ExpressVPN Αναθεώρηση 2020

Δικαιοδοσία BVI
Τιμή $ 6.67 / μήνα (99.95 δολάρια για 1 Έτος)
Διακομιστές 3.000+
Αρχεία καταγραφής Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής
Κρυπτογράφηση AES-256-CBC
Ξεμπλοκάρει το Netflix Ναί
Torrenting Ναί
Έργα στην Κίνα Ναί
Συνιστάται  Ναί
Δικτυακός τόπος https://www.expressvpn.com/
Συμβατότητα Windows, Android, Apple, Chrome, Firefox

Ξεκινώντας από ένα υψηλό $ 8.32 / mo σε ετήσιο σχέδιο, το ExpressVPN μπορεί να είναι ακριβό, αλλά είναι μια αξιοσημείωτη καθολική υπηρεσία. Είναι μια τέλεια επιλογή για όλες τις ανάγκες VPN σας, γι 'αυτό και κατατάσσεται # 3 στις λίστες μας.

Ο πάροχος διαθέτει ακόμη ένα τεράστιο δίκτυο 3.000+ διακομιστών υψηλών επιδόσεων σε 160+ θέσεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες παρέχουν εκπληκτική μέση ταχύτητα λήψης 85,29Mbps και λήψεις 76,92Mbps στη μεταφόρτωση.

Όσον αφορά την αξιοπιστία του, το VPN δεν εμπίπτει στη δικαιοδοσία των 5-9-14 οφθαλμών και βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Είναι επίσης συμβατό με όλες τις σημαντικές συσκευές όπως Windows, Mac, iOS, Android, Linux, δρομολογητές, κονσόλες παιχνιδιών και έξυπνες τηλεοράσεις.

Συνολικά, Το ExpressVPN είναι ένας πανίσχυρος και αποτελεσματικός παροχέας, αλλά επειδή είναι ακριβό πολλοί χρήστες διστάζουν να το επιλέξουν. Οι χρήστες που αναζητούν προσιτές υπηρεσίες συνήθως επιλέγουν το Surfshark ή το PureVPN.

Contents

Μια ανάλυση του ExpressVPN’s Ασφάλεια

Με βάση το ExpressVPN’ο έλεγχος ασφαλείας, ο καναρινός έλεγχος και η πολιτική καταγραφής, η σε βάθος ανάλυση μου αποκαλύπτει ότι ο πάροχος είναι μια κατάλληλη επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Παρακάτω είναι μια πιο ολοκληρωμένη επισκόπηση της ασφάλειας τους:

Βρίσκεται στα Βρετανικά Παρθένα νησιά (A Safe Internet Jurisdiction)

Πρόκειται για μια μικρή χώρα η οποία, παρά την αρμοδιότητα της βρετανικής μονάρχης, είναι απολύτως ανεξάρτητη στη διαχείριση των εσωτερικών της υποθέσεων. Βρετανικά Παρθένα νησιά.

Εκεί βρίσκεται η έδρα της ExpressVPN, η οποία εργάζεται υπέρ του παροχέα, όπως το η τοποθεσία είναι απαλλαγμένη από επεμβατικές διατάξεις μαζικής επιτήρησης και διατήρησης δεδομένων.

Για το ExpressVPN, αυτό αυξάνει την αξιοπιστία του και προστατεύει την υπηρεσία του από αδικαιολόγητη συσσώρευση από τις νομικές αρχές αλλού. Έχουν δημοσιεύσει ακόμη και μια πλήρης εξήγηση σχετικά με την BVI και τους νόμους περί δεδομένων.

Έδρα ExpressVPN

Πολιτική καταγραφής - Μπορείτε να εντοπιστεί?

Το ExpressVPN αποφεύγει να διατηρεί οποιοδήποτε αρχείο καταγραφής, περίοδο. Δεν υπάρχουν μεταδεδομένα, ιστορικό περιήγησης χρηστών, χρήστης’της δικής του / πραγματικής IP ή εκείνης του συνδεδεμένου διακομιστή VPN για, τα ερωτήματα DNS κ.λπ. καταγράφονται από τον πάροχο.

Αυτά δηλώνουν ακόμη και αυτό καθαρά στην ιστοσελίδα τους, όπως μπορείτε να δείτε στο screenshot παρακάτω. Επίσης, αφήνω’Δεν πρέπει να ξεχνάμε το περιστατικό όπου οι τουρκικές αρχές κατέλαβαν τους διακομιστές ExpressVPN.

Αυτό ήταν μετά από ένα περιστατικό, όπου δολοφονήθηκε ο Ρώσος πρεσβευτής της Τουρκίας και ο υπεύθυνος αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, διαγράφησε τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων χρησιμοποιώντας το ExpressVPN.

Μετά την κατάσχεση των διακομιστών, δεν βρέθηκαν πληροφορίες καταγραφής, επαληθεύοντας ότι το ExpressVPN είναι πράγματι ένας πάροχος χωρίς λογότυπα (διαβάστε την επίσημη δήλωση εδώ).

Μια σαφή πολιτική καταγραφής

Πρωτόκολλα και πληροφορίες κρυπτογράφησης

Το ExpressVPN υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή πρωτόκολλα VPN. Αυτά περιλαμβάνουν το PPTP, το SSTP, το L2TP / IPSec (σε συσκευές iOS) και το OpenVPN (TCP και UDP) σε όλες τις άλλες πλατφόρμες / συσκευές.

Για το πρωτόκολλο OpenVPN, χρησιμοποιεί κρυπτογράφους AES-256-CBC με έλεγχο ταυτότητας δεδομένων HMAC SHA-256 στο κανάλι δεδομένων, και AES-256-GCM με κρυπτογράφηση RSA-384 και HMAC SHA-256 για τον έλεγχο του καναλιού ελέγχου.

Το Perfect Forward Secrecy (PFS) παρέχεται μέσω της ανταλλαγής κλειδιών DH-2048 Diffie-Hellman. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένας τρόπος να μπορέσετε να περάσετε και να αποκρυπτογραφήσετε αυτή τη μορφή κρυπτογράφησης, ακόμα και με την πιο εξελιγμένη επίθεση βίας.

ExpressVPN Στρατιωτική βαθμίδα κρυπτογράφησης

WebRTC / DNS / Διεύθυνση IP Έλεγχοι διαρροής ExpressVPN

Για να σας υπενθυμίσω ακριβώς γιατί η ExpressVPN εκτιμάται τόσο υψηλά σε ολόκληρο τον κλάδο και από χρήστες σε όλο τον κόσμο, διενεργήσαμε δοκιμή διαρροής διεύθυνσης WebRTC / DNS / IP.

Τα αποτελέσματα, όπως πάντα, ήταν εξαιρετικά. Δεν εντοπίστηκε τέτοια διαρροή. Ο παροχέας είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της μεγαλειότητας στον κλάδο, οπότε αν θέλετε να εγγραφείτε σε αυτό, το κάνετε χωρίς καμία ανησυχία.

 1. https://ipx.ac/run - Πέρασε
 2. https://ipleak.org/ - Πέρασε
 3. https://ipleak.net/ - Πέρασε
 4. https://browserleaks.com/webrtc - Πέρασε

ExpressVPN App WebRTC Test Διαρροής

Θέσεις διακομιστή ExpressVPN: 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες

Το ExpressVPN διαθέτει πλέον 3000+ διακομιστές, που διανέμονται σε 94 χώρες και σε 160+ περιοχές σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ένας από τους υψηλότερους αριθμούς εξυπηρετητών.

Ένα τέτοιο μεγάλο δίκτυο εξυπηρετητών το έκανε σίγουρο Δεν βίω κανένα πρόβλημα εύρους ζώνης ή συσσώρευση σε οποιονδήποτε διακομιστή που συνδέεται με κατά τη ροή μου streaming, torrenting, ταχύτητα και διαρροή δοκιμών.

Δεδομένου ότι το δίκτυο είναι καλά διανεμημένο, θα έχετε πάντα ένα διακομιστή που βρίσκεται πολύ κοντά σας, είτε βρίσκεστε στο Λουξεμβούργο, στην Καλκούτα είτε στο Χονγκ Κονγκ δεν έχει σημασία!

Διακομιστές ExpressVPN και αναθεώρηση απόδοσης

Δοκιμή ταχύτητας σε διαφορετικούς διακομιστές (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Γερμανία, Γαλλία)

Κατά μέσο όρο, το ExpressVPN έστειλε 85,29 Mbps σε λήψη και 76,92 Mbps στις μεταφορτώσεις. Ο πάροχος καταφέρνει να αψηφήσει όλες τις αποδόσεις και να προσφέρει αξιέπαινες ταχύτητες. Η δοκιμή διαφορετικών τοποθεσιών διακομιστών στο speedtest.net αποκάλυψε εκπληκτικά αποτελέσματα:

Υπηρέτης ΜΑΣ Ηνωμένο Βασίλειο Αυστραλία Γερμανία Γαλλία Μέση τιμή
Κατεβάστε 95,23Mbps 79,43 Mbps 85,18 Mbps 76,89Mbps 81.55Mbps 85,29Mbps
Ανεβάστε 69,21Mbps 60,49Mbps 70.99Mbps 60,72Mbps 59,27Mbps 76,92Mbps
Ping 105 ms 111 ms 62 ms 79 ms 70 ms 85,4 ms

Οι διακομιστές ExpressVPN συνεργάζονται με τη Netflix ΗΠΑ?

Θα χαρείτε να το ακούσετε Το ExpressVPN καταφέρνει με επιτυχία να ξεμπλοκάρει το Netflix και άλλα VoD όπως το Amazon Prime, το BBC iPlayer, το HBO Now, καθιστώντας την αρκετά αξιόλογη επιλογή για διασκέδαση!

Για την ευκολία σας, Δημιούργησα ακόμη και ένα blog και παρέθεσα μια λίστα εργασίας με διακομιστές για το Netflix παρακάτω, το οποίο ενημερώνεται τακτικά για να διασφαλιστεί ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη ροή.

5 διακομιστές εργασίας για Netflix ΗΠΑ
 1. Λος Άντζελες 5 (Ultra HD)
 2. Νιου Τζέρσεϋ 3 (Ultra HD)
 3. Λος Άντζελες 4 (Ultra HD)
 4. Νιου Τζέρσεϋ 1 (Ultra HD)
 5. Νέα Υόρκη 2 (Ultra HD)
4 διακομιστές εργασίας για το Netflix UK
 1. Berkshire - 2 (Ultra HD)
 2. Berkshire (Ultra HD)
 3. Λονδίνο (Ultra HD)
 4. Kent (Ultra HD)
2 διακομιστές εργασίας για το Netflix JP
 1. Τόκιο 1 (Ultra HD)
 2. Τόκιο 3 (Ultra HD)
2 διακομιστές εργασίας για Netflix DE
 1. Νυρεμβέργη (Ultra HD)
 2. Φρανκφούρτη - 2 (Ultra HD) 

ExpressVPN Netflix

Πώς να παρακολουθήσετε Netflix με ExpressVPN?

Εάν το Netflix δεν λειτουργεί με το ExpressVPN, μπορεί να υπάρχουν δύο λόγοι: είτε ο συνδεδεμένος διακομιστής έχει αποκλειστεί είτε έχετε χρησιμοποιήσει ένα μη υποστηριζόμενο πρωτόκολλο. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για την απεμπλοκή του Netflix μέσω ExpressVPN:

 1. Παίρνω τη σχετική εφαρμογή για το λειτουργικό σας σύστημα / συσκευή
 2. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το πρωτόκολλο OpenVPN
 3. Συνδέω-συωδεομαι σε οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα “εργαζόμενος” λίστα διακομιστών
 4. Απολαμβάνω αποκλείοντας τις διάφορες εκδόσεις του Netflix μέσω ExpressVPN!

Επιτρέπει το ExpressVPN το Torrenting?

Ναι είναι! Το ExpressVPN είναι ένας γρήγορος, χωρίς διαρροή και χωρίς λογότυπο πάροχος, καθιστώντας το μια ισχυρή επιλογή για τη λήψη torrents. Η πλειονότητα των διακομιστών της είναι φιλικά προς το P2P και διαθέτει εφαρμογές για όλες τις σημαντικές συσκευές.

Ως εκ τούτου, torrenting με ExpressVPN είναι εξαιρετικά ασφαλές και ασφαλές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές τους για να κατεβάσετε torrents από οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή, με χαρακτηριστικά όπως το kill switch και το split tunneling ενισχύοντας περαιτέρω την εμπειρία.

ExpressVPN παρακάμπτει το “Μεγάλο τείχος προστασίας” στην Κίνα!

Το ExpressVPN δείχνει το μεσαίο δάχτυλο στην κινεζική κυβέρνηση και τις τεχνικές ανίχνευσης του Great Firewall χρησιμοποιώντας την αποκρυπτογράφηση, η οποία καθιστά την κυκλοφορία VPN ως κανονική κυκλοφορία HTTPS μεταφέροντας τη μέσω θύρας 443.

Το καλύτερο μέρος όλων: ο προμηθευτής που βασίζεται στην BVI είναι από τους λίγους που προσφέρει μια αφιερωμένη κινεζική σελίδα για τους κατοίκους της χώρας για να κατεβάσετε τις εφαρμογές τους και να απολαύσετε μια δωρεάν εμπειρία στο διαδίκτυο:

 • http://exp4links4.net/

Έκθεση υποστήριξης πελατών ExpressVPN

Η καλύτερη υποστήριξη πελατών σε ολόκληρη τη βιομηχανία VPN προσφέρεται από το ExpressVPN. Κάθε ερώτημα ή ερώτηση απαντάται από εξαιρετικά καλά εκπαιδευμένα στελέχη.

Ωστόσο, η υποστήριξη πελατών δεν τελειώνει μόνο με υποστήριξη live chat. Αν ψάχνετε για μια άμεση λύση, υπάρχει επίσης διαθέσιμη μια σελίδα αντιμετώπισης προβλημάτων.

Έκθεση υποστήριξης ExpressVPN

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε την υπηρεσία, τη χρήση διαφορετικών λειτουργιών και τις συνήθεις ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με το VPN.

Υποστήριξη αντιμετώπισης προβλημάτων ExpressVPN

Εάν οι παραπάνω επιλογές δεν αποδειχθούν επαρκώς χρήσιμες, μπορείτε πάντα να επισκεφτείτε τη σελίδα με τις οδηγίες εγκατάστασης. Εδώ μπορείτε να λάβετε εγχειρίδια για τον τρόπο ρύθμισης του VPN σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Εκπαιδευτικά προγράμματα εγκατάστασης ExpressVPN

Έξοδα ExpressVPN, δοκιμή, επιστροφή χρημάτων και μέθοδοι πληρωμής

Τα σχέδια τιμολόγησης στο ExpressVPN χωρίζονται σε τρία σιλό: μηνιαία (ξεκινώντας από 12,95 δολάρια), 6 μήνες (9,99 δολάρια / μήνα), και 1 έτος στα 8,32 $ / μήνα.) Μεγαλύτερες διάρκειες σας δίνουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις καλύτερες εκπτώσεις.

Σε σχεδόν 13 δολάρια κάθε μήνα, η μηνιαία συνδρομή του είναι πολύ πάνω από τον προϋπολογισμό, ακόμα και αν είναι το καλύτερο VPN στον κόσμο. Το ίδιο ισχύει και για το 6μηνο σχέδιο: Αυτό’είναι πολύ ακριβό σε σχεδόν $ 10 / μήνα.

Ωστόσο, σε $ 8,32 / μήνα για ένα χρόνο’η αξία της συνδρομής του ExpressVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά αν σκεφτείτε την απαράμιλλη δέσμευσή της για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, τη ροή / torrenting, και την ασφάλεια.

expressvpn αναθεώρηση των τιμών

Η δωρεάν δοκιμή ExpressVPN δεν είναι διαθέσιμη; Ναι, ο πάροχος ισχυρίζεται ότι προσφέρει ένα “χωρίς ρίσκο” Δοκιμή VPN που διαρκεί για 30 ημέρες, αλλά στην πραγματικότητα τακτοποιούν πελάτες, όταν στην πραγματικότητα αυτό το κίνητρο είναι μόνο διαθέσιμες για την εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Από τη φύση σας, μια δωρεάν δοκιμή σημαίνει ότι μπορείτε να εγγραφείτε για ένα “δωρεάν λογαριασμός” και να αξιοποιήσετε την υπηρεσία VPN με τις πλήρεις ή περιορισμένες δυνατότητές της για να ελέγξετε αν ανταποκρίνεται ή όχι στις ανάγκες σας.

Σε συνθήκες ExpressVPN, κάντε κλικ στο “πάρτε δωρεάν δοκιμή” Το CTA θα σας ανακατευθύνει στη σελίδα συνδρομής τους, όπου θα πρέπει να εγγραφείτε για ένα σχέδιο και να εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας.

Όσον αφορά τις μεθόδους πληρωμής, ο πάροχος υποστηρίζει μια τεράστια λίστα επιλογών. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι πιστωτικές κάρτες, οι άμεσες πληρωμές και ο ανώνυμος Bitcoin.

Ανασκόπηση μεθόδων πληρωμής ExpressVPN

Πώς μπορώ να κατεβάσω το ExpressVPN?

 1. Πηγαίνω στο https://www.expressvpn.com/ και Κάντε κλικ στο “Αποκτήστε το ExpressVPN” κουμπί
 2. Επιλέγω ένα κατάλληλο σχέδιο. (Συνιστώ να πάτε για τη δωδεκάμηνη συνδρομή).
 3. Εισαγω τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και το επιλέγω την προτιμώμενη μέθοδο πληρωμής.
 4. Πλήρης τη διαδικασία πληρωμής και να αποθηκεύσετε όλες τις πληροφορίες σύνδεσης.
 5. Κάντε κλικ στο “προϊόντα” στην επάνω πτυχή της ιστοσελίδας
 6. Επιλέγω τη συσκευή στην οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN
 7. Κατεβάστε την εφαρμογή με ένα απλό κλικ!

Θα βρείτε μια εφαρμογή ExpressVPN για σχεδόν κάθε συσκευή που μπορείτε να φανταστείτε. Αν αυτό’s για Windows, Mac, Android, iOS ή ακόμα και Firestick, ο πάροχος διαθέτει μια αποκλειστική, συμβατή εφαρμογή για αυτό, απευθείας από τον ιστότοπο.

Εφαρμογές ExpressVPN

Ελέγξαμε επίσης όλες τις εφαρμογές τους στο VirusTotal.com για τυχόν ιούς, κακόβουλα προγράμματα ή κινητήρες. Και όλες οι δοκιμές βγήκαν καθαρά, υποδεικνύοντας ότι το VPN είναι μια καλή επιλογή.

Ουσιαστική δοκιμή ιού ExpressVPN

Πώς να εγκαταστήσετε το ExpressVPN στο Amazon Firestick

 1. Εκτόξευση ο “Το Google Play Store” στην τηλεόρασή σας στο Amazon Fire
 2. Αναζήτηση για το “ExpressVPN” app
 3. Κάντε κλικ “Κατεβάστε” και περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία
 4. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσης του ExpressVPN

Πώς να εγκαταστήσετε το ExpressVPN για το Kodi

 1. Εγγραφείτε με το ExpressVPN με τη λήψη συνδρομής
 2. Κατεβάστε την εφαρμογή VPN για τη συσκευή που χρησιμοποιείτε το Kodi
 3. Συνδέω-συωδεομαι σε οποιαδήποτε ασφαλή τοποθεσία για να ενεργοποιήσετε το VPN
 4. Εκτόξευση Kodi και απολαύστε τη ροή με ασφάλεια στη συσκευή σας!

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι αναμφισβήτητα μια εξαιρετική υπηρεσία για όλες τις ανάγκες σας σε ιδιωτικό απόρρητο, streaming, torrenting και περιήγηση στο διαδίκτυο. Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι λίγο ακριβό, οι χρήστες ενδέχεται να αναζητούν κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις.

Μεταξύ των καλύτερων περιλαμβάνουν το Χονγκ Κονγκ με βάση, PureVPN, η οποία ξεκινά από $ 2,91 / mo. σε ένα πενταετές σχέδιο. Για μια πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή, μπορείτε να εξετάσετε την εγγραφή σας στο Surfshark, που είναι διαθέσιμο για $ 1.99 / mo. σε ένα 2ετές πρόγραμμα.

Συνιστώ ExpressVPN?

Ναι, συστήνω ExpressVPN σε όλους αυτούς τους χρήστες που αναζητούν μια αποτελεσματική υπηρεσία all-rounder και δεν πειράζει να πληρώσετε μια υψηλή τιμή συνδρομής $ 8,32 / mo. Το’η ασφάλεια, η προστασία της ιδιωτικής ζωής, οι χρονομετρήσεις και οι δυνατότητες ροής είναι ασύγκριτες.

Έχετε ένα τεράστιο δίκτυο 3.000+ εξυπηρετητών με εξαιρετική διανομή. Σας επιτρέπει να λαμβάνετε τη μέγιστη απόδοση για λήψη torrents και streaming / deblock VoDs όπως Netflix, BBC iPlayer, Hulu και Amazon Prime.

Το VPN είναι επίσης μακριά από τις εχθροπραξίες στο διαδίκτυο και προσφέρει εφαρμογές για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες και συσκευές. Αυτό περιλαμβάνει μια εφαρμογή δρομολογητή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή DD-WRT ή Flashrouter τρίτων κατασκευαστών. Μπορείτε να πάρετε ένα σχέδιο για $ 8,32 από εδώ.

Похожие статьи

 • Ivacy VPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοσύνη Σιγκαπούρη Τιμή $ 2.25 / mo ($ 48 για 2ετές πρόγραμμα) Διακομιστές 1000+ σε 100+ Τοποθεσίες Καταγραφικά Δεν υπάρχουν αρχεία πιστοποιημένων κρυπτογράφησης AES-256-GCM / AES-256-CBC...

 • PureVPN Αναθεώρηση 2020

  Δικαιοδοσία Χονγκ Κονγκ Τιμή $ 2.91 / mo σε διακομιστές 2ετών σχεδίων 2.000+ σε 140+ Χώρες καταγραφής Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής Πιστοποίηση κρυπτογράφησης AES-256-CBC ξεμπλοκάρει το Netflix...

 • Surfshark Review 2020

  Δικαιοδοσία Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι Τιμή $ 1.99 / mo (47.76 δολάρια για 24 μήνες) Διακομιστές 1040+ σε 61+ Χώρες Αρχεία Καταγραφών Δεν Έγγραφα Πιστοποιημένη Κρυπτογράφηση...

 • AVG Secure VPN Review 2020: Είναι το AVG VPN Any Good?

  Δικαιοδοσία Τσεχική Δημοκρατία Τιμή $ 79.99 χρεώνεται μία φορά (1-Έτος Σχέδιο) Διακομιστές 50+ Νήματα Ναι Κρυπτογράφηση AES-256-CBC Ξεμπλοκάρισμα Netflix Ναι Torrenting Ναι Έργα...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me