισμένους διακομιστές, ειδικά σε αυτές της Μέσης Ανατολής και του Καναδά, μπορείτε να περιμένετε μερικές φορές απώλειες ταχύτητας άνω του 50%. Η Ευρώπη και η Ασία και ο Ειρηνικός έχουν τις ταχύτερες ταχύτητες με περίπου 35% απώλεια ταχύτητας στους περισσότερους διακομιστές.

HMA! Ανασκόπηση

VPN που δεν είναι’t υποστήριξη Torrenting, ρητά το αναφέρω έτσι, αλλά HMA! isn’t έτσι.

Δεν αναφέρεται πουθενά αν υποστηρίζει Torrenting ή όχι, αλλά πολλοί χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί για διαφορετικά φόρουμ ότι HMA! δεν είναι καθόλου κατάλληλο για το Torrenting.

Πολλοί χρήστες έλαβαν ειδοποιήσεις DMCA, βίωσαν πιο αργές ταχύτητες ή ακόμα και πλήρεις αποκοπές κατά τη χρήση του HMA! για το Torrenting, και προσωπικά το βρήκα κι εγώ.

Απλά ένα απλό κατεβάσετε βιβλίο αξίας 2 Mbs πήρε πάνω από 3 λεπτά, το οποίο είναι μακριά από HMA! εύλογα καλές ταχύτητες στη γενική περιήγηση. Έτσι, don’Τ για να το κάνετε εάν απολαύσετε βαριά Torrenting.

HideMyAss VPN Netflix Απεμπλοκή αναθεώρηση

Περίμενα HMA! Για να ξεμπλοκάρει το Netflix στις ΗΠΑ και σε πολλές άλλες χώρες, αλλά είμαι απογοητευμένος. Οτι’επειδή κάθε φορά που προσπάθησα να συνδεθώ με το Netflix χρησιμοποιώντας κάποιο από τα HMA!’s servers, πήρα αυτό το περίφημο σφάλμα proxy του Netflix.

Σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix

Το Netflix έχει διαφορετικές βιβλιοθήκες περιεχομένου για διαφορετικές χώρες που προσφέρει τις υπηρεσίες του και ενώ κάποιο περιεχόμενο σε αυτό παραμένει διαθέσιμο σε όλες τις χώρες,’t. Και αυτό’όπου τα δίκτυα VPN εισέρχονται. Όμως, το Netflix περιπλέκει αυτό το ζήτημα όταν θέτει μια απαγόρευση VPN στον ιστότοπό του, καθώς χρησιμοποίησε το τείχος προστασίας του για να εξαλείψει τις συνδέσεις που βασίζονται στο VPN στην υπηρεσία του.

Σήμερα, μόνο μια χούφτα VPNs εργάζονται για την απεμπλοκή της Netflix στις ΗΠΑ και σε άλλες περιφερειακές βιβλιοθήκες που προσφέρει ο γίγαντας streaming και μπορώ να πω ότι είναι βέβαιο ότι τώρα, HMA! Δεν είναι μεταξύ τους.

Τίποτα διαφορετικό ή μοναδικό εδώ ως HMA! προσφέρει απλά υποστήριξη για εφαρμογές πελάτη μόνο για τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

 • Windows
 • Μακ
 • Android
 • iOS
 • Linux

HideMyAss VPN Apps Συμβατότητα

Για το Firestick, το Kodi και άλλους λάτρεις της συσκευής εξειδικευμένων θέσεων, HMA! isn’t η σωστή επιλογή για εσάς δεδομένου ότι δεν συμβαίνει’t προσφέρουν εγγενή υποστήριξη για οποιαδήποτε τέτοια πλατφόρμα.

HMA! προσφέρει υποστήριξη router αν και έτσι μπορείτε εύκολα να δρομολογήσετε όλες τις συσκευές σας μέσω της σύνδεσης αυτόματα.

Σε έναν ενιαίο λογαριασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία σε 5 διαφορετικές συσκευές την ίδια στιγμή, μια σημαντική βελτίωση από τον πάροχο δεδομένου ότι κάποια στιγμή πίσω, you couldn’t συνδεθείτε ταυτόχρονα σε περισσότερες από 2 συσκευές.

Όσον αφορά τη χρηστικότητα των εφαρμογών, είναι απίστευτα εύκολο να τις διαμορφώσετε και να τις χρησιμοποιήσετε. Οι εκκινήσεις σύνδεσης με ένα κλικ και οι απλές αντισταθμίσεις διακομιστή, κάνοντας απλώς κλικ / πατώντας στην επιθυμητή τοποθεσία μία φορά, είναι μόνο μερικά από τα σημαντικότερα UX USPs του HMA! εφαρμογές.

HMA! είχε πολλές καταγγελίες χρηστών στο παρελθόν για την αργή και σχεδόν ανύπαρκτη υποστήριξη πελατών. Παρέχουν μόνο υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πίσω εκείνη την εποχή, η οποία για προφανείς λόγους, δεν είναι κατάλληλη για μια τεχνική υπηρεσία όπως ένα VPN.

Τώρα με την προσθήκη live chat υποστήριξης από το HMA !, τέτοια προβλήματα έχουν εξαφανιστεί.

Αναθεώρηση υποστήριξης VPN HideMyAss

Το chat support εκτελεί την επάνδρωση της ζωντανής συνομιλίας τους είναι γρήγορη και δίνει λεπτομερείς απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Τους ρώτησα σχετικά με την υποστήριξη της Firestick και έδωσα μια αρκετά ικανοποιητική απάντηση, ώστε να μπορώ να πω ότι η υποστήριξή τους είναι σίγουρα ανεβασμένη και σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα.

συμπέρασμα

Τώρα στην τελική κλήση!

Σας συνιστούμε να εγγραφείτε στο HMA!?

Ένα μεγάλο όχι!

Γιατί?

HMA! όχι’t υποστήριξη Netflix, Torrenting ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα που βασίζεται σε ροή, διατηρεί αρχεία καταγραφής ευαίσθητης αξίας και αυτό επίσης για περίοδο άνω των 30 ημερών και’s που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία δεν αποτελεί πολύ ασφαλή δικαιοδοσία για την ύπαρξη VPN.

Έχει κάποιες καλές θετικές ιδιότητες όπως υπερβαίνοντας τις μέσες ταχύτητες, φιλικές δοκιμαστικές πολιτικές, υποστήριξη πολλαπλών συσκευών με καλές σχεδίασεις UI και UX και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων αντιμετώπισης προβλημάτων. Αλλά τα αρνητικά είναι πάρα πολλά να αγνοήσουν, ακόμη και εν όψει αυτών των θετικών.

Έτσι don’t go για HMA !, επειδή υπερτιμημένο για την υπηρεσία που προσφέρει και δεν κάνει’t περιέχουν πολλά καλά χαρακτηριστικά που μπορείτε να πάρετε σε άλλους παρόχους και αυτό επίσης, για μια χαμηλότερη τιμή.

Για ένα πολύ καλύτερο και φθηνότερο VPN, μπορείτε να πάτε για Surfshark ή αν έχετε τον προϋπολογισμό, τότε πηγαίνετε για ExpressVPN, αλλά για τώρα, don’Δεν σκέφτομαι καν να εγγραφείτε στο HMA!.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me