Browsec VPN Review 2019

Jurisdiktion ryssland
Pris $ 1,99 / mo för en 1-årsplan
servrar 36 servrar på 32 platser
loggar Butiker loggar
kryptering Proxy-tjänst (ingen kryptering)
Avblockerar Netflix Nej
torrenta Nej
Fungerar i Kina Nej
Rekommenderad  Nej
Hemsida https://browsec.com/en/
Kompatibilitet Skrivbord, Chrome

Browsec är ett proxy-tillägg / tillägg för webbläsare, vilket gör det lättare att få åtkomst till geobegränsat innehåll runt om i världen. Med en kundbas som expanderar till 3 000 000 tenderar proxy / VPN att vara ganska populär. Tjänsten, som drivs av Browsec LLC, erbjuder även en dedikerad VPN-applikation för Android- och iOS-användare. Eftersom det är ryskbaserat finns det dock en liten osäkerhet om säkerheten och anonymiteten som den ger. För mer information, läs denna detaljerade Browsec VPN-granskning.

Browsec är bra på vissa områden, men det går fortfarande inte att erbjuda mycket kritisk säkerhet och andra funktionella funktioner. Det finns inga stationära appar för Windows eller Mac OS, det gör det inte’stöder inte Torrenting, gör det inte’t har snabba hastigheter eller en kill switch. Kundsupport görs fortfarande via den föråldrade biljettmetoden och för att toppa det hela finns inget stöd för OpenVPN och det är inte heller baserat i en säker jurisdiktion.

Men dessa problem kommer att vara där eftersom Browsec är en tjänst på medelnivå med låg kvalitet och servicestandarder, så om du inte gör det’t vill kompromissa med dessa brister, din nästa bästa alternativa åtgärd skulle vara att gå efter en funktionsrika, billiga bästa VPN som Surfshark.

I enkla ord och för att sammanfatta det kortfattat har Surfshark allt som Browsec inte gör’t så det smartare valet skulle vara att gå för det förra.

providers

Avblockerar Netflix

hastigheter

kryptering

protokoll

Multi-Inloggningar

Prissättning

recensioner

Hemsida

Surfshark Browsec VPN
JA JA
Över medel Under medel
AES-256-kryptering på alla protokoll som den stöder AES-256-kryptering på alla protokoll som den stöder
OpenVPN & IKEv2 OpenVPN-protokollet erbjuds inte
Obegränsade anslutningar på en enda prenumeration 5
$ 1,99 / månad (2 års plan) med alla funktioner inkluderade $ 3,33 / månad i sin årliga prenumerationsplan ($ 39,99 faktureras en gång)
Surfshark Review Browsec VPN
Besök Surfshark Besök Browsec VPN
 • säkerhet
 • Genomskinlighet
 • Prissättning
 • servrar
 • Prestanda
 • Kompatibilitet
 • Stöd

Inga överraskningar här eftersom Browsec också erbjuder AES-256 militärkryptering för att skydda användardata som passerar genom sina VPN-anslutna anslutningar.

Det är en integrerad säkerhetsfunktion men inte något som vi skulle behandla som extraordinära eftersom det förväntas att varje leverantör erbjuder krypteringsnivån som sin ogenomträngliga.

Ingen hackare kan dechiffrera dina data om de är krypterade via AES-256-chiffer.

Hos Browsec blir denna krypteringsnivå desto viktigare eftersom leverantören inte gör det’t erbjuder OpenVPN-protokollsupport, och därmed förvandlar kryptering till den enda barriär som står mellan hackare och känslig användardata.

Browsec Protocols Support Review

Vår Browsec VPN-granskning avslöjar att leverantören inte uppfyller sin tagline “BrowsecVPN - Sekretess och säkerhet online” genom att inte erbjuda stöd för säkra protokoll som OpenVPN.

BrowsecVPN’s övergripande säkerhetsprofil är bra men leverantören’Protokollutbudet är föråldrat och inte lika säkert enligt moderna industristandarder.

De som använder webbläsarförlängningen upprättar tekniskt en säker anslutning via PPTP-protokollet. Det här är kanske det svagaste och det mest sårbara protokollets säkerhetsmässiga sätt och de flesta toppleverantörer har avslutat användningen, men BrowsecVPN fortsätter att använda det som sitt primära protokoll för webbläsarutvidgningar, vilket är förbryllande.

iOS- och Android-applikationer använder IPSec och L2TP samtidigt. Tjänsten erbjuder inte stöd för OpenVPN (TCP- och UDP-protokoll), vilket är lite konstigt eftersom leverantören har allt som rätt kryptering av militär kvalitet och säker loggningspolitik bortsett från detta.

Trots att leverantören erbjuder kryptering av militär kvalitet, som är tillräckligt bra för att hålla dina data säkra, är det inte något som vi inte kan kompromissa med, och inte erbjuda säkra standarder för industristandardprotokoll och detta gör att vi nedgraderar leverantören på dess säkerhetsställning.

Browsecs sekretess- och säkerhetsgranskning

Enligt vår Browsec VPN-granskning säger tjänsten att den skyddar din trafik överallt och säkerställer att du får helt anonym surfning.

För att testa detta påstående grundligt måste vi kontrollera om leverantören lyckas hålla din verkliga IP-skyddad eller inte.

Vi körde Browsec genom våra vanliga IP-läcktest och tillfredsställande gjorde Browsec det inte’t läcka IP på vilket sätt som helst.

WebRTC och HTTP begär läckor:

 • https://browserleaks.com/webrtc (Rensa)
 • https://www.doileak.com/ (Rensa)

DNS-läckor:

 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (Rensa)
 • https://www.dnsleaktest.com/ (Rensa)

IPv4 / IPv6 och Torrent IP-läckor:

 • https://ipleak.net/ (Clear)
 • https://ipx.ac/run/ (Rensa)

Men trots detta, om du använder tjänsten i en webbläsare genom dess tillägg, rekommenderas det att du blockerar din WebRTC och Flash Player för att skydda din IP. den’är definitivt ett handikapp men du kan’t lämnar saker öppna för även de minsta sårbarheterna när det gäller din säkerhet.

Browsec Jurisdiction Review

Ovanligt är detta en VPN-tjänst baserad i Ryssland, en plats som är känd för sin problematiska lagring av data som tvingar ISP: er och mjukvaruföretag att spåra internetaktivitet.

Och den informationen var också svår att komma med eftersom vi var tvungna att gräva mycket innan vi fick reda på var Browsec fungerar från.

Ryssland är inte en del av allians som delar data som 5 Eyes men dess egna lagar relaterade till datasäkerhet är lika farliga och sätter din integritet mycket risker.

Den enda inlösenpunkten här är att Browsec inte gör det’t behålla alla stora typer av loggar så även om de ryska myndigheterna ber den att knyta upp data, vann den’t har känslig information från användare att överlämna till myndigheterna. Ändå måste Browsec komma ut från Ryssland eftersom det inte är en säker plats för VPN att vara baserad längre.

Browsec-loggpolicygranskning

När vi kollade in Browsec’s loggningspolicy, vi var glada att upptäcka att leverantören inte gör det’t förvara någon form av personligt identifierbara loggar över användaraktiviteter.

Ja, det håller information om vilka webbplatser som användare besöker vad de laddar ner men data från allt som lagras på ett aggregerat sätt, dvs webbplatserna du besöker kommer att vara en del av en större hög med data från alla webbplatser som besökts av användare, så ingenting kan vara spåras tillbaka till dig så enkelt.

Tjänsten använder sig av en freemium-prismodell. Detta innebär att du kan använda dess webbläsarförlängning eller VPN-applikation så länge du vill på den gratis planen.

Men om du vill utnyttja bättre egendomsfunktioner måste du gå för premiumabonnemanget.

Premiumabonnemanget ger dig tillgång till hela Browsec’s 36 serverplatser jämfört med att vara begränsad till bara 4 medan de är i den kostnadsfria versionen av tjänsten.

Andra funktioner som du avblockerar som att få en hastighetsökning som skulle driva dig till 100 Mbps är lite överbord och jag gör inte’Jag tror verkligen på det (av skäl kommer jag att avslöja snart).

Så för användare, Browsec’s premiumservice lägger bara till fler platser i din serverlista och med det, några bra funktioner som Netflix avblockerar men inte i USA.

Tjänsten delar upp sin premiumplan i två alternativ:

 1. Månadsabonnemang: $ 4,99 / månad
 2. Årligt prenumeration: $ 3,33 / månad ($ 39,99 faktureras en gång)

På $ 4,99 / månad prissätts månadsavtalet rimligt eftersom de flesta leverantörer inte gör det’t erbjuder planer för månadsabonnemang till 7 $ eller lägre. Så jag kan beteckna det som en tillräckligt bra affär.

Årsabonnemanget kostar dig $ 3,33 / månad men om detta ser billigt ut för dig måste du jämföra det med Surfshark eller till och med NordVPN, som till ett lägre pris erbjuder ett mycket bredare utbud av funktioner som mer dedikerade appar, Netflix US-blockering, smidig säkerhet, flödande stöd bland andra.

Priset för denna plan måste komma ner med tanke på de många saknade funktionerna i BrowsecVPN och såvida det inte är inom $ 2 / månad-märket,’är ett dyrt köp relativt. Browsec prissättningsgranskning

Browsec accepterade betalningsmetoder och granskning av återbetalningspolicy

Det finns inget alternativ i BrowsecVPN’s betalningsmetoder för att betala för prenumerationsplanerna via alla cryptocurrency som Bitcoin. Det brukade vara det förra jag granskade det men sedan dess’har tagits bort. Så nu finns det ingen betalningsmetod tillgänglig som kan hålla dina personliga finansiella detaljer privata.

Du kan betala för planerna via dina kreditkort eller via Paypal och det’s bara om det. Detta är inte bra som om du jämför det med en leverantör som PureVPN som erbjuder mer än 10 olika betalningsmetoder, det finns verkligen en brist på val för användaren.

Nu för den fria planen. Det är ganska grundläggande när det gäller funktioner och funktioner, vilket är uppenbart eftersom ingen leverantör kommer att erbjuda premiumfunktioner som full hastigheter eller fler servrar i sin gratisversion.

Det finns en bandbreddskåpa på 1 Mbps. Inte mycket men något genom vilket du kan få lite allmän surfning, men mer intensiva aktiviteter som streaming är utanför gränserna.

Samtidigt kan du uppleva avbrott och inkonsekvenser med din proxy-anslutning, vilket kan resultera i dåliga sidhastighetshastigheter och fördröjningar. Användare är också begränsade till att ansluta till endast fyra servrar av totalt trettiosex.

Men bortsett från gratisversionen erbjuder leverantören också en pengar-tillbaka-garanti på sin betalda plan, så att du har gott om tid att testa tjänsten innan du går in på den betalda versionen.

Detta visar bara det förtroende som BrowsecVPN har i sin tjänst. Du kan begära återbetalning inom sju dagar efter att du har köpt premiumplanen genom att skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Fram till nu har jag tillflyktsort’läs inte några klagomål på att leverantören inte går igenom med återbetalningen ordentligt, på någon plattform som Quora eller Reddit, så det kan sägas att återbetalningspolicyn är helt giltig.

Tjänsten kommer att återbetala beloppet med samma betalningsmetod som du använde för att betala initialt.

Browsec gratis recension

Surret runt leverantören beror främst på leverantören’s gratis version men enligt vår Browsec VPN-granskning, Browsec’s gratis VPN-plan är ganska grundläggande när det gäller funktioner och funktioner.

Detta kommer inte som någon överraskning eftersom gratis VPN-tjänster ofta bara erbjuds för att ge användaren en slags gratis prövningstjänst med begränsade funktioner och det är bara ett sätt att driva användarna att köpa premiumabonnemangsavtal. Browsec-gratis VPN finns där för samma syfte.

Men låt’s gå igenom begränsningarna för den fria planen först.

Den maximala hastigheten som du kan få på gratistjänsten är begränsad till bara 1 Mbps. Så oavsett hur snabb en anslutning du har kommer din bandbredd att strypas av leverantören.

Samtidigt kan du uppleva avbrott och inkonsekvenser med din proxy-anslutning, vilket kan resultera i dåliga sidbelastningshastigheter och förseningar.

Användare är också begränsade till att ansluta till endast fyra servrar av totalt fyrtiotvå.

Browsec Free VPN-tjänst är tillgänglig på alla dess appar och tillägg, men vi rekommenderar att om du använder gratisversionen, bör du göra det bara på webbläsare genom dess kompatibla tillägg eftersom det’s där tjänsten fungerar bäst.

Browsec Premium-prenumerationsgranskning

Browsec går den extra milen med att erbjuda bättre pålitlighet och bekvämlighet för användare med premiumplanen. Vår Browsec VPN-granskning avspolar att användare inte längre behöver oroa sig för en bandbreddskåpa, vilket innebär att de kan utnyttja obegränsad surf- och nedladdningshastighet. I själva verket får du njuta av dedikerade trafikfält, vilket ger dig anmärkningsvärd acceleration när du utforskar internet.

Användare får också möjligheten att ansluta till alla 30-serverplatser med premiumplanen. Detta innebär att du har många alternativ för att avblockera geobegränsade webbplatser i olika länder. Samtidigt kan användare känna sig lättade över att de inte kommer att uppleva några inkonsekvenser med deras VPN- eller Proxy-anslutningar.

Browsec-registrering

Enligt vår Browsec VPN-granskning är det ingen raketvetenskap att registrera sig för tjänsten. Allt du behöver göra är att klicka på “Bli Medlem” -fliken, som finns längst upp till höger på sidan. Webbplatsen kommer att omdirigera dig till nedanstående sida. Här kommer du att ange din e-postadress och lösenord. När du är klar klickar du bara på “Bli Medlem” flik. Du får ett bekräftelsemail. Klicka på länken för att slutföra processen.browsec-anmälningsgranskningNär registreringen har slutförts kommer du att få tillgång till kontot instrumentpanelen som finns tillgänglig på webbplatsen. Klicka bara på “Mitt konto” för att se utgångsdatumet, planen du har köpt och det betalade beloppet.browsec premium granskning

Om du har en gratis plan får du tillgång till dessa fyra serverplatser:

 • nederländerna
 • Singapore
 • Storbritannien
 • Förenta staterna

Men om du går över till premiumplanen genom att köpa ut sitt prenumeration, låser du upp dessa 32 fler serverplatser:

 • Australien
 • österrike
 • belgien
 • bulgarien
 • kanada
 • Tjeckien
 • Danmark
 • finland
 • Frankrike
 • Tyskland
 • Hong Kong
 • Indien
 • irland
 • Italien
 • Japan
 • lettland
 • litauen
 • luxemburg
 • mexico
 • Nya Zeeland
 • Norge
 • polen
 • rumänien
 • ryssland
 • Sydafrika
 • Sydkorea
 • Spanien
 • Sverige
 • schweiz
 • Kalkon
 • Ukraina
 • Förenta staterna (West)

Antalet servrar är ganska lågt på 36 jämfört med leverantörer som ExpressVPN som för närvarande erbjuder mer än 3000 servrar, men Browsec’s servrar är väl spridda över hela världen.

Det finns servrar på platser som Turkiet, Singapore, Indien och Sydafrika, vilket innebär att användare från hela världen kan kopplas till servrar som är fysiskt nära dem.

Men leverantören’s servernätverk kan inte tävla med större leverantörer som Surfshark, NordVPN eller PureVPN, som erbjuder tusentals servrar och till och med dess hastighetsprestanda är långt under genomsnittet, så trots att de erbjuder mycket löfte faller BrowsecVPN fortfarande kort.

Browsec VPN Speed ​​Test Review

För att få en bättre förståelse för tillförlitligheten och bandbredden för Browsec-förlängningen utförde vi ett hastighetstest på vår 35Mbps-anslutning:

Lokal ISP

Resultaten nedan kommer från vår lokala internetuppkoppling. Detta är bara för att ge dig en bättre förståelse av skillnaden mellan den primära nätverkshastigheten och Browsec’s premiumservrar.Browsec-hastighetstestgranskning

 Ansluten till Browsec France Server

Våra server till USA och Frankrike visade dåliga hastighetsnivåer. Från 31,43 Mbps minskade nedladdningshastigheten till 12,28 Mbps och uppladdningshastigheter till 13,17 Mbps, med latens upp till 142 ms.browsec france fransk server

 Ansluten till Browsec Germany Server

Vi blev mycket besvikna över att testa den tyska servern, tillsammans med andra platser. VPN kunde inte göra bättre än 1 Mbps nedladdning och 5 Mbps på alla premiumservrar, exklusive Frankrike.browsec tyskland server

Browsec Neflix Unblocking Review

Vi väntade inte ens Browsec VPN’s premiumversion för att blockera Netflix på någon av sina servrar som de flesta små-medelstora VPN-leverantörer inte’t gör det. Anledningen till detta är att eftersom Netflix verkställde det ökända VPN-förbudet,

Det har blivit otroligt svårt att komma åt webbplatsen med en VPN-aktiverad anslutning, än mindre förbi geo-begränsningar och avblockera ditt favoritbibliotek i Netflix.

För att göra det måste en leverantör byta ut IP: er konsekvent så att Netflix’s VPN-förbud inte’t identifiera dem som VPN-IP: er och förbjuda dem att komma åt deras webbplats. Detta kräver att en leverantör lägger in en hel del ekonomiska och mänskliga resurser, något som en medelnivåleverantör med sina begränsade resurser inte har råd att göra sig ofta för.

Men kudos till Browsec eftersom vi upptäckte att 2 av dess servrar kan avblockera Netflix, varav en av dem är den amerikanska västservern, och därigenom träffar guldstandarden när det gäller att spärra Netflix.

Om bara hastigheterna där uppe hade det varit en bra tjänst att välja om du ville komma åt Netflix USA.

Browsec Torrenting Review

Eftersom leverantören endast erbjuder webbläsarbaserat stöd och inte kan täcka eller skydda några av dina appar som finns utanför din webbläsare, gör det’är inte lämplig för Torrenting. Dess skyddsfilt utökas inte till dina Torrenting-appar som UTorrent, vilket gör att denna leverantör förlorar en av de viktigaste funktionerna som VPN: s ska erbjuda.

Du kan dock fortfarande göra Torrenting med det på mobila plattformar eftersom BrowsecVPN erbjuder dedikerade appar där.

Browsec Apps Compatibility Review

Enligt vår Browsec VPN-granskning stöder tjänsten ett bra utbud av enheter och plattformar. Du kan använda webbläsarförlängningen på alla persondatorer som har Google Chrome, Opera Browser eller Mozilla Firefox installerat. Tjänsten erbjuder också en dedikerad applikation för Android- och iOS-mobila enheter. Vi skulle dock definitivt vilja se en anpassad VPN-klient för Windows, Mac, Linux, Raspberry Pi och andra plattformar.

Browsec VPN Chrome Extension Review

Browsec VPN-tillägget visar sig vara ett otroligt populärt alternativ för Google Chrome-användare.

Från 24.827 recensioner totalt får tillägget ett anmärkningsvärt betyg på 4,54 stjärnor i Google Web Store.

Det bästa här är att Browsec VPN Chrome-förlängningen är lätt och inte’t gör att din webbläsare upplever eventuella fel eller stora hick-ups.

browsec kromförlängning

Om du använder Browsec VPN’s gratis version, sedan don’t förväntar sig snabba hastigheter alls när du använder tillägget eftersom detta tillägg också är föremål för hastighetsregleringen av leverantören i sin gratisversion.

Tillägget för Chrome av Browsec är mycket mer flytande när det gäller prestanda än tillägget från leverantören för Mozilla Firefox, vilket är ett problem.

Så om du vill veta i vilken webbläsare leverantören kommer att erbjuda bästa prestanda, då du’Vi har svaret i Chrome-tillägget.

Detta gör tillägget till ett anmärkningsvärt val för att blockera geo-begränsade webbplatser.

Browsec-tillägg för Firefox Review

För användare som vill distribuera Browsec VPN för Firefox webbläsare är tillägget tillgängligt gratis nedladdning i Mozilla app store.

Även om det är bättre att använda än liknande tillägg av leverantörer som Zenmate, don’t förväntar mig för mycket av Browsec VPN på Firefox, speciellt om du använder det genom dess gratistjänst. Du kommer att kunna spärra rudimentära nivåer och bara kunna kringgå mindre strikta begränsningar och brandväggar som de som placeras på arbetsplatser på sociala webbplatser som Facebook eller Twitter. Men inte mer än så.

Browsec Mozilla Firefox Addon Review

Den kostnadsfria tjänsten kommer också att begränsa dig att växla mellan endast fyra platser i Firefox-tillägget och det’är inte alls lämplig för Torrenting eftersom det är mer av en proxy än en VPN. Browsec VPN-webbläsarplugin för Firefox kan’t garanterar samma skyddsnivå som den senare.

Sammantaget är recensioner och betyg i Firefox-butiken positiva, vilket är ett bra tecken eftersom det visar användarnas förtroende för det tillägg som erbjuds av leverantören.

För att få uppleva Browsec Firefox-tillägget själv kan du installera det genom att besöka deras leverantörssida i Mozilla-butiken här.

Browsec för Opera Review

Browsec VPN-tillägget visar sig också vara ett populärt val för användare av Opera. Från totalt 240 recensioner lyckas tjänsten få ett högt betyg på fyra stjärnor. Det beror på att det gör det enklare att avblockera geobegränsade webbplatser och skydda din identitet från att spåras. Det bästa av allt: tillägget är bara 5,0 MB stort och använder samma design och inutilitet för sina Mozilla- och Chrome-motsvarigheter. Användare utnyttjar utmärkt tillförlitlighet och samma intuitiva gränssnitt.Browsec Opera Extension Review

Browsec för iOS Review

Enligt vår Browsec VPN-granskning har iOS-applikationen ett vackert gränssnitt och design. Appens utsikter är oerhört användarvänliga. Allt du behöver göra är att välja en server och skjuta fältet till “på” för att aktivera en säker anslutning. All trafik passerar ett IPSec-protokoll, vilket garanterar god anonymitet och integritet.browsec ios app granskning

Browsec för Android Review

Vår Browsec VPN-granskning avspolar att Android-applikationen matchar samma professionalism och användarvänlighet som på andra enheter och webbläsare. Utseendet och känslan är väldigt smidig och vi stötte inte på några hicka eller buggar. Anslutningen visar sig också vara bättre än vad webbläsarnas motsvarigheter erbjuder. browsec android granskning

Du kan också använda vilken som helst av Browsec VPN’s tillägg för webbläsare på din Android om du inte vill använda appen, men appen kommer att ge dig mycket mer användarvänlighet än att distribuera Browsec VPN webbläsarplugin för mobil.

Hur man använder Browsec?

Att använda Browsec kräver ingen expertkunskap eller raketvetenskap. Du kan ansluta till en säker plats utan att ens registrera dig. Allt du behöver göra är att installera tillägget i den relevanta webbläsaren, välja en server och etablera anslutningen. Tjänsten genererar ett tillfälligt konto för alla som ansluter. Du har möjlighet att bifoga ett e-postmeddelande till det här kontot eller köpa premiumabonnemanget för att få tillgång till de fullständiga 30 serverplatserna.

Browsec VPN Review Reddit

Enligt vår Browsec VPN-granskning har tjänsten en aktiv närvaro på Reddit. Du kan hitta olika inlägg av kunder som ställer frågor / lösningar för sina mobilappar och webbläsartillägg. Många hjälpsamma medlemmar i gemenskapen guidar användare om olika problem de kan stöta på. Här är en tråd som introducerar Browsec på Reddit och en annan som förklarar skillnaden mellan en VPN och webbläsarförlängning. Du kan också kolla vår ultimata bästa vpn reddit-guide för Browsec-alternativ.

Browsec Real User Reviews

Medan en VPN-tjänst kan vara riktigt bra, bör du veta att dess prestanda kan variera otroligt mellan dess olika appar och klienter. Det beror på att inte alla klienter uppträder på samma sätt med VPN och du behöver en anpassad strategi för att säkerställa att din tjänst fungerar bra på en viss plattform.

Användare don’t kolla i allmänhet efter recensioner av en annan tjänst än på plattformar som Reddit, Quora, Facebook etc. Och även om detta ger dig en bra allmän sammanfattning av en tjänst, för en mer appspecifik granskning av en VPN’prestanda, måste du kolla in recensionerna på appen’s egna butiker.

Här är några av de mycket recensioner som vi har tagit bort från olika appbutiker för Browsec:

Browsec VPN Chrome Användarrecensioner

Denna leverantör erbjuder en Chrome-förlängning som vanligtvis är ett lätt alternativ att köra ett VPN utan att överbelasta ditt system för mycket. Vet du emellertid att Chrome-butiken ger användare möjlighet att ge sina recensioner om tillägg som finns där? Om du inte gjorde det’Jag vet att vi hittills vill berätta att det här alternativet existerar och verkligen är till stor hjälp för att kontrollera de övergripande recensionerna för en viss tillägg.

Browsec’s VPN-förlängning hade följande recensioner i Google Chrome Store:

browsec krom recensioner

Även om det alltid finns några dåliga recensioner av en tjänst, hade Browsec mestadels positiva recensioner, vilket framgår av några av skärmdumparna vi’har postat här.

browsec krom användarrecensioner

Användare retorterade till och med för att fråga VPN om sina problem eller felsökningsproblem, och vi var mycket förvånade över att se att Browsec’s supportteam var ganska aktivt på plattformen!

browsec krom nedladdning

Det underlättade varje användare som ringde på det och svaren hade till och med lite sarkasm som kan ses från den fjärde skärmdumpen.

browsec krom betyg

Detta är ett utmärkt kundfokus som visas av Browsec och vi hoppas att andra VPN tar uppmärksamhet och följer efter.

Vi vill dock säga att vi märkte att många klagomål på att Browsec var ganska långsam, så vi trodde att det kan finnas ett stort problem i Chrome-förlängningen angående det här problemet så vi testade det själv. Och till vår överraskning berättade användarna faktiskt sanningen eftersom webbläsarförlängningen verkligen är ganska långsam.

Vi rekommenderar att du läser dessa domänspecifika recensioner eftersom de kan ge dig mycket viktig information som du kan missa!

Browsec VPN Chrome Extension Download

Nedladdning av Chrome-förlängningen av Browsec är en extremt enkel och enkel process och här’s hur du kan få det gjort på under en minut!

 1. För gratisversionen går du bara till Chrome Store och söker efter “Browsec VPN”
 2. Klicka på “Lägg till i Chrome” och du är klar!
 3. För premiumversionen väljer du en prisplan och betalar för den
 4. Få nu dina användaruppgifter från Browsec VPN i din e-post och gå bara till Chrome-butiken och sök efter det med dess namn “Browsec VPN”
 5. Och igen, klicka bara på “Lägg till i Chrome”
 6. När förlängningen’har lagts till i din Chrome-webbläsare, ange dina användaruppgifter och anslut till en server som du vill komma igång med det direkt!

Browsec VPN Chrome Cracked

För användare som vill ladda ner någon form av sprucken VPN-programvara rekommenderar vi att du inte går vidare med det alls. Eftersom vi enligt vår uppfattning formats av många års tjänst inom denna bransch, tror vi att INGEN VPN är bättre än ett knäckt VPN.

Detta beror på att knäckt VPN-programvara ofta läggs upp online bara för att locka in intetanande kunder och sedan använda den knäckta programvaran för att angripa sitt system med virus, stjäla data, infoga skadlig programvara, kryptera filer, installera ransomware eller tjäna ett ganska lika systeriskt syfte.

Så antingen är det en Browsec VPN Chrome Extension Crack eller någon annan VPN eller något annat verktyg, bara’t gå nära det någonsin. Betalda VPN-skivor är vanligtvis de säkraste insatserna, med vissa gratis tjänster som också serverar användare med en uppenbarhet av integritet, men knäckt mjukvara för VPN är bara mestadels bedrägerier som måste undvikas till varje pris.

Browsec VPN för Android User Reviews

VPN Android-appar har blivit allt populärare i dag tack vare den växande spridningen av billigare Android-smartphones över hela världen. Android är det överlägset mest populära mobila operativsystemet och så naturligt att om användare registrerar sig för ett VPN så skulle de också söka efter dess Android-app också.

Och medan antalet VPN-appar i den officiella Google Play-butiken växer exponentiellt varje dag, är inte många av dem tillräckligt bra för att kunna användas.

Browsec-appen’s är inte så bra eftersom dess UI och UX är lite för röriga och lata för vår smak. Deras Android är deras svagaste länk enligt vår recension och detta kan orsaka en tand i denna VPN’är generellt bra nog i nästan alla mätvärden.

Användarrecensioner för Browsec blandades i Google Play Store och medan VPN fick betyg 4.5 klagade användare mycket på att appen inte presterade enligt förväntningarna.

browsec Android app recensioner

Klagomål varierade från täta avbrott till IP-läckor bland andra, så vi skulle rekommendera Browsec att förbättra sin Android-app’s prestanda för att ta bort den största chink i sin rustning för närvarande.

browsec android app nedladdning

Browsec VPN-installation för Android

Android of Browsec VPN kan installeras genom att följa steg-för-steg-proceduren som nämns här:

 1. Registrera dig med VPN och betala för dess prisplan
 2. Säkra ditt VPN-användarnamn och lösenord
 3. Ladda ner Browsec Android-appen från Google Play Store
 4. Installera den på din Android Smartphone och använd den enligt dina krav!

Browsec VPN Firefox användarrecensioner

Precis som Chrome Browser-förlängningen erbjuder Browsec också en egen dedicerad förlängning för Firefox-webbläsaren.

När vi sökte efter användarrecensioner i Mozilla-tilläggsbutiken blev vi stort besvikna eftersom recensionerna här är mestadels antingen falska eller skräppost och är allvarligt inte ens i närheten av att vara användbara jämfört med dem vi hittade på Android eller Chrome förlängningsbutiker.

Detta är ett generellt problem för Firefox-butiken och det’är bara inte avstängd till Browsec-tillägget alls. På nästan varje tillägg hittar du icke-allvarliga recensioner, falska inlägg, massor av skräppost, obegripliga kommentarer och mer.

Här är några exempel:

browsec firefox recensioner

Vi vann’t granska Browsec’s Firefox-förlängning baserat på dessa recensioner alls, eftersom det skulle likna att förnedra den goda tjänsten. Vår egen recension om tillägget är att det’s snabba, avblockerar begränsade webbplatser (Netflix och andra stora streamingwebbplatser ingår inte), snabbt och gratis (såvida du inte väljer den betalda versionen). Om du vill använda den för din Firefox, sedan den’Det är definitivt ett av de bättre alternativen bland de som finns för den här plattformen för att skydda din online identitet.

browsec firefox nedladdning

Browsec Feedback / Support Review

Vår Browsec VPN-granskning avspolar att tjänsten har ett genomsnittligt stödsystem. Du har inte livechatt, vanliga frågor, felsökning eller installationsguider, och leverantören har inte heller lämnat någon kontaktinformation för att hjälpa till med dina problem. Det enda alternativet som användare har tillgängligt är e-postsupport, som erbjuder en rimlig responstid på två eller tre timmar. Nedan kan du se tjänsten’s enkla kontaktformulär.Browsec Support Review

De bästa VPN-leverantörerna erbjuder livechatsupport eftersom det är oerhört viktigt i dag’s dag och ålder för att erbjuda användare med ett snabbt och pålitligt sätt att stödja det’är tekniskt tillräckligt kompetent för att lösa flera användarproblem.

Browsec gör fortfarande inte’t erbjuder det och det’s där små leverantörer gillar att det blir fel. Att räknas bland de bästa handlar inte om siffrorna utan om att erbjuda standardkvalitet på tjänster, livechatt är ett integrerat alternativ.

Biljettstödet är långsamt och opersonligt, så Browsec måste gå igenom detta och se till att användare kan få den typ av support som de börjar förvänta sig av VPN: er.

Är Browsec säkert att använda eller lagligt?

Under vår Browsec-granskning skannade vi igenom sidorna med användarvillkor och sekretesspolicy för att få en bättre idé om den bästa billiga VPN-säkerheten. Det är uppenbart att Browsec inte loggar några viktiga anslutnings- / sessiondata, som kan inkludera bandbreddanvändning, den begärda sidan, webbplatskakor, etc. Tjänsten kan dock begära din e-postadress när du registrerar dig för ett konto. Du kan också länka ytterligare information till ditt konto, till exempel betalningsinformation.

Men eftersom de flesta transaktioner kontrollerar tredjepartsleverantörer kan du känna dig säker på att din identitet förblir hemlig och säker. Eftersom det är ett webbläsartillägg finns det osäkerheten om att din aktivitet kan spåras tillbaka till dig. Webbplatsen avslöjar dock tydligt att den inte kommer att avslöja dina personuppgifter om de inte får begäran om lagstiftning.

Slutlig dom

Jag gör inte’Jag rekommenderar BrowsecVPN och jag har goda skäl till det.

BrowsecVPN och säkerhet kunde ha varit en bra kombination att välja om leverantören hade kunnat stryka ut de få fel som finns i dess tjänst. Det avser att vara en ganska användarvänlig produkt genom att erbjuda webbläsare som kan proxy-tillägg och VPN-appar för Android / iOS-smarttelefoner, men det är betydligt kort att göra det.

Prissättningen för premiumplanen är mycket rimlig till $ 3,33 / månad för den årliga affären, men när du kan få en mycket bättre VPN som Surfshark till ett mycket lägre pris till $ 1,99 / månad på sin 24-månaders prenumerationsplan vann’t vara klokt att betala mer och få mindre genom att välja BrowsecVPN.

Похожие статьи

 • AirVPN Review 2019

  AirVPN har kanske den mest krympande värdiga taggen i hela VPN-branschen. Den definierar tjänsten genom dessa ord “Luften för att andas det verkliga...

 • TigerVPN Review 2019 - En kraftfull VPN som behöver en liten push!

  TigerVPN grundades 2011 och är en Slovakisk baserad leverantör av säkra privata nätverkstjänster. Det ägs av ‘Tiger på jobbet’ - ett tekniskt företag...

 • VPNSecure Review 2019

  Baserat på en ovanlig plats för en VPN-tjänst gjorde VPNSecure.me inte’Det verkar som en lämplig tjänst vid första anblicken men den här tjänsten har många aspekter...

 • VPNBaron Review 2019

  Jurisdiktion Rumänien Pris $ 5.54 Servrar 13 loggar Inga loggar Kryptering OpenVPN / L2TPIKEv2 Avblockerar Netflix Ja Torrande Ja Fungerar i Kina Nej Rekommenderas...

 • Hola VPN Review 2019 - A Dangerous “Fri” VPN som ska undvikas!

  Hola VPN startades 2017 och grundades av Ofer Vilenski och Derry Shribman och är ett välkänt namn bland freebies. Den använder en freemium-modell, vilket betyder att de...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me